Orijinalini görmek için tıklayınız : ONEMLI OLANSAHISLARA KIMLIK VERENDEGERLERDIR SIVASVESIVASSPORDA BIZIM DEGERLERIMIZDIR
HER YENILGIDEN SONRA ISLIKLAMAK HER GALIBIYETTEN SONRA ALKISLAMAK NASIL FUTBOLUN DOGASINDA VARSA ELESTIRMEKTE KABULLENMEKTE SPORUN BIR PARCASIDIR
HER TARAFTAR KESINLIKLE KENDI TUTTUGU TAKIMIN BASARISINI ISTER HATTA HIC YENILMEMEYI VEDE HATTA VE HATTA BERABERLIGI BILE ISTEMEZ
TABI YERINE GORE AMA FUTBOL BIR OYUNDUR NE SEREFIMIZLE KIYASLANABILIR NEDE ONURUMUZLA SPORUDA GUZEL YAPAN SEN HIC BIR ZAMAN IKI TARAFINDA AYNI ANDA GALIP GELEMEYECEGI OLGUSUDUR
COGU ZAMAN KENDI ADIMA ELESTIRILERDE BULUNDUM AMA HICBIR ZAMAN SIVASIN BASARISIZ OLMASINIDA ISTEMEDIM ISTEYEMEMDE
BIR KARDESIMIN BENDEN RICA ETTIGI GIBI ASLINDA ELESTIRININDE DOZUNU AYARLAMASINI BILMEMIZINDE GEREKTIGINI KAVRAMAMIZDIR ASIL OLAN
AMA ELESTIRILERDE KIRICI BIR OLGU YOKSA BANA GORE ELESTIRI HERZAMAN BASARIYA GIDEN YOLDA ITICI GUC OLUR SONUCA ETKI EDEN BIR ILACTIR
TABIKI ELESTIRIYE CEVAB VERMEK HERKESIN HAKKIDIR AMA BUNU KENDI UZERINE ALINARAK CEVAB VERME SELAHIYETINEDE KIMSE SAHIP DEGILDIR
NITEKIM SIVASSPOR BIZIM DEGERIMIZ VE BU DEGERE KIMISI SESSIZCE KABULLENEREK SAHIP CIKAR KIMISIDE ELESTIREREK SAHIP CIKAR BUDA DEMEK DEGILDIRKI AKSI BIR MANADA BIR DUSUNCEYE SAHIBIZ
AMA BIZ SIVASLILAR OLARAK HERZAMAN OLAYI ILK ALGILADIGIMIZ ANDA VERDIGIMIZ TEPKILERLE COGU ZAMAN KAYBEDEN TARAF OLMUSUZ
OLAYLARI ANALIZ ETMEDEN VERDIGIMIZ KARARLAR COGU ZAMAN YAPICI DEGIL YIKICI OLMUSTUR
BENDE KENDI ADIMA HERKESINDE ARTIK BUTUN TARAFTAR CAMIASIDA ICINDE
SAVUNDUGUMUZ DEGERLER ICIN YANI SIVASSPOR ICIN BIR BIRIMIZLE KIRICI OLMAMALIYIZ DIYE DUSUNUYORUM
SAYGI GOSTERELIMKI DEGER GORELIM......
Övgü kadar yergide içimizde olan bir unsur, ama seninde belirttiğin gibi herşeyde olduğu gibi eleştiride de bir sınır vardır...
Bizler eleştiri yaparken mutlaka yapıcı olarak eksik yönleri ifade etmeli ve daha güzeli için uğraşı vermeliyiz...
Ne olursa olsun sivasımızı savunalım ama eleştirecek yönleride mutlaka eleştirelimde sivasımız devamlı ilerlesin. Yenince güzelse yenilince de güzel olsun ama eleştirelim olumsuzlukları sebebini bulup yok edelim basarısızlığı
CÜSSKB-Aynur 14.03.2006, 10:10 HER YENILGIDENSONRA ISLIKLAMAK HER GALIBIYETTEN SONRA ALKISLAMAK NASIL FUTBOLUN DOGASINDA VARSA ELESTIRMEKTE KABULLENMEKTE SPORUN BIR PARCASIDIR
HER TARAFTAR KESINLIKLE KENDI TUTTUGU TAKIMIN BASARISINI ISTER HATTA HIC YENILMEMEYI VEDE HATTA VE HATTA BERABERLIGI BILE ISTEMEZ
TABI YERINE GORE AMA FUTBOL BIR OYUNDUR NE SEREFIMIZLE KIYASLANABILIR NEDE ONURUMUZLA SPORUDA GUZEL YAPAN SEN HIC BIR ZAMAN IKI TARAFINDA AYNI ANDA GALIP GELEMEYECEGI OLGUSUDUR
COGU ZAMAN KENDI ADIMA ELESTIRILERDE BULUNDUM AMA HICBIR ZAMAN SIVASIN BASARISIZ OLMASINIDA ISTEMEDIM ISTEYEMEMDE
BIR KARDESIMIN BENDEN RICA ETTIGI GIBIASLINDA ELESTIRININDE DOZUNU AYARLAMASINI BILMEMIZINDE GEREKTIGINI KAVRAMAMIZDIR ASIL OLAN
AMA ELESTIRILERDE KIRICI BIR OLGU YOKSA BANA GORE ELESTIRI HERZAMAN BASARIYA GIDEN YOLDA ITICI GUC OLUR SONUCA ETKI EDEN BIR ILACTIR
TABIKI ELESTIRYE CEVAB VERMEK HERKESIN HAKKIDIR AMA BUNU KENDI UZERINE ALINARAK CEVAB VERME SELAHIYETINEDE KIMSE SAHIP DEGILDIR
NITEKIM SIVASSPOR BIZIM DEGERIMIZ VE BU DEGERE KIMISI SESSIZCE KABULLENEREK SAHIP CIKAR KIMISIDE ELESTIREREK SAHIP CIKAR BUDA DEMEK DEGILDIRKI AKSI BIR MANADA BIR DUSUNCEYE SAHIBIZ
AMA BIZ SIVASLILAR OLARAK HERZAMAN OLAYI ILK ALGILADIGIMIZ ANDA VERDIGIMIZ TEPKILERLE COGU ZAMAN KAYBEDEN TARAF OLMUSUZ
OLAYLARI ANALIZ ETMEDEN VERDIGIMIZ KARARLAR COGU ZAMAN YAPICI DEGIL YIKICI OLMUSTUR
SAVUNDUGUMUZ DEGERLER ICIN YANI SIVASSPOR ICIN BIR BIRIMIZLE KIRICI OLMAMALIYIZ DIYE DUSUNUYORUM
SAYGI GOSTERELIMGI DEGER GORELIM......
Arkadaşım çok güzel bir konuyu ele almışsın. sana ve üstte yazan arkadaşlarıma katılıyorum.
Bizi buralara kadar taşıyan, Sivasspor camiasına şükran borçluyuz. Bunun yanı sıra başarıların takdir edilmesi kadar, eleştirilmeside doğal ama dozajını iyi ayarlamak ve yapıcı olmak gerekiyor.
Arif Coşkun 14.03.2006, 11:16 HER YENILGIDEN SONRA ISLIKLAMAK HER GALIBIYETTEN SONRA ALKISLAMAK NASIL FUTBOLUN DOGASINDA VARSA ELESTIRMEKTE KABULLENMEKTE SPORUN BIR PARCASIDIR
BIR KARDESIMIN BENDEN RICA ETTIGI GIBI ASLINDA ELESTIRININDE DOZUNU AYARLAMASINI BILMEMIZINDE GEREKTIGINI KAVRAMAMIZDIR ASIL OLAN
TABIKI ELESTIRIYE CEVAB VERMEK HERKESIN HAKKIDIR AMA BUNU KENDI UZERINE ALINARAK CEVAB VERME SELAHIYETINEDE KIMSE SAHIP DEGILDIR
O kadar güzel değinmişinki konulara, adeta ders verir gibi. Evet herşeyin bir haddi,sınırı, dozajı vardır,bunlar aşıldığında hoş olmayan şeyler çıkar ortaya,onun için,sevgi saygı ve hoşgörüde hiçbir zaman unutulmamalı.
serhankaburcuk 14.03.2006, 21:52 Arkadaşın yazdıklarına canı gönülden katılıyorum...
Eleştirinin ve sevincin dozunu ayarlayabilmeliyiz....
ErdalGüler 14.03.2006, 22:00 evet gerçekten doğru bir yaklaşım... Herşeye kafa salladıktan sonra hiçbirşeyin anlamı ve gelişmesi söz konusu olamaz.. Ama yapıcı bir şekilde insanları kırmadan yapılan, düzeyli ve bilinçli eleştiri her zaman güzel şeyleride beraberinde getirir. Bunu anlaması gereken ama bir türlü anlamayan ve düşüncesizce eleştirler yapan o kadar çok insan varki, çoğu kez bunların yüzünden yapıcı olabilecek şeyler bile yıkıcı olabiliyor. Gerçekten bu sınırı koruyabilmeli ve düşüncesizce eleştirlerden kaçınmalıyız...
1967_DERNEK_MUSTAFA 14.03.2006, 22:42 arkadaşım yazına katılıyorumda davulun sesi uzaktan hoş geldiği için olaylarıniçinde olmuyup varmış gibi konuşanlara ve yazanlarada ben çok kızıyorum
HER YENILGIDEN SONRA ISLIKLAMAK HER GALIBIYETTEN SONRA ALKISLAMAK NASIL FUTBOLUN DOGASINDA VARSA ELESTIRMEKTE KABULLENMEKTE SPORUN BIR PARCASIDIR
BU YAZIMI TEKRARLAMAK MAHIYETINDE DEGIL BAZI GARDASLARIMI GALIBA DIGER YAZILARIMDA UZMUSUM HERKESIN ONUNDE OZUR DILEMESINI BILIRIM BILDIMDE OZRU KABUL ETMEKDE GARDASLARIMAKALMIS
AMABENDAHIL HERKESIN YUKARIDAKI YAZDIGIM KONULARDA HEMFIKIR OLMASI GEREKMEKTE DIYEDEDUSUNMEKTEYIM
IYILIGE DUR OLMAZ KOTULUKSE BAKIKALMAZ HAYAT BASARILARI HATALARLA
KABULLENMESINI OGRETIR BEN HAYATIMIN UC NOKTALRINDA YAPMIS OLDUGUM HATALARIMI UTANC VERICI DEGILDE UYANISA GIDEN YOLDA SILKINIP KALKMAK ICIN BIR DERS OLARAK GORUYORUM
DEDIGIM GIBI SIVAS VE SIVASSPOR BIZIM DEGERLERIMIZ TARTISSAKDA AYNI NOKTADA BIRLESTIGIMIZIN UMARIM HERKES FARKINA VARIR SAYGILAR...
ofgurleyuk78 15.03.2006, 23:46 Elestiri, tenkit insanin avucundaki kus gibidir. Fazla sikarsan ölür, fazla gevsetirsen kaçar. Elestiri ve tenkit yapici olursa yararli olur. Elbette futbolda yenmek te var yenilmekte. Önce bunu kabüllenmek lazim. Her seyde oldugu gibi hatalari sorgulayip çözüme ulasmak bize basariyi getirir. Mecnun Baskan denizli maçinda "futbolcularimi taniyamadim " diyor. Sayin Lorant "oyuncularimi sahada göremedim" diyor. Demekki bizim topçulara rahat batti. Hadi elestirme bakalim.
Elestiri, tenkit insanin avucundaki kus gibidir. Fazla sikarsan ölür, fazla gevsetirsen kaçar. Elestiri ve tenkit yapici olursa yararli olur. Elbette futbolda yenmek te var yenilmekte. Önce bunu kabüllenmek lazim. Her seyde oldugu gibi hatalari sorgulayip çözüme ulasmak bize basariyi getirir. Mecnun Baskan denizli maçinda "futbolcularimi taniyamadim " diyor. Sayin Lorant "oyuncularimi sahada göremedim" diyor. Demekki bizim topçulara rahat batti. Hadi elestirme bakalim.
USTAD BENDE SENINLE AYNI FIKIRDEYIM AMA BEN YAZIMI ZATEN BU KONUDAN DOLAYI YAZDIM ELESTIRI YAPTIGIM YAZILARIMDA BANA KARSI BIR TAVIR OLUSTUGU ICIN YAZDIM AMA ARKADASLARLA GEREKLI ISTISAREYI YAPARAK ORTA YOLUDA BULDUM AYRICA EKLEMEK ISTEDIGIM BIRKAC SEY DAHA VAR LUZUMSUZ OLARAK GORULEN BASI KONULARIM KALDIRILIRKEN YUZLERCE GEREKSIZ KONU HALA FORMLARDA KALABILIYOSA BAZI GARDASLARIMIZIN ARTIK GERCEGI KAVRAMASI GEREKIYO DIYE DUSUNUYORUM SIVASSPOR SITESINDEN YASAKLANMAKLA KIMSEBENIM SIVASSPOR SEVGIMIYOK EDEMEZ YASAKLAYANDA SIVASA FAYDAVEREMEZ HAKSIZMIYIM
AYRIYETEN SPOR BENIM HAYATIMDA BIR HOBI DIGER ARKADASLAR NASIL GORUYO BILMIYORUM AMA BENIM YAZILARIMDAKI YAZDIKLARIMIN BENI BAGLADIGI KANISINDAYIM GEREKIRSE BU SITEYLEI GILENEN RUSTU ELMASIDAGIDER ALMANYADA GORURUR KONUSURUMCUNKI ARTIK BAYDI BU KONULAR INSALARI ANLAMAKMUMKUN DEGIL
ALMANYAD
evet burda eleştırıden bahsedılıyor.tabiki eleştiri yapılmadan kötuyu iyiyi nasıl sececegız.eleştırı yapılırkende kımsenın kalbıni kırmadan yaparsak iyi olur.fıkırlere karşı saygılı olmak şartıyla .
