Orijinalini görmek için tıklayınız : SICAK HABERLER
izmirliyigido 11.01.2005, 14:34 Arkadaşlar yeni konu açmak zorunda kaldım, kusura bakmayın.Bu site her ne kadar Sivasspor'un resmi sitesi olmasa da resmi site kadar güzel çalışıyor. Benim öğrenmek istediğim, takımın içinde ki sıcak gelişmelerden, anlık veya o gün haber verecek bir muhabiriniz veya kulüp içinde bir telefonla haber alabileceğiniz bir yöetici, bir kişi yok mu?
Tamam sağolun haberleri okuyoruz ama aynı haberler Hakikat gazetesin de de var. Biraz heyecan, biraz sıcak haber olsun istiyorum. Bilmiyorum çok şey mi istiyoruz. Mesela şu anda Sivasspor Gebzespor ile hazırlık maçı oynuyor. Durum nasıl bilmek hakkımız gibi geliyor bana. Ne dersiniz?
Bu konuda yöneticiler biraz düşünürse sevinirim. Çalışmalarınızda başarılar.
ibrahim58-nl 11.01.2005, 14:49 Bencede cok iyi olur
ahmetdmr 11.01.2005, 15:55 Kesinlikle katılıyorum... Resmi site diye giriyoruz madem... Medyadan daha önce ulaşmamız lazım bazı haberlere... Hoşçakalın...
"forza sivasspor, forza yiğido"
türkçerap_yakup 11.01.2005, 18:57 benim bildiğim kadarıyla,yöneticiler bu siteye sıcak bakmıyolar ve destek vermiolar...bazı abiler kendi ceplerinden bu siteyi oluşturdu....seneyede nolcağı belli diil...yönetim resmi site mi açıcak nolcak belli diiil.??
izmirliyigido 12.01.2005, 14:04 Yönetim 2 sene önce de görüştüğüm zaman (o zamanlar Sn. Osman Seçilmiş başkandı, yönetimden birkaç kişi ile görüşmüştüm) site hazırlığımız var diyorlardı ortada hiçbir şey yok. Yönetim olaya ciddi bakmıyor anlaşılan.
Site yöneticileri biraz daha özverili ve atak davranırlarsa bu dediğim konu çözülür. Mesela dünkü maçın detayı bile hiçbir yerde açıklanmamış. Maç kaç kaçtan 2 - 2 bitti, goller kaçıncı dakika da atıldı, futbolcuların performansı nasıldı? Şu anda oynancak olan Çaykur Rize maçı öncesi durum nedir? Bunları bilmek hakkımız.
Yoksa site lagara-lugara yazışma sitesi oldu çıktı...
izmirliyigido 15.01.2005, 18:33 Bugün oynanan Sakaryaspor maçından haber varmı?
izmirli yigido arkadasim guzel bir konuya deginmissin. bu site kurulmus, yeni bir siteye ne gerek var. bence siteyle ilgilenen arkadaslar bir gorev dagilimi yapilir, siteye kurallar konur. kucukde olsa bir fon olusturulur. yurt disi tum ulkelerde temsilci secilir. Turkiyede sehir temsilcileri olur. ve bu site vasitasiyla bizde SIVASSPOR umuza elimizden gelen destegi veririz. Teknoloji var oturur birgun chatte tartisiriz veya baska yolla bence bir duzen verilmeli bir amac olmali. Bu siteye uye olanlar veya olmayanlar, biliyorumki yurekleri Sivas icin atiyor. Yalniz biraz ozveri ve gayretle her sey basarilir. Gercektende hic bir sivasliya yakismayacak bazen yazilar okuyoruz bunlara bir cozum getirilmeli. SIVAS denince herkes tek bir vucud olmus taraftar hatirlamali. Dunya durdukca Sivasspor yasayacak tum yuregimle arkasindayim. Ilk kuruldugu gunden beri Sivassporluyum. Olene kadarda en buyuk Takim benim icin Sivasspor dur. Dunyanin taninmis takimlari. Kurulur kurulmaz dunyada taninmadilar. Zaman ve destekle oldular. Ber gun mutlaka Sivasli hak ettigi yere gelecektir. Sivas cennet bir ulkede, mert insanlarin dogdugu bir sehirdir. Sivasi anlatsam sayfalar almaz, Sivas li oldugum icin gurur duyuyorum. Her guzellik Sivas ve Sivaslilar icin OLSUN. Hollandadan selamlar.
AyhanBayrak 16.01.2005, 02:50 izmirli arkadasim aslinda burada bizlerin bu siteyi yapan kisiye tesekkürlerimizi iletmemiz gerekirken sen kalkmis buradan resmi sitesi degilse laga luga sitesi oluyor diyorsun inanki üzüldüm sen bir aktiv calisan sitenin ne kadar ugras istedigini ve ilgi istedigini biliyormusun aslinda tuncay kardesimiz cok güzel ifade etmis madem öyle SIVASSPOR yöneticileride bu ise el atmiyorlar yoksa atamiyorlarmi aslinda bu site resmi site olmaktanda ileri bir site neden diye sorarsan burasi bir taraftar sitesi yani bizlerin sitesi degilmi öyleyse bizler sahip cikalimda istenilen seviyeye gelsin ve basarili olsun bizede bu yakisir TESEKKÜRLER
izmirliyigido 17.01.2005, 00:52 izmirli arkadasim aslinda burada bizlerin bu siteyi yapan kisiye tesekkürlerimizi iletmemiz gerekirken sen kalkmis buradan resmi sitesi degilse laga luga sitesi oluyor diyorsun inanki üzüldüm sen bir aktiv calisan sitenin ne kadar ugras istedigini ve ilgi istedigini biliyormusun aslinda tuncay kardesimiz cok güzel ifade etmis madem öyle SIVASSPOR yöneticileride bu ise el atmiyorlar yoksa atamiyorlarmi aslinda bu site resmi site olmaktanda ileri bir site neden diye sorarsan burasi bir taraftar sitesi yani bizlerin sitesi degilmi öyleyse bizler sahip cikalimda istenilen seviyeye gelsin ve basarili olsun bizede bu yakisir TESEKKÜRLER
Ayhan kardeşim beni yanlış anlamış. Ben bu siteye emeği geçen herkese her zaman teşekkür ettim ve yine teşekkür ediyorum. Ben Lagara-lugara sitesi oluyor derken, "forumlarda, gereksiz muhabbetler, birbirine sataşmalar, küfüleri görünce ve özellikle (şimdi kesildi artık) misafir kisvesi altında girip Sivas'lıları birbirine düşürenleri gördüğüm için" diyorum.
Sahip çıkma meselesine gelince bende seninle aynı fikirdeyim. Yönetim destek vermiyor anlaşılan. Fakat sıcak haberleri nasıl alacağız? Bir muhabir, bir yönetimden veya kulüpten bir tanıdık yok mu diye sormuştum. Mesela şu anda Antalya'da yaşayan Sivas'lılar oradaki gelişmelere, maçlara ve sonuçlarına pekala muhabirlik yapıp, taze heberler gönderebilirler.
Ben bu anlamdad sahip çıkılmasını istedim. Yoksa bir taraftar sitesi olarak cidden çok güzel. Hele bazen Sivas'ta ki kardeşlerim yazdıkları zaman kendimi Sivas'ta hissediyorum. Ben 18 yıl Sivas'ta İstasyon caddesinde yaşadım. Halende orada babamların ve kardeşlerimin evi var. Burnumda tütüyor Sivas. Oradan birisi yazınca içimi sevinç ve özlem kaplıyor. O yüzden bu siteyi yapanlara birkez daha TEŞEKKÜR'ler.
