Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas’ın İlk Kurbanı Gençler Olacak


SivasSpor.Com
08.07.2006, 17:53
http://hurdogan.com/yazarresimler/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Süper lig fikstürü dün İstanbul’da çekildi. Sivasspor ilk maçını kendi sahasında Gençlerbirliği takımıyla muhtemelen 6 Ağustos pazar günü oynayacak. Geçtiğimiz sezon yine ilk maçımızı bir başka Anadolu takımı olan Malatyaspor’la İstanbul Olimpiyat stadında oynamış ve 1-1 berabere kalmıştık.

Sezonun ilk haftalarında bu tür takımlarla oynamak, sezona iyi başlamak adına avantajda sayılabilir. Sezonun daha ilk maçında galip gelme ihtimalinin az olduğu bir takımla karşılaşıp yenilerek moral bozukluğuyla başlamaktansa, denk bir takımla oynayıp galibiyetle başlamak kuşkusuz daha iyi olacaktır. Fikstür çekildi ve büyük bir merakımızda giderilmiş oldu. Şimdi merak edilen başka bir şeyde 4 Eylül Stadı’nın kale arkalarında yapılan çalışmaların ilk hafta maçlarına yetişip yetişmeyeceği. Şu anda skorbordun olduğu kale arkasında çalışmalar tamamlanmak üzere.

Sadece koltukların montajı kaldı, zannediyorum oda bir kaç gün içerisinde tamamlanır. Şimdi bütün yoğunluk diğer kale arasının yapımında olacak. Lig maçlarının başlamasına yaklaşık bir ay var. Gençlik ve Spor İl müdürü Sayın Salim Kılıç tedbirli konuşup “Belki ilk maça o kale arkasına seyirci olamayız” dese de ben o tarihe kadar tamamen bitirileceğini düşünüyorum.

Aslında iki kale arkasıda Gençlerbirliği maçına kadar bitmese olur! Çünkü geçen sezon büyük takımlarla oynanan maçlarda bile stad tamamen dolmadıki bu maçta dolsun. Tabiki bir an önce tamamlanması hepimizin arzusu.

Ben 4 Eylül Stadı’nı kale arkalarıyla ve üzeri kapanmış olarak düşünüyorumda gerçekten müthiş bir görüntü olacak. Süper ligdeki Sivasspor’ada çok yakışacak

ş.usta
08.07.2006, 18:35
aslında stadın resimleride olsa çok iyi olurdu biz uzakta olduğumuz için sadece anlatılanlarla yetinmek zorunda kalıyoruz gencler birliğini hafife almamak lazım tesisleşme bakımından türkiyenin eniyi takımlarından biri inşallah bizde onlargibi takımın herşeyine cevap veren tesisler yaparız ve ligde kalıcı olmak için tesislerinde büyük önemi var bence.

babayavuz
08.07.2006, 18:50
GENCLERBIRLIGINI YENIP SEZONA UC PUANLA BASLADIGI TAKDIRDE SIVASSPORUMUZU TUTANA ASKOLSUN.

Serd@r
08.07.2006, 18:51
İlk maçımız gerçekten çok önemli,birokadarda zor İnşaAllah alnımızın akıyla sahadan galip ayrılırız.

GuNaY
08.07.2006, 19:17
aslında stadın resimleride olsa çok iyi olurdu biz uzakta olduğumuz için sadece anlatılanlarla yetinmek zorunda kalıyoruz gencler birliğini hafife almamak lazım tesisleşme bakımından türkiyenin eniyi takımlarından biri inşallah bizde onlargibi takımın herşeyine cevap veren tesisler yaparız ve ligde kalıcı olmak için tesislerinde büyük önemi var bence.

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7204&highlight=stad (STAD RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ....)

aykut-akay
08.07.2006, 20:20
ilk maci alarak iyi bir baslangic yapmaliyiz stad icinde yetismesede olur bir sonraki maca yetisir ve ve her sivas maci gitsin bizler gidemiyoz sizler gidin

MOS-BY-58
08.07.2006, 21:50
nasil baslarsak öyle devam eder...

SEMİH-58
11.07.2006, 19:14
SEZONA EN İYİ ŞEKİLDE GİRECEGİZ BUNA ÇOK İNANIYORUZ.