DursunOZER
06.08.2005, 16:15
Malatyaspor taraftarlarından Sivasspor maçı Seferberliği... Malatya ve İstanbul’daki Malatyalılar Cumartesi günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maçı için harekete geçti.
Malatyaspor-Sivasspor maçı için geriye sayım başlarken, taraftarları heyecan sardı. Maçta takımlarını yalnız bırakmak istemeyen İstanbul Malatyaspor Taraftarlar Derneği, Kadıköy, Pendik, Taksim, Mecidiyeköy, Merter ve Avcılar’a kadar her tarafı 100 kadar pankartla donattı.
Dernek bir bildiri yayınlayarak, İstanbul'da yaşayan tüm Malatyalılar'ı maça davet etti. Bildiride, "Sivasspor ile oynayacağımız 40. yılımızın bu ilk maçında tüm Malatyalılar ile cumartesi günü saat 20.00'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda buluşalım" denildi. Maç biletlerinin de 10 YTL olarak belirlendiği bildirildi.
Biletlerin, biletx gişelerinden temin edilebileceği bildirildi.
UTANIN İSTANBULDAKİ SİVASLILAR UTANIN
DursunOZER
06.08.2005, 16:18
TEŞKÜRLER iST.DERNEĞİ
İşte birlik beraberlik ve hemşerilik malatyaspora destek olma ve sahip çıkmak budur.Emeği geçen hekese çok teşekür ederim. Gerçekten İst.Malatyalılar derneği çok güzel organize olmuş ve taraftarı Olimpiyat stadyumuna taşımak için, çok güzel çalışmış. Sevgili hemşerilerim bu maçı o kadar büyütmenin hiç bir anlamı yoktur. Daha henüz ligin ilk macı sonuç ne olursa olsun Malatyaspora sahip çıkalım maçtan sonra Malatyaspora zarar verecek her türlü hareketlerden ve eylemlerden uzak duralım çünkü bu zararlar maddi olarak kulübü zor durumda bırakıyor.Bize ise hğiç bir şey kazandırmıyor. Bütün basın maçtan sonra taraftarın çokluğunu değil Centilmen malatyaspor taraftarını konuşsun ve yazsın.Sivasspor taraftarı daha süper ligde yeni oldukları için belki kendilerini kontrol edemeyenler olabilir belki de süper lig de oynamalarının heyacanı ile ne yaptıklarını bilmeyenler olabilir. Böylesi bir durumda sakın cevap verme gereği duymayalım. Çünkü Bir Malatyalıyız süper ligde acemi değiliz biz tecrübeliyiz. Yolun açık olsun Malatyaspor.
Gönderen : MUSTAFA UZUNPINAR Tarih : 06.08.2005 11:39:32
haydi malatyam
malatyasporumuz bu akşam atatürk olimpiyat stadını sivasspora anıt mezar..... haydi malatyam yürü seni kim tutar
Gönderen : pasha-44 arapgirli Tarih : 06.08.2005 08:58:43
malatya ile sivas'ın son nüfüs sayımı rakamları
İkametgaha göre illerin nüfusu
iller toplam merkez köyler yllık nüfus artış hızı
malatya........823521 509772 313749 % 21,00
sivas............707645 390468 317177 % -13,22
bu sonuçlara inanmayan sivaslılar google den araştırabilirler
malatyaspor'a başarılar dilerim
www.hfy44.com.tr.tc
Gönderen : hasan fevzi Tarih : 06.08.2005 03:41:00
HAVAN OLMADAN RUZGARIN OLMAZ BE GARDAS
yarın buyuk gun sıvasspor dogacak sevgılı malatyallar
allah nasıp ederse yarın yorumlarınızı tekrar yapın gørelım malatyamı yaman sıvasmı yaman.
