Orijinalini görmek için tıklayınız : SİZCE FENER MACINDAKI OYUN SISTEMI VE KADRO NASIL OLMALI

Bilmiyorum5
13.09.2006, 11:33
BEN HER HAFTA BOYLE BIR TOPIC ACMAYI DUSUNUYORUM HERKES YENILINCE BOL KESEDEN ATIP TUTUYO HADI BUYRUN KENDI OYUN SITILINIZ VE KENDI KADRONUZU KENDINIZ YAPIN

BEN BASLIYORUM

SİSTEM=4-5-1

KALECI=AKIN VARDAR
DEFANS SAG=GÜROL AZER (ALİ EREN)
DEFANS SOL=HAYRETTIN
SEFANS ORTA =FRAN SERGIO VE SERVET
ORTAHSAHASAĞ=MUSA KUS (GÖKHAN BOZKOYA KESINLIKLE OYNAMASIN BATARIZ)
ORTASAHASOL=SERDAR TOPRAKTEPE(IKINCI YARI CEM KARACA TOPRAKTEPE YORULUYO HEMEN )
ORTASAHNINORTASI=HAKAN BAYRAKTAR YASIR VE GURHAN EGER OYNAYAMAZSA (KIRALIK GELDIGI ICIN)CEM CAN
FORVET=BALILI

HEDEF 1 PUAN BASKILI PRESE DAYALI FUTBOL ILK 15 DK COK ETKILI BIR OYUN VE 1 GOL ATABILMEK SONRASI ALLAH KERIM INSAALLAH GECEN YILKI GIBI SEYIR ZEVKI YUKSEK BIR MAC OLUR
YEDEKLER
1-HARUN AVGIN
2-ALI EREN
3-MURAT SOZGELMEZ
4-ILHAN
5-NORDIN WOOTER
6-GOKHAN BOZKAYA
7-MEHMET YILDIZ

Arif Coşkun
13.09.2006, 11:52
İşte geleceğin teknik direktör adayı,bravo kardeşim çok güzel bir kadro ve oyun sistemi kurmuşsun.:) Başarılar

teknik
13.09.2006, 13:14
kale AKIN
DEFANS SAĞ GÜROL AZER
DEFANS SOL HAYRETTİN
DEFANS ORTASI SERVET SERGİO
ORTA SAHA YASİR GÜRHAN CARVALHO NORDİN MUSA KUŞ
İLERİDE BALİLİ

serrrkan
13.09.2006, 13:26
evet sayın seyirciler sivasspor-barcelona maçı öncesi elimize yeni geçen takım kadrolarını paylaşmak istiyorum
SİVASSPOR
kalede Akın VARDAR
defans: gürol azer hayerettin yerlikaya fran sercio servet çetin
ortasahada:carvalho nordin wother ilhan gökhan bozkaya
forvette :pini balili mehmet yıldız

beone
13.09.2006, 13:33
bende üç aşağı beş yukarı katılıyorum
akın
cem can servet sergio hayrettin

gürol hakan yasir serdar

musa kuş balili

GeCeVeMaVi58pRf
13.09.2006, 13:47
valla öncelikle orta sahayı kalabalık tutmamıs gerekecek bu macta ve mutlaka musa kus ve hollandadan alınan yenı transeferın mutlaka oynatılması gerekıyor bencede tek forvetle kontra atak futbolu sergılemelıyız 4-5-1 olabılır

yasin-58
13.09.2006, 14:18
kale AKIN
DEFANS SAĞ GÜROL AZER
DEFANS SOL HAYRETTİN
DEFANS ORTASI SERVET SERGİO
ORTA SAHA YASİR GÜRHAN CARVALHO NORDİN MUSA KUŞ
İLERİDE BALİLİ

yasin-58
13.09.2006, 14:20
BEN HER HAFTA BOYLE BIR TOPIC ACMAYI DUSUNUYORUM HERKES YENILINCE BOL KESEDEN ATIP TUTUYO HADI BUYRUN KENDI OYUN SITILINIZ VE KENDI KADRONUZU KENDINIZ YAPIN

