Orijinalini görmek için tıklayınız : MALATYASPOR MAÇI VE OLİMPİYAT STADINDA 60.000 TARAFTAR...

BOUN
21.07.2005, 13:51
Sevgili yiğidolar. Bu başlığı açmamdaki en büyük sebep Süper Lig'de ki ilk maçımızın önemini vurgulamak içindir. Taraftarımızın büyüklüğünün gerek bizim takımımız ve gerekse diğer takımlar üzerindeki etkisinin büyüklüğü ve bütün medyada Sivasspor'dan bahsedilmesi ise ancak stadda en az 60.000 kişiden oluşan mükemmel bir kalabalık topladığımız zaman mümkün olacaktır.

Şunu hiçbir zaman için unutmayalım ki; üç büyükler dediğimiz Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımlar bile İstanbul'da yani kendi evlerinde 50 bin veya 60 bin civarı taraftarı en fazla yılda bir iki kez toparlayabilmektedirler. Benim söylemek istediğim şu ki, eğer biz Olimpiyat Stadına Malatyaspor maçında en az 60 bin taraftar getirir isek şundan kesilikle emin olabiliriz ki daha Süper Ligin ilk haftasında gerek yazılı basında gerekse görsel medyada üç büyüklerden daha fazla yer kaplayacağız.

Bu ise bütün rakiplerimize daha ilk haftadan ne kadar ciddi ve büyük bir takım olduğumuzu ispatlayacaktır. Bu ise Sivas'ın üçbin-beşbin taraftarlı diğer Anadolu kulüplerinden çok çok farklı olduğunu dost düşman herkese kanıtlayacaktır. Yani Süper lige bomba gibi giriş yapmış olacağız.

Ayrıca bu maçın ve toparlayacağımız en az 60.000 kişilik kitlenin kendi takımımız üzerinde de büyük bir aktive ve motive edici kuvveti olacaktır. Başta Teknik Direktörümüz Werner Lorant olmak üzere, takıma yeni gelen yerli ve yabancı bütün futbolcular içinde bulundukları takımın ve camianın ne derece büyük ve ciddi olduğunu anlayacaklar ve omuzlarında ki baskı ve sorumluluk daha da artacaktır. Bunun neticesinde işi daha da sıkı tutacaklar ve daha çok çalışmak zorunda kalacaklardır.

Ancak buraya kadar saydığım bütün maddelerin ve varsayımların en temel şartı olan en az 60 bin taraftar hedefinin gerçekleştirilebilmesi için bir kaç şart mevcuttur. Yerine getirilmesi gereken bir takım maddeler vardır:

Bunlardan birincisi Sivaslılara ait olan gerek medya kuruluşları gerek internet siteleri vasıtasıyla taraftarı bilgilendirmektir. Yani taraftara maçın nerede, ne zaman, saat kaçta oynayacağı vs gibi.

İkincisi İstanbul'da mevcut olan ve sayıları 800'e yaklaşan Sivaslı hemşeri derneklerini etkin kullanmak gerekmektedir. Bunların haberleşmede ve maçlara toplu bir şekilde gelme türü organizasyonları muhakkak olacaktır. Sadece yönetimin bu derneklerle maçtan en az bir hafta önceden haberleşmesi gereklidir. Ayrıca İstanbul civarındaki iller ve buralardaki dernekler veya vakıflar da unutulmamalıdır.

Üçüncüsü ve belki de en önemlisi Olimpiyat Stadına ulaşım büyük bir problemdir ve bu problemin çözülmesi gerekmektedir. Gerekirse İETT ile konuşulmalı ve ana merkezlerden stada otobüsler kaldırılmalıdır. Bu problemi Sivas-Karagümrük maçında yaşadığım için biliyorum. Maça iki saat varken Mecidiyeköy'e gelmiştim ve orada otobüs bulmaya çalışan onlarca taraftarla karşılaşmıştım. Fakat maalesef ortada ne bir otobüs ne de başka bir ulaşım aracı mevcuttu. Sonuçta belki de binlerce taraftar ulaşım problemi olduğu için o maça gidememişti.

Şimdi şunu sorabilirsiniz, Daha maça iki hafta varken niçin erkenden bu başlığı açtın? Bana göre gerekli hazırlıkların yapılabilmesi ve yukarıda saydığım problemlerin çözülebilmesi için özellikle yönetimin ağırlığını en az maçtan bir hafta önce hissettirmesi ve bu sorunları çözmesi lazım.

Sonuç olarak sevgili hemşerilerim ve değerli yiğidolar en büyük sorumluluk bizlere düşmektedir. Artık bizlerde Süper lige yakışan hatta bütün Süper lig takımlarının ağzı açık seyrettiği kalitede Süper taraftarlar olmalıyız. Artık çekirdek devri kapanmalıdır. Artık oturup sinekleme devri kapanmalıdır. Devir ayakta canlı ve azimli taraftar devridir ve unutmayalım ki bu devir de en büyük katkı bizim olacaktır.

Hepinize saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Ayrıca Olimpiyattaki dev taraftar topluluğunun provasını önümüzdeki hafta sonunda Cumhuriyet kupası maçlarında yapalım ve o enerjiyle Süper lige Olimpiyatta Süper bir giriş yapalım.

Ne dersiniz?.......

kadir20
21.07.2005, 14:05
aynen katiliyorum

Yigido_War
21.07.2005, 14:21
Sevgili yiğidolar. Bu başlığı açmamdaki en büyük sebep Süper Lig'de ki ilk maçımızın önemini vurgulamak içindir. Taraftarımızın büyüklüğünün gerek bizim takımımız ve gerekse diğer takımlar üzerindeki etkisinin büyüklüğü ve bütün medyada Sivasspor'dan bahsedilmesi ise ancak stadda en az 60.000 kişiden oluşan mükemmel bir kalabalık topladığımız zaman mümkün olacaktır.

Şunu hiçbir zaman için unutmayalım ki; üç büyükler dediğimiz Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımlar bile İstanbul'da yani kendi evlerinde 50 bin veya 60 bin civarı taraftarı en fazla yılda bir iki kez toparlayabilmektedirler. Benim söylemek istediğim şu ki, eğer biz Olimpiyat Stadına Malatyaspor maçında en az 60 bin taraftar getirir isek şundan kesilikle emin olabiliriz ki daha Süper Ligin ilk haftasında gerek yazılı basında gerekse görsel medyada üç büyüklerden daha fazla yer kaplayacağız.

Bu ise bütün rakiplerimize daha ilk haftadan ne kadar ciddi ve büyük bir takım olduğumuzu ispatlayacaktır. Bu ise Sivas'ın üçbin-beşbin taraftarlı diğer Anadolu kulüplerinden çok çok farklı olduğunu dost düşman herkese kanıtlayacaktır. Yani Süper lige bomba gibi giriş yapmış olacağız.

