erem
03.03.2006, 00:06
Stadlarda küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi? Dernekler istese stadlarda küfür biter mi?
Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye'de Küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi? erem 03.03.2006, 00:06 Stadlarda küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi? Dernekler istese stadlarda küfür biter mi? PATRON 03.03.2006, 00:08 Stadlarda küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi? Dernekler istese stadlarda küfür biter mi? İLGİNÇ BİR YAKLAŞIM.. FAKAT BENCE KUFURUN DERNEKLERLE ALAKSI YOK. ZATEN TOPLU KUFUR FALANDA EDİLMİYOR.. !! SADECE BİREYSEL KUFURLER VAR İNŞALLAH ONLARDA BİTECEK..!!! erem 03.03.2006, 00:12 İLGİNÇ BİR YAKLAŞIM.. FAKAT BENCE KUFURUN DERNEKLERLE ALAKSI YOK. ZATEN TOPLU KUFUR FALANDA EDİLMİYOR.. !! SADECE BİREYSEL KUFURLER VAR İNŞALLAH ONLARDA BİTECEK..!!! ben sadece sivasspor için değil genel olarak küfürden bahsettim 1967_DERNEK_MUSTAFA 03.03.2006, 00:14 Stadlarda küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi? Dernekler istese stadlarda küfür biter mi? biz bir yasal derneğiz küfürle bizim ne alakamız var bu sorun hiç olmamış bir yasal dernek nasıl küfür ettire bilirki biz elimizden geldiği kadar küfürü kaldırmak istiyoruz PATRON 03.03.2006, 00:17 ben sadece sivasspor için değil genel olarak küfürden bahsettim KARDEŞİM GENEL OLARAK BAHSEDİYORSUNDA..SİVASSPRUNDA TARAFTAR DERNEKLERİ VAR VE SİVASSPOR MAÇLARINDA DA KUFURLER OLUYO.DEMEKKİ SİVASSPORLA ALAKALIYMIŞ.!!!;) 1967_DERNEK_10UR 03.03.2006, 00:17 Stadlarda küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi? Dernekler istese stadlarda küfür biter mi? STADYUM KÜLTÜRÜ ALMADIĞIN BELLİ..VE SİVASTA Kİ MAÇLARA GİTMEDİĞİNDE ORTADA...HİÇ BİR TARAFTAR DERNEĞİ TAKIMININ ZARAR GÖRMESİNİ İSTEMEZ..HELE Kİ KÜFÜR TOPLUMUMUZUN EN BÜYÜK SORUNU KİMSEYE KÜFÜR EDİN DEMİYORUZ.EDENEDE ZATEN ENGEL OLUYORUZ..SİVASTA Kİ MAÇLAR DA BİREYSEL KÜFÜRLER OLUYOR TOPLU HALDE KÜFÜR OLMASI SÖZ KONUSU DEĞİL.MARATON TRİBÜN BİZİM OLDUĞUMUZ YERDİR .AKSİ BİR HAREKET BİZE FATURA EDİLİYOR..ONUN İÇİN HERKESİN DİKKATLİ OLMASI LAZIM...BİZ BİR RESMİ DERNEĞİ TEMSİL EDİYORUZ.DERNEK BAŞKANIMIZ YALÇIN ABI OLSUN YÖNETİCİLERİMİZ MUSTAFA ABI ,İSAK ABI VE NAİL ABI OLSUN MAÇ SIRASINDA DEVAMLI TRİBÜNLERİ TAKİP EDEREK KONTROL DIŞINA ÇIKMALARINI ENGELLİYORLAR.. erhan5834 03.03.2006, 00:19 Stadlarda küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi? Dernekler istese stadlarda küfür biter mi? güzel bi konuya değindinde ne yapabiliriz dernekler olarak milletin ağzı torba değilki büzesin karar alsan dahi çıkıp aradan bağıranı nasıl engelliycen dernekler her taraftarın başına bi adam dikemez oraya her tipten taraftar geliyo bence engelenemez... PATRON 03.03.2006, 00:20 güzel bi konuya değindinde ne yapabiliriz dernekler olarak milletin ağzı torba değilki büzesin karar alsan dahi çıkıp aradan bağıranı nasıl engelliycen dernekler her taraftarın başına bi adam dikemez oraya her tipten taraftar geliyo bence engelenemez... SEN KONUYU YANLIS ANLADIN..ARKADAS MAÇLARDA KUFURU TARAFTAR DERNEKLERİMİ TEŞVİK EDİYO DİYE SORU.!!! ASLINDA ANLAMSIZ BİR SORU..!! NE İÇİN SORMUSSA :confused: 1967_dernek_arif 03.03.2006, 00:22 HERKES BİZİM GİBİ DUYARLI OLSA RESMİYET ÇOK ÖNEMLİ ONA GÖRE TAVIR ALIYORUZ.. erem 03.03.2006, 00:25 STADYUM KÜLTÜRÜ ALMADIĞIN BELLİ..VE SİVASTA Kİ MAÇLARA GİTMEDİĞİNDE ORTADA...HİÇ BİR TARAFTAR DERNEĞİ TAKIMININ ZARAR GÖRMESİNİ İSTEMEZ..HELE Kİ KÜFÜR TOPLUMUMUZUN EN BÜYÜK SORUNU KİMSEYE KÜFÜR EDİN DEMİYORUZ.EDENEDE ZATEN ENGEL OLUYORUZ..SİVASTA Kİ MAÇLAR DA BİREYSEL KÜFÜRLER OLUYOR TOPLU HALDE KÜFÜR OLMASI SÖZ KONUSU DEĞİL.MARATON TRİBÜN BİZİM OLDUĞUMUZ YERDİR .AKSİ BİR HAREKET BİZE FATURA EDİLİYOR..ONUN İÇİN HERKESİN DİKKATLİ OLMASI LAZIM...BİZ BİR RESMİ DERNEĞİ TEMSİL EDİYORUZ.DERNEK BAŞKANIMIZ YALÇIN ABI OLSUN YÖNETİCİLERİMİZ MUSTAFA ABI ,İSAK ABI VE NAİL ABI OLSUN MAÇ SIRASINDA DEVAMLI TRİBÜNLERİ TAKİP EDEREK KONTROL DIŞINA ÇIKMALARINI ENGELLİYORLAR.. Ben Sivasspor taraftarının toplu halde küfretmediğinden eminim. Son 4yıldır İzmirde yaşıyorum. Öncesinde Sivastaydım ve maçları kaçırmazdım. Yukarıda da açıkladığım gibi konuyu genel olarak ele aldım. Siz sivaslı hemşehrilerimle bu konuya genel bir bakış yapmak istedim. PATRON 03.03.2006, 00:26 HERKES BİZİM GİBİ DUYARLI OLSA RESMİYET ÇOK ÖNEMLİ ONA GÖRE TAVIR ALIYORUZ.. SADECE RESMİYET DEĞİL BİREYSEL OLARAKTA KÜFÜRÜ SONA ERDİRMELİYİZ..! PATRON 03.03.2006, 00:27 Ben Sivasspor taraftarının toplu halde küfretmediğinden eminim. Son 4yıldır İzmirde yaşıyorum. Öncesinde Sivastaydım ve maçları kaçırmazdım. Yukarıda da açıkladığım gibi konuyu genel olarak ele aldım. Siz sivaslı hemşehrilerimle bu konuya genel bir bakış yapmak istedim. BENCE KONU BAŞLAIĞINI YANLIŞ AÇMIŞIN..SANKİ BURDA SUÇLU TARAFTAR DERNEKLERİ GİBİ BİR İZLENİM VERİYOR..!! 1967_DERNEK_10UR 03.03.2006, 00:28 Ben Sivasspor taraftarının toplu halde küfretmediğinden eminim. Son 4yıldır İzmirde yaşıyorum. Öncesinde Sivastaydım ve maçları kaçırmazdım. Yukarıda da açıkladığım gibi konuyu genel olarak ele aldım. Siz sivaslı hemşehrilerimle bu konuya genel bir bakış yapmak istedim. BİR DERNEK ÜYESİ OLARAK BEN GÖRÜŞLERİMİ YAZDIM..BİZDE SAPITIRSAK AGRESİF OLURSAK BU TAKIMIN HALİ NE OLUR MERAK EDİYORUM..SAĞ DUYULU OLMAMIZ LAZIM..AYRICA KONU ÇOK SAÇMA NİYE DERNEK...DERNEKTEN BAŞKA STADA GİREN YOK MU??? erem 03.03.2006, 00:30 BENCE KONU BAŞLAIĞINI YANLIŞ AÇMIŞIN..SANKİ BURDA SUÇLU TARAFTAR DERNEKLERİ GİBİ BİR İZLENİM VERİYOR..!! Yanlış olduğunu düşünmüyorum. 3 büyüklerin maçlarında 10 binler bir ağızdan küfrediyor. Bunlar sence bireysel olarakmı başlıyor. 1967_DERNEK_10UR 03.03.2006, 00:31 Yanlış olduğunu düşünmüyorum. 3 büyüklerin maçlarında 10 binler bir ağızdan küfrediyor. Bunlar sence bireysel olarakmı başlıyor. İŞTE SİVASTA BU OLAY YOK..BUNUN İÇİN 3 BÜYÜK KLÜP ANADOLUYA İYİ ÖRNEK OLMUYOR.. erem 03.03.2006, 00:36 İŞTE SİVASTA BU OLAY YOK..BUNUN İÇİN 3 BÜYÜK KLÜP ANADOLUYA İYİ ÖRNEK OLMUYOR.. 3 Büyükler bu konuda bizi örnek almak zorunda kalsın! PATRON 03.03.2006, 00:36 Yanlış olduğunu düşünmüyorum. 3 büyüklerin maçlarında 10 binler bir ağızdan küfrediyor. Bunlar sence bireysel olarakmı başlıyor. Peki kardeşim..!!kendince haklısın..!! görüşlerine kimse mudahale edemez.ama bence derneklerin küfür olayında bi etkisi yok.. aslında var oda küfürü engellemek için.. 3 buyukleri bilemem ama sivasspor dernekleri bu yonde çalışıyo..gözlemledğim kadarıyla..!!! TracyMcGrady58 03.03.2006, 00:58 hic alakasi yoktur sampiyon sivas GuNaY 03.03.2006, 01:00 konu başlıgı 1967 taraftar derneğini zan altında bırakıyor gibi olduğundan biraz düzelttim .. erem 03.03.2006, 01:04 konu başlıgı 1967 taraftar derneğini zan altında bırakıyor gibi olduğundan biraz düzelttim .. Ben 1967 taraftar derneğindeki arkadaşları hedef almamıştım yanlış anladılarsa özür dilerim. Bu şekliyle daha güzel oldu. Teşekkür ederim. GuNaY 03.03.2006, 01:07 Ben 1967 taraftar derneğindeki arkadaşları hedef almamıştım yanlış anladılarsa özür dilerim. Bu şekliyle daha güzel oldu. Teşekkür ederim. hedef almadığını yazmıştın zaten ama yazan arkadaşların yazılarında göründüğüne göre o şekilde algılanıyordu... yanlış anlaşılma olmasın daha geniş yorumlar gelir şimdi... YatodaSin 03.03.2006, 01:07 Küfür bize yahismazz.Ve dernklerinde küfür attigini veya atana bisey yapmadigini sanmiyom. erem 03.03.2006, 09:49 Bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum. yerliturkuaz 03.03.2006, 09:56 bu ulkede maca ınsanlar sankı kan davası vamıs seklınde gelıyorlar macın bır zevk aracı oldugunu bılmıyorlar galıba evet taraftar derneklerının cok buyuk etkısı olduguna ınanıyorum bu kufurlu tezahuratta ınsanlar tek baslarına baslatamazlar kufurlu tezerahutları nerde bırlık varsa oradan kuvvet dogar mantıgıyla ılerlıyorlar taraftar derneklerı artık bıtsın bu kufurlu tezrahat ve aıleler rahatca mac ızlemeye gelsınler 67_DERNEK_AKKIZ 03.03.2006, 09:59 Birtakım bınlerce hatta yuzlerce taraftarı varr.bu taraftarların hepsı ayrı kısılık ve ayrı ayrı bıreylerdır.burdan hareketle dernekler her taraftarı susturamaz.cezaı yaptırım uygulayamaz.suda cok barız kı kımse uyesı oldugu dernegın zarar gormesını ıstemez.bıreysel kufurlere karsı derneklerın yapabılecegı bısey yok.bı bayan olarak yan koltukta oturan bı adamın gozumun ıcıne baka baka kufur etmesı bence bayanların futboldan kopmasına neden oluyor.. HERKESI DAHA DUYARLI OLMAYA DEVET EDIYORUMM. EMD_58 03.03.2006, 10:11 Birtakım bınlerce hatta yuzlerce taraftarı varr.bu taraftarların hepsı ayrı kısılık ve ayrı ayrı bıreylerdır.burdan hareketle dernekler her taraftarı susturamaz.cezaı yaptırım uygulayamaz.suda cok barız kı kımse uyesı oldugu dernegın zarar gormesını ıstemez.bıreysel kufurlere karsı derneklerın yapabılecegı bısey yok.bı bayan olarak yan koltukta oturan bı adamın gozumun ıcıne baka baka kufur etmesı bence bayanların futboldan kopmasına neden oluyor.. HERKESI DAHA DUYARLI OLMAYA DEVET EDIYORUMM. tamamen dogru tesbit katılıyorum akkız'a isak EMMİOĞLU Arif Coşkun 03.03.2006, 10:42 Bu konu başlığı birkere çok anlamsız.Dernek konferansmı verecek bu hafta maçlarda şu şu küfürleri hep birlikte bağıralım diye. Derneğin amacı taraftarı iyi yönde organize etmek,takımı lehinde,oyuncuların performansını artırıcı tezarühatta bulunmak. "Küfür cahilliğin bir göstergesidir" Kültürsüz toplumlar,kültürsüz breyler bu yönde haraketlerde bulunurlar.Derneğin amacıda; takımına zarar getirecek bu tür haraketleri engellemek ve o zihniyetteki insanları eğiterek topluma kazandırmaktır.Bu tür spor dernkeleri kampanya başlatarak,broşür bastırıp,eğitici konular yazarak maç girişinde her taraftara dağıtılabilir.Yazılarla "Küfürsüz futbol" gibi,küfürle takıma gelebilecek zararları yazarak, eğitici çalışmalarla taraftarları daha medeni hale getirebilirler. Bunun için sadece dernekler değil,herkes maddi manevi desteği vererek,yazılı basında, görsel basında tv. lerde işlemeli bu konuyu,herşey eğitimsizlikten,bilgisizlikten kaynaklanıyor,bunun için el birliği gerekli,ne yazıkki sadece olanları kınıyoruz fakat,engelleyici somut adımlar atılmıyor bir türlü. Bu iş,bu ülkeyi yöneten insanlara düşüyor,spor bakanımız var,tff' var,il spor müdürlükleri var.Bunların görevi ne neden bu tür faliyetlerde bulunmazlar.? EMD_58 03.03.2006, 10:49 Bu konu başlığı birkere çok anlamsız.Dernek konferansmı verecek bu hafta maçlarda şu şu küfürleri hep birlikte bağıralım diye. Derneğin amacı taraftarı iyi yönde organize etmek,takımı lehinde,oyuncuların performansını artırıcı tezarühatta bulunmak. "Küfür cahilliğin bir göstergesidir" Kültürsüz toplumlar,kültürsüz breyler bu yönde haraketlerde bulunurlar.Derneğin amacıda; takımına zarar getirecek bu tür haraketleri engellemek ve o zihniyetteki insanları eğiterek topluma kazandırmaktır.Bu tür spor dernkeleri kampanya başlatarak,broşür bastırıp,eğitici konular yazarak maç girişinde her taraftara dağıtılabilir.Yazılarla "Küfürsüz futbol" gibi,küfürle takıma gelebilecek zararları yazarak, eğitici çalışmalarla taraftarları daha medeni hale getirebilirler. Bunun için sadece dernekler değil,herkes maddi manevi desteği vererek,yazılı basında, görsel basında tv. lerde işlemeli bu konuyu,herşey eğitimsizlikten,bilgisizlikten kaynaklanıyor,bunun için el birliği gerekli,ne yazıkki sadece olanları kınıyoruz fakat,engelleyici somut adımlar atılmıyor bir türlü. Bu iş,bu ülkeyi yöneten insanlara düşüyor,spor bakanımız var,tff' var,il spor müdürlükleri var.Bunların görevi ne neden bu tür faliyetlerde bulunmazlar.? KÖTÜ OLAN HİÇBİR ŞEYDEN GÜZELLİK BEKLENEMEZ EmmiOgLu 03.03.2006, 11:06 tamamen dogru tesbit katılıyorum akkız'a isak EMMİOĞLU AHA BENDE HER İKİSİNE KATILIYORUM CÜSSKB-Aynur 03.03.2006, 13:27 Stadlarda küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi? Dernekler istese stadlarda küfür biter mi? Grupların bu konuda çok dikkatli davranması gerekiyor. Bir anlık öfkelerine yenik düşüyorlar galiba. Bireysel küfürler pekde dikkat çekmiyor. 4 eylül Stadyumunda küfürü yok etmeliyiz., Federasyonun kestiği cezalar hasılatın büyük bir kısmını götürüyor. Buda zaten fazla bir geliri olmayan klübümüze darbe vuruyor. NAUGHTYBOY58 03.03.2006, 13:49 bence derneklerin alakası yok.. dernekler ne yapabilirler ki? 1967_CLUB_ÖZGÜR 03.03.2006, 13:55 STADLARDA TOPLU KUFURLER BENCE AZALDI !.. AMA ADAMIN BIRI KALKIP DUMDUZ GIDIYORSA BUNU TARAFTAR ların KUFRU OLARAK ALGILAMAYIN !... . NAUGHTYBOY58 03.03.2006, 14:01 bence derneklerin yapacağı pek bişey yok... UMTçarşı 03.03.2006, 14:16 Bence derneklerin az da olsa bir etkisi oluyor(grup) CÜSSKB-Aynur 03.03.2006, 14:20 Amaç stres atmak, deşarz olmaksa birilerine küfür etmek yerine bu enerjimizi takımımıza destek için tezahürat yaparak harcayalım. UMTçarşı 03.03.2006, 14:22 Amaç stres atmak, deşarz olmaksa birilerine küfür etmek yerine bu enerjimizi takımımıza destek için tezahürat yaparak harcayalım. Aslında en doğrusu da bu ama anlayana tabi . DJMuRaT 03.03.2006, 15:13 Bence alakası yok!!!!İstem dışı bişi...Yani maçta heycanlanmayaz anlayamaz...Trabzon maçında hakeme çok küfür ettim walla....Cafrde bayanlar felan wardı ama onlarda maçı ve pozisyonları izlediklerinde bana hak werdiler...Ama bende Küfürün etkisizleştirilmesinden yanayım!!!!!! rguler 03.03.2006, 15:23 toplu küfürler engellenebilir ki 67 taraftarları ettirmiyor. ancak bireysel küfürler biraz zor. 1967_DERNEK_10UR 03.03.2006, 15:29 Bu konu başlığı birkere çok anlamsız.Dernek konferansmı verecek bu hafta maçlarda şu şu küfürleri hep birlikte bağıralım diye. Derneğin amacı taraftarı iyi yönde organize etmek,takımı lehinde,oyuncuların performansını artırıcı tezarühatta bulunmak. "Küfür cahilliğin bir göstergesidir" Kültürsüz toplumlar,kültürsüz breyler bu yönde haraketlerde bulunurlar.Derneğin amacıda; takımına zarar getirecek bu tür haraketleri engellemek ve o zihniyetteki insanları eğiterek topluma kazandırmaktır.Bu tür spor dernkeleri kampanya başlatarak,broşür bastırıp,eğitici konular yazarak maç girişinde her taraftara dağıtılabilir.Yazılarla "Küfürsüz futbol" gibi,küfürle takıma gelebilecek zararları yazarak, eğitici çalışmalarla taraftarları daha medeni hale getirebilirler. Bunun için sadece dernekler değil,herkes maddi manevi desteği vererek,yazılı basında, görsel basında tv. lerde işlemeli bu konuyu,herşey eğitimsizlikten,bilgisizlikten kaynaklanıyor,bunun için el birliği gerekli,ne yazıkki sadece olanları kınıyoruz fakat,engelleyici somut adımlar atılmıyor bir türlü. Bu iş,bu ülkeyi yöneten insanlara düşüyor,spor bakanımız var,tff' var,il spor müdürlükleri var.Bunların görevi ne neden bu tür faliyetlerde bulunmazlar.? ABI BİZ BU KONFERANSI GEÇEN SENE VERMEYİ DÜŞÜNDÜK AMA DESTEK GÖREMEDİK..YOKSA BİZ BU İŞİ GEÇEN SENE PLANLmıştık...ayrıca geçen sene ki adanaspor maçı öncesi 10 bin adet broşür bastırıp maçtan önce her kapıda tek tek elden dağıtım yaptık ama sağ olsun sivasspor taraftarı okuma zahmetinde bile bulunmadı ... DJMuRaT 03.03.2006, 15:34 ABI BİZ BU KONFERANSI GEÇEN SENE VERMEYİ DÜŞÜNDÜK AMA DESTEK GÖREMEDİK..YOKSA BİZ BU İŞİ GEÇEN SENE PLANLmıştık...ayrıca geçen sene ki adanaspor maçı öncesi 10 bin adet broşür bastırıp maçtan önce her kapıda tek tek elden dağıtım yaptık ama sağ olsun sivasspor taraftarı okuma zahmetinde bile bulunmadı ... Altlarına alıp oturp maç izlediler o broşürlerle!!!! rguler 03.03.2006, 15:38 Altlarına alıp oturp maç izlediler o broşürlerle!!!! başka ne bekliyorsun murat'ım:D 1967_DERNEK_10UR 03.03.2006, 15:39 başka ne bekliyorsun murat'ım:D puhapuhapuhapuhapuha:D sinan-58 03.03.2006, 16:24 arkadaşlar kesinlikleetmemeliyiz edenleride engellemeliyiz sloganımız KUFUR ETMEYİZ ETTİRMEYİZ olsun revenge58 03.03.2006, 16:37 KUFUR DUNYANIN HER YERINDE EDILIYOR.KOTU OYNAYAN FUTBOLCUYA YADA MACI KOTU IDARE EDEN HAKEME,RAKIP TARAFTARA KUFUR EDILMESI FUTBOLUN ICINDE OLAN BIRSEY.ANLAMADIGIM TEKSEY KUFURE VERILEN CEZALAR NEDEN FEDERASYONA ODENIYOR.KUFURU ADAMLAR YIYOR PARAYI FEDERASYON... erem 04.03.2006, 13:00 KUFUR DUNYANIN HER YERINDE EDILIYOR.KOTU OYNAYAN FUTBOLCUYA YADA MACI KOTU IDARE EDEN HAKEME,RAKIP TARAFTARA KUFUR EDILMESI FUTBOLUN ICINDE OLAN BIRSEY.ANLAMADIGIM TEKSEY KUFURE VERILEN CEZALAR NEDEN FEDERASYONA ODENIYOR.KUFURU ADAMLAR YIYOR PARAYI FEDERASYON... Küfürden dolayı kesilen cezalar küfür edilene mi ödensin diyorsun? O zaman küfürden daha az ceza gelir. Bence cezayı kameralarla tesbit edip küfür eden kişilere ödettirmeli. O zaman dahada azalacağını sanıyorum. TracyMcGrady58 04.03.2006, 14:32 bence hic alakasi yok.dernekler ne yapabililer ki GrP_GARDAŞLAR 04.03.2006, 15:07 BİZLERDE GRUP GARDAŞLAR OLARAK KESİNLİKLE KÜFÜRLÜ TEZAHURATLARA KARŞIYIZ GRUP NEZDİNDE KESİNLİKLE BU TARZ TEZAHURATLAR YASAKTIR. BU KURALA UYMANYANLAR GRUPTAN İHRAC EDİLECEKTİR DİYE Bİ MADEMİZDE MEVCURTTUR.GS MAÇINDA BİZİM TARAFTA BULUNAN TARAFTARLARDAN (BUNLARA ÇEKİRDEKCİLER DİYE TABİR EDİYORUZ) BAZILARI KÜFÜR EDETMEYE VE KAR TOPU İLE RAKİP TARAFTARI KIŞKIRMAYA ÇALIŞTI ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR BUNLARI ENGELLEDİK VE BUNDADA BAŞARILI OLDUĞUMUZA İNANIYORUZ. sinan58_34 04.03.2006, 15:50 bu konuda drneklerın yapabılecegı pek fazla bısey oldugunu sanmıyorum taraftarın duyarlı olması lazımn 1967_DERNEK_10UR 07.03.2006, 00:14 KÜFÜR EDENE KADAR TAKIMIN ALKIŞLASAN VEYA BİR KIRMIZ-BEYAZ YAPILSA BUNDAN DAHA İYİ OLUR..KÜFÜR EDİP REZİL DURUMA DÜŞMEKTENSE DESTEK OLUNMALI.. 1967_DERNEK_10UR 07.03.2006, 00:57 http://www.sivasspor.com/images/stories/Pankart-Spor-Sevgi-ANIMATIO.gif Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 erem 07.03.2006, 11:46 1967_DERNEK_10UR Resim çok hoş. Keşke bütün dünya böyle düşünse. 1967_DERNEK_10UR 07.03.2006, 23:01 1967_DERNEK_10UR Resim çok hoş. Keşke bütün dünya böyle düşünse. TAKIMIMNIZIN VE ŞEHRİMİZİN MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA BİZ KENİ DAVRANIŞLARIMIZI KONTROL ETMELİYİZ..DİĞERLERİ BİZİ İLGİLENDİRMEZ..BİZ ÖRNEK OLALIM ..BİZİ ÖRNEK ALSINLAR.. MAVİ_BERE 08.03.2006, 23:26 Türkiye'de Küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi? Aslında bu konu her tribün için geçerli değil... Bazı takım taraftar dernekleri herseye karışabiliyor.... Ve bazı tribün liderleri kulüp başkanlarından daha çok yetkili..... YatodaSin 08.03.2006, 23:54 Insanin agzi bozuksa dernekler napsinki.Adam biletini alir gider agzina gelen küfürü sayar.Ama eger sayan adam dernekdense tabiki biseyler yapilir bbptek58 11.03.2006, 10:32 bence bu topic bsşlığı çok yerinde olmuş.. çok önemli bi konu... dernekler tabii ki tribünün kontrolünü sağladıkları için bu konuda en büyük sorumluluk onlarda... metinumar 11.03.2006, 11:05 Dernekler nasıl etkili olsun gardaş insanın beyninden geçeni yanındaki veya çevresindeki kişiler nereden bilsin casus84 11.03.2006, 11:08 Stadlarda küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi? Dernekler istese stadlarda küfür biter mi? Zannetmiyorum derneklerle alakası olacağını.Küfür kişisel bir hareket ve kimseye maal edilemez. 34istanbul_58 11.03.2006, 12:01 Bence de derneklerle alakalı bir konu değil ama futbol sahalarımızın kötü yönlerinden biri küfür. Tabiki herkes kandinden sorumludur ama derneklerde seyircileri olumsuz şeylerden vazgiçirme konusunda uyarabilirler ya zaten bir iki kişinin söylediği küfür statda duyulmaz bile toplu olunca karışışıyor işler (sivasspor taraftarları için demiyorum) genel olarak söylüyorum. Statlardan küfürü kaldırmak için herkesin çaba sarfetmesi lazım Sivasspor.com1 34istanbul_58 11.03.2006, 12:03 bence de derneklerle alakalı bir konu değil ama futbol sahalarımızın kötü yönlerinden biri küfür. Tabiki herkes kandinden sorumludur ama derneklerde seyircileri olumsuz şeylerden vazgiçirme konusunda uyarabilirler ya zaten bir iki kişinin söylediği küfür statda duyulmaz bile toplu olunca karışışıyor işler (sivasspor taraftarları için demiyorum) genel olarak söylüyorum. Statlardan küfürü kaldırmak için herkesin çaba sarfetmesi lazım ----------------------------------- KÜFÜRÜ BIRAK TEZAHÜRATA BAK TAKIMINA SAHİP ÇIK ÇEKİRDEĞİ BIRAK serhankaburcuk 11.03.2006, 21:26 Türkiyede Küfürlü tezahüratlar konusunda Taraftar derneklerinin illaki rolü var....Ama şunu özelliklede belirtelimki biz 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak en başından beri küfürün karşısında olduk ve olmayada devam edeceğiz....Bizim dernek mensuplarına biz her maç öncesi telkinlerde bulunuyoruz küfür etmemeleri yönünde...Önceki yıllarda stadımızda bizimde istemediğimiz toplu küfürler olağanca fazla idi ama biz hem kulübümüzün zarar görmemesi hemde insanların aileleri ile maça gelmelerini sağlamak için küfürü önlemeye çalışıyoruz...İnşallah bundan sonra ailelerde maça gelecek ve stadımızda ferdi küfürlerde azalacak.... Serhan KABURCUK 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği 2.Bşk. erem 13.03.2006, 17:09 DENİZLİ (İHA) - Denizlispor-Sivasspor maçı öncesi, aynı taraftar grubunun üyesi oldukları öğrenilen 3 kişi arasında çıkan kavgada, silahla vurulan 1 kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Denizli'de Denizlispor-Sivasspor futbol maçı öncesi, sabah saatlerinde, Halk Caddesi üzerinde 57 Gençlik Taraftar Grubu üyeleri oldukları öğrenilen R.S. (Ramazan Selçuk-16), R.Ç. (Recep Çimen) ve İ.Ç. (İbrahim Çimen) arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma başladı. İddiaya göre, kavgaya dönüşen tartışmada R.S, kuru sıkı tabancadan bozma silah ile göğsünden vuruldu. Ağır yaralı olarak olay yerine gelen acil servis ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şahıs, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra zanlılar R.Ç. ve İ.Ç, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. KAYNAK MYNET HABER... __________________ erem 13.03.2006, 17:10 yukardaki haberi 1967_dernek_10ur isimli üyeden aldım erem 20.09.2008, 22:36 Bence alakası yok!!!!İstem dışı bişi...Yani maçta heycanlanmayaz anlayamaz...Trabzon maçında hakeme çok küfür ettim walla....Cafrde bayanlar felan wardı ama onlarda maçı ve pozisyonları izlediklerinde bana hak werdiler...Ama bende Küfürün etkisizleştirilmesinden yanayım!!!!!! enpati kurmalısın bence hakemde insan sonuçta erem 09.10.2008, 14:10 ben bu konuya takıldım kaldım gerçi benim bu konuyu açtığımdan bu güne kadar azaldı sanırım küfür ama (benle ilgisi varlış gibi algılanmasın:)) atababa111 09.10.2008, 14:55 STADYUM KÜLTÜRÜ ALMADIĞIN BELLİ..VE SİVASTA Kİ MAÇLARA GİTMEDİĞİNDE ORTADA...HİÇ BİR TARAFTAR DERNEĞİ TAKIMININ ZARAR GÖRMESİNİ İSTEMEZ..HELE Kİ KÜFÜR TOPLUMUMUZUN EN BÜYÜK SORUNU KİMSEYE KÜFÜR EDİN DEMİYORUZ.EDENEDE ZATEN ENGEL OLUYORUZ..SİVASTA Kİ MAÇLAR DA BİREYSEL KÜFÜRLER OLUYOR TOPLU HALDE KÜFÜR OLMASI SÖZ KONUSU DEĞİL.MARATON TRİBÜN BİZİM OLDUĞUMUZ YERDİR .AKSİ BİR HAREKET BİZE FATURA EDİLİYOR..ONUN İÇİN HERKESİN DİKKATLİ OLMASI LAZIM...BİZ BİR RESMİ DERNEĞİ TEMSİL EDİYORUZ.DERNEK BAŞKANIMIZ YALÇIN ABI OLSUN YÖNETİCİLERİMİZ MUSTAFA ABI ,İSAK ABI VE NAİL ABI OLSUN MAÇ SIRASINDA DEVAMLI TRİBÜNLERİ TAKİP EDEREK KONTROL DIŞINA ÇIKMALARINI ENGELLİYORLAR.. TAMAM KÜFÜRÜ ENGELLEYİN DE KARDEŞİM ŞU ÇEKİRDEK YİYENLERİ DE Bİ ENGELLEYİN.ZATEN MARATONDAKİ İNSANLAR ÖLE UYUŞUKKİ SANMIYORUM KÜFÜR EDEBİLSİNLER.ONLAR ANCAK ÇEKİRDEK YEMEYİ BİLİRLER.SİZ DE ORADA BİRŞEYLER YAPMAK İSTİYORSANIZ ÇEKİRDEĞİ ENGELLEYİN.COŞTURUN.YOKSA BAŞKA İHSAN İSTEMEZ...... XXCakir58 09.10.2008, 16:15 Asslinda hepimizde hata var, herkes stada gelse küfürsüz, kavgasiz mac izlese, belkide bütün Türkiye düzelir. O zaman hem takimlar, hemde türkiye birlik beraberlik icinde olurlar. |