Orijinalini görmek için tıklayınız : SANALDA DA İSPATLANDI
CAGLAYAN 06.06.2006, 13:55 http://sanalaile.com/images/banner/Pankart.gif
SANALDA DA İSPATLANDI
Turkcell Süper Ligindeki takımların internet siteleriyle ilgili yapılan ankette üç büyükler dışında en çok ziyaret edilen site Sivasspor takımının internet siteleri yer alıyor.
Böyle olunca Sivasspor ne kadar büyük bir camia olduğunu Sanal alemde bile herkese gösteriyor.
Sivasspor’un sitesi olan www.sivasspor.org .tr ile taraftar siteleri arasında da günden güne üye sayısı artan ve en çok takip edilen siteler arasında www.sivasspor.com yer alıyor.
Sivasspor resmi sitesi ve taraftar sitesi olarak Sivassporlu taraftarlara hizmet sunan bu internet siteleri, Kırmızı-beyazlı ekip hakkın haberlere yer veriyor. Aynı zamanda da anket ve forumlarla takımları hakkında yorumlarda bulunulmasını sağlıyor.
Bir anlamda Sivasspor`un başarısı için çalışan bu siteler en çok ziyaret edilen site olmaları nedeniyle bir kez daha Sivasspor’un büyüklüğünü gözler önene seriyor. Sivasspor resmi sitesi www.sivasspor.org. tr ve taraftar sitesi www.sivasspor.com her geçen gün gücüne güç katarken, günlük olarak 54 ülkeden 12000 kişiye Sivasspor ile ilgili haberi ulaştırıyor.
www.sivasspor.com olarak şuana kadar toplam 17.645 üye toplarken, üç büyük takımın internet sitelerine her geçen gün yaklaşıyor
Hakikat
İspatlanmaması ne mümkün, Başka bir adresmi varki ;)
sivassss 29.11.2006, 19:36 TARAFTARLARIMIZIN BÖYLE İNTERNET SİTELERİNE İLGİ DUYDUKLARI GİBİ MAÇLARADA İLGİ DUYMALARINI BEKLİYORUM...
babayavuz 29.11.2006, 20:06 SONUC BOYLE OLMASA SASARDIM ZATEN EL ELE HEP BIRLIKTE DAHA BUYUK BASARILARA .
sinan58_34 29.11.2006, 20:09 goz onundeki sey ama ısbatlanmasıda guzel olmus her gecen gun sitemizin kalitesi giderek artıyor
67_DERNEK_AKKIZ 29.11.2006, 20:12 BU KADAR SAHIP OLMA DUYGUSU YAKISIR..EEE SIVAS MILLIYETCILIGINEDE BU YAKISIR..
HER GECEN GUN ARTMAK COGALMAK UMUDUYLA....
1967_DERNEK_MUSTAFA 29.11.2006, 22:11 buda neden kaynaklanıyor disiplin seviye bilinçli görev aşkı
54 ulkeee vayy!!!!!!!!! afrikadaandaa katlilan varmi acaba pologna rusya saya saya bitmez cunki sivaslilar heryerdeee
kartal_69 30.11.2006, 01:00 GARDAŞ ZATEN BİZ DE ÇOKUZ İSTANBULDA DAHAMI OLMASIN İKİ BUÇUK MİLYON SİVASLI VAR İST DA YANİ
BELKİ HERKES GİREMİYOR AMA BİR ÇOĞU GİRİYOR BEN ŞAHSEN HERKESE SÖYLÜYORUM SİTEMİZ VAR DİYE ADRESİNİDE VERİYORUM EN AZINDAN BURDA BİR ÇOĞUNLUĞUMUZ OLSUN BARİ
HERKESE SELAMLAR SEVGİLER ALLAH A EMANET OLUN DEĞERLİ HEMŞERİLERİM
abdullah58 30.11.2006, 01:35 YA BEN BU SITEDEN RAHATSIZIM VESSELAM--ARKADASLAR
BILGISAYARI ACAR -ACMAZ ÖNCE BU SITEYI TIKLIYORUM
ELIMDE OLMADAN BEYNIM BENI BURAYA YÖNLENDIRIYOR
BENDEN SÖYLEMESI BAGISLIK YAPIYOR-SONRA HASTA OLURSUNUZ
UYARILMADIM DEMEYIN-SELAM VE SEVGIYLE
BEYPINARLI YIGIDO
Sitemiz büyük bir sekilde internet üzerinden calismasi ile olsun calisanlari ile olsun vede katilimda bulunan degrli üyeleri ile olsun dunyaya kendini kanitlamis oldugu gibi artik herkesin gözdesi haline geldi sitemiz bundan böyle sitemizin daima yolu acik olsun hep birlikte tüm güzeliklere diyoruz.Saygilarimla...