Ayrıca bu maçın ve toparlayacağımız en az 60.000 kişilik kitlenin kendi takımımız üzerinde de büyük bir aktive ve motive edici kuvveti olacaktır. Başta Teknik Direktörümüz Werner Lorant olmak üzere, takıma yeni gelen yerli ve yabancı bütün futbolcular içinde bulundukları takımın ve camianın ne derece büyük ve ciddi olduğunu anlayacaklar ve omuzlarında ki baskı ve sorumluluk daha da artacaktır. Bunun neticesinde işi daha da sıkı tutacaklar ve daha çok çalışmak zorunda kalacaklardır.

Ancak buraya kadar saydığım bütün maddelerin ve varsayımların en temel şartı olan en az 60 bin taraftar hedefinin gerçekleştirilebilmesi için bir kaç şart mevcuttur. Yerine getirilmesi gereken bir takım maddeler vardır:

Bunlardan birincisi Sivaslılara ait olan gerek medya kuruluşları gerek internet siteleri vasıtasıyla taraftarı bilgilendirmektir. Yani taraftara maçın nerede, ne zaman, saat kaçta oynayacağı vs gibi.

İkincisi İstanbul'da mevcut olan ve sayıları 800'e yaklaşan Sivaslı hemşeri derneklerini etkin kullanmak gerekmektedir. Bunların haberleşmede ve maçlara toplu bir şekilde gelme türü organizasyonları muhakkak olacaktır. Sadece yönetimin bu derneklerle maçtan en az bir hafta önceden haberleşmesi gereklidir. Ayrıca İstanbul civarındaki iller ve buralardaki dernekler veya vakıflar da unutulmamalıdır.

Üçüncüsü ve belki de en önemlisi Olimpiyat Stadına ulaşım büyük bir problemdir ve bu problemin çözülmesi gerekmektedir. Gerekirse İETT ile konuşulmalı ve ana merkezlerden stada otobüsler kaldırılmalıdır. Bu problemi Sivas-Karagümrük maçında yaşadığım için biliyorum. Maça iki saat varken Mecidiyeköy'e gelmiştim ve orada otobüs bulmaya çalışan onlarca taraftarla karşılaşmıştım. Fakat maalesef ortada ne bir otobüs ne de başka bir ulaşım aracı mevcuttu. Sonuçta belki de binlerce taraftar ulaşım problemi olduğu için o maça gidememişti.

Şimdi şunu sorabilirsiniz, Daha maça iki hafta varken niçin erkenden bu başlığı açtın? Bana göre gerekli hazırlıkların yapılabilmesi ve yukarıda saydığım problemlerin çözülebilmesi için özellikle yönetimin ağırlığını en az maçtan bir hafta önce hissettirmesi ve bu sorunları çözmesi lazım.

Sonuç olarak sevgili hemşerilerim ve değerli yiğidolar en büyük sorumluluk bizlere düşmektedir. Artık bizlerde Süper lige yakışan hatta bütün Süper lig takımlarının ağzı açık seyrettiği kalitede Süper taraftarlar olmalıyız. Artık çekirdek devri kapanmalıdır. Artık oturup sinekleme devri kapanmalıdır. Devir ayakta canlı ve azimli taraftar devridir ve unutmayalım ki bu devir de en büyük katkı bizim olacaktır.

Hepinize saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Ayrıca Olimpiyattaki dev taraftar topluluğunun provasını önümüzdeki hafta sonunda Cumhuriyet kupası maçlarında yapalım ve o enerjiyle Süper lige Olimpiyatta Süper bir giriş yapalım.

Ne dersiniz?.......

AvRuPaNiNKrALi58
21.07.2005, 14:31
Abi gercekten haklisin bu ilk mac bizim icin cok önemli olacak ve TÜM SÜPER LIGE gösterelimki SIVASSPOR un büyük bir TARAFTARI VAR herzaman arkasinda duran yani

kangalli58yasin
21.07.2005, 15:10
BIZ KENDIMIZI GÖSTERIP TAKIMADA MORAL VEREK

serhankaburcuk
21.07.2005, 18:51
Arkadaşımızın söylediklerine aynen katılıyorum...
Aslında Sivasspor taraftarı ve Sivaslılar İstanbuldaki maçlara fazlasıyla ilgi gösterir...Ama yeterli reklam yapılmadığından Taraftarın maç hakkında gerekli bilgisi olmamaktadır.Bu sebebten çoğu taraftarımız maçlara gelememektedir...

Bu maça yaklaşık 20 gün süre var...Bu süre zarfında çalışmalarımızı yapmalıyız...Bu işte ençok İstanbuldaki derneklerimize iş düşüyor..İstanbuldaki bütün hemşerilerimize ulaşmaya çalışmalıyız... Maç günü Olimpiyat stadında bence izdiham olmalı istersek biz o stada 60 bin değil 85 bin kişiyide getirebiliriz...

İlk maçta yeni gelen futbolcularımızda havaya girerler ve çok büyük bir camiaya geldiklerinin farkına varırlar...

HAYDİ YİĞİDOLAR ŞİMDİ DESTEK ZAMANI...

Kaptan-58
21.07.2005, 18:57
Aslında Sivasspor taraftarı ve Sivaslılar İstanbuldaki maçlara fazlasıyla ilgi gösterir...Ama yeterli reklam yapılmadığından Taraftarın maç hakkında gerekli bilgisi olmamaktadır.Bu sebebten çoğu taraftarımız maçlara gelememektedir...

Bu maça yaklaşık 20 gün süre var...Bu süre zarfında çalışmalarımızı yapmalıyız...Bu işte ençok İstanbuldaki derneklerimize iş düşüyor..İstanbuldaki bütün hemşerilerimize ulaşmaya çalışmalıyız... Maç günü Olimpiyat stadında bence izdiham olmalı istersek biz o stada 60 bin değil 85 bin kişiyide getirebiliriz...

İlk maçta yeni gelen futbolcularımızda havaya girerler ve çok büyük bir camiaya geldiklerinin farkına varırlar...

+

İMZA.....

1967_DERNEK_10UR
21.07.2005, 19:09
EWET SİVASSPOR TARAFTARLARI OLİMPİYAT STADINI DOLDURALIM HERKES TANIDIĞINA SÖLESİN...

veysel
21.07.2005, 19:33
HAYDI YIGIDOLAR OLIMPIYAT STADINA

serhankaburcuk
21.07.2005, 19:34

GuNaY
21.07.2005, 19:38
sivaslı isterse dünya stadlarını doldurur... kaldi ki olimpiyatı doldurmayalım 8) 8) 8)

serhankaburcuk
24.07.2005, 18:21
sivaslı isterse dünya stadlarını doldurur... kaldi ki olimpiyatı doldurmayalım 8) 8) 8)

Evet aynen öyle...Olimpiyat dediğin nedir ki?Elin İngilizi ve İtalyanı bile doldurduki bizmi doldurmayalım...???

ygd
24.07.2005, 18:30

+imza

Bilmiyorum
24.07.2005, 18:34
hiç merek etmeyin sevgili yönetim ve futbolcular .olimpiyattan malatyaya vize yok o stad 60.000 dolacak mecnun başkan sana söz veriyorum o stada şu an adam topluyorum şuan 1.500 adam topladım bide istanbullu yiğidolar gelecek tam olacak bütün istanbul olimpiyataaaa hadiiii 38 yıllık hasret son buldu sivasspor süperligde sivasspor olimpiyatta sivasspor taraftar destegiyle malatyayı kaysı gibi yiyecek[/quote]

