Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lig'de program değişikliği
Bilmiyorum 01.08.2005, 16:39 Futbol Federasyonu, Süper Lig'de daha önce açıklananı ilk 4 hafta maç programında bazı karşılaşmaların başlangıç saatini değiştirdi.. Yapılan açıklamaya göre, ligde ilk 4 haftanın yeni maç programı şöyle:
-1. HAFTA-
5 Ağustos Cuma:
20.00 Gençlerbirliği - Fenerbahçe (Ankara 19 Mayıs)
6 Ağustos Cumartesi
19.00 Kayseri Erciyesspor - Beşiktaş (Kayseri Atatürk)
20.00 Sivasspor - Malatyaspor (Atatürk Olimpiyat)
20.00 Diyarbakırspor - Ç.Rizespor (D.Bakır Atatürk-Seyircisiz)
21.15 Trabzonspor - Kayserispor (Hüseyin Avni Aker)
7 Ağustos Pazar
20.00 Denizlispor - Ankaraspor (Denizli Atatürk)
20.00 Vestel Manisaspor - Ankaragücü (Altay Alsancak)
20.00 Samsunspor - Gaziantepspor (Samsun 19 Mayıs)
20.00 Galatasaray - Konyaspor (Ali Sami Yen)
-2. HAFTA-
12 Ağustos Cuma
20.00 Ankaragücü - Galatasaray (Ankara 19 Mayıs) 13 Ağustos Cumartesi
20.00 Çaykur Rizespor - Samsunspor (Rize Atatürk)
20.00 Malatyaspor - Vestel Manisaspor (Malatya İnönü)
20.00 Gaziantepspor - Sivasspor (Kamil Ocak)
20.00 Fenerbahçe - Diyarbakırspor (FB Şükrü Saracoğlu)
14 Ağustos Pazar
19.00 Konyaspor - Trabzonspor (Konya Atatürk)
20.00 Ankaraspor - Gençlerbirliği (Ankara 19 Mayıs)
20.00 Kayserispor - Kayseri Erciyesspor (Kayseri Atatürk)
21.15 Beşiktaş - Denizlispor (BJK İnönü)
-3. HAFTA-
20 Ağustos Cumartesi
19.00 Trabzonspor - Ankaragücü (Hüseyin Avni Aker)
20.00 Samsunspor - Sivasspor (Samsun 19 Mayıs)
20.00 Denizlispor - Kayserispor (Denizli Atatürk)
21.15 Gençlerbirliği - Beşiktaş (Ankara 19 Mayıs)
21 Ağustos Pazar:
19.00 Çaykur Rizespor - Fenerbahçe (Rize Atatürk)
20.00 Diyarbakırspor - Ankaraspor (D.Bakır-Seyircisiz)
20.00 Kayseri Erciyesspor - Konyaspor (Kayseri Atatürk)
20.00 Vestel Manisaspor - Gaziantepspor (Altay Alsancak)
21.15 Galatasaray - Malatyaspor (Ali Sami Yen)
-4. HAFTA-
26 Ağustos Cuma:
20.00 Gaziantepspor - Galatasaray (Kamil Ocak)
27 Ağustos Cumartesi
20.00 Sivasspor - Vestel Manisaspor (Atatürk Olimpiyat)
20.00 Konyaspor - Denizlispor (Konya Atatürk)
20.00 Ankaraspor - Çaykur Rizespor (Ankara 19 Mayıs)
20.00 Fenerbahçe - Samsunspor (FB Şükrü Saracoğlu)
28 Ağustos Pazar:
19.00 Malatyaspor - Trabzonspor (Malatya İnönü)
20.00 Ankaragücü - Kayseri Erciyesspor (Ankara 19 Mayıs)
20.00 Kayserispor - Gençlerbirliği (Kayseri Atatürk)
21.15 Beşiktaş - Diyarbakırspor (BJK İnönü
