Orijinalini görmek için tıklayınız : İSTANBUL 2. DERNEK TOPLANTISI

sivaslıavukat
09.02.2006, 21:25
İstanbulda dernek kurma çalışmalarımızı ve birbirimizi daha yakından tanımamızı amaçlayan 5 Şubat 2006 tarihli ikinci dernek toplantımız hemşehrimiz Tevfik Çevik'e ait mekanda aşağıdaki dostlarımız ve kardeşlerimizin katılımları ile gerçekleşmiş olup alınan kararların bir kısmının derhal uygulanması amacı ile sizlere bilgi vermemiz biraz gecikmiştir.İş bu ahvalde

Mustafa SÖNMEZ (sönmez)
Recep YÜKSEL (zaralıx1968)
İbrahim GÜN
Adem GÖZE (ademgöze)
Cihan AKKUŞ (cihanakkuş)
Günay GÜVEN (karacaören34_58)
Hakan DEMİREZEN (shadow3458)
Kadir ALTIPARMAK (beymenbey)
Burak BAYKAL (umut)
Muharrem PEKTAŞ (alimuharrem)
Orhan ÇALIŞKAN (puar)
Cebrail BAY (Cebrail_58)
Fatih ÖZDAL (fatih_5834)
Alper KAHVECİOĞLU (sivaslıavukat)
Arif COŞKUN (arifcoskun)
Sinan ÖZDAL (sinan58_34)
Osman GÜNAY (gunay)
Tevfik ÇEVİK (cevik)

isimli hemşehrilerimiz aşağıdaki kararları hep birlikte almışlardır.Buna göre ;
1.Kurulması hedeflenen derneğimiz için maddi sorunlar yaşamamak amacı ile en azından ilk etapta karşılacağımız sıkıntıları göğüsleyebilecek kadar birikim sahibi olmamız gerektiği,

2.Maddi sıkıntılar yaşamamak amacı ile bulduğumuz ve uygulamaya başladığımız çözüm konusunda gerekli bilgiyi moderatörlerimizden Günay kardeşimizden alınacaktır , bu hususta ilgilere gerekli bilgilendirme mail ile verilecektir,

3.Dernek isimleri konusunda katılımcılardan fikirler alınmış olup oybirliği ile bir isim belirlenmiştir.Müsade ederseniz bu isim burada bir müddet zikredilmeyecektir ki karışıklığa yol açmamış olalım.Bu hususta anlayışınıza sığınıyoruz,

4.Dernek merkezinin yeri hususunda fikirler alınmış olup henüz net bir karar maddi yönüde olması hasebi ile verilmemiştir,bu hususta her hemşehrimizin çözüm önerisi ile birlikte tekliflerine açığız.Takdir edersiniz en güzel çözüm kira bedeli en az ama en merkezi yer olacaktır,

5.Birlikteliğimiz daha da sıkılaşması ve güçlenmesi maksadı ile buluşma aralıklarımızın kısa tutulması uygun bulunmuştur ,

6.Gelen teklif üzerine bir sonraki buluşmamızın yemekli olması kararı alınmış olup bu konuda da hem rahat ortam oluşması hem de hemşehrimize ait olması nedeni ile E-5 üzeri Üsküdar sapağında bulunan ''Kırmızı Beyaz-Köfte Piyaz'' isimli mekanda toplanılması hususunda ortak karar alınmıştır ,

7.Üçüncü toplantımız 12 Mart 2006 tarihinde saat 15:00 gerçekleşecektir.

İstanbullu hemşehrileriniz olarak saygılarımızı sunar , katılımlarınız bekleriz.

RaP_BoY
09.02.2006, 21:29
ABİ BEN KATILAMADIM AMA İŞALLAH Bİ DAHAKJİ TOPLANTIDA OLACAGIZ WERİLEN GÖREVLERİ LAYİKİYLE YERİNE GETİRECEZ

KATILANLARA VE KATILMAYANLARA VE BENİM GİBİ KATILAMAYANLARA TEŞEKKÜRLER...

CAGLAYAN
09.02.2006, 21:32
Insallah bu kez dahada cok Katilim olur.

sinan58_34
09.02.2006, 21:38
katılan arkadaslara tekrar tesekkurler cokguzel bı ortamdı ınsallah dıger toplantımızda daha cok katılım olacak dernegımızın acılıs ve devamını surdurebılmek adına herkesın uzerıne dusen gorevı layıkıyla yerıne getırecegıne ınanıyoruz

dogukan58
09.02.2006, 21:43
bu sefr gelemedim martta insallah

ErdalGüler
09.02.2006, 21:49
her iki toplantıya bazı sebeplerden katılamadım. Sivasspor için İstanbuldaki dayanışma oldukça önemli ve bunun somut olarak adımlarının atılması oldukça güzel. Katılan tüm herkesten özür dileyerek 12 Mart taki toplantıda Allah tan bir mani olmazsa kesin bulunacağımı da buradan bildirmek isterim. Bu çalışmalarından ve dayanışmalarından dolayıda tüm herkesi kutluyorum. Sivasspor için hayırlı olur İnşallah.

karacaören34-58
09.02.2006, 22:43
ALPER BEY EN GÜZEL ŞEKİLDE YAPTIĞIMIZ TOPLANTIYI ÖZETLEMİŞ VE ALDIĞIMIZ KARARLARI AYNEN YAZMIŞTIR YAPACAĞIMIZ 3. TOPLANTIDA YANİ 12 MART 2006 PAZAR GÜNÜ SAAT 15.00 DA YAPILACAK OLAN YEMEKLİ TOPLANTIMIZA YENİ YÜZLER GÖRMEK İSTİYORUZ:)

GuNaY
09.02.2006, 23:03
Alper abim öncelikle teşekkür ederim toplantı sonunda alınan kararları yazdığın için...

Burada ne kadar güzel geçti desekte orada olmayan bilemez o sebepten detaylara inmeyeceğim:)

Gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim...

NOT: Toplantı hakkında detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar özel msj ile bana ulaşabilirler...

x_burnley
09.02.2006, 23:22
Alper abi kusura bakmayın 2.Dernek toplantınıza katılamadım
Bazı sebeplerden dolayı ama şunu unutmayın ki yüreğimle ve tüm kalbimle yanınızdayım gelemezsem bile sivastan ve sivasspora olan sevgimi ve desdeğimi hiç bir zaman eksikmeyeceğim
Allah nasip ederse 12 marttaki toplantıda mutlaka aranızda olacağım
2.Dernek toplantısına katılan tüm herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum umarım bir sonraki toplantıda isteninen düzeye geliriz.
Kararlar ile ilgili ise daha önce söylediğimiz gibi abi vereceğiniz her türlü karara katılmamak mümkün değil büyük ustatlar sizsiniz bu işi siz daha iyi bilirsiniz bize sadece sizi desdeklemek düşer
SAYGILARIMLA
Uğur Çetintürk

sivaslıavukat
10.02.2006, 00:30
Alper abi kusura bakmayın 2.Dernek toplantınıza katılamadım
Bazı sebeplerden dolayı ama şunu unutmayın ki yüreğimle ve tüm kalbimle yanınızdayım gelemezsem bile sivastan ve sivasspora olan sevgimi ve desdeğimi hiç bir zaman eksikmeyeceğim
Allah nasip ederse 12 marttaki toplantıda mutlaka aranızda olacağım
2.Dernek toplantısına katılan tüm herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum umarım bir sonraki toplantıda isteninen düzeye geliriz.
Kararlar ile ilgili ise daha önce söylediğimiz gibi abi vereceğiniz her türlü karara katılmamak mümkün değil büyük ustatlar sizsiniz bu işi siz daha iyi bilirsiniz bize sadece sizi desdeklemek düşer
SAYGILARIMLA
Uğur Çetintürk

Uğurcum yaşadığın sorunları ve kalbinin bizimle olduğunu biliyoruz.Yine de seni de aramızda görmek daha güzel olacak.

alimuharrem58
10.02.2006, 09:24
KATILAN TUM SİVASSPOR TARAFTARINA TESEKKURLER

ademgoze
10.02.2006, 09:34
ALPER BEY EN GÜZEL ŞEKİLDE YAPTIĞIMIZ TOPLANTIYI ÖZETLEMİŞ VE ALDIĞIMIZ KARARLARI AYNEN YAZMIŞTIR YAPACAĞIMIZ 3. TOPLANTIDA YANİ 12 MART 2006 PAZAR GÜNÜ SAAT 15.00 DA YAPILACAK OLAN YEMEKLİ TOPLANTIMIZA YENİ YÜZLER GÖRMEK İSTİYORUZ:)

bizden sıkıldın mı yoksa ??????????????

LütfiÜnal
10.02.2006, 10:06
Istanbuldaki Sivasli gardaslarimin saglam adimlarla uzun vadeli ve güclü bir dernek kurma calismalarini yakinen takip ediyorum.Katilan herkes fedakarlik yapmaya hazirim yetreki Sivaslilar blrlessin diyor.Buradan fedakarlik yapan herkesi tebrik ediyorum .Insallah basarili ve bizlerin gögsünü kabartan bir dernek kuracaksiniz bundan eminim.Egerki tüzügünüzde yurt disindan üye kabul ederseniz beni hemen üye yapabilirsiniz.Insallah Istanbula gelince Sivas sevdalisi insanlarin bir arada oldugu bir evimiz daha olacak.

cihanakkus
10.02.2006, 11:37
umarım yemekte daha fazla kişi olacagız ve aramıza bircok yeni arkadas katılacak...

burak_baykal
10.02.2006, 11:53
merhaba gardaşlar2.toplantı iyi bir ortam oluştu.inşallah 3.toplantı daha da güzel geçeceğine inanıyorum.................... .........

x_burnley
10.02.2006, 12:15
Alper abi mutlaka bir sonraki toplantıda sizinle olacağım söz veriyorum
iki elim kandada olsa geleceğim öyle yada böyle Düşüncelerin için teşekkür ederim abi sağol varol

SÖZDE DEĞİL GERÇEK SİVASSPORLUYUZ BİZ

x_burnley
10.02.2006, 12:23
Alper abim öncelikle teşekkür ederim toplantı sonunda alınan kararları yazdığın için...

Burada ne kadar güzel geçti desekte orada olmayan bilemez o sebepten detaylara inmeyeceğim:)

Gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim...

NOT: Toplantı hakkında detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar özel msj ile bana ulaşabilirler...

Gunay toplantıda bulamadığımız için bilemeyiz
Ama şunu anlıyabiliyorum ki çok güzel ve neşe dolu bir ortamda toplandığınızı biliyorum
Peki gelemiyenlere neden teşekkür etmiyorsun:D

GuNaY
10.02.2006, 12:25
Gunay toplantıda bulamadığımız için bilemeyiz
Ama şunu anlıyabiliyorum ki çok güzel ve neşe dolu bir ortamda toplandığınızı biliyorum
Peki gelemiyenlere neden teşekkür etmiyorsun:D
Bende olsam gelenlerle gelemeyenler arasında fark olmalı;) ;)

RüStü ElmaS
10.02.2006, 12:27
Istanbuldaki yapmış olduğunuz bu güzel calışmaların neticelerini inşaallah çok yakında göreceğiz.
Istanbul`daki Yiğidolar icin büyük bir firsat, yardımcı olmak isteyenlerin bu firsatı kaçırmamalarını diliyorum.

