Orijinalini görmek için tıklayınız : DESTEK ZAMANI.. !!!

HakkıTİMUÇİN
11.02.2006, 21:52
ARKADAŞLAR,

SON 10 HAFTADIR SİVASSPORUN PERFORMANSINDAN MEMNUN OLAN YOKTUR SANIRIM..

İLK YARININ SON 6-7 HAFTASINDAN İTİBAREN TAKIMIMIZ DÜŞÜŞE GEÇTİ..HEPİMİZDE BU DURUMDAN SON DERECE ÜZÜNTÜLÜYÜZ
ANCAK,
GERÇEK DOSTLARIN KARAGÜNDE BELLİ OLDUĞU GİBİ, GERÇEK TARAFTARLARDA BU GÜNLERDE BELLİ OLACAK..

YAPICI ELEŞTİRİLERE SÖZÜM YOK, TABİKİ ELEŞTİRECEĞİZ AMA MAKSADINI AŞAN TAKIMA VE CAMİAYA ZARAR VERECEK TARZDA ELEŞTİRİ YAPMAMALIYIZ... BİZLERE BİR ÇOK BAŞARIYI ARMAĞAN EDEN VE GÖĞSÜMÜZÜ KABARTAN YİNE BU YÖNETİM, TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARDI.

UNUTMAYALIM... SÜPER LİGE YENİ ÇIKMIŞ BİR TAKIMIZ, AYRICA TRANSFERDE TÜM SÜPERLİG EKİPLERİ İÇİNDE EN MÜTEVAZİ BÜTÇEYE SAHİP OLAN TAKIMDA BİZİZ.

BU SIKINTILARI KENETLENEREK, TAKIMIMIZA DAHA FAZLA DESTEK VEREREK AŞABİLİRİZ..

O GİTSİN BU GELSİN..YOK ŞU İSTİFA ETSİN..YOK BU TAKIMDAN HAYIR GELMEZ.... GİBİ YORUMLAR HERKESİN MORALİNİ DAHA COK BOZAR..

UNUTMAYIN..PAZARA KADAR DEĞİL...
MEZARA KADAR SİVASLIYIZ..SİVASSPORLUYUZ...

sVs
11.02.2006, 22:03
destek olmamızı isteyip istemeyenleri pazar günü gs maçında görecez bilet fiyatlarına mutlaka yansırrrr yönetim destek olmak için gelen tafartarımızın önünü kesmeyelim lütfennnnnnn

sinan58_34
11.02.2006, 22:04
SİVASSPORUMUZ COK ZOR GUNLER YASIYO BIDE BIZ USTUNE GIDERSEK TARAFTAR OLARAK HIC HOS OLMAYAN SONUCLAR CIKABILIR ILLA MAC KAYIBIMIZ VAR DIYE YOK SOYLE YOK BOYLE MUHABBETINE GIRMEMIZE GEREK YOK HERSEYI ZAMAN GOSTERECEK EGER GALIBIYET SEVINCINI HEYECANINI YASAMASINI BILIYOSAK MAGLUBIYETTEDE SUKUNETI BILMEMIZ LAZIM

sVs
11.02.2006, 22:14
evet ya felaket tellallığı yapmayalım kendi yorumlarım için de diyorum kimse istemezz takımının kötü olmasını o yüzden olmuş olabilir unutmayalım ki sivas ta 5 kere maç yaptık aslında performansımız bunlara rağmen çok iyi istanbuldaki maçları ev sahibi gibi görmeyelim o yüzden iyi günler bizi bekliyor beyler iyi niyetli olalım iyilikler bizi bulsun

dogukan58
11.02.2006, 22:14
sinan cım galibiyetin sevinci kursağımızda kaldı ve tammmmm 10 (on) haftadırda çıkmıyoren son ne zaman guluştuk de burda galibiyet havasında yazılar yazdıkki unuttum valla.......... ne zamana kadar hep destek tam destek ki bizler taraftar olarak sahada en azından mücadele bekleriz futbolculardan ... yatmalrını değil

DJMuRaT
11.02.2006, 22:18
sinan cım galibiyetin sevinci kursağımızda kaldı ve tammmmm 10 (on) haftadırda çıkmıyoren son ne zaman guluştuk de burda galibiyet havasında yazılar yazdıkki unuttum valla.......... ne zamana kadar hep destek tam destek ki bizler taraftar olarak sahada en azından mücadele bekleriz futbolculardan ... yatmalrını değil

KARDEŞ...WALLA ÇOK HAKLISIN...FUTBOLCULAR YATACAK .....ARTIK TARAFTARIN BENCE TEPKİ KOYMA WAKTİ GELDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM...

