mehmet58
20.12.2004, 21:22
merhaba arkadaşlar duyduma göre zidane futbolu sivassporda bırakaçanı açıkladı jüpile maçına tüm sivaslıları davet etti
Orijinalini görmek için tıklayınız : zidane mehmet58 20.12.2004, 21:22 merhaba arkadaşlar duyduma göre zidane futbolu sivassporda bırakaçanı açıkladı jüpile maçına tüm sivaslıları davet etti 1967 dernek serkan20 20.12.2004, 21:25 sivas figoyu da transfer edecekmiş antröner olarak :o türkçerap_yakup 20.12.2004, 21:26 ya git kardeşim başka eğlenecek birilerini bul... burası ciddi bir site... türkçerap_yakup 20.12.2004, 21:26 adam akıllı bişiler yazın bizde cevaplıyalım mehmet58 20.12.2004, 21:30 ciddi söylüyorum sivasspor zidane alaçak iki yıl sonrada jüpülesini yapacakmış inanmıyan real madrid sitesine girsin zidana aslen sivas ın yldızeli ilçesinin avcıpınar köyünde doğduğunuda açıkladı türkçerap_yakup 20.12.2004, 21:34 ya mehmet di git başka işin yokmu senin canın sıkılıyosa git tv izle.akşam svs maç özeti var trt3te onu izlersin.ya saat kaçta oluyodu 2.lig dosyası? zeke21 20.12.2004, 23:27 kardesim ne yaziyon sen baska isin yokmu dalga gecmekten :twisted: b1glord 21.12.2004, 18:23 uaheuahe baya bi geyik olmus yildizeli felan.. Heykele tasiyorum burayi.. dragon_58 21.12.2004, 18:38 gardaşlar ne olacak sanki iki makara yapsak gır gır şamata şeklinde bi kerede yazalım 8) cem 21.12.2004, 18:49 real madrid zidane yi alana ronaldoyu bedava verecekmiş,sivassporlu yoneticiler hemen harekete gecmiş,hatta bi yonetıcımız ucuza kapatırsak gelecek seneye fenere 10 misline satarız demiş,,, serhankaburcuk 23.12.2004, 09:20 real madrid zidane yi alana ronaldoyu bedava verecekmiş,sivassporlu yoneticiler hemen harekete gecmiş,hatta bi yonetıcımız ucuza kapatırsak gelecek seneye fenere 10 misline satarız demiş,,, hahahahahah harbiden çok komik ya... ergin 23.12.2004, 20:38 ciddi söylüyorum sivasspor zidane alaçak iki yıl sonrada jüpülesini yapacakmış inanmıyan real madrid sitesine girsin zidana aslen sivas ın yldızeli ilçesinin avcıpınar köyünde doğduğunuda açıkladı Arkadaşımız doğru söylüyor.Ben YILDIZELİ'liyim.Bizim köy ZİDANE'nin köyüne yakın.Küçükken top oynarken bunu takıma almazdık.Bir köşede oturur ağlardı.Ve 'Ulan bir gün REAL MADRİT'de oynayacağım ve daha sonrada SİVASSPOR beni transfer edecek.o zaman geldiğinde görüşürüz' şeklinde beyanları vardı.Yazık ettik çocuğa.Şimdi pişmanız. :D :D :D .*....ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... *[/i] rainmanx 24.12.2004, 00:23 zidane sivasspora geldikten sonra süper ligde şampiyonluk yaşamadan futbolu bırakmaz serhankaburcuk 24.12.2004, 09:27 Ya öğrendiğim iyi oldu ben Zidaneyi kangal çetinkayalı zannediyordum...Ama zidane sivasspora gelirmi? Araya Yıldızelili birini soksak köyünden tanıdığı biri yokmu?Artık hemşeriyiz herhalde ucuzada gelir.... :) :D :D :D :lol: :lol: :lol: b1glord 02.01.2005, 22:03 ciddi söylüyorum sivasspor zidane alaçak iki yıl sonrada jüpülesini yapacakmış inanmıyan real madrid sitesine girsin zidana aslen sivas ın yldızeli ilçesinin avcıpınar köyünde doğduğunuda açıkladı Arkadaşımız doğru söylüyor.Ben YILDIZELİ'liyim.Bizim köy ZİDANE'nin köyüne yakın.Küçükken top oynarken bunu takıma almazdık.Bir köşede oturur ağlardı.Ve 'Ulan bir gün REAL MADRİT'de oynayacağım ve daha sonrada SİVASSPOR beni transfer edecek.o zaman geldiğinde görüşürüz' şeklinde beyanları vardı.Yazık ettik çocuğa.