Orijinalini görmek için tıklayınız : MUSTAFA SÜS ILE RÖPORTAJ

SivasSpor.Com
09.06.2006, 23:28
http://www.sivasspor.com/images/stories/mustafasus.jpg

http://www.sivasspor.com/images/stories/mustafasus%20(3).JPG

www.sivasspor.com : Sayın Mustafa SÜS öncelikle biraz kendinizden bahseder misiniz ?

Mustafa SÜS : 1957 Sivas Doğanşar doğumluyum. Evliyim 4 kız 5 erkek olmak üzere 9 çocuğum var.13-14 yaşıma kadar köyümüzde rençberlik yaptım. Daha sonra İstanbul’a taşındık. Burada uzun yıllar bir çok işte çalıştım. Ayrıca bende bir sporcuyum Uzaktan akrabamız olan Ahmet AYIK’ın da etkisi ile uzun yıllar güreş yaptım. Bazı özel nedenlerden dolayı devam edemedim ve maalesef bırakmak zorunda kaldım. Daha sonra İnşaat işine girdim ve 1976 Sefaköy’deki şu an bulunduğumuz Akaryakıt istasyonuna ortak oldum. O günden beride Sivas’la ilgili olan her sosyal faaliyetin içinde bulunmaya çalıştım. Kendi köyümün dernek başkanıyım. Ayrıca Doğanşar İlçesinin 25-26 köy derneklerinin üst kurul başkanlığını sürdürmekteyim. Elimizden geldiği kadar İlçemizin ve köylerimizin Yol, su gibi zaruri ihtiyaçlarını Devlet yardımıyla beraber bizimde katkılarımız ile gidermeye çalışıyoruz. Ayrıca Buradaki hemşerilerimizi bir arada tutarak birlik ve beraberlik içinde birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Bu birlik ve beraberlik için Sivassporda çok büyük bir kaynaştırıcı bir etken. Tıpkı Kurtuluş şavaşında olduğu gibi Sivassporu desteklerken de Alevisi sünnisi çerkezi hep biraradayız. Bu birlik ve beraberliği bozmadan daha da kuvvetlendirmeliyiz. Geçmişteki adını dahi anmak istemediğimiz üzerimize kalan lekeyi Sivastan ve Sivas halkının üzerinden temizlemeliyiz. Çünkü Sivaslılar her şeye layık

S.S com : 38 yıllık rüyayı gerçekleştiren bir yönetimde görev aldınız. Çok gurur verici bir olay olmalı bu sizin açınızdan .Bu konuda neler düşünüyorsunuz?

M.S : Bu birlik ve beraberliğin eseri. Eğer bir yerde birlik ve beraberlik varsa orada başarı vardır. Bu başarının bize nasip olmasını da ben kısmet olarak yorumluyorum. Başta başkanımız olmak üzere tüm yöneticilerimizin Sayın Valimizin ve Belediye başkanımızın ve Sivas halkının bu başarıda emeği var. Ektiğiniz bir fidanın meyvesini almak ve emeğiniz olan bu meyveyi yemek çok büyük bir mutluluk Üstelik bu meyveyi tüm sivasla birlikte paylaşmak daha da büyük bir mutluluk.
http://www.sivasspor.com/images/stories/mustafasus%20(4).JPG
S.S com : Sivasspor süper lige muhteşem bir başlangıç yaptı bu form grafiği lig sonuna kadar sürer mi sizce ??

M.S : Bu tempo bence devam eder hatta daha iyi olacağımıza inanıyorum. Çok yeni bir takımız ufak tefek hatalarımız oluyor ama bunlardan ders çıkarıp önlem alıyoruz. Teknik kadromuza çok güveniyoruz. Ayrıca Altyapımıza çok önem veriyoruz. Altyapının öneminin farkındayız. Yeni Hayrettinler Ertuğrullar yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu yetiştireceğimiz futbolcular ilerde bizlerin gururu olacaktır.

S.S com : Sivasspor'umuzun bu sene ve önümüzdeki seneler için hedefleri nelerdir ?

M.S : Daha öncede söylediğim gibi Öncelikli hedefimiz Altyapıya önem vererek uzun yıllar başarısını sürdüren bir Sivasspor oluşturmaya çalışacağız. Hedeflerimiz büyük. Sağ olsun Sayın Bakanımız Abdüllatif Şener’in de özelikle manevi destekleri bizlere büyük moral veriyor. Ayrıca Sayın valimiz ve belediye başkanımızın da çok büyük destekleri var. Bu Camia olarak birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece Tüm sportif başarılara ulaşacağımıza inancım tamdır.