Arkadaşlar burası SivasSpor TaraftaR SitesSİ.! Bu forumların olmasının sebebi tartışarak da olsa doğrunun bulunması. Bu formatta bir site zaten resmi site olamaz. Haber konusuna gelince de; şu an resmi bir site olmadığı için Sivassporla ilgili haberler medyadan ve bazen de buradan takip ediliyor. Ama başta da söylediğim gibi taraftar sitesinin amacı hem insanların birbirleriyle tanışmasını sağlamak hem de fikirler üzerinde tartışarak doğru noktaya ulaşılmasına bir araç olmaktır. Bir Taraftar sitesinin asil görevi hiç bir zaman haber sunmak değildir.
CAGLAYAN 17.01.2005, 17:49 Yönetim 2 sene önce de görüştüğüm zaman (o zamanlar Sn. Osman Seçilmiş başkandı, yönetimden birkaç kişi ile görüşmüştüm) site hazırlığımız var diyorlardı ortada hiçbir şey yok. Yönetim olaya ciddi bakmıyor anlaşılan.
Site yöneticileri biraz daha özverili ve atak davranırlarsa bu dediğim konu çözülür. Mesela dünkü maçın detayı bile hiçbir yerde açıklanmamış. Maç kaç kaçtan 2 - 2 bitti, goller kaçıncı dakika da atıldı, futbolcuların performansı nasıldı? Şu anda oynancak olan Çaykur Rize maçı öncesi durum nedir? Bunları bilmek hakkımız.
Yoksa site lagara-lugara yazışma sitesi oldu çıktı...
Sayin Kardesim ilk önce bize bir aciklama yap Lagara lugara ney?
önce Rüstü Elmas Kardesime Tesekkür ediyorum bu siteyi Kurdugu icin.
bu site özel ve SIVAS ímizi tanitma amacli , Özel bir kisi tarafindan kurulmus bir sitedir .....
Malesef Resmiyetle ve Yönetimle bir alakasi yoktur!!!! alaka göstermeyenler UTANSIN!!!
kim istemezki saniyesinde sicak haber almayi ?Sag olsunlar sivasimizdan bir kac Muhabir ve yüksek ögretim gören Saygi deger Arkadaslar aninda olmasada bir kac saat sonra bizleri Haberdar ediyorlar...
Onlara buradan Saygi ve Sevglierimi iletiyorum
izmirliyigido 17.01.2005, 19:01 Çağlayan kardeşim, 2 mesaj önce öğrenmek istediğin sorununu cevabını yazmıştım. Sanırım okumamışsın. Geçenlerde gördüğünüz gibi acayip küfürler, sataşmalar içeren bir sürü mesajlaşmalar oldu ben bunlar üzerine söyledim. Neyse ki birkaç kişinin serzenişinden sonra bu "misafir" dostlarımız birşey yazamaz hale getrildi. Arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum.
Sonra beni bu şekilde Rüştü, Eker ve diğer kardeşlerimle karşı karşıya getirme durumları yaratmayın. Kendilerini her ne kadar tanımasamda yaptıkları işten dolayı tebrik ediyor, böyle bir ortamı yarattıkları içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Kendimi deşifre etmek istemiyorum ama yaş olarak inanın hepinizden çok büyüğümdür. Bu yüzden kimseyle polemiğe girmek istemiyorum. Bu mesajı da beni yanlış anlamayın diye yazmak zorunda kalıyorum. Sivas'ı, Sivassporu ve tüm Sivas'lıları o kadar seviyorum ki, hepinizi öpüyorum ve İzmir'den kucak dolusu sevgi ve selamları gönderiyorum.
Şimdi bir sıcak haber daha sormak istiyorum ama bazı genç arkadaşlarım hemen fevri davranacaklar diye çekiniyorum. Gerçi bu konunu yeride burası değil. Bunu ben Stad ile ilgili forumda sorayım en iyisi.
Sağlıcakla kalın.
izmirliyigido 31.01.2005, 11:51 Gerçi sizlerde biliyorsunuz ama hatırlatmak istedim, Yönetici kardeşlerime.
Bugün transferin son günü yaptığınız anketin bugün itibariyle değerlendirilmesi bitmesi lazım. Netice de görüldüğü gibi yeni transferlerimiz Vasat olarak değerlendirildi. Dilerim yanılan biz, haklı çıkan İsmail KARTAL olur.
Bu anketin yerel basın, Tv ve çeşitli medya kuruluşunda dile getireleceğini veya getirilmiş olacağını tahmin ediyorum. Teşekkürler arkadaşlar. Hepimiz heyecanla takip ettik...
Yine böyle güncel ve çarpıcı bir anket koymanız dileğiyle teşekkür ediyorum.
izmirliyigido 11.02.2005, 13:45 İsmail hocamızın chat'ta oldugu gün, İzmir'de Karşıyaka'da elektrikler kesik olduğu için bilgisayarımı geç açtım, ancak sonuna yetişebildim ve dolaysıyla pekçok şeyi kaçırdım.
Konuşulanlardan ve gelişmelerden nasıl haberdar olacağız. Enazından çarpıcı sorualr ve cevaplar varsa bunları yayınlayabilirmisiniz? İsmail hocamızın bu olay karşısında ki davranışı nasıldı, düşünceleri ne oldu?
bu siteyi kuran ve aktüel tutan arkadaslara tesekkür ediyorum
bu site bize yeter.
izmirliyigido 27.02.2005, 13:12 (Dak.35) Manisa-Mersin 2-0, Altay-Elazig 0-1, Telekom-Karsiyaka 0-0, Erciyes-Kocaeli 1-0, Yozgat-Adana 1-0, Sariyer-Ist.BB 0-0, Antalya-Mardin 1-1
izmirliyigido guzel konusuyosun ama lutfen biraz emege saygı :!: :!: :!: :!:
izmirliyigido 27.02.2005, 14:05 izmirliyigido guzel konusuyosun ama lutfen biraz emege saygı :!: :!: :!: :!:
Pardon kardeşim...Ben ne yaptımda emeğe saygısızlık yaptım hiçbir şey anlamadım....Açıklar mısın?...
izmirliyigido 27.02.2005, 14:09 (Dak.80) Manisa-Mersin 3-0, Altay-Elazig 1-2, Telekom-Karsiyaka 0-0, Erciyes-Kocaeli 2-0, Yozgat-Adana 3-0, Sariyer-Ist.BB 0-0, Antalya-Mardin 1-1
izmirliyigido guzel konusuyosun ama lutfen biraz emege saygı :!: :!: :!: :!:
Pardon kardeşim...Ben ne yaptımda emeğe saygısızlık yaptım hiçbir şey anlamadım....Açıklar mısın?...
ilk sayfada yazdıklarınıhatırlamıyorsan bilmiyosan ben ne yapabilirim demekki sen ne dediğini bilmeyen birisin.... Dikkate almamaklazımmıs...
izmirliyigido 27.02.2005, 14:27 Arkadaşım öncelikle ne demek istediğini hiç anlamıyorum Ben ilk sayfa da ne demişim ki bana sataşma hakkını elde ediyorsun? Ben sadece sıcak haberler verilmesini, bilgi verilmesini ve takımı takip edenlerin bizlere aktarmasını istemiştim. Sanırım çok şey istemedim. Bunun ötesinde kimseye hakaret, sataşma veya kötü söz söylemek haddim değil ve böyle birşey de yapmadım. Yapmam da hepimiz aynı toprakların çocuklarıyız, kardeşiz. Birbirimize düşmeyelim.