Her zaman böyle bir dernek kurulmaz.
Sivasspor icin çok faydalı olacağına kalpden inaniyor ve başarılar diliyorum.

Bu toplantıya katılanları kutluyor ve takdir ediyorum.

karacaören34-58
10.02.2006, 16:54
bizden sıkıldın mı yoksa ??????????????

sizden sıkılmak mı asla tam tersi ama sizin gibi daha çok değerli hemşerimi görmek tanımak ve dernek için desteklerini beklediğimden yeni yüzler görmek istiyorum yoksa sizleri görünüce o güzel ortamdan keif alıyorum ve herkesi çok seviyorum hepinize teşekürler:)

shadow3458
10.02.2006, 17:34
Tüm sivaslı hemşerilerimizi 12 martta bekliyoruz lütfen katlımın çokluğu için hepberaber çalışalım. 3.toplantımız bir gövde gösterisi şeklinde olsun.

puar
10.02.2006, 17:57
duyan duymayana duyursun :)

sivaslıavukat
10.02.2006, 23:15
Istanbuldaki Sivasli gardaslarimin saglam adimlarla uzun vadeli ve güclü bir dernek kurma calismalarini yakinen takip ediyorum.Katilan herkes fedakarlik yapmaya hazirim yetreki Sivaslilar blrlessin diyor.Buradan fedakarlik yapan herkesi tebrik ediyorum .Insallah basarili ve bizlerin gögsünü kabartan bir dernek kuracaksiniz bundan eminim.Egerki tüzügünüzde yurt disindan üye kabul ederseniz beni hemen üye yapabilirsiniz.Insallah Istanbula gelince Sivas sevdalisi insanlarin bir arada oldugu bir evimiz daha olacak.

Tüm amacımız da aynı çatı altında birleşmek Lütfi Bey , şeref duyacağız üyeliğinizden ve katılımlarınızdan.

CEVIK
10.02.2006, 23:19

BAŞKANIM SİZLER ZATEN BİZİM ONUR ÜYEMİSSİNİZ NE DEMEK

SİZLER BİZİ GURBETDE TEMSİL EDİYORSUNUZ BİZDE SİZİ ANA VATANDA

alimuharrem58
11.02.2006, 20:16
3. DERNEK TOPLANTISINA TÜM YİĞİDOLAR DEVATLİDİR.
YER: ''Kırmızı Beyaz-Köfte Piyaz''
TARİH:12 MART 2006
SAAT:15.00

AYŞENUR1987_58
11.02.2006, 21:08
HEPİNİZE KOLAY GELSIN ÇALIŞMALARINIZDA HEMŞOLAR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNNNNNN

MERİÇ
11.02.2006, 21:10
ben de katılamadım , bi daha ki toplantıya inşallah katılırım....

sinan58_34
12.02.2006, 00:52
ben de katılamadım , bi daha ki toplantıya inşallah katılırım....
ınsallah gardas bu seferkı toplantı anadolu yakasında olacak

sinan58_34
12.02.2006, 00:55
lutfı baskanım tesekkur ederız verdıgınız guzel anlam dolu mesajınız ıcın bu yola bas koyduk ınsallah emın adımlarla koklu bır dernekkuracagız

sivaslıavukat
12.02.2006, 17:23
12 Mart 2006 toplantımızın yapılacağı Kırmızı-Beyaz , Köfte-Piyaz isimli mekanımız E-5 yolu üzeri üsküdar sapağında bulunuyor , eminiz çok güzel vakit geçireceğiz , aramızda olmanız , bize katılmanız ; bizleri mutlu edecek ve güçlü kılacaktır.

sinan58_34
12.02.2006, 21:27
12 Mart 2006 toplantımızın yapılacağı Kırmızı-Beyaz , Köfte-Piyaz isimli mekanımız E-5 yolu üzeri üsküdar sapağında bulunuyor , eminiz çok güzel vakit geçireceğiz , aramızda olmanız , bize katılmanız ; bizleri mutlu edecek ve güçlü kılacaktır.
..........ıcınde sivasspor sevdası olan herkesı aramızda gormek ıstıyoruz .......

erdoganozfidanci
12.02.2006, 23:00
Tüm hemşerilerime selam, toplantıya katılmayı arzuladım ama olmadı inşallah 12 marttaki toplantıya katılırız.kırmızı beyazda olası isabet olmuş, zira ulaşım yönünden merkezi biryer. Hiç değilse b u sayede birbirimizi görmüş ve tanışmış oluruz. Yadiğar gardaş sağolsun, her zaman toplayıcı ve birleştirici olmuştur.Ayrıca teşekkür ederiz.Herşey dileğinizce olsun..Kartaldan selamlar.

karacaören34-58
13.02.2006, 08:25
Tüm hemşerilerime selam, toplantıya katılmayı arzuladım ama olmadı inşallah 12 marttaki toplantıya katılırız.kırmızı beyazda olası isabet olmuş, zira ulaşım yönünden merkezi biryer. Hiç değilse b u sayede birbirimizi görmüş ve tanışmış oluruz. Yadiğar gardaş sağolsun, her zaman toplayıcı ve birleştirici olmuştur.Ayrıca teşekkür ederiz.Herşey dileğinizce olsun..Kartaldan selamlar.

selam hemşerim ne demek mutlaka bekleriz buyrun gelin:)

alimuharrem58
13.02.2006, 21:17
12 Mart 2006 tarihinde saat 15:00
YER:Kırmızı Beyaz-Köfte Piyaz

TÜM YİĞİDOLAR DAVETLİDİR.

sivaslıavukat
14.02.2006, 21:53
Bugün öğle saatlerinde 3.buluşma mekanımız olan ''Kırmızı-Beyaz , Köfte-Piyaz'' isimli mekanda idim.Mekanın sahibi olan Sayın Yadigar Bey ile sohbet ettik ve düşüncelerimizi paylaştık.Birlik ve beraberliğin nelere kadir olduğunu gördük yaşadık birlikteyken.

Sevgili Yadigar Bey'in 12 Martta bizimle birlikte olacak olan hemşehrilerimizden özel bir ricası var.Kendisi der ki '' -Tok ağırlamak zor olur sonra mahcup olmayayım , mümkünse herkes aç olarak gelsin.'' Ben onun yalancısıyım , bizi layıkı ile ağırlayacağından şüphem yok.

Bu arada kardeşim ben böyle köfte yemedim , orada yediğim bir yana iki pakette eve yaptırdım.

GuNaY
14.02.2006, 22:03
Bugün öğle saatlerinde 3.buluşma mekanımız olan ''Kırmızı-Beyaz , Köfte-Piyaz'' isimli mekanda idim.Mekanın sahibi olan Sayın Yadigar Bey ile sohbet ettik ve düşüncelerimizi paylaştık.Birlik ve beraberliğin nelere kadir olduğunu gördük yaşadık birlikteyken.

Sevgili Yadigar Bey'in 12 Martta bizimle birlikte olacak olan hemşehrilerimizden özel bir ricası var.Kendisi der ki '' -Tok ağırlamak zor olur sonra mahcup olmayayım , mümkünse herkes aç olarak gelsin.'' Ben onun yalancısıyım , bizi layıkı ile ağırlayacağından şüphem yok.

Bu arada kardeşim ben böyle köfte yemedim , orada yediğim bir yana iki pakette eve yaptırdım.

ooo alper abi mekanı görmek için sen neden yoruldun bu karda kışta :D :D

RaP_BoY
14.02.2006, 22:07

DOGRU SÖYLEMİŞ ABİ
BİZİM KEREME HABER WERELİMDE AÇ GELSİN ADAM DOGUŞTAN AÇ AMA OLSUN GENEDE HABER WERMEK LAZIM :=)))

İŞŞALLAH ORADA OLACAGIZ

RaP_BoY
14.02.2006, 22:15
ABİ YER TAM OLARAK NEREDE :D

ErdalGüler
14.02.2006, 22:17

valla abi köfteleri bizsiz yedin yani... :D

antalyali_yigido
14.02.2006, 22:24
İSTANBULDA BU KADAR SİVASLI OLMASINA RAĞMEN NEDEN KATILIM AZ... BUNU ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL???? BEN KENDİ ÇABAMLA DAHA FAZLA KİŞİ TOPLADIM... İSTANBUL DUYARSIZMI BU KADAR??? KATILIM GERÇEKTEN ÇOK AZ...

GuNaY
14.02.2006, 22:29
İSTANBULDA BU KADAR SİVASLI OLMASINA RAĞMEN NEDEN KATILIM AZ... BUNU ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL???? BEN KENDİ ÇABAMLA DAHA FAZLA KİŞİ TOPLADIM... İSTANBUL DUYARSIZMI BU KADAR??? KATILIM GERÇEKTEN ÇOK AZ...
Maalesef burak durum gördüğün gibi..
Ama yine az olsun öz olsun...

sinan58_34
14.02.2006, 23:15

12 MARTTA İNSALLAH BU SEFER BEKLEDIGIMIZ SAYIYIYAKALARIZ COK GUZEL BI ORTAM OLACAGINA INANIYORUZ MEKAN FERAH SIKINTISIZ YER BELLI INSALLAH BU KEZ MANZERETSIZ KATILIM COK OLUR

sivaslıavukat
14.02.2006, 23:53

Sevgili kardeşim , eleştirme , yargılama , moral bozulmasına yolaçma , anlayışın için teşekkür ederim.
Osman Günay kardeşimin dediği gibi kuru olmasın kalabalığımız öz olsun

sivaslıavukat
14.02.2006, 23:56
valla abi köfteleri bizsiz yedin yani... :D

Yok Erdalcım yok , ben test etmek denemek istedim sadece , yani baktım acaba size uygun mu diye :)
Bir porsiyonla anlayamadım sorun orada işte onu da eve götürdüm evde anlamaya çalıştım.

alimuharrem58
16.02.2006, 09:34

TÜM YİĞİDOLARI BEKLİYORUZ

yerliturkuaz
16.02.2006, 09:46

TÜM YİĞİDOLARI BEKLİYORUZ
''Kırmızı Beyaz-Köfte Piyaz'' BU NEREDE

Arif Coşkun
16.02.2006, 09:55
''Kırmızı Beyaz-Köfte Piyaz'' BU NEREDE
''Kırmızı Beyaz-Köfte Piyaz'' E-5 üzeri Üsküdar sapağında

12 Mart 2006 saat: 15.00 da buluşuyoruz.Herkesi bekliyoruz.

ErdalGüler
16.02.2006, 10:10
Yok Erdalcım yok , ben test etmek denemek istedim sadece , yani baktım acaba size uygun mu diye :)
Bir porsiyonla anlayamadım sorun orada işte onu da eve götürdüm evde anlamaya çalıştım.

