Orijinalini görmek için tıklayınız : Altay-Sivasspor Maci Oncesi-Sonrasi Tum Yorumlar

b1glord
28.11.2004, 22:16
Altayin sahasi tam olarak bilmesemde sanirim cezali..ya seyircisiz ya da izmir disinda oynanacak bu mac..Zor olacak ama alicaz almak zorundayiz..Simdiden takima basarilar

bassguitar
28.11.2004, 23:43
merhbalar.artik bu saatten sonra altay yada bir baskasi hiç farketmez.sivassporun bu lige 1 beden büyük geldigini bütün takimlar anlamiş olmali bence .kacari kalmadin süperlig orta anadolu efsanesi geliyorr

BekirBayrak
29.11.2004, 00:00
EVET
Bu macıda alıp yolumuza devam edecegızzz
Artık SİVASSPOR futbolcusu ve taraftarıylaa
ikinci lige cok agır geldıgımızı bılıyoruz.
ve butun TURKİYEYİ bu agır yukten kurtarmak için tum sıvaslıları ve SIVASSPOR taraftarlarını bırlık ve beraberlıge cagırıyorum
bekle bızı super lig YİĞİDOLAR geliyorrrrrrrrrrr

eker
29.11.2004, 09:37
Altayin sahasi tam olarak bilmesemde sanirim cezali..ya seyircisiz ya da izmir disinda oynanacak bu mac..Zor olacak ama alicaz almak zorundayiz..Simdiden takima basarilar

Umarım Altay cezalı değildir. Çünkü iki yada üç sezon önceki altay-sivas maçını hatırlıyorumda yer gök kırmızı beyazdı. Alırız bu maçı da inşallah. Bazen düüşünüyorum da çok zor bitecek bu lig.

mericcas
29.11.2004, 14:17
merhbalar.artik bu saatten sonra altay yada bir baskasi hiç farketmez.sivassporun bu lige 1 beden büyük geldigini bütün takimlar anlamiş olmali bence .kacari kalmadin süperlig orta anadolu efsanesi geliyorr
doğru söylüyor bu saatten sonra herkes vız gelir

RüStü ElmaS
29.11.2004, 16:46
Insaallah bu macida atlatirsak Süperlige bir adim daha yaklasacagiz. :wink:

basayev58
29.11.2004, 21:48
Maöın seyircisiz oynanması bizim aleyhimize olur.Biz sivasspor'un her İzmir maçında tribün üstünlüğümüzü ve Sivasspor'un gücünü ortaya koyuyoruz.Hele böyle bir şampiyonluk havası yakalamışken Allah'ın izniyle Alsancak'ı kırmızı beyaza boyar geçeriz kimsede engel olamaz.
YİĞİDO ENGEL TANIMAZ.

Karşıyaka maçında bizim oyuncularımıza taraftarlarımıza yapılanlar unutulmadı.İzmir medyası Sivasspor ve camiasını yenilginin vermiş olduğu eziklikle yerden yere vurdu.Bizlerden ortaçağ insansanları gibi bahsettiler.Eğer bu maç seyirciyle oynanırsa biz tribünleri doldurup bu satılmış İzmir medyasına ve spor camiasına cevabı oradan vermeye hazırız.

Hepiniz Allah'a emanet olun...

İzmir'den Yiğido BASAYEV...

ForzaSivas
30.11.2004, 10:41
Bizler inandık sizde inanın bizim için bu maçı alın.

Kırmızı Beyaz Damat siyah beyaz geline karşı.....

kadir20
30.11.2004, 17:01
bu hafta zannedersen manisa ve elazig puan kaybedebilir cünkü rakiplri güclü onun icin kazanirsak cok iyi olur inanirsak da basaracagimiza inaniyorum

elbeyli
30.11.2004, 17:48
Bu maci alacagiz arkadaslar, baska yolu yok.

KoraySancar
30.11.2004, 18:51
Bu maç İzmir dışına alınırsa en çok üzüleceklerden biri de benim herhalde.Şurda bir kaç ayım kaldı ve Sivassporu bir deplasmanında daha yalnız bırakmayacağımı düşünerek seviniyordum.Nöbet için bu ay da mazeret bildirmiştim.Ama hayırlısı olsun,yakınlarda bir yerde olursa yine giderim inşaallah.Sivassporumuz yensin de benim varlığım veya yokluğum farketmez.

RüStü ElmaS
30.11.2004, 19:55
Koray Gardas,

senin Sivasspora olan destegine burda hepimiz sahit olduk zaten.

Senin Sivasspor icin nerelere gittigini neler yasadigini ben cok iyi bilenlerdenim.

Insaallah Izmir disina ayrilmazda sende gidersin maca :wink:

KoraySancar
30.11.2004, 20:08
Sağol elmas ağabey abartılacak bir şey yapmadım ama Sivasla,Sivassporla ilgili şahsıma her nerede,ne şekilde bir görev düşerse yapmaya hazırım.Şu sıralar en büyük arzum insanımızı biraz daha biliçlendirmek.Özellikle de şu Manisa maçında ben bir taraflarımı yırtarcasına bağırırken bana "boşuna nefesini tüketme gardaş"diyen vatandaşımızdan sonra.Zira bireysel çabalarla ancak bir yere kadar gidilir.

RüStü ElmaS
30.11.2004, 20:13
Umarim bizim burdan cagrimiza herkes katilir.

Biz diyoruzki "HER ZAMAN BIRLIK, HER ZAMAN BERABERLIK

serhankaburcuk
01.12.2004, 14:19
Bizler inandık sizde inanın bizim için bu maçı alın.

Kırmızı Beyaz Damat siyah beyaz geline karşı.....

ulan veysel her yerde makara kukarasın lan.....neyse insallah sivassporumuz kazanacak hiç kimsenin şüphesi olmasın...bu arada izmir ve civarındaki sivaslı kardeşlerimden rica ediyorum maça gidip takımı desteklesinler yani takımı gidip izlemesinler bilmem anlatabildimmi?geçen sene ben sivastan kalkıp 17 saat yol yapıp takımımı izmirde desteklerken bazı sivaslı kardeşlerimiz sadece oturup takımı izlemekle yetindiler lütfen biraz daha duyarlı olalım bütün yiğidolara saygılar sevgiler artık biz bir ateş parçasıyız önümüze geleni yakarız....ŞAMPİYON SİVASSPOR TABİKİİİ...

eker
02.12.2004, 09:45
Altay-SivasSpor maçı Altayın cezası sebebiyle Muğla Atatürk Stadyumunda oynanacak. Ayrıca Altay’da, Murat Karakoç, Serkan Kılıç, Salih Karadavut, Tayfun Yungul ve Serkan Tuncel cezalı oldukları için bu maçta oynamayacaklar.

izmirliyigido
02.12.2004, 14:33
Tüm Yiğido'lara İzmir'den kucak dolusu selam ve sevgiler... Sitenizi geçenlerde keşfettim bayağıda güzel olmuş. Ellerinize sağlık...Sitenizinde acemisi olunca ayrı bir başlıkla Altay maçı yorumu yapmak zorunda kaldım. Artık moderatör durumu düzeltebilirse düzeltsin, yoksa bu abinizi şimdilik hoş görünüz. Altay maçına tüm yigidoları Muğla'ya bekliyorum. Forza1 beni tanımış. Uamrım Muğla'da da görüşürüz. Tüm dünyaya SİVASSPOR'u ve Yiğidoları ezberlettik, asla unutturmayacağız. Herşey kardeşlik, sevgi barış içerisinde güzel bir spor karşılaşması için. Altay'ın şansı yok.

Nurgul_Ertugrul
04.12.2004, 16:55
Bu maçıda alırız artık birşeyler yerine oturdu aklımızdan kaybetmek geçmiyor ve alacağızda bu maçı ben güveniyorum takımımıza...

RüStü ElmaS
04.12.2004, 19:00
Artik biz yurtdisindakiler Türkiyeden cok uzaklarda kaldigimiz icin, maalesef maclari canli destekleyemiyoruz.
Ama bizim kalbimiz herzaman Sivasspor iledir.
Hatta burada sitemizde canli macin gollerinide veriyoruz.
Bedenen Sivassporun yaninda olamasak bile tüm kalbimizle Sivassporun yanindayiz.
Her zaman destekliyoruz. Biz diyoruzki.
"Her zaman birlik, Her zaman Beraberlik"

Hadi Sivassporum bu maci al, bize bir güzel gün daha yasat :wink:

KoraySancar
05.12.2004, 15:52
Haydi hayırlısı,yolu yarıladık.Altay maçı son 3 maçın en zor görüneniydi,aldık.Ne diyeyim vallahi sevinçten uçuyorum.Allah sonuna kadar götürebilmeyi nasip etsin.
Ey Sivasspor'un "Kartal"ı ve "yavrukartallar" elinize,ayağınıza sağlık.Hadi aslanlar,şu işi sonuna kadar götürün ve baştacımız,efsanemiz olun.

RüStü ElmaS
05.12.2004, 15:57
Evet Yolu yariladik.
Bu maci aldik ve aynen dimdik süperlige dogru ilerliyoruz.
Bu Sivassporumuz icin büyük bir basaridir.

Sizler Sivassporun süper oyunculari sizler cok yasayin.
Bizlere güzel bit mutluluga bogdunuz.
Burada sanalda olsa hep beraber canli skorlarla heyecan yasadik.

Biz her zaman sizlerleyiz, yeterki siz böyle devam edin.

EN BÜYÜK SIVASSPOR, SEN COK YASAAAAAA :wink:

serhankaburcuk
06.12.2004, 10:17
Evet arkadaslar harbiden yolu yarıladık ...bundan sonraki iki maçımızda evimizde olacak ne olsa biri sarıyer ile sivastaki evimizde bir diğeri ise karagümrükle istanbuldaki evimizde....valla artık kaybetmek nedense aklımın ucundan bile geçmiyor.evvelki yıllarda hep deplasman korkusu yasardık.yok puan alırmıyız falan gibilerinden...şuanki halimize bakıyorumda helal olsun takım baya aşama kaydetti...İnşallah süper lige çıkıncada kalıcı oluruz...bu başarıda pay sahibi olan herkese teşekkür ediyorum...altay maçına gelince maçın zaten mutlak favorisi bizdik...vede öyle oldu favori olan kazandı...artık ikinci yarı için hazırlıkların şimdiden yapılması lazım yani ara transfer şart....bir orta saha bir forvet....

CARSIuniversite
06.12.2004, 22:03
arkadaşlar sizlere katılmakla beraber inşallah super lige çıkınca kalıcı olmak bi tarafa dursun biz super ligin buyuk takımlarından birisi olabileceğine inanıyorum.neden olmasın ki taraftar war potansiyel war ne eksik?????
______________________________ ___________________________
ç@rşı alayına karşı...