HEP BERABER OLİMPİYATTA DAĞ BAYIR DEMEDEN SİVASSPIORUMUZU DESTEKLEYELİM

Bilmiyorum
24.07.2005, 18:34
http://www.ataturkolympicstadium.com/tr/AOSkroki.jpg

serhankaburcuk
24.07.2005, 18:40
http://www.ataturkolympicstadium.com/tr/AOSkroki.jpg

Artık mazaret kalmadı...İşte haritamızda var...Hadi yiğidolar şimdi show zamanı...Haydi Olimpiyata...

kangalli58yasin
24.07.2005, 18:43
REKLAM YAPIB BÜTÜN SIVASLILARI TOPLAYAK VE MACA GÖNDEREK
AMA BU SEYIRCILERDEN 10.00YAKIN MALATYASPORLU TARAFTAR

cihanakkus
24.07.2005, 19:01
sivaslıysan memleketinin takımını desteklemelisin sivaslıysan süpersin destek yoksa betersin sivasımızı yalnız bırakmayalım hadi yigidolar

mac58
24.07.2005, 19:06
EVET SIVASLI GARDASLARIM

BEN SIVASIN ILK AVRUPA MACINA GITTIM (GÜTERSLOH ) VE COK GURUR DUYUYORUM SIVASSPORLA.

SIMDI ALLAH IZIN VERIRSE ILK SÜPERLIG MACINA GITMEK NIYETIM.

TOPIC DE DENILDIGI GIBI 60.000 DEGIL FULL BIR OLIMPIYAT STADYUMU GÖRMEK ISTIYORUM.

80.000 SEYIRCI DEGIL 80.000 SIVASLI GÖRMEK ISTIYORUZ.
80.000 YIGIDO GÖRMEK ISTIYORUZ.
80.000 MÜMKÜNMÜ?

MÜMKÜN
O KADAR

HEPINIZI KUCAKLIYORUM

berke5840
24.07.2005, 19:44
Ben inanıyorumki malatyaspor maçında olimpiyat stadını öyle bir dolduracağız ki o 80 bin kişilik stad bile bize yetmeyecek.
.......... çok şükür sivaslıyız ..........

1967_DERNEK_10UR
24.07.2005, 20:55
EVEL ALLAH HEPİMİZE YİĞİDO DERLER SİVAS ELLERİNDEN ÇIKTIK BİZ GELİYORUZ...OLİMPİYAT TARİHİNİN EN KALABALIK MAÇLARINDAN BİRİNİ OYNAYACAK...

duhan
24.07.2005, 21:25
elımıze gecen bu buyuk show ımkanını en ıyı sekılde degerlendırelım. takımımız fırtana gıbı bır gırıs yapmaya hazır pekı taraftarlar???Bızımde ne kadar hazır oldugumuzu tum turkıyeye gosterelım
haydı yıgıdolar show zamanı...
:evil:

yol58
24.07.2005, 23:08
evet arkadaşlar sivaslıyım diyen yüreğinde sivas sevgisi taşıyan bütün kardeşlerimizi olimpiyata bekliyoruz yediden yetmişe şen ola düğünümüz

1967_DERNEK_10UR
24.07.2005, 23:25
ATLAS DERGİSİ GEÇEN AY Kİ YAYININDA SİVAS'IN UZAYDAN ÇEKİLMİŞ SİVAS HARİTASI VERDİ...ŞİMDİ İLK MAÇIMIZ OLAN MALATYA MAÇI ASLINDA BU MAÇ UZAYDAN ÇEKİLECEK EN GÜZEL VE EN DEĞERLİ MANEVİ BİR ESER OLUR...

turgutkizgir
24.07.2005, 23:32
SEVGİLİ YİĞİDOLAR, BU MAÇ ÇOK ÖNEMLİ DİLERİM BURADA YAZDIĞIMIZ GİBİ STADI TAM OLARAK DOLDURACAK KADAR SEYİRCİMİZ MAÇA GELİR. BEN KENDİ ÇEVREMDEKİ İNSANLARIN DURUMLARINA GÖRE DEĞERLENDİRME YAPIYORUM. ŞU ANDA BİR ÇOK SİVAS LI YA MEMLEKETİNDE ÇALIŞMAK İÇİN GİTTİ YA DA TATİLDELER. MAÇ TARİHİNDE DE BÜYÜK İHTİMALLE GİTTİKLERİ YERLERDE OLACAKLAR SEYİRCİMİZ ŞU ANDA DAĞINIK DURUMDA UMARIM BURADA KALANLARIN ÇOĞUNLUĞU MAÇA GELİR VE GÜZEL BİR GÖVDE GÖSTERİSİ YAPARIZ.

lezgi
25.07.2005, 00:17
GALATASARYIN ENFAZLA 20.000 KİŞİ TOPLAYA BİLDİĞİ OLİMPİYAT STADINI İNŞALLAH DOLDURACAĞIZ YİĞİDONUN SESİNİ BIRAKIN ÜÇ BÜYÜĞÜ TÜM TÜRKİYE YE DUYURACAĞIZ BU İLK MAÇ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ TÜM İSTANBUL DAKİ ÇEVRE İL VE İLÇELERDEKİ GARDAŞLRIMA SESLENİYORUM HAYDİ GARDAŞLAR KAYSI YEMEYE

gercek58li
25.07.2005, 02:52
BIZDE GIDEMEYEN GURBETCILER OLARAK VÜCUDEN OLMASADA RUHEN YANINIZDA OLACAGIZ. NASIL BIR MILLI SPORCU 70 MILYON TÜRK`Ü ARKASINDA HISSEDIYORSA, SIZDE 6 MILYON SIVASLI ORDAYMIS GIBI TEZAHÜRAT YAPIN VE MACI DA ALALIM INSALLAH :D :D :D

Bilmiyorum
25.07.2005, 10:48
GALATASARYIN ENFAZLA 20.000 KİŞİ TOPLAYA BİLDİĞİ OLİMPİYAT STADINI İNŞALLAH DOLDURACAĞIZ YİĞİDONUN SESİNİ BIRAKIN ÜÇ BÜYÜĞÜ TÜM TÜRKİYE YE DUYURACAĞIZ BU İLK MAÇ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ TÜM İSTANBUL DAKİ ÇEVRE İL VE İLÇELERDEKİ GARDAŞLRIMA SESLENİYORUM HAYDİ GARDAŞLAR KAYSI YEMEYE

beyler bu yıl spor programlarında bizi çok konuşacaklar hatta şimdiden başladılar dün saat:22:15 de cnnTürk de Transfer dosyası adlı programda sivasspor için Sayın ömer üründül SİVASSPOR SÜPERLİGE RENK GETİRECEK TÜRKİYENİN HER YERİNDE GENİŞ BİR TARAFTAR KİTLESİ VAR AYRICA TAKIMIN BAŞINDA LORANT GİBİ BİR İSMİN OLMASI AYRI BİR ŞANS bu arada petkoviç gibi Türkiye nin en iyi kalecisinin bizde oldugunu söylemeyi unuttu ama neyse

kangalli58yasin
25.07.2005, 10:55
HAYDI SIVAS TARAFTARI OLIMPIYATA GELIP ORAYI DOLDURALIM VE ÜNLÜ OLALIM HERKES BIZIM TARAFTAR DESTEGINDEN KONUSACAK
BIZ BILE CHAMPION LIG FINAL MACINDAN DAHA COK SEYIRCI OLACAGIZ INSALLAH

serhankaburcuk
25.07.2005, 14:48
İnşallah Sivasspor ilk maçında Olimpiyat stadına büyük seyircisini çekecektir...Bence stadyumda 70 bin civarında Sivaslı olacak...10 bin civarındada tahminim malatyalı olur...Bu maç bu sezonki en çok seyirci ile oynanan maç olmaya aday...

HAYDİ YİĞİDOLAR MAZERET YOK HEP BERABER OLİMPİYATA....[/i][/size]

BROTHERS58
25.07.2005, 16:29
BEN HAYATIMDA İSTANBULA GİTMEDİM VE HEP HAYALİM İSTANBULDA SİVASIN BÖYLE BİR MAÇINI İZLEMEKTİ ALLAH NASİP EDERSE O ANI YASAMAYA AZ KALDI,YILLARDIR GÖRMEDİĞİM AKRABALARIM BANA YILLARDIR GEL DERLERDİ GİTMEZDİM. AMA SİVASSPORUN SEVGİSİ BAŞKA SİVASSPOR İÇİN İSTANBULA GİDİLİR HEMDE KOŞA KOŞA ALLAH'IN İZNİYLE.

alper58
25.07.2005, 17:01

Evet aynen öyle...Olimpiyat dediğin nedir ki?Elin İngilizi ve İtalyanı bile doldurduki bizmi doldurmayalım...???

AYNEN KATILIYORUM______

kangalli58yasin
25.07.2005, 18:27
BU STAD DOLMALI LAZIM :wink: :wink: :wink: :wink:

skywriter
26.07.2005, 06:20
En büyük kavgası...

Malatya yöneticisi Kozluklu, "Sivas'tan fazla seyircimiz var" diye konuştu.
http://www.pasfotomac.com.tr/2005/07/26/im/03AFA208C47224478DA3F771a.jpg

Kim büyük göreceğiz

Sivassporlu yöneticilerin "En büyük taraftar bizde" iddiasına Malatyaspor tepki gösterdi: "Olimpiyat Stadı'nda görüşürüz" Şimdi gözler ligin ilk maçında....

İlk maçta görülecek
Sezona iddialı hazırlanan Yiğidolar'ın "Sadece İstanbul'da 2,5 milyon taraftarımız var. Bu sene tribünlere ambargo koyacağız" iddiasına Malatyaspor'dan cevap geldi. Sarı-kırmızılı takım Süper Lig'in ilk haftasında Sivasspor ile Olimpiyat Stadı'nda mücadele edeceklerine dikkat çekerek, "Bu muhteşem stadda kimin daha çok seyircisi olacağını göreceğiz. Malatyaspor taraftarı her zaman takımına en güçlü desteğini sunmuştur" diye konuştu.

EN BÜYÜK TARAFTAR BİZDE
MALATYASPOR Basın Sözcüsü Suat Kozluklu, ligin ilk maçında Sivasspor ile Olimpiyat Stadı'nda oynayacak olmalarının ayrı bir güzellik teşkil edeceğini ifade ederek, "Biz İstanbul'da her zaman kendi evimizde olduğu gibi tribünleri doldurduk. Muhteşem bir taraftarımız var. Olimpiyat Stadı'nı ilk maçta dolduracağız. Yeni transferlerimizle güçlenen takımımıza bu sene daha çok ilgi var. En büyük taraftar bizde" dedi

Fotomac

volcano58
26.07.2005, 07:36
gardaşlar hiç merak etmeyin istanbuldaki her maçta olduğu gibi bu maçtada taraftarımız takımı yalnız bırakmayacaklar ve üstelik bu sefer bir süper lig takımıyla mücadele etmenin verdiği heyecan ile olimpiyat stadındaki büyük çoğunluğu sivasspor taraftarı oluşturacaktır
eğer İETT stada otobüs kaldırırsa çok yararlı olur çünkü istanbul merkezlerine epey uzakta bir yerde hee yok eğer kaldırmaz ise alternatifleri bulmaa çalışacağım mutlaka stad yakınlarından geçen bi hat vardır bi araştırma yapıp buraya yazmaya çalışıcam

BOUN
26.07.2005, 13:24
ElbeyLi58 demiş ki:
Malatya yöneticisi Kozluklu, "Sivas'tan fazla seyircimiz var" diye konuştu.

Kim büyük göreceğiz

Sivassporlu yöneticilerin "En büyük taraftar bizde" iddiasına Malatyaspor tepki gösterdi: "Olimpiyat Stadı'nda görüşürüz" Şimdi gözler ligin ilk maçında....

İlk maçta görülecek
Sezona iddialı hazırlanan Yiğidolar'ın "Sadece İstanbul'da 2,5 milyon taraftarımız var. Bu sene tribünlere ambargo koyacağız" iddiasına Malatyaspor'dan cevap geldi. Sarı-kırmızılı takım Süper Lig'in ilk haftasında Sivasspor ile Olimpiyat Stadı'nda mücadele edeceklerine dikkat çekerek, "Bu muhteşem stadda kimin daha çok seyircisi olacağını göreceğiz. Malatyaspor taraftarı her zaman takımına en güçlü desteğini sunmuştur" diye konuştu.

EN BÜYÜK TARAFTAR BİZDE
MALATYASPOR Basın Sözcüsü Suat Kozluklu, ligin ilk maçında Sivasspor ile Olimpiyat Stadı'nda oynayacak olmalarının ayrı bir güzellik teşkil edeceğini ifade ederek, "Biz İstanbul'da her zaman kendi evimizde olduğu gibi tribünleri doldurduk. Muhteşem bir taraftarımız var. Olimpiyat Stadı'nı ilk maçta dolduracağız. Yeni transferlerimizle güçlenen takımımıza bu sene daha çok ilgi var. En büyük taraftar bizde" dedi. l

( Sevgili Yiğidolar bu maçın önemi Malatyasporlu yöneticinin bu sözlerinden sonra daha da artmıştır. Benim tahminim bizim yönetim Malatya'ya en fazla 10 bin kişilik yer ayırır. Bizim için önemli olan bize ayrılan 70 bin kişilik yeri doldurabilmektir. O halde daha fazla zaman kaybetmeden bütün İstanbul'daki ve çevre illerdeki yiğidoları harekete geçirmeliyiz. Unutmayalım ki Fener, Galatasaray veya Beşiktaş gibi üç büyükler 100 yıllık tarihleri boyunca 70 bin taraftarı en fazla bir kaç defa gördüler. Biz eğer Sivasspor olarak bu kalabalığı toplarsak bütün Türkiye'nin flaş takımı oluruz. Ayrıca 2005-2006 sezonunun da taraftar rekoru bizde olur. Haydi Yiğido Olimpiyat'a... BOUN )

kangal06
26.07.2005, 13:28
BEN ANKARA'DA YAŞIYORUM AMA EĞER KULELİ ASKERİ LİSESİ'NE GİREBİLİRSEM MAÇA GELMEYEN NAMERT OLSUN

serdal58
26.07.2005, 13:32
haklısın baba,en doğrusunu yazmışşın

serkankustarci
26.07.2005, 13:58

Ne dersiniz?.......

