Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR ALTYAPISI

veysel
28.01.2006, 22:44
Arkadaslar benim merak ettigim sivasspor altyapisinda hangi yas gurubunda takimimiz var.
ve ne durumdalar benim bildigim bir paf takim var baska yas guruplarinda takimimiz varmi alt yapi ne durumda.
avrupada amötür takimlarin bile en az 10 degisik yas gurubunda takimlari var

1967_DERNEK_10UR
28.01.2006, 22:46
Arkadaslar benim merak ettigim sivasspor altyapisinda hangi yas gurubunda takimimiz var.
ve ne durumdalar benim bildigim bir paf takim var baska yas guruplarinda takimimiz varmi alt yapi ne durumda.
VEYSELCİM GÜZEL BİR SAYFA AÇMIŞSIN...MİNİKLER VE YILDIZLAR DÜZEYİNDE TAKIMLARI VAR AVRUPADA Kİ GİBİ 10 DEĞİŞİK GRUBU YOK..

DJMuRaT
28.01.2006, 22:47

Veyselim benim bildiğim 3 veya 4 kategoride takımımız war....

erhan5834
28.01.2006, 22:50
canım topiğin güzel olmuş ellerine sağlık... takımlar ve guruplar var ama inan bana maddi sıkıntıları çok destek onlarada nerdeyse sıfır ya :(

veysel
28.01.2006, 22:51
Veyselim benim bildiğim 3 veya 4 kategoride takımımız war....
abi benim oynadigim takim 3 cü ligde en fazla 300 veya 400 seyirciye oynuyor yinede her yas gurubunda takim var

veysel
28.01.2006, 22:52
canım topiğin güzel olmuş ellerine sağlık... takımlar ve guruplar var ama inan bana maddi sıkıntıları çok destek onlarada nerdeyse sıfır ya :(
abi burdada herkes artik kendi karsiliyor giderleri avusturya futbolu bu yüzden cok geride kaldi

DJMuRaT
28.01.2006, 22:52
abi benim oynadigim takim 3 cü ligde en fazla 300 veya 400 seyirciye oynuyor yinede her yas gurubunda takim var

Gardaş bu da türk Futbolunun ne düzeyde olduğunu gösteriyor...Sadece Sİvasspor Değil Hemen Hemen tüm takımlarda aynı sıkıntı war...

veysel
28.01.2006, 22:55
Gardaş bu da türk Futbolunun ne düzeyde olduğunu gösteriyor...Sadece Sİvasspor Değil Hemen Hemen tüm takımlarda aynı sıkıntı war...
EVLATLARINI VE SIVASSPORUN GELECEGINI DÜSÜNEN VELILER PAMUK ELLER CEBE AVRUPADA BÖYLE

DJMuRaT
28.01.2006, 23:00
EVLATLARINI VE SIVASSPORUN GELECEGINI DÜSÜNEN VELILER PAMUK ELLER CEBE AVRUPADA BÖYLE

o Zaman Türkiyede o biraz zor Veysel...Çünkü türkiyeyle avrupanın Maddi durumları ve refah seviyeleri ortada..

veysel
28.01.2006, 23:01
o Zaman Türkiyede o biraz zor Veysel...Çünkü türkiyeyle avrupanın Maddi durumları ve refah seviyeleri ortada..
HAKLISIN ABI ODA DOGRU

RaP_BoY
05.02.2006, 21:33
SİVASIN ZENGİNLERİ ELLERİ CEBE ATSALAR ALT YAPIYA GEREKEN ÖNLEM VERİLSE SİVASSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLUR GELECEK AÇISINDAN BUNUN YAPILMASI LAZIM

dostol
08.02.2006, 08:17
bencede aynen rapboy

Etem-Murat
08.02.2006, 09:31
SİVASIN ZENGİNLERİ ELLERİ CEBE ATSALAR ALT YAPIYA GEREKEN ÖNLEM VERİLSE SİVASSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLUR GELECEK AÇISINDAN BUNUN YAPILMASI LAZIM
haklısın cihat bencede altyapıya önem vermek gerekli
burdan cıkacak bir kac sporcu hem sivas spor hem şehrimiz
acısından cok güzel olur hem sivas para kazanır hem bir sporcu
türk takımına kazandırılır