Eyvallah abi sağolasın...

mustafa56
16.02.2006, 10:22
Sivasspor.com1 İstanbulda dernek kurma çalışmalarımızı ve birbirimizi daha yakından tanımamızı amaçlayan 5 Şubat 2006 tarihli ikinci dernek toplantımız hemşehrimiz Tevfik Çevik'e ait mekanda aşağıdaki dostlarımız ve kardeşlerimizin katılımları ile gerçekleşmiş olup alınan kararların bir kısmının derhal uygulanması amacı ile sizlere bilgi vermemiz biraz gecikmiştir.İş bu ahvalde

Mustafa SÖNMEZ (sönmez)
Recep YÜKSEL (zaralıx1968)
İbrahim GÜN
Adem GÖZE (ademgöze)
Cihan AKKUŞ (cihanakkuş)
Günay GÜVEN (karacaören34_58)
Hakan DEMİREZEN (shadow3458)
Kadir ALTIPARMAK (beymenbey)
Burak BAYKAL (umut)
Muharrem PEKTAŞ (alimuharrem)
Orhan ÇALIŞKAN (puar)
Cebrail BAY (Cebrail_58)
Fatih ÖZDAL (fatih_5834)
Alper KAHVECİOĞLU (sivaslıavukat)
Arif COŞKUN (arifcoskun)
Sinan ÖZDAL (sinan58_34)
Osman GÜNAY (gunay)
Tevfik ÇEVİK (cevik)

isimli hemşehrilerimiz aşağıdaki kararları hep birlikte almışlardır.Buna göre ;
1.Kurulması hedeflenen derneğimiz için maddi sorunlar yaşamamak amacı ile en azından ilk etapta karşılacağımız sıkıntıları göğüsleyebilecek kadar birikim sahibi olmamız gerektiği,

2.Maddi sıkıntılar yaşamamak amacı ile bulduğumuz ve uygulamaya başladığımız çözüm konusunda gerekli bilgiyi moderatörlerimizden Günay kardeşimizden alınacaktır , bu hususta ilgilere gerekli bilgilendirme mail ile verilecektir,

3.Dernek isimleri konusunda katılımcılardan fikirler alınmış olup oybirliği ile bir isim belirlenmiştir.Müsade ederseniz bu isim burada bir müddet zikredilmeyecektir ki karışıklığa yol açmamış olalım.Bu hususta anlayışınıza sığınıyoruz,

4.Dernek merkezinin yeri hususunda fikirler alınmış olup henüz net bir karar maddi yönüde olması hasebi ile verilmemiştir,bu hususta her hemşehrimizin çözüm önerisi ile birlikte tekliflerine açığız.Takdir edersiniz en güzel çözüm kira bedeli en az ama en merkezi yer olacaktır,

5.Birlikteliğimiz daha da sıkılaşması ve güçlenmesi maksadı ile buluşma aralıklarımızın kısa tutulması uygun bulunmuştur ,

6.Gelen teklif üzerine bir sonraki buluşmamızın yemekli olması kararı alınmış olup bu konuda da hem rahat ortam oluşması hem de hemşehrimize ait olması nedeni ile E-5 üzeri Üsküdar sapağında bulunan ''Kırmızı Beyaz-Köfte Piyaz'' isimli mekanda toplanılması hususunda ortak karar alınmıştır ,

7.Üçüncü toplantımız 12 Mart 2006 tarihinde saat 15:00 gerçekleşecektir.

İstanbullu hemşehrileriniz olarak saygılarımızı sunar , katılımlarınız bekleriz.çok iyi olmuş 12 martta buluşmak üzere selamlar.mustafa akgülSivasspor.com1

yerliturkuaz
16.02.2006, 10:27

okey abi insallah tum yigidolar orada olur

GuNaY
16.02.2006, 13:09

İki toplantıdan daha fazla katılım olurmu bilemem ama çok daha güzel muhabbetlerin ve kararların olduğu bir toplantı olacağına şüphem yok!...

NAUGHTYBOY58
16.02.2006, 13:38
inşallah bi dahaki sefere bende katılacağım..

sinan58_34
17.02.2006, 14:42
inşallah bi dahaki sefere bende katılacağım..
INSALLAH KATILIMIN COK OLACAGINA INANIYORUZ

x_burnley
17.02.2006, 14:53

Alper abi seninde maşallahın var benlen mi yarışıyon yoksa? :D
Ben pek iki tabakla doymam da o yüzden sordum:D

ademgoze
17.02.2006, 15:28
12 MART PAZAR GÜNÜ hemşerilerime davetliyim başka sözüm yok sivaslıyız...

sivaslıavukat
17.02.2006, 16:16
Alper abi seninde maşallahın var benlen mi yarışıyon yoksa? :D
Ben pek iki tabakla doymam da o yüzden sordum:D

Yahu hiç sorma şu sigarayı bıraktım bırakalı 4 kilo aldım , doymak bilmiyorum

x_burnley
17.02.2006, 16:30
Yahu hiç sorma şu sigarayı bıraktım bırakalı 4 kilo aldım , doymak bilmiyorum

Valla abi sana şunu söyliyeyim o kadar uğraştım ben bırakamadım şu sigarayı
Ama sana helal olsun valla inan bana benim için süpriz oldu senin sigarayı bırakman:D

GuNaY
18.02.2006, 16:51

Yer test edildi ve onaylandı... sıra geldi topluca ziyarete:D

Etem-Murat
18.02.2006, 17:49
hadi hadi iyine turnayı gözünden vurmuşsunuz efiyet olsun şimdiden 12 marta ne kaldı isterseniz şimdiden az az yeyin

Arif Coşkun
18.02.2006, 18:31

Tadıda test edildi onaylandı, şimdi herkes 12 martta oraya:D

RaP_BoY
19.02.2006, 05:14
12 MARTTA İŞALLAH YOGUN Bİ KATILIM OLUR.....İŞALLAH HERKES GELİR..KEREME DE KÖFTE KALMAZ NE GÜZEL OLUR ADAM ZATEN 3 GÜNDEN AÇ BİRAZ DAHA AÇ KALSIN

BİR KURŞUN KALEME BENZER HAYAT TEK EKSİK SİLGİDİR

Arif Coşkun
19.02.2006, 08:49
12 MARTTA İŞALLAH YOGUN Bİ KATILIM OLUR.....İŞALLAH HERKES GELİR..KEREME DE KÖFTE KALMAZ NE GÜZEL OLUR ADAM ZATEN 3 GÜNDEN AÇ BİRAZ DAHA AÇ KALSIN

BİR KURŞUN KALEME BENZER HAYAT TEK EKSİK SİLGİDİR

İyi bir katılım olcağını tahmin ediyoruz,bu sefer bir adım daha atıp daha somut kararlar alabiliriz.

sinan58_34
19.02.2006, 10:14
BENCE ORDAKI SICAK ORTAM HERSEYE DEGER 12 MARTTA HERKESI BEKLIYORUZ BOYLESI ORGANIZASYONLARI SIKSIK YAPMAMIZ LAZIM

Etem-Murat
19.02.2006, 11:39
İyi bir katılım olcağını tahmin ediyoruz,bu sefer bir adım daha atıp daha somut kararlar alabiliriz.
HAYIRLISI OLSUN GARDAŞ İNŞALLAH İYİ OLUR

x_burnley
19.02.2006, 12:17
hadi hadi iyine turnayı gözünden vurmuşsunuz efiyet olsun şimdiden 12 marta ne kaldı isterseniz şimdiden az az yeyin

Hehehe abi ben varken biraz zor az yemek yeriz:D
Doymak bilmiyorum ki lanet olsun:D

5841
19.02.2006, 12:52
GELMYE CALIŞACAGIM. NEZAMAN NIYETLENSEM BAŞKA OLAYLAR CIKIYOR. İNAŞALLAH GOKGO58 VE GELECEGIZ

MAVİ_BERE
19.02.2006, 19:11
Şuan'da sadece sizleri 'Yani istanbul'daki yiğidoları sadece tebrik edebiliyorum....
Ben inancımı yitirmedim bir gün bir gün evet bir gün
Ben yada bir başka arkadaşım ankara'da sivasspor ile hertürlü başarılara imza atacaktır.....

RaP_BoY
20.02.2006, 01:51

BÜTÜN TEMENNİMİZ O YÖNDE İSTANBUL GÖSTER KENDİNİ TOPLANTIYA(MAZERETSİZ) GELMEYEN BURSALI OLSUN :=)))

ÜFLE GÜNEŞİ SÖNSÜN KALBİM KARA KIŞIN AYAZINA DÖNSÜN AZRAİLİM ÖPSÜN TEK DÖNÜMSÜN ÖMRÜM

SEMİH-58
20.02.2006, 14:05
haydi yigidolar allah yardımcınız olsun inşasllah ii geçer

ademgoze
20.02.2006, 15:34
gün yaklaşıyor herkez hazırlansın...

By Anonim
20.02.2006, 16:26
ISTANBULDA ACILEN BU DERNEGIN KURULMASI GEREK. BIR AN ÖNCE KURULSUNKI ISTANBUL`DAKI SIVASLILARI AKTIFLESTIRSIN.

alimuharrem58
20.02.2006, 19:31

RaP_BoY
20.02.2006, 20:09
HERKESİN GELMESİ EN BÜYÜK TEMENNİMİZ İŞALLAH OTURACAK YER KALMAYACAK KADAR DOLAR
KEREMDE İÇERİ GİREMEZ :=)))

ÜFLE GÜNEŞİ SÖNSÜN KALBİM KARA KIŞIN AYAZINA DÖNSÜN AZRAİLİM ÖPSÜN TEK DÖNÜMSÜN ÖMRÜM

GuNaY
21.02.2006, 15:56
HERKESİN GELMESİ EN BÜYÜK TEMENNİMİZ İŞALLAH OTURACAK YER KALMAYACAK KADAR DOLAR :=)))

HEMDE KEMSERİMİZE KAZANDIRMIŞ OLURUZ... :)

UMTçarşı
21.02.2006, 17:00
3.toplantıya mutlaka katılıcam üsküdar sapağı bana çok ta yakın

RaP_BoY
21.02.2006, 20:42
HEMDE KEMSERİMİZE KAZANDIRMIŞ OLURUZ... :)

İŞALLAH ABİ HEMŞERİMİZ KAZANSIN SİVAS KAZANSIN

....Benmiydim Senin Peşinden Gelen Sendin Karşıma Geçip Diz Çöken Kadınmı Sandın Kendini Birden Kaçan Sen Oldun Kowalayan Ben

karacaören34-58
22.02.2006, 20:14
3.toplantıya mutlaka katılıcam üsküdar sapağı bana çok ta yakın

KESİN GELECEĞİNE SEVİNDİM AMA YAKIN OLDUĞUNDAN GELECEĞİNİ SÖYLÜYORSUN SİVASSPOR GÖNÜL VEREN BİRİ UZAK OLSA DA GELİR HERŞEY SİVAS İÇİN:)

KEREM_58_34
22.02.2006, 21:35
inşallah orda olacağım. LA CİHAD BAK GEL SENİN HESAP BENDEN :D

RaP_BoY
23.02.2006, 00:59
inşallah orda olacağım. LA CİHAD BAK GEL SENİN HESAP BENDEN :D

