Orijinalini görmek için tıklayınız : Divriği Spor´a YARDIM eli uzatalim.

Bilmiyorum
19.06.2006, 10:05
3.ligin İddialı ekiplerinden ama bir kaç yıldır parasızlık ile boğuşan divriğisporumuz maddi olanaksızlar yüzünden önümüzdeki sezon lige çıkmama kararı aldı Başkan Halit YAZICI'da artık maddi ve manevi olarak çok yıprandığını 01 Temmuz 2006 tarihinde yapılacak kongreye kadar destek bulunamazsa takımın büyük ihtimalle fesh edileceğini belirtmekte.

Eğer Destek bulunamazsa Sivasımızın sivasspordan sonra profesyönel liglerde mücadele eden tek takımı divriğispor kapatılacak SİVASSPOR yönetimi Tokatspora verdiği desteği divriğispora verseydi şimdi Divriği spor ligB ye çıkardı

Etem-Murat
19.06.2006, 10:35
hayırlısı olsun gardaş inşallah divriği sporda umduğu yere gelir sivas spor
onada yardın eder sen merak etme kafanı yorma cıkar aslanlar gibi oynar macını divriği spor

yigido_furkan
19.06.2006, 11:32
3. ligte takım arıyoruz alt yapı kurmak için kendi takımımıza destek versek bu durumlara düşmezdi.sivasın takımına ligten cekilmek yakısırmı süper ligte takımımız var baska profesyonel bi takım yok olmaz böyle birilerinin çıkıp destek vermesi lazım

HOZAT58
19.06.2006, 11:51
neden tokata destek verıyoruz gecmışı hatırlayın kume duştuğumuz yıllar ve oncesını dıvrıye destek verelım

SEMİH-58
19.06.2006, 12:07
arkadaşlar bu takıma sivassporun sahip çıkması lazım.......

Bilmiyorum
19.06.2006, 12:27
ŞİMDİDE ANADOLU ÜSKÜDAR ALINIP SİVAS ANADOLU OLACAKMİŞ ABİ HİÇ GEREK YOK AL İSTE SANA DİVRİĞİ

SONMEZ
19.06.2006, 12:41
HAYDAAAAA....

ÇOK ÜZÜCÜ BİR DURUM YAAA...
İNŞALLAH GEREKEN DESTEK OLUR DA
FESİH GERÇEKLEŞMEZ...!!!

serhankaburcuk
19.06.2006, 16:11
Divriğispor çok güzide bir kluübümüz ve inşallah en kısa sürede düzlüğe çıkar....

erdaleren58
19.06.2006, 16:26
neden divrigi deyilde tokat acaba buradada bir siyasetmi var.ben sivasi cok seviyorum ama sivas halkina aci yorum cok geri kalmislar cabuk kalyana geliyorlar.elde bir sivas spor bu ayrim ve siyaset yuzunde o da kayip olur o heycanda biter.biz ancak kayserinin ve tokatin tasronu oluruz kayseri dunya pazarinda var biz ise neyse.

ARCAN
19.06.2006, 16:44
Gardaşlar,

Neden destek verilmiyor,neden pilot takım uzaklarda aranıyor,bunu Sayın OFLAZ ve avanelerine sormak lazım.

Acaba Tokat Spor'a destek, yönetimdeki bazı ticaret işiyle uğraşan yöneticilerin işine mi geliyor ?

Gazetelere demeç verip,biz Divriği'ye futbolcu verdik şimdi bizden para istiyorlar diyenlere sormak lazım.

Şimdiye kadar Divriği'ye bedava kimi vermişler sormak lazım.
Bir kaç tane Sivas Amatör Küme takımlarından alıp profesyonel yaptığımız futbolcuları bizden alıp başka takımlara peşkeş çekenlere sormak lazım.

Gazetelerin,Sivas Belediye Spor'un üzücü bir şekilde elenip 3.lige çıkamamasından sonra,3.lige profesyonel takım yine çıkaramadık deyip Divriği Spor gerçeğini görmemezlikten gelenlere sormak lazım.

Evet,sormak lazım Divriği Spor nerenin takımı,SİVAS'ın değilde başka bir ilin takımı mı? 3.ligde olan Divriği nerenin takımı sormak lazım.

Zaten 2006-2007 sezonu için umut yok,büyük ihtimalle kapanacak işte o zaman istedikleri demeçleri verirler.

Peki spor kamuoyu ne diyecek.Sivas Spor süper ligde,kendi ilçe takımı ,3.ligdeki profesyonel takımı kapanıyor,peki bu yakışacak mı ?

Gardaşlar,

Bizler Divriğili olarak kampanya başlattık bu kampanyaya sizleri davet ediyorum.
Lütfen bize,Divriği Spor'a destek için şu aşağıda yer alan faksı Divriği Demir Çelik Madenlerini alan OYAK (Adı hala değişmedi ERDEMİR A.Ş.) şirketine fakslayalım

FAX İNDİR (http://www.hemenpaylas.com/download/1005088/DESTEK.doc.html)

özsivasli1903
19.06.2006, 18:12
olmuyo ki böyle bu resman skandal avrupada istanbulda 2 miliyonu askin sivasli var bunlari belli basli kisileri zengin biri cikarip 1 miliyon ytl verse seneye lig b ye cikarlar... yazik ya cikmasi zor ama düsmesi cok kolay... divrigiyi takip ediyorum lige iyi basliyolar ama inisli cikisli grafik ciziyolar demmeki adamlar cikmaya parasi yok mecnun baskan duy sesini divrigisporun...
Divrigispora yazik etmeyin ....

PARTNER58AHMET
19.06.2006, 18:34
DİVRİĞİ SPORA SADECE SİAVSIN DEĞİL BÜTÜN SİVASSPORUN TARAFTARLARININ DESTEK OLMASI LAZIM VE İNŞALLAH LİGDEN ÇEKİLMEZDE YOLUNA DEVAM EDER

fructose
19.06.2006, 20:28
Arcan hislerimize tercüman olmuşsun. Görüyoruz yıllardır SivasDemirspor 3.lige çıkacak diye bir umut besliyoruz ama hala hazırdaki Divriğisporu görmüyoruz.
Bu nasıl bir çelişkidir anlamıyorum. 3.lige çıkmanın ne kadar zor olduğunu herkes görüyor. Acaba bazı şeylerin kıymetini anlamak için onu kaybetmekmi lazım..
Divriğispor üvey evlat muamelesi gördükten sonra biz burada daha çok yazar çizeriz.

adres58
19.06.2006, 21:23
Arcan kardeşimiz çok iyi tesbitlerde bulunmuş ağzına sağlık... Biz yıllarca tırnaklarımızla kazıya kazıya Süper Lige çıktık... Divriğisporda burnumuzun dibinde... Tamam Divriğide prof. topçuyu tutmak zor çünkü haliyle gelen topçu modern ve sosyal kişilikli Ama bizde taaa İstanbullarda pilot takımı aramamıza gerek yok... Düşünün 1000 km neresi 100 km neresi ama tabii durumun en iyisini büyükler bilir. Ben Tokatlıyım ama bilmem Tokat ı yıllarca Sivas ta büyüdüm yetiştim. Şu an Kastamonu ili Çatalzeytinde memurum. Vede bu ilçenin Spor kulübü başkanıyım (Çatalzeytinspor) yani anlayacağınız. az da olsa sorunları anlayabilecek durumdayım. Ama birazda insiyatif demek zorundayız. Takımımız farzedinki fes oldu. Ne kadar utanç verici bir durum. Geçen sene ve ondan önceki sene konum olarak ne kadarda rahat bir pozisyondaydı. Bunu takip ettiğim kadar söylüyorum. Eğer fesh edeceklerse versinler bana kulübü gerekli yasal işlemler ne ise gerçekleştirip bir Sivas gönüldaşı olarak Takımı yaşatayım. Bir ilçenin bir spor kulübü var vede onun elinden tutan yok.. Çok yazık. Ben Çatalzeytinspor kulübü başkanı olarak talibim.
Saygılarımla
Atilla Torun
Çatalzeytinspor kulübü başkanı

adres58
19.06.2006, 21:40
Arcan kardeşimiz çok iyi tesbitlerde bulunmuş ağzına sağlık... Biz yıllarca tırnaklarımızla kazıya kazıya Süper Lige çıktık... Divriğisporda burnumuzun dibinde... Tamam Divriğide prof. topçuyu tutmak zor çünkü haliyle gelen topçu modern ve sosyal kişilikli Ama bizde taaa İstanbullarda pilot takımı aramamıza gerek yok... Düşünün 1000 km neresi 100 km neresi ama tabii durumun en iyisini büyükler bilir. Ben Tokatlıyım ama bilmem Tokat ı yıllarca Sivas ta büyüdüm yetiştim. Şu an Kastamonu ili Çatalzeytinde memurum. Vede bu ilçenin Spor kulübü başkanıyım (Çatalzeytinspor) yani anlayacağınız. az da olsa sorunları anlayabilecek durumdayım. Ama birazda insiyatif demek zorundayız. Takımımız farzedinki fes oldu. Ne kadar utanç verici bir durum. Geçen sene ve ondan önceki sene konum olarak ne kadarda rahat bir pozisyondaydı. Bunu takip ettiğim kadar söylüyorum. Eğer fesh edeceklerse versinler bana kulübü gerekli yasal işlemler ne ise gerçekleştirip bir Sivas gönüldaşı olarak Takımı yaşatayım. Bir ilçenin bir spor kulübü var vede onun elinden tutan yok.. Çok yazık. Ben Çatalzeytinspor kulübü başkanı olarak talibim. İsim hakkınıda kullanırız. Oturalım konuşalım...
Saygılarımla

Atilla Torun
Çatalzeytinspor kulübü başkanı

0505 345 74 94
0505 851 39 83
0366 516 17 87

çılgın-sedat
19.06.2006, 21:42
DİVRİĞİ SPORA SADECE SİAVSIN DEĞİL BÜTÜN SİVASSPORUN TARAFTARLARININ DESTEK OLMASI LAZIM VE İNŞALLAH LİGDEN ÇEKİLMEZDE YOLUNA DEVAM EDER
BÖYLE BİRŞEY OLAMAZ YA O NA BUNA DESDEK VERECEKLERİNE KENDİ TAKIMLARINA DESDEK VERSİNLER OL MAZ BÖYLE
HA SİVASSPOR
HA DİVRĞİ SPOR
NE FARKEDER TAKATSPORA YARDIM EDECENE
A. ÜSKADARI ALACAĞINA
DİVRĞİ YE NİYE DESDEK YOK
SİVASSPOR KADAR BAŞARILI OLMASINI İSDEDİYİM TAKIM
DİVRİĞİ SPOR

35gürün58
19.06.2006, 22:56
Haberi okuyunca içim burkuldu, Yıllarca İzmir'de sporu takip ederken sivassporumuzu ve Divriğisporu spor sayfalarından özellikle arar başarı haberlerini okuyunca keyiflenirdim........Şu duruma bak Pilot takım için Üsküdarı alıyoruz tam bu sırada tarihe not düşercesine parasızlık yüzünden Divriğispor kapanma noktasına geliyor. Üsküdarı pilot takım olarak seçmenin belki mantıklı tarafı vardır İstanbul nüfusu gençlik potansiyeli vs. nedenlerden ,ama bu Divriğispora sahip çıkılmaması anlamına gelmemeli...Herhalde bu haber ve gelişme üzerine Sn. Başkanımız Mecnun Otyakmaz adam sendeci bir tavır takınmayacak Sivaslı olmanın hemde Başkan olmanın gereğini yerine getirerek bir çözüm yolu bulacaktır.
Kaldıki HUKUKEN MÜMKÜN OLUP OLMADIĞInı bilmemekle birlikte Kayseri Erciyes ve Kayseri takımları arasındaki isim değişikliği ile fiilen ligde kalması bizede bir yol gösterebilir, Örneğin bir kongre ile takımın ismi ;
a) Sivas Belediyespor veya
b) Sivasdemirspor
olarak da değiştirilerek 3.ligde sivas takımının devam etmesi sağlanabilir,
veya
c) Sivas Kale ÇelikSpor veya Kale Çelik divriğispor .Sayın Sadık Özgür işadamı olarak memleketinin takımına sahip çıkabilir,çıkmalıdırda

tabiii bunlar çıkış yolu yoksa alternatif çözümler, ancak en iyi çözüm kuşkusuz bugüne kadar yaşayan yaşatılan Divriğispor olarak devamını sağlamak.
Bu arada Çatalzeytinspor başkanı sn. Atilla Torun'u da memleketine sahip çıkan anlamlı çıkışı için kutlamak gerekiyor, yukardaki alternatiflerin gerçekleştirilmesi ,gerçekleşmezse Atilla torun'a destek olunması bir Sivaslılık borcudur.
Sivasspor Başkanı Sn. Mecnun OTYAKMAZ
Kale Çelik sahibi sn. Sadık ÖZGÜR
Sivas Valisi sn. CANPOLAT,
SİVASLI İŞADAMLARI..........Sivastaki ve sivas dışındaki 6 milyon sivaslının gözü sizlerde Divriğispor 'u yaşatın lütfen.....

sinan58_34
19.06.2006, 23:19
biran once sahıp cıkılması lazım goz gore gore bı takımı cıkmaza suruklemek sivassporumuza yakısmaz destek vermelerı lazım ınsallah en kısa zamanda destek cıkılır

aykut-akay
20.06.2006, 00:41
artik divrigi icinde iyi günler bekliyor elele verme zamani cünkü biz sivasliyiz

35gürün58
20.06.2006, 07:09
Haberi okuyunca içim burkuldu, Yıllarca İzmir'de sporu takip ederken sivassporumuzu ve Divriğisporu spor sayfalarından özellikle arar başarı haberlerini okuyunca keyiflenirdim........Şu duruma bak Pilot takım için Üsküdarı alıyoruz tam bu sırada tarihe not düşercesine parasızlık yüzünden Divriğispor kapanma noktasına geliyor. Üsküdarı pilot takım olarak seçmenin belki mantıklı tarafı vardır İstanbul nüfusu gençlik potansiyeli vs. nedenlerden ,ama bu Divriğispora sahip çıkılmaması anlamına gelmemeli...Herhalde bu haber ve gelişme üzerine Sn. Başkanımız Mecnun Otyakmaz adam sendeci bir tavır takınmayacak Sivaslı olmanın hemde Başkan olmanın gereğini yerine getirerek bir çözüm yolu bulacaktır.
Kaldıki HUKUKEN MÜMKÜN OLUP OLMADIĞInı bilmemekle birlikte Kayseri Erciyes ve Kayseri takımları arasındaki isim değişikliği ile fiilen ligde kalması bizede bir yol gösterebilir, Örneğin bir kongre ile takımın ismi ;
a) Sivas Belediyespor veya
b) Sivasdemirspor
olarak da değiştirilerek 3.ligde sivas takımının devam etmesi sağlanabilir,
veya
c) Sivas Kale ÇelikSpor veya Kale Çelik divriğispor .Sayın Sadık Özgür işadamı olarak memleketinin takımına sahip çıkabilir,çıkmalıdırda