Çok güzel yazmışın.Ama çok önemli bir noktayı unutmuşun.Oda şuki,şuan transfer mevsimi ve yönetimin paraya ihtiyacı var.Bilet fiyatları ortalama 20 milyon olsa ,kaba bir hesapla 70 bin seyirciden yaklaşık bir milyon dolar gelir elde edilebilir ve buda şu dönemde Sivasspor için ilaç gibi gelir...

BOUN
01.08.2005, 18:15
Sevgili yiğidolar maalesef bu hafta sonu oynanan maçlarda benim daha önce değindiğim gibi belli nedenlerden dolayı hüsran yaşadık. Daha önce de belirtmiştim İstanbul gibi bir yerde taraftar toplamak isteniyorsa iyi bir haberleşme sistemimiz olmalı. Ama ne yazık ki şu sitede devamlı online olan üçyüz beşyüz kişi dışında kimsenin adam gibi bu tür organizasyonlardan haberi olmuyor.

Galiba ben de bu forumu açarken galiba biraz abartılı düşünmüşüm ve 60 bin taraftar demişim. Bu hafta sonu yaşadığımız acı tecrübelerden sonra taraftar tahminimi yeniden şekillendiriyorum ve diyorum ki 40 bin kişi ancak gelir.

Gönül isterdi ki 60 bin değil 80 bin hedefleyelim ama yaşadığımız hayal kırıklıklarından sonra daha da az taraftar bekliyorum.

Sonuç olarak şunu söylemek istiyorum: Bu forumunda başında belirttiğim gibi yönetim İETT ile konuşup belirli merkezlerden otobüs ayarlamasını yapamazsa bu maç daha büyük hayal kırıklıklarına yol açabilir.

Haydi Yiğido; eşine dostuna arkadaşına ve tüm Sivassporlulara ha gayret deyip Olimpiyat'a en azından 60 bin ( İçim daha az yazmaya elvermiyor. ) taraftar toplayıp takımımıza gaz verelim.

abircan
01.08.2005, 18:22
SEVGİLİ BOUN BEN 20.000 YAZDIM VE ONU BİLE ZOR BULURUZ ÇÜNKÜ MAÇI SAAT 20.00 YE ALDILAR, HAYDİ HAYIRLISI

escobar
01.08.2005, 19:36
YAKISMADI DOSTLAR KIM NE DERSE DESIN ANCA LAFTA!SİMDIDEN BINLERIN ONBINLERIN HAYALINI KURMAYALIM!KUPA MACLARINDA GORDUK DURUMU INSALLAH YANILIRIM AMA HICTE IC ACICI DEGILDI!BIZLERE PC BASINDA YAZMASI CIZMESI KOLAY AMA IS YAPILMAYA GELDIMI YOKUZ GIBI!TARAFTAR NERDEYDI DENIZDEMI PIKNIKTEMI DOSTLAR ATESLI SOZLER YAZDIKLARINDA HEPIMIZ KUKRUYORUZ!AMA IS TRUBUNE CIKMAYA GELDIGINDE KIMSELER YOK!BIRILERI REKLAM EKSIKLIGI DESIN BIRILERI HAVA SICAKLIGI!ISTANBULDA YASAYAN BI SIVASLI OLARAK ACIKCASI KUPA MACLARINA KADAR HEP SIVAS'IN ISTANBUL'DA OYNAMASINI ISTEDIM AMA GORDUMKI COK YALNIS DUSUNMUSUM YAKISMADI BIZE!SOYLE SITEDE SOL TARAFA BAKIYORUM SEKIZBINI GECMIS UYE SAYISI UMARIM ARTARDA!DUSUNUYORUMDA UYELERIN YARISI GELSE AN AZ DORTBIN TARAFTAR OLURDU!AMA ORADAKI SAYIYI SOYLEMEYE DILIM VARMIYO!YAZILARI YAZMAK KOLAY ONEMLI OLAN PRATIGE DOKMEK!RESIMLER KOYMAK KOLAY AMA ORESIMLERI GOZLERIMIZ TRIBUNDE ARADI!YAKISMADI BIZE
UMARIM BIZ YANILIRIZ VE OLIMPIYAT STADI RAKIPLER ICIN CEHENNEM BIZLER ICIN CENNET OLUR
ICRAAT NEYSE OYUZZZZZZZ
ADRES TRIBUNNNNNNN
EN ONLERDEYIZ YA SIZZZZZZZ?

serhankaburcuk
01.08.2005, 19:41
Sevgili Yiğidolar;

Az evvel Malatyaspor'un resmi taraftar sitesini ziyaret ettim ve acı gerçekleri bir kez daha gördüm...Malatyaspor taraftarı bizim İnönü stadındaki seyirci azlığımızı dile getirerek dalga geçiyorlardı...Olimpiyat stadında yapılacak olan lig maçına Malatyadan 50 otobüs kampanyası düzenlemeyi düşünüyorlar...Bu maç için Malatyalılar İstanbulda ve çevre illerde acayip organizeler yapıyorlar...Bizim taraftarımızdan fazla gelirlerse şaşmayalım...Biz halen Klavye başında sallamaya devam ediyoruz...

....................İSTANBULDA Kİ VE ÇEVRE İLLERDEKİ DEĞERLİ YİĞİDOLAR LÜTFEN BU ÖNEMLİ MAÇTA SİVASSPORUMUZU YALNIZ BIRAKMAYALIM....

serhankaburcuk
01.08.2005, 19:43
DEĞERLİ YİĞİDOLAR LÜTFEN OLİMPİYAT STADINA...

1967_DERNEK_10UR
01.08.2005, 19:46
Sevgili komşumuz ve medyası, büyük laflar ediyorsunuz. Sizler bu ligte yenisiniz büyük laflar etmeyiniz ve hayal kırıklığına uğramayın bu bizim size komşu hemşerimiz olarak tavsiyemiz.Çıkın futbolunuzu oynayın sonra konuşun ama büyük laflar etmeyiniz kırıcı olmatın maç günü gelip çattığında stat'ta görüşeşeğiz kaç kg siniz...Malatya camiasının centilmenlik duygularını asla suistimal etmeyin...Yoksa bu ligte baranamazsınız şunu unutmayın doğunun yıldızı vede büyüğü şanlı Malatyadır...

EWET YİĞİDOLAR OLAY BU..MALATYASPOR.ORG'DAN BİR ALINTI...

1967_DERNEK_10UR
01.08.2005, 19:49
Malatyadaki bütün Kuruluslari Otobüs Kiralamaya davet ediyorum,her sey Malatyaspor icin. Istanbulu inletelim Sivasi dize getirelim. Ben Almanyadan yaziyorum ve bir kac Arkadasim Istanbula izine geliyorlar Malatyali degiller Tuncelli ve Erzincanlilar ama benim ricami kabul ettiler Malatyasporu desteklemeye geliyorlar. Onlara buradan tesekürler. Haydi Malatyalim Malatyasporlum ve Malatyayi seven herkes sizlerin Olimpiyat Stadini dolduracaginizdan eminim. Burada Sivasli Arkadaslar kendinden eminler. Daha yeni Süper Lige ciktilar ama cene desen bi karis. Derslerini verelim. Herkese bol sans en büyük Malatyaspor...

KAYNAK MALATYASPOR.ORG..

serhankaburcuk
01.08.2005, 19:50
Sevgili komşumuz ve medyası, büyük laflar ediyorsunuz. Sizler bu ligte yenisiniz büyük laflar etmeyiniz ve hayal kırıklığına uğramayın bu bizim size komşu hemşerimiz olarak tavsiyemiz.Çıkın futbolunuzu oynayın sonra konuşun ama büyük laflar etmeyiniz kırıcı olmatın maç günü gelip çattığında stat'ta görüşeşeğiz kaç kg siniz...Malatya camiasının centilmenlik duygularını asla suistimal etmeyin...Yoksa bu ligte baranamazsınız şunu unutmayın doğunun yıldızı vede büyüğü şanlı Malatyadır...

EWET YİĞİDOLAR OLAY BU..MALATYASPOR.ORG'DAN BİR ALINTI...

Evet bu yazıları bende okudum daha neler neler yazmışlar...

1967_DERNEK_10UR
01.08.2005, 19:52
YİĞİDOLAR GİRİNDE BİR ZAHMET OKUYUN..BİZİM TAKIMIMIZA VE TARAFTARIMIZA İYİ ŞEYLER DENMİYOR..

serhankaburcuk
01.08.2005, 19:55
Yiğidolara;

Arkadaslar ben birseye anlam veremiyorum yigidolar denilen ekip kim be daha belkide tarihlerinde ilk defa süper lige çıkmışlar lütfen herkez yerini bilsin biz malatyalıyız malatyasporuz ve taraftarında takımında kardesliğinde en hat safhada oldugu bir yerdeyiz yigidolar kimki biz onları karsımıza alalım beee onlar önce bir bir kap kibrit alsınlarda kendi dertlerine yansınlar biz malatyayız ve derebeyleriyiz bizimle kimse başa çıkamaz istanbuldada bunu herkeze göstereceğiz şunu hiç kimse aklından çıkarmasın ve beyninin bir tarafına yerleştirsin bu alemde bir tane büyük vardır oda Malatyaspor kimse bunun tersini söyleyemez ve sivas onlara söylecegimiz tek sey varsa oda malatyayla ugrasmasınlar zaten ugrasamazlarda biz malatyalıyız bunu kimse aklından çıkarmasın Malatyalı olmak bir gururdur bir ayrıcalıktır ve her kez malatyalı olamaz tüm derebeyleri kardeslerime selam ederim (kral malatya.)

(ARKADAŞLAR BUNLARI BİZE HİTABEN YAZMIŞLAR...)

Resmi sitelerinden alıntı yaptım...

BOUN
02.08.2005, 14:40
Sevgili yiğidolar. Bugünden tezi yok şuan bu sitede olup bu yazıyı okuyan herkes eşine dostuna arkadaşına haber etsin ve bütün yiğidoları -İstanbul ve çevre illerdeki- Malatya maçına davet etsin. Kalabalık gurup halinde ve uzak yerlerden gelecek olanlar toplansınlar otobüs, minibüs vs tutup bu maça gelsinler. Bu maçta taraftar üstünlüğü artık iddialaşmaya dönüşmüştür. Olimpiyat'ı şölen alanına çevirip dosta düşmana herkese büyüklüğümüzü kanıtlayalım.

Başta Başkanımız Mecnun Bey olmak üzere diğer yöneticilerimizin yüzünü kara çıkarmayalım. Unutmayalım ki Malatyasporla olan gerek yönetimler arasındaki gerekse taraftarlar arasındaki iddialaşmada bizim başkanımız ve bizim yönetimimiz taraftara güvenip büyük iddiada bulundular. Lütfen hem yönetimimiz hem de taraftarımız bu büyük iddianın altında kalmasın. Bize güvenip konuşanların yüzünü kara çıkarmayalım.

Hiç kimsenin mazereti olmasın. Olimpiyat stadından İstanbul'un en uzak köşesine en fazla iki saatte gidilir. Maç saat en geç 10:00 gibi biter. Dolayısıyla kimse gece yarısı yollarda kalmaz. Kesinlikle evine en geç giden adam en fazla iki saat içinde rahatlıkla gidebilir. Zaten gece vakti çok fazla trafik olmaz. Yani Tuzla'dan veya Beykoz'dan gelecekler dahi en geç iki saatte eve giderler. Kimsenin bahanesi olmasın. Herkes Olimpiyat'a...

Yildizelili58
02.08.2005, 15:07
YIGIDOLER BEN ALMANYADAN MACA GELDIM ORDU VE DIYAR REZILIIKKTI BE OKADAR TARAFTAR DAHA HIC GÖRMEDIM EN FAYLA 50KISI

serhankaburcuk
02.08.2005, 15:12
Bu maç için güzel organizasyonlar yapılabilir...Dernekler Araçlar kaldırabilirler...LÜTFEN BİRAZ DUYARLI OLALIM VE BÜYÜK BAŞKANIMIZIN ÇAĞRISINA KULAK VERELİM...

HAYDİ YİĞİDOLAR OLİMPİYATA...

BOUN
02.08.2005, 15:35
Sevgili yiğidolar aşağıdaki yazı Malatyaspor'un sitesinden alıntıdır. Dışarıda ne kadar güçlü imaj oluşturduğumuzun resmi bu yazıdır. Haydi bu yazıyı yazan Malatyalı arkadaşı yalancı çıkarmayalım ve Olimpiyat'ı dolduralım.