S.S com : www.sivasspor.com sitemizi nasıl buluyorsunuz ?

M.S : Valla Arkadaşlar açık söylemek gerekirse işlerimin yoğunluğundan dolayı internete çok girme fırsatı bulamıyorum. Sitenizi de şimdi sizden öğrendim. Ama bundan sonra mutlaka www.sivasspor.com a girer faaliyetlerinizi takip ederim.

S.S com : Yönetim olarak taraftarlardan beklentileriniz nelerdir ?

M.S : Taraftarımızdan en büyük beklentimiz bizi yalnız bırakmamaları. Düşünün her şeyiniz dört dörtlük ama maçlara seyirciniz gelmezse hiçbir tadı tuzu olmaz. Herkes elinden geldiği kadar Sivasspora sahip cıkmalı ve destek vermeye çalışmalıdır. Çok centilmen bir taraftarımız var. Bazıları çekirdek yiyor ama zamanla onlarda süperligte olduğumuzun farkına varacaklar ve gerçek birer taratar gibi davranmaya başlayacaklardır.

S.S com. : Son olarak aşağıdaki kelimeler sizin için ne anlam taşıyor. Birer cümle ile söyler misiniz ?

• Mecnun OTYAKMAZ ; Sivas aşığı Saygıdeğer başkan
• Şampiyonluk ; özlemini duyduğumuz hedefimiz
• Yiğido ; Yiğido lafı her şeyi anlatıyor zaten
• Sivasspor; Herşeyimiz

Röportaj: Osman Günay (Gunay), Ismail Hakki Timucin (Gagko58)

http://www.sivasspor.com/images/stories/mustafasus%20(1).JPG

http://www.sivasspor.com/images/stories/mustafasus%20(2).JPG

Hüseyin_58
14.06.2006, 18:59
Mustafa beyi, Sivasspor`a vermis oldugu emeklerden dolayi kutluyorum.
Taraftar olarak,yönetime güveniyoruz ve kendilerine basarilar diliyoruz.

SivasLady
14.06.2006, 20:08
mustafa bey
Sivasspora onca sene emek vermis ve halende vermekte
destekleri icin cok tskler
umarim bir cok hemserilerimiz icin bir örnek olur
ve desteklemelerini saglar

röportaji hazirlayanlarada ayriyeten tskler :)

erhan5834
14.06.2006, 20:15
mustafa beye katkılarından dolayı teşekkürler...günay ve hakkı abiyede saygılar ellerine sağlık güzel olmuş...

NOT:HAKKI BABA SEN UNUTSANDA BİZ SENİ UNUTMUYORUZ SAYGILAR...

58 memo
14.06.2006, 21:19
ÇOK GÜZEL RÖPORTAJ OLMUŞ
SAĞOLUN VAROLUN
BU RÖPORTAJLAR SAYESİNDE SİVASSPORUMUZUN DEĞERLİ
YÖNETİCİLERİNİ TANIMA FIRSATIMIZ OLUYOR
SOHBETLERİN DEVAMINI BEKLERİZ

PARTNER58AHMET
14.06.2006, 22:28
SAYIN MUSTAFA SÜSÜ KISMENDE OLSA YAKINDAN TANIYORUM SİVAS SPORA VE SİVAS,A YAPMIŞ OLDUĞU KATKILARDAN DOLAYI KUTLUYORUM SAYIN MUSTAFA SÜSE VERMİŞ OLDUĞU AÇIKLAMALARDAN DOLAYI TEŞEKÜR EDİYORUM

CAGLAYAN
14.06.2006, 23:49
ÖNCELIKLE YAPMIS OLDUKLARI BU DETAYLI VE OLUMLU RÖPORTAJLARI ICIN GAKGO VE GÜNAY ARKADASLARIMA TESEKKÜR EDIYOR VE CALISMALARININ DEVAMINI DILIYORUM.

IKINCI BASKANIMIZ SAYIN MUSTAFA SÜS´Ü SİVAS SPORA VE SİVAS,A YAPMIŞ OLDUĞU KATKI VE DESTEKLERINDEN DOLAYI KUTLUYORUM. AYRICA TESISLERDE KULLANILMAK ÜZERE PIYASA DEGERI 10 MILYAR LIRA OLAN KAR TEMIZLEME MAKINASINI KLÜBÜMÜZE BAGISLADIGI, KARLA KAPLI SAHALARIMIZ BU ARACLA TEMIZLENEREK FUTBOLCULARIMIZA ZAMANINDA IDMAN YAPMA OLANAGI SAGLADIGI ICIN AYRICA TESEKKÜRLER EDIYORUM.
TARAFTAR OLARAK KENDISINE GÜVENIYOR VE BASARILARININ DEVAMINI DILIYORUZ.