Şurda güzel güzel takip ediyoruz sitemizi. Böyle sataşmalarla bir yere varamayız. Bilmem anlatabildim mi?
RüStü ElmaS 27.02.2005, 14:30 Tamam gardaslar,
lütfen lüzumsuz tartismaya girmeyelim :wink:
Mesele kapanmistir
Yildizeli 27.02.2005, 14:45 ilk once rustu elmas aiye tesekkurler ederim herseyi yonetimden beklemek olmaz bizler sayet rustu abi kadar calissak sitemiz istedigimiz duzene gelir tabiki hakkimiz aninda ne oluyo bitiyor ama bu isler oyle kolay olmuyor herkesin fikrine saygi duyalim ve guzel bir karar ciksin hepimiz icin sivasspor icin saygilar sevgiler
hussoloji 27.02.2005, 14:47 GERÇEKTEN GÜZEL BİR SİTE
hussoloji 27.02.2005, 14:47 GERÇEKTEN GÜZEL BİR SİTE
izmirliyigido 27.02.2005, 14:59 Rüştü kardeşime öncelikle (birkez daha) emeklerinden, bu siteyi kurduğundan ve böyle bir hizmet gerçekleştirdiği için ve de anlayışlı ve sağduyulu davrandığı için teşekkür ediyorum.
Ben kimseye kırmaya, eleştirmeye ve emeğini gözardı etmeye çalışacack bir yaşta ve zihniyette değilim. Herkese hoşgörüm vardır. Benim eleştirdiğim konu; böylesine (isyankar'ın yaptığı gibi) saçma-sapan sataşmalar, ileri geri kendini bilmeden konuşmalar, karşında ki insanın kim olduğunu ve yaşını bilmeden yazışmalar ve başka arkadaşların yaptığı küfürlü yazışmalar (Allah'tan onlara engel olundu) olduğu için Lagara-lugara ifadesini kullanmıştım. Bu asla yöneticiler için kullanılmamıştır. Bunu başta "Çağlayan" kardeşimde anlamamıştı ama onunla uzlaştık. Bir yanlış anlaşılma olmuştu düzeltildi. Ama bu "isyankar" kimse onun dedğini inanın anlamadım. Ve Rüştü ve Çağlayan kardeşim dışında kimseyi moderatör olarak tanımıyorum. Moderatör dediğin bazı lüzumsuz konulara mani olur, aradaki yanlış anlaşılmalara engel olur (tıpkı Rüştü kardeşim gibi).
Lütfen birbirimize karşı daha saygılı olalım, birbirimizi kırmayalım. Herşeyin SİVASSPOR için olduğunu unutmayalım. Hepimizin ortak paydası Sivasspor olsun. Saygılarımla...
Yildizeli 27.02.2005, 15:02 ilk once rustu abiye tesekkur edelim cunku zamaninin cogunu bu siteye bagliyor tesekurler abi bizler avrupadan takip ediyoruz ama daha canli olsa daha iyi olur mesala gunluk olan yapilan antremanlar bilgiler futbolcu hakkinda yonetim hakkinda sivas hakinda rakip hakkinda daha iyi olur tabiki bunlar zaman ister sabredelim once 1 lige cikalim olmak istedigimiz yere cikalim bunlar sirayla gelir sabir gardaslar sabir sevgiler saygilar rustu abi senin bu sitede yerin ayri caglayan abide sizlerin sayesinde bakiyoruz degerini bilelim arkadaslar
3yildizli 27.02.2005, 16:14 Ben bu çekişmeyi anlamıyorum. Neden birbirinize sataşıp duruyorsunuz. "isyankar" gardaş izmirliyigidonun söylediğinde birşey yok ki?. Neden böyle saçma sapan şeyler yazıp ortamı geriyorsun anlamadım. Birbirimize gireceğimize Sivasspor'u futbolcuları konuşalım daha iyi olmazmı isyankar?
.............................. ......
______________________________ ________
victory
saol gardas allah razı olsun...
izmirliyigido 13.03.2005, 13:22 24.Hafta Maçları:
Sıcak Haber:
55’ Erciyesspor – Bursaspor 0 – 0
40’ (GOOLLL) K.Gümrük – Elazigspor 1 – 1
40’ Sivasspor – Karsiyaka 1 – 0
40’ Türk Telekom – İstanbul BSB 0 – 0
40’ Y.Yozgatspor – Kocaelispor 0 – 0
40’ (GOOLLL) Sariyer – Mardinspor 0 – 1
40’ (GOOLLL) C.Dardanelspor – Adanaspor 0 – 1
izmirliyigido 13.03.2005, 13:53 24.Hafta Maçları:
Sıcak Haber:
80’ Erciyesspor – Bursaspor 1 – 0
60’ K.Gümrük – Elazigspor 1 – 1
60’ Sivasspor – Karsiyaka 1 – 0
60’ Türk Telekom – İstanbul BSB 0 – 0
60’ (GOOLLL) Y.Yozgatspor – Kocaelispor 0 – 2
60’ Sariyer – Mardinspor 0 – 1
60’ (GOOLLL) C.Dardanelspor – Adanaspor 2 – 1
izmirliyigido 13.03.2005, 14:06 24.Hafta Maçları:
Sıcak Haber:
90’ Erciyesspor – Bursaspor 1 – 0 (Maç Bitti)
80’ K.Gümrük – Elazığspor 1 – 1
80’ Sivasspor – Karşıyaka 1 – 0
80’ Türk Telekom – İstanbul BŞB 0 – 0
80’ Y.Yozgatspor – Kocaelispor 0 – 2
80’ Sarıyer – Mardinspor 0 – 1
80’ Ç.Dardanelspor – Adanaspor 2 – 1
izmirliyigido 13.03.2005, 14:16 24.Hafta Maçları:
Sıcak Haber:
85’ (GOOLLL) K.Gümrük – Elazığspor 1 – 2
85’ Sivasspor – Karşıyaka 1 – 0
85’ (GOOLLL) Türk Telekom – İstanbul BŞB 1 – 0
85’ Y.Yozgatspor – Kocaelispor 0 – 2
85’ Sarıyer – Mardinspor 0 – 1
85’ Ç.Dardanelspor – Adanaspor 2 – 1
izmirliyigido 13.03.2005, 14:28 24.Hafta Maçları:
Sıcak Haber:
85’ K.Gümrük – Elazığspor 1 – 2
90’ Sivasspor – Karşıyaka 1 – 0
90’ (GOOLLL) Türk Telekom – İstanbul BŞB 2 – 0
90’ (GOOLLL) Y.Yozgatspor – Kocaelispor 2 – 2
90’ Sarıyer – Mardinspor 0 – 1
85’ Ç.Dardanelspor – Adanaspor 2 – 1
1967_DERNEK_10UR 13.03.2005, 14:41 SİZE SICAK BİR HABER SİVASSPOR ŞAMPİYON :lol:
komiksin onur başka bi şe demiyorummm :lol: :lol: :lol:
______________________________ ______________
BULT FOR THE DESTROY...