Bu haberin yayın tarihi 06.06.2006.
Şimdi ise 28112 kayıtlı üyesi olan ve her geçen gün üye sayısı artan, ciddi, seviyeli net'in en güzel sitelerinden birisi oldu.
Emeği geçen kardeşlerimize saygılarımı sunuyorum ve başarılarının devamını diliyorum.
oğuzhan AKDOĞAN 09.06.2007, 12:11 artık 4 büyük yok tek büyük var o da sivasspor
sivasspor taraftarınada bu yakışır zaten ileride 4 büyükleride geçmek için hadi sivasspor taraftarları üye olalım
NAUGHTYBOY58 09.06.2007, 13:27 7 Milyona Yakın Siwaslı WAr Dunyada ßırakında O KAdar Olsun Yani;)
Türkiye de 7.5 milyon bir potansiyeliz zaten, buna sempati duyanları da ekle 10 milyonu geçer eee artık bu da doğal değil mi....
7 Milyona Yakın Siwaslı WAr Dunyada ßırakında O KAdar Olsun Yani;)
Şu işi tam söylemek gerekirse Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım'ın son açıklamasına göre Türkiye' de 7 milyon 235 bin Sivaslı yaşıyor gerisini siz düşünün
sandal5877 09.06.2007, 14:31 moskovadan selamlar bizler buradayız ama hep sivas özlemi
çekmişizdir tüm gurbetçilerde böyle düşünür sivasspora desteklerimiz
çıg gibi büyüyo demekki herşey sivas için.
cansizyusuf 09.06.2007, 14:49 SONUC BOYLE OLMASA SASARDIM ZATEN EL ELE HEP BIRLIKTE DAHA BUYUK BASARILARA İMZA ATACAĞIZ.
altuntas58 09.06.2007, 15:08 Sivassporun büyüklüğünü bundan sonra herkes daha net görecektir allahın izniyle bizim sitemiz çok kısa süre içerisinde diğer siteleri gececek bizler bu siteden sivassporumuzu desteklemeye devam etmeliyiz her gecen gün cevremizin dikkatini bu siteye cekmeliyizki büyümemiz daha cabuk olsun
ali_zara 09.06.2007, 15:23 sivassporumuzun adını işallah heryerde yaşatırız
mermer yusuf 09.06.2007, 15:32 sivassporumuzun adını işallah heryerde yaşatırız
ali zaralımızın sen.aferim sana.sivassporu tut.
Abdullah DuMaN 09.06.2007, 15:47 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: http://sanalaile.com/images/banner/Pankart.gif
SANALDA DA İSPATLANDI
Turkcell Süper Ligindeki takımların internet siteleriyle ilgili yapılan ankette üç büyükler dışında en çok ziyaret edilen site Sivasspor takımının internet siteleri yer alıyor.
Böyle olunca Sivasspor ne kadar büyük bir camia olduğunu Sanal alemde bile herkese gösteriyor.
Sivasspor’un sitesi olan www.sivasspor.org .tr ile taraftar siteleri arasında da günden güne üye sayısı artan ve en çok takip edilen siteler arasında www.sivasspor.com yer alıyor.
Sivasspor resmi sitesi ve taraftar sitesi olarak Sivassporlu taraftarlara hizmet sunan bu internet siteleri, Kırmızı-beyazlı ekip hakkın haberlere yer veriyor. Aynı zamanda da anket ve forumlarla takımları hakkında yorumlarda bulunulmasını sağlıyor.
Bir anlamda Sivasspor`un başarısı için çalışan bu siteler en çok ziyaret edilen site olmaları nedeniyle bir kez daha Sivasspor’un büyüklüğünü gözler önene seriyor. Sivasspor resmi sitesi www.sivasspor.org. tr ve taraftar sitesi www.sivasspor.com her geçen gün gücüne güç katarken, günlük olarak 54 ülkeden 12000 kişiye Sivasspor ile ilgili haberi ulaştırıyor.
www.sivasspor.com olarak şuana kadar toplam 17.645 üye toplarken, üç büyük takımın internet sitelerine her geçen gün yaklaşıyor
Hakikat
PRoFeSSioNaL 09.06.2007, 16:18 www.sivasspor.com
bu alemde en kral
BAŞARDIK 30.07.2007, 14:42 RESMİ SİTE ASLINDA SANKİ BİRAZ GEÇ HABER VERİYOR GİBİ GELİYOR BANA.SİVASSPOR COM İSE SAĞOLSUN CAGLAYAN PAŞA SAYESİNDE HABERLERİ YAYINLIYOR.RÜŞTÜ PAŞAMIZ BU SIRALAR DİNLENİYOR SANIRIM.SESİ ÇIKMIYOR.
(PAŞA DERKEN SAYGIM ÖN PLANDADIR)
|