Bilmiyorum 01.08.2005, 16:42 20:00 de başalayn maç 22:oo da biter benim olimpiyattan eve gitmem saat gece 1 i bulur bu nedenle belki maça gidemeyecem olimpiyat gibi sehrin dışında olan bir stdda saat 20:00 maç konur be federasyon soruyorum sana
SEN BURNUNUN DİBİNDEKİ MAÇA GİTMEZSEN ANLIŞANLI 2 MİLYON SİVASLI 2 BİN KİŞİ BİLE TURNUVAYI İZLEMEZSE EL OĞLU YAPAR YAPACAĞINI İZLETİR SANA DİGİTÜRKTEN ÜCRETLİ OLARAK, BÜTÜN KAHVELER YAŞADI, ASOSYAL SİVASLI YİNE TAŞ KAĞIT ŞAKIRTISINDA MAÇI İZLEYECEK BİZİMKİLER ADAM OLMAZ YAYGARASINI KOPARIP ENSEYİ BOZARTIP YATACAK BU MEMLEKET ADAM OLMAZ DİYECEK, KAHVEDEN TAKIM KURUP ADAM ALIP ADAM SATACAK BU HİKAYE AYNEN BÖYLE DEVAM EDECEK, AMA BU OYUNU BU KADERİ BİZ BOZACAĞIZ, BUNA SİVASSPOR.COMDA YEMİN ETTİK BOZACAĞIZ BU OYUNU, KIRACAĞIZ BU ÇEMBERİ.
YOLUN AÇIK OLSUN SİVASSPORUM
A BİRCAN
GUHERTAS_OTO58 01.08.2005, 16:54 İSTERLERSE SAAT:22:00 A ALSINLAR GİDECEĞİZ OLİMPİYATA...
YETER ARTIK GÖSRETECEĞİZ SİVASSPOR GÜCÜNÜ
1967_DERNEK_10UR 01.08.2005, 17:10 20:00 de başalayn maç 22:oo da biter benim olimpiyattan eve gitmem saat gece 1 i bulur bu nedenle belki maça gidemeyecem olimpiyat gibi sehrin dışında olan bir stdda saat 20:00 maç konur be federasyon soruyorum sanaSAKALLIMIZ YOK Kİ LAFIMIZ DİNLENSİN SAAT FARKI DİYE MAÇA GELMEMEK OLUR MU :?: HERKES SİVASLI OLUR AMA SİVASSPOR'LU OLAMAZ..BİZ SİVAS'TAN KALKIP GELİYOZ...İNŞALLAH MİKSE MAÇ GEÇ DİYE GELMEMEZLİK ETMAZ..YOKSA RESİL OLURUZ...BU OYUNU BİR BOZALIM HADİ YİĞİDOLAR MAÇA..
serhankaburcuk 01.08.2005, 20:02 İSTERLERSE SAAT:22:00 A ALSINLAR GİDECEĞİZ OLİMPİYATA...
YETER ARTIK GÖSRETECEĞİZ SİVASSPOR GÜCÜNÜ
Kardeş hiç zannetmiyorum bu gidişle biz Olimpiyat stadına seyirci getiremeyeceğiz...20000 kişi gelirse öpüp başımıza koyalım...
İstanbul taraftarına hiç güvenim kalmadı...
KEREM_58_34 01.08.2005, 20:15 alayına gider isterlerse sabah 5.00 da olsun biz her zaman orda oluruz...
HERŞEY MAÇ GÜNÜ BELLİ OLUR
SIVASSPOR 2:0 MALATYASPOR GOLLER 2 ANDERSON
SEN BURNUNUN DİBİNDEKİ MAÇA GİTMEZSEN ANLIŞANLI 2 MİLYON SİVASLI 2 BİN KİŞİ BİLE TURNUVAYI İZLEMEZSE EL OĞLU YAPAR YAPACAĞINI İZLETİR SANA DİGİTÜRKTEN ÜCRETLİ OLARAK, BÜTÜN KAHVELER YAŞADI, ASOSYAL SİVASLI YİNE TAŞ KAĞIT ŞAKIRTISINDA MAÇI İZLEYECEK BİZİMKİLER ADAM OLMAZ YAYGARASINI KOPARIP ENSEYİ BOZARTIP YATACAK BU MEMLEKET ADAM OLMAZ DİYECEK, KAHVEDEN TAKIM KURUP ADAM ALIP ADAM SATACAK BU HİKAYE AYNEN BÖYLE DEVAM EDECEK, AMA BU OYUNU BU KADERİ BİZ BOZACAĞIZ, BUNA SİVASSPOR.COMDA YEMİN ETTİK BOZACAĞIZ BU OYUNU, KIRACAĞIZ BU ÇEMBERİ.
