yigido Atilla
22.08.2006, 17:41
kizmayi ve Küsmeyi bir tarafa birakalim sakin bir kafayla bu durumdan nasil kurtaririz en az hasarla önümüzde Antalya, konya ve fenerbahce maclari var düzlüge nasil cikariz
Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor Bundan Sonra Yapmali yigido Atilla 22.08.2006, 17:41 kizmayi ve Küsmeyi bir tarafa birakalim sakin bir kafayla bu durumdan nasil kurtaririz en az hasarla önümüzde Antalya, konya ve fenerbahce maclari var düzlüge nasil cikariz Etem-Murat 22.08.2006, 18:14 Yönetim bile bu konuda kararsız biz ne yapalım ne yapalım derken biz sadece sivas spora desdek olabiliriz haydi sivas haydi iyi günde kötü günde haydi 58hayati 22.08.2006, 18:19 DESTEK BİZDEN GARDAŞLAR BUTAKIM BİZİM DOSTA DÜŞMANA FIRSAT VERMEYELİM TAM DESTEK HEP DESTEK SABIR SABIR SABIR. onursahin 22.08.2006, 18:27 Geçen sezon lige çok iyi başlamıştık fakat sezon arasında yapılan transferlerden sonra yine üst üste puanlar kaybetmiş ve lig arasında yapılan yanlış transferlerden kaynaklandığını lorantın defans ağırlıklı futbaol oynattığını söyleyip aynı eleştrileri tekrarlamıştık bence paniğe gerek yok ama erken önlem almamız daha iyi bence inşallah eski gnlerimizden daha başarılı oluruz ademgoze 22.08.2006, 18:49 EKIM EKTIM DUZLERE, DIKEN OLDUM GOZLERE, ISTE BEN GIDER OLDUM, AYAS KALSIN SIZLERE. ademgoze 22.08.2006, 18:52 neye kime küsüyoruz her kez küssün takım dagılsın o zaman o küsenler memlun olurlar belki bir insan şehrin takımına küser mi ya istanbulda yılda bir maça gidiyorsun ondan sonra daha gitmem sivastaki adam ne yapsın biraz düşünerek küselim. ****yensende yenilsende taraftarın senle***** hakandemirezen 22.08.2006, 18:59 ARKADAŞLAR TAKIMIMIZA KÜSMEYELİM.BİZ FUTBOLCULARA SEVDALI DEĞİLİZKİ BİZ SİVASIMIZA SEVDALIYIZ.YÖNETİMİMİZİN YAPACAĞI TEK ŞEY VAR SİVAS HİZMET ETMEYEN FUTBOLCU YADA TEKNİK HEYETTE KİM VARSA GÖNDERECEK SİVASIMIZA ALNININ TERİYLE MÜCADELE EDECEK FORMASINI ISLATACAK ALDIĞI PARAYI HAK EDECEK KİŞİLERE İHTİYACIMIZ VAR. OYÜZDEN KÜSMEYELİM DESTEĞİMİZİ LİG SONUNA KADAR GÖSTERELİM. BİZ DESTEKLEYELİM RUHUNU SAHAYA YANSITAMAYAN FORMASINI ISLATAMAYAN FUTBOLCULARIMIZ UTANSIN.. 1967_DERNEK_MUSTAFA 22.08.2006, 19:44 biz sivassporun senelerdir yani 3 nci ligten beri yanındayız hiç bir zaman yanlız bırakmadık bırakmayacağızda aslında bu çok basip bir görüntü eskilere dönüp bir baksanız gerçi yazılmazki yaşanır yani merak etmesinler her zaman yanlarındayız biz iyi gün dostu değiliz kötü gün dostuyuz bunu kimse unutmasın Yiğiter 22.08.2006, 19:48 İSTANBULDA OLUP DA MAÇA GİTMEYEN KENDİNİ SİVASLI SANANLARI KINIYORUM.TABİ ZORUNLU İŞİ OLUP DA GİTMEYENLER HARİÇ NUMAN 22.08.2006, 20:02 KÜSECEK,KIRALACAK ZAMAN DEĞİL DÜN DÜNDÜR .ÖNÜMÜZE BAKMAMIZ AYAKLARIMIZI SAĞLAM BASMAMIZ LAZIM YİĞİDOOOOOLARRRR.ANTALYAYA İLK GOLÜ VE 3 PUANI BİZ ALMAMIZ LAZIM. cebrail_58 22.08.2006, 20:25 ben ce artık geçmişteki hataları bırakıp ileriye bakmalıyızz ne yabarsak ilerde yabarız ben ce takviye gerek takımın oturması gerek zararın neresinden dönersen kardır e bizde artık zarardan dönmeliyiz cebrail.58@hotmail.com:) yigido Atilla 23.08.2006, 12:33 Arkadaslar dün yönetim takimin teknik sorumlularindan detayli rapor istemis dün lig tv de alt yazida saatlerce gecti demekki yönetim artik bu isin bilicinde ve yumrugunu masaya vurmak üzere takim icindeki ne gibi problemler varsa bu isi cözecektir hic kuskum yok ligin ilk 5 haftasi süprizlere aciktir her sey olabilir ama 5 hafta sonra süprizler biter har takim her takimi cok iyi analiz ederler ve süprize sans birakmazlar tek ümidim bizim de rakiplerimizi evimizde oynayacagimiz maclarda puansiz göndermek deplasma sadece 1 puan parolasi ile cikmak ve traftarlar takimini sahada 90 dakika tam destek baska yol göremiyorum 31.08.2006 transferin son günü bundan sonrada alinacak futbolcu ne kadar fayda saglar ????? sadece kendi takiminda faydasiz futbolcular satis listesine konur NoT= Sahamizda oynanan maclara biz de pet sise sokmayalim yasaklayalim,ve bundan sonra taraftar bir daha sahaya atlayacagina inanmiyorum hepimize cok iyi bir ders oldu FurkaN 23.08.2006, 12:46 Kendi içinde bütün sorunlarını halletmeli artık bu işin şakası yoktur. Ve adam gibi transferler yapılmalı her aldığımız adamı gewri yollamayalım ne kadar çok paramız varmış sokağa atılacak. |