S&S
izmirliyigido 20.03.2005, 13:07 25.Hafta Maçları
25’ GOOLLLL ! Vestel Manisa – Altay 0 – 1
25’ GOOLLLL ! Elazığspor – Telekom 0 – 1
25’ GOOLLLL ! Mardinspor – Karagümrük 1 – 2
25’ İstanbul BŞB – Erciyesspor 0 – 0
25’ Adanaspor – Antalyaspor 0 – 0
izmirliyigido 20.03.2005, 13:23 25.Hafta Maçları
45’ Vestel Manisa – Altay 0 – 1
45’ Elazığspor – Telekom 1 – 1
45’ Mardinspor – Karagümrük 1 – 2
45’ İstanbul BŞB – Erciyesspor 0 – 0
45’ Adanaspor – Antalyaspor 0 – 0
izmirliyigido 20.03.2005, 13:55 25.Hafta Maçları
60’ Vestel Manisa – Altay 0 – 1
60’ Elazığspor – Telekom 1 – 1
60’ Mardinspor – Karagümrük 1 – 2
60’ İstanbul BŞB – Erciyesspor 0 – 0
60’ Adanaspor – Antalyaspor 0 – 0
izmirliyigido 20.03.2005, 14:13 25.Hafta Maçları
80’ GOOLLL ! Vestel Manisa – Altay 1 – 1
80’ Elazığspor – Telekom 1 – 1
80’ Mardinspor – Karagümrük 1 – 2
80’ İstanbul BŞB – Erciyesspor 0 – 0
80’ GOOLLL ! Adanaspor – Antalyaspor 1 – 3
izmirliyigido 20.03.2005, 14:20 25.Hafta Maçları
85’ Vestel Manisa – Altay 1 – 1
85’ Elazığspor – Telekom 1 – 1
85’ Mardinspor – Karagümrük 1 – 2
85’ İstanbul BŞB – Erciyesspor 0 – 0
85’ Adanaspor – Antalyaspor 1 – 5
25.Hafta Maçları
85’ Vestel Manisa – Altay 1 – 1
85’ Elazığspor – Telekom 1 – 1
85’ Mardinspor – Karagümrük 1 – 2
85’ İstanbul BŞB – Erciyesspor 0 – 0
85’ Adanaspor – Antalyaspor 1 – 5
SELAM KARDEŞ,
ÇOK GUZEL BI FORUM OLMUŞ,
AN VE AN MAÇ SKORLARINI TAKIP EDEBILYORUZ.
GARYRET VE ÇABALARINDAN DOLAYI SENI TEBRIK EDERIM
izmirliyigido 20.03.2005, 14:36 25.Hafta Maçları
90’ Vestel Manisa – Altay 1 – 1
90’ Elazığspor – Telekom 1 – 1
90’ Mardinspor – Karagümrük 2 – 2
90’ İstanbul BŞB – Erciyesspor 0 – 0
90’ Adanaspor – Antalyaspor 1 – 5
19:00 Bursaspor – Sivasspor ? – ?
19:00 Kocaelispor – Ç.Dardanelspor ? – ?
BU ARADA RÜŞTÜ KARDEŞİMDEN İZİNSİZ MAÇ SONUÇLARINI YAYINLIYORUM AMA KUSURA BAKMASIN. SİTE HEPİMİZİN , BİR NEBZE KATKIM OLUYORSA NE MUTLU BANA.
SWS58 KARDEŞİMEDE DÜŞÜNCELERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM...
izmirliyigido 27.03.2005, 14:50 26.Hafta Maçları
90’ K.Gümrük – Mersin İ.Y. 1 – 3 (Maç Bitti)
90’ Ç.Dardanel – Karşıyaka 1 – 3 (Maç Bitti)
55’ Sarıyer - Vestel Manisa 0 – 2
55’ Erciyesspor – Elazığspor 1 – 1
55’ Telekom – Mardinspor 0 – 0
55’ GOOLLL! Altay – Antalyaspor 1 – 1
55’ Yozgatspor – Bursaspor 0 – 0
19:00 Kocaelispor – Adanaspor ? – ?
izmirliyigido 27.03.2005, 15:34 26.Hafta Maçları
90’ K.Gümrük – Mersin İ.Y. 1 – 3
90’ Ç.Dardanel – Karşıyaka 1 – 3
90’ Sarıyer - Vestel Manisa 0 – 2
90’ GOOLLL! Erciyesspor – Elazığspor 2 – 2
90’ Telekom – Mardinspor 1 – 0
90’ Altay – Antalyaspor 1 – 1
90’ Yozgatspor – Bursaspor 1 – 1
19:00 Kocaelispor – Adanaspor ? – ?
SİVASSPOR - İstanbul BŞB 1 - 2
HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN. ÜMİTSİZLİĞE YER YOK DEMEK İSTİYORUM AMA, HER SENEKİ SAHNELER TEKRARLANIYOR. BİZ SÜPER LİGE ÇIKMAYCAĞIZ. BUNU BİR YERE YAZIN. YÖNETİM İSTEMİYOR ÇÜNKÜ...
BROTHERS58 27.03.2005, 17:33 GARDAS BEN ONU BUNU BİLMEM AMA ŞUNU SANA EN İÇTEN KALBİMLE SÖYLEYİM BİZDE BURAK AKDİŞ VARDI HATIRLARSAN O BİZDE KAMPTAYKEN BANA SÖYLEMİŞTİ MEHMET ŞAHAN VE BİZİM İSTEDİĞİMİZ KADAR YÖNETİM İSTEMEDİ SÜPELİGİ KORKTULAR BAŞEDEMEYİZ SÜPERLİGE DEDİLER DEDİ BANA İNANAMADIM!
BU SENE ÖYLE BİRSEYE CESARET EDEMEZLER ALLAH'IN KULU ÖYLE BİRSEY YAPAMAZ BUNCA İNSANIN UMUDU MUTLULUGU SİVASSPORUN ŞAMPİYONLUGU VEYA SÜPERLİGE ÇIKMASINDA EGERKİ BUNU İÇTEN BİRİSİ BALTALARSA ALLAH ONUN HERTÜRLÜ BELASINI VERSİN :!:
GARDAS BEN ONU BUNU BİLMEM AMA ŞUNU SANA EN İÇTEN KALBİMLE SÖYLEYİM BİZDE BURAK AKDİŞ VARDI HATIRLARSAN O BİZDE KAMPTAYKEN BANA SÖYLEMİŞTİ MEHMET ŞAHAN VE BİZİM İSTEDİĞİMİZ KADAR YÖNETİM İSTEMEDİ SÜPELİGİ KORKTULAR BAŞEDEMEYİZ SÜPERLİGE DEDİLER DEDİ BANA İNANAMADIM!
BU SENE ÖYLE BİRSEYE CESARET EDEMEZLER ALLAH'IN KULU ÖYLE BİRSEY YAPAMAZ BUNCA İNSANIN UMUDU MUTLULUGU SİVASSPORUN ŞAMPİYONLUGU VEYA SÜPERLİGE ÇIKMASINDA EGERKİ BUNU İÇTEN BİRİSİ BALTALARSA ALLAH ONUN HERTÜRLÜ BELASINI VERSİN :!: GARDAS ARTIK BU YONETİMDE BASA CIKAMAZSA DAHASI ZOR ZATEN...
GARDAS BEN ONU BUNU BİLMEM AMA ŞUNU SANA EN İÇTEN KALBİMLE SÖYLEYİM BİZDE BURAK AKDİŞ VARDI HATIRLARSAN O BİZDE KAMPTAYKEN BANA SÖYLEMİŞTİ MEHMET ŞAHAN VE BİZİM İSTEDİĞİMİZ KADAR YÖNETİM İSTEMEDİ SÜPELİGİ KORKTULAR BAŞEDEMEYİZ SÜPERLİGE DEDİLER DEDİ BANA İNANAMADIM!
BU SENE ÖYLE BİRSEYE CESARET EDEMEZLER ALLAH'IN KULU ÖYLE BİRSEY YAPAMAZ BUNCA İNSANIN UMUDU MUTLULUGU SİVASSPORUN ŞAMPİYONLUGU VEYA SÜPERLİGE ÇIKMASINDA EGERKİ BUNU İÇTEN BİRİSİ BALTALARSA ALLAH ONUN HERTÜRLÜ BELASINI VERSİN :!:
inanamam böle bi şeye
BROTHERS58 30.03.2005, 14:06 GARDAS BEN ONU BUNU BİLMEM AMA ŞUNU SANA EN İÇTEN KALBİMLE SÖYLEYİM BİZDE BURAK AKDİŞ VARDI HATIRLARSAN O BİZDE KAMPTAYKEN BANA SÖYLEMİŞTİ MEHMET ŞAHAN VE BİZİM İSTEDİĞİMİZ KADAR YÖNETİM İSTEMEDİ SÜPELİGİ KORKTULAR BAŞEDEMEYİZ SÜPERLİGE DEDİLER DEDİ BANA İNANAMADIM!
inanamam böle bi şeye
VICTORY GARDAS BURAK SAKARYA KAMPINDA SÖYLEDİ UMARIM DOGRU DEGİLDİR!(BAHSETTİĞİ YIL 2 SENE ÖNCESİ)
serhankaburcuk 30.03.2005, 15:49 GARDAS BEN ONU BUNU BİLMEM AMA ŞUNU SANA EN İÇTEN KALBİMLE SÖYLEYİM BİZDE BURAK AKDİŞ VARDI HATIRLARSAN O BİZDE KAMPTAYKEN BANA SÖYLEMİŞTİ MEHMET ŞAHAN VE BİZİM İSTEDİĞİMİZ KADAR YÖNETİM İSTEMEDİ SÜPELİGİ KORKTULAR BAŞEDEMEYİZ SÜPERLİGE DEDİLER DEDİ BANA İNANAMADIM!
inanamam böle bi şeye
VICTORY GARDAS BURAK SAKARYA KAMPINDA SÖYLEDİ UMARIM DOGRU DEGİLDİR!(BAHSETTİĞİ YIL 2 SENE ÖNCESİ)
Abicim o yönetim farklı bu yönetim çok farklı...Şuanki yönetim gerçekten profesyonel bir yöneticilik anlayışı içinde işlerini yapıyor...Strese gerek yok Sivassporun süper lige çıktıgını artık Türkiyede ve dünyada kabul etmeyen kalmadı sizler halen hayal tacirliği yapıyosunuz biliyorum 38 yıldan sonra takım ilk defa süper ligi görecek inanamıyorsunuz normaldir ama buna kendinizi alıştırın artık SİVASSPOR SÜPER LİGDE...
sivaslim58 30.03.2005, 16:00 ben onu bunu bilmem içerdeki maçları alalım yeter.mardin,karagümrük,altay, manisa diğerleri önemli değil eğer biz yozgat olursak 66 o zaman çıktık derim.istanbul maçına herkes çantada keklik diyordu bak ne oldu.maç oynamadan kazanılmaz.inşallah bu hafta karşıyaka kozaeliyi,mardinde erciyesi,bursada dardaneli yener.bursa yensinki öbür hafta kocaeliye gidiyor birbirini yesinler bizene.
BROTHERS58 31.03.2005, 17:03 GARDAS BEN ONU BUNU BİLMEM AMA ŞUNU SANA EN İÇTEN KALBİMLE SÖYLEYİM BİZDE BURAK AKDİŞ VARDI HATIRLARSAN O BİZDE KAMPTAYKEN BANA SÖYLEMİŞTİ MEHMET ŞAHAN VE BİZİM İSTEDİĞİMİZ KADAR YÖNETİM İSTEMEDİ SÜPELİGİ KORKTULAR BAŞEDEMEYİZ SÜPERLİGE DEDİLER DEDİ BANA İNANAMADIM!
inanamam böle bi şeye
Abicim o yönetim farklı bu yönetim çok farklı...Şuanki yönetim gerçekten profesyonel bir yöneticilik anlayışı içinde işlerini yapıyor...Strese gerek yok Sivassporun süper lige çıktıgını artık Türkiyede ve dünyada kabul etmeyen kalmadı sizler halen hayal tacirliği yapıyosunuz biliyorum 38 yıldan sonra takım ilk defa süper ligi görecek inanamıyorsunuz normaldir ama buna kendinizi alıştırın artık SİVASSPOR SÜPER LİGDE...
SERKAN GARDAS BEN KENDİMİ HAZIRLADIM ZATEN.AYRICA BU YÖNETİME GÜVENİMİZ TAM HEM DE HERZAMAN. :!: :!:
bu takım öle şeyler yapmazzzzzz
3yildizli 31.03.2005, 19:59 İnşallah yapmaz. inşallah yapmaz...Ama o kadar yükün altına girecek bir Sivas'lı göremiyorum ben. Sırf UEFA Kriterlerinde bir stad ve spor kompleksi kaça mal oluyor hiç bunu düşündünüz mü? Bence ince hesaplar hep yapılıyorda o yüzden yönetimdeki bazı kişiler (isim vemiyeyim şimdi) para vermekten keçındıkları için şimdiden kaçacaklarını beyan ediyorlar...
gollllllllllllllllllllllllllll llllllllllllll mehmet yıldızzzz
25.dk can kırmızı kart gördü
HakkıTİMUÇİN 03.04.2005, 13:07 Alıcaz bu maçı Allahın izniyle..
izmirliyigido 03.04.2005, 14:09 27.Hafta Maçları
90’ Mardinspor – Erciyesspor 1 – 2
90’ Elazığspor – Sivasspor 0 – 1
35’ Vestel Manisaspor – F.Karagümrük 0 – 0
35’ Karşıyaka - Kocaelispor 0 – 0
35’ Bursaspor – Ç.Dardanelspor 0 –0
35’ Mersin İ.Y. – T.Telekompor 0 – 0
35’ GOOLLL ! İstanbul BŞB – Y.Yozgatspor 1 – 0
35’ Adanaspor – Altay 0 – 0
35’ GOOLLL ! Antalyaspor – Sarıyer 0 – 1
skywriter 03.04.2005, 14:22 Dostum bu gelismeleri nereden ogreniyorsun?
izmirliyigido 03.04.2005, 14:28 27.Hafta Maçları
45’ Vestel Manisaspor – F.Karagümrük 0 – 0
45’ Karşıyaka - Kocaelispor 0 – 0
45’ Bursaspor – Ç.Dardanelspor 0 –0
45’ Mersin İ.Y. – T.Telekompor 0 – 0
45’ İstanbul BŞB – Y.Yozgatspor 1 – 0
45’ GOOLLL ! Adanaspor – Altay 1 – 0
45’ Antalyaspor – Sarıyer 0 – 1
Skywriter kardeşim: bu gelişmeleri yerel tv'lerden, bazılarını maça giden arkadaşlarımdan ve gazeteci arkadaşlarımdan alıyorum. Saygılarımla...
allah razı olsun abi her hafta bu sekilde bizi bilgilendiriyosun... :wink: :wink:
skywriter 03.04.2005, 14:31 Ugraslarin icin tesekkurler dostum...
izmirliyigido 03.04.2005, 14:44 27.Hafta Maçları
52’ GOOLLL ! Vestel Manisaspor – F.Karagümrük 1 – 0
50’ Karşıyaka - Kocaelispor 0 – 0
50’ Bursaspor – Ç.Dardanelspor 0 –0
50’ Mersin İ.Y. – T.Telekompor 0 – 0
50’ İstanbul BŞB – Y.Yozgatspor 1 – 0
50’ GOOLLL ! Adanaspor – Altay 1 – 1
50’ Antalyaspor – Sarıyer 0 – 1
izmirliyigido 03.04.2005, 15:07 27.Hafta Maçları
60’ GOOLLL ! Vestel Manisaspor – F.Karagümrük 2 – 1
60’ Karşıyaka - Kocaelispor 0 – 0
60’ Bursaspor – Ç.Dardanelspor 0 –0
60’ Mersin İ.Y. – T.Telekompor 0 – 0
60’ İstanbul BŞB – Y.Yozgatspor 1 – 0
60’ GOOLLL ! Adanaspor – Altay 2 – 1
60’ Antalyaspor – Sarıyer 0 – 1
izmirliyigido 03.04.2005, 15:13 27.Hafta Maçları
83’ GOOLLL ! Vestel Manisaspor – F.Karagümrük 3 – 2
83’ GOOLLL ! Karşıyaka - Kocaelispor 1 – 0
83’ Bursaspor – Ç.Dardanelspor 0 –0
83’ Mersin İ.Y. – T.Telekompor 0 – 0
83’ İstanbul BŞB – Y.Yozgatspor 1 – 0
83’ Adanaspor – Altay 2 – 1
83’ Antalyaspor – Sarıyer 0 – 1
izmirliyigido 03.04.2005, 15:19 27.Hafta Maçları
87’ Vestel Manisaspor – F.Karagümrük 3 – 2
87’ GOOLLL ! Karşıyaka - Kocaelispor 0 – 1
87’ Bursaspor – Ç.Dardanelspor 0 –0
87’ Mersin İ.Y. – T.Telekompor 0 – 0
87’ İstanbul BŞB – Y.Yozgatspor 1 – 0
87’ GOOLLL ! Adanaspor – Altay 3 – 1
87’ Antalyaspor – Sarıyer 0 – 1
27.Hafta Maçları
87’ Vestel Manisaspor – F.Karagümrük 3 – 2
87’ GOOLLL ! Karşıyaka - Kocaelispor 0 – 1
87’ Bursaspor – Ç.Dardanelspor 0 –0
87’ Mersin İ.Y. – T.Telekompor 0 – 0
87’ İstanbul BŞB – Y.Yozgatspor 1 – 0
87’ GOOLLL ! Adanaspor – Altay 3 – 1
87’ Antalyaspor – Sarıyer 0 – 1
GARDAŞ KARŞIYAKA ONDE OLMASI LAZIM..
izmirliyigido 03.04.2005, 15:26 27.Hafta Maçları
89’ Vestel Manisaspor – F.Karagümrük 3 – 2
89’ Karşıyaka - Kocaelispor 0 – 1
89’ GOOLLL ! Bursaspor – Ç.Dardanelspor 1 –1
89’ Mersin İ.Y. – T.Telekompor 0 – 0
89’ GOOLLL ! İstanbul BŞB – Y.Yozgatspor 2 – 0
89’ GOOLLL ! Adanaspor – Altay 3 – 2
89’ Antalyaspor – Sarıyer 0 – 1
izmirliyigido 03.04.2005, 15:38 27.Hafta Maçları
(MAÇ SONUÇLARI)
90’ Mardinspor - Erciyesspor 1 - 2
90’ Elazığspor - Sivasspor 0 - 1
90’ Vestel Manisaspor - F.Karagümrük 3 - 2
90’ Karşıyaka - Kocaelispor 0 - 1
89’ Bursaspor - Ç.Dardanelspor 1 - 1
89’ Mersin İ.Y. - T.Telekompor 0 - 0
90’ İstanbul BŞB - Y.Yozgatspor 2 - 0
90’ Adanaspor - Altay 3 - 1
90’ Antalyaspor - Sarıyer 0 - 1
Vestel Manisaspor-f.karagÜmrÜk - (3-2)
Büyükşehİr Bld.spor-yimpaş Yozgatspor -(2-0)
Mersİn İdman Yurdu-türk Telekomspor -
Mardinspor-erciyesspor - (1-2)
Antalyaspor-sariyer -
Adanaspor-altay -(3-2)
Karşiyaka-kocaelispor - (0-1)
Bursaspor-dardanelspor -(3-1)
Elaziğspor-sivasspor -(0-1)
biz yenelimde gerisi zaten boş!
izmirliyigido 10.04.2005, 14:07 28.Hafta Maçları
90’ Y.Yozgatspor – Elazığspor 2 – 1
90’ Kocaelispor – Bursaspor 2 – 2
20’ Erciyesspor - Mersin İ.Y. 0 – 0
29’ GOOLLL! Sivasspor - Mardinspor 1 – 1
20’ T.Telekompor - Vestel Manisaspor 0 – 0
20’ F.Karagümrük – Antalyaspor 0 – 0
24’ GOOLLL ! Karşıyaka – Adanaspor 0 – 1
20’ Ç.Dardanelspor - İstanbul BŞB 0 – 0
20’ Sarıyer – Altay 0 – 0
ofozturk 10.04.2005, 14:13 Türkiye - 2. Lig A Ktg. 15:12 10/04/2005
MS Kocaelispor 2 - 2 Bursaspor 426
43' Çanakkale Dardanel 0 - 0 İstanbul Bs.B. 445
43' Karagümrük Kyoto 1 - 0 Antalyaspor 444
43' Kayseri Erciyes 0 - 0 Mersin I.Y. 443
43' Sarıyer 0 - 0 Altay 446
43' Sivasspor 1 - 1 Mardinspor 451
43' Türk Telekom 0 - 0 Vestel Manisa 452
izmirliyigido 10.04.2005, 14:36 28.Hafta Maçları
90’ Y.Yozgatspor – Elazığspor 2 – 1
90’ Kocaelispor – Bursaspor 2 – 2
45’ Erciyesspor - Mersin İ.Y. 0 – 0
45’ Sivasspor - Mardinspor 1 – 1
45’ T.Telekompor - Vestel Manisaspor 0 – 0
45’ F.Karagümrük – Antalyaspor 1 – 0
45’ Karşıyaka – Adanaspor 0 – 2
45’ Ç.Dardanelspor - İstanbul BŞB 0 – 0
45’ Sarıyer – Altay 0 – 0
izmirliyigido 17.04.2005, 13:35 29.Hafta Maçları
90’ Altay – F.Karagümrük 1 – 2
20’ Elazığspor – Ç.Dardanelspor 0 – 0
30’ GOOLLL ! Mersin İ.Y. – Sivasspor 0 – 1
20’ İstanbul BŞB – Kocaelispor 0 – 0
34’ GOOLLL ! Vestel Manisaspor – Erciyesspor 1 – 0
35’ GOOLLL ! Bursaspor – Karşıyaka 2 – 1
20’ Mardinspor – Y.Yozgatspor 0 – 0
20’ Antalyaspor – T.Telekompor 0 – 0
20’ Adanaspor – Sarıyer 0 – 0
ofozturk 17.04.2005, 13:51 29.Hafta Maçları
20’ Elazığspor – Ç.Dardanelspor 0 – 0
30’ GOOLLL ! Mersin İ.Y. – Sivasspor 0 – 1
20’ İstanbul BŞB – Kocaelispor 0 – 0
34’ GOOLLL ! Vestel Manisaspor – Erciyesspor 1 – 0
35’ GOOLLL ! Bursaspor – Karşıyaka 2 – 1
20’ Mardinspor – Y.Yozgatspor 0 – 0
20’ Antalyaspor – T.Telekompor 0 – 0
20’ Adanaspor – Sarıyer 0 – 0
kardeş hangi siteden alıyorsun sonuclar...