RaP_BoY
08.02.2006, 21:38
haklısın cihat bencede altyapıya önem vermek gerekli
burdan cıkacak bir kac sporcu hem sivas spor hem şehrimiz
acısından cok güzel olur hem sivas para kazanır hem bir sporcu
türk takımına kazandırılır

SAOL ABİ

ALT YAPI ÜST YAPIYA DÖNÜŞÜR SİVASSPORDA SİVASSPORUN COCUKLARI OYNAR 1996-2000 GALATASARAY JENERASYONUNDA OLDUGU GİBİ Bİ BAŞARI YAKALANABİLİR

Etem-Murat
12.02.2006, 16:01
onları dün canlı bir şekilde görme imkanı buldum manisada
hocaları değerli arkadaşım ilhami va ahat dan oluşuyor sordum bu geclerin nereli olduklarını hepsi biri haric sivaslı bir tanesi tokatlı imiş inan ordanda iyi oyuncular cıkacaktır inşallah sivas spor için bu alt yapı cok önemli

esra
12.02.2006, 16:06
10ur abi ben recep bende yakında başlıcam ama nerde olduğunu bilmiom bi sölesenize

RaP_BoY
24.02.2006, 01:09
onları dün canlı bir şekilde görme imkanı buldum manisada
hocaları değerli arkadaşım ilhami va ahat dan oluşuyor sordum bu geclerin nereli olduklarını hepsi biri haric sivaslı bir tanesi tokatlı imiş inan ordanda iyi oyuncular cıkacaktır inşallah sivas spor için bu alt yapı cok önemli

İLHAMİ ABİ VE ALTYAPI SORUMLUSU MURAT ABİ ALT YAPIYA ÇOK GÜVENİYOLAR....TAKIMDAKİ GRUPLAŞMALARA NEDEN OLAN FUTBOLCULAR SEZON BAŞINDA ÇEŞİTLİ TAKIMLARA GÖNDERİLDİ
AHMET TURAN SOLAK
A.KADİR KORKMAZ BENİM ELEMANLAR :)))))

yerliturkuaz
24.02.2006, 09:06
arkadasim cok guzel bi konuya deginmissin sivasimizin alt yapiya cok onem vermesi gerekiyo ve altyapigdan gelecek oyuncularin a takima kazandirilmasi gerekiyor sivasimizin alt yapisi galiba paflardan ve yildizlardan olusuyo

erhan5834
24.02.2006, 09:35
cihat haklısın da gardaş as takıma zor sahip çıkılıyoki kalmış alt yapıya önem verilsin ama dediğin gibi zengin hemşerilerimiz biraz ellerini ceplerine atsa ama atamazlar akrep var :D

kültigin
24.02.2006, 09:43
Birtakımın geleceği için en öenmli konu, alt yapı olmadığında ileride yaşlanmış bir onbirimiz olacak yada çok paramız var habire transfer yapacağız. Umarım yönetim zaten bu tedbirleri almıştır. Bizlerde burda yorumlarla hatırlatmış olalım.

apolat
24.02.2006, 23:33
yaw sıvasımda sıvasımın genclerı oynasın bundan daha gurur verıcı bişey de olmaz heralde ... bu gurur da bızı basarıya gotururr zatennn......

Etem-Murat
04.03.2006, 18:35
sivasın alt yapısı calıştıran hocalar benim cok sevdiğim
arkadaşlarım ilhami ve ahat ikiside cok değerli insanlar
bunların ellerinden sivas spora değerli sporcular kazandıracağını
umuyorum başarılar arkadaşlar

casus84
04.03.2006, 18:39
bu altyapı ile zor sivasın geleceği baksanıza herkez altyapıya önem veriyor

YatodaSin
07.03.2006, 17:40
Alt yapiya cok önem verilmeli.Nede olsa Hayrettinde alt yapidan yetismis bir oyuncumuz.Insallah Hayrettin gibi daha cok oyuncu cikar

DJMuRaT
07.03.2006, 17:51
Alt yapiya cok önem verilmeli.Nede olsa Hayrettinde alt yapidan yetismis bir oyuncumuz.Insallah Hayrettin gibi daha cok oyuncu cikar

Paftanda bikaç oyuncu profesyonelliğe yawaş yawaş adım atıyor.Geleceğein Hayrettinleride yolda anlıycan...

TracyMcGrady58
07.03.2006, 17:51
alt yapi cok önemli.insallah gelecekte sivasdan cok iyi genc yildizlar cikacah

YatodaSin
07.03.2006, 18:43
Paftanda bikaç oyuncu profesyonelliğe yawaş yawaş adım atıyor.Geleceğein Hayrettinleride yolda anlıycan...

Insallah gelirler gardas.Genc oyuncular yetismeliki gelecegimiz emin ellerde olsun

TracyMcGrady58
07.03.2006, 18:51
Insallah gelirler gardas.Genc oyuncular yetismeliki gelecegimiz emin ellerde olsun

bu gencler bizim geleceyimiz.zaman ve sans taninmasi lazim

RaP_BoY
07.03.2006, 21:13
cihat haklısın da gardaş as takıma zor sahip çıkılıyoki kalmış alt yapıya önem verilsin ama dediğin gibi zengin hemşerilerimiz biraz ellerini ceplerine atsa ama atamazlar akrep var :D

O AKREPLER BİR GÜN KÖTÜ SOKAR ABİ WALLA :=)))

mustafa56
08.03.2006, 01:42
SİVASSPORUMUZUN ALT YAPISI İÇİN İŞTANBUL ANKARA GİBİ BÜYÜK ŞEHİRLERİMİZDEKİ YETENEKLERİ BULALIM SİVASIMIZA KAZANDIRALIM BU İŞİ İSTANBULDA BULUNAN SİVAS DERNEKLERİMİZ YAPALIM HER DERNEK KENDİ BÖLGESİNDE BU İŞTEN ANLAYAN ARKADAŞLARI GÖREVLENDİRİP BULDUĞU İSİMLERİ MENEJERİMİZ BÜLENT UYGUNA GÖTÜRÜRSE HER SENE ON İSİSM BULURSAK SIRTIMIZ YERE GELMEZ MESELA HER YAZIN HAZİRAN AYINDA GELENEKSEL KOYULHİSAR KÖYLERİ TURNUVASI VAR DİĞER KAZALARDA BÖYLE TURNUVA YAPARSA SONRA HER KAZANIN ŞAMPİYONLARI SİVASTA FİNAL MAÇI YAPSA NASIL OLUR.Sivasspor.com1

YYILDIRIM
08.03.2006, 01:51
sıvasımda sıvasımın genclerı oynasın bundan daha gurur verıcı bişey de olmaz heralde ... bu gurur da bızı basarıya gotururr zatennn......

mekan35vatan58
20.02.2007, 13:57
aslında bizim ilk başta bu tür işlere gönül vermiş kişilere ihtiyacımız var eger bu tür insanlar olursa olur. çünkü türkiyede genel olarak insanların hazıra konma yapısı var insanlarımız taşın altına eline koyma cesareti göstermiyorlar. birde şöyle bir durum var kendini bu işe adamış insanlar birşeyler yapıyor bir iskelet oluşturuyorlar ve parasal gücü olan insanlar gelip o insanların unutulmasını saglayıp başarının tek sahibi gibi kendilerini gösteriyorlar. bence herzaman başarıların arkasında gizli kahramanlar vardır. önemli olan toplumumuzda o gizli kahramanları silmek değilde var etmek ve onlar gibi insanlar yetiştirmeliyiz. herzaman herşey para değildir. bu işlerde özveriye ve ruha ihtiyaç vardır.