sana katılıyorum kardeş.................
yerliturkuaz 16.03.2006, 09:10 elestirinin her zaman olumlu yani vardir kisileri olgunlastirir sivasimizda ligde daha yeni ve bu tur elestiriler almasi sivasimizi olgunlastirir tabi elestirinin iyiside var kotusude var iki elestiri cesidinide seviyeli bir sekilde yaparsak daha olumlu olur
35gürün58 16.03.2006, 10:02 Hattap arkadaşımıza katılmamak elde değil eleştirinin dozu ayarlı olursa daima düzelmek,düşünmek,yanlışları bir daha yapmamak adına yönlendirici olur. Bizler tabii ki takımımızın başarısı için yürek çarpıntısı içindeyiz ,olumsuzluklar olduğu zaman (yanlış transfer politikası gbi)açıkça uyarı mahiyetinde söylemek her sivassporlu kardeşimin tabii ki görevidir, ikinci yarı bulunduğumuz durum yanlış transfer politikasının bir sonucudur.. bazı takımların aşağılardan yukarı çıkmaları da onların doğru transfer politikalarının bir sonucudur, biz bu fırsatı kaçırdık,maalesef aldığımız oyuncular sattığımız oyuncuların 2 gömlek altındalar,neticede zarar gören sivasspor oldu şimdi bunu eleştirmek Sivassporumuza zarar vermekmi ? yoksa bu hataların bir daha tekerrür etmemesi için yapıcı bir uyarı mı ..onun için arkadaşlarca yapılan yapıcı yol gösterici eleştiriler takımın toparlanması için elektriktir.yapılmasında da fayda vardır...
Hattap arkadaşımıza katılmamak elde değil eleştirinin dozu ayarlı olursa daima düzelmek,düşünmek,yanlışları bir daha yapmamak adına yönlendirici olur. Bizler tabii ki takımımızın başarısı için yürek çarpıntısı içindeyiz ,olumsuzluklar olduğu zaman (yanlış transfer politikası gbi)açıkça uyarı mahiyetinde söylemek her sivassporlu kardeşimin tabii ki görevidir, ikinci yarı bulunduğumuz durum yanlış transfer politikasının bir sonucudur.. bazı takımların aşağılardan yukarı çıkmaları da onların doğru transfer politikalarının bir sonucudur, biz bu fırsatı kaçırdık,maalesef aldığımız oyuncular sattığımız oyuncuların 2 gömlek altındalar,neticede zarar gören sivasspor oldu şimdi bunu eleştirmek Sivassporumuza zarar vermekmi ? yoksa bu hataların bir daha tekerrür etmemesi için yapıcı bir uyarı mı ..onun için arkadaşlarca yapılan yapıcı yol gösterici eleştiriler takımın toparlanması için elektriktir.yapılmasında da fayda vardır...
USTADIM SUNU GORDUMKI EGITICI KONULARA HIC RAGBET YOK GARDASLARIMIZA SESLENIYORUM MACIN SKORU TEKNIK KADRO BU GIBI KONULAR ALENIOLAN KONULAR AMA EN ONEMLISI GECEK TARAFTARLIK VE SIVASLILIK NASILMISBU KONUYU DAHA CIDDIYE ALMANIZI TEMENNI EDIYORUM
GrP_GARDAŞLAR 18.03.2006, 14:31 Zeten herkes kazansaydı neyin ne anlamı kalırdı.Zevkler kazanmak ve kaybetmek arasında gidip gelen adrenalin sayesinde tadılır.Eleştirilerde bence suçlayıcı nitelik taşımamalı eleştirirsin iyiydi veya kötü diye ona saygımız sonsuz ama direk şahsa vs. suçlama niteliğindeki eleştirilere her zaman karşı çıkılmalıdır.Yeniliyorsanda hani derlerya ''delikanlı ol canımı yee'' misali kabullenip karşı tarafında elini sıkıp alkışlamasını bilmeliyiz......
ofgurleyuk78 18.03.2006, 15:54 Kimse bu sitede bulunanlarin Sivasspor sevgisinden süphe etmez. Elestiriyorsak bu bizim sevgimizden. insallah gençler maçinda ve sonrasinda bol bol alkislayacagiz. Celep sevdigi postu yere vururmus ki daha iyi olsun. Sivasspor bizim herseyimiz.
|