Orijinalini görmek için tıklayınız : ÖZÜR
antalyali_yigido 25.07.2005, 15:50 tüm sivaslı gardaşlarım size sesleniyorum.beni az çok tanıyanınız vardır, yanlışımızla doğrumuzla.amacım sevdiğim abilerimden özür dilemek.
BAZI ARKADAŞLARMIZ BİZİ YARI YOLDA BIRAKTI AMA OLSUN.ONLAR GİBİ KAÇMA BEN BABALAR GİBİ BURDAYIM.SİZLERİN YANINDA ANTALYADA HER ZAMAN BİR GARDAŞINIZ VAR UNUTMAYIN....
benimde kendi sitem var ama sivassporun olduğu her yerdeyiz evelallah.hepimizn ortak bir amacı var o da sivasspor...kendi içimizde kavgaya düşmek bence yanlış.aslında üzülüyorum sivassporun süper lige çıktığına çünkü koptuk...(kızacaksınız ama doğru). Malatya maçında görüşmek dileğiyle allaha emanet olun....
işte bu...burda amac sivaspor ise hep burdazız...antlayalı taktir ettim seni..
BROTHERS58 25.07.2005, 16:12 tüm sivaslı gardaşlarım size sesleniyorum.beni az çok tanıyanınız vardır, yanlışımızla doğrumuzla.amacım sevdiğim abilerimden özür dilemek.
BAZI ARKADAŞLARMIZ BİZİ YARI YOLDA BIRAKTI AMA OLSUN.ONLAR GİBİ KAÇMA BEN BABALAR GİBİ BURDAYIM.SİZLERİN YANINDA ANTALYADA HER ZAMAN BİR GARDAŞINIZ VAR UNUTMAYIN....
benimde kendi sitem var ama sivassporun olduğu her yerdeyiz evelallah.hepimizn ortak bir amacı var o da sivasspor...kendi içimizde kavgaya düşmek bence yanlış.aslında üzülüyorum sivassporun süper lige çıktığına çünkü koptuk...(kızacaksınız ama doğru). Malatya maçında görüşmek dileğiyle allaha emanet olun....
ŞİMDİ AYIP ETTİN ANTALYADA BİR DEĞİL İKİ GARDAŞLARI VAR,BENİ UNUTTUNMU?BAKMA İŞLERİN YOGUNLUGUNDAN SİTEYE YAZAMIYORUM AMA İNTERNET DEMEK BENİM İÇİN İLKÖNCE BU SİTE ,BASKASI OLMAZ.
SİVASSPORA ÇIKARSIZ DESTEK VERİLEN HERYERDEYİZ AMA BU SİTEMİZİN YERİ BASKA.
KARDESİM MALATYA MACINA BERABER GİDİYOZ TAMAMMI?
antalyali_yigido 25.07.2005, 16:16 tamam bülent abi geçen geldim işin vardı.
burak helal olsun senden de bu beklenirdi zaten!!! öenmli olan yanlıs yapmak deil; yaptıgın yanlısı anlamaktır...
ARKADAŞLAR SİVAS VE SİVASSPOR ÜST KİMLİKDE BULUŞALIM
AYRILIK GAYRILIK YOOK BUNDAN SONRA DAHA KENETLENMEMİZ
LAZIM CÜNKÜ ARTIK TÜM PROJÖKTÖRLER ÜZERİMİZDE
DÜNYA BİZİ İZLİYOR VE İZLEMEYE DEVAM EDELİM
DAİMA TAM DESTEK HEP DESTEK VERELİM
RüStü ElmaS 26.07.2005, 00:05 Gardas,
cesaretin icin seni kutlarim.
Sivasspor.Com ailesi her zaman birlik ve beraberlik icin calismistir.
Buna sende herkes gibi sahit oldun.
Burda binlerce taraftarin önünde özür dilemek senin nasil bir insan oldugunu gösteriyor.
Önemli olan yapilan yanlistan dönmektir, buda büyük bir cesaret örnegidir.
Gardas, senin eskiden oldugu gibi, sitede aktif ve dostca yorumlarini bekleriz.
CAGLAYAN 26.07.2005, 00:24 tüm sivaslı gardaşlarım size sesleniyorum.beni az çok tanıyanınız vardır, yanlışımızla doğrumuzla.amacım sevdiğim abilerimden özür dilemek.
Burak Cesaretinden dolayi Seni Kutluyorum
Gardas Özür Dilemek erdemliktir.
Günayinda dedigi gibi yanlıs yapmak degil
yapilan yanlısı anlamaktır !!!
Agbin Olarak Herzaman yanindayim.
Gözlerinden Öperim.
Tarkan ÇeLik 26.07.2005, 00:33 ama yinede özür dilemek erdemliktir...
İNŞALLAH BİR DAHA SENDEN BÖYLE LAFLAR DUYMAM..
tanju_58 26.07.2005, 00:46 Arkadaslar burak sanirim yanlis anlasildi burak ve ben bir baska sitenin yoneticisiyiz ben buraklada konustum.simdi burakin yerine konusmak aslinda yanlis olur ama burada oyle bir hava yaratildiki burak sanki yanlis biseyler yapmis gibi.Burak hicbir zaman yanlis bisey yapmadi.Bizim ekibimizden olan bir kisinin dengesizce yaptigi yanlislar vardi.Bu yanlislarina bizide sürükledi ve biz bu yüzden yanlis anlasildik.Simdi burada olusturulan havada burakinda yanlis seyler yaptigi sonucu ortaya cikmis ama ben buna katilmiyorum.Bu arada unutmayalimki bizde bir ekibiz ve aramizda hiç bir sorun yok burakda suan sitemizin en gözde editörlerinden birisidir.Ne benimle nede sitemizin diger editörleriyle hiçbir sorunu yoktur.Yani hersey guzel gitmektedir.Yazilanlardan sanki burakin bir hatadan sonra geri adim attigi sonucu ortaya cikarilmistir.Egerki burak yapmadigi bir yanlis icin ozür dileyebiliyorsa bu onun ne kadar yüce ve olgun bir kisilige sahip oldugunun anlamini tasiyordur.Keske asil yanlisi yapanlar ve bizide pesinden sürükleyenler, arkasinda bir yigin karmasa ve yanlis anlasilmamiza neden olanlarda bu özürü önce sizin yönetimizden sonrada bizden dileselerdi.UNUTMADAN ÖZÜR DILEMEK BIR ERDEMDIR.
NOT :Ben Senarist(ali) Nedenini anlayamadigim bir sekilde bu sitedeki üyeligim silindigi icin giris yapamiyorum...Bu sifreyide bu ayziyi yazmak zorunda oldugum için tanjudan aldim.Tanjuda bizim yonetimimizdendir....
Dinlediginiz icin Tesekkurler...
Saygilarla...
Ali
ANTALYALI YİĞİDO EL ÖPMEYLE DUDAK ESKİMEZ SEN ERDEMLİLİĞİNİ GÖSTERDİN HELAL SANA GARDAŞ
Tarkan ÇeLik 26.07.2005, 00:53 BURAKLA ARAMIZDAPEK İYİ KONUŞMALAR GEÇMEDİ...BENİ TEHDİT ETTİ... İSTANBULDA GÖRÜŞCEZ DEDİ.. MUSTAFA REİSE AĞZA ALINMAYACAK LAFLAR SÖYLEDİ... İSTERSENİZ BURAYA YAPIŞTIRAYIM..
AMA YİNEDE SENİ KUTLUYORUM BURAK..ÖZÜR DİLEMEK ERDEMLİKTİR.
tanju_58 26.07.2005, 00:55 Evet tarkan seninle olan atismalarini biliyorum onlar icin bisey diyemeyecegim yanlis anlama...ben genel konustum.ok...
Tarkan ÇeLik 26.07.2005, 00:57 ABİ ANLAYIŞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM..SAĞOL.
Arkadaslar burak sanirim yanlis anlasildi burak ve ben bir baska sitenin yoneticisiyiz ben buraklada konustum.simdi burakin yerine konusmak aslinda yanlis olur ama burada oyle bir hava yaratildiki burak sanki yanlis biseyler yapmis gibi.Burak hicbir zaman yanlis bisey yapmadi.Bizim ekibimizden olan bir kisinin dengesizce yaptigi yanlislar vardi.Bu yanlislarina bizide sürükledi ve biz bu yüzden yanlis anlasildik.Simdi burada olusturulan havada burakinda yanlis seyler yaptigi sonucu ortaya cikmis ama ben buna katilmiyorum.Bu arada unutmayalimki bizde bir ekibiz ve aramizda hiç bir sorun yok burakda suan sitemizin en gözde editörlerinden birisidir.Ne benimle nede sitemizin diger editörleriyle hiçbir sorunu yoktur.Yani hersey guzel gitmektedir.Yazilanlardan sanki burakin bir hatadan sonra geri adim attigi sonucu ortaya cikarilmistir.Egerki burak yapmadigi bir yanlis icin ozür dileyebiliyorsa bu onun ne kadar yüce ve olgun bir kisilige sahip oldugunun anlamini tasiyordur.Keske asil yanlisi yapanlar ve bizide pesinden sürükleyenler, arkasinda bir yigin karmasa ve yanlis anlasilmamiza neden olanlarda bu özürü önce sizin yönetimizden sonrada bizden dileselerdi.UNUTMADAN ÖZÜR DILEMEK BIR ERDEMDIR.
NOT :Ben Senarist(ali) Nedenini anlayamadigim bir sekilde bu sitedeki üyeligim silindigi icin giris yapamiyorum...Bu sifreyide bu ayziyi yazmak zorunda oldugum için tanjudan aldim.Tanjuda bizim yonetimimizdendir....
Dinlediginiz icin Tesekkurler...
Saygilarla...
Ali
sen olayı neden buraya cektin ben onu anlamadım??? burak baska sitede yonetici oldugunu ve bunun yanlıs anlasıldıgından gibi bir derdi yok!!! birkac gün önce yapmıs oldugu bir yanlıs vardı ve kendiside farketti, bunun üzerine yazılmıs bir yazıydı... olay senin anlattıgın gibi ve burak'ın baska yaptıgı olaylar veya görevler yüzünden bir acıklama yok!!!
cengaver 26.07.2005, 13:52 burak helal olsun senden de bu beklenirdi zaten!!! öenmli olan yanlıs yapmak deil; yaptıgın yanlısı anlamaktır...
antalyali_yigido 27.07.2005, 19:37 sağolun abilerim gardaşlarım. antalyada her zaman kapım açık tüm sivaslı gardaşlarıma.... başımın üsütnde yeriniz var... rüştü abiye söz verdim eski antalyali_yigido yok artık... (ÖZÜR DİLERİM TÜM SİVASLI GARDAŞLARIMDAN)
Tarkan ÇeLik 27.07.2005, 21:45 İNŞALLAH BURAK...ESKİSİ GİBİ OLMAZSIN...
+ İMZA
Hüseyin_58 28.07.2005, 19:13 Seni kutlarim gardas.
Gercekten bravo. Önemli olan, insanin hatasini anlamasidir.
1967_Dernek_Ayhan 28.07.2005, 19:18 ANTALYALI YİĞİDO SEN DAHA DÜNE KADAR BİZİM DERNEK HAKKINDA
VE MUSATAFA ABİ HAKKINDA LAF SÖYLEYEN BİRİYDİN... VE ŞİMDİ ÖZÜR DİLİYOSUN BANA SAMİMİ GELMEDİ
58_OZAN_1989 28.07.2005, 19:45 tüm sivaslı gardaşlarım size sesleniyorum.beni az çok tanıyanınız vardır, yanlışımızla doğrumuzla.amacım sevdiğim abilerimden özür dilemek.
benimde kendi sitem var ama sivassporun olduğu her yerdeyiz evelallah.hepimizn ortak bir amacı var o da sivasspor...kendi içimizde kavgaya düşmek bence yanlış.aslında üzülüyorum sivassporun süper lige çıktığına çünkü koptuk...(kızacaksınız ama doğru). Malatya maçında görüşmek dileğiyle allaha emanet olun....BU ÖZÜR DİLEME HİKAYEN BENİ ŞAŞIRTTI DAHA DÜNE KADAR CHAT KANALINDA BİZİM DERNEĞE VE MUSTAFA ABİYE DEDİKLERİN AKLIMDA ...360 DERECE OLMUŞ BİRAZ... :arrow: :?: :roll:
efsanedavulcu 28.07.2005, 19:47 ANTALYALI YİĞİDO SEN DAHA DÜNE KADAR BİZİM DERNEK HAKKINDA
VE MUSATAFA ABİ HAKKINDA LAF SÖYLEYEN BİRİYDİN... VE ŞİMDİ ÖZÜR DİLİYOSUN BANA SAMİMİ GELMEDİ
1967_DERNEK_MUSTAFA 28.07.2005, 21:03 tüm sivaslı gardaşlarım size sesleniyorum.beni az çok tanıyanınız vardır, yanlışımızla doğrumuzla.amacım sevdiğim abilerimden özür dilemek.
TEKRAR STEMİZE HOSGELDIN ÖZÜRÜN KABUL EDİLİYOR.AMA BEN TEK SUNU ANLAMADIM BANA ÖZEL MESAJ DAN BAYA Bİ TABURDAN GİRMİŞSİN TUGAYDA CIKMISSIN BEN HALA ONU CÖZEMİYORUM
TEKRAR HOSGELDIN HAYIRLI OLSUN...
Tarkan ÇeLik 28.07.2005, 21:06 MUSTAFA ABİ AFFETTİĞİNE GÖRE BİZE LAF DÜŞMEZ..FAKAT DİĞER ARKADAŞLARI MGİBİ SENİN ÖZÜRÜNÜ SAMİMİ BULMADIM..VE BU TEPKİMİ HER ZAMAN DİLE GETİRİYORUM...O KADAR LAFIN ÜSTÜNE ÖZÜR DİLİYORSUN..BANA PEK GERÇEKÇİ GELMEDİ..O YAZILARI BİR BEN BİLİRİM BİRDE MUSTAFA REİS...
1967_DERNEK_10UR 28.07.2005, 21:09 ANTALYALI_YİĞİDO ÖZÜR DİLEMEK AMACAIYLA BİR TOPİC AÇMIŞ...BEN İLK KEZ CAHTTE TANIŞTIM..BANA SORDUN DERNEKÇİMİSİN DİYE BEDNE EWET DEDİM..VE BANA AYNEN ŞU ŞEKİL CEAVP VERDİ...SİVASSPOR SÜPER LİGE ÇIKINCAMI AKLINIZA GELDİ DİYE BU LAFLAR AÇIKÇASI BANA DOKUNDU BİZ DERNEK OLARAK 15 DEPLASMAN MAÇINDA 22 BİN KİLOMETRE YOK GİTMİŞ KİŞİLERİZ...HEPİMİZİN BİR MAZİSİ VAR SİVASSPOR TARİHİNDE BUNLARI ANLATMAYA KALKSAM SAYFALAR YETMEZ...BU LAFLAR EMEĞE KARŞI BİR HAKARETTİ...SONRA YİNE SİTEMİZİM MODD LARINDAN VE BİZİM DERNEĞİMİZİN KURUCULARIN MUSTAFA ABİYE LAF SAYDI BU ARKADAŞ...BU LAFLAR YENİLİR YUTULUR CİNSTEN DEĞİLDİ...BİZDE BUNUN HESABINI EN ORTAMDA SORDUK VE İNŞALLAH İSTANBULDA YİNE SORACAZ...BU DERNEĞE VE VERİLEN EMEKLERE KİMSE LAF SÖYLÜYEMEZ...BU DERNEĞİ SİVASSPOR BAŞKANI MECNUN ABİMİZ AÇTI VE ONA GÜVENİYORUZ ....
serhankaburcuk 11.08.2005, 03:04 Bana bu arkadaşın özürü pek inandırıcı gelmedi ama hayırlısı bakalım günler neyi gösterecek...
Serhan Inan Ona ..ben Iyi Tanirim Genc Vede Heyecanlidir...bizlerde Ona Abilik Yapalim...gardas Antalyanin Gülüdür Kendisi...
serhankaburcuk 11.08.2005, 03:22 Serhan Inan Ona ..ben Iyi Tanirim Genc Vede Heyecanlidir...bizlerde Ona Abilik Yapalim...gardas Antalyanin Gülüdür Kendisi...
Gardaş biz inanki kimseyi dışlamıyoruz...Gelen herkese kapımız açık olduğu gibi ona sen kefil olduktan sonra akan sular durur ve kapımızı açık tutarız...
Saol Gardas...nede Olsa Sivasliyiz...
serhankaburcuk 11.08.2005, 03:35 Saol Gardas...nede Olsa Sivasliyiz...
Eyvallah gardaş ne demek...Övünmekte çok haklıyız çünkü SİVASLIYIZ....
|