OOOO TAMAM LAAA OLUM SENİN CEBİNDE AKREP YOKMUYDU NASIL ÖDÜYECEN HESABI :=)))
YEMEK BAHANE OLUM ÖNEMLİ OLAN BERABERLİK

....Benmiydim Senin Peşinden Gelen Sendin Karşıma Geçip Diz Çöken Kadınmı Sandın Kendini Birden Kaçan Sen Oldun Kowalayan Ben

GuNaY
23.02.2006, 14:30
Zaman azalıyor ancak birkaç arkadaşın haricinde yeni katılımlar olmuyor gibi:confused:

onerozbek
23.02.2006, 15:44
Değerli Hemşehrilerim,
Bu güzel ve anlamlı girişimi organize eden arkadaşlarımıza tebrik ve teşekkürü borç biliriz. Yoğunluğum nedeniyle toplantılardan haberdar olamadığım için üzgünüm. Gelecek toplantıda birlikte olmak dileğiyle.
Selamlar, saygılar...
Öner ÖZBEK

GuNaY
23.02.2006, 16:08
Değerli Hemşehrilerim,
Bu güzel ve anlamlı girişimi organize eden arkadaşlarımıza tebrik ve teşekkürü borç biliriz. Yoğunluğum nedeniyle toplantılardan haberdar olamadığım için üzgünüm. Gelecek toplantıda birlikte olmak dileğiyle.
Selamlar, saygılar...
Öner ÖZBEK
Tanısmaktan bizde memnun oluruz gardas...

alimuharrem58
24.02.2006, 14:06
3. DERNEK TOPLANTISINA TÜM YİĞİDOLAR DAVETLİDİR.

alimuharrem58
25.02.2006, 19:04
YİĞİDOLAR NERDESİNİZ

HEPİNİZİ BEKLİYORUZ

YER SAAT GÜN BELLİ

RaP_BoY
28.02.2006, 00:33
TOPLANTIYA GELMEYENLERE CEZA KESELİM..............
ARKADAŞLAR TOPLANTIYA LÜTFEN KATILALIM
TOPLANTIYA GELMEK İSTEMİYOSANIZ YEMEK YEMEYE GELİN BARİ :=))))
HERKESİ BEKLİYORUZ....GELENDEN GELMEYENDEN ALLAH RAZI OLSUN

alimuharrem58
28.02.2006, 19:11
TOPLANTIYA GELMEYENLERE CEZA KESELİM..............
ARKADAŞLAR TOPLANTIYA LÜTFEN KATILALIM
TOPLANTIYA GELMEK İSTEMİYOSANIZ YEMEK YEMEYE GELİN BARİ :=))))
HERKESİ BEKLİYORUZ....GELENDEN GELMEYENDEN ALLAH RAZI OLSUN

O ZAMAN BİR LİSTE HAZIRLAYALIM GELMEYENLERE BİRER CEZA VERIRIZ:D

RaP_BoY
28.02.2006, 20:41
O ZAMAN BİR LİSTE HAZIRLAYALIM GELMEYENLERE BİRER CEZA VERIRIZ:D

GELMEYENLERDEN 5 YTL TOPLAYALIM DERNEK BÜTÇESİNE

alimuharrem58
28.02.2006, 20:48
GELMEYENLERDEN 5 YTL TOPLAYALIM DERNEK BÜTÇESİNE

iyi fikir gelenleri yaz bır liste yap

RaP_BoY
28.02.2006, 20:52
iyi fikir gelenleri yaz bır liste yap

DERNEK TOPLANTISINI GELENLER YAZSINLAR LİSTE YAPICAZ GELMEYENLERE CEZA KESİCEZ

KEREM_58_34
28.02.2006, 20:58
iyi valla ben gelmeye çalışcam rap_boy bana koltuk çıkarsa :D

RaP_BoY
28.02.2006, 21:05
iyi valla ben gelmeye çalışcam rap_boy bana koltuk çıkarsa :D

SEN GEL BEN SANA ÇIKARTCAK BİŞEY BULUURUM....OLUM PARAN YOKSA KREDİN WAR AYIP ETTİN...AÇ KARDEŞİM BENİM :=)))

KEREM_58_34
28.02.2006, 21:20
SEN GEL BEN SANA ÇIKARTCAK BİŞEY BULUURUM....OLUM PARAN YOKSA KREDİN WAR AYIP ETTİN...AÇ KARDEŞİM BENİM :=)))

krediyi kim vercek laaa

RaP_BoY
28.02.2006, 22:47
krediyi kim vercek laaa

YA OLUM DÜŞÜNDÜGÜN ŞEYE BAK halletcez@hotmail.com A SÖYLE O HALLEDER :=)))

alimuharrem58
01.03.2006, 11:17
12 MART DERNEK TOPLANTISI İÇİN BİR LİSTE HAZIRLANMASI ISTIYORUM. BİLGİLERİNİZE

GELMEK ISTEYENLER YAZISIN

YER VE SAAT BELIRLENMISTIR.

HERKESI BEKLIYORUZ

x_burnley
01.03.2006, 11:59
12 MART DERNEK TOPLANTISI İÇİN BİR LİSTE HAZIRLANMASI ISTIYORUM. BİLGİLERİNİZE

GELMEK ISTEYENLER YAZISIN

YER VE SAAT BELIRLENMISTIR.

HERKESI BEKLIYORUZ

Liste hazırlamak benim işim mesleğimi elimden alma sakınnnn!!!!:D

RaP_BoY
01.03.2006, 20:38

TAMAM SEN YQAZ İSİMLERİ GELMEYİPTE CEZAYI ÖDEMEYENLERİN CEZASINI SEN WERİRSİN

Etem-Murat
01.03.2006, 22:19
hayırlısı olsun arkadaşlar derneğiniz
inşallah bir aksilik olmazda kurulur

TracyMcGrady58
01.03.2006, 22:31
hayirli ugurlu olsun

YatodaSin
01.03.2006, 23:17
Dernekler cogalsin Sivasspormuza destek artsin

RaP_BoY
02.03.2006, 00:16
TOPLANTIYA GELECEKLER YANE HERKES TOPLANTIYA GELECEK HERKESİ BEKLİYORUZ..........İŞİ OLMAYIPTA KEYİF İÇİN TOPLANTIYA GELMEYEN BURSALI OLSUN :=))))

TracyMcGrady58
02.03.2006, 01:08
hayirli ugurlu olsun.insallah daha da büyür sivasspor taraftari sizin sayenizde.siz olmassaniz dogru düzgün taraftar olmaz.dernekte olanlar ne güzel hep beraber toplaniyolar ve beraber maca gidiyolar.böylece taraftar arasinda birlik beraberlik oluyo

alimuharrem58
02.03.2006, 11:15

TAMAM ABİ SEN LİSTE HAZIRLA AMA BENI YAZMA SAKIN

34_KARAGUMRUKLU
02.03.2006, 11:27
böyle bi organizasyon için hepinize teşekkür ederim dernek toplantısı nerede yaplılacak bende katılmak isterim

RaP_BoY
02.03.2006, 19:49
böyle bi organizasyon için hepinize teşekkür ederim dernek toplantısı nerede yaplılacak bende katılmak isterim

BEKLERİZ GARDAŞ

karacaören34-58
04.03.2006, 04:22
12 MART'A NE KALDIKİ KLAVYE BAŞINDA GELİRİZ BİZDE VARIZ DİYENLERİ MERAK EDİYORUM BAKALIM GERÇEKTEN SİVASSPORLULARMI TOPLANTIDA BULUNACAKLARMI MERAKLA BEKLİYORUM HERZAMAN OLDUĞU GİBİ ÇÜNKÜ ESKİ TOPLANTILARDA GELMEDİLER

Etem-Murat
04.03.2006, 18:20
12 MART'A NE KALDIKİ KLAVYE BAŞINDA GELİRİZ BİZDE VARIZ DİYENLERİ MERAK EDİYORUM BAKALIM GERÇEKTEN SİVASSPORLULARMI TOPLANTIDA BULUNACAKLARMI MERAKLA BEKLİYORUM HERZAMAN OLDUĞU GİBİ ÇÜNKÜ ESKİ TOPLANTILARDA GELMEDİLER
hayırlısıyla 12 mart gelsede şu işi bir halletseniz
cok iyi olacak arkadaşlar sizlere başarılar dilerim

KEREM_58_34
04.03.2006, 18:25
Valla bi aksilik olmassa gelicem ya bi de cihad bana bi gün önceden msj at. Unuturum felan başka bir randevu ayarlarım :D

ahmetsogutlu
05.03.2006, 00:21
Selamlarin en guzeli olan ALLAH in selamiyla selamliyorum
Degerli hemserilerim can dostlarim gonuldaslarim Sivas imiza gonul veren yigit gardaslarim
Yapmis ve yapmakta oldugunuz calismayi cani gonulden destekliyorum
Gonul isterdiki bu calismanizda sizlerin yaninda olalim ama yurdisinda olmam hasebiyle bu guzel toplantiniza katilamiyorum
Calismalarinizda allah muvaffak etsin gonlumuz sizlerle
Sivas liyim diyen herkese dosca selamlar
Yildizeli Cobansarayli
Ahmet Sogutlu
Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1Sivasspor.com1

yigido-yunus
05.03.2006, 01:07
ınsallah gelecez..................

sivaslıavukat
05.03.2006, 02:28
Selamlarin en guzeli olan ALLAH in selamiyla selamliyorum
Degerli hemserilerim can dostlarim gonuldaslarim Sivas imiza gonul veren yigit gardaslarim
Yapmis ve yapmakta oldugunuz calismayi cani gonulden destekliyorum
Gonul isterdiki bu calismanizda sizlerin yaninda olalim ama yurdisinda olmam hasebiyle bu guzel toplantiniza katilamiyorum
Calismalarinizda allah muvaffak etsin gonlumuz sizlerle
Sivas liyim diyen herkese dosca selamlar
Yildizeli Cobansarayli
Ahmet Sogutlu
Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1Sivasspor.com1

Sizden de destek alacağımız gün gelecektir , istanbulda size ve hepimize ait bir yuva ortaya getirmek için yola çıktık.sevgi ve saygılarımla

dogukan58
05.03.2006, 09:32
BİRİNCİSİNE GELEMEDİĞİM TOPLANTININ İKİNCSİNE İNSALLAH GELİYORUM

ademgoze
05.03.2006, 11:42
bu toplantıda daha kalabalık olacagız galiba ne kadar destek o kadar hız...

