Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas`ın havası değişti be..!

Güner
31.08.2006, 21:10
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Sivasspor yönetimi transferin son iki gününde transfer bombalarını bir bir patlattı! Antalya deplasmanından alınan üç puanın ardından, önce Hollandalı Wooter, sonra Servet, genç Gürhan ve Ali Eren. Bu transferler sezona pekte umutlu bakmayan Yiğidoların yüzünü güldürdü. Sivasspor yönetimi her ne kadarda “Bu transferi yaparken bütcemizi aştık, zorlandık” dese de böyle bir transfere ihtiyaç vardı.

Bundan sonra Sivasspor’un oynayacağı maçlarda taraftar daha bir heyecanlı ve daha bir umutlu olacak. Sivasspor’un bu transferleri tribünlerede yansıyacak. Kendi evimizde oynayacağımız ilk maçta taraftar patlamasını hep birlikte göreceğiz. Sivasspor yönetimi bu transferleri yapmakla sadece takıma güç kazandırmadı,aynı zamanda küskün,kırgın veya “Bu takımdan bir şey olmaz” deyip maça gelmeyenleri de yeniden tribüne çekmiş olacak.

Birazcık geçte olsa transfer konusunda yönetim görevini yaptı. Bundan sonra sıra Sivasspor taraftarlarında ve Sivaslı işadamlarında.. Yönetim belkide taraftara ve işadamlarına güvenerek bütçeyi aşan transferler yaptı.

Yiğidoların bundan sonra yapacakları tek şey takımlarını desteklemek ve buna parelel olarakta kombine bilet almaktır. Önceki gün bir gazetede okuduğum habere göre Beşiktaş 16 bininci kombine biletini satmış ve hedefleri 20 bin kombine satmakmış. Bu sayı Sivasspor’da dörtte bir bile değil. Oysa İstanbul Beşiktaş İnönü stadıyla Sivas 4 Eylül Stadı’nın kapasitesi arasında bu kadar fark yok. Arka arkaya yapılan transferlerle şehirdeki karamsar havanın dağıtılması Sivasspor için en büyük avantajlardan birisi oldu. Bu sezon henüz hiç bir deplasmana organizeli şekilde gitmeyen Yiğidoların sırf bu transfler nedeniyle ilk deplasman olan Konya’ya hazırlık yaptıklarını şimdiden duydum.

Yani Sivasspor şu son yaptığı transferlerle 1-0 öne geçti. İnşallah sahadada böyle olur ve kırmızı-beyazlı takım geçen sezon ligin ilk yarısındaki performansını bu sezonda tekrarlar.

HALIL
31.08.2006, 21:15
insallahh..................... .............................. .............................. ....amin

Etem-Murat
31.08.2006, 21:24
Hayırlı uğurlu olsun ne diyelim görelim ondan sonra karar verelim nasıl bir sivasspor olduğuna

yerliturkuaz
31.08.2006, 21:49
İstanbulda olarak sivasımızın kombine kartlarını alamıyoz ama sivastaki hemşerilerimiz kombine alarak destek olmaları gerekir kulube o da olmazsa en azında arada bi maçlara gitsinler yeter.

oguzhan_baba58
31.08.2006, 21:53
anlamak için sivassporu izlemek lazım bakalım havası deişmişmi!!!!!!!!!!!!!!!

karacaören34-58
01.09.2006, 18:03
KESİN DEĞİŞTİ BU HAVAYI GALİBİYETLERLE KUTLARSAK BİZİM İÇİN SÜPER OLACAK

puar
01.09.2006, 18:31
konyayı konyada yenerek gecen seneki rovanşı alacağaz takımın çalışmalarındanda ne kadar istekli olduğu anlaşışıyor

serhankaburcuk
01.09.2006, 18:37
Ligin başında çok zor 3 maç oynadık...Üstüne üstlük birde saha kapatma cezası aldık ve cezamız nedeniyle dış sahada maç oynadık...Ceza maçımızıda en güvendiğimiz kalemiz diye hitap ettiğimiz İstanbulda oynadık...Ama İstanbuldada seyirci ve skor bakımından birkez daha hüsrana uğradık...Takım yönetim taraftar tam havasını kaybedip üzüntü içerisine girmişken Antalyaspor galibiyeti takıma ve camiaya ilaç gibi geldi...Üstüne Yönetimde Süper transferler yaparak bu olayı dahada süsledi...Ve herkesin morali yerine geldi...İnşallah bundan sonra daha güzel günler bizleri bekliyor...

yigido Atilla
01.09.2006, 19:30
Tabiki degisecek bu Bomba Transferler sayesinde traftarlar havasini buldu bizleri yönetim sevince bogdu ve suan bir adim öndeyiz maclara daha rahat cikacagiz eksik yerler dolduruldu suan bu yeni transferler uyum süresini erken atlatirlarsa takima cok faydali olacaklar bu yeni transferlere tabiki 3,veya 4 hafta sürebilir takima alismalari aceleci olmayalim bundan sonra stadlarin dolacagini ümit ediyorum

GeCeVeMaVi58pRf
01.09.2006, 20:41
evet sivassporun havası degıstıgı dogru ama sivasta degısmeyen tek bir sey oda bızım vefasız taragtarımız özellıkle klavye basındakı atmasyon taraftarımız anketlere bakıyoruz turkıyenın en ıyı 5 taraftarı ıcınde yer alıyoruz ama stada geldıgımızde takımı tam destekleyenlerın sayısı 15 i gecmez desteklemıyorsanız lutfen konusmayın bırakın sivassporu gercek taraftarı desteklesı klavye taraftarı deil sivassporumuz iyi yola gırdı insallah eger sahte taraftarları temızlersek lıgde basarılı yerlere gelecegımıze inanıyorum

HaYaLL58
01.09.2006, 20:41
zaman gösterecek .

Emin_Yk58
01.09.2006, 23:30
bakalim konyada ne yapacagiz -------------------------------------

yigido_furkan
01.09.2006, 23:33
ark. bundan sonra iş bizim üzerimize düşüyo ve bunu ilk maçımız olan fb maçıyla herkes stada gelsın dolduralım stadımızı takımımıza destek olalım biz görevimizi yapalım inanıyorumkı takımımızda basarılı olacaktır