taraftar kımde var sızdemı bızdemı.gørecez bu alemde bızde varız demıstık evet bızde varız.unutmayın malatyaya gıden yol sıvastan gecer sıvasa selam
galıbıyete devam yuru be kocum alaahına gurban ølumune sıvas rengımız kırmızı beyazdır bızım sampıyon olacak bu sıvas bızımuc yıldızı takmıslar yıgıdolar savun rakıp takım
bu gelen sıvas yıllardır bekledık hep bu gunlerı sampıyon olacak dunyada bellı varmı sıvas gıbı yıgıdo gıbı merdı olacak sampıyon
olacak sıvas sampıyon bızım ølumune sıvas ølumune sıvas .dunyada hukmun yeter 7 mılyon sıvaslı bu ugurda verecek cok ınsan var sanslı bız ne gunler gecırdık deplasmanlarda bıze derler sampıyon sıvaslı.adımızdır cılgınlar plakamız 58
cok yuruduk yolda aleme eglencesız bu dunyada bız varız bız memleket sıvas.
Gönderen : CENGIZ AGA Tarih : 06.08.2005 01:12:15
YA ALLAH BİSMİLLAH
Haydi kaplanlarım yarın o sivaslıları parçalayacaz sizden galibiyet bekliyoruz. ALLAH'a emanet olun
Gönderen : Emir Adıgüzel Tarih : 05.08.2005 23:37:11
sütler hazır
yeni sezonun tüm takımlara ve malatyasporumuza hayırlı olsun bir malatyalı olarak büyük ve güler yüzlü başkanımıza minnettarım kulübümüze olan katkılarından dolayı inanın ben hayatımda böyle bir sezon açılışı görmedim emeği geçen herkesin eline sağlık ama lazer gösteriside olsaydı daha unutulmaz olurdu düşüncesindeyim inşallah ilerki sezon açılışlarında düşünülür aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş sivasın durumuda bundan ibaret onlar ancak 11 tane kaplandan imza alırlar onuda çerçeveletp evlerine asarlar haydi kaplanlar öyle bir kükreki bu sayı özürlü şaşkınlar ilk uçakla evlerine gidip sütünü içsinler
Gönderen : ismail kızıldil Tarih : 05.08.2005 22:33:07
takım görün
sivası olimpiyata gömcez gelenler takım görsün tarihinde ilk defa çıkmış çömeztakım
Gönderen : emre çakır Tarih : 05.08.2005 22:27:19
MAGANDALIĞA GEÇİT YOK
Malatyaspor camiası ve tüm taraftarlarıyla bütündür. Bunu bölmek isteyen magandalara karşıyız. İyi gün de var futbolda kötü gün de.
Gönderen : GERÇEK TARAFTAR Tarih : 05.08.2005 21:18:57
7 milyonmuş
komik komik rakamlar vermeyin ey elazigin elinden kurtardigimiz sivas. sizin havanız kadar bizim rüzgarımız var. yarın statda gorusuruz. solen var.
Gönderen : malatyakopat@hotmail.com Tarih : 05.08.2005 20:19:37
İstanbul'a MSTORE
İstanbul'a M-Store açın artık. Hiçbir şey bulamıyoruz.
Gönderen : galip uçar Tarih : 05.08.2005 19:41:13
MALATYAM
bu sene yaptiginiz trnsferlerle bizi cok sevindirdiniz size cok tesekkür ederiz.seneye insallah avrupada görürüz basarilar
Gönderen : Seref Altun Tarih : 05.08.2005 17:38:50
malatya gelıyor
bende bır antalya lı olark ınanıyoru bu mac malatya nın hadı DOGUnun KAPLANLARı
Gönderen : pkltay gunel Tarih : 05.08.2005 17:38:16
geliyoz
daha önce 2 oıtobüs ile eskişehirden istanbula gideceğimizi söylemiştim.yanılmışım 2 otobüs birde minibüs ile gideceğiz. bu şunu gösteriyor bu sene takımdan çok umutluyuz geçen seneler ankaraya bile organizasyon yaparken 1 minibüsü zor dolduruyorduk 100 kişi ile bu gece nasipse yola çıkıyoruz..olimpiyatta kim büyükmüş göstereceğiz.