((((İKİ ÖRNEK VE BİZ...))))
((((Arkadaşlar taraftar olarak çok eksiyimiz var ama bu istekle bu heyecanla bununda üstesinde geliriz inşallah. Özellikle Bursaspor'un kombine
meselesini fazla abartmayalım Bursada 15 bin kombine satılmış bu biletlerin 10 binden fazlasını resmi kurumlar satın almış valilik belediye il
milli eğitimi il emniyet müdürlüğü ve daha bir çok kuruluş kendi aralarında anlaşarak bu biletleri almışlar, buda güzel bişey bizimkilere örnek olsun.
Ayrıca Sivassporlu taraftarların sessiz sedasız nasıl organize olduklarını öğrenmek istiyorsanız mahalli basınloarını ve diğer illerdeki derneklerinin yayınlarına
göz atın haberlerden çok Sivasspor'un propagandası yapılıyo, muhalefet hiç yok yönetime koşulsuz bağlılıkları var ve bu birliktelikle kendilerini ulusal medyaya
kabul ettiriyolar, bizim camiamızda bir haftadır esen güzel hava onlar için olağan bişey devamlı halleri böyle, olayları fazla didiklemiyolar neticeyi daha çok
merak ediyolar. Sivassporlu çok dostum var hepsiylede görüşüyorum olimpiyat stadındaki maç için hiçte heyecanlı gözükmüyolar aslında bu onların devamlı hali
ama maç günü bütün Sivas adeta olimpiyat stadına yığılacak nasıl ki yemek vakti geldiyinde eve yada lokantaya gidip yemek yiyoruz karnımızı doyurmak zorundayız
onlarda maç günü aynı sorumluluk hissiyle maça gidiyolar. Öğreneceyimiz daha çok şey var en önemliside Malatyaspor'a karşı sorumluluğumuzu... ve dahada önemlisi
yerel basın ve malatya bürokraisisi bu sorumluluğu ne zaman öğrenecek. Mahalli basınımız Ziya Dağan'ın istifasına sebebiyet verirken, sivas valisi Sivasspor'un süper lige
çıkmasındaki katkılarından dolayı Sivas yerel basının plaketle ödüllendiriyo))))

BOUN
02.08.2005, 15:44
Sevgili Yiğidolar. Malatya taraftarının maça nasıl hazırlandığını daha iyi görebilmemiz için sizlere Malatya sitesinden bir alıntı daha yapıyorum. İnşallah onlardaki bu gayreti görüp bizde harekete geçeriz.Buyrun okuyun.

((((davulçularımızda hazır))))
((((istanbulda davulçu piyasasını bilmeyenler için yazıyorum, en kıral davulçuyu 25-30 milyona kiralarsınız. biz iki tane kiraladık, hatta halay bile çektik mahallede. herkes camlardan bize bakıyodu düğün var sandılar sonra malatyaspor bayrağını görünce olayı anladılar, bizde malatyasporun haftaya maçının olduğunu söyledik ve onlarıda maça davet ettik biri izmirli diyeri yozgatlı ikitane komşumuz-dostumuz da maça geleceklerine dair bize söz verdiler.herkes bir tane davulçu kiralasın ikitelliyi düğün yerine çevirelim olimpiyat sıtadı malatya malatya diye inlesin))))

BOUN
02.08.2005, 15:51
Sevgili Yiğidolar sizin için ve Malatya taraftarının maça nasıl hazırlandığını daha iyi anlayabilmemiz için Malatyaspor sitesinden alıntı yapmaya devam ediyorum.

((((Sivas Maçında Herkes Stada))))
((((ben sakaryadayım. burdaki Malatyalılar olarak (bazı trabzonlu arkadaşlarımızda var) organize olarak olimpiyat stadına gideceğiz. sivassporun Malatya ile boy ölçüşmesi mümkün değildir. Yeterki istanbuldaki derneklerimiz Malatya ilgili her dernek o maça gitmek istesin sivaslılara 1000 kişilik yer bile bırakmayız. Biz Antalyada 10 bin taraftarla 1. lige çıktık. Antalya ise Malatya ya en uzak şehirlerden biriydi. istanbulun yarısı Malatyalı zaten. Battalgazi torunlarına şampiyonluk yakışır. Battalgaziyi simgeleyen bir pankart şöyle at üstünde kılınçlı falan güzel olurdu. Cümleten hoşçakalın. Alayına isyan inadına Malatya.))))

BOUN
02.08.2005, 15:57
Ben bu forumda ve diğer forumlarda defalarca söyledim. Sivaslı vakıflarımızı ve derneklerimizi taraftarı uyandırma konusunda kullanalım diye. Ama benim bu tavsiyemi bizim yönetim değilde Malatyalılar duymuş olmalı ki onlar organize bir şekilde maça geliyorlar. Bizim yönetimimiz iyi has ama bu konularda maalesef çok pasif kalıyor. Haydi hayırlısı....

ElbeyLi58
03.08.2005, 07:42
Malatyaspor'un Bursaspor'dan transfer ettiği golcü oyuncu Okan Yılmaz, hafta sonu Sivasspor maçında kazanan tarafın kendileri olacağını belirtti. Okan, "40. yılımız olduğu için herkes kenetlenmiş durumda. Maça gelenler müthiş bir mücadele izleyecek" ifadesini kullandı

Bilmiyorum
03.08.2005, 09:01

GALATASARAY-DİYARBAKIR 66.350
GALATASARAY-FENERBAHÇE 73.400
GALATASARAY-BEŞİKTAŞ 56.000 (ODA GS 6.SIRADA OLDUGU İÇİN)

LÜTFEN 20.000 FALAN DİYE ABARTMAYALIM AMA TABİKİ KATILIYORUM KOSKACA İSTANBULDA OLİMPİYATA GİDECEK 60.000 TARAFTAR YOKMU YANİ BİZ İSTESEK 80.000 BİLE YAPARIZDA MİLLETTE PARADA YOK MESELA İSTANBULDAKİ SİVASLILARIN YARISI KARNINI ZOR DOYURUYO

mehmet_kurt
03.08.2005, 09:02
abi hiç kafanızı yormayın kesin doldurcaz ve yencez işte taraftar işte şampiyon sivas herkes görsün sivasımızın nasıl oldugunu

twity_58
03.08.2005, 09:07
Evet arkadaslar bu haftasonu gitmemmız gerken sivas ın heycanının doruk noktasına ulasacagı bir mac oynanacak.Daha önce zoru basardılar ve uzun yıllar sonra sonra birinci lige cıktılar. Bu macı da alacaklarına lige iyi ve zinde baslayacaklarına emınım ama bunun için atmosferde uygun ve yerınde olmalı. Yani biz yanlarında olmalı, onlara onlarla beraber oldugumuzu göstermelıyız lütfen bu maca gitmek için özel bi caba gösterelım

kaplan44
03.08.2005, 09:22
Selam Sivaslı arkadaşlar.Süperlige hoş geldiniz umarım uzun yıllar başarılı olursunuz.Ben Malatyalıyım ve de iyi bir Malatyaspor taraftarıyım.Bir kaç gündür sizin vede bizim sitemizin forum köşesini inceliyorum.Üzüldüğüm bazı noktalar olduğu için bende yazmaya karar verdim.Her iki gruptada gördüğüm üzere bazı heyecanlı arkadaşlar çok gereksiz yorumlar yapıyorlar.Gereksizce olayı provoke ediyorlar büyüklük kavgasına dönüştü iş.Önemli olan cumartesi kimin büyük olduğu değil maçın centilmence geçmesidir.İyi oynayan kazansın birde dostluk kazansın.Size birşey hatırlatmak isterim.Geçen sezon elazığla oynadığınız maç Malatyada idi hatırlıyosanız.Bende maça gittim şöyle bir baktımda sivastan epey taraftar gelir düşünüyodum.Malesef 100 kişi bile gelmemişti.Malatyalılar sivaslılardan çok gelmiş sivası destekliyorlardı.Bunu unutmayın lütfen.
Birde anlamsız bulduğum sivas yönetiminin zamanlaması yanlış bir açıklamada bulunması.Bence tartışmanın sebebi bu oldu.Ve sivaslı bir arkadaş mesajlarında haydi kayısı yemeye falan diye etik olmayan laflar ediyor hoş değil doğrusu..

