Orijinalini görmek için tıklayınız : hakemlerin tuttuğu takımlar.
Orhan Erdemir - Galatasaray
Süleyman Abay - Beşiktaş
Erol Ersoy - Fenerbahçe
İsmet Arzuman - Galatasaray
Mustafa Çulcu - Fenerbahçe
Oktay Demiray - Fenerbahçe
Yunus Yıldırım - Fenerbahçe
Metin Aydoğan - Galatasaray
Aytekin Durmaz - Beşiktaş
Metin Tokat - Galatasaray
Cem Papila - Beşiktaş
Serdar Tatlı - Fenerbahçe
Bülent Yıldırım - Fenerbahçe
Selçuk Dereli - Galatasaray
Yılnur Önen - Galatasaray
Zafer Önder İpek - Fenerbahçe
Cem Deda - Fenerbahçe
Kuddusi Müftüoğlu - Galatasaray
Bülent Demirlek - Fenerbahçe
Hakan Sivriselvi - Fenerbahçe
Fırat Aydınus - Beşiktaş
Hüseyin Göçek - Galatasaray
Bi dene SiVası tutan yokmu be abi.....üzüldüm walla
ben hakem olsaydım kesin onu tutardım 4 büyük diye adlandırılan trabzonlu hakem bile yok...hakemlerde de fenerbahçe üstün :)
yusuf_07 08.10.2005, 10:15 ben hakem olsaydım kesin onu tutardım 4 büyük diye adlandırılan trabzonlu hakem bile yok...hakemlerde de fenerbahçe üstün :)
KARDEŞİM FB ŞUAN TÜRKİYEDE HER ŞEYDE DİĞER TALIMLARDAN ÜSTÜN.BUNU DÜN GS 2.BAŞKANI ERGÜN GÜRSOY BİLE SÖLEDİ.AMA BU HAKEMLERİN TUTTUKLARI TAKIMLARI NERDEN BİLİYOSUN.KAYNAĞI NEDİR.............
x_burnley 08.10.2005, 11:45 ZATEN HERKES BİLİYOR BU TÜRKİYE 4 BÜYÜK SEMPATİSİNİ AMA BU KADRODA SİVASLI OLMAMASI ÇOK GÜZEL BİZ BU ŞEKİLDEDE GÖMERİZ ONLARI SAHAYA SİVASIMIN HAKEMLERİ BİZLERİZ ONLARI BİZ DESDEKLİYECEĞİZ HAKEMLER DEĞİL
kangalli58yasin 08.10.2005, 11:48 SADECE ISTANBUL TAKIMLARINI TUTUYORLAR
FENERBAHCE:10
GALATASARAY:8
BESIKTAS:4
aslinda hakemlerin tuttugu takim halk tarafindan bilinmemesi lazim
cem papila beşiktaşlı olduğu içinmi beşiktaş maçlarını katlediyor.
Orhan Erdemir - Galatasaray
Süleyman Abay - Beşiktaş
Erol Ersoy - Fenerbahçe
İsmet Arzuman - Galatasaray
Mustafa Çulcu - Fenerbahçe
Oktay Demiray - Fenerbahçe
Yunus Yıldırım - Fenerbahçe
Metin Aydoğan - Galatasaray
Aytekin Durmaz - Beşiktaş
Metin Tokat - Galatasaray
Cem Papila - BeşiktaşSerdar Tatlı - Fenerbahçe
Bülent Yıldırım - Fenerbahçe
Selçuk Dereli - Galatasaray
Yılnur Önen - Galatasaray
Zafer Önder İpek - Fenerbahçe
Cem Deda - Fenerbahçe
Kuddusi Müftüoğlu - Galatasaray
Bülent Demirlek - Fenerbahçe
Hakan Sivriselvi - Fenerbahçe
Fırat Aydınus - Beşiktaş
Hüseyin Göçek - Galatasaray
bu hakemlerin yönettiği yada yönetecekleri maçlara nasıl güveneceksin.
ben şahsen güvenmiyorum.
hepsi duygularına yenik düşecektir.
ve hakem tarışmaları sonsuza kadar sürecek.
sonucta hakemlerde insan istemedende olsa tuttugu takima calar
serhankaburcuk 08.10.2005, 15:39 Bütün hakemler Fenerbahçeli bence zaten Fenerin oynadığı maçlardanda belli oluyor...Fenerbahçenin bu sezon 8 haftada hakem sayesinde 6 puanları var bu maçlar ise;Ç.Rize ve Konya....
karakule58 08.10.2005, 16:01 kardeş iyi hoş güzelde cem papilanın beşiktaşlı oldugunu hiç sanmıyorum .. o ols olsa febe lidir.....
bbptek58 08.10.2005, 16:01 BU HAKEMLERDEN ADAM OLMAZ HİÇ SİVASSPORLU YOK
yusuf_07 08.10.2005, 16:16 Bütün hakemler Fenerbahçeli bence zaten Fenerin oynadığı maçlardanda belli oluyor...Fenerbahçenin bu sezon 8 haftada hakem sayesinde 6 puanları var bu maçlar ise;Ç.Rize ve Konya....
YA BIRAK SERKAN YA.BUNLAR SADECE FB YEMİ OLUYO BEŞİKTAŞIN TAHKİME BÜTÜN BAŞVURULARI KABUL GÖRMÜŞ BEŞİKTAŞ LEHİNE DEĞİŞTİRİLMİŞ.YA GS 4 YIL ÜSTÜSTE NASIL ŞAMPİYON OLDU..HAKEMLER GÖRÜP VERSİN KARDEŞİM GEÇEN SENEKİ FB DENİZLİ TÜRKİYE KUPASI MAÇINI HATIRLA.YADA KAYSERİ MAÇINDA ANELKANIN 9. DAKİKADA VERİLMEYEN PENALTISI....YANİ 3 BÜYÜK TAKIM DA KOLLANIYOR.SEDECE FB DEĞİL.
gercek58li 08.10.2005, 17:00 Kimse merak etmesin biz hakemleri yenmesini de biliriz...
HANGI TAKIMLARI TUTARLARSA TUTSUNLAR .ADALETLI DAVRANSINLAR.
EGER BOYLEYSE BIZIM İŞİMİZ GERCEKTEN ZOR.ÇOK ÇALİŞMAMIZ LAZIM ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK
1967_Dernek_Ayhan 08.10.2005, 19:10 AMA MALESEF HİÇBİRİNİN GÜCÜ SİVASI GEÇMEYE YETMEDİ :D
Bütün hakemler Fenerbahçeli bence zaten Fenerin oynadığı maçlardanda belli oluyor...Fenerbahçenin bu sezon 8 haftada hakem sayesinde 6 puanları var bu maçlar ise;Ç.Rize ve Konya....
bu şikedir aynı zamanda
serhankaburcuk 09.10.2005, 23:14 Hakemlerin ve hakem hocalarının hepsi Aziz Yıldırımın uşağı...
1967_DERNEK_10UR 09.10.2005, 23:18 bir sürü hakem var sivasspor' tutan yok mu???:(
serhankaburcuk 09.10.2005, 23:20 bir sürü hakem var sivasspor' tutan yok mu???:(
Yok kardeşim yokkkkkk...Az evvel de dediğim gibi hakemlerin hepsi Azizci...
Hakemlerin ve hakem hocalarının hepsi Aziz Yıldırımın uşağı...
bencede doğru söylüyorsun serhan aziz yıldırım yer altı dünyasının en önmeli adamları ile bağlantısı var.
üstelik silah tüccarı olduğunu herkes biliyor.
dünyanın her yerine silah pazarlıyor adam.
mafya ile de çok yakın ilişkileri var.
elbette hakemler fb yi kollayacak.
neticede arkadasimizin biri bir baslik altinda bir olay yazmis ve inandirici gelmemistir.hangi hakem hangi takimi tutuyor?..... arkadaslar gercekci olalim boyle bir olayin bilinmesi demek spor tarihimizde kara bir leke demektir neticede emekli olan bir hakem bile tutúgu takimi soylemiyor. onu birak ailesi bile hangi takimi tutuyor.. bilinmiyor biraz emege ve insanlara saygili olalim.bildigimiz gibi spor yorumculari bile boyle bir konu uzerinde bahsetmemistir sacma gördugumuz ve konusmasina dikkate almadigimiz spor yazarlari ve yorumcularii bile.. arkadasim bu basligi atamn ve konuyu acan her kimsen sunu bilki gercekten ayip etmisin.. insanlarin kafasinda soru isaretleri birakma yikici degil yapici ol hayatinda... neticede bunlar bizim insanlarimiz...
serrkann58 10.10.2005, 09:25 Orhan nerden buldun bu kaynagı bence hiç hoş olmamış burda yaratılan polimiklere baksana adamlarıda zan altında bırakmışsın..Bunların içinde hiçmi SİVASLI yok yada SİVASSPORLU yokmu üzüldüm..
BU ACIKLAMANIN NE KADAR DOGRU OLDUGU TARTISILIR.OZELLIKLEDE SERDAR TATLI'NIN BEŞİKTAŞLI OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM.BİDE CEM PAPİLA VAR AMA NASIL BEŞİKTAŞLI BU ADAM BJK MAÇLARINDA KIYIM YAPIYO RESMEN.
SENEYE SİŞVASIMI DA TUTAN HAKEM CIKAR INSALLAH...
Siir_Misali 10.10.2005, 10:44 BU ACIKLAMANIN NE KADAR DOGRU OLDUGU TARTISILIR.OZELLIKLEDE SERDAR TATLI'NIN BEŞİKTAŞLI OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM.BİDE CEM PAPİLA VAR AMA NASIL BEŞİKTAŞLI BU ADAM BJK MAÇLARINDA KIYIM YAPIYO RESMEN.
SENEYE SİVASIMI DA TUTAN HAKEM CIKAR INSALLAH...
haklısın mustafa...
HAKEMLERIN HEPSI FENERBAHCE BAŞKANI AZİZENİN BOYFRENDİ OLMUŞ
ErdalGüler 10.10.2005, 11:41 Yok kardeşim yokkkkkk...Az evvel de dediğim gibi hakemlerin hepsi Azizci...
BOŞ VERİN ANLIMIZ AK MAÇLARIMIZA ÇIKIP KAZANALIM VEYA KAYBEDELİM. AMA HİÇ DEĞİLSE BAŞKALARI GİBİ HAKEMLER SAYESİNDE KAZANDI DAMGASINI YEMEYELİM.
hakemler hangi takimi tutarsa tutsun ben bu hakemleri hic tumadim
emretan5858 10.10.2005, 12:52 Forumda ve Gerçekte En Buyuk SİVASSPOR`dur Lütfen Başka Takımların simgelerini kullanmayın,,
Bence Pini Balili en karizmatik futbolcu ç.künü .....ğını yirim ben onun..
JACKAL_35 10.10.2005, 13:18 ben hakem olsaydım kesin onu tutardım 4 büyük diye adlandırılan trabzonlu hakem bile yok...hakemlerde de fenerbahçe üstün :)
gardaş tamam yazmışsın.iyi güzel hoşta..inanmak biraz güç..bende hakemlerin şu veya bu takımları tutuyo diye kafadan sallama bişey yapabilirim..belki içlerinde bir kaç tanesi doğrudur ama bunlarıda senin veya benim bilmem biraz zor..bide böyle konular açmanız sivasspor a bi fayda sağlamaz..ancak diğer arkadaşları birbirine düşürür...neden böle bir konu açtığını anlamadım...sivasspor lu hakem olmayabilir ama unutmayınki sivasspor un böyle haksızlıkla kazanılacak puanlara ihtiyacı yok..bizim taraftarımız bize yeter içlerinde hakem olmasada!!!!!!!!!!!!!!
serhankaburcuk 10.10.2005, 14:47 BOŞ VERİN ANLIMIZ AK MAÇLARIMIZA ÇIKIP KAZANALIM VEYA KAYBEDELİM. AMA HİÇ DEĞİLSE BAŞKALARI GİBİ HAKEMLER SAYESİNDE KAZANDI DAMGASINI YEMEYELİM.
Evet çok haklısın alnımızın hakkıyla alalım maçları...Başkaları gibi voleybol oynayarak değil..
FİLENİN YENİ SULTANI ANELKA....
yigidoumit58 10.10.2005, 15:35 abicim cem papila nasıl beşiktaşı tutuyo
görmedin mi samsun maçını
tamam doğru yazmışsın da bi o yanlış
serhankaburcuk 10.10.2005, 15:38 FİLENİN YENİ SULTANI ANELKA
nicolasdasouza58 10.10.2005, 16:13 FİLENİN YENİ SULTANI ANELKA
Herhalde abi sen ya Eziktaslisin yada 6S lisin !!!!
anelkanin yaptigi faul ise ozaman gs de 90. dakikada ankaragucune attigi gol faul !!!!
HAKEMLERI BOSVERIN
LEVENT BICAKCI - GALATASARAYLIII !!!!!!
1967_DERNEK_10UR 10.10.2005, 16:43 Herhalde abi sen ya Eziktaslisin yada 6S lisin !!!!
anelkanin yaptigi faul ise ozaman gs de 90. dakikada ankaragucune attigi gol faul !!!!
HAKEMLERI BOSVERIN
senin senin kadar fenerli olduğunu çok iyi biliyom bizi ne fener ne gs nede bjk bağlar..serhan reis kadar sivasspor'lu ol ondan sonra yorum yap...fenerde aynı mok gs de aynı mok..
arkadaslar ben bunları bir taraftar sitesinden aldım...ayrıca burda yazan arkadaslarında çoğu üç büyükleri zamanla tuttular ama bizler artık tek sivassporu tutuyoruz ayrıca hakemlerin sivaslı olmamasıda çok doğal...
nasıl türkiyede en çok taraftar fenerbahçede varsa hakemlerinde çoğunun fenerli olmasıda normal... anormal olan hakemlerin hangi takımı tuttuğunu söylemesi....
extrasivas 11.10.2005, 15:00 Orhan Erdemir - FB
Süleyman Abay - FB
Erol Ersoy - FB
İsmet Arzuman - FB
Mustafa Çulcu - FB
Oktay Demiray -FB
Yunus Yıldırım - FB
Metin Aydoğan - FB
Aytekin Durmaz - FB MALESEFKI GERCEKTE HANGI TAKIMLARI
Metin Tokat - FB TUTTUKLARININ HIC BIR ONEMI YOK
Cem Papila - FB HEPSI FB YI TUTYO GIBI OLMAK
Serdar Tatlı - FB __ZORUNDALAR__
Bülent Yıldırım - FB
Selçuk Dereli - FB
Yılnur Önen - FB
Zafer Önder İpek - FB
Cem Deda - FB
Kuddusi Müftüoğlu - FB
Bülent Demirlek - FB
Hakan Sivriselvi - FB
Fırat Aydınus - FB
Hüseyin Göçek - FB
yasli kurt 11.10.2005, 15:41 DEMEK ISTEDIGINI COK IYI ANLADIM EXTRASIVAS BU KONUDA SANA TAM DESTEK (kimse alinmasin ama aci olsada gercekler bunlar)
erhan5834 11.10.2005, 15:46 BOŞVERİN SİVAS TAKIMLARI YENERKENDE HAKAMLERİDE YENİYO ZATEN SİVALI OLMASIN HAKEM BİZ HAKKIMIZLA ALIYORUZ MAÇLARI...
serhankaburcuk 13.10.2005, 14:34 Herhalde abi sen ya Eziktaslisin yada 6S lisin !!!!
HAKEMLERI BOSVERIN
Burası Sivasspor sitesi ve bende Sivassporluyum...Diğer Bizans takımları ile işim olmaz....Bu cevap yeterlimi...?
Tarkan ÇeLik 13.10.2005, 15:38 ÖLÜMÜNE SİVASSPOR....
yusuf_07 15.10.2005, 23:52 BİR BİLGİ DE BEN VEREYİM DEDİM....
LEVENT BIÇAKÇI(TFF BAŞKANI) GALATASARAY LI
UFUK ÖZERTEN(MHK BAŞKANI) GALATASARAY LI
ANLAYANA...................... .......
emretan5858 17.10.2005, 12:40 Gardaşlar yapmayın böyle burası sivas forumu en buyuk fb antalya yazıcaksan git fb forumuna yada antalya fb forumuna yaz bjkliysen bjk forumuna gsliysen gs forumuna yaz boyle seyler yapmayın biz sivaslılığımızı heryerde belli etmeye çalışıyoz siz sivaslı değilseniz defolun gidin burdan bu haftasonu çocuğun biriyle sırf sivasa laf etti die dovustuk,, yapmayın boyle şeyler defolun gidin burdan biz dışarda gavur izmirlerde sivasımızı koruyoruz siz sivas forumunda gotluk ediyonuz,,
bu arada izmir temsilcisi gardaşımlada en kısa zamanda tanışalım...
Yigido58_NL 17.10.2005, 14:01 SEREFSIZ BUNLAR YA SANKI BASKA TAKIM YOK TURKIYEDE HEPSI ISTANBUL TAKIMLARINI TUTUYORLAR.
EEEE EN COK PARAYI ONLAR VERIYOR TABIKI ONLARI TUTACAKLAR DEMIIII????
cok gereksiz bir topic oLmus.. hakemLerin hangi takım tuttugunu biLemez kimse.. bu yüzden cok sacma bi konu.. bu arada haddini aşan yazılar görüyorum ama yine ben bir Fenerbahçeliye yakısır şekiLde kuLak asmıyorum.. Bazı arkadasLara sözüm war, Savunacaksanız Sivasspor'u savunun.. burada Sivasspor konusun.. Fenerbahçe'ye, Galatasaray'a, Beşiktaş'a ( Takımların ismini de dogru yazaLım lütfen benim gibi .. ) burda laf atmanın, forumLarı çirkinLeştirmenin bir manası yoK.. haksızsam söyLeyin buyrun..
Gerçek Sivasspor'LuLara seLamLar..
by Fighter
evet her futbolcu gibi hakemlerde takım tutabilir ama sahada asla tutmamalı canımız çok yandı bidahada yanmaz inş.
Selçuk Dereli ve Kuddusi Müftüoğlu'nu gördükçe zaten güvenmiyordum şimdi iyiyden iyiye o hakemleri görünce maç izleyemez duruma geleceğim. Ben asıl Vedat Yıldırım'la, Cüneyt Çakır'ın hangi takımlı olduklarını merak ediyorum. Cüneyt Çakır'ın yönettiği 2 maçta Galatasaray'ı düdükleyince o sezon kutsal ittifak yapıp biri kupayı diğeri ligi isteyince kendilerine ters skorlar olunca isyan etmişlerdi. Ondan sonrada hep birilerini tatmin etme görevini üstlenen federasyon Cüneyt Çakır'ı Fenerbahçe maçlarına vermedi. Geçen yıl hakemliğin yüzkarası Kayseri-Fener maçındada Vedat Yıldırım'da göz göre göre katletmişti maçı...
Abdullah DuMaN 30.08.2007, 16:39 Bi dene SiVası tutan yokmu be abi.....üzüldüm walla
zaten gs ile fb den başka tutan yokki................
Selçuk Dereli ve Kuddusi Müftüoğlu'nu gördükçe zaten güvenmiyordum şimdi iyiyden iyiye o hakemleri görünce maç izleyemez duruma geleceğim. Ben asıl Vedat Yıldırım'la, Cüneyt Çakır'ın hangi takımlı olduklarını merak ediyorum. Cüneyt Çakır'ın yönettiği 2 maçta Galatasaray'ı düdükleyince o sezon kutsal ittifak yapıp biri kupayı diğeri ligi isteyince kendilerine ters skorlar olunca isyan etmişlerdi. Ondan sonrada hep birilerini tatmin etme görevini üstlenen federasyon Cüneyt Çakır'ı Fenerbahçe maçlarına vermedi. Geçen yıl hakemliğin yüzkarası Kayseri-Fener maçındada Vedat Yıldırım'da göz göre göre katletmişti maçı...
çok güzel yazmışsın güzel analiz etmişsin hakemlere karşı kimsenin güvei kalmadı adam can güvenliği tehlikedeyken macı yarıda bırakıyor yine suclu o ne yani ts nin macı alması için macın bitmesinimi beklesin yani.
yigidomustafa58 30.08.2007, 16:52 gerçekten 3 İstanbul takımını tutuyor hepsi.Anadolu çocuğu yok mu hiç...
FENERBAHCE:10
GALATASARAY:8
BESIKTAS:4
altuntas58 30.08.2007, 17:31 Hangi hakem hangi takımı tutarsa tutsun ama benim takımımın sivassporun hakkını tutupta başka takıma vermesin mesela trabzonspor macındaki olaylar gibi ben bülent demirlenki delikanlı bir hakem olarak biliyordum ama oda boşmuş önceden verdiği raporu sıkışınca veya tehditle her ne sebepledir bilemem kıvırıp başka şekilde değiştiriyor bu adamlıkmı bu insanlıkmı? bu hakemlikmi?bu bir adil kararmı sence bülent demirlenk sen hemen istifa et maca cıksaymış 5-6 sivassporluya kırmızı kart göstermesi lazımışda ondan maca cıkmamış bu laflara kargalar bile güler deseneki beni doyurdular hayatımın rüşvetini aldım kalkmış sözde sivasspora kıyak yapmış tavılara giriyorsun yemezler aslanım yemezler
EyüphanAydın 07.09.2007, 19:40 BEN VALLA BÖYLE HAKEMLERİN BASINBA HANGİ TAKIMLI OLDUGUNU SZIDIRMASI BİRAAAAZ KÖTÜ OLDU BENCE HAKEMLER İÇİN ÇÜNKÜ ÖRNEĞİN GALATASARAY -FENERBAHÇE MAÇİNDA EROL ERSOY YÖNETSE HEP FENERİN LEHİNE VERSE NE OLUR SİZ NE ANLARSİNİZ
sızdırmasına gerek yok bence bu araştırma hangi hakemin hangi takıma yakın olduğu araştırmasıdır yoksa hakemler durduk yere neden desin ben şu takımı tutarım diye.
hollywarnrvn 08.09.2007, 14:08 nerden çıktı bu saçmalık ben anlam veremedim evet 4 büyükleri hakemler tutuyorda hakemleri yazmanın ne manası var gidip tek tek hakemlere mi sordunuz? 'siz hangi takımı tutuyorsunuz maçlarda?' diye.
EfsaneMermerbey 08.09.2007, 14:15 ORHAN ABİ ÇOK GÜZEL BİR KONUYA DEĞİNMİŞSİN.BENCE BURADA AÇILAN KONUYU ELEŞTİRENLER DAHA ANLAYAMAMIŞ.HAKEMLERİN TUTTUĞU TAKIMLAR BELLİDİR.BUNU ZATEN AÇIKLAYAN OLUYOR.AÇIKLAMASA BİLE AİLELERİ VEYA TANIYAN SPOR ADAMLARI SÖYLÜYOR.YANİ BURADA ŞU DURUM VAR.BAZI HAKEMLER TUTTUĞU TAKIMLARIN MAÇLARINDA HAİN İLAN EDİLİYOR.ÖRNEKLERİ HER SEZON VAR.ŞİMDİ EŞLEŞTİRİN BAKALIM.YANİ GÖREV SEVGİSİ VAR HAKEMLERDE.BU KONU GAYET NORMAL.TEŞEKKÜRLER ORHAN ABİ.
nerden çıktı bu saçmalık ben anlam veremedim evet 4 büyükleri hakemler tutuyorda hakemleri yazmanın ne manası var gidip tek tek hakemlere mi sordunuz? 'siz hangi takımı tutuyorsunuz maçlarda?' diye.
ben sordum itirazınmı var beğenmiyorsan okumaz yorum yapma...tamam
mermerbey soal burda gerekli yada gereksiz ne acılacağını bilirim neyse herkez istediğini yazar ama haddii açmadan
EfsaneMermerbey 08.09.2007, 14:18 ORHAN ABİ ÇOK GÜZEL BİR KONUYA DEĞİNMİŞSİN.BENCE BURADA AÇILAN KONUYU ELEŞTİRENLER DAHA ANLAYAMAMIŞ.HAKEMLERİN TUTTUĞU TAKIMLAR BELLİDİR.BUNU ZATEN AÇIKLAYAN OLUYOR.AÇIKLAMASA BİLE AİLELERİ VEYA TANIYAN SPOR ADAMLARI SÖYLÜYOR.YANİ BURADA ŞU DURUM VAR.BAZI HAKEMLER TUTTUĞU TAKIMLARIN MAÇLARINDA HAİN İLAN EDİLİYOR.ÖRNEKLERİ HER SEZON VAR.ŞİMDİ EŞLEŞTİRİN BAKALIM.YANİ GÖREV SEVGİSİ VAR HAKEMLERDE.BU KONU GAYET NORMAL.TEŞEKKÜRLER ORHAN ABİ.
AYRICA SPORUN İÇİNDE HAKEMLERDE VAR.SENDEN DAHA ÇOK HAKEMLERLE İLGİLİ KONULAR BEKLERİZ ORHAN ABİ.TEKRAR TEŞEKKÜRLER.KONU SÜPER VE EĞİTİCİ.
yigido Atilla 08.09.2007, 14:21 Hakemlerde insan onlarinda tuttuklari takimlar var ama bunlari kimse bilemez bilirse bir daha o takim macini yönetemez izin verilmez, Hollanda da oynanan PSV - AJAX Maciydi galiba Ajaxin Attigi bir Gole saha sevinen ilk defa bir hakem gördüm Golden sonra yumruk sov yapan dah baska bir hakem görmedim ..icinden sevinen tabiki cok hakem vardir belli etmez etmemelide .....
NOT: Acilan Konu Bence cok normal hakemler Nicin Takim tutmasin.
Arkadaslar Acilan konu Hosunuza gitmiyorsa. Konuyu acan Arkasasi rencide etmeyelim begenirseniz yorumunuzu yazarsiniz begenmiyorsaniz okuyun gecin. benilmeyen konuya kimse yorum yazmazsa o kisi zaten anlar. 60 kisi puar arkasimin konusuna yorum yazmissa ne diyilebilirki ....
semihkilic_58 08.09.2007, 14:49 valla ben bu hakemlerı bılmemde taraflı tarafsız dıye dunkı sivasspor - kasımpaşaspor macında kı hakemlerın hepsı sıvaslıydı ve hıc bırıde taraflı degıldı golumuzu bıle vermedı ofsayt dıye
Ss--58--Ss 08.09.2007, 15:13 tuttukları takımlar galatasaray,besıktas,fenerbahc e. hic sivassporumuzu tutan hakem yokmu yaw:mad:
semihkilic_58 08.09.2007, 15:15 haklıısnız sivasspor yok dıger anadolu takımları da yok
|