tabiii bunlar çıkış yolu yoksa alternatif çözümler, ancak en iyi çözüm kuşkusuz bugüne kadar yaşayan yaşatılan Divriğispor olarak devamını sağlamak.
Bu arada Çatalzeytinspor başkanı sn. Atilla Torun'u da memleketine sahip çıkan anlamlı çıkışı için kutlamak gerekiyor, yukardaki alternatiflerin gerçekleştirilmesi ,gerçekleşmezse Atilla torun'a destek olunması bir Sivaslılık borcudur.
Sivasspor Başkanı Sn. Mecnun OTYAKMAZ
Kale Çelik sahibi sn. Sadık ÖZGÜR
Sivas Valisi sn. CANPOLAT,
SİVASLI İŞADAMLARI..........Sivastaki ve sivas dışındaki 6 milyon sivaslının gözü sizlerde Divriğispor 'u yaşatın lütfen.....

Sn.Başkan Mecnun Otyakmaz'ın Divriğispora sahip çıkılacağı beyanatını okuyunca çok sevindim. Kendisini Sivaslılık ruhu ve hassasiyeti için kutluyorum.
Tüm Sivaslılar adına Sağolsun varolsun Büyük başkan..kendinden bekleneni tereddüt etmeden yapacağından emindim....

Bilmiyorum
30.06.2006, 09:16
Gardaşlar,

Neden destek verilmiyor,neden pilot takım uzaklarda aranıyor,bunu Sayın OFLAZ ve avanelerine sormak lazım.

Acaba Tokat Spor'a destek, yönetimdeki bazı ticaret işiyle uğraşan yöneticilerin işine mi geliyor ?

Gazetelere demeç verip,biz Divriği'ye futbolcu verdik şimdi bizden para istiyorlar diyenlere sormak lazım.

Şimdiye kadar Divriği'ye bedava kimi vermişler sormak lazım.
Bir kaç tane Sivas Amatör Küme takımlarından alıp profesyonel yaptığımız futbolcuları bizden alıp başka takımlara peşkeş çekenlere sormak lazım.

Gazetelerin,Sivas Belediye Spor'un üzücü bir şekilde elenip 3.lige çıkamamasından sonra,3.lige profesyonel takım yine çıkaramadık deyip Divriği Spor gerçeğini görmemezlikten gelenlere sormak lazım.

Evet,sormak lazım Divriği Spor nerenin takımı,SİVAS'ın değilde başka bir ilin takımı mı? 3.ligde olan Divriği nerenin takımı sormak lazım.

Zaten 2006-2007 sezonu için umut yok,büyük ihtimalle kapanacak işte o zaman istedikleri demeçleri verirler.

Peki spor kamuoyu ne diyecek.Sivas Spor süper ligde,kendi ilçe takımı ,3.ligdeki profesyonel takımı kapanıyor,peki bu yakışacak mı ?

Gardaşlar,

Bizler Divriğili olarak kampanya başlattık bu kampanyaya sizleri davet ediyorum.
Lütfen bize,Divriği Spor'a destek için şu aşağıda yer alan faksı Divriği Demir Çelik Madenlerini alan OYAK (Adı hala değişmedi ERDEMİR A.Ş.) şirketine fakslayalım

FAX İNDİR (http://www.hemenpaylas.com/download/1005088/DESTEK.doc.html)

Hala destek gelmedi 2 gün sonra kongre var herkes laf kalabalığı yapıyor divriği yine hersene olduğu gibi lige çıkamama tehlikesini yaşıyor bu gün federasyon grubları belirlediler fikstür belli oldu ama divriğili gençlerin tek spor aktivitesi divriğispor kapatılıyor lige çıktığınfda herkes destek vericez 2.sivasspor geliyo diyorlardı noldu daha 2 gün önce destek vericeklerdi noldu kulube bir faks bile gitmemiş bu muı?2 gün sonra kongre var değerli kardeşlerim bıktık her yıl lige cıkıcazmı acaba destek bulucaz mı acaba demekten yardım ediceklere duyrulur

Bilmiyorum
30.06.2006, 10:40
Ayrıntılı bilgi isteynler www.memleketimdivrigi.com girsinler son iki gün kongreye aday çıkmıycak destek lütfen gyrbetçi yiğidolar Sayın Mehmet Çapraz YArdım

FurkaN
30.06.2006, 11:00
SİVASSPOR YÖNETİMİNDEN DİVRİĞİSPOR'A DESTEK VERMESİNİ BEKLERİZ KENDİ TAKIMIMIZ BU DURUMLARA DÜŞMEMELİ.