Şimdi pişmanız. :D :D :D .*....ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... *[/i] arada sirada bizim koyede ugrardi...elinde topuyla gelirdi bizde de top yok o zaman top onun diye mecbur oynatirdik..bak sipaya simdi gitmis real de gol felan atio allahim neler gorcez daha abcde 27.01.2005, 16:58 onu zaten ilk gördüğümde bi yiğitlik olduğunu sezmiştim,vay be helal olsun zidan gardaşıma,sivasın gururu oldu,bence ilk maça bi pankart yaptıralım YĞİDO ZİDANLA GURUR DUYUYOR nasıl olur :lol: tamtam 27.01.2005, 17:16 Ya arkadaşlar bi ZİDANE LA OLACAK İŞ DEĞİL BU yöneticilerden biraz daha özverili olmalarını bekliyorum hem SİVAS 30 yaşındaki adamı ne yapsın. :lol: :lol: ForzaSivas 27.01.2005, 17:22 Eşşek sıpasına baq daha dün küçücük bebeyken abi benide içeri al diyordu pankartları davulları taşıyordu şimdi realde top koşturuyor ama vefalı çocukmuş bayram mesajı çekti... Bu arada biz ona mahallede makara zidan diyorduk çok güzel taklit yapardı abcde 27.01.2005, 17:24 Eşşek sıpasına baq daha dün küçücük bebeyken abi benide içeri al diyordu pankartları davulları taşıyordu şimdi realde top koşturuyor ama vefalı çocukmuş bayram mesajı çekti... Bu arada biz ona mahallede makara zidan diyorduk çok güzel taklit yapardı YA VEYSEL YAPILAN İYİLİKTE SÖYLENMEZKİ ADAMI NİYE RENCİDE EDİYON YOK İÇERİ ALDIM FALAN DİYE :lol: mericcas 27.01.2005, 21:40 beyler dikkat edin geyik avı mevsimi yaklaşıyor. :lol: :lol: :lol: :lol: abcde 27.01.2005, 23:49 beyler dikkat edin geyik avı mevsimi yaklaşıyor. :lol: :lol: :lol: :lol: valla dediğin gibiyse işimiz zor nerden geyik bulucaz :lol: ergin 31.01.2005, 15:59 beyler dikkat edin geyik avı mevsimi yaklaşıyor. :lol: :lol: :lol: :lol: valla dediğin gibiyse işimiz zor nerden geyik bulucaz :lol: Valla duyduğuma göre MANİSA dağlarında envai çeşitte geyik varmış.Hatta bir cinsi 11-12'li olarak ''Takım''halinde dolaşıyorlarmış! 8O ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... abcde 31.01.2005, 17:03 beyler dikkat edin geyik avı mevsimi yaklaşıyor. :lol: :lol: :lol: :lol: valla dediğin gibiyse işimiz zor nerden geyik bulucaz :lol: Valla duyduğuma göre MANİSA dağlarında envai çeşitte geyik varmış.Hatta bir cinsi 11-12'li olarak ''Takım''halinde dolaşıyorlarmış! 8O zuhaha :lol: ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... serhankaburcuk 31.01.2005, 17:10 Valla duyduğuma göre MANİSA dağlarında envai çeşitte geyik varmış.Hatta bir cinsi 11-12'li olarak ''Takım''halinde dolaşıyorlarmış! 8O ZUHAHAHAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: |