OLCAY_58_AKKUS
20.02.2007, 15:07
İDDA EDİYORUM ÖNÜMÜZDEKİ 3 YIL İÇİNDE SİVASSPOR A TAKIMINDA BANKO OYNAYACAK İKİ SÜPER FUTBOLCU GELİYOR.ESKİ DEMİR SPORLU EROL KARAKUŞUN İKİZLERİNDEN BAHSEDİYORUM.ŞİMDİ 17 YAŞINDALAR.ÖNÜMÜZDEKİ YIL ALLAH KISMET EDRSE ALT YAPIDAN ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAKLAR.BU ÇOÇUKLAR ALLAHIN İZNİ İLE 3 YIL İÇİNDE ÖNCE SİVAS A TAKIMINA DAHA SONRA DA BÜYÜK TAKIMLARIN GÖZDESİ OLACAK KAPASİTEDELER.İNŞALLAH SİVASA ÇAK BAŞARI VE PARA KAZANDIRDIKTAN SONRA YOLLARI AÇIK OLUR.

goleador58
10.05.2007, 23:52
Altyapı seçmeleri ile ilgili birşeyler bilen warmı acaba

Ss--58--Ss
11.05.2007, 00:02

benım bıldıgım 3, 4, ve 5 takım var daha da bılmıyorum:rolleyes:

mustisong
17.05.2007, 12:02
arkadaşlar benim bilkdiğim kadarıyla seçmeler 1 haziranda ama kesinmi bilmiyorum

mustisong
17.05.2007, 12:09
ARKADAŞLAR BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA SİVASSPORUN SEÇMELERİ 1 HAZİRANDA AMA KESİNMİ BİLMİYORUM

Yildizelili58
17.05.2007, 12:12
ya bence sponsor da cok önemli ben münichte amatör bir kulupde oynuyorum ve herseyimiz karsilaniyor ayakkabisindan tut ..kutlamalar jani cok sey
ülker gibi bir sponsor olsa süper olur ama onlarida kiniyorum artik 4 büyüge verdikleri parayi nerdeyse toplam öbür takimlara vermiyorlar ayip

sporcu
23.05.2007, 14:51
ARKLAR SLM BENDE TOKATTN KATILYRM SİVASI SEVDİGİM İCİN SUAN BURDAYM BENDE AMATÖRDE FUTBLCUYM 89 DOĞUMLUYUM TÜRK FUTBOLU AMATÖRE ÖNEM VERMİYO GERCEKTEN SIKINTI COK GERCEKTEN ALLAH İZİN VERİRSE SİVASA GELMEYİ DÜSÜNYORUM ALTYAPISINA İSALLAH OLR CÜNKİ SEHRİNİZİ VE İNSANLARINI COK SEVİYORUM ALLLAHA EMANET OLUN

mesut_tncsvs
24.05.2007, 16:21
ben siwasspora gelmek istiyorum inşallah olur.

üniversiteyi hayırlısıyla siwasta okuyucam ve bu aradada siwasspora gitmeyi düşünüyorum inşallah olur.

bende bir siwaslıyım

sivas/zara/tuzlagözü köyündenim

owenonur
01.06.2007, 11:53
arakdaşlar 89doğumulların seçmeleri ne zman ya bilen vasrsa ayzsın bi zahmett nolurr

mesut_tncsvs
08.06.2007, 01:07
ya altyapıyı takip eden kimse yok mu ? alt yapı hocasının tel. numarasını bilen biri filan

biz kendi memleket takımımızda oynamak istiyoruz ama bize yok gösteren kimse yok:mad: :mad: