Orijinalini görmek için tıklayınız : zidane

mehmet58
20.12.2004, 21:22
merhaba arkadaşlar duyduma göre zidane futbolu sivassporda bırakaçanı açıkladı jüpile maçına tüm sivaslıları davet etti

1967 dernek serkan20
20.12.2004, 21:25
sivas figoyu da transfer edecekmiş antröner olarak :o

türkçerap_yakup
20.12.2004, 21:26
ya git kardeşim başka eğlenecek birilerini bul... burası ciddi bir site...

türkçerap_yakup
20.12.2004, 21:26
adam akıllı bişiler yazın bizde cevaplıyalım

mehmet58
20.12.2004, 21:30
ciddi söylüyorum sivasspor zidane alaçak iki yıl sonrada jüpülesini yapacakmış inanmıyan real madrid sitesine girsin zidana aslen sivas ın yldızeli ilçesinin avcıpınar köyünde doğduğunuda açıkladı

türkçerap_yakup
20.12.2004, 21:34
ya mehmet di git başka işin yokmu senin canın sıkılıyosa git tv izle.akşam svs maç özeti var trt3te onu izlersin.ya saat kaçta oluyodu 2.lig dosyası?

zeke21
20.12.2004, 23:27
kardesim ne yaziyon sen baska isin yokmu dalga gecmekten
:twisted:

b1glord
21.12.2004, 18:23
uaheuahe baya bi geyik olmus yildizeli felan.. Heykele tasiyorum burayi..

dragon_58
21.12.2004, 18:38
gardaşlar ne olacak sanki iki makara yapsak gır gır şamata şeklinde bi kerede yazalım
8)

cem
21.12.2004, 18:49
real madrid zidane yi alana ronaldoyu bedava verecekmiş,sivassporlu yoneticiler hemen harekete gecmiş,hatta bi yonetıcımız ucuza kapatırsak gelecek seneye fenere 10 misline satarız demiş,,,

serhankaburcuk
23.12.2004, 09:20
real madrid zidane yi alana ronaldoyu bedava verecekmiş,sivassporlu yoneticiler hemen harekete gecmiş,hatta bi yonetıcımız ucuza kapatırsak gelecek seneye fenere 10 misline satarız demiş,,,

hahahahahah harbiden çok komik ya...

ergin
23.12.2004, 20:38
ciddi söylüyorum sivasspor zidane alaçak iki yıl sonrada jüpülesini yapacakmış inanmıyan real madrid sitesine girsin zidana aslen sivas ın yldızeli ilçesinin avcıpınar köyünde doğduğunuda açıkladı

Arkadaşımız doğru söylüyor.Ben YILDIZELİ'liyim.Bizim köy ZİDANE'nin köyüne yakın.Küçükken top oynarken bunu takıma almazdık.Bir köşede oturur ağlardı.Ve 'Ulan bir gün REAL MADRİT'de oynayacağım ve daha sonrada SİVASSPOR beni transfer edecek.o zaman geldiğinde görüşürüz' şeklinde beyanları vardı.Yazık ettik çocuğa.Şimdi pişmanız. :D :D :D

.*....ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... *[/i]

rainmanx
24.12.2004, 00:23
zidane sivasspora geldikten sonra süper ligde şampiyonluk yaşamadan futbolu bırakmaz

serhankaburcuk
24.12.2004, 09:27
Ya öğrendiğim iyi oldu ben Zidaneyi kangal çetinkayalı zannediyordum...Ama zidane sivasspora gelirmi? Araya Yıldızelili birini soksak köyünden tanıdığı biri yokmu?Artık hemşeriyiz herhalde ucuzada gelir.... :) :D :D :D :lol: :lol: :lol:

b1glord
02.01.2005, 22:03

Arkadaşımız doğru söylüyor.Ben YILDIZELİ'liyim.Bizim köy ZİDANE'nin köyüne yakın.Küçükken top oynarken bunu takıma almazdık.Bir köşede oturur ağlardı.Ve 'Ulan bir gün REAL MADRİT'de oynayacağım ve daha sonrada SİVASSPOR beni transfer edecek.o zaman geldiğinde görüşürüz' şeklinde beyanları vardı.Yazık ettik çocuğa.Şimdi pişmanız. :D :D :D

.*....ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... *[/i]

arada sirada bizim koyede ugrardi...elinde topuyla gelirdi bizde de top yok o zaman top onun diye mecbur oynatirdik..bak sipaya simdi gitmis real de gol felan atio allahim neler gorcez daha

abcde
27.01.2005, 16:58
onu zaten ilk gördüğümde bi yiğitlik olduğunu sezmiştim,vay be helal olsun zidan gardaşıma,sivasın gururu oldu,bence ilk maça bi pankart yaptıralım
YĞİDO ZİDANLA GURUR DUYUYOR
nasıl olur :lol:

tamtam
27.01.2005, 17:16
Ya arkadaşlar bi ZİDANE LA OLACAK İŞ DEĞİL BU yöneticilerden biraz
daha özverili olmalarını bekliyorum hem SİVAS 30 yaşındaki adamı ne yapsın. :lol: :lol:

ForzaSivas
27.01.2005, 17:22
Eşşek sıpasına baq daha dün küçücük bebeyken abi benide içeri al diyordu pankartları davulları taşıyordu şimdi realde top koşturuyor ama vefalı çocukmuş bayram mesajı çekti... Bu arada biz ona mahallede makara zidan diyorduk çok güzel taklit yapardı

abcde
27.01.2005, 17:24
Eşşek sıpasına baq daha dün küçücük bebeyken abi benide içeri al diyordu pankartları davulları taşıyordu şimdi realde top koşturuyor ama vefalı çocukmuş bayram mesajı çekti... Bu arada biz ona mahallede makara zidan diyorduk çok güzel taklit yapardı
YA VEYSEL YAPILAN İYİLİKTE SÖYLENMEZKİ ADAMI NİYE RENCİDE EDİYON YOK İÇERİ ALDIM FALAN DİYE :lol:

mericcas
27.01.2005, 21:40
beyler dikkat edin geyik avı mevsimi yaklaşıyor. :lol: :lol: :lol: :lol:

abcde
27.01.2005, 23:49
valla dediğin gibiyse işimiz zor nerden geyik bulucaz :lol:

ergin
31.01.2005, 15:59

Valla duyduğuma göre MANİSA dağlarında envai çeşitte geyik varmış.Hatta bir cinsi 11-12'li olarak ''Takım''halinde dolaşıyorlarmış! 8O

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

abcde
31.01.2005, 17:03

Valla duyduğuma göre MANİSA dağlarında envai çeşitte geyik varmış.Hatta bir cinsi 11-12'li olarak ''Takım''halinde dolaşıyorlarmış! 8O
zuhaha :lol:

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

serhankaburcuk
31.01.2005, 17:10

ZUHAHAHAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: