abircan
05.02.2006, 22:39
SİVASSPOR HERŞEYE RAĞMEN SAMSUN GİBİ BİR TAKIMI YENEBİLECEK GÜÇTEYDİ, KALLA'NIN DEFANSTA EKSİKLİĞİ BİZE PAHALIYA MALOLDU DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Orijinalini görmek için tıklayınız : KALLA 'NIN EKSİKLİĞİ 3 GOLLE BELLİ OLDU abircan 05.02.2006, 22:39 SİVASSPOR HERŞEYE RAĞMEN SAMSUN GİBİ BİR TAKIMI YENEBİLECEK GÜÇTEYDİ, KALLA'NIN DEFANSTA EKSİKLİĞİ BİZE PAHALIYA MALOLDU DİYE DÜŞÜNÜYORUM sVs 05.02.2006, 22:42 sadece kalla nın değil hakkı nında yokluğunu hissettik sinan58_34 05.02.2006, 22:43 SİVASSPOR HERŞEYE RAĞMEN SAMSUN GİBİ BİR TAKIMI YENEBİLECEK GÜÇTEYDİ, KALLA'NIN QUOTEDEFANSTA EKSİKLİĞİ BİZE PAHALIYA MALOLDU DİYE DÜŞÜNÜYORUM kallanında yapabılecegı bısy olmazdı dıye dusunuyorum takımımızın bıran ınce kendını toplaması lazım sahayı atmosferı bahane ederek bazı seylerın ustunu kapamak yanlıs ygd 05.02.2006, 22:55 KALLA İLE ALAKASI OLDUGUNU DÜŞÜNMÜYORUMM...YANİ SADECE KALLA EKSİK DİYE 3 GOL YEMEDİKK...KALLA 1.YARIDAKİ İLK 5 MAÇTA DOGRU DÜZGÜN OYNAMADI BİLE(HATTA 3 TANESİNDE OYNAMADI)..İLK YARIDAKİ SAMSUN MAÇINDA OYUNA 89'DA GİRDİ!!!TAKIM HALİNDE KÖTÜ OYNANDAGINI DÜŞÜNÜYORUMM.AŞAGIDA VERDİĞİM LİNKTE İLK YARI BOYUNCA KİMİN NE KADAR DAKİKA OYNAMIŞ OLDUGUNU GÖREBİLİRSİNİZ!!! http://213.74.54.245/cgi-bin/db2www/tmp/atff-2005/MCKLP.mac/QUERY4?MACLAR=MACLAR&klplig=1&klpkod=000073&klpad=S%DDVASSPOR&klpgrp=&fedr=&bos=1 MAVİ_BERE 05.02.2006, 23:19 KALLA İLE ALAKASI OLDUGUNU DÜŞÜNMÜYORUMM...YANİ SADECE KALLA EKSİK DİYE 3 GOL YEMEDİKK...KALLA 1.YARIDAKİ İLK 5 MAÇTA DOGRU DÜZGÜN OYNAMADI BİLE(HATTA 3 TANESİNDE OYNAMADI)..İLK YARIDAKİ SAMSUN MAÇINDA OYUNA 89'DA GİRDİ!!!TAKIM HALİNDE KÖTÜ OYNANDAGINI DÜŞÜNÜYORUMM.AŞAGIDA VERDİĞİM LİNKTE İLK YARI BOYUNCA KİMİN NE KADAR DAKİKA OYNAMIŞ OLDUGUNU GÖREBİLİRSİNİZ!!! http://213.74.54.245/cgi-bin/db2www/tmp/atff-2005/MCKLP.mac/QUERY4?MACLAR=MACLAR&klplig=1&klpkod=000073&klpad=S%DDVASSPOR&klpgrp=&fedr=&bos=1 Kardeş çok haklısın... Bu maçta sivasspor kötü oynamış.. Yani KALLA iyi ama bu takım KALLA ile bu liğ de bu yere gelmedii Yigido58_NL 05.02.2006, 23:40 Gardas isimiz birkac futboluya kaldiysa yandik.Kalla`nin,Hakki`nin ve Yasir`in eksikliginin rolu olabilir,bu demek degilki bu oyuncularin olmadigi her macta yenilecegiz. TARIKAHYA 06.02.2006, 01:14 arkadaşlar bu iş kalla veya hakkı meselesi değil bu takıma acil olarak forvet lazım takım gol atamıyor orta sahamızda gole yönelik bir adam yoktur hepsi müdafa oynuyor. bir adam vardı onuda sattılar.MUHAMMET. İYİ BİR ORTA SAHA İLE İYİ BİR GOLCÜYE ACİLEN İHTİYAÇ VAR. YOKSA İŞİMİZ ÇOK ZOR.YÖNETİMİN HEMEN HAREKETE GEÇMESİ LAZIM. agca58 06.02.2006, 01:20 TEK SORUMLU BENCE YÖNETİMMM.HANİ NERDE TRANSFER..ERDOĞAN ARICA KAZANMALARININ SEBEBİNİ YAPTIĞI TRANSFERLERE BAĞLIYOR..BİZİM MALUBİYETİN NEDENİDE YAPILMAYAN TRANSFER.. Arif Coşkun 06.02.2006, 10:02 Mağlubiyeti sırf Kalla'nın eksikliğine bağlamak çok yalnış,tamam Kalla bizim çok önemli oyuncularımızdan biri,ancak Kalla'nın yerini doldurucak oyuncular nerede? Bomba patlatacaz dediler,maytap bile zor diyeceğimiz patlamalar oldu,asıl bizdeki oyuncuları alarak başkaları bombayı patlatı.Bence bu yenilginin tek nedeni yalnış transfer politikaları olmuştur.Artık hayırlısı demekten başka bir şey diyemiyoruz malesef,İnşallah sezon başındaki günlerimize tekrar döneriz. Saygılar. eren1 06.02.2006, 10:10 Kallanın olmayışı bir dezavantajdı ama GOL ATAMAZSAN KALLA OLSA NE OLUR OLMASA NE OLUR ELBET RAKİP TAKIM FIRSATINI BULDUGU AN GOLCÜ AYAKLARIYLA SKORA GİDECEKTİR..... CÜSSKB-Aynur 06.02.2006, 10:50 Bence, defans kurgusunun bozulması nedeniyle başarısız olduk. Bu bozukluk takımın genel oyun düzenini olumsuz etkiledi. NervouS 06.02.2006, 11:31 Suc Defansın Değil Futbol 11 Kişiyle Oynanır Bir Malubiyet Butun Takıma Paylastırılır... Forvet Gol Kacırır Orta Saha Forvete Ara Pası Hava Topu Rakibi Tedirgin Edecek Topları İyi Kullanamaz Kontra Atağa Cıkamaz Geride Kalırsa Samsunda 4-4-2 Taktiğini Offance Olarak Uygulayıp Kontratakla Defansı 3 Kişi yakalayıp Ondeki Blogu Cokertirse Hic Bir Anlamı Kalmaz Defans Adamı Hucum Adamı İle Kıyaslanmaz Teke Tekde Defansın Kaleye Arkası Donuktur Hucuma Kalkan Bi Takımda Kaleyi Gorur Doğrudan Milan Macını Hatırlayın Servet Kalkıp yetişene Kadar Gol Oldu... Ancak Sivas Sporda Defans Yok Bu gercek Hakkı KaLLa Bunlar Hikaye Ve Yaş Sınırlarıda 35 Yarın Yoklar Super Ligin En Yaşlı Defans Oyuncularına Sahibiz... Hayrettin Var Oda Hemşerimiz Dişini Tırnağına Takarak Oynuyor... Transfer Soylentileri Hem Lorantı Hemde Hayrettini Etkiledi Herkes Sucu Kendinde Arasın Biraz ! burak_baykal 06.02.2006, 12:13 ASLINDA DOĞRU KALLA ARAMIZDA YOKTU VE BİZE AĞIR HESAP OLARAK GELDİ.ALLAH İZİN VERİRSE İNŞALLAH MANİSA MAÇINDA OLURDA BARİ MANİSA MAÇINI KAZANIRIZ..................... . OĞUZ 06.02.2006, 12:25 Bence bu malubiyette kalecinin çok yanlışları var. Hatta ve hatta ben anlamıyorum ligin nerdeyse en çok gol yiyen takımı diyarbakırın kalecisinin alınması yanlış. Bakın görün petkoviç kaledeyken veya kalla defansdayken yeni transferlerden ben memmun diğilim desek inanaırız. Sivassporun asıl kadrosu (PETKOVİÇSİZ, KALLA'SIZ HAKKI'SIZ OLMAMALI) Etem-Murat 06.02.2006, 12:40 yok ya biz 9 kişimi sahaya cıktık sanki şu nun bunun eksikliği var diyoruz sivas spor için bu mir mahana olmamalı kedi sahamız sayılan yerde hem de farklı yenildik mami_LEE 06.02.2006, 16:44 zaten kalla nın önemli bir oyuncu olduunu daha önce başka bir konuda söylemiştik ağır ama kaliteli bir savunma oyuncusu iyi top kesiyor fiziğini iyi kullanıyor hücuma destek veriyor.çok önemli bir oyuncu raymond kalla !!! |