Orijinalini görmek için tıklayınız : 19,000 ÜYE, DİLE KOLAY
erdalsahin_58 28.07.2006, 01:07 DEĞERLİ KARDEŞLERİM BUGÜN 19,000. ÜYE SİTEMİZE KAYDOLDU. BU BÜYÜK BAŞARIYI BENCE FORUMA TAŞIMAK GEREKLİ.
HİÇBİR REKLAM YAYINI YAPMADAN, SADECE BİR MEMLEKETİN İNSANLARI 19000 KİŞİYE ULAŞMIŞSA BU KÜÇÜMSENECEK BİRŞEY DEĞİLDİR.
BUNDA SİTEMİZİN YÖNETİCİLERİNİN VE ÜYELERİN SEVİYELİ OLMASININ ÇOK BÜYÜK ÖNEMİ VAR. TABİİ Kİ SİVASSPORUN BÜYÜKLÜĞÜ BUNDA 1. FAKTÖR.
BEN BU VESİLE İLE www.sivasspor.com UN TÜM YÖNETİCİLERİNİ VE ÜYELERİNİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM. AYRICA 19000. ÜYE OLAN cıncık1967 İSİMLİ ÜYEYİDE KUTLARIM.
Başta sayın Rüştü ELMAS olmak üzere emeği geçen tüm site yöneticilerine teşekkür ediyorum.
Üye sayısının artması çok önemli. Ancak daha da önemlisi; üyelerimiz bu kadar verilen emeğe destek olmak için forumlara kaydadeğer yorumlarını yaparak bilgilerin paylaşılmasında aktif rol oynamaya özen göstermelidirler. Bunu yaparken de sitemizin ilkeleri doğrultusunda yani SPORUN SEVGİ BARIŞ ve KARDEŞLİK olduğunu unutmamaları gerekir.
Benim üyelerimizden tek bir ricam var; forumların kalitesini yüksek tutabilmemiz için lütfen mesaj sayısını yükseltmek için ya da yazmak için yazmayınız. Görüşlerimizi, bilgi birikimlerimizi burada birbirimizle insanlararası iletişim kuralları çerçevesinde paylaşmalıyız.
Hepinize sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.
aykut-akay 28.07.2006, 01:23 CINCIK1967 ADLI ÜYEYE ARTIK BIR HEDIYE VERIRLER ;)
yigido Atilla 28.07.2006, 01:43 19000 Binin ci üye (((CINCIK 1967 ))))kardesimmi bem de kutluyorum Aramiza hos geldin ..Bu Siteyi kuran Rüstü Elmas ve bu Sitede Canla Basla Calisan Bütün kardesleri tebrik ediyorum helal olsun size ... FRANZ BECKENBAUERIN Söyledigi bir cümleyi yaziyorum ((((Dil, Din, Irk, Zengin,Fakir, demeden Insanlari Birbirine kaynastiran Spordur )))))))) Cok dogru bir cümle ... "SIVASSPOR" Sevgisi 19000 Kisiyi bir Sitede Topladi daha büyüyecegiz
evet rüstü elmas kardesime tesekkür ediyorum ve diyorumki,,, taraftar olarak rüstü elmasa güzel bir hediye armagan edelim... ve kampanya baslatalim....
SEMİH-58 28.07.2006, 03:00 aslan cıncık be isme bah tamda 19000 inci adam ismi :D
sivasspor.com gelişiyor .ve sivaslılar arasındaki kardeşliği artırıyor.
CÜSSKB-Aynur 28.07.2006, 11:08 DEĞERLİ KARDEŞLERİM BUGÜN 19,000. ÜYE SİTEMİZE KAYDOLDU. BU BÜYÜK BAŞARIYI BENCE FORUMA TAŞIMAK GEREKLİ.
HİÇBİR REKLAM YAYINI YAPMADAN, SADECE BİR MEMLEKETİN İNSANLARI 19000 KİŞİYE ULAŞMIŞSA BU KÜÇÜMSENECEK BİRŞEY DEĞİLDİR.
BUNDA SİTEMİZİN YÖNETİCİLERİNİN VE ÜYELERİN SEVİYELİ OLMASININ ÇOK BÜYÜK ÖNEMİ VAR. TABİİ Kİ SİVASSPORUN BÜYÜKLÜĞÜ BUNDA 1. FAKTÖR.
BEN BU VESİLE İLE www.sivasspor.com UN TÜM YÖNETİCİLERİNİ VE ÜYELERİNİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM. AYRICA 19000. ÜYE OLAN cıncık1967 İSİMLİ ÜYEYİDE KUTLARIM.
Seviyeli ve kaliteli bir siteye sahip olduğumuz için çok şanslıyız.
Yukarda Güner arkadaşımızında değindiği gibi aktif ve sadece mesaj sayısını artırmak kaygısından uzak üyelerimizinde daha fazla katılımlarını bekliyoruz.
19000. üyemiz cıncık 1967 yi kutluyorum.
