Gruplar belli oldu
Üçüncü Futbol Ligi’nde 2006-2007 sezonunda mücadele edecek takımların yer alacağı gruplar belli oldu.
1. Grup: Antakya, Batman Bld., Ceyhan, DİSKİ, D.Kayapınar Bld., Karamanspor, Kilis Bld., Mersin BŞB, N.Demirspor, Şırnakspor, Y.Ereğli, B.Petrol, Osmaniye, Aksaray, Van Bld., Adana,
2. Grup: Araklı, A.Hopa, BUGSAŞ, Bulancak, Çorum, D.Ç.DIVRIGISPOR, Değirmendere, Gazi Bld., Gümüşhane, Of, T.Kredi, Iğdır, Kars, Sürmene, Ankara Demir, Bağlum Bld.,
3. Grup: Afyonkarahisar, Aksihar Bld., Aliağa Bld., Altınordu, Denizli Bld., Göztepe, Isparta, Kütahya, Nilüfer Bld., Side, Y.Burdur, M.Kemalpaşa, Aydın, B.Merinos, Bozüyük, Balıkesir,
4. Grup: Alibeyköy, Bakırköy, Beykoz 1908, Beylerbeyi, Bilecik, Çorlu, G.Osmanpaşa, Gölcük, Kastamonu, K.Çekmece, Orhangazi, Orhangazi Bld., Tepecik Bld., A.Üsküdar 1908, Yıldırımbosna, Zonguldak.
2006/2007 SEZONUNDA DIVRIGISPORA BASARILAR
BASKANIN VEDE SIVASLI HEMSOLARIN DESTEGIYLE INSALLAH 2.LIGE CIKAR BUSENE
Bilmiyorum
30.06.2006, 10:59
kardes sen hiç okumuyosun herhalde divriği destek olmadığı için lige çıkmamam kararı aldı bütün takımlar hazırlıklara basladı divriği spor beklemede 2 gün sonra kongre var destek gelmezse 2 gün sonra divrği adında bir atkım kalmayacak
yyaaaaaaaaaaaaa cok uzucu gercektenama daha sivasspor yardim edecekti
Bilmiyorum
30.06.2006, 11:03
yyaaaaaaaaaaaaa cok uzucu gercektenama daha sivasspor yardim edecekti
etmiyo işte gardas sivas gitsin tokata yardım etsin gitsin anadolu üsküdarı alsın napalım o kadar yazıyoruz burda birkişi bile destek vermiyo (maddi) e laflada peynir gemisi yürümüyo tabiii neyse 2 gün sonra kapandığında bakalım nolacak divriğili gençlerin tek spor aktiviteside bitmiş olucak
cok uzucu .............................. .....
DİVRİĞİSPOR'UN LİGDEN ÇEKİLME KARARI GERÇEKTEN ÜZÜCÜ DOĞDUĞM MEMLEKETİN BU HALLERE DÜŞMESİNE GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM
kardes sen hiç okumuyosun herhalde divriği destek olmadığı için lige çıkmamam kararı aldı bütün takımlar hazırlıklara basladı divriği spor beklemede 2 gün sonra kongre var destek gelmezse 2 gün sonra divrği adında bir atkım kalmayacak
LIGDEN CEKILECEGINE INANMIYORUM
ARADIGI DESTEGI BULACAKTIR DIVRIGISPOR VEDE YOLUNA DEVAM EDECEKTIR
OYLE KOLAY KOLAY LIGI BIRAKTIRMAZLAR
MECNUN OTYAKMAZ ACIKLAMA YAPTI VEDE DESTEGINI VERECEGINI SOYLEDI
BOS YERE ENDISELENMEYE GEREK YOK BUYUKLERIMIZ CARESINI
BULMUSLARDIR
insallah...................... .............................. .............
etmiyo işte gardas sivas gitsin tokata yardım etsin gitsin anadolu üsküdarı alsın napalım o kadar yazıyoruz burda birkişi bile destek vermiyo (maddi) e laflada peynir gemisi yürümüyo tabiii neyse 2 gün sonra kapandığında bakalım nolacak divriğili gençlerin tek spor aktiviteside bitmiş olucak
KARDES DIVRIGISPORA BANKALARDA PARA YARDIM HESABI ACILDIDA BIZMI YARDIM ETMEDIK
DIVRIGI SPORU SEN COK DUSUNDUNE GORE HABERIN OLMALI
PARA YARDIMI HESABI VARMI YOKMU
VARSA NEDEN KIMSENIN HABERI YOK
Bilmiyorum
30.06.2006, 12:46
hesap var fax numarası var adres var detaylı bilgi için sitemize gire bilirsin yeterki yardım et www.memleketimdivrigi.com
YARDIM ETMESINE EDELIMDE KARDES DIVRIGI HALKI YARDIM ETMEDIKCE HER SEY BOS
BIR ORNEK VEREYIM
09.08.2005, 18:27 #4
efsanedavulcu
Sivasspor-3
--------------------------------------------------------------------------------
Biz Divriğispor_ofspor Karsilasmasi Için Divriğiye Gittik Ve Divriği Tribunlerinde Yerimizi Aldik....valla 90 Dk. Boyunca Susmadik Divriğiye Gittiğimizde Tribunler Bomboştu BIZI GÖREN COSKUMUZU DUYAN 2. Yarida Stadi DOLDURDU.....
Divriğispor Yalniz Deil.... 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Olarak Her Zaman Desteğe Haziriz............
SIVAS HALKI VEDE SIVASSPOR GEREKEN DESTEGI VERECEKTIR
SITEMINI DIVRIGI HALKINA YAP BENCE
LORDKRAL
30.06.2006, 16:59
başka takımlara yardım yapılacağına divriğiye yapılsa kötü mü olur divriği dururkenm üsküdar ve tokata yardım yapılıyor.