Orijinalini görmek için tıklayınız : HAKEM Çetin Sarıgül???

GuNaY
19.03.2006, 16:28
HER NE KADAR İYİ NİYETLİ DÜŞÜNMEYE ÇALIŞSAKTA HAKEMİN KARARLARI ÇOK İLGİNÇTİ :confused: :confused:
GEREK GOLDE GEREK FAUL VE DİĞER POZİSYONLARDA YAN HAKEMLERİ HİÇE SAYARAK HATALARDA BAŞROLÜ ALDI!!!
BAŞTADA DEDİĞİM GİBİ İYİ NİYETLİ OLSAKTA AKLIMIZA BAZI ŞÜPHELER GELMİYOR DEĞİL...
GENÇLERBİRLİĞİNİN İKİNCİ YARIDAKİ YÜKSELİŞİNİ VE HAKEMİ BİR ARADA YENEREK ÇOK ÖNEMLİ BİR 3 PUAN ALDIK ;) ;)

bugrakova
19.03.2006, 16:32
hakem berbattı resmen özellikle kel hakem berbattı

Arif Coşkun
19.03.2006, 16:38
HER NE KADAR İYİ NİYETLİ DÜŞÜNMEYE ÇALIŞSAKTA HAKEMİN KARARLARI ÇOK İLGİNÇTİ :confused: :confused:
GEREK GOLDE GEREK FAUL VE DİĞER POZİSYONLARDA YAN HAKEMLERİ HİÇE SAYARAK HATALARDA BAŞROLÜ ALDI!!!
BAŞTADA DEDİĞİM GİBİ İYİ NİYETLİ OLSAKTA AKLIMIZA BAZI ŞÜPHELER GELMİYOR DEĞİL...
GENÇLERBİRLİĞİNİN İKİNCİ YARIDAKİ YÜKSELİŞİNİ VE HAKEMİ BİR ARADA YENEREK ÇOK ÖNEMLİ BİR 3 PUAN ALDIK ;) ;)

Biz sadece radyodan dinlediğimiz için bir şey diyemiyoruz şuan:) Osman sen maçı izledinmi izlediysen nasıl izledin:)

GuNaY
19.03.2006, 16:44
Biz sadece radyodan dinlediğimiz için bir şey diyemiyoruz şuan:) Osman sen maçı izledinmi izlediysen nasıl izledin:)
ABİ YAN HAKEMLERE UYMAMA KARARINI GÖRÜYORDUR ELBET SPİKER DEĞİLMİ?
ZATEN SOMUT BİRŞEY YAZMADIM :) MAÇA GİDEN ARKADAŞLAR DAHA NET YORUMLAR ;) ;)

agca58
19.03.2006, 16:53
allaha havale ediyoum bennnnnnnnnn..

sebo-can
19.03.2006, 16:54
MARATONUN TARAFINDAKİ YAN HAKEM RESMEN SİVASI KATLETMEYE ÇALIŞTI ONA RAMEN MAÇI ALDIK ÜÇÜNCÜ GOLÜ RESMEN YEDİ BEN NET OLARAK GÖRDÜM ŞANSTA YANIMIZDA İDİ

alimuharrem58
19.03.2006, 17:01
akşam macı ızleyıp ondan sonra yorum yapmak ıstıyorum ama radyodan dınledıgım kadarıyla yan hakemle orta hakem bazı pozısyonlarda farklı dusunduklerı kesın

freeboy-apo
19.03.2006, 17:37
ARKADASLAR -NEDIR BU HAKEMLERDEN CEKTIGIMIZ
HELE O-KEL KAFALI-ADINA LAIK OLMAYAN-MEHMET FATIH VAR YA ADAM
TAM SIVASSPOR DÜSMANI BE-HANGI MACIMIZI YÖNETTIYSE MUTLAKA 1-2 GOLÜMÜZÜ VERMEMISTIR-BU GÜNKÜ MACI SEYREDEMEDIK-ALMANYADA OLMANIN DEZ AVANTAJI-AMA KALBIMIZ SIVASIMIZDA

FATIMA
19.03.2006, 17:55
ABİ YAN HAKEMLERE UYMAMA KARARINI GÖRÜYORDUR ELBET SPİKER DEĞİLMİ?
ZATEN SOMUT BİRŞEY YAZMADIM :) MAÇA GİDEN ARKADAŞLAR DAHA NET YORUMLAR ;) ;)

ben akşam lig tv den maçı izler erman amcamın yorumlarını ve kendi düşüncelerimi söylerim artık:D:D:D

1967_DERNEK_NAİL
19.03.2006, 18:04
TEKKELİMEYLE MOLOZDU HAKEM LER

TracyMcGrady58
19.03.2006, 18:08
vallaha daha nediyelim her hafta canimizi yakmaya calisiyolar ama basarili olamiyolar.rakip takimi üstüne bide hakemi yenmek cok zevkli oluyo.galibiyetin tadi cikiyo

1967_DERNEK_10UR
19.03.2006, 18:09
ORTA HAKEM ÇOK KORKAKTI KART ÇIKARMA CESARETİ BİLE GÖSTEREMEDİ.GENÇLERBİRLİĞİ FUTBOLCULARINI CESARETLENDİRDİ..ARTIK HAKEMİDE GEÇTİK ALLAH TAN FUTBOLCULARIMIZ DA AŞIRI BİR SAKATLIK YOKTU SAHA SANKİ KIRKPINAR GÜREŞ MEYDANI GİBİYDİ..YAN HAKEMDE TAM BİR FACİAYDI VERDİĞİ KARARLARLA TRİBÜNLERİ ÇİLEDEN ÇIKARDI..

