Orijinalini görmek için tıklayınız : bu site sayesinde gerçek dostlarım oldu...

antalyali_yigido
13.02.2006, 23:01
siz değerli gardaşlarım beni az çok tanırsınız... (başka site açıp batıran, siteye girip reklam yapan daha neler neler)... ama o kadar yaptığım şeye rağmen bir şey gördümki bu site de gerçekten bir birlik ve beraberlik var... bu site sayesinde bülent abimle(brother58), günay gardaşımla, orhan (puar) abimle tanıştım... sevgilerini kazandım... 1967 dernerkte ki arkadaşlara bile hakarette bulunmuştum... (hepsinden tekrar özür dilerim...)... bülent abi ile her görüştüğümüzde sanki öz abim antalyadan yanıma geliyormuş gibi mutlu oluyorum... günay gardaşımla daha yüz yüze görüşmedik ama onuda çok severim.. orhan abi için fazla söze gerek yok herkes nasıl biri olduğunu bilir...
bu insanların ve sitede ki ismini sayamadığım diğer insanların gösterdiği sıcak ilgiden duyduğum memnuniyetle kendi kendime dedimki neden manavgatta da böyle bir ortam oluşturmayayım... ve uzun çabamdan sonra AKDENİZ YİĞİDOLAR DERNEĞİNİ kurma aşamasına getirdiğim için çok mutluyum... allahtan bir mani çıkmazsa cumartesi günü manavgatta büyük bir toplantı yapacağız... bunu siz sevgili gardaşlarımın vermiş olduğu haz sayesinde gerçekleştirdiğimin bilincindeyim... hepinize göstermiş olduğunuz sevgiden ve kardeşlikden dolayı teşekkür ediyor...
SAYGI DEĞER, GÜZEL İNSAN BURANIN MİMARI ÇOK SEVDİĞİM RÜŞTÜ ABİMİNDE ELLERİNDEN ÖPÜYORUM...
(antalyali_yigido)

RüStü ElmaS
13.02.2006, 23:06
Işte bizim istediğimiz bu, biz istiyoruzki dostluk olsun, arkadaslık olsun, dayanışma olsun.

Böylece dünyada en güzel sey olan birlik ve beraberlik olsun diyoruz.

Sitemizin amaçlarından biride budur.

Yiğidolar arası dayanışma, birlik, beraberlik, dayanisma olmasi icin elimizden geleni yapiyoruz.

Söyle geriye dönüp baktıgımizda, geriye kalan sadece gerçek dostluklur.

Sitemizi kurduğumuzdan beri hep bunu savunduk, destekledik, teşvik ettik ve öncü olduk.

Bu yoldada hep devam edeceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Burdan Burak kardeşime teşekkür ediyorum ve bu gerceği gördüğü icin kendisini kutluyorum.
Suna inaniyorumki Antalyali_Yigido (Burak) kardesimizde cok güzel işler yapacaktır.

Kurmuş olduğunuz dernek için tekrardan seni ve arkadaslarını kutluyorum.

sinan58_34
13.02.2006, 23:09
gardas hayırlısı olsun ınsallah amacınıza ulasırsınız manavgattada bı taraftar dernegımız olur

serhat3358
13.02.2006, 23:14
PAYLAŞTIĞIN BU SAMİMİ DUYGULARINDAN DOLAYI ŞAHSIM ADINA BENDE SANA TEŞEKKÜR EDİYORUM.ZATEN SİTEMİZİN EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ PAYLAŞILAN VEYA TARTIŞILAN KONULARIN KARŞILIKLI SEVGİ SAYGI VE KARDEŞLİK İÇERİSİNDE OLMASIDIR.BENDE SENİN DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞIYOR BAŞTA SİTE KURUCUMUZ RÜŞTÜ BEY OLMAK ÜZERE HERKESE BU BERABERLİKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDER SAYGILAR SUNARIM...

GuNaY
13.02.2006, 23:17
Gardaş söylemiş oldukların ve güzel düşüncelerin senin gönlünün güzelliğinden yansıyanlar çok sağolasın...

Dernek ve gece çalışmalarında başarılar dilerim, bir çok konuda olduğu gibi bunda da başarılı olacağına eminim...

CAGLAYAN
13.02.2006, 23:38
siz değerli gardaşlarım beni az çok tanırsınız... (başka site açıp batıran, siteye girip reklam yapan daha neler neler)... ama o kadar yaptığım şeye rağmen bir şey gördümki bu site de gerçekten bir birlik ve beraberlik var... bu site sayesinde bülent abimle(brother58), günay gardaşımla, orhan (puar) abimle tanıştım... sevgilerini kazandım... 1967 dernerkte ki arkadaşlara bile hakarette bulunmuştum... (hepsinden tekrar özür dilerim...)... bülent abi ile her görüştüğümüzde sanki öz abim antalyadan yanıma geliyormuş gibi mutlu oluyorum... günay gardaşımla daha yüz yüze görüşmedik ama onuda çok severim.. orhan abi için fazla söze gerek yok herkes nasıl biri olduğunu bilir...
bu insanların ve sitede ki ismini sayamadığım diğer insanların gösterdiği sıcak ilgiden duyduğum memnuniyetle kendi kendime dedimki neden manavgatta da böyle bir ortam oluşturmayayım... ve uzun çabamdan sonra AKDENİZ YİĞİDOLAR DERNEĞİNİ kurma aşamasına getirdiğim için çok mutluyum... allahtan bir mani çıkmazsa cumartesi günü manavgatta büyük bir toplantı yapacağız... bunu siz sevgili gardaşlarımın vermiş olduğu haz sayesinde gerçekleştirdiğimin bilincindeyim... hepinize göstermiş olduğunuz sevgiden ve kardeşlikden dolayı teşekkür ediyor...
SAYGI DEĞER, GÜZEL İNSAN BURANIN MİMARI ÇOK SEVDİĞİM RÜŞTÜ ABİMİNDE ELLERİNDEN ÖPÜYORUM...
(antalyali_yigido)
BU SAMİMİ DUYGULARINDAN DOLAYI SENI KUTLUYORUM BURAK AZ UGRASTIRMADIN BIZLERI REKLAMLARIN SITE SAKINLERINI BAYAGI SIKMISTI. AMA SEN YINE ERDEMLIGINI GÖSTEREREK ÖZÜR DILEMESINI BILDIN. :D
BIR ÖNCEKI ARKADASIMIN DEDIGI GIBI SİTEMİZİN EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ PAYLAŞILAN VEYA TARTIŞILAN KONULARIN KARŞILIKLI SEVGİ SAYGI VE KARDEŞLİK İÇERİSİNDE OLMASIDIR.
BU ARADA TEKRAR AKDENIZ TARAFTARLAR DERNEGI CAMIAMIZA HAYIRLI UGURLU OLSUN EMEGİ GECEN HERKESİ TEBRİK EDİYOR VE KUTLUYORUM...

RaP_BoY
14.02.2006, 00:23
SİTEDE BİRLİK WE BERABERLİK WAR AMA BİRAZDA AYRICALIKLI OLANLAR WAR HERALDE BU KONUYA Bİ ÇÖZÜM GETİRİLMESİNİ VE HERKESE GEREKEN HOŞ GÖRÜNÜN GÖSTERİLMESİNİ İSTİYORUM.......SAYGILARIMLA

1967_CLUB_ÖZGÜR
14.02.2006, 20:13
(X)YAŞASIN KARDEŞLİİKKKKK..YAŞASIN FAİR PLAAAAAAYYYYYYYY YAŞASIN HOŞGÖRÜÜÜ...YAŞASINN.. KARSILIKLI ANLAYIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ............. .........