izmirliyigido 17.04.2005, 13:53 29.Hafta Maçları
35’ GOOLLL ! Elazığspor – Ç.Dardanelspor 1 – 0
45’ GOOLLL ! Mersin İ.Y. – Sivasspor 0 – 2
35’ İstanbul BŞB – Kocaelispor 0 – 0
45’ Vestel Manisaspor – Erciyesspor 1 – 0
35’ Bursaspor – Karşıyaka 2 – 1
35’ Mardinspor – Y.Yozgatspor 0 – 0
40’ GOOLLL ! Antalyaspor – T.Telekompor 1 – 1
40’ GOOLLL ! Adanaspor – Sarıyer 1 – 1
Bu mac 5-0 biter insallah!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ::D
şimdi mersinde bizim taraftarla konustum... hava sıcakmıs maca daha fazla asılmaz dediler... ama ins yanıltır onları sivassporum :lol: :lol: :lol:
izmirliyigido 17.04.2005, 14:14 29.Hafta Maçları
53’ Elazığspor – Ç.Dardanelspor 1 – 0
55’ Mersin İ.Y. – Sivasspor 0 – 2
55’ İstanbul BŞB – Kocaelispor 0 – 0
55’ GOOLLL ! Vestel Manisaspor – Erciyesspor 1 – 2
55’ Bursaspor – Karşıyaka 2 – 1
55’ GOOLLL ! Mardinspor – Y.Yozgatspor 1 – 0
55’ Antalyaspor – T.Telekompor 1 – 1
55’ Adanaspor – Sarıyer 1 – 1
Nerde 3 :roll:? hadi sivas 3 3 3 sivas gol gol gol hadi sivas 3 icin sampiyonluk icin!
izmirliyigido 17.04.2005, 14:34 29.Hafta Maçları
53’ Elazığspor – Ç.Dardanelspor 1 – 0
75’ Mersin İ.Y. – Sivasspor 0 – 2
75’ İstanbul BŞB – Kocaelispor 0 – 0
75’ GOOLLL ! Vestel Manisaspor – Erciyesspor 1 – 3
75’ GOOLLL ! Bursaspor – Karşıyaka 2 – 2
75’ Mardinspor – Y.Yozgatspor 1 – 0
75’ Antalyaspor – T.Telekompor 1 – 1
75’ Adanaspor – Sarıyer 1 – 1
izmirliyigido 17.04.2005, 14:47 29.Hafta Maçları
82’ GOOLLL ! Elazığspor – Ç.Dardanelspor 2 – 0
84’ Mersin İ.Y. – Sivasspor 0 – 2
80’ İstanbul BŞB – Kocaelispor 0 – 0
88’ Vestel Manisaspor – Erciyesspor 1 – 3
80’ GOOLLL ! Bursaspor – Karşıyaka 3 – 2
80’ GOOLLL ! Mardinspor – Y.Yozgatspor 2 – 0
80’ GOOLLL ! Antalyaspor – T.Telekompor 2 – 2
81’ GOOLLL ! Adanaspor – Sarıyer 2 – 2
izmirliyigido 17.04.2005, 15:02 29.Hafta Maçları
85’ Elazığspor – Ç.Dardanelspor 2 – 0
90’ GOOLLL ! Mersin İ.Y. – Sivasspor 0 – 3
90’ İstanbul BŞB – Kocaelispor 0 – 0
90’ Vestel Manisaspor – Erciyesspor 1 – 4
90’ Bursaspor – Karşıyaka 3 – 2
80’ Mardinspor – Y.Yozgatspor 2 – 0
90’ Antalyaspor – T.Telekompor 2 – 2
85’ Adanaspor – Sarıyer 2 – 2
izmirliyigido 17.04.2005, 15:24 29.Hafta Maçları
90’ Elazığspor – Ç.Dardanelspor 2 – 0
90’ GOOLLL ! Mersin İ.Y. – Sivasspor 0 – 3
90’ İstanbul BŞB – Kocaelispor 0 – 0
90’ Vestel Manisaspor – Erciyesspor 1 – 4
90’ Bursaspor – Karşıyaka 3 – 2
90’ Mardinspor – Y.Yozgatspor 2 – 0
90’ Antalyaspor – T.Telekompor 2 – 3
90’ Adanaspor – Sarıyer 2 – 2
izmirliyigido 01.05.2005, 15:36 30. Hafta maçları
(Dak.90)..
90' Antalya - Sivas 0 - 2
90' Ist.BB - Bursa 0 - 2
90' Manisa - Yozgat 5 - 2
90' Mardin - Kocaeli 0 - 2
90' Altay - Erciyes 1 - 2
90' Elazığ - KSK 2 - 1
90' Sariyer - Telekom 1 - 0
90' Adana - K.Gümrük 4 - 0
90' Mersin İ.Y. - Ç.Dardanel 3 - 2
izmirliyigido 01.05.2005, 15:40 SİVAS İstasyon caddesi yıkılıyor !!!....
Şu anda Sivas'tan aldığım son habere göre (Saat 16:38) İstasyon caddesi-Hükümet Konağı-İstasyon istikameti trafiğe kapatılmış, Şampiyonluk şenlikleri ve yürüyüşü yapılıyormuş...
AAhhhh bee, Sivas'ta olmak vardı şimdi....
leventk58 01.05.2005, 16:13 ŞEYTAN DİYOR NÖBETİ KIR SİVASA KAÇ.ARKADAŞLAR TAHRİK ETMEYİN.BİZEDE YAZIK.ŞAMPİYON SİVAS.ŞAMPİYON SİVAS.
ahmetdmr 01.05.2005, 16:39 ŞİMDİ SİVAS'TA OLMAK VARDI ANASINI SATIYIM...
İSTASYON DA TUR ATMAK, MEYDAN DA COŞMAK...
ELLERDE BAYRAKLAR, DİLLERDE MARŞLAR...
AH, AH... ŞİMDİ SİVAS'TA OLMAK VARDI...
izmirliyigido 01.05.2005, 17:10 Bizler uzakta olsakta, gönlümüz Sivas'ta... Bize bugünleri gösteren önce Allah'a, sonra emeği geçen herkese (BAŞKAN'A, İSMAİL HOCAYA ve ARKADAŞLARINA, FUTBOLCULARA, YÖNETİCİLERE ve DESTEKLEYEN TÜM TARAFTARLARA) çok teşekkürler...
izmirliyigido 07.05.2005, 00:25 Bugün saygıdeğer kardeşim, mümtaz insan gerçek Sivas'lı ve gerçek Yiğido Hakkı (Gakko58) ile tanıştım. İzmir'e geldiğini ve tanışmak istediğini söyleyerek Karşıyaka'ya ziyaretime geldi.