RaP_BoY
05.03.2006, 13:51
Valla bi aksilik olmassa gelicem ya bi de cihad bana bi gün önceden msj at. Unuturum felan başka bir randevu ayarlarım :D

GİDECEZ TABE OLUM KEREM KAÇARMI HER YOL PARİS YEMEKTEYİZ O GÜN

AŞKLAR BİTER....DOSTLUKLAR BİTMEZ........CİHAD&KEREM

sinan58_34
05.03.2006, 15:08
bu toplantıya katılımın cok olmasını beklıyoruz 1 hafta kaldı

RaP_BoY
05.03.2006, 17:20
bu toplantıya katılımın cok olmasını beklıyoruz 1 hafta kaldı

OLACAK SİNAN SEN MERAK ETME GELMEYENLERLE BEN BİREBİR İRTİBAT KURUCAM :=)))

KEREM_58_34
05.03.2006, 18:40
OLACAK SİNAN SEN MERAK ETME GELMEYENLERLE BEN BİREBİR İRTİBAT KURUCAM :=)))

kanka sen avrupadakilerle irtibat kur ben de anadoludakilerle :D

cakan58
05.03.2006, 18:46
işerimin yoğunluğundan dolayı toplantıda bulunamıyacağım. yürekten herzaman sivası ve yiğidoları destekliyorum...Bursadan sevgi ve selamlar.. başarılarınızın devamını diliyorum... Tahsin ÇAKAN

KEREM_58_34
05.03.2006, 19:08
Rap_boy
kerem_58_34
alimuharrem
34_karagümrüklü
erdalgüler
karacaören34-58
x_burnley
sivaslıavukat
zaralıx1968
cihanakkus
shadow3458
puar
lis67_meriç
erdoğanözfidancı
günay
arifcoşkun
mustafa56
naughtyboy58
ademgöze
5841
umtçarşı
mermerbey58
önerözbek
yiğido-yunus
doğukan

VALLA GELENLERLİN LİSTESİNİ YAPTIM VE 26 KİŞİ GELİYOR KOSKOCA İSTANBULDAN 26 KİŞİ Mİ GELİYOR.YOKSA BEN Mİ YALNIŞ YAZDIM BİLMİYORUM.EKSİK VEYA FAZLA YAZDIYSAM ÖZÜR DİLERİM...

sivaslıavukat
05.03.2006, 21:33
BİRİNCİSİNE GELEMEDİĞİM TOPLANTININ İKİNCSİNE İNSALLAH GELİYORUM

Sevgili Doğukan , biz üçüncü toplantımızı yapıyoruz , sanırım sen her ikisini de kaçırdın ;)

RaP_BoY
05.03.2006, 22:36
Rap_boy
kerem_58_34
alimuharrem
34_karagümrüklü
erdalgüler
karacaören34-58
x_burnley
sivaslıavukat
zaralıx1968
cihanakkus
shadow3458
puar
lis67_meriç
erdoğanözfidancı
günay
arifcoşkun
mustafa56
naughtyboy58
ademgöze
5841
umtçarşı
mermerbey58
önerözbek
yiğido-yunus
doğukan

VALLA GELENLERLİN LİSTESİNİ YAPTIM VE 26 KİŞİ GELİYOR KOSKOCA İSTANBULDAN 26 KİŞİ Mİ GELİYOR.YOKSA BEN Mİ YALNIŞ YAZDIM BİLMİYORUM.EKSİK VEYA FAZLA YAZDIYSAM ÖZÜR DİLERİM...

AYRICA
DJMURAT
nazımgulturk DE GELİYO

AHA ETTİ 28 KİŞİ GELECEK ARKADAŞLAR İSİMLERİNİ YAZSINLAR ONA GÖRE GELMEYENLERE CEZA KESECEZ.........

.........AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ (CİHAD&KEREM)

GuNaY
05.03.2006, 22:54
Ben üzülerek katılamayacağımı bildireyim :mad: :mad:
Sonuna da olsa yetişmeye çalışacağım:confused: :mad: :mad:

RaP_BoY
05.03.2006, 23:51
Ben üzülerek katılamayacağımı bildireyim :mad: :mad:
Sonuna da olsa yetişmeye çalışacağım:confused: :mad: :mad:

OSMAN ABİ İLK CEZA SANA DERNEGE BAGIŞTA BULUNACAKSIN :=))))

ABİ SONUNA DA OLSA GEL YAWW

AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ (CİHAD&KEREM)

GuNaY
06.03.2006, 00:09
OSMAN ABİ İLK CEZA SANA DERNEGE BAGIŞTA BULUNACAKSIN :=))))

ABİ SONUNA DA OLSA GEL YAWW

AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ (CİHAD&KEREM)

CİHAT ESENLERDE DÜĞÜN VAR TEYZEOĞLUMUN :) HEMDE YÜZYILDA OLACAK,
ARTIK NE ZAMAN BİTERSE YOLA ÇIKAR GELMEYE ÇALIŞIRIM KARŞIYA, YETİŞEBİLİRMİYİM BİLMİYORUM AMA DENEMEKTEN ZARAR ÇIKMAZ ;) ;)

RaP_BoY
06.03.2006, 00:38
CİHAT ESENLERDE DÜĞÜN VAR TEYZEOĞLUMUN :) HEMDE YÜZYILDA OLACAK,
ARTIK NE ZAMAN BİTERSE YOLA ÇIKAR GELMEYE ÇALIŞIRIM KARŞIYA, YETİŞEBİLİRMİYİM BİLMİYORUM AMA DENEMEKTEN ZARAR ÇIKMAZ ;) ;)

ABİ O GÜN PASLAŞALIM BERABER GİDERİZ OLMASSA YAPARIZ BİŞEYLER :=)))

mtekmen58
06.03.2006, 08:40
Gelmek işterdim ama Aydındayım mesafe ve işlerim olduğundan gelemiyeceğim ama kalbim sizinle.

alimuharrem58
06.03.2006, 19:03
BENIM DE GELME PROBLEMIM VAR SIMDIDEN KUSURA BAKMAYIN

SONMEZ
06.03.2006, 19:12
ALLAH'TAN Bİ MANİ - KEDER OLMAZSA
ORADA OLACAĞIM İNŞ.
.
.
.

alimuharrem58
06.03.2006, 19:16
BU LİSTEDEN ADIMIN CIKARILMASI ISTIYORUM

RaP_BoY
06.03.2006, 20:19
BU LİSTEDEN ADIMIN CIKARILMASI ISTIYORUM

TAMAM MUHARREM VERİLECEK CEZAYA RAZI OLCAKSIN O ZAMAN :=)))

alimuharrem58
06.03.2006, 20:34

BENIM COK GECERLİ BİR SEBEBIM VAR.

alimuharrem58
06.03.2006, 20:36

KUSURA BAKMAYIN GELNEK COK ISTERDIM AMA GECERLI BIR SEBEBIM VAR

alimuharrem58
06.03.2006, 21:51
ANNEANNEMİN ÖLÜMÜ YÜZÜNDEN BU TOPLANTIYA KATILAMAYACAM.

SONMEZ
06.03.2006, 21:56

MUHARREM KARDEŞİM, BAŞINIZ SAĞOLSUN.

ALLAH RAHMET EYLESİN.
(innaa lillahi ve innaa ileyhi ra'ciun :Allah'tan geldik ve O'na döneceğiz)

sivaslıavukat
06.03.2006, 22:26

canım muharremcim başın sağolsun , aradım kapalı telefonun. Herzaman yanındayız , ne zaman ne konuda istersen

RaP_BoY
07.03.2006, 02:05

BAŞIN SAOLSUN KARDEŞ ALLAH SABIR WERSİN

....................ÖLÜMÜN ÖNÜNE GEÇMEK OLMAZ.........

GuNaY
07.03.2006, 02:23
gardasım basın sağolsun... allah sabır versin...

karacaören34-58
07.03.2006, 11:42

BAŞIN SAOLSUN KARDEŞ ALLAH SABIR WERSİN

sinan58_34
07.03.2006, 11:57
basın sagolsun kardesım allah rahmet eylesın

5sekiz
07.03.2006, 12:02
merak ettim.geleyim bi gardaşlar

kültigin
07.03.2006, 12:20

BAŞIN SAĞOLSUN GARDAŞ, ALLAH RAHMET EYLESİN.

kayakarabulut
07.03.2006, 14:28
abi bana da e mail ile haber vermişsiniz. çok teşekkür ederim.bursa uludağ üniversitesinde ÖĞRENCİ olduğum için 2, TOPLANTIYA gelemedim.amA kalbim hep sizinle. UMARIM SİVAS SPORUMUZ ÇOK DAHA İYİ YERLERE SİZİN SAYENİZDE GELECEKTİR .SAĞLICAKLA KALIN.SAYGILARIMLA...... KAYA KARABULUT

kayakarabulut
07.03.2006, 14:46
TOPLANTIYA GELECEKLER YANE HERKES TOPLANTIYA GELECEK HERKESİ BEKLİYORUZ..........İŞİ OLMAYIPTA KEYİF İÇİN TOPLANTIYA GELMEYEN BURSALI OLSUN :=))))
KARDAŞ BEN BURSADAYIM BANA DA E MAİL GELMİŞ KATILMAM İÇİN AMA KATILAMIYORUM. ŞİMDİ BENİM DURUMUM NE OLACAK:confused:

nazimgulturk
07.03.2006, 14:53
İNŞALLAH BU TOPLANYIDA BENDE OLACAĞIM CİHATLA BERABER GELECEĞİZ

x_burnley
07.03.2006, 14:55

Başın sağolsun mekanı cennet olsun üzüntünü anlıyabiliyorum çok acı bir tablo bu duyguları ben yaşadım bilirim inşallah bir başka sefere gardaş rahat ol sen

MUHARREM
07.03.2006, 18:41
arkadaşlar ilk toplantıya katılamadığım gibi malesef bu toplantıyada katılamıyorum aslında sizlerin yanında olmayı çok istiyorum ama ben ısparta da okuduğum için gelemiyorum...ve bununda geçerli bir sebep olduğunu düşünüyorum..ŞANLI SİVAS'IM....

RaP_BoY
07.03.2006, 20:47
KARDAŞ BEN BURSADAYIM BANA DA E MAİL GELMİŞ KATILMAM İÇİN AMA KATILAMIYORUM. ŞİMDİ BENİM DURUMUM NE OLACAK:confused:

ARADA İDARE EDERİZ SENİ GARDAŞ MERAK ETME :=)))
UZAKLIKDAN DOLAYI KURTULDUN

RaP_BoY
07.03.2006, 20:48
BENİM YAZMAMA GEREK VARMI ÖLÜMDEN BAŞKASI DURDURAMAZ ORDAYIM ALLAHIN İZNİYLE

ABİ SEN GELMEZMİSİN BEA KİM DURDURUR SENİ İŞALLAH O GÜN ALLAHDAN Bİ MANİ KEDER OLMAZDA HEP BERABER ORADA OLURUZ

CEVIK
07.03.2006, 21:02

DEĞELİ KARDEŞİM ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN BAŞINSAĞ OLSUN GARDAŞ İNAN DERİN BİR ÜZÜNTÜYE KAPILDIM

Biglord_58
08.03.2006, 11:17
Öncelikle bu anlamlı davetiniz için teşekkür ederim,ben de gelip sizlerle tanışmayı aranızda bulunup birbirimizle kaynaşıp dostluklar kurmayı ve sivasspor için çalışmalarda bulunmayı çok isterim.. ama şu nu söylemeliyimki ben hayatımda istanbula hiç gitmedim,sivasta ve ankarada yaşadım..
bana adres vermişsiniz ama ben oraları hiç bilmem,ve hiç akrabamda yok istanbulda, o yüzden davetinize icabet edemeyeceğim için hepinizden özür diliyorum.. saygılar..

NAUGHTYBOY58
08.03.2006, 11:39
hayırlı uğurlu olsun ne diyelim ...........

cemalturan
08.03.2006, 11:47
merhaba yidolar bu yaptınız birlik ve beraberlik calışmalrından cok mutlu oldum işallah cıktımız bu kutsal yolda ayamıza dikenlerde batsa dönüsümüz olmayacaktır tüm yüregimle sizlerle atan kalbim yanınızdadır vebu yolda banada bicilen bir gömlek olusa onuda tasımaya adayim dogma buyume istbulda oldugumdan belki birazda olsa buralrdanda faydalı bireyler bulmak cabamız olacaktır şimdilik toplantıda buluşmak üzere hoşca kalın

EmmiOgLu
08.03.2006, 12:45
herşey güzel olur umarım somut adımlar ve radikal kararlar biran önce alınmalı bence

karakule58
08.03.2006, 14:28
işşallah güzel bir katılım olur ben de bir aksilik çıkmassa yanınızda olucam..... şimdiden görüşmek dilegiiyle..

yigidolar06
08.03.2006, 20:46
hemşerilerim ben ankarada yaşamaktayımhayırlı olsun der haberlerinizi bekleriz darısı ankaranın başına

alimuharrem58
08.03.2006, 21:08
YERİ BİLMEYENLER İÇİN MECİDİYEKÖY VE KADIKÖYDEN GİTME YOLLARI YAZILSA NASIL OLUR?

KEREM_58_34
08.03.2006, 21:12
başın sağolsun gardaş bir gün hepimiz oraya gidecz

KEREM_58_34
08.03.2006, 21:18
KIRMIZI BEYAZ SİVAS IZGARA KÖFTE

Siyami ersek hastahanesi arkası ankara asfaltı uzeri KADIKÖY/İST.

(0216) 326 58 58 <===0 tel. bu

valla benim bildiğim kadarıyla kadıkyden üsküdar dolmuşlarına binince yakınından geçio ama yinede arayıp öğrenebilirsiniz..

alimuharrem58
08.03.2006, 21:23

valla benim bildiğim kadarıyla kadıkyden üsküdar dolmuşlarına binince yakınından geçio ama yinede arayıp öğrenebilirsiniz..

KEREM SAĞOL DA BIRAZ DAHA AYRINTILI EV KESIN BIR SEY YAZILMALI BILEN VAR BILMEYEN VAR YERI

RaP_BoY
08.03.2006, 22:08
İNŞALLAH BU TOPLANYIDA BENDE OLACAĞIM CİHATLA BERABER GELECEĞİZ

GELECEN TABE LAAA EN YAKIN ZAMANDA BENİMLE İRTİBATA GEÇ

ESENLER-GÜNGÖREN-BAGCILARDA İKAMET EDEN GARDAŞLAR 0538 471 63 64 HABERLEŞELİM BERABER GİDELİM -------------------------------------------------------------------
AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ(CİHAD&KEREM)

RaP_BoY
08.03.2006, 22:13
ARKADAŞLAR KIRMIZI-BEYAZ KÖFTENİN TAM OLARAK YERİNİ BİLEN WARSA YAZSIN YERİ BİLEN ÇOK AZ KİŞİ WAR HERALDE BENDE BUNLARA DAHİLİM
------------------------------------------------------------------------AŞKLAR BİER DOSTLUKLAR BİTMEZ(CİHAD&KEREM)

mustafa56
08.03.2006, 22:30
İSTANBULDA DERNEK KURMA İŞİNİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR TOPLANILACAK YERİN ADRESİNİ NET OLARAK YAZARSANIZ KATILACAK ARKADAŞLAR DAHA RAHAT BULUR YERİ BULABİLİRSEK İNŞAALLAH KATILACAĞIM.Sivasspor.com1

RaP_BoY
08.03.2006, 22:44
İSTANBULDA DERNEK KURMA İŞİNİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR TOPLANILACAK YERİN ADRESİNİ NET OLARAK YAZARSANIZ KATILACAK ARKADAŞLAR DAHA RAHAT BULUR YERİ BULABİLİRSEK İNŞAALLAH KATILACAĞIM.Sivasspor.com1

ADRES BU GARDAŞ
--------------------------------------------------------------------------

alimuharrem58
09.03.2006, 11:07
YERİ AYRINTILI BIR YAZILSA NASIL GELINECEGI KONUSUNDA

RaP_BoY
09.03.2006, 20:39
YAAA ADRESİ NASIL GİDİLECEGİNİ BİLEN BİRİSİ YOKMU :=))))

Arif Coşkun
09.03.2006, 20:46
YAAA ADRESİ NASIL GİDİLECEGİNİ BİLEN BİRİSİ YOKMU :=))))

Üstte yazmışsın adresi,yazdığın gibi doğru.

sivaslıavukat
09.03.2006, 20:58
Arkadaşlar bakıyorum son güne geldik adres telaşına düştünüz.Hepinizin de ifade ettiği gibi adres yukarıda belirtilen şekildedir.

Anadolu yakasından gelecek arkadaşlar için sorun olacağını sanmıyorum zira E-5 üzeri üsküdar sapağını hepimiz biliyoruzdur.

Avrupa yakasından gelecek hemşehrilerimizden üsküdar'a geçecek olanlar üsküdar-ataşehir minibüslerine binerek haremden sonra üsküdar sapağında inecekler.Kadıköye geçecek olanlar ise üsküdara giden sarı dolmuşlara bindikleri takdirde yine üsküdar sapağında (ancak bu kez köprünün altında) inecekler. Herhalukarda oraya kadar gelip mekanı bulamamak imkansız zira orada tek mekan ve çok büyük reklam tabelaları var.

Sorun yaşayan hemşehrilerim için :
0532.405.99.62
0532.779.10.13

RaP_BoY
09.03.2006, 23:28
Arkadaşlar bakıyorum son güne geldik adres telaşına düştünüz.Hepinizin de ifade ettiği gibi adres yukarıda belirtilen şekildedir.

Anadolu yakasından gelecek arkadaşlar için sorun olacağını sanmıyorum zira E-5 üzeri üsküdar sapağını hepimiz biliyoruzdur.

Avrupa yakasından gelecek hemşehrilerimizden üsküdar'a geçecek olanlar üsküdar-ataşehir minibüslerine binerek haremden sonra üsküdar sapağında inecekler.Kadıköye geçecek olanlar ise üsküdara giden sarı dolmuşlara bindikleri takdirde yine üsküdar sapağında (ancak bu kez köprünün altında) inecekler. Herhalukarda oraya kadar gelip mekanı bulamamak imkansız zira orada tek mekan ve çok büyük reklam tabelaları var.

Sorun yaşayan hemşehrilerim için :
0532.405.99.62
0532.779.10.13

SAOL ABİ SENDE OLMASAN YAZACAK YOK

RaP_BoY
09.03.2006, 23:29
Üstte yazmışsın adresi,yazdığın gibi doğru.

ABİ ADRES WARDA YABANCISIYIZ ORALARIN BULAMAYIZ Bİ TERSLİK OLUR HER İHTİMALE KARŞI

CEVIK
10.03.2006, 00:01
ABİ ADRES WARDA YABANCISIYIZ ORALARIN BULAMAYIZ Bİ TERSLİK OLUR HER İHTİMALE KARŞI

sora sora bağdat bulunur sen yeterki gelmek isteeSivasspor.com1

sinan58_34
10.03.2006, 00:12
haydı arkadaslar pazar gunu kırmızı beyaz kofte salonunda bulusalım cok guzel bı ortam oalcak herkesın katılmasını ısterız

alimuharrem58
10.03.2006, 19:06
PAZAR GÜNÜ TÜM YİĞİDOLARI BEKLIYORUZ

RaP_BoY
10.03.2006, 19:28
sora sora bağdat bulunur sen yeterki gelmek isteeSivasspor.com1

BULURUZ ABİ BAGDATI BULAMAZSAK SİAMİ ERZEKİ BULURUZ :D

mc_58
10.03.2006, 20:39
Sivasspor.com1 :) :) :) :) :)

ilginize cok teşekür ederim ..katılmayı cok isterdim ama okulum dolayısıyla gelemicem..kesinlikle istambulda taraftar derneginin kurulması şart..zaten en kalabalık dernek olurdu..hatta bikaç dernek kurulması iyi olur..mesela ünvers teli svssporlular der.falan dehşet olurdu statlarda boy gösterirdik..neyse bütüm arkadaşlara slm...:D MC 58 SELCUK ÜNV.....

KEREM_58_34
10.03.2006, 22:10
3. DERNEK TOPLANTISINA GELECEK ARKADAŞLAR İSTEYENLER PAZAR GÜNÜ SAAT 13,30 DA KADIKOY İSKELESİNDE BULUŞUYORUZ GELMEK İSTEYENLER GELEBİLİR.ORADAN HEP BERABER GİDERİZ...
ŞU ANDA GELENLER
ALİMUHARREM
RAP_BOY
BEN

Etem-Murat
10.03.2006, 22:10
hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar hep beraber elele

RaP_BoY
11.03.2006, 01:29
3. DERNEK TOPLANTISINA GELECEK ARKADAŞLAR İSTEYENLER PAZAR GÜNÜ SAAT 13,30 DA KADIKOY İSKELESİNDE BULUŞUYORUZ GELMEK İSTEYENLER GELEBİLİR.ORADAN HEP BERABER GİDERİZ...
ŞU ANDA GELENLER
ALİMUHARREM
RAP_BOY
BEN

GELECEK ARKADAŞLAR SAAT 12:00 DA EMİNÖNÜ İSKELESİNDEN VAPURA BİNİYORUZ --------------------------------------------------------------------------

ErdalGüler
11.03.2006, 10:31
BİRİSİ YERİ TAM OLARAK TARİF EDEBİLİRMİ NASIL ULAŞACAĞIZ...

ErdalGüler
11.03.2006, 10:34

ÖNCEDEN sivasliavukat AYRINTILI OLARAK YAZMIŞ KUSUSRA BAKMAYIN ŞİMDİ GÖRDÜM...

Arif Coşkun
11.03.2006, 10:35

Avrupa yakasından gelecek hemşehrilerimizden üsküdar'a geçecek olanlar üsküdar-ataşehir minibüslerine binerek haremden sonra üsküdar sapağında inecekler.Kadıköye geçecek olanlar ise üsküdara giden sarı dolmuşlara bindikleri takdirde yine üsküdar sapağında (ancak bu kez köprünün altında) inecekler. Herhalukarda oraya kadar gelip mekanı bulamamak imkansız zira orada tek mekan ve çok büyük reklam tabelaları var

KEREM_58_34
11.03.2006, 11:18
ya arkadaşlar toplantı yapılacak yerin telefonunu yazdım. neden arıyıp siz öğrenmiyosunuz. hem sizin için daha kolay olur. her şeyi toplantıyı düzenleyenlerden neden bekliyosunuz ki ...

sofularlı34
11.03.2006, 11:39
<Güzel bi çalışma umarım her şey yolunda gider...Katılalım :alem büyük görsün ??Sivasspor.com1 HER ŞEY SİWAS İÇİN ......SOFULARLI

sofularlı34
11.03.2006, 12:10
<DERNEK KURARKEN LÜTFEN AWRUPA YAKASINIDA GÖRÜŞÜN...
<BİZ GELEMİYORUZ ÇÜNKÜ ASKERİZZZ.
<UMARIM EN GÜZELİNİ BAŞARIT SINIZ.

ademgoze
11.03.2006, 14:43
ben gelemiycam arkadaşlardan özür diliyorum.hafta sonu bir firmaya bakıma gidicam...

sasha
11.03.2006, 18:36
ben de gelicem sanırım :) kimseyi tanımıyorum ama olsun :)

sasha
11.03.2006, 18:39
naitulus alışveriş merkezi varya kadıkoyde oranın arkasında kalıyo...e5 uzerinde...kadıkoy ya da uskduardan e5 uzerinden giden herhangi bir dolmuşa minibuse otobuse binseniz kırmız beyaz da indirirmisiniz deseniz indirirler...
ben ehrgun işe giderken görüdum ve hep dusunuodum valla burası sibaslı birnin mi acaba bi gun gidiim diye..
yrn görces :)

sinan58_34
11.03.2006, 18:58
cok guzel bı ortam olacak herkesın katılmasını ısterız kımse yabancılık cekmeyecektır sonuctane ıcın toplanıyoruz tanısıp kaynasmak arkadas olmak sivassporumuza ısatanbulda nasıl en ıyı bır sekılde destek oluruz tartısmasını yapmak adres ıle ılgılı acıklamaları arkadaslarımız acıkbı sekılde yapmıslar sagolsunlar haydı kırmızı beyaz kofte salonuna :-)

RaP_BoY
11.03.2006, 19:49
ben de gelicem sanırım :) kimseyi tanımıyorum ama olsun :)

BİRBİRİNİ TANIYANLAR ZATEN SAYILI BU YEMEGİN AMACI WE MANASI BİRBİRİMİZ TANIMAK BUYUR HERKESİ BEKLİYORUZ

AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ......CİHAD&KEREM

serhankaburcuk
11.03.2006, 21:38
Çalışmalar ne alemde bilgi bekliyoruz....

SONMEZ
12.03.2006, 00:43
TANIŞMAK, KAYNAŞMAK,
İLERİYE YÖNELİK ATILIMLAR,
MUHABBET, İYİ BİR ORTAM,
DOSTLUK, KARDEŞLİK,... VS...VS...
İSTEYEN TÜM YİĞİDOLARI...
TOPLANTIMIZA BEKLİYORUZ...

HİÇ BİR MAZERET, BAŞARININ YERİNİ TUTAMAZ...!!!

RaP_BoY
12.03.2006, 00:59
TANIŞMAK, KAYNAŞMAK,
İLERİYE YÖNELİK ATILIMLAR,
MUHABBET, İYİ BİR ORTAM,
DOSTLUK, KARDEŞLİK,... VS...VS...
İSTEYEN TÜM YİĞİDOLARI...
TOPLANTIMIZA BEKLİYORUZ...

HİÇ BİR MAZERET, BAŞARININ YERİNİ TUTAMAZ...!!!

ABİ İŞALLAH GÜZEL OLACAK
AMA KATILIM AZ GİBİME GELDİ

Tuncay
12.03.2006, 03:25
Gardaslar dernek calismaniz hayirli ugurlu olsun. Belki suanda sizin bu fedakar calismanizin onemi pek bilinmeye bilir ama ben sunu dusundum. 1967 de ilk Sivasspor un temelini atan agbilerimiz istanbulda, Avrupada, ve diger sehirlerde Sivasspor taraftar derneklerinin kurulacagini belki hayal bile edemezlerdi. Binbir zorlukla diktikleri fidan dunyaya kok saliyor.
Allah onlardan razi olsun. Eger dernek calismasi tamamlanirsa Rustu gardas veya Osman Gunay gardas sivasspor.com sayfamiza bir link acsa. Taraftar derneklerinin adreslerini telefon numaralarini ve hesap numaralarini yazsalar iyi olur birde yurt disinda cok sivasli var 20 binden fazladir(tahminim) . Her sivasli 1 euro gonderse 20.000 euro eder.
Biz kendi koyumuze Lise yaptirma dernegi kurmustuk zorluklarini bilirim. Dernegi kurmak, yazismalar yapmak,ilgilenmek daha yuzlerce is. Bu zorluklara katlanacak degerli kurucu uyeleri birkez daha tebrik ediyorum.
Biz yurt disindaki sivaslilara gelince bu calismalara katkida bulunmamiz gerek. Bu benim kendi kisisel dusuncemdir. Sivasspor'a gonul verenlere kolay gelsin.

SONMEZ
12.03.2006, 11:59
Gardaslar dernek calismaniz hayirli ugurlu olsun. Belki suanda sizin bu fedakar calismanizin onemi pek bilinmeye bilir ama ben sunu dusundum. 1967 de ilk Sivasspor un temelini atan agbilerimiz istanbulda, Avrupada, ve diger sehirlerde Sivasspor taraftar derneklerinin kurulacagini belki hayal bile edemezlerdi. Binbir zorlukla diktikleri fidan dunyaya kok saliyor.
Allah onlardan razi olsun. Eger dernek calismasi tamamlanirsa Rustu gardas veya Osman Gunay gardas sivasspor.com sayfamiza bir link acsa. Taraftar derneklerinin adreslerini telefon numaralarini ve hesap numaralarini yazsalar iyi olur birde yurt disinda cok sivasli var 20 binden fazladir(tahminim) . Her sivasli 1 euro gonderse 20.000 euro eder.
Biz kendi koyumuze Lise yaptirma dernegi kurmustuk zorluklarini bilirim. Dernegi kurmak, yazismalar yapmak,ilgilenmek daha yuzlerce is. Bu zorluklara katlanacak degerli kurucu uyeleri birkez daha tebrik ediyorum.
Biz yurt disindaki sivaslilara gelince bu calismalara katkida bulunmamiz gerek. Bu benim kendi kisisel dusuncemdir. Sivasspor'a gonul verenlere kolay gelsin.

TEŞEKKÜR EDİYORUM TUNCAY KARDEŞ.

DEDİĞİN GİBİ BU İŞLER ZOR İŞLERDİR,
AMA ZORLUKLAR AŞILMAK İÇİN VARDIR.
ZORA TALİP OLMAK DA ONURLU BİR GİRİŞİMDİR...

DÜŞÜNCELERİN VE İLGİN İÇİN; TEKRAR TEŞEKKÜRLER...

KEREM_58_34
12.03.2006, 12:45
EE KİMSE KADIKOYE GELMİO MU ? BİZ RAP_BOY VE ALİMUHARREM KADIKOYDE BULUŞACAZ

sinan58_34
12.03.2006, 12:47
EE KİMSE KADIKOYE GELMİO MU ? BİZ RAP_BOY VE ALİMUHARREM KADIKOYDE BULUŞACAZ
kerem kacta bulusacaksınız bende gelırım

ugurera
12.03.2006, 16:05
Slm kardeşlerim ve abilerim valla kusura bakmayın ben katılamıyorum neden soracak olursanız ben elaızğdayım eğer elazığdan bir yardım istersenız hazırım her türlü yardıma bende elaızğda sivasspor dernegi açmak istıyorum ne dersiniz olur mu acaba kordineli olarak çalişiriz 05423655091 nolu cep tlf numa mesaj yazarsanız sevınırım ne kadar erken olsa o kadar iyi olur ... !
TEkrar Herkese Saygılar

ugurera
12.03.2006, 16:11
Çunku sivasspor u heryerde buyutmemız lazım ne dersiniz ...

ugurera
12.03.2006, 16:18
allah izin verirse en yakın sürede sivasspor dernegini açmak istıyoruz burda biraz potansiyel buluruz ve zaten varda sivasspor a karşı özel bir duygu neden diyeceksenız bizim muharrem size transfer oldu ay elazğspordan eğer izin verirseniz elazığda SİVASSPOR dernegi açmayı düşünüyoruz eğer size ters olmazsa lütfen bizi kırmayın SİVASSPOR u heryerde yaşatmak için ve dahada buyutmek için her türlü fedakarlıgı yaparız o konuda hiç merak etmeyın siz yeter ki izin verin açmamız için biz hazırız hemen kadromuzu da oluştururuz merkezde bir dernek açtıgımız zaman siz görün ne potansiyel olur zaten bende futbolcuyum amatör takımda elaızğ da az çok anlarız taraftar işinden 4 senedir amatörde top oynuyorum artık ne yapacagımızı çok iyi biliyorum zaten ELAZIĞ SPOR LİSESİnde okuyorum ordanda çevremiz var yanı potansiyeli yakalarız SİVASSPOR için kanımın son damlasına kadar savaşırım yeter ki siz isteyın güzel bir açılış yaparız elaızğ da siz de katılırısınız bi iki de futbolcu ve LORANT ı getirmeye çalişiriz o zaman tam bir dernek olur en kısa sürede cevaplarınızı beklıyoruz Şimdiden tşk ederiz
SEvgiler Saygılar

KEREM_58_34
13.03.2006, 19:49
ya sinan resimler nerde yoksa kaybettin mi makinayı valla ben çalmadım :D

SEMİH-58
13.03.2006, 19:50
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH BU SEFER DAHA ÇOK KİŞİ KATILIR

RaP_BoY
13.03.2006, 20:03
ya sinan resimler nerde yoksa kaybettin mi makinayı valla ben çalmadım :D

LAAA KEREM SENMİ ÇALDIN HARBİNDEN ŞİMDİ MİLLETİ ZAN ALTINDA BIRAKMA ÇALDIYSAN ÇALDIM DE :D

AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ...........CİHAD&KEREM

RaP_BoY
13.03.2006, 20:04
ŞAKA BİR TARAFA YARARLI BİR TOPLANTI OLDU
BU TOPLANTIDA BİZE EVSAHİPLİGİ YAPAN YADİGAR BEYe TEŞEKKÜR EDİYORUZ

ErdalGüler
13.03.2006, 20:29
ŞAKA BİR TARAFA YARARLI BİR TOPLANTI OLDU
BU TOPLANTIDA BİZE EVSAHİPLİGİ YAPAN YADİGAR BEYe TEŞEKKÜR EDİYORUZ

EVET GERÇEKTEN GÜZEL BİR YER AÇMIŞ KÖFTELER ÇOK GÜZELDİ... ALLAH ONDAN RAZI OLSUN..

RaP_BoY
13.03.2006, 22:04
GELENLERİN LİSTESİ KİMDEYDİ YA YAZALIM ŞURAYA KİM GELDİ KİM GELMEDİ AYRICA SİNAN NERELERDE YAWW BİZİM RESİMLER NERDE :D

AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ..............CİHAD&KEREM KAPKAÇ A.Ş

shadow3458
13.03.2006, 22:11
SİNANIN MAKİNAYI ÇALDIYSANIZ SÖYLEYİN KAPKAÇ AŞ.

RaP_BoY
13.03.2006, 22:20
SİNANIN MAKİNAYI ÇALDIYSANIZ SÖYLEYİN KAPKAÇ AŞ.