YAŞASIN ADALETTTTTTTTTTTTTT........... .(X)

:rolleyes:

x_burnley
14.02.2006, 20:21
(antalyali_yigido)

Bu konuda sana katılıyorum gardaş
Bu sitede arkadaşlık var birlik beraberlik var her yuvada olduğu bazı tartışmalar olabilir ama unutulmaması gereken birşey var bizler yine arkadaş ve kardeşiz
Kuracağın dernek için sana başarılar dilerim allah utandırmasın gardaşım

Arif Coşkun
14.02.2006, 20:30
Birlik,beraberlik,dostluk,payl aşmak bunlar çok önemli şeyler,bunlar olmadığı sürece hiç bir yere de gelinmez, onun için herkesin elinden geldiğince bu yolda mücadele etmeli,hep başkasından bekleme alışkanlığını bırakıp kendiside adımını atmalı,sanıyorum o zaman yapılamayacak ,başaraılamayackda birşey kalmaz.
Bu örnek davranışından dolayı "antalyalı yiğido" arkadaşımı kutluyor,çalışmalarında başarılar diliyorum.

SivasLady
14.02.2006, 20:30
tbr bir cogumuzun düsüncelerini kelimelere dökmüssün
hepimiz burda dostuk birlik ve beraberlik gördük
ve her zaman bir birimize destek olmayi
bazi kücük kardeslerimiz özünü tanidi
burda herkes sevgi saygi ve kardeslik icinde
umarim her zaman böyle olur
kuracaginiz dernek simdiden hayirli olsun
insallah ordada bu güzellikler görünür ve yasanilir

Kaptan-58
14.02.2006, 20:45
aynen bnimde harika dostlarım abilerim kardeşlerim oldu... günay abi, orhan abi, emin abi, mustafa sönemz abi, çevik abi, lütfi abi, doğukan...............vs ve daha nicesi bu siteyi yapanlara teşekkür ediyorum...

Etem-Murat
14.02.2006, 21:44
BU SİTE SAYESİNDE DOSTLARA SAHİP OLDUM HERKESİ SEVİYORUM

gercek58li
14.02.2006, 22:47
VALLAHI BENDE COGUNLUGUNU SADECE ISIM OLARAK TANIDIGIM HALDE BIR GÜN SITEYE GIREMESEM HEPSINI AKRABALARIM GIBI ÖZLÜYORUM.
HEPSI SAGOLSUNLAR...

5841
14.02.2006, 22:53
BİZLER BURDA ARKADAŞLIKTAN ÖTE KARDEŞ GİBİYİZ İNŞALLAH BU ORTAM BOZULMAZ.BUNADA FIRSAT VERMEYIZ İNŞALLAH

1967_DERNEK_MUSTAFA
14.02.2006, 23:57
BİZLERDE DOSTLUĞUMUZUN DEVAMLI SÜRMESİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ YAPTIĞIMIZIDA TAHMİN EDİYORUM

Etem-Murat
15.02.2006, 10:00
BENDE SİZLERİ GÖRMEKTEN MENMUMUM

yerliturkuaz
15.02.2006, 10:28
bu site sayesinde tum yigidolar bir araya geliyor ve birlikte biseyler yapiyoruz Siteyi kuranlara tesekkur ediyorum

OFS58
15.02.2006, 12:06
SİTEDE BİRLİK WE BERABERLİK WAR AMA BİRAZDA AYRICALIKLI OLANLAR WAR HERALDE BU KONUYA Bİ ÇÖZÜM GETİRİLMESİNİ VE HERKESE GEREKEN HOŞ GÖRÜNÜN GÖSTERİLMESİNİ İSTİYORUM.......SAYGILARIMLA
kardeşime katılıyorum sitenin her üyeye aynı mesafede olmasını bende istiyorum
sitenin şahıslarla değil ismi ile anılmasını, ama büyük fedakarlıkları olanlarında tabiki göz ardı edilmemesinden yanayım.
sevgi ve saygılarımla

OĞUZ
15.02.2006, 13:11
Bende antalyadayım sivasımın haberlerini almak için girdiğim bu sitede sivaslı heşmerilerimle sohbet edip tanışıyoruz. Ben siteye girebiliyorum ama yerimden kalkabilsem iş nedeniyle BURAK kardeşim gelicem ama bitürlü buluşamadık senlen. Ama sana helal olsun BURAK, en sonunda açıyorsun derneği. Hele allah bi nasip ederde tanışırsak ozaman geliriz gideriz manavgata. Ben manavgata daha adım atmamış biriyim içinden geçtik ama DERNEK sayesinde inşallah gelicez. Kal sağlıcakla allahım kolaylık versin sana.