Her ne olursa olsun dostluk kazansın.Sivasspora Malatyadan başarılar dilerim..

Cerus58
03.08.2005, 09:29
Aynen Katiliyorum Ama Yine Olimpiyatta Gecen Seneler Yasananlarin Yasanmamasini Diliyorum. Oncelikle Taraftarin Bilet Fiyatlari .... Kadar Gelmeyin Diye Digerlerine Haber Vermemeleri Ne Olursa Olsun O Satada Girmeleri Gerekiyor. Artik Deplasman Takimi Değil Ev Sahibi Takimiz. Bunu Unutmamaliyiz. Eğer Cumhuriyet Kupasinda Yaşanan Seyircisizlik Burada Da Yaşanirsa çok Yazik Olur.

yigidos
03.08.2005, 09:58
sevgili arkadaşlar biz Tekirdağ'da bulunan sivaslılar olarak üzerimize düşeni yapıyoruz yaklaşık 100 kişilik bir grupla organizasyon yapılıyor burada bulunan dernekler vasıtasıyla (çorlu da dahil) olimpiyatta buluşmak üzere sevgiler saygılar.

serkankustarci
03.08.2005, 10:18
GALATASARAY-DİYARBAKIR 66.350
GALATASARAY-FENERBAHÇE 73.400
GALATASARAY-BEŞİKTAŞ 56.000 (ODA GS 6.SIRADA OLDUGU İÇİN)

LÜTFEN 20.000 FALAN DİYE ABARTMAYALIM AMA TABİKİ KATILIYORUM KOSKACA İSTANBULDA OLİMPİYATA GİDECEK 60.000 TARAFTAR YOKMU YANİ BİZ İSTESEK 80.000 BİLE YAPARIZDA MİLLETTE PARADA YOK MESELA İSTANBULDAKİ SİVASLILARIN YARISI KARNINI ZOR DOYURUYO

Gs bir maçta stadı doldurmuş.Oda ezeli rakabetten kaynaklanan gazla.Gs taraftarının avukatlığını yapmak ,hala gerçek bir Sivasspor taraftarı olamadığınızı gösterir.Bundan sonra lütfen tek takım tutalım,üç küçükleride İstanbullular tutsun.Unutmayın;

Gerçek Sivasspor taraftarı sadece SİVASSPOR ludur.Bir gönülde iki aşk olmaz...

Yigido_War
03.08.2005, 10:55
Ya Biz Olimpiyatta 70.000 Yiğidoyu Gösterelim.gerisini Medya Zaten Halleder.

akirasensei
03.08.2005, 12:07
ya millet bırakın bunları beee
gelebilen gelecek zaten.Çoğu insanda kasarak gelecek bu maça.Maksat sadece kalabalık olsun olmamalı.Ses gelmiyo kardeşim stad da.Herkez ayrı kafadan tezahüret yapıyo.Sadece kalabalıkla olmuyo bu işler biliyosunuz.Trübün dışı organizasyonu kadar içerde de organizasyon olmalı.Geçen sene karagümrük maçında resmen paramızla rezil olduk yaaa.Biz 20 milyona aldık bileti kimi 60 kimi 10 kimi de yarım biletle girdi maça.Saatlerce bilet kuyruğunda bekledik.E ne oldu içeri girdik millet neden kendi arabanla geldin diye birbirini yiyodu.Yok efendim niye otobüsle gelmemişte adam kendi arabasıyla gelmiş yaka paça birbirine girdi adamlar.Maç başladı gooooool sesinden başka organize ses yoktu.Zaten o da reflex.Bunları yazarken kötü eleştiri oolsun diye yazmıyorum.Hala çekirdekçiliğe devam eden saçmalayan abilerimiz kardeşlerimiz çoğunlukta trübinlerde.Trübün içi organizasyona önem verirse arkadaşlar daha bi organize daha bi göze batan taraftar oluruz.Bide şu ilginç küfür literatürümüzü kullanmayalım yaaa.Etrafınızdakileri uyarın.Gelmek istedikten sonra öyle yada böyle para bulunuyo.Bir de arkadaşlar biletleri stad harici bulabileceğimiz bir yerden haberi olan var mı?????

Sürçü lisan ettiysem affedin beni
amacım kimseyi kırmak yada kimseye laf sokuşturmak değil
Cumartesi günü olimpiyatta görüşürük

GuNaY
04.08.2005, 10:19
gardas haklısın.. bu sekilde olmasıda üzücü olur bizim icin... biz adam akıllı giderek macımızı izleyip en iyi sekilde destegimizi verip basımız dik dönmeliyiz staddan...
not: biletler cuma gününden itibaren biletix giselerinde satılacak...

drummer
04.08.2005, 11:46
Ortami Germeden Tatli Rekabeti Devam Etirmek Lazim
Malatyaninda Fanatikleri Iş Başinda Anlaşilan Ama Onlardada Akli Selim Insanlarin çok Olduğuna Inanniyorum.sonuç Ne Olursa Olsun Bir Oyun Olduğunu Unutmayalim.
Hepimiz Birer Sivasspor Sevdaliyisiz Ama Saldirgan Değil.
Aslinda Sadece Sivas Dernekleri Bu Işe El Atsa O Stad Dolar.
Insanlarimiz Bu Kadar Duyarsizmi.yillardir Bekledikleri Olay Gerçekleşmiş,bu Firsat Kaçarmi.
Bütün Sivas Gönüllülerinin Stada Akmasi Lazim..
Allahtan Hayirlisi

GuNaY
04.08.2005, 13:19
tabiki her zaman oldugu gbi bu süreçte de sacma sapan yazılar yazan olacaktır... tabiki biz YİĞİDOlugumuzdan birs sey kaybetmeyeceğiz...

serhankaburcuk
04.08.2005, 14:05
Arkadaşlar değerli Yiğidolar lütfen Olimpiyat stadına...

BOUN
04.08.2005, 17:51
Haydi Yiğido. Gün bu gündür dem bu dem...

serhankaburcuk
04.08.2005, 18:39

GuNaY
04.08.2005, 20:17
yiğido cıkartma yapacak olimpiyat stadınaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! !!!!!!!!!!

serhankaburcuk
04.08.2005, 21:52

GuNaY
04.08.2005, 23:07
haydi stadaaaaaaaaaaaaaaa
bu artık onur mücadelesi olduuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!

serhankaburcuk
05.08.2005, 14:17
Onur mücadelesi verceğiz Olimpiyatta ama Sivaslı yiğidolar bizim yüzümüzü kara çıkarmayacaktır inşallah...