A BİRCAN
Ağzına sağlık abicim hani hep övünüyoruz ya bu kadar taraftarımız var diye çoğu boşmuş bunların heberimiz yok muş
sinan-58 01.08.2005, 23:45 sivaslı taraftarlar niğdip edip o maça gelmeli
sivaslı olunmaz sivaslı doğulur
FatihSoner58 01.08.2005, 23:52 YAW BU ISIN SAATI MAATI OLMAZ. GITMEK ISTEYEN ADAMIN ICINDE VARSA SIVASSPORUMUZUN MACINA SAAT GECE BIRDEDE OLSA GIDER. ISTE BU. HADI YALAN DEYIN..
serhankaburcuk 02.08.2005, 10:43 SEN BURNUNUN DİBİNDEKİ MAÇA GİTMEZSEN ANLIŞANLI 2 MİLYON SİVASLI 2 BİN KİŞİ BİLE TURNUVAYI İZLEMEZSE EL OĞLU YAPAR YAPACAĞINI İZLETİR SANA DİGİTÜRKTEN ÜCRETLİ OLARAK, BÜTÜN KAHVELER YAŞADI, ASOSYAL SİVASLI YİNE TAŞ KAĞIT ŞAKIRTISINDA MAÇI İZLEYECEK BİZİMKİLER ADAM OLMAZ YAYGARASINI KOPARIP ENSEYİ BOZARTIP YATACAK BU MEMLEKET ADAM OLMAZ DİYECEK, KAHVEDEN TAKIM KURUP ADAM ALIP ADAM SATACAK BU HİKAYE AYNEN BÖYLE DEVAM EDECEK, AMA BU OYUNU BU KADERİ BİZ BOZACAĞIZ, BUNA SİVASSPOR.COMDA YEMİN ETTİK BOZACAĞIZ BU OYUNU, KIRACAĞIZ BU ÇEMBERİ.
A BİRCAN
Hiç zannetmiyorum bu gidişle biz Olimpiyat stadına seyirci getiremeyeceğiz...20000 kişi gelirse öpüp başımıza koyalım...
İstanbul taraftarına hiç güvenim kalmadı...
saati bahane etmek ne denli dogru olacak??? ona göre ayarlama yap artık... gerekirse sabaha kadar orda hep beraber egleniriz :lol: :lol: :lol:
serhankaburcuk 02.08.2005, 14:36 saati bahane etmek ne denli dogru olacak??? ona göre ayarlama yap artık... gerekirse sabaha kadar orda hep beraber egleniriz :lol: :lol: :lol:
Osman keşke herkes senin gibi düşünebilse ne kadar güzel olur...Benim pek umudum yok ama inşallah Tam tersi çıkar ve Olimpiyatı doldururuz...
ŞİMDİ BAHANE ZAMANI DEĞİL ŞİMDİ TAM DESTEK ZAMANI...
HAYDİ YİĞİDOLAR OLİMPİYATA...
Bilmiyorum 02.08.2005, 14:44 20:00 de başalayn maç 22:oo da biter benim olimpiyattan eve gitmem saat gece 1 i bulur bu nedenle belki maça gidemeyecem olimpiyat gibi sehrin dışında olan bir stdda saat 20:00 maç konur be federasyon soruyorum sana
abi gidecegim %100 kesin degil ama gitmeye çalışacam ayrıca gitsem bile ben o stada çok gittim ne ışıklandırma var ne güvenlik var ne yol allahın dagı biri seni kenara çekip kesip öldürse kimsenin haberi degil(FB BAÇI ÖRNEK SİLAHLI ADAM KAÇTI)Ayrıca Gündüz gözüyle oynansa daha iyi olurdu bence
Allah izin verirse ben arkadaşlarımı toplayıp maça geliyorum. Kimse bahane üretmesin.
