Orijinalini görmek için tıklayınız : Istanbul-SivasSpor Maci Oncesi Sonrasi Tum Yorumlar..

b1glord
17.10.2004, 17:35
Hadi Bakalim bu haftayida atlattik..zorlu donemece girioruz..istanbulda saglam bi taraftarin onunde oynuycaz..burdan da otobus kalkicak..Gelmek isteyenler irtibata gecsinler..

PATRON
17.10.2004, 18:57
arkadaslar istanbulspor maci hangi stadda oynanacak haberi olan varmi? insallah inonude oynanirda stad full dolar. acaba yonetim sivastan otobus kaldirmalimi toksa istanbuldaki taraftarlarimiz yeterli olurmu sizler ne dusunuyorsunuz?

fLaSh
17.10.2004, 18:59
eh B1gLoRd Otobus Kalkacak Demis Ama Belli Bir Sey Yazmamis. Nerde Ne zaman Fiyat Ne kadar Felan?

PATRON
17.10.2004, 19:21
deplasma yonetim veya eminyet otobus kaldırıyorsa onlarınki ucretsiz oluyo.yani bedava gidiyorsun yalnız mac biletini kendin alıyorsun.!!

sinan
17.10.2004, 20:27
arkadaslar ıstanbul macı bayrampasa stadında saat 14:00 de baslayacak haberınız olsun oncelıkle mac sukru saracoglu stadında olacakdı ıstabul yönetımı kabul etmedıgı ıcın bayrampasa stadına alındı hayırlı olsun

sinan
17.10.2004, 20:34
buradan kendımı yonetıme duyarabılırsem bende bı sıvasspor tarafdarı olarak guruplarda çılgınlar58 gurubuna cok haksızlık yapılıyor yani tarafdalar su evıdekı 2 macda bırbırı ıle zıt yönetımden ısdegım sadece bu guruplara sahıp cıkalım cunku onlar buradakı ve deplasmandakı tek desdekcılerımız CILGINLAR58 8)

PATRON
17.10.2004, 21:46
arkadaslar ıstanbul macı bayrampasa stadında saat 14:00 de baslayacak haberınız olsun oncelıkle mac sukru saracoglu stadında olacakdı ıstabul yönetımı kabul etmedıgı ıcın bayrampasa stadına alındı hayırlı olsun

ya neden boyle yapmislar.yonetimin biraz daha bastırması lazımdı 30 bin kişiyle macı oynamamız gerekirdi.sizcede oyle degilmi

b1glord
17.10.2004, 23:14
cilginlarmi destek verior? yapmayin ya.. tezahurat yapmayi bilen bi tane adam yok aralarinda..tamam maca geliolar gidiolar deplasmana felan gidiolar cefakarlar ama trubun nedir bilen yok aralarinda..

PATRON
17.10.2004, 23:25
aslinda cilginlarin basına saglam bir amigo lazım.yoksa o grupta her kafadan ayri bir ses cıkıyo.haksızmıyım..!!!! :roll:

eker
18.10.2004, 09:22
Yok be abi, adamlar sadece cefa çekiyor başka da bir numara yok. Bi kere kendi aralarında birlik olmaları lazım. Herkes amigo, herkes reis.

admin
18.10.2004, 12:53
Yazilanlardan anladigim kadari ile burdada birlik ve beraberlik eksikligi var.
Ya bari Sivasspor deyince herkes BIRLIK VE BERABERLIK icerisinde olsunlar.
En azindan burdan bir baslangic yapip örnek yapabiliriz.
Arkadaslar herkese burdan büyük bir Cagri:
HER ZAMAN HER YERDE BIRLIK VE BERABERLIK olsun bizim sloganimiz.
Bizler eger bunu desteklersek cok büyük bir basari elde etmis olabilirz.
Mesela stadda bir Pankart acilabilir. Pankarta aynen bizim sloganimiz:
HER ZAMAN HER YERDE BIRLIK VE BERABERLIK.
Eker kardes okudugum kadar ile elazig macinda www.sivasspor.com pankarti acilacakmis. Buna cok sevindim.

admin
18.10.2004, 12:56
Insaallah Istanbulda Stadini sadece bizim Taraftarlar doldurur.
Cünkü Istanbulda cok büyük bir Sivasli potensiyali oldugu bir gercek.
Buda bizim takima büyük bir destek olacaktir.
Haydi takimimiza bol basarilar.
Benim Skorum: B.B.Istanbul 1-2 Sivassppor :D

hasdemir
18.10.2004, 13:49
arkadaşlar, bu maçın daha büyük bi stadda oynanma ihtimali yok mu? bi bilgisi olan var mı? sesimizi duyuralım, alalım şu maçı a.sami yen'e, inönü'ye saraçoğlu'na felan... her halukarda bizim sesimiz daha fazla çıkacak, adamlar büyük stada alsa hasılattan köşe olacak, düşünemiyolar mı acep?

SivasspoR58
18.10.2004, 14:04
cok zor bir mac olacak ama Istanbuldaki Sivaslilar maca ilgi gosterir stad i doldurursa SivasspoR kazanir...bence 2-1 bizim olur maç////!!! 8)

eker
18.10.2004, 16:37
Valla stadın dolacağından ve maçı kazanacağımızdan şüphem yok. İstanbul 2 haftadır düşüş içinde. Geçen hafta Türk telekoma bu hafta da kayseriye yenildiler. Taraftarımızın desteğiyle alırız bu maçı. 1-0 olsun bizim olsun :wink:

admin
18.10.2004, 18:02
Olsunda 1-0 bize olsun. Onada raziyiz.
Yeterki 3 Puan bizim olsun. :wink:

eker
18.10.2004, 21:44
Arkadaşlar, maç saat 15.00'da B.PAŞA ÇETİN EMEÇ stadında yapılacak. Bütün İstanbullu hemşerilerimizi takıma destek vermek üzere stadda görmek istiyoruz.

PATRON
18.10.2004, 22:15
ya macı neden inonu stadına almadılar...harika olurdu stad full dolardı..neyse bunda da hayır vardır.!!! :?

eker
18.10.2004, 22:18
Yaf önce Kadıköy olarak anlaşılmış ama sonra vazgeçmiş İstanbul Belediye. Süper olurdu KAdıköy olsaydı. Offff offf. Fenerliler de bi taraftar görürüdü :)

fLaSh
18.10.2004, 22:22
ya ben birseyi anlamadim.
Bunlarin Farki ne Yani ha Inonu HA Samiyen Farki Cozebilmis Deqilim? Yani Ne Farkediyorki Inonude FElan Oynaninca? Orda Dahami Cok Sivasli Oturuyor?

eker
18.10.2004, 22:40
Yok be abi de, stadın atmosferi etkiliyo. Sen BJK İnönü kapalıda hiç bağırdın mı. Bi alkış sesi bile yıkıyo stadı. İnanılmaz akustik var. Keza Samiyen ve kadıköyde de. Havası ve tarzı oluyo anlıycan. Stad çok etkiliyo yaf.

Robin80
19.10.2004, 02:50
Hafta sonu deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının oynanacağı stadın da 1-2 gün içinde netlik kazanacağını söyleyen Ünsal, maç hasılatı konusunda henüz anlaşmaya varamadıklarını belirtti.

Kendileri istemeden maçın İnönü Stadı'nda oynanmasının mümkün olmadığını kaydeden Ünsal, ''İstanbul kendi evimiz. Biz oradaki 3 maçımızı da kendi evimizde oynuyor gibiyiz. İstanbul maçları, İzmir maçları bizim için çok fazla deplasman sayılmaz'' ifadelerini kullandı.

hunter34
19.10.2004, 19:55
arkadaşlar ben istanbulda oturuorum.diorumki istanbulda buluşalım maçtan önce buluşup birbirimizi tanımış oluruz,böylece istanbul maçlarında HEP DESTEK TAM DESTEK olur.istanbuldan maça gelicek olanlar bana ulaşabilir tolga_sahin86@hotmail.com

hunter34
19.10.2004, 20:02
bu arada stad atmosferinden konuşulduğunu fark ettim.bence en iyi stad SAMİYEN.çünkü samiyen cehennem.ben samiyene ve atatürk olimpiyat stadınada gittim,olimpiyat tam dolmadığı için fazla iyi atmosfer olmuyo.