RüStü ElmaS
15.06.2006, 00:37
Sivasspor' umuzun 2. başkanı olan Mustafa Süs beyi göstermiş olduğu bu üstün performansdan dolayı kutluyorum.
Kendisinin bu başarılı yönetimde aktif bir şekilde yer alması ve bunun yanısıra diğer sosyal faaliyetlerde bulunması, Mustafa beyin nasıl bir insan olduğunun göstergesidir.
Kendisiyle henüz tanışma fırsatım olmadı ama, sürekli çok güzel duyumlar almaktayım.
Biz taraftarlar için sıkılmadan soruları yanıtladığı için ayrıca teşekkür ediyorum.

Bu röportajı hazırlayan (Gakgo) İsmaıl ve Günay gardaşlarıma teşekkür ediyorum.

CÜSSKB-Aynur
15.06.2006, 09:07
ÖNCELIKLE YAPMIS OLDUKLARI BU DETAYLI VE OLUMLU RÖPORTAJLARI ICIN GAKGO VE GÜNAY ARKADASLARIMA TESEKKÜR EDIYOR VE CALISMALARININ DEVAMINI DILIYORUM.

IKINCI BASKANIMIZ SAYIN MUSTAFA SÜS´Ü SİVAS SPORA VE SİVAS,A YAPMIŞ OLDUĞU KATKI VE DESTEKLERINDEN DOLAYI KUTLUYORUM. AYRICA TESISLERDE KULLANILMAK ÜZERE PIYASA DEGERI 10 MILYAR LIRA OLAN KAR TEMIZLEME MAKINASINI KLÜBÜMÜZE BAGISLADIGI, KARLA KAPLI SAHALARIMIZ BU ARACLA TEMIZLENEREK FUTBOLCULARIMIZA ZAMANINDA IDMAN YAPMA OLANAGI SAGLADIGI ICIN AYRICA TESEKKÜRLER EDIYORUM.
TARAFTAR OLARAK KENDISINE GÜVENIYOR VE BASARILARININ DEVAMINI DILIYORUZ.

Sivasspor Kulübünün büyük ölçüde, Yöetim Kurulu Üyelerinin maddi-manevi fedakarlıklarıyla ayakta durduğunu görüyoruz.
Artık diğer işadamlarımızında, harekete geçme zamanı gelmedimi acaba?

SONMEZ
15.06.2006, 09:29
DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZ MUSTAFA BEY'E,
SİVAS'IMIZA VE SİVASSPOR'UMUZA
VERMİŞ OLDUĞU HİZMET VE KATKILARINDAN
DOLAYI, TEŞEKKÜRLERİMİZİ, SAYGILARIMIZI
GÖNDERİYORUZ.

MUSTAFA ABİ;
SİZ DİKENLİ YOLLARDA HEP ÖNDEN YÜRÜDÜNÜZ,
TIRNAKLARINIZ SÖKÜLÜRCESİNE, PARMAKLARINIZ
KANARCASINA, DALAĞINIZ ÇATLARCASINA, BOĞAZINIZ
YIRTILIRCASINA...

PATİKALAR OLUŞTURDUNUZ, ÇIĞIRLAR AÇTINIZ UMUDA
GİDEN YOLDA...

BİZLER DE BU YOLDA AÇTIĞINIZ ÇIĞIRLARDAN GİDEREK
YÜRÜMEK İSTİYORUZ YARINLARA...

YOLUNUZ YOLUMUZDUR...
SOLUĞUNUZ SOLUĞUMUZDUR...

CÜSSKB-Aynur
15.06.2006, 13:54
Sivasspor a her anlamda destek olan, Yöneticilerimizle gurur duyuyoruz. Kulübümüzün 2. Başkanı Mustafa SÜS bey e teşekkürler.

osmanfidan
11.12.2007, 10:22
yakın köylüm olan sn mustafa süse yani bizim yakın köylülerin tabiriyle adınının oğluna görevinde başarıların devamını dilerim

zaralım 58
11.12.2007, 10:26
mustafa amca ile tanışımıştım dayımların orda oturuyor oğlu ile iyi arkadaşız kendisine buradan selamlar