Orijinalini görmek için tıklayınız : KAYIP ARANIYOR
ElbeyLi58 16.06.2005, 22:10 arkadaslar gunay araniyor en son silirvide görülmüs
bulan vede gorenlerin Dikkatine
kendisi 75 kg var biras iyidir benden iyi olmasinda hehe..... :lol:
chet odasina muracat etmesi önemle buyurulur
CAGLAYAN 16.06.2005, 22:30 GUNAY ABI KAYBOLMUSTUR EN SON SILIVRI MEVKIINDE CAN KURTARANLIK YAPARKEN GORULMUSTUR ARTIK CANKURTARANLIKMI YAPIYO CANLAR MI YAKIYO BILINMEZ AMA GORENLERIN 155 POLIS İMDAT 156 JANDARMA 112 CANKURTARANA HABER VERMESI ONEMLE RICA OLUNUR :lol: :lol: :lol:
sinan58_34 16.06.2005, 22:32 ARTIK CAN KURTARANLIK MI YAPIYO CANLAR MI YAKIYO BILINMEZ
Imparator5834 16.06.2005, 22:35 BEYLER VALLA BEN GORDÜM SİLİVRİDE CAN KURTARANLIK YAPIYORDU SESLENDIM DUYMADI PESINE KOSTUM YAKALAMAK ICIN O ANDA DENIZE ATLADI BENIMDE YUZMEM OLMADIGI ICIN PESINE GIDEMEDIM YUZMESI IYI OLAN ARKADASLARI SILIVRIYE GIDIP GUNAYI GETIRMELERINI ARZ EDERIM.
ElbeyLi58 16.06.2005, 22:41 ARTIK CAN KURTARANLIK MI YAPIYO CANLAR MI YAKIYO BILINMEZ
gardas ne cani gunay gardasim bol bol cay icer
ARTIK CAN KURTARANLIK MI YAPIYO CANLAR MI YAKIYO BILINMEZ
KESİN CAN LAR YAKIYOR DUR KERATA
dogukan58 17.06.2005, 00:28 arkadaşlar GUNAY EN SON GUNEYE GİDERKEN GÖRÜLMÜŞ SON MODEL Nİ ANADOLUN İÇİNDE ZEVKİ SEFA İLE LALE DEVRİ YASIYORMUŞ
HakkıTİMUÇİN 20.06.2005, 09:00 yaw hakkaten nerde bu günay....
banamı denk gelmiyo..2 haftadır sitede göremiyorum....
Günay geri dön lütfen ocağımız söndü...Kibritimiz sende kalmış... :lol: :lol:
HakkıTİMUÇİN 20.06.2005, 09:03 bu arada cevik te yok ortalarda...
Ailemizin tencerecisi....nerlerdesin yawssss :lol: :lol:
borranfirtinasi 20.06.2005, 09:18 hayırdır abi çevik abide nerlerde ya doğru bir kaç gündür sesi soluğu çıkmıyordu
EMİNÇOLAK 20.06.2005, 10:04 BEYLER VALLA BEN GORDÜM SİLİVRİDE CAN KURTARANLIK YAPIYORDU SESLENDIM DUYMADI PESINE KOSTUM YAKALAMAK ICIN O ANDA DENIZE ATLADI BENIMDE YUZMEM OLMADIGI ICIN PESINE GIDEMEDIM YUZMESI IYI OLAN ARKADASLARI SILIVRIYE GIDIP GUNAYI GETIRMELERINI ARZ EDERIM.
Ali gardaş insan yanlız bırakırmı mazallah ya kaçırırlarsa (ortadoğunun ve balkanların en karizmatik en yakışıklı en, en, en,...........) :D :D :D :D
bu arada cevik te yok ortalarda...
Ailemizin tencerecisi....nerlerdesin yawssss :lol: :lol:
KAŞATULLAH BEN BURDAYIM SEN NERE DESİN İNSAN BİR CEBDEN
ARAR MÜDÜRÜÜM SELAMLAR
GUNAY DİYORKİ :lol: ::::::
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
yaw arkadaslar inanın benim canımı kim kurtaracak diye merak ediyordum bir gittim gelemedim :oops: site rüyalarıma bile girmeye basladı yeni oyuncular yeni topicler... offfffff cok sükür burdayım.....
ElbeyLi58 21.06.2005, 18:25 GUNAY DİYORKİ :lol: ::::::
yaw arkadaslar inanın benim canımı kim kurtaracak diye merak ediyordum bir gittim gelemedim :oops: site rüyalarıma bile girmeye basladı yeni oyuncular yeni topicler... offfffff cok sükür burdayım.....
normal yani ................
ben onum korkulu rüyasiyim heheheheheh........muhahahah :lol: :lol:
GUNAY DİYORKİ :lol: ::::::
EVET BEN BU SEKİLDE DEDİM
İMZA
ElbeyLi58 21.06.2005, 18:30 GUNAY DİYORKİ :lol: ::::::
EVET BEN BU SEKİLDE DEDİM
İMZA
hosgeldin...gecmis olun...iyi ki geldin....
simdi artik iyi yatarsin umarim :lol: :lol: :lol:
HOSBULDUK GARDAS... EVET ARTIK GECELERİ BURDA OLACAGIM KABUS GORMEYECEGİM :lol: :lol: :lol:
ElbeyLi58 21.06.2005, 19:07 HOSBULDUK GARDAS... EVET ARTIK GECELERİ BURDA OLACAGIM KABUS GORMEYECEGİM :lol: :lol: :lol:
yok gardas gece gece yat hemi, korkarsin gece gece yalnis basina..... :lol:
Sen bittin GUNAY... Sen bittin... :lol:
ElbeyLi58 30.06.2005, 22:15 gunay gardasim en son Sivasda görülmüs
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
günay kim :lol: :lol: :roll: :?: :!:
hımmm..pardon gördüm :oops: :wink:
günay kim :lol: :lol: :roll: :?: :!:
Kendisi Orta Doğunun, Balkanların, Latin Amerikanın, Zimbabwenin ve Vietnamın en yerebakan yürek yakan kişilerindendir :)
En son Silivri ve Tokat bölgelerinde görülmüş..
Bir rivayete göre GUNAY Tokat yollarında "Hey onbeşliii onbeşlii Tokat yolları taşlııııı" türküsünü söylerek gezmekteymiş :D
Diğer bir rivayete göre ise Sivas'ın Tokat'ı pilot takım olarak seçmesinde bu şahsın bizzat etkisi olmuştur.. Mecnun başkanla kankiliğini kullanıp araya hatır gönül sokarak bizleri Tokat'la kardeş takım ettirmiştir..
Gunay : Hani derler ya... "sizin ağzınıza düşeceğime ......... ......... düşeydim" diye :)
GeCeVeMaVi58pRf 12.08.2005, 16:12 27 Yasinda Mal Gibi Biri Kaybolmustur Bulanlarin Bana Haber Vermesini Rica Ediyorum:)
serhankaburcuk 12.08.2005, 16:43 27 Yasinda Mal Gibi Biri Kaybolmustur Bulanlarin Bana Haber Vermesini Rica Ediyorum:)
Oğlum ne demek istediğini anladım....Yapma böle...:D:D
GeCeVeMaVi58pRf 12.08.2005, 17:03 valla ben bısey demek istemedim sadece laf olsun dıye :)
|