Orijinalini görmek için tıklayınız : sivasspor'a neler oluyor.?
kardeşlerim sivasspor'a neleroluyor,anlaşılırgibideyil .
neden başarılı olamıyor.?
neden bukadar basit hatalardan gol yiyor.?
neden bukadar çok kırmızı kart görüyor.?
teknik heyetmi yetersiz kalıyor.?
futbolculardamı bir sorun var.?
biz taraftarlarmı yeterince destek olamıyoruz.?
yönetiçilerimizmizmi hatalı.?
nerde hatayapılıyor.?
ligin daha beşinci haftası,bunları konuşmak için erken diyen arkadaşlar olabilir,
ama şimdiden tespitler yapılıp önlemler alınmazsa,ligin on beşinci haftasından sonra,çok geç olabilir,şimdiden yönetimden gerekli müdahalelerin yapılması gerekmektedir,bunun inancındayım.
Etem-Murat 11.09.2006, 13:52 Sivas spora şu anda bir şey olduğu yoktur yanlız yapılan transferleri benim hiç hoşuma gitmediğini söyleye bilirim nerde işe yaramıyanlar topluluğu oldu sivas spor bu gidiş ne zaman düzelir dersen yönetim değiştiğinde derim
Sivas spora şu anda bir şey olduğu yoktur yanlız yapılan transferleri benim hiç hoşuma gitmediğini söyleye bilirim nerde işe yaramıyanlar topluluğu oldu sivas spor bu gidiş ne zaman düzelir dersen yönetim değiştiğinde derim
yönetimde hatalı olabilir,ama hataların en büyüğünü,bülent uygun yanlış transferlerle yaptı,servet hariç ne olduğu belirsiz futbolcuları doldurdu takıma,hataların en büyüğünü karol peczeyi takımın başına getirmekle yaptılar,''disiplin ve oterite'' boşluğu oldu bence,tersi olsaydı okadar ucuz kırmızı kart görmekten cekinirdi futbolcular,karol peczede ısrar edilirse,sivassporun önü karanlık görünüyor,yapmak istediğim felaket tellalığıdeğil ,aallah yardımcımız olsun.
BENCE OLAN SADECE AYIKLANMA ZAMANIDIR.BAZI TAKIMIN AHENGİ KALDIRAMAYAN VE KRAL OLMAK İSTEYEN OYUNCULAR VAR VE BUNLARIN TAKIM HUZURUNU BOZMALARINI ENGELLENEREK AYIKLANMASI GEREKLİ.TEKNİK HEYET BENCE YETERLİDİR.ÇÜNKÜ FUTBOL MANTELİTESİ VE TECRÜBESİ KARİYERİ GÖSTERMEKTEDİR.ALMANYA 2.LİGİNDEN GETİRİLEN LORANTTAN DAHA KALİTELİ VE KARİYERİ DAHA İYİ BİR TEKNİK DİREKTÖRLE ÇALIŞIYORUZ.FUTBOL TAKIMI DEDİĞİM GİBİ EĞER KENDİNİ AYIKLAMAZSA BU SORUN ÇÖZÜLMEZ VE GELECEKĞİMİZ SORUNLU OLUR.
SEVGİLİ YİĞİDOLAR BU TAKIM GEÇEN SENEKİ TAKIMIN TAKVİYE YAPILMIŞ HALİ AMA 5 HAFTADAKİ SONUÇLAR ORTADA VE TAKIMDA Kİ DİSİPLINSİLİK HAT SAFADA BU DİSİPLİNSİZLİĞİN TEKNİK DİREKTÖRDEN KAYNAKLANDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZİDE MERAK EDİYORUM VE TEKNİK DİREKTÖR ADAYLARINIZI BEKLİYORUM BENİM ADAYIM HİKMET KARAMAN
aykut-akay 12.09.2006, 14:04 senol usta bu sadec kocaman bir
??????
yigido Atilla 12.09.2006, 14:33 Sorun ne yönetim Nede Futbolcular en büyük sorun Karaol pecze bir an önce gönderilmesi gerekir yoksa bu isin üstünden hic bir hoca gelemez artik takima zara vermeye coktan basladi disiplin diye bir sey kalmamis bu nu saglayacak sert ve tatli bir hocaya ihtiyacimiz var Hikmet karaman her halde takim calistirmiyor su an sivasa en yararli hoca olabilir futbolculari en iyi motive edecek hocadir o olmasa idi kayseri süperligden düsmüs idi baska kim var Riza calimbay her saniye sivasspor ligden ayrilma sinyalleri veriyor takimi toplayacak iletisimi kuracak hoca gerekir bizim karol pecze futbolcularla iletisimi iyi degil bu maclarada yansiyor, takimda kan degisimi yapilmasi gerekir gelecek hoca futbolcularin tekrar forma savasi ve traftari Ateslemesi gerekir ve bu hafta Fenerbahce maci gelecek yeni bir hoca icin Büyük bir sans motivasyon bu hafta en üst düzeyde olacak her sey olabilir beraberlik veya neden olmasin belki bir galibiyetle tekrar canlanip lige dönebiliriz
hikmet hoca veya rıza hoca ikiside sivasspora ilaç gibi gelir hoca konusu acil servise alınmalı yoksa sonumuz hayırlı görünmüyor...
yigido Atilla 12.09.2006, 14:49 [QUOTE=ş.usta;151518]kardeşlerim sivasspor'a neleroluyor,anlaşılırgibideyil .
neden başarılı olamıyor.?
neden bukadar basit hatalardan gol yiyor.?
neden bukadar çok kırmızı kart görüyor.?
teknik heyetmi yetersiz kalıyor.?
futbolculardamı bir sorun var.?
biz taraftarlarmı yeterince destek olamıyoruz.?
yönetiçilerimizmizmi hatalı.?
nerde hatayapılıyor.?
ligin daha beşinci haftası,bunları konuşmak için erken diyen arkadaşlar olabilir,
ama şimdiden tespitler yapılıp önlemler alınmazsa,ligin on beşinci haftasından sonra,çok geç olabilir,şimdiden yönetimden gerekli müdahalelerin yapılması gerekmektedir,bunun inancındayım.
[/
Senol kardes cok basit Hoca takimi iyi yönetemiyor iletisimi takim icin de kuramiyor takim Fizik ve Kondisyonu yetersiz , sahada Futbolcular gücsüz kalip sinirleniyor yedigimiz kartlar bunun göstergesi gücsüz bir futbolcu ya rakip futbolcu ile veya hakemle tartisir Kuvvetli diri bir futbolcu sadece maca konsantra olup rakibin hatasindan ne zaman yaralancagini bekler en ufak bir hatasini yakalayinca degerlendirir sahada devamli güclü ve diriler kazanir Bunu kim saglar Antröner demmekki bu adam bu isin üstünden gelemiyor.
formlarda hangi konuya baksam ,hemen hemen aynı şeyler yazıyor,genelde teknik heyetten menmuniyetsizlik var.
başkanımız bunların hepsini bizden çok düşünüyordur,eminim kısa sürede olumsuzluklara el atıp düzeltecektir.
valla baba bu adamı gençlerbirliği iyi hoca olsaydı göndermezdi ama bizim yönetim tuttu getirdi bi bildikleri vardır dedik ama görünen köy kılavuz istemez bu hocayla bu iş daha fazla gitmez gibime geliyor allah sonumuzu hayretsin ne diyeyim
yigido_bekir 14.09.2006, 12:20 bizim acıl hocaya ıhtıyacımız var karol pecze kım ya
|
|