BEN BASLIYORUM

SİSTEM=4-5-1

KALECI=AKIN VARDAR
DEFANS SOL=HAYRETTIN
ORTASAHASOL=SERDAR TOPRAKTEPE(IKINCI YARI CEM KARACA TOPRAKTEPE YORULUYO HEMEN )
ORTASAHNINORTASI=HAKAN BAYRAKTAR YASIR VE GURHAN EGER OYNAYAMAZSA (KIRALIK GELDIGI ICIN)CEM CAN
FORVET=BALILI

HEDEF 1 PUAN BASKILI PRESE DAYALI FUTBOL ILK 15 DK COK ETKILI BIR OYUN VE 1 GOL ATABILMEK SONRASI ALLAH KERIM INSAALLAH GECEN YILKI GIBI SEYIR ZEVKI YUKSEK BIR MAC OLUR
YEDEKLER
1-HARUN AVGIN
2-ALI EREN
3-MURAT SOZGELMEZ
4-ILHAN
5-NORDIN WOOTER
6-GOKHAN BOZKAYA
7-MEHMET YILDIZ

kadir10
13.09.2006, 15:49

BEN BASLIYORUM

SİSTEM=4-5-1

KALECI=AKIN VARDAR
DEFANS SOL=HAYRETTIN
FORVET=BALILI

YEDEKLER
1-HARUN AVGIN
2-ALI EREN
3-MURAT SOZGELMEZ
4-ILHAN
5-NORDIN WOOTER
6-GOKHAN BOZKAYA
7-MEHMET YILDIZ

bu kadroyla ilk dakikalarda golü bulursak kazanabiliriz 4-5-1 çok iyi fenere karşı ama yeniliyosak 4-4-2 ye dönmeliyiz gerekirse 3-4-3

sivasli_tufan
13.09.2006, 15:54
kaleci akin vardar
defans gürol,fran sergio,servet,hayrettin
orta saha carvalho(gürhan),hakan bayraktar,nordin wooter,ilhan,
forvet musa kus,balili

koyu58
13.09.2006, 17:22
herkes nordin gelmeden atıp tutuyordu ama kimse ilk 11 e bile almamış bu adam oynamadan takıma nasıl ayak uyduracak bakalım

Yiğiter
13.09.2006, 17:44
1 forvetle top mu oynanır yaaa.olacaksa ya hep ya hiç olmalı.koy 2-3 forvet.ne bu kendi sahamızda defans mı yapacaz.hem zaten hiç birşey fayda etmeyecek bence fark yiyecez....

nazimgulturk
13.09.2006, 19:37
bence defans sağlam kanatlardan kontratak oynamalıyız böyle oynarsak yenemeyeceğimiz takım yok
***reis 58***

oğuzhan AKDOĞAN
13.09.2006, 20:05
İSTEDİĞİNİZ KADROYU KURUN BU MAÇ SATILMIŞTIR SİVAS KESİNLİKLE YENİLECEK

k_erdi
13.09.2006, 20:27
gökhan bozkaya serdar topraktepe carvalho ali eren murat sözgelmez oynamasında kim oynarsa

FurkaN
13.09.2006, 20:28
Bence orta saha kalabalık olmalı ancak bu ortasaha çokta hızlı oynayıp fener orta sahasını geçmeli... Ortasahada hızlı adamlar olmalı... Benim kadrom

Akın
Gürol Servet Sergio Hayrettin
Musa Kuş Gürhan Nordin Hakan Cem Karaca
Balili
Bu düzenle yani 4-5-1 de oynayabiliriz. Nordin Wooter i ileri çıkarıp 4-4-1-1 de oynayabiliriz. Bence böyle olabilir ama tabiiki bu bizim tercihimiz herşey hocada bitiyor o daha iyisini bilir.