öncelikle hepinize tüm sivaslı ve yüreği sivasspor aşkıyla yanan tüm gardaşlarıma slmlar.Muğla bodrumda yaşayan bir yiğido olarak benimde size ufak bir katkım olsun istiyorum.yETKİLİ BİR ARKADAŞLA TEMASA GEÇEREK VEYA VERMİŞ OLDUĞUNUZ BAnka hesap numarasına yarın havalemi yapacak yiğidoluk görevimi yerine getireceğim ben maçlara gidemiyorum gurbette olduğum için bari bi kardeşim sebeblensin hepinize bodrumdan kucak dolusu sevgilerle
Öncelikle sitemize hoşgeldin
Daha ilk mesajında da Kombine Bilet Kampanyasına Katılarak tam bir yiğido olduğunu gösterdi
tebrik ederim...
19000 iyi bir rakam ama sivasımıza yetmez hep yukarıları hedeflemeliyiz.yiğidoya en yukarısı,zirve yakışır.iyi bir reklam yapmalı bence.
CINCIK BENİM HEDİYEMİ ALIN :D
HEDİYEMİ İSME HAVALE YAPABİLİRSİNİZ :D
19000. ÜYEYİ TEBRİK ETMEK LAZIM İYİ TAKİP ETMİŞ ÜYE SAYISINI :D
HAYIRLI OLSUN... DAHA NİCE 19000'LERE İNŞAALLAH....
bugrakova 28.07.2006, 12:26 darısı 20000 lere inşallah hep birlikte sivas için
EMİNİM DAHA ÇOK ÜYESİ OLCAK SİVASLI OLDUMUZ İÇİN DURUR DUYMALIYIZ ANADOLUNUN EN GÜZEL ŞEHRİ
BU SİTEDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİ VE SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM
nazimgulturk 28.07.2006, 12:46 BENCE BU RAKAM ÇOK AZ DAHA DA FAZLA OLMASI GEREKİR ÇÜNKÜ NÜFUSUMUZA GÖRE ÇOK KÜÇÜK Bİ RAKAM
yigido Atilla 28.07.2006, 16:21 19000 Binin ci üye (((CINCIK 1967 ))))kardesimmi bem de kutluyorum Aramiza hos geldin ..Bu Siteyi kuran Rüstü Elmas ve bu Sitede Canla Basla Calisan Bütün kardesleri tebrik ediyorum helal olsun size ... FRANZ BECKENBAUERIN Söyledigi bir cümleyi yaziyorum ((((Dil, Din, Irk, Zengin,Fakir, demeden Insanlari Birbirine kaynastiran Spordur )))))))) Cok dogru bir cümle ... "SIVASSPOR" Sevgisi 19000 Kisiyi bir Sitede Topladi daha büyüyecegiz
NOT= 10.07.2006 üye sayisi 18651 saat 14.28 Bu kadarmis .....
28.07.2006 üye sayisi 19007 saat 15.19 (18. günde yeni 360 kisi üye olmus )))).........
Çifte Nickli Bİr Sürü uye Var Onları Tek Nıcke Cevırelımde Sayımızı Kesın Bılelım...
faruk-58 29.08.2006, 21:03 Gördüğüm kadarı ile sürekli üye kaydı yapılıyor.Acaba buranın kapasi ne kadar merak ettim doğrusu
çılgın-sedat 29.08.2006, 21:27 19000 Binin ci üye (((CINCIK 1967 ))))kardesimmi bem de kutluyorum Aramiza hos geldin ..Bu Siteyi kuran Rüstü Elmas ve bu Sitede Canla Basla Calisan Bütün kardesleri tebrik ediyorum helal olsun size ... FRANZ BECKENBAUERIN Söyledigi bir cümleyi yaziyorum ((((Dil, Din, Irk, Zengin,Fakir, demeden Insanlari Birbirine kaynastiran Spordur )))))))) Cok dogru bir cümle ... "SIVASSPOR" Sevgisi 19000 Kisiyi bir Sitede Topladi daha büyüyecegiz
HELAL OLSUN BE ARKADAŞLAR 19000 ÜYE VARMIACBA BU KADAR ÜYESİ OLAN BİR ANA DOLU KULÜBÜ
HaYaLL58 29.08.2006, 22:09 19000. üye bne olmak isterdim arkdaşın karizması oldu arkdaşlar ben sivassporun 19000.üyesiyim diye dolanıyodur artık çok şanslı çok
PARTNER58AHMET 29.08.2006, 22:25 [Güner]ADLI ÜYEDEN ALINTI[B]Başta sayın Rüştü ELMAS olmak üzere emeği geçen tüm site yöneticilerine teşekkür ediyorum.
Üye sayısının artması çok önemli. Ancak daha da önemlisi; üyelerimiz bu kadar verilen emeğe destek olmak için forumlara kaydadeğer yorumlarını yaparak bilgilerin paylaşılmasında aktif rol oynamaya özen göstermelidirler. Bunu yaparken de sitemizin ilkeleri doğrultusunda yani SPORUN SEVGİ BARIŞ ve KARDEŞLİK olduğunu unutmamaları gerekir.
Benim üyelerimizden tek bir ricam var; forumların kalitesini yüksek tutabilmemiz için lütfen mesaj sayısını yükseltmek için ya da yazmak için yazmayınız. Görüşlerimizi, bilgi birikimlerimizi burada birbirimizle insanlararası iletişim kuralları çerçevesinde paylaşmalıyız.
Hepinize sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.[
|