ReDYiGiDo
11.02.2006, 22:23
KARDEŞ...WALLA ÇOK HAKLISIN...FUTBOLCULAR YATACAK .....ARTIK TARAFTARIN BENCE TEPKİ KOYMA WAKTİ GELDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM...

TARAFTAR NE YAPTI Kİ!! İSTANBUL TAKIMLARININ TARAFTARININ YAPTIĞININ 10 DA 1 İNİ YAPMIYORUZ.. TAKIMI DESTEKLEMEDEN HEMEN NE TEPKİSİ 20 şer 20 şer TARAFTAR GRUBU HER KAFADAN Bİ SES ÇIKIYOR BOŞ YERE EMEKLER ZAYİ OLUYOR ÖNCE BİRLİK OLMALIYIZ.. TAKIMIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE DESTEKLEMELİYİZ. BUNLAR 1 , 2 MAÇLIK ŞEYLER DEĞİL İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE OLACAK ŞEYLER.. BİR ŞEY YAPMADAN TEPKİ KOYMAKDA NE DEMEK..

dogukan58
11.02.2006, 22:28
TARAFTAR NE YAPTI Kİ!! İSTANBUL TAKIMLARININ TARAFTARININ YAPTIĞININ 10 DA 1 İNİ YAPMIYORUZ.. TAKIMI DESTEKLEMEDEN HEMEN NE TEPKİSİ 20 şer 20 şer TARAFTAR GRUBU HER KAFADAN Bİ SES ÇIKIYOR BOŞ YERE EMEKLER ZAYİ OLUYOR ÖNCE BİRLİK OLMALIYIZ.. TAKIMIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE DESTEKLEMELİYİZ. BUNLAR 1 , 2 MAÇLIK ŞEYLER DEĞİL İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE OLACAK ŞEYLER.. BİR ŞEY YAPMADAN TEPKİ KOYMAKDA NE DEMEK..
gardaşım zaten bizde bir iki maçlık bi sonuca bakarak bişeyler demedik .......farkındaysan tam 10 koca hafta hazırlık maçları dahil 13 haftadır galibiyet yok sivasspor da biz bunlara diyoruz
hem takımın galip gelememesinde taraftarın ne rolü var ?? ben bilmiyorum

5841
11.02.2006, 22:32
EVET TAM DESTEK ZAMANI ARKADAŞLAR. BU TAKIM HEPIMIZIN UNUTMAYALIM BURALARA GELMEK COK KOLAY OLMAMIŞTİR. HER NEDENSE KIMİMİZ YÖNETİCİLERE ,KİMİMİZ FUTBOLCULARA,KİMİMİZDE KENDI KENDİMİZE KIZIYORUZ.BU TAKIM ALLAH KORUSUN KUME DÜŞSEDE BU BİZİM TAKIMIMIZ. HEP DESTEK OLMALIYIZ. BEN İNANIYORUM BU SİVASSPOR DAHA COK TAKIMLARIN CANINI YAKACAK. YETERKİ DESTEKLERİMİZİ VERELIM

ReDYiGiDo
11.02.2006, 22:35
gardaşım zaten bizde bir iki maçlık bi sonuca bakarak bişeyler demedik .......farkındaysan tam 10 koca hafta hazırlık maçları dahil 13 haftadır galibiyet yok sivasspor da biz bunlara diyoruz
hem takımın galip gelememesinde taraftarın ne rolü var ?? ben bilmiyorum

Beşiktaş 11 puan geriden şampiyonluğu kaybetti. Taraftarı ne yaptı.. Ha tepki koysa normal çünkü Kaç yıllık süper lig takımı Biz daha ilk senemizdeyiz sizce takımdan çok şey istemiyormuyuz.. DÖNÜN TAKIMA Bİ BAKIN DORU DÜRÜST BÜTCEMİZ Mİ VAR.. TANINMIŞLIĞIMIZ MI VAR.. SPONSORUMUZMU VAR.. ALT YAPIMIZMI VAR.. Biz HER ZAMAN TAKIMIN YANINDA OLMASSAK BUNLARIN HİÇBİRİDE OLMAZ.. BEŞİKTAŞTA NEREDEYSE YÖNETİMİ ÇARŞI BELİRLEYECEK.. ÇÜNKÜ HAKLARI TAKIMI HİÇ BİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMIYORLAR BİZ BU SENE HATTA Bİ KAÇ SENE LİGDEN DÜŞMEYELİM ZAMANLA VE TARAFTARLA ZATEN BÜYÜRÜZ VE HEDEFLERİMİZİ YÜKSELTMEYE BAŞLARIZ

1967_DERNEK_10UR
11.02.2006, 22:37
WALLA HAKKI ABI BİZ TARAFTAR OLARAK ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPIYORUZ..YERİ GELDİ FEDERASYONU PROTESTO İÇİN STADYUMA GİTTİK..EN UZAK DEPLASMANLARDA TAKIMI DESTEKLEDİK..YİNE DE SIFIRDAN BAŞLAR GİBİ DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEZ..

ReDYiGiDo
11.02.2006, 22:40
WALLA HAKKI ABI BİZ TARAFTAR OLARAK ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPIYORUZ..YERİ GELDİ FEDERASYONU PROTESTO İÇİN STADYUMA GİTTİK..EN UZAK DEPLASMANLARDA TAKIMI DESTEKLEDİK..YİNE DE SIFIRDAN BAŞLAR GİBİ DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEZ..

İŞTE BU KADAR HELAL OLSUN SİVASSPOR TARAFTARINADA BU YAKIŞIR..

sinan58_34
11.02.2006, 22:40
abı sıkma canını hersey gelır gecer bız kalbımızde sıvasspor askını saglam tutalımda zamanla herseyın duzelecegıne ınanıyorum

1967_DERNEK_10UR
11.02.2006, 22:49
SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK BAŞARIYA AÇIZ..BİZ SÜPER LİGDE YENİYİZ VE KIYAMETE KADAR DA BU LİGDE OLACAZ İNŞALLAH..38 YILLIK BİR ÖZLEMİ BİTİRDİK..2.VE 3.LİGDE ŞAMPİYON OLDUK..HER ZAMAN ÇITAYI YÜKSEK TUTTUK VE TEK HEDEFİMİZ SÜRER LİG Dİ ONUDA BAŞARDIK..SADECE ÇIKMAKLAR KALMAMALIYIZ...SİVAS İNSANI DAHA İYİSİNE LAYIK..AVRUPAYA AÇILACAZ DAHA SÜPER LİGE ÇIKTIK DİYE HER ŞEY BİTMEDİ..DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ...

yigido_furkan
11.02.2006, 23:07
arkadaşlar artık takımımıza destek vermemizin tam zamanı.Gs maçında stadı doldurup sonuna kadar destekliyelim.Taraftar kötü günde belli olur

erhan5834
11.02.2006, 23:18
sivas halkı olarak yiğidolar olarak bugünlerde desteğimizi esirgemez üzerimize düşeni tam olarak yerine getirirsek takımda eminim üzerine düşeni en iyi şekilde yapacakdır destek zamanı hakkı babanın dediği gibi biz 67 ler olarak herzaman her yerde olduğu gibi gs maçındada desteğimizi en iyi şekilde vercez kimsenin şüphesi olmasın...

superglam
12.02.2006, 00:53
Başlık herşeyi anlatıyor.. yoruma bile gerek yok tebrik ederim bu başlığı açan gardaşımı... eyvallah..

Sivasspor.com1

avare
12.02.2006, 02:57
sivasspor yenilsede yanindayim kalbim hep onunla insallah ilkyaridaki cikisini tekrar yakalayip bizleri mutlu edecek

SivasLee_
12.03.2006, 17:43
İsterse Fenere Yenilelim ister chealsiye önemli olan her zaman Sivassporun yanında olmak ....Sivasspor yanlız deildir bu taraftar olduktan sonra bizim bileğimizi kimse bükemz ....Çünkü Biz SİVASPOR 'uz ..her zaman yanındayız SivasLee_:rolleyes: :rolleyes:
Bugün Denizli ye yenildik ama haftaya gençleri yeneriz önemli olan takımımızı yanlız bırakmamak ..SivasLee olmak bir ayrıcalıktır ,Sivasspor taraftarı olmak daha başka bir ayrıcalıktır :)

TracyMcGrady58
12.03.2006, 17:47
biz her zaman sivasimizin arkasindayiz.iyi gündede kötü gündede

SivasLee_
12.03.2006, 17:55
eyw arkadaşım ... sivassporumuzun sizin gibi taraftarlara ihtiyacı var :)

erhan5834
12.03.2006, 18:11
evet hakkı babanın dediği gibi şimdi destek zamanı dünyanın sonu değil bugün büyük takımlarda puan kaybediyo yeniliyor önemli olan yanlız bırakmayalım takımı destekk unutmayın tek sivas biricik de sivassporumuz varrrr...SAYGILAR...