Bilmiyorum5
13.09.2006, 21:30
İSTEDİĞİNİZ KADROYU KURUN BU MAÇ SATILMIŞTIR SİVAS KESİNLİKLE YENİLECEK

30-0 yenılsek bıle ıstersen buna 50 de sıvasspor mac satmaz kıcında donu kalamz ama yıne mac satmaz dusuncen kesınlıkle yanlıs nasıl bır yıgıdo takımının mac satacagını dusunebılır???????????????*

yigido_bekir
15.09.2006, 17:07
valla aynen de4dıogın gıbı bı sıstem cok ıs yapar süper olur :..

yigido Atilla
15.09.2006, 17:40
En cok Andersonun olmayisi beni cok üzdü fenerbahce macinda gol atacak en büyük silahimizdan yoksun cikacagiz kesinlikle bu daginik fenerbahce defansini zorlayacak güclü yapisiyla Andersondu ama Balili de güclü fenerin defansi SOS veriyor ben umutluyum FB, daha takim olamamis uyum süreleri bir ay sürer sadece yetenekli futbolculari ile sonuca gidiyorlar Alex ve tümeri orta sahada kilitlersek fener hic bir sey yapamaz alan savunmasini cok iyi yapmamiz gerek hic bir bos alan birakmamaliyiz balilinin kendi becerisi ile defansin arasindan kacabilir ve sansimizda yanimizda olursa türkiye bizi konusur ve tabelede rahatlariz

ertan_58
15.09.2006, 19:35
nordin wooteri gören varmı varsa söylesin lütfen ne imzada ne idmanlada gören oldumu cok garip bir durum

LiS67_Uğur
15.09.2006, 21:01
YEDEKLER
1-HARUN AVGIN
2-ALI EREN
3-MURAT SOZGELMEZ
4-ILHAN
5-NORDIN WOOTER
6-GOKHAN BOZKAYA
7-MEHMET YILDIZ

Bilmiyorum5
15.09.2006, 21:10

BEN BASLIYORUM

SİSTEM=4-5-1

KALECI=AKIN VARDAR
DEFANS SOL=HAYRETTIN
FORVET=BALILI

YEDEKLER
1-HARUN AVGIN
2-ALI EREN
3-MURAT SOZGELMEZ
4-ILHAN
5-NORDIN WOOTER
6-GOKHAN BOZKAYA
7-MEHMET YILDIZ

SUNUDA EKLEMELIYIM KI KESINLIKLE YERDEN HIZLI DUVAR PASLARI YAPMALIYIZ OZELLIKLE BU KONU USTUNDE PECZE OYUNCULARI CALISTIRMALI CUNKU BALILI HAVA HAKIMIYETI OLMAYAN BIR OYUN BU DURUMDA HAVADAN GELICEK SISIRME TOPLAR HIC BIR ISE YARAMAZ AMA YERDEN HIZLI ATILAN VE SAVUNMANIN ARKASINA SIZAN KALECIYLE KARSI KARSIYA BIR BALILI SISTEMI OLMALI GERISI BALILIYE KALIR

PARTNER58AHMET
15.09.2006, 21:46
[Qyasin adlı üyeden alıntı-58;152064]BEN HER HAFTA BOYLE BIR TOPIC ACMAYI DUSUNUYORUM HERKES YENILINCE BOL KESEDEN ATIP TUTUYO HADI BUYRUN KENDI OYUN SITILINIZ VE KENDI KADRONUZU KENDINIZ YAPIN

BEN BASLIYORUM

SİSTEM=4-5-1

KALECI=AKIN VARDAR
DEFANS SOL=HAYRETTIN
FORVET=BALILI

YEDEKLER
1-HARUN AVGIN
2-ALI EREN
3-MURAT SOZGELMEZ
4-ILHAN
5-NORDIN WOOTER
6-GOKHAN BOZKAYA
7-MEHMET YILDIZ

serhankaburcuk
15.09.2006, 22:29
Akın Vardar
HasanYurt ServetÇetin FranSergio Hayrettin
GürolAzer NordinWooter Hakan Gürhan
MusaKuş Balili

Bu kadronun oynaması durumubda Fenerbahçeyi kesin yeneceğimizi düşünüyorum...