Bilmiyorum
30.06.2006, 11:21
Sevgili Arkadasım Serhan kaburcuk,Dernek Mustafa,Rüştü Elmas,Caglayan yardım edin mecnun baskanla konusun son 2 gün yardım etsin yoksa kulup kapacak www.memleketimdivrigi.com

sinan58_34
30.06.2006, 11:24
yahu baskan destek sozu vermemısmıydı simdi nıye boyle oldu anlamıs degılız bence biran once divrigispora sahip cıkılması lazım

1967_DERNEK_MUSTAFA
30.06.2006, 12:24
biz 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ olarak her zaman divriği sporu desteklemeye gidiyoruz iç saha çış saha olsun yanlız bırakmıyoruz divriği spor yönetimiyle sayın başkanıyla aramız çok iyi telefon açar bu hafta bizi desteklemeye gelindiye bizde o isteği seve seve kabul ediyoruz sivasspor,un maçı olduğunda dahi ikiye bölüyoruz grubu yarısını divriğiye yarısınıda sivassporun maçına gönderiyoruz ALIN SİZE SİVASSPORA İKİNCİ TAKIM KENDİ MEMLEKETİMİZİN KAZASI DİVRİĞİ SPOR BAŞKALARINA GEREK YOK SAYGILAR.

Bilmiyorum
30.06.2006, 12:47
Çalışmalarınız için çok tesekkürler

babayavuz
30.06.2006, 15:53
DIVRIGI SPORUN KAPATILMASI SIVAS FUTBOLU ICIN COK BUYUK KAYIP OLUR MUTLAK SURETTE DESTEK OLUNMALI VE SU ANKI DURUMUNDAN KURTARILMALIDIR SIVASSPOR YONETICILERI NE DURUYORSUNUZ UZAKLARDA TAKIM ARAMAYA GEREK YOK ISTE SIZE ALTYAPI DIVRIGISPOR

Ensar
30.06.2006, 16:15
Arkadaslar ben sivasspor yönetimine sesleniyorum Sivas il sInIrlarInda olan her takima sahip cikalim ve pilot takim secelim sivasli olmak budur neden sivasin disinda dir takimi pilot takim yapalim bu kime hizmet lütfen Divrispora bir an önce el atalim ve 2.ligde görmek istiyoruz kayseri takimlarina bir bakin iki takim ve desdekleyen tek seyirci futbolun güzelligi budur ben buna hizmet derim.

sinan-58
30.06.2006, 21:01
GİDİP BAŞKA TAKIMLARI ALIYOZ DİVRİĞİ SPORU BELEDİYE SPOR YAPIP OYNATALIM

GuNaY
01.07.2006, 05:44
Artık somut bir iki gelişme olması lazım aksi takdirde anladığım kadarıyla sonuç kötü olacak :confused:
Söz ile herkes destek olur, ancak diğer şekilde destek verebileceklerinde bir şekilde harekete geçmesi gerekiyor...

Bilmiyorum
01.07.2006, 08:51
Hala destek gelmedi 2 gün sonra kongre var herkes laf kalabalığı yapıyor divriği yine hersene olduğu gibi lige çıkamama tehlikesini yaşıyor bu gün federasyon grubları belirlediler fikstür belli oldu ama divriğili gençlerin tek spor aktivitesi divriğispor kapatılıyor lige çıktığınfda herkes destek vericez 2.sivasspor geliyo diyorlardı noldu daha 2 gün önce destek vericeklerdi noldu kulube bir faks bile gitmemiş bu muı?2 gün sonra kongre var değerli kardeşlerim bıktık her yıl lige cıkıcazmı acaba destek bulucaz mı acaba demekten yardım ediceklere duyrulur

www.memleketimdivrigi.com orda fax yeri var adres var yardım bekliyoruz(maddi) sözle yardım cok sözle yardım edicekler hic bosuna topıcı doldurmasın para yardımı yapıcaksa cıksın son 1 gun kaldı

Bilmiyorum
01.07.2006, 13:31
DİVRİĞİ SPOR'A DESTEKTE BULUNMASI İÇİN DİVRİĞİ OYAK'A (ADI HALA ERDEMİR A.Ş.GEÇİYOR) FAX KAMPANYASI BAŞLATTIK.LÜTFEN AŞAĞIDA HAZIR BULUNAN METNİ İNDİREREK 0346.419 11 50 NOLU NUMARAYA FAKSLAYALIM.

Saygı ve sevgilerimle

http://www.hemenpaylas.com/download/1005088/DESTEK.doc.html

bu gun kongre var herkesi yardıma bekliyoruz (maddi) Hala umutluyuz inançlıyız baskanı bir türlü ikna edemiyoruz

Bilmiyorum
01.07.2006, 13:41
sadece fax atmanız yeterli maddi desteğide gectim artık bari bir sivaslı olarak faks atın

sinan58_34
01.07.2006, 13:43
biz 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ olarak her zaman divriği sporu desteklemeye gidiyoruz iç saha çış saha olsun yanlız bırakmıyoruz divriği spor yönetimiyle sayın başkanıyla aramız çok iyi telefon açar bu hafta bizi desteklemeye gelindiye bizde o isteği seve seve kabul ediyoruz sivasspor,un maçı olduğunda dahi ikiye bölüyoruz grubu yarısını divriğiye yarısınıda sivassporun maçına gönderiyoruz ALIN SİZE SİVASSPORA İKİNCİ TAKIM KENDİ MEMLEKETİMİZİN KAZASI DİVRİĞİ SPOR BAŞKALARINA GEREK YOK SAYGILAR.
<<<<<<<<1967 genc taraftar dernegi heryerde<<<<<<<<<