RüStü ElmaS
19.10.2004, 21:19
Arkadaslar bu Istanbulda bulusarak beraber stada gitmek isi cok güzel bir sey. En azindan yine bizim sitemizin cagrisina uyuyor.
HER ZAMAN VE HERYERDE BIRLIK VE BERABERLIK sloganimiza cok güzel uyuyor. Umarim hep böyle birlik ve beraberlik icerisinde eglenmek ve mac izlemek, Sivassporu desteklemek cok güzel bir sey.
Maalesef bizim gibi bazilari yurtdisinda oldugu icin biz Sivassporumuza canli bir sekilde destek veremiyoruz. Ama bizler Gurbette en azindan buradan Sivassporumuzu candan tüm kalbimizle destekliyoruz.
YASASIN SIVASSPOR. :wink:

sinan
19.10.2004, 23:05
arkadaslar sızlerınde dedıgınız gıbı cılgınlar grubunda herkes bı amıgo ama bızım amıgomuz sadece bı tane ona tesdek olalım yanı hep beraber bırlık beraberlık olalım ben takımı testeklıyenın yanında saf tutmak ıstıyorum benım sızden de ısdegım sızlerde sıvasda kalıyorsanız toplanıp bu bırlık ve beraberlıgı kurmaya calışalım umarım yonetım bıze bu hafda otobusu verır ve bızde hep beraber bayrampasaya doldururuz hepınıze selam yıgıdolar

SONMEZ
20.10.2004, 12:13
GARDAŞLAR, BEN DE BELD. PERSONELİYİM; YÖNETİMDE OLAN BİR ARKADAŞA ISRARLA RİCADA BULUNARAK, B. PAŞA STADI YERİNE DAHA BÜYÜK BİR STADDA OYNANIRSA HEM MAÇ HEM DE SEYİR DAHA KALİTELİ OLUR DİYEREK İKNAYA ÇALIŞTIK. SANIRIM ETKİMİZ OLMUŞKİ; MAÇ YA ALİ SAMİ YEN'DE YA DA GÜNGÖRENDE OLACAK. TÜM SİVASLI GARDAŞLARIMI BİLİNÇLİ VE ÖZVERİLİ DESTEĞE ÇAĞIRIYORUM. HEPİNİZE SELAMLAR...

SONMEZ
20.10.2004, 12:22
ASLAN YİĞİDOLAR...
İSTANBULDA 2 MİLYON YÜREK SİZİN İÇİN ÇARPIYOR !!!
KANADI KIRIK GURBET KUŞLARI GİBİ...
SİZİN İÇİN ÇIRPINIYORUZ ;
İSTANBULDA SİZLERİ BEKLİYORUZ...
GECEDEN SABAHI BEKLEYEN HASTALAR GİBİ,
ÇÖLDE SUSUZ KALMIŞ YOLCULAR GİBİ !.....

eker
20.10.2004, 14:07
Valla İstanbuldaki hemşerilerimize çok iş düşüyo. Çok zor bi maç. Bu maçı alıp gelirsek eğer, burdaki Elazığ maçı da rahatlar. Umarım herkes biraz fedakarlık yapıp takımı desteklemek için stada gider.

storm58
20.10.2004, 14:39
ya kardeşim takım güzel güzel olmasına da ya taraftar sizce güzelmi? bence değil çünkü birlik beraberlik yok. bunuda gecen maçta cılgınların yaptıgı işlerden gördük. adamlar macı bırakmış birbirlerine düşmüşler.doğru degilmi gardaşım.

b1glord
20.10.2004, 14:51
yenicerileri gordun ama ? iyi costuk macta.. butun gazeteler bizi yazior :)
eger bulabilirsem koyucam resimleri ve yazilari..