antalyali_yigido
15.02.2006, 19:30
ALLAH yüzümü kara çıkarmaz inşallah arkadaşlar girdim bir işe inşallah sonu güzel biter... inanın işimden fazla bu işle uğraşıyorum... yeterki çok sevdiğim sivasım için bir şeyler yapabileyim..... şuan dernekten başka aklımda birşey yok... sivası, sivaslıyı, sivassporu, sivas halayını, madımağımızı, etli ekmeğimizi, kangalımızı en iyi şekilde tanıtmak, bunun yanı sıra bu bölgede bulunan sivaslı abimlerimle (en küçükleri benim) birlik, beraberlik ve dayanışma içinde bulunarak güzel bir şeyler yapmak... bana hep şunu sordular bu işten gelirin ne: "sivaslıyım, canımda çok sevdiğim memleketim ve takımım için elimden herşeyi yapmak, eğer beni rant ve para peşinde görüyorsanız bu işi başladığım gibi bırakmasınıda bilirim." bu amaçtan başka bir şekilde kurulan dernekten fayda gelmez. zaten bende böyle bir işin içine girmem...

koz58
13.03.2006, 22:27
Benimde bu site sayesinde cok dostlarim,arkadaslar oldu

bugrakova
13.03.2006, 22:46
gerçek dost bulmak çok zordur bizde burda gerçek dostlar bulduk

TracyMcGrady58
13.03.2006, 22:53
bu sayfa sayesinde cok dostlar buldum.yatodasin, onur abi ve daha cok kisiler

bugrakova
13.03.2006, 22:54
lis67 başkanımız dostum uğur u da burdan tanıdım

talha58
13.07.2006, 22:49
arkadaşlar bazen diğer takımların taraftar sitelerine girip bakıyorum da sivasspor.com gibi bir site göremiyorum. Bu aynı zamanda burada toplanan Sivasspor topluluğu gibi bir topluluk olmadığını da gösteriyor. Umarım bu dayanışmamız devam eder. Biz bazı şeyleri hakediyoruz..
www.sivasspor.com
(SİLİNDİ)

Bu arada Tema Vakfı'nın desteğiyle ücretsiz ağaç dikme kampanyası ile ilgili linki hangi bölüme vermem gerekiyor yardım ederseniz sevinirim.

Tema Vakfı ile yapılan kamyanya çerçevesinde eğer adınıza 9 adet ağaç dikilmesini isterseniz bir göz atın. Sizden istenen 20 firmanın reklamını okumanız ben üye oldum çok iyi bir uygulama.. Göz atmak için işte adres : http://www.smsmese.org/index.asp?id=76844

aykut-akay
14.07.2006, 00:11
arkadas bulunurda dost bulmak zordur eger gercek dostluklar kurduysan ne mutlu sana

faruk-58
20.08.2006, 20:40
[QUOTE=leblebi82]arkadaşlar bazen diğer takımların taraftar sitelerine girip bakıyorum da sivasspor.com gibi bir site göremiyorum. Bu aynı zamanda burada toplanan Sivasspor topluluğu gibi bir topluluk olmadığını da gösteriyor. Umarım bu dayanışmamız devam eder. Biz bazı şeyleri hakediyoruz..
www.sivasspor.com

Dayanisma son hiziyla devam etmektedir gördügüm kadari ile.Bu dayanismayla daha cok güzel yerlere ulasilacagina inaniyorum.

basköy_58
21.08.2006, 00:45
YAŞASIN KARDEŞLİİK...
YAŞASIN FAİR PLAY...
YAŞASIN HOŞGÖRÜ...
YAŞASIN KARSILIKLI ANLAYIŞ...
YAŞASIN ADALET...