1967_CLUB_HÜSEYİN
19.03.2006, 18:46
hakem bu haftaki oynan sivasspor-genclerbirliği maçında çok berbat bi maç sergeiledi ama ona rağmen karşılık saha varımızı yoğumuzu ortaya koyarak 3 puanımızı aldık gerek gol pozisyonlarınd aolsun grek faullerde gerekse ofsayt pozisyonların da çok hatası vardı çetin sarıgülün hele hele yediğimiz golde yan hakemin kararıyla verdi golü herşey her zaman hakemle oynamak la olmaz ni tekimde öyle oldu hemi hakemi yendik hemide gencleri topğpcularımızın hepsini canı gönülden kutluyorum devamının gelmesini temenni ediyorum...!

1967_DERNEK_10UR
19.03.2006, 19:04
hakem bu haftaki oynan sivasspor-genclerbirliği maçında çok berbat bi maç sergeiledi ama ona rağmen karşılık saha varımızı yoğumuzu ortaya koyarak 3 puanımızı aldık gerek gol pozisyonlarınd aolsun grek faullerde gerekse ofsayt pozisyonların da çok hatası vardı çetin sarıgülün hele hele yediğimiz golde yan hakemin kararıyla verdi golü herşey her zaman hakemle oynamak la olmaz ni tekimde öyle oldu hemi hakemi yendik hemide gencleri topğpcularımızın hepsini canı gönülden kutluyorum devamının gelmesini temenni ediyorum...!
MAÇTA NİYE GÖREMEDİM SENİ HÜSEYİN BEY..AFAROZ EDECEM SENİ DERNEKTEN AZ KALDI:mad: ARTIK DEPLASMAN MAÇLARINI UNUT!!!!!!!!!!

1967_Dernek_Ayhan
19.03.2006, 19:31
allah belasını versin......................

eskiden sade istanbul takımlarını desteklerlerdi...
şimdi işi büyüttüler ankaraya kadar geldiler ...

sanki madalya takacak CAVCAV bunlara..............

ÇEÇEN İBO58
19.03.2006, 20:06
HAKEMLERİN HER ZAMANKİ GİBİ Ş...........LİĞİ ÜSTÜNDEYDİ

ALLAH BU HAKEMLERİ ISLAH EYLESİN

sinan-58
19.03.2006, 20:08
bizsuper ligde butun takımları yeniyoruz ama maçlara hakemleri yenmek için çıkıyoz

ÇEÇEN İBO58
19.03.2006, 20:15
ARTIK HAKEMLERİDE YENMEMİZ LAZIM
KADIKÖYDE İNŞALLAH HAKEM AMCALAR KARŞIMIZA ÇIKMAZ

DJMuRaT
19.03.2006, 21:21
Dikkat ederseniz forumun birinde bu hakeme dikkat demiştim..Maç anlattığım dönemlerde bi maçımızı yönetmişti..Çok garip kararları wardı ve beni yanıltmadı...Artık böylelerinin futbolda yeri yok!!!!!

karacaören34-58
19.03.2006, 21:29
ORTA HAKEM ÇOK KORKAKTI KART ÇIKARMA CESARETİ BİLE GÖSTEREMEDİ.GENÇLERBİRLİĞİ FUTBOLCULARINI CESARETLENDİRDİ..ARTIK HAKEMİDE GEÇTİK ALLAH TAN FUTBOLCULARIMIZ DA AŞIRI BİR SAKATLIK YOKTU SAHA SANKİ KIRKPINAR GÜREŞ MEYDANI GİBİYDİ..YAN HAKEMDE TAM BİR FACİAYDI VERDİĞİ KARARLARLA TRİBÜNLERİ ÇİLEDEN ÇIKARDI..

bu federasyon her zaman bizim alehimize hareket ediyor nerde berbat bir hakem varsa bizim maça veriyorlar trabzon maçında da gördük kü bizim başarımız her defasında engelenmeye çalışıyorlar yazıklar olsun bu federasyona:(:(:(:(

Güner
19.03.2006, 22:04
o iki golü ben hakeme armağan ettim bizim gibi bir takımla uraşmayı bırakın gücünüz yetmez

bugrakova
19.03.2006, 22:09
orta hakem korkak diğeri de satılmış akşam seyrederiz görecez golmüydü ben oyuncu alsaydım çok kötü şeyler olur