Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİDOLARDAN KUPA ÖNERİSİ

CAGLAYAN
04.06.2006, 14:36
YİĞİDOLARDAN KUPA ÖNERİSİ

Sivassporlu taraftarlar her yıl geleneksel olarak yapılan Cumhuriyet Kupası maçları için Sivassor Yönetimine bir öneride bulundu.

Takımlarının artık Süper Lig’e yükseldiğini Cumhuriyet Kupasınında daha görkemli geçmesi gerektiğini belirten Sivassporlu taraftarlar, “Türkiye Cumhuriyetini temsil eden bu kupayı kazanan takıma kupayı Cumhurbaşkanımız vermeli. Kupaya Başbakan ve Meclis Başkanımızda katılmalıdır. Çünkü bu kupa çok büyük bir anlam taşıyor. Sivasspor Yönetiminin bu kupasının anlamını belirterek Cumhurbaşkanımızı, Başbakanımızı ve Meclis Başkanımızı kupa maçlarına davet etmelidir. “şeklinde konuştular.

Sivassporlu taraftarlar kendi aralarında www.sivasspor.com taraftar sitesinde başlattıkları kampanya ile Sivasspor Yönetimine seslerini duyurmak isterken, bu bölümün yer aldığı kısım Yiğidolardan büyük destek alıyor.

Sivasspor Yönetimine önerilen bu konu herkesten büyük bir destek alırken, ankete katılan herkes aynı görüşü bildirdi.

Türkiye’nin en önemli ve anlamlı kupasının bu kupa olduğunu belirten Yiğidolar, “Artık tüm Türkiye bu kupanın anlamını anlamalı. Bunun içinde bu tip çalışmalar yapılmalı. Aynı zamanda kupaya Türkiye’nin 4 büyüklerinin de katılması sağlanmalı. Böylece gelecek yıllarda daha da önem taşır” yorumları yaptılar.

Güner
05.06.2006, 01:34
Biraz zaman alacak ama Sivassporumuz ligde tutunabildiği sürece bu kupaya 4 büyükler de katılım gösterir Devlet Başkanlarımızda.

bektasi
05.06.2006, 14:53
Sitemiz tarafindan önerilen bu Hassas konuya inşallah büyüklerimiz olumlu bakar.ve Türkiye Cumhuriyetini temsil eden bu kupayı kazanan takıma kupayı Cumhurbaşkanımız verir.

PATRON
06.06.2006, 01:12
ben inanıyorumki ilerde turkiye kupası gibi onemli bir organizasyon olacak..bence kupayı başbakanımız versin...

alimuharrem58
06.06.2006, 22:00
ısyankar kardes insallah dedıgın olur

che_58
29.06.2006, 16:30
evet bu kupanın daha da anlamlı hale getirilmesi lazım
en azından kupayı başbakan ya da cumhurbaşkanı vermeli

Bilmiyorum
29.06.2006, 17:08
MEMLEKETİN BAŞKA DERDİ YOK ADAM GELİP KUPAMI VERİCEK ZATEN SONUÇTA 4 LÜ BİR HAZIRLIK TURNU VASI

özsivasli1903
29.06.2006, 17:52
acele etmeyin abilerim canlarim hele bi süper ligde süper isler yapalim öyle...
söyle 2.-3. olursak 3-4 sene icinde bak sen gör sivasi o zaman real madriti bile getirir bu yönetim...
önce basari...

aslansivasli
29.06.2006, 18:39
cumhurbaşkanımız ya da başbakanımız kupayı verse iyi olur ama şu an içi vereceklerini sanıyorum. sivasspor un gücünüzü biraz daha götermesi gerek o zaman 4 büyüklerdende katılan olur.çünkü şu anda katılmaya üşeniyorlar.

ylnzkrt58
29.06.2006, 18:45
tabiki önemi cok büyük bir kupa isallah önemini herkese göeterebiliriz

che_58
29.06.2006, 18:55
kupa maddi anlamda olmasa da manevi anlamı büyük bir kupa
cumhuriyet kupası adı üstünde
devletin de buna sahip çıkması lazım
tamam ikinci ligdeyken küçük çaplı olabilir
ama en azından ileride daha büyütebilir
mecnun başkan da bu yönde çalışmalarının olduğunu söyledi