HANİ 1500 BİLETLİ ADAM TOPLADIN 1501. KENDİLİĞİNDEN GELİYORDU ESİP GÜRLEMESİ KOLAY SONRADAN YOK UZAK YOK GECE VAKTİ, TİMURUN FİL HİKAYESİNİ GEÇTİ SENİN İŞ AYIP AYIP DAHA İLK MAÇTAN BAŞLADIN OLMAZ OLMAZ ARKADAŞIM OLMAZ
Bilmiyorum 02.08.2005, 14:56 HANİ 1500 BİLETLİ ADAM TOPLADIN 1501. KENDİLİĞİNDEN GELİYORDU ESİP GÜRLEMESİ KOLAY SONRADAN YOK UZAK YOK GECE VAKTİ, TİMURUN FİL HİKAYESİNİ GEÇTİ SENİN İŞ AYIP AYIP DAHA İLK MAÇTAN BAŞLADIN OLMAZ OLMAZ ARKADAŞIM OLMAZ
ben genelde pazar günleri çalışan insanlar için konuşuyorum olimpiyatta görüşürüz abircan tabi gelirsin
GFALATASARYIN KOMBİNEYİ 1 YTL YE SATTIĞI STADA 5 BİN TARAFTAR GİTMESİ BİLE BAŞARIDIR SIKMAYIN CANINIZI SİVASSPOR KAZANDIKCA TVLERDE SPOR PROGRAMLARINDA BOY GÖSTERDİKÇE HATTA İKİ DENSİZ OLUMSUZ KONUŞTUĞUNDA YANİ SİVASLILARA ATIP TUTUTYUĞUNDA, SİVASLILAR DOLDURUŞA GELDİĞİNDE MAÇLARIN İZLEYİCİSİ ARTACAK ZAMANLA TARAFTARIMIZDA ARTACAK, SABIRLA BİR UZUN YOLA ÇIKTIK DÖNMEK YOK.
DÖNEN DÖNSÜN BEN DÖNMEZEM YOLUMDAN
A.BİRCAN
BİLMİYORUM TABİKİ ORADAYIM GÖRÜŞECEĞİZ SİVASSPORUN İSTANBULDA OLDUĞU HERYERDE BU KARDEŞİNİ GÖRECEKSİN
serhankaburcuk 02.08.2005, 15:05 İstanbulda ve çevre illerde bulunan Yiğidolar bu maçta takımınızı lütfen yalnız bırakmayın...Ulaşabildiğiniz kadar arkadaşınıza ulaşın ve stadı doldurun...
HAYDİ YİĞİDOLAR OLİMPİYATA....
serrkann58 02.08.2005, 16:27 Maç saati isterse 22.00 başlasın gece bitsin sabaha kadar olsada ordayım gelicem ölümüne isyan alayına isyan herkes elinden geldiğince maça seyirci toplamaya çalışsın bilet fiyatları açıklanınca nereye oturucagımıza karar verelim ÖRNEK... SARIYER MAÇI GİBİ
ve mümkünse bir yerde toplanıp gidelim stada
İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK.....
wrongway 02.08.2005, 17:00 Bu ne yaa daha ılk maçta laflar bırbırımıze atılmaya başladı kardeşler egerkı sivassporumuza destek vereceksek desetegımızı ılk maçta gostermelıyız adamın tekı gelşıyor sıtemıze en buyuk bızız yok bız şoleyız dıyor ondan sonra bızım halımıze bakın yaa ayıp valla tamam cumhurıyet kupasındakı maçta taraftar yalnız bıraktı ama bu maça herkezın gelmesı lazım neden kendımızı kuçuk duşurelım neden gelmemezlık edelım valla ben ist dakı her maçına gıtmışımdır sıvasın ve bu maç isterse gece 02 olsun ben ordayım ve herkezın gelmesı lazım dıye duşunuyorum haydı kım buyk gosterelım herkez şimdiden saolsun....
|