Gönderen : oğuz iduğ Tarih : 05.08.2005 17:07:57
Bismillahirahmanirahim!!
Hepimize Hayirli ugurlu olsun bu yeni sezon...Malatyasporumuz Allahin iziniyle bu sene ligde iyi bi Yer alir INSALLAh...
Saygilarimla yönetime bol sans diliyorum
Gönderen : Atilla Akgül Hekimhanli Tarih : 05.08.2005 15:46:36
İSTANBULA ÇAĞRI
sevgili taraftarlar istanbuldaki büyük buluşmaya saylı saatler kala malatyaspor yönetimimn gazetelere vermiş olduu reklamlarla orada bi birlik olup takımımızı destekleyeceğiz bizde burdan üzerimize düşen vazife ile tüm taraftarımızı olimpiyat stadına bekliyorz saygılarımızla amigo eser ve soysal
Gönderen : soysal & eser Tarih : 05.08.2005 13:42:39
DursunOZER
06.08.2005, 16:21
sivas da kim yaaaaa!!!!
arkadaşlar sivas kim ya onlar birinci ligdemi :):)...ayrıca bende bir malatyalı olarak vestel manisaya başarılar diliyorum.manisa arkadaşlar bu dostluk bitmez unutmayın.sivaslılar sizle ise cumartesi görüşürüz..okan yılmaza başarılar....
Gönderen : ercan sengel Tarih : 04.08.2005 17:13:58
mstore neden kapalı
malatyamıza destek olmak istiyoruz ama msore kapalı üstelik 40.yılımızda.lütfen yardımcı olun.gönlümüzün şampiyonuna sevgilerle.sayın tanrıverdi ve yönetim üyeleri herşey için teşekkürler
Gönderen : ercan şengel Tarih : 04.08.2005 17:06:44
BU SENE İLK 5 İÇİNDE GÖRELİM SİZİ
bu sene hakikaten iyi bir kadro kurduk!! artık taraftarı sevindirme zamanı!! ben bu kadroya güveniyorum!! inşallah iyi şeyler yaparlar!! ben bulgaristanda okuyan bir malatyalıyım!! gururla malatyayı destekliyorum orda!! çoğu kişi malatyayı biliyo artık orda!! yüzümü kara çıkarmayın kaplanlar!!
Gönderen : BATUHAN SEZEROĞLU Tarih : 04.08.2005 16:27:48
Teşekkürler
Tüm Malatyaspor yönetimine teşekkür etmeyi bir Malatyaspor aşığı olarak kendime borç biliyorum. Kazandırdığınız futbolcular için, yapılan açılış için ve özellikle bu seneki isteğiniz arzunuz ve hırsınız için öncelikle Başkanıma ve yönetimimize sonsuz teşekkürler. Hazırladıkları bu takımın ligde ses getireceğine eminim yeter ki birlik olalım, yapıcı olalım. Başkanımızın bu fedakarlığına karşı inşaallah takımımızda Sivas önünde zaferle ayrılacak. Tüm taraftarlar adına TEŞEKKÜRLER Hikmet Başkanım. Tüm yönetim olarak Malatya taraftarı olarak size minnettarız. Son söz olarak En Büyük Tabi ki "MALATYASPOR"
Gönderen : Atik DİRİÇ Tarih : 04.08.2005 14:52:12
Bu Malatya ‘Uçar’
Teknik direktör Feyyaz Uçar, Sivas’ı yenerek lige iyi bir başlangıç yapacaklarını söyledi ve “1 puan bizi sevindirmez” dedi. Sarı-Kırmızılı takımın başkanı Hikmet Tanrıverdi ise, “Yepyeni bir takım kurduk. 40. yılımızda ilk beşi hedefliyoruz” yorumunu yaptı
Rotayı çizdi...
Sivasspor ile İstanbul’da kozlarını paylaşacak olan Malatyaspor, evine zaferle dönerek iyi bir start vermenin hesaplarını yapıyor. Olimpiyat Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesinde yönetim, kendi taraftarları için 13 bin bilet talebinde bulunurken, teknik direktör Feyyaz Uçar da takımından emin açıklamalar yaptı. Yarın İstanbul’a gelerek kampa girecekleri bilgisini veren Sarı - Kırmızılılar’ın hocası, “Doğruyu söylemek gerekirse 1 puan bizi sevindirmez” diye konuştu.
‘Çok güveniyorum’
Sakatlıkları süren Bülent Akın ve Serkan Bensol’ün Sivasspor maçının kadrosuna alınmadığına değinen genç çalıştırıcı, “Sivasspor’un oynadığı özel karşılaşmaları yakından takip edip rakibimiz hakkında bilgi edindik. Bundan sonra futbolcularım konuşacak. Ben kendilerine çok güveniyorum ve her türlü rakibe karşı istediğimiz sonucu alabileceğimizi düşünüyorum. Malatyaspor, her zaman ligin rengi olmuş, büyük potansiyele sahip bir camiadır. Yeni sezonu iple çekiyoruz” dedi.
Başkan da iddialı
Sarı-Kırmızılı ekibin başkanı Hikmet Tanrıverdi ise gençleştirilmiş bir kadro ile yola devam ettiklerinin altını çizerek, “40. yılımızda önemli bir başarı elde etmek niyetindeyiz. Bu da ligde ilk beşe girmekle mümkün olur. Feyyaz hocaya ve onun talebelerine bu konuda inanıyoruz. Ancak her zaman takımının yanında olan Malatyaspor taraftarına da yeni sezonda büyük görev düşecektir” yorumunda bulundu.
Gönderen : genç44 Tarih : 04.08.2005 14:41:50
malatyal1 olman1n olmas1n1 sevdim
ben malatyaya gelmek istiyorum ve maçlar1na gitmek istiyorum in_allah malatyaya beyda1 otobüsüyle gelirim 1.2.3.numaral1 koltuklarla
Gönderen : burak k1l1nçarslan Tarih : 04.08.2005 14:22:47
dostluk kazansın
merhaba arkadaşlar cumartesi günkü maç için iki takımada başarılar diliyorum.umarım dostluk kazanır. www.sivassporum.net
Gönderen : ali Tarih : 04.08.2005 14:16:06
BÜYÜK BAŞKAN
Çok kıymetli başkanımız sayın HİKMET TANRIVERDİ biz ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ öğrencileri olarak takımımızın durumundan dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz sizin sayenizde burada başımız dik gezebiliyoruz MALATYALI olarak bizde futbol hakkında memleketimizden bahsedebiliyoruz allah sizden ve yönetim kurulunuzdan razı olsun MALATYA SPORUMUZU SAHİPSİZ BIRAKMAYIN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.Ayrıca MALATYAMIZIN sempatik insanı MEHMET DİLTEMİZEDE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.Bizler erzurumda okuyan malatyalı öğrenciler olarak herzaman malatyasporumuzla gurur duyduk lütfen başımızı önümüze eğmeyin inanın gurbette çok zor. ALLAHA EMANET OLUN!
Gönderen : ERDEM GÜNDOĞDU Tarih : 04.08.2005 13:59:08
YAZIK OLDU
Ekran basinda bekledik güzelim acilsi izliyemedik. bıze acılen malatyapsor tv gerek baskanım anadolunun ılk spor tvsı bızım olsun
Gönderen : MEMET KONAKCI Tarih : 04.08.2005 12:41:36
Ya yazik bunca taraftara
Biz ekran basinda bekledik saatlerce hic yakisik
alamadi Malatyamiza. MALATYASPOR TV istiyoruz baska yolu yok
Gönderen : Muhammed Yildirim Tarih : 04.08.2005 12:39:37
hepimizi mahrum biraktiniz
Pazar günü ekran basinda bekledik mac izliyelim. Bu yapilmaz gercekten böylesi hatalar tekrarlanmasin.Hele Mlatyamiza hic yakismiyor. Niye bir yerel programimizi avrupadan izleyemiyoruz. Karadenizin var egenin var , Akdenizin var Konyanin var ya bizimde olsun böyle el alemle olacak is degil bunlar.Sonra IHA nin yayin yapmis oldugu yön hic kimsede yok. Burada herkes Astra ve Türksat izliyor. Bir Malatyaspor TV de siz kurun ne var illa üc büyük olmakmi lazim. EN BÜYÜK BASKAN SAYIN HIKMET TANRIVERDIYE BILHASSA DUYURULUR BIZE MALATYASPORTV YAKISIR BUNU CIMBOM DAN DA ÖNCE BIZ YAPALIM.