Körfeze karşı çayımızı yudumlarken son zamanlarda ki sohbetlerin en güzelini kardeşimle yaptım. Kah Sivas'a gittik, kah Rüştü kardeşimizin kulaklarını çınlattık. Bir ara dev bayrağın heyecanını yaşadık, sonra sivasspor.com sitesinin dünyadan daha büyük, büyülü ve bağlayıcı etkisini konuşarak emeği geçen herkese ve özellikle Rüştü kardeşime minnetlerimizi sunduk.
Hakkı gardaşımla o kdar güzel bir muhabbet oldu ki, sanki 40 yıldır birbirimiz tanıyormuşuz gibiydi. Ama gerçekten al-i cenap ve saygılı bir kardeşimiz. Göstermiş olduğu nezakete ve ince düşünceye birkez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Dev bayrak kampanyası konusunda da herkesi desteğe davet ediyorum.
İzmir'e gelen tüm kardeşlerimi tanışmaya bekliyorum...
izmirliyigido 08.05.2005, 13:33 32.Hafta Maçları
90’ Y.Yozgatspor – Antalyaspor 1 – 1
10’ Sivasspor – Altay 0 – 0
10’ Ç.Dardanelspor – Vestel Manisaspor 0 – 0
10’ Erciyesspor – Sarıyer 0 – 0
30’ GOOLLL !...Bursaspor – Elazığspor 1 – 0
10’ Kocaelispor – Mersin İ.Y. 0 – 0
10’ Adanaspor – İstanbul BŞB 0 – 0
10’ Karşıyaka – Mardinspor 0 – 0
10’ F.Karagümrük – T.Telekomspor 0 – 0
ercan_dpinar 08.05.2005, 13:39 site gayet iyi gerçi ben daha yeniyi ama :)
RüStü ElmaS 08.05.2005, 13:42 site gayet iyi gerçi ben daha yeniyi ama :)
Aramiza hosgeldin gardas, seninde yorumlarini bekleriz :wink:
HakkıTİMUÇİN 08.05.2005, 13:53 Bugün saygıdeğer kardeşim, mümtaz insan gerçek Sivas'lı ve gerçek Yiğido Hakkı (Gakko58) ile tanıştım. İzmir'e geldiğini ve tanışmak istediğini söyleyerek Karşıyaka'ya ziyaretime geldi.
Körfeze karşı çayımızı yudumlarken son zamanlarda ki sohbetlerin en güzelini kardeşimle yaptım. Kah Sivas'a gittik, kah Rüştü kardeşimizin kulaklarını çınlattık. Bir ara dev bayrağın heyecanını yaşadık, sonra sivasspor.com sitesinin dünyadan daha büyük, büyülü ve bağlayıcı etkisini konuşarak emeği geçen herkese ve özellikle Rüştü kardeşime minnetlerimizi sunduk.
Hakkı gardaşımla o kdar güzel bir muhabbet oldu ki, sanki 40 yıldır birbirimiz tanıyormuşuz gibiydi. Ama gerçekten al-i cenap ve saygılı bir kardeşimiz. Göstermiş olduğu nezakete ve ince düşünceye birkez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Dev bayrak kampanyası konusunda da herkesi desteğe davet ediyorum.
İzmir'e gelen tüm kardeşlerimi tanışmaya bekliyorum...
yalçın abi ;
bu güzel sözlerin için çok teşşekkür ederim..Abi inan bende sanki ilk defa gördüğüm biri değilde sanki kırk yıllık dostumla veya akrabamla görüşüyormuş gibi hissettim kendimi.....
ercan_dpinar 08.05.2005, 13:55 hoş bulduk gardaş site sayesinde özlem gideriyoruz işte siteden tam anlamıyla yararlanamıyorum bilmediğimden yani acemiyim :)
RüStü ElmaS 08.05.2005, 13:57 hoş bulduk gardaş site sayesinde özlem gideriyoruz işte siteden tam anlamıyla yararlanamıyorum bilmediğimden yani acemiyim :)
Gardas, burda acemilik cekme, hepimiz acemi olarak basladik.
Burda minichatte, normal chatte, forumda herkes sana yardim edecektir.
Burasi hepimizin yani taraftarin sitesi.
Kendini yalniz hissetme sakin :wink:
ercan_dpinar 08.05.2005, 14:08 sağolasın gardaş öğreneceğiz inşaallah
izmirliyigido 08.05.2005, 14:34 32.Hafta Maçları
70’ GOOLLL !...Sivasspor – Altay 3 – 0
70’ Ç.Dardanelspor – Vestel Manisaspor 0 – 0
70’ GOOLLL !...Erciyesspor – Sarıyer 1 – 0
73’ GOOLLL !...Bursaspor – Elazığspor 4 – 0
70’ GOOLLL !...Kocaelispor – Mersin İ.Y. 3 – 1
70’ Adanaspor – İstanbul BŞB 0 – 0
70’ GOOLLL !...Karşıyaka – Mardinspor 0 – 2
70’ F.Karagümrük – T.Telekomspor 0 – 2
izmirliyigido 08.05.2005, 14:38 32.Hafta Maçları
70’ GOOLLL !...Sivasspor – Altay 3 – 0
70’ Ç.Dardanelspor – Vestel Manisaspor 0 – 0
70’ GOOLLL !...Erciyesspor – Sarıyer 1 – 0
73’ GOOLLL !...Bursaspor – Elazığspor 4 – 0
70’ GOOLLL !...Kocaelispor – Mersin İ.Y. 3 – 1
70’ Adanaspor – İstanbul BŞB 0 – 0
70’ GOOLLL !...Karşıyaka – Mardinspor 0 – 2
70’ F.Karagümrük – T.Telekomspor 0 – 2
izmirliyigido 08.05.2005, 14:47 32.Hafta Maçları
80’ Sivasspor – Altay 3 – 0
80’ Ç.Dardanelspor – Vestel Manisaspor 0 – 0
80’ Erciyesspor – Sarıyer 1 – 0
80’ Bursaspor – Elazığspor 4 – 0
80’ Kocaelispor – Mersin İ.Y. 3 – 1
80’ GOOLLL !...Adanaspor – İstanbul BŞB 1 – 0
80’ GOOLLL !...Karşıyaka – Mardinspor 0 – 2
80’ F.Karagümrük – T.Telekomspor 0 – 2
izmirliyigido 08.05.2005, 14:57 32.Hafta Maçları
90’ Sivasspor – Altay 3 – 0
90’ Ç.Dardanelspor – Vestel Manisaspor 0 – 1
90’ Erciyesspor – Sarıyer 2 – 0
90’ Bursaspor – Elazığspor 4 – 0
85’ Kocaelispor – Mersin İ.Y. 3 – 1
90’ Adanaspor – İstanbul BŞB 2 – 0
88’ Karşıyaka – Mardinspor 0 – 2
88’ F.Karagümrük – T.Telekomspor 0 – 2
izmirliyigido 08.05.2005, 16:53 Şampiyonluk tur'unu İzmir'e kadar taşıdık. "izmirliyigido" ve kızı "35fulya58" İzmir Karşıyaka'da, "last_ottoman" , "basayev58" ve onların kardeş ve arkadaşlarıyla buluşarak 2 arabayla şampiyonluk turu atıldı. Haftaya İstanbul'da buluşalım ve orada da tur'umuzu atalım...
|