ABİ WALLA BİZ ÇALMADIK Bİ TEK MAKİNEYE DOKUNMADIK ODA SİTEDE RESİMLERİMİZ YAYINLANSIN DİYE :D
YOKSA HERKESİN BİR ŞEYİNİ ARAKLADIK....YADİGAR ABİYE DE ZARARIMIZ OLDU AMA NEYSE FAZLA ÖNEMLİ DEGİL........AMA GÜNAY ABİYİ YÜRÜYEREK KARŞIYA GEÇİRDİK ONU BİLİYORUM :D
KEREME FAZLA ÜZERİNE GİTMEYELİM YOL PARASI KALSIN DEDİM AÇ DİNLEMEDİ

AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR VE ORTAKLIKLAR BİTMEZ.........CİHAD&KEREM KAPKAÇ A.Ş

sinan58_34
13.03.2006, 23:29
VEEE HEYECANLA BEKLENEN RESIMLER GELDI DAHA YENI CIKTI SICAK SICAK :D

sinan58_34
13.03.2006, 23:31
...................DEVAMI..... ...............

sinan58_34
13.03.2006, 23:32
.............................. ....................

sinan58_34
13.03.2006, 23:33
.............................. ...................

sinan58_34
13.03.2006, 23:34
..........DEVAMI.............. ......

sinan58_34
13.03.2006, 23:36
.............................. ............

sinan58_34
13.03.2006, 23:37
.............................. ....Sivasspor.com1 Sivasspor.com1

RaP_BoY
13.03.2006, 23:37
MUSTAFA ABİME BAK BEA NE YİYOR HELAL OLSUN ABİ YARASIN :D

sinan58_34
13.03.2006, 23:38
.............................. ..................

GuNaY
13.03.2006, 23:50
Eline sağlık sinan'ın resimler güzel olmuş.. forumda da ayrı bir güzel durdu...
Gitti güzelim köfteler bensiz :D
Benim yerime yiyenlere afiyet şeker bal lop lop yağ olsun :D :D :D

RaP_BoY
13.03.2006, 23:56
Eline sağlık sinan'ın resimler güzel olmuş.. forumda da ayrı bir güzel durdu...
Gitti güzelim köfteler bensiz :D
Benim yerime yiyenlere afiyet şeker bal lop lop yağ olsun :D :D :D

ABİ SENİN PAYINI KEREM AÇI YEDİ :D

GuNaY
13.03.2006, 23:58
ABİ SENİN PAYINI KEREM AÇI YEDİ :D
İyi yabancıya gitmemiş,
Kerem afiyet olsun :D

DJMuRaT
14.03.2006, 13:15
Resimler güzel...Bİ kaç eksik war...Mustafa abinin tatlı yediği resimleri göremedim...Neyse onlarıda atında Gündem oluşsun artık...:D :D

KEREM_58_34
14.03.2006, 20:14
İyi yabancıya gitmemiş,
Kerem afiyet olsun :D

eywallah abi cihadın madımağı da yedim :D

KEREM_58_34
14.03.2006, 20:15
yav vi insan bu kadar mı yakışıklı çıkar :D

RaP_BoY
14.03.2006, 20:22
eywallah abi cihadın madımağı da yedim :D

LAA ONU GÖNÜL RAHATLIGIYLA VERDİM SANA :D

-------------------------------------------------------------------
AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ........CİHAD&KEREM KAPKAÇ A.Ş

RaP_BoY
14.03.2006, 20:26
yav vi insan bu kadar mı yakışıklı çıkar :D

HADE BEA KİMMİŞ LAA O İNSAN OLUM BEN WARKEN ORDA SEN YAKIŞIKLILIKTAN BAHSEDİYOSUN KARŞI MASADAKİ KIZ NASIL KESİYODU GÖRMEDİN Mİ ONUN YÜZÜNDEN YEMEK YİYEMEDİM ZATEN

AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ.........CİHAD&KEREM KAPKAÇ A.Ş

KEREM_58_34
14.03.2006, 20:46
HADE BEA KİMMİŞ LAA O İNSAN OLUM BEN WARKEN ORDA SEN YAKIŞIKLILIKTAN BAHSEDİYOSUN KARŞI MASADAKİ KIZ NASIL KESİYODU GÖRMEDİN Mİ ONUN YÜZÜNDEN YEMEK YİYEMEDİM ZATEN

AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ.........CİHAD&KEREM KAPKAÇ A.Ş

iskelede kızla kesişioz dedin 10 dk sonra manitasıyla buluştu. benim sarışın manitta nasıldı ..

twity_58
14.03.2006, 20:51
way way wayyy olaya resımlere karızmalara ve olaylara bakar mısınn :D :D:confused:

twity_58
14.03.2006, 20:52
iskelede kızla kesişioz dedin 10 dk sonra manitasıyla buluştu. benim sarışın manitta nasıldı ..
ya kerem baba size bişi denmez kii.. Allah neşenızı artırsın hatta neşemızı artırsınn :D

RaP_BoY
14.03.2006, 20:55

OLUM ONU SENDE GÖRDÜN BANA İŞ ATTI İKİ SAAT ONDAN SONRA BENDEN YÜZ BULAMADI BAŞKASINA GİTTİ

AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ.....CİHAD&KEREM KAPKAÇ A.Ş

Etem-Murat
14.03.2006, 21:05
..........DEVAMI.............. ......

maşallah yarasın gardaş kim ne derse desin can bogazdan gecer

sinan58_34
14.03.2006, 22:03
evet sımdı canalıcı resımler
Sivasspor.com1 bu resımde cevık abı sonmez abıye az ye bogulacan dıyo :D

sinan58_34
14.03.2006, 22:05
...................devamı..... .........

SivasLady
14.03.2006, 22:06

AAANNNNAAAAA BU NEEEEE :confused:
ABI SEN BATTIN :D DAHA CIKAMAN BU ISIN ICINDEN :rolleyes:

ErdalGüler
14.03.2006, 22:08

Bence de çok canalıcı bir resim...

Gerçekler su yüzüne çıkmaya başladı...

ErdalGüler
14.03.2006, 22:09
...................devamı..... .........

sinan cığım herkesin birarada olduğu son resmide yayınlarsan sevinirim..

sinan58_34
14.03.2006, 22:16
sinan cığım herkesin birarada olduğu son resmide yayınlarsan sevinirim..
tabıkı abı suan bı sorun yasıyom yoksam bı resım daha atacamkııı bu sefer sonmez abı bıttı :D

yildirim_058
14.03.2006, 22:40
arkadaşlar kusura bakmayın yaptıgınız toplantılara işim sebebıyle katılamadım işallah daha sonrakı toplantılara katılacagım yıldırım halı,mobilya ve beyaz eşya genel müdürü RAMAZAN YILDIRIM saygılar sunar...
Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1

sinan58_34
14.03.2006, 22:41
iste bu resım herseyı anlatıyo :D

Etem-Murat
14.03.2006, 23:13
iste bu resım herseyı anlatıyo :D
bu ne ya barim su da koyun yanına gardaşımın da boğazını almasın

RaP_BoY
15.03.2006, 00:24
GÖTÜRRRRRR SÖNMEZ BABAAAA YAKIŞIR SANA :D

AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ...............CİHAD&KEREM KAPKAÇ A.Ş

karacaören34-58
15.03.2006, 17:01
OF OF OF OLMAZ Kİ BU KADAR YA BİZİ AÇ BIRAKTIN BE SONMEZ ABİ

Salim-58
19.03.2006, 21:20
Sinan gardaş ellerine sağlık güzel olmuş resimler bu arada Kapkaç A.Ş burdan sesleniyorum yemekteyken çaldığınız kap kaşık varsa geri getirin
NOT:Cihad Kerem boşuna didişmeyin en yakışıklı her zamanki gib ben çıkmışım ):D :D

DJMuRaT
19.03.2006, 21:22
Sinan gardaş ellerine sağlık güzel olmuş resimler bu arada Kapkaç A.Ş burdan sesleniyorum yemekteyken çaldığınız kap kaşık varsa geri getirin
NOT:Cihad Kerem boşuna didişmeyin en yakışıklı her zamanki gib ben çıkmışım ):D :D

Salim beni unutmuşsun!!!!!!!:D :D

KEREM_58_34
19.03.2006, 21:30
Salim beni unutmuşsun!!!!!!!:D :D

aranızda kavga etmeyin yaaa tamam be siz yakışıklısınız ben çirkinim. :D salim bilir beni mankenlerden başka kimselerle çıkmam ....

Salim-58
19.03.2006, 21:35
Yok gardaş hiç unuturmuyum senin yerin ayrı ben şimdi KAPKAÇ A.ş ile uğraşmaktayım Mitle ortak çalışıyorum çökerticem bu çeteleri :D:D

KEREM_58_34
19.03.2006, 21:45
Yok gardaş hiç unuturmuyum senin yerin ayrı ben şimdi KAPKAÇ A.ş ile uğraşmaktayım Mitle ortak çalışıyorum çökerticem bu çeteleri :D:D

gardaş mit fbi kgt kgs ogs hepsi yalan işler onlar beni çökertemez

not: kgs=kartlı geçis sistemi-----ogs= otomatik geçiş sistemi.

bugrakova
19.03.2006, 22:00
gardaş mit fbi kgt kgs ogs hepsi yalan işler onlar beni çökertemez

not: kgs=kartlı geçis sistemi-----ogs= otomatik geçiş sistemi.

seni tebrik ediyorum seni kimse çökertemezz

akrep_58
20.03.2006, 12:22
saygıdeger gardaşlarım toplantıya katılamadıgım için çok üzgünüm.çünki sivasta oldum için gelemedim.ama derneğimizin kurulmasını gönülden destskliyom....tüm yiğidolara selamlar.....anavatan sivastan yavruvatan istanbula

tekne
21.03.2006, 23:07
ARKADAŞLAR BEN İSTANBULDA YAŞAYAN BİR SİVASSPOR TARAFTARIYIM ORGANİZATÖRLÜK YAPMAKTAYIM. DERNEĞE GELİR SAĞLAMAK AMACIYLA İŞİMİN BİR PARÇASI OLAN BOĞAZDA TEKNE TURU DÜZENLEYEBİLİRİZ. AYRINTILI BİLGİ VE İRTİBAT İÇİN
www.bogazgezi.com ADRESİNDEN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ
OFİSİN TAŞINMASI NEDENİYLE MAİLLERE BAKAMADIM ÖZÜR

GuNaY
22.03.2006, 02:39
ARKADAŞLAR BEN İSTANBULDA YAŞAYAN BİR SİVASSPOR TARAFTARIYIM ORGANİZATÖRLÜK YAPMAKTAYIM. DERNEĞE GELİR SAĞLAMAK AMACIYLA İŞİMİN BİR PARÇASI OLAN BOĞAZDA TEKNE TURU DÜZENLEYEBİLİRİZ. AYRINTILI BİLGİ VE İRTİBAT İÇİN
www.bogazgezi.com ADRESİNDEN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ
OFİSİN TAŞINMASI NEDENİYLE MAİLLERE BAKAMADIM ÖZÜR
Gardaş gerçekten güzel bir fikir ;) ;)
Zamanın uygun olursa 16 Nisanda tekrar toplanıyoruz senide aramızda görmek isteriz...