Gönderen : Girmanali Taraftar Tarih : 04.08.2005 12:32:21
Sivası yenin
Sivası yenin ölürsem gözüm açık gitmesin sevgili malatya spor lu futbolcular allah size kuvet direnç versin malatyalıyım diyen herkeşe bu maça gelmeyi nasip etsin sedyeyle maça gelecem ölürsem malatya spor maçında öleyim malatyalıyım diyenlerin bu maça gelmesini cenabı allahtan bu maça gelmesini yürekten temin ediyorum.bütün futbolculara ve teknik heyete bu maçı kazanması için ellerinden ne geliyorsa yapmalarını temenni ediyorum. hepsine allah güç kuvvet versin maçta başarılar dilerim.
Gönderen : EMİN DERİNDERE Tarih : 04.08.2005 11:27:44
Malatyaspor Taraftarına Çağrı
İstanbul'da yaşayan sevgili Malatyalılar ve Malatyaspor taraftarları cumartesi günü oynanacak Sivasspor-Malatyaspor karşılaşmasına ailemizle birlikte gidelim. Eşlerimizi ve çocuklarımızı da maça götürelim. Şenlik havası içerisinde takımımızı destekleyelim. Malatyaspor yönetimide stada lisanslı ürünlerimizi getirsinler. Bayrak, flama, forma vs. Malatya sevgimizi eşlerimize ve çocuklarımıza aşılayalım... Malatyaspor taraftarının centilmenliğini gösterelim. Kazananı alkışlayalım. Kötü tezahurat yapmayalım. Elbette kazanın Malatyaspor olması tek dileğimiz.. Not: Bilet fiyatları belli olmadı mı?? İnşallah 3 büyüklerin fiyatları gibi olmaz... Bu konuda Yönetimden çalışma bekliyoruz.. Malatyaspor'a 2005-2006 sezonunda başarılar diliyorum... Kayısı Başkentine selamlar....
Gönderen : Mehmet ARIKAN Tarih : 04.08.2005 11:32:20
herşeyimsin malatyaspor
sayın başkanım ve değerli yönetici abilerim bu seneki malatyasporu bu sene sonundainşallah uefa kupasında görmek istiyorum.bu sezonki transferleriniz bir mükemmel valla hayallerimdeki transferler diyebilirim.sayın başkanıma ve değerli yönetici abilerime saygılarımı sunarım.bu arada malatyaspora emeği geçen herkese saygılarımı sunarım.allah yolunuzu hep açık etsin
Gönderen : mehmet coşkun Tarih : 04.08.2005 01:29:25
sivaslı
SEVGILI BASKANIM HIKMET TANRI VERDI.
Danimarkaya milli mac dolayisiyla geldiginizde sizinle bir cok konuda gørusmemiz olmustu .bu konulardan biride sivas spordu iste o gun geldi sayin baskan super lige biz de geliyoruz demistim.ve o gun geldi ilk macimiz malatya sporla bir sivassporlu olarak hak eden kazan sin diyorum ama gønlum yillardir sivassporu sabirla super ligde gørmek isteyen bir gur betci olarak bizim takimin yenmesinden yanadir.umarim en buyuk taraftar ise sivassporun olacaktir unutmuyalim ki dunyada 7 milyon sivasli vardir.baskan ve teknik heyet yeni sezon acilisinda malatya spora ve camiaya basarilar dilerim.bir sivassporlu yigidolar saygilarimi sunarim umarim her iki takim icinde iyi bir baslan gic olur