Bilmiyorum
01.07.2006, 13:47
www.hemenpaylas.com/download/1005088/DESTEK.doc.html bu adrese girin dosyayı indiri tıklayın ve fax atın

kasko
01.07.2006, 14:24
Hocam bu haberi anasayfa olarak yapsak daha iyi olmaz mı

serrrkan
01.07.2006, 18:12
önce elimizdeki profesyonel takımları ligden çekeriz sonra da altyapımız yok diye dövünürüz... hiç birşey için geç değil hep beraber divriğiye yardım a özellikle istanbuldaki sivaslı işadamları bu mesaja dikkat LÜTFEN...

Bilmiyorum
01.07.2006, 19:45
www.hemenpaylas.com/download/1005088/DESTEK.doc.html bu adrese girin dosyayı indiri tıklayın ve fax atın

hadi lutfen yardım

Erdemir OYAK yönetimi hiç oralı bile değil.
Faks kampanyası belki biraz işe yarar diye başlattım ama kampanyaya katılım olmadı.OYAK'tan sorduk 20-25 tane falan geldi dediler.

Hadi yiğidolar bari siz faks yağmuruna tutun belki bu kadar isteği görünce bir şeyler olur.

CÜSSKB-Aynur
01.07.2006, 22:25
http://www.hemenpaylas.com/download/...ESTEK.doc.html

Bilmiyorum
04.07.2006, 10:27
.Divriği Spor 1 Temmuz 2006 tarihinde kendi tesislerinde olağan genel kurulunu yaptı.Başkanlığa Halit YAZICI tek aday olarak yeniden seçildi.Kongrede seçimden sonra konuşma yapan Başkan YAZICI ;"Kongreyi yaptık eğer bundan sonra destek gelirse elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız şayet destek bulunmazsa herkesin bildiği gibi zor günler bizi beklemekte ve bu nedenle kulübü fesh etmek zorunda kalacağız.

Bir ah önce maddi destek bulunması lazım bu önümüzdeki onbeş gün içinde gerçekleşirse Divriği Spor'da grubumuzdaki diğer takımlar gibi lig hazırlıklarına başlayacaktır.Diğer bütün takımlar transferlerini ve hazırlıklarını tamamlamak üzereler,inşallah bizde gerekli maddi desteği bulur bulmaz hemen sezon hazırlıklarına başlayacağız.Dışarıdaki ve içerideki bütün Divriğililerden takımımıza destekte bulunmalarını rica ediyor ve bekliyoruz." dedi.

Başkan Halit YAZICI ; yönetime İlçemizde bulunan siyasi parti başkanlarını,dernek başkanlarını ve İlçemizin ileri gelenlerinden kişileri yönetime aldık ki,Divriği Spor için daha iyi çalışmalar yapılsın,eğer destek bulunmazsa ileride kulübün kapatılması siyasi çıkar olarak kullanılıp niçin kapatıldı denilmemesi için böyle bir karar aldık.Yönetimdeki herkes elini taşın altına sokarsa sorunlarımız daha çabuk halledilecektir mantığıyla yönetim kurulumuzu bu şekilde oluşturmak zorunda kaldık.05 Temmuz 2006 günü yönetim kurulu toplanarak görev dağılımı yapacak ve destek için çalışmalara başlanacak."dedi.

Divriği Spor yönetim kuruluna ERDEMİR OYAK'tan hiç kimse girmedi.

DİVRİĞİLİLER, SİVASLILAR

TAKIMIMIZ İÇİN LÜTFEN DESTEK OLALIM VEYA DESTEK OLACAK YERLERE KURULUŞLARA RİCA EDELİM,DİVRİĞİ SPOR'UN SİZLERE,BİZLERE İHTİYACI VAR.

beykozlu
06.07.2006, 01:50
slm millet forumunuz guzellll

sorma be dostum
06.07.2006, 09:47
başkanlık secimi yapıldı başkan da bulunduya gerisi corap söküğü gibi gelir madi desdek bulunur sen meraklanma bilmiyorum dostum

Bilmiyorum
07.07.2006, 07:28
Geçtiğimiz haftasonu Genel Kurulunu yapan DÇ Divriğispor yönetimi önceki gün toplanarak görev dağılımını gerçekleştirdi. Başkanlığına tekrar Eczacı Halit Yazıcı Seçilirken,ikinci Başkan Gazi Orhan Türkyılmaz oldu.