TracyMcGrady58
12.03.2006, 18:14
her zaman sivasimizin arkasindayiz.iyi gündede kötü gündede

revenge58
12.03.2006, 18:32
Bugünkü 4-0 lık hezimetten sonra hepimiz sinirliyiz.Ama kime sinirliyiz?nerdeyse anelkanın yada alex ın 1 yılda aldıgı paraya bir takım kuran ve sivasspor sevgisini yayan yönetime mi?yada bu takımdan birseyler yapmaya calısan lorant a mı?6 milyon usd lik takım ancak bu kadar olur gardaslar...bagırsak da cagırsak da ancak bu kadar olur...ingiltere premier liginde sunderland 2 sene once de bu sene de toplam 10 puan topladı ve kume dusmesı haftalar oncesinden kesinlesti.buna ragmen stadı bos degil ve takımlarını hala destekliyorlar.taraftarlara soruyorlar niye maclara geliyorsunuz,cevap aynen su;biz sunderland liyiz yensek de yenilsekde biz bu sehirde yasayacak ve bu takımı tutacagız.Evet SİVASLI GARDASLAR YENSEK DE YENİLSEK DE NUFUS KAGIDIMIZIN ARKASINDA KUTUGU SİVAS YAZICAK VE SİVASSPORU TUTACAGIZ...

hancer58
12.03.2006, 18:38
Bugünkü 4-0 lık hezimetten sonra hepimiz sinirliyiz.Ama kime sinirliyiz?nerdeyse anelkanın yada alex ın 1 yılda aldıgı paraya bir takım kuran ve sivasspor sevgisini yayan yönetime mi?yada bu takımdan birseyler yapmaya calısan lorant a mı?6 milyon usd lik takım ancak bu kadar olur gardaslar...bagırsak da cagırsak da ancak bu kadar olur...ingiltere premier liginde sunderland 2 sene once de bu sene de toplam 10 puan topladı ve kume dusmesı haftalar oncesinden kesinlesti.buna ragmen stadı bos degil ve takımlarını hala destekliyorlar.taraftarlara soruyorlar niye maclara geliyorsunuz,cevap aynen su;biz sunderland liyiz yensek de yenilsekde biz bu sehirde yasayacak ve bu takımı tutacagız.Evet SİVASLI GARDASLAR YENSEK DE YENİLSEK DE NUFUS KAGIDIMIZIN ARKASINDA KUTUGU SİVAS YAZICAK VE SİVASSPORU TUTACAGIZ...
KARDS BİZİM STADDA BOS KALMAZ SEN RAHAT OL O KONUDA
AMA SUCLUYA GELİNCE TABIIKI LORANT
NEDENMI?
5 HAFTA ONCE ALDIGIN TOPCUYU SADECE VE SADECE 10 DAKIKA OYNATIP BI KENARA ATRSAN ( BIDE OYNATTIGI ON DAKIKA GS MACI TAM ADAM DENENECEK MAC) TAKIMIN BUTCESIDE SAGLAM OLMAZ TOPCUSUDA
OYNATMAYACAGIN ADAMA NEDEN PARA VERDINKI?
2-0 YENIK DURUMDA OLAN HANGI TAKIM BU GUNE KADAR HALA ISRARLA DEFANSIF FUTBOL OYNAMIS?
KARSIMIZDAKI TAKIM DENIZLI BARCELONA DEGIL BIZIM KAPASITEMIZ DENIZLIDEN COK DAHA IYI BENCE
O YUZDEN BIRAZ DAHA DUSUNURSEN SUCUN KIMDE OLDUGUNU ANLARSIN

emresengul58
12.03.2006, 18:40
SİVASLI DEDİĞİN VEFAKARDIR BEN HER GERÇEK SİVASLININ TAKIMININ YANINDA OLACAĞINA GÖNÜLDEN İNANIYORUM

revenge58
12.03.2006, 18:49
KARDS BİZİM STADDA BOS KALMAZ SEN RAHAT OL O KONUDA
AMA SUCLUYA GELİNCE TABIIKI LORANT
NEDENMI?
5 HAFTA ONCE ALDIGIN TOPCUYU SADECE VE SADECE 10 DAKIKA OYNATIP BI KENARA ATRSAN ( BIDE OYNATTIGI ON DAKIKA GS MACI TAM ADAM DENENECEK MAC) TAKIMIN BUTCESIDE SAGLAM OLMAZ TOPCUSUDA
OYNATMAYACAGIN ADAMA NEDEN PARA VERDINKI?
2-0 YENIK DURUMDA OLAN HANGI TAKIM BU GUNE KADAR HALA ISRARLA DEFANSIF FUTBOL OYNAMIS?
KARSIMIZDAKI TAKIM DENIZLI BARCELONA DEGIL BIZIM KAPASITEMIZ DENIZLIDEN COK DAHA IYI BENCE
O YUZDEN BIRAZ DAHA DUSUNURSEN SUCUN KIMDE OLDUGUNU ANLARSIN
sen denizliyi bayagı bir kucumsedin ama begenmedigin takım 2-3 sene once lyon u deplasmanda yenen tek takımdı ve adamlar uefa da ceyrek final oynadı.ayrıca tekstil merkezi kısaca butcesi bizden cok daha iyi

NAUGHTYBOY58
12.03.2006, 18:49
evet yaw sivasımızın üstüne gitmemeliyiz...nede olsa yeniyiz..
biz elimizden gelen desteği vermeliyiz...