hunter34
20.10.2004, 15:18
ben hunter 34 iün arkadaşıyım öncelik siteyle ilgilenen arkadaşlar üye olamıyoruz bununla ilgilenirseniz iyi olur... istanbul maçinda tüm sivaslı kardeşlerımizi bekliyoruz her turlu ağırlama karşılama yapılır.......bide top bursalılara burda yer vermeeyelim..ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVASSPOR GİDERE GİDER... BİZ İSTANBUL ÇOCUGUYUZ ÖLÜMÜNE SİVSSPORLUYUZ.....acıbademli göksel gsgokselgs@yahoo.com

eker
20.10.2004, 16:07
Üyelik kısmı şu an çalışıyor bir problem yok. Hiç bir kısmı boş bırakmayacaksın. _YA_QUESTION kısmına şifreeni hatırlatacak gizli soruyu
_YA_ANSWER kısmına da cevabı yazacaksın. :wink:

dragon_58
20.10.2004, 17:08
slm yiğidolar
biz böle birbirimiz arasında ayrım yaparsak hiç bir zaman birlik içimde olamayız lütfen sivaspor için birliğimizden taviz vermeyelim bu sayede önümüzde kimse duramaz
sivasspor için herkes elinden geleni yapsın
SVS SPOR

storm58
20.10.2004, 19:12
arkadaşlar bize düşen bundan sonra taraftar olarak kenetlenmemiz. bundan sonraki maçlarda sanki üç büyüklerin taraftarları gibi daha coşkulu ve daha planlı bir şekilde tazahürat yapalım. bütün stat bir agızdan bağırsın yeniçeriler başka cılgınlar başka telden calmasın anlaşmalı bir şekilde coşalım sadece takımın hazır olduğu yetmez biz taraftarlarında 1. lige hazır olduğunu gösterelim. haydiiiii yiğidolaaaarr

PATRON
20.10.2004, 23:17
slm yiğidolar
biz böle birbirimiz arasında ayrım yaparsak hiç bir zaman birlik içimde olamayız lütfen sivaspor için birliğimizden taviz vermeyelim bu sayede önümüzde kimse duramaz
sivasspor için herkes elinden geleni yapsın
SVS SPOR

+1 8)

Hasim
21.10.2004, 10:06
Arkadaşlar Ne kadar doğru bilmiyorum ama Fotomaç Alisamiyen yazıyor.

akinci58
21.10.2004, 12:40
arkadaslar sivas kazansın da skorun hıç önemi yok

şampiyon sivas

sinan
21.10.2004, 18:58
arkadaslar herkese elam vede hepınıze hayırlı olsun bu hafdakı mac
Alı samıyende saat 19:00 olarak yonetım ısı hallettmısdır hepınızı oraya beklıyoruz ınsaallah ıyı bı mac olur ÇILGIN YİGİDO 8)

sinan
21.10.2004, 19:07
SON DAKIKA
mac ALİ_SAMİYENDE saat N19:00olarak belırlenmısdır ıstanbuldakı hemsırelerımızı beklıyoruz

b1glord
22.10.2004, 01:38
ali samiyen olmasi ii oldu

Reco
22.10.2004, 14:21
Nerde olursa olsun desteğimiz olucak.

Bu hafta da kayıpsız geçicektir inşallah.Sığmıcaz samiyene Şükrü sarçoğluna verselerdiya :!:

hunter34
22.10.2004, 18:09
ARKADAŞLAR Bİ DEĞİŞİKLİK OLMAZSA MAÇ SAMİYENDE OYNANIRSA,İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA OLANLAR KADIKÖYDEKİ EMİNÖNÜ İSKELESİNİN ÖNÜNDE SAAT:2.30 DA BULUŞALIM.GELECEKLER BANA ULAŞSIN

dragon_58
22.10.2004, 19:48
arkdaşlar ali samiyen stadına gitmek isteyenler özellikle anadolu yukasında oturan hemşerilerimize sesleniyorum hunter34 dediği gibi pazar saat 14,30 eminönü iskelesini önünde buluşalım hep beraber maça gidelim bu sayede birbirimizle tanışma fırsatımızda olur lütfen bu çağrıya kulak werin we gitmek isteyenler hunter34 ulaşsın

dragon_58

Reco
23.10.2004, 13:46
Biz istanbuldaki Sivaslılar olarak çok kalabalık olacığız desteğimizi herkes görecektir.Herşey Sivasspor için

PATRON
23.10.2004, 18:52
arkadaslar malesef elazıgspor bugun yenmis.duyrulur

Reco
24.10.2004, 11:18
Stat da dolacaktır maçı kazanacığız.Sivas tan gelen kardeşlerimiz görecek :)