Divriği’de yaşayan hemen her kesimden insanın yer aldığı yeni yönetimde Basın sözcüsü ve altyapı sorumlusu Murat Nedim Bozkurt,Kulüp müdürü Müslim Metin, Kulüp sekreteri Selahattin Karaman, Mali İşler sorumlusu Yusuf Altun, Dış İlişkiler sorumlusu Levent Ballanlı ve Muharrem Höbek

ligde tutunmak ıcın baskan arayıslara basladı insaallah bir kaynak bulur ama her yıl aynı derdı cekmekten bıktık

Dağcı
07.07.2006, 09:09
Geçtiğimiz haftasonu Genel Kurulunu yapan DÇ Divriğispor yönetimi önceki gün toplanarak görev dağılımını gerçekleştirdi. Başkanlığına tekrar Eczacı Halit Yazıcı Seçilirken,ikinci Başkan Gazi Orhan Türkyılmaz oldu.

Divriği’de yaşayan hemen her kesimden insanın yer aldığı yeni yönetimde Basın sözcüsü ve altyapı sorumlusu Murat Nedim Bozkurt,Kulüp müdürü Müslim Metin, Kulüp sekreteri Selahattin Karaman, Mali İşler sorumlusu Yusuf Altun, Dış İlişkiler sorumlusu Levent Ballanlı ve Muharrem Höbek

ligde tutunmak ıcın baskan arayıslara basladı insaallah bir kaynak bulur ama her yıl aynı derdı cekmekten bıktık

Divriği'li o kadar çok zengin işadamları var ki... Bir kaç tanesi yardım etse, yeter de artar bile...

DrMustafaKaya
06.06.2007, 23:32
sevgili Kardesim bu konuyu bizlerle paylastigin icin tesekür üzüldük inaniyorumki Sivassipor elinden gelen duyarliligi gösterir kardes tobrak takimini Yalniz Birakmaz,

yigidomustafa58
06.06.2007, 23:37
Divriği'li o kadar çok zengin işadamları var ki... Bir kaç tanesi yardım etse, yeter de artar bile...

tamamen katılıyorumm DivriğiSpor için elele olalım...

ZYYZ
07.06.2007, 00:14
Ya bizim iş adamlarımız neredeler. Hiç takip eden yok mu Divriğisporu ?

Harput0658
07.06.2007, 01:23
divriği spor malesef seneye amatör kümede mücadele edecek yazık oldu

serhatcan
07.06.2007, 15:42
neden divrigi deyilde tokat acaba buradada bir siyasetmi var.ben sivasi cok seviyorum ama sivas halkina aci yorum cok geri kalmislar cabuk kalyana geliyorlar.elde bir sivas spor bu ayrim ve siyaset yuzunde o da kayip olur o heycanda biter.biz ancak kayserinin ve tokatin tasronu oluruz kayseri dunya pazarinda var biz ise neyse.

Kardeşim sana tüm kalbimle katılıyorum. işin içine sityaset ,din girince sivastan hiç bişey olmaz.Sivas bun lar yüğzünden hep geri kaldı,gelişmedi,dışarda öcü göründü.

serhatcan
07.06.2007, 15:50
Yav diğer büyük takımlar oynatmadığı futbolcularını kiraya verir gelişmesini sağlarlar.ve hem gittiği takıma faydası olur sonrada geliştikten sonrada geri dönerler. Bunu sivassporda divriğispor için yapabilir. oynatnmadığı tajkıma girmeyen futbolcularını oraya verir. hem divriği spor varlığını sürdürür hemde sibvvasspor futbolcu kazanır.Bunu her takım yapıyor sdivasspor neden yapmıyorç

sensizimya_58
07.06.2007, 17:36
arkadaşlar sivasta bole bir takım olduktan sonra divriği sporada süperligdeki takımlara da yardım elini uzatır

Divriği58-
07.06.2007, 17:42
divriği spor malesef seneye amatör kümede mücadele edecek yazık oldu

amatör e falan düşmedi işte daha sivaslı takımını bilmiyorkı onun ıcın bu hallerdeyiz çok feci 2 kaza gecirdi kulubümüz buna ragmen onurlu durusunu korudu ayrıca sıvasspor dısında bır cok
KULUPDEN geçmiş olsun mesajı geldi takım 21 oyuncusu çeşitli yerlerinden sakatlandıgı ıcın lıgden cekıldı federasyonda saolsun bu yıl lıgden bır takım dusucek dedı ve konu kapandı ama ne sivas ne ulusal basın divrigi spor diye bı takım yokmus gıbı konusuluyor dusunuluyor sivasBelediyespor 3 lige bu yıl yıne cıkamadı ve sıvas basını Sivasın Sİvasspordan baska profesyonel lıglerde takımı yok dedı Yanı gereklı ılgı YOK ben yerı geldı bur da arkadaslara yazdım yıne yardım edıcek cıkmadı (sivaslı iş adamı mehmet caprazdan Almanyadaki gurbetçi yigidolardan yardım ıstemıstık)

Ben kımseden de bısey beklemıyorum artık dıvrıgı spor kendı kendıne oynasın yensın yenılsın kapansın nede olsa kimsenin haberi yok