5841
12.03.2006, 19:04
bundan böyle dahada cok destege ihtiyacı olan sivassporumuza hep beraber bu kötu gidişe dur dıyerek destek vermelıyız. kimsenınde elınde sıhırli deynegı yok. ligi güzel yerde bitirelim yeter.

YatodaSin
12.03.2006, 19:15
Bencede asil simdi tam detek zamani gercek taraftar simdi ortaya cikacak

SivasLee_
12.03.2006, 20:40
Takımımız isterse 3. lige düşsün her zaman yanında olucaz
her şey sivasspor için

ÇEÇEN İBO58
12.03.2006, 21:00
HER ZAMAN HEP DESTEK TAM DESTEK YENİLSENDE YENSENDE İSTANBULDA DERNEĞİ KURALIM O ZAMAN DESTEK DAHA KUVVETLİ OLACAK İNŞALLAH

bugrakova
12.03.2006, 21:11
taraftar desteğini gösteriyo ama takım oynuyamıyo...

ErdalGüler
12.03.2006, 21:20
HER TAKIMIN İNİŞLİ ÇIKIŞLI ZAMANLARI VARDIR...
SİVASSPORUMUZUN İLK YARIDA GÖSTERDİĞİ PERFORMANS BİLE OLDUKÇA İYİYDİ..
ANCAK BAZI ÇEVRELER VE KİŞİLER LİGE YENİ ÇIKAN TAKIMIMIZIN BU BAŞARISININ ARDINDAN GELEN YENİLGİLERDEN SONRA BU TAKIMDAN BİRŞEY OLMAZ BU NASIL TAKIM LORANT GİTMELİ DİYE SPEKÜLASYONLAR ÇIKARDILAR...
ŞİMDİ BEN BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM İLK YARIDA TAKIMIN BAŞINDA BAŞKA BİTRİSİMİ VARDI... LORANTI VE TAKIMI ELEŞTİRENLER GÜNÜBİRLİK ŞEYLERE BAKMASINLAR VE GENEL TABLOYA VE YAŞANANLARA BAKSINLAR..
BEN SİVASSPORUN HER MAÇINI KAZANMASA BİLE BİRÇOK MAÇINI KAZANARAK GELECEK SEZONA SAĞLAM GİRECEĞİNE İNANIYORUM. VE LİG SONUNA KADARDA LORANTIN KALMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM...

YENSEKTE YENİLSEKTE KALBİMİZ HER ZAMAN SİVASSPOR İÇİN ATACAK

BROTHERS58
12.03.2006, 22:42
Biz sivasımızı her daim sevmeye desteklemeye devam edecegiz.Bunu sahadakilerde azda osa hissetsin yeter.acaba su an onlarda bizler gibi "AH BE SİVASSPOR YÜREGİMİZ YANDI NE YAPTIN" DİYORLARMI.Yada azda olsa içlerinde bir burkuluk varmıdır?BUNLAR AZDA OLSA YOKSA SEN BEN NE YAZSAK BOS HAFTAYA NE DENİZLİ MAÇINI HATIRLARLAR NEDE PUAN DURUMUNU CIKAR OYNAR YENER YADA YENİLİR DUS ALIP EVİNE GİDERLER.

YatodaSin
12.03.2006, 22:53
Gercek Taraftar ortaya cikar iyi gün taraftari istemiyoruz herzaman sivassporluyuz

1967_DERNEK_10UR
12.03.2006, 23:09
İŞTE BİZ HEP KÖTÜ GÜNDE OMUZ OMUZAYIZ..İYİ-GÜNDE KÖTÜ GÜNDE BİZ SİVASSPORLUYUZ...

TracyMcGrady58
13.03.2006, 00:08
İŞTE BİZ HEP KÖTÜ GÜNDE OMUZ OMUZAYIZ..İYİ-GÜNDE KÖTÜ GÜNDE BİZ SİVASSPORLUYUZ...

her zaman sivasimizin arkasindayiz biz