Sivasda 3 lige bır turlu cıkaramadıgı sivas belediyesporu cıkarmaya Anadolu uskudara destek vermeye devam etsın

sayGılar

cengiz99
07.06.2007, 17:58
DÜŞENİN DOSTU OLMAZMIŞ,DİVRİĞİ SPOR BİZİM EVLADIMIZ ONA SAHİP ÇIKALIM SİVASLILIK NEYMİŞ HERKESE GÖSTERELİM.BURADAN SİVASSPOR YÖNETİCİLERİNE VE İŞADAMLARINA SESLENİYORUM SİVASLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR HAYDİ BUNU GÖSTERELİM DİVRİĞİ SPORA SAHİP ÇIKALIM ALT YAPI TAKIMIMIZ YAPALIM BÖYLECE SİVAS VE SİVASLILAR KAZANSIN.
HAYDİ YİĞİDO KARAGÜN DOSTU OLDUĞUMUZU HERKESE GÖSTERELİM
TÜM SİVASLILARA BAŞARILA SELAMLAR VE SEVGİLER.

abdullah58
07.06.2007, 20:19
BIZI KÜME DÜSÜREN TOKATA DESTEK
SIVASIMIZIN ILCESI OLAN DIVRIGE KÖTEK SIVASADA BU YAKISIRDI HELAL OLSUN SIZLERE

altuntas58
07.06.2007, 20:40
Divriğispora her alanda yardımlarımzı esirgemeyelim maddi manevi Sivasspor yönetimi bu olaydan haberdar olduğunu sanmıyorum divriğispor yönetimi karşılıklı oturup konuşmalı Tokataspora, Üsküdar anadoluspora bir sürü futbolcu veren Sivasspor neden kendi şehrinin takımına yardım etmesinki?bence gerekli girişimler yapılmalı Divriğisporda gereken desteği almalı

yerliturkuaz
07.06.2007, 22:12
Acaba Divriğimizin bu halini kim farkedecek illaki birşey mi olması lazım kulube boba mı atalım yerle bir mi olsun artık yeter diyorum Sivaslıyım diyenlerin Sivasa Divriğiye ve diğer takımlarımıza sahip çıkmalarını bekliyorum Tabiki sesimizi duyan olursa

İ b r a h i m
16.06.2007, 12:30
Divriğispor kendi futbolcuları ve hocasının hakkıyla buralardadır. Bir tek kişi olan Halit beyin takım için elinden gelen herşeyi yaptığı ortadadır ama unutulmamalı ki bu takımın efsane futbolcusu Hakan Adnan Öz e destek verilip hocalığı onaylanmalı ve artık takım ona teslim edilmelidir.Dışarda hoca aramaya hiç gerek yok takım gençlere güvenen yüreğiyle mücadele edecek sporculara emanet edilmeli ve kendi yöresinin futbolcularına sahip çıkılmalı bunu bütün türkiye gördüki sivaslı futbolcuların neler yapıp nerelerden teklifler aldığı ortada kendi piyasamızı güçlendirip Sayın Başkanımız Halit Bey e destek olarak bu takımı önemli yerlere getirme gayreti içinde olmalıyız.Divriğispor da HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAKEDİYOR. Bugünde dahil olmak üzere emeği olan herkese tekrar teşekkür ederim ama unutmayalım bu takımda bizim takımımız ona destek olalım.ÇILGINLAR 58_____________________Akif___ ______ibo__________kılıç

Divriği58-
16.06.2007, 12:56
Divriğispor kendi futbolcuları ve hocasının hakkıyla buralardadır. Bir tek kişi olan Halit beyin takım için elinden gelen herşeyi yaptığı ortadadır ama unutulmamalı ki bu takımın efsane futbolcusu Hakan Adnan Öz e destek verilip hocalığı onaylanmalı ve artık takım ona teslim edilmelidir.Dışarda hoca aramaya hiç gerek yok takım gençlere güvenen yüreğiyle mücadele edecek sporculara emanet edilmeli ve kendi yöresinin futbolcularına sahip çıkılmalı bunu bütün türkiye gördüki sivaslı futbolcuların neler yapıp nerelerden teklifler aldığı ortada kendi piyasamızı güçlendirip Sayın Başkanımız Halit Bey e destek olarak bu takımı önemli yerlere getirme gayreti içinde olmalıyız.Divriğispor da HERŞEYİN EN İYİSİNİ HAKEDİYOR. Bugünde dahil olmak üzere emeği olan herkese tekrar teşekkür ederim ama unutmayalım bu takımda bizim takımımız ona destek olalım.ÇILGINLAR 58_____________________Akif___ ______ibo__________kılıç

KESİNLİKLE KATILIYORUM DİVRİGİSPOR HER YIL AYNI CILEYI CEKMEKTEN BIKTI LIGE BASLAMIYORUZ DESTEK YOK DIYOÖLALAR BUTUN OYUNCULAR KACIYO ONDAN SONRA ERDEMIRDEN YARDIM SOZU GELIYO BIDAHA BI KADRO KURULUYO FALAN FILAN YAZIK GUNAH BU TAKIMA BU INSANLARA

carizma0658
29.05.2010, 23:35
divrigi yıllar dır profosyeneldir sahıp çıkalım kesınlıkle sahıp çıkalım

Countach
30.05.2010, 01:36
Yurt dısında yasayan bır dıvrıgılı olarak 3. lig amatore dusmesı ve hala ayaga kalkmaması benı uzuyor