Orijinalini görmek için tıklayınız : ISTANBUL MACERAMIZ
http://www.sivasspor.com/albums/Sivasspor-SariyerMaci/DSC03260.sized.jpg
http://sivasspor.com/index.php?set_albumName=Sivass por-SariyerMaci&option=com_gallery&Itemid=&include=view_album.php
Dün şükrü saraçoğlunda oynanan Sivasspor-Sarıyer karşılaşmasının benim için ayrı bi önemi oldu bu maçı hayatım boyunca unutmayacağım.Maç sonrası Sitedeki arkadaşlarımızla beraber olmak,onlarla kısa sürede olsa tanışma fursatı tanıdığı için sitemize çok teşekkür ederim.Maçta Sizlerin arasında olmayı o kadar çok isterdim ki..Ama maç boyuncada Sivasspor.com üyeleri ve 67 taraftarlar derneğinin bulunduğu tribün mükemmeldi.Hepinizi Çok seviyorum Dün çok farklı duygular içerisindeydim..Özellikle Çağlayan abi,Rüştü abi,Lütfü abi,sönmez abi,Tevfik abi,Hakkı abi,elbeyli,Serkan abi,Gunay ,Orhan ,Hepinize çok teşekkür ediyorum Bu dostluğun bir ömür boyu sürmesi dileğiyle...Hepinizi ÇooooK Seviyorum.Ha bi de Çağlayan aBi Manyak Karizma !Gerçeği daha bi yakışıklı :lol: Gunayında sitedeki resmine aldanmayın Bembeyaz bi uşaK!! :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: alemsin dj :lol: :lol: :lol:
murata her konuda katılıyorum... sitede olusan dostluklar bir omur boyu devam eder ins...
evet beni gorunce sasırdın bunun icin bende avatarı degistiriyorum murat :lol: hem disimide cektirdim artık acımı sizlerle paylasmama gerek kalmadı :lol: :lol: :lol:
serhankaburcuk 16.05.2005, 15:22 Arkadaşlar sitemiz sayesinde oluşan dostluk rüzgarları dün hat safhadaydı.Ve sitemizin devamlı müdavimleri ile dün yüzyüzede tanışma imkanı bulduk.İşin açıkcası ben sanki abilerimizi ve arkadaşlarımızı sanki yıllardır tanıyormuş gibi çok samimi buldum ve buna çok mutlu oldum.Bence sitemiz gerçek amacına dün ulaştı ve Dünyanın dört bir tarafından gelen yiğidolar Sivasspor.com sayesinde beraberlerdi ve ben kendi adıma konuşuyorum benim dün en mutlu günlerimden birisiydi ve keyif aldım herşeyden....Buradan o abilerimizin isimlerini buraya tek tek yazmak istiyorum...Başta Almanyadaki dernek başkanımız sayın Lütfi ÜNAL Abimiz,daha sonra karizmasıyla nam salmış Çağlayan abimiz,Sitemizin herşeyi Rüştü ELMAS abimiz,oglu Enes,Yine Almanyadan Elbeyli58 kardeşim,İstanbuldan Çevik abimiz,Mustafa SÖNMEZ Abimiz,Sivas58net Adem GÜNEŞ abimiz,Kocaeliden Gakgo58(Hakkı BABA),YİNE İstanbuldan bıyıkları güzel abimiz Sayın Emin58,Yine istanbuldan Kardeşim Puar(onu en kısa süre içerisinde Sivasa bekliyoruz)Ve İstanbuldaki genç kızların idolü Günay kardeşim,Serkan58 kardeşim(tribünde hep benimle beraberdi),Kürşat58 kardeşim(İstanbul taraftarı hakkında analiz yaptık)ve Eskişehirden Ergin abimiz vardı...Bizde ayrıca Sivastan ben,1967 Sivasspor genç Taraftarlar derneği başaknımız sayın Yalçın KORKMAZGİL,Derneğimizin gülü 1967_dernek_Mustafa,Ultrasivas (Onur),efsanedavulcu(özgür),Sa lih(acumed)ve djmurat(radyotek) ve ismini daha sayamadığım birçok insan yani site müdavimi ordaydık...Buradan hepsine tek tek selamlarımı iletiyorum ve hepinizi sevdiğimi bir kez daha dile getiriyorum...(ha bu arada sayın Mustafa SÖNMEZ'İN Eşine ve oğlunuda ayrıca selamlarımı iletiyorum)..SİTE GERÇEK AMACINA ULAŞTI AMAÇ KALICI DOSTLUKLAR...
serrkann58 16.05.2005, 15:40 [/b]
Herşey çok güzeldi bende çok mutlu oldum sitemiz amacına ulaştı diye düşünüyorum hepimiz bir aradaydık elimizden geleni yapmaya çalıştık misafirperverlik yapmaya çalıştık son andaki pankart ve bayrak tartışmasını saymassak herşey çok güzeldi 1967 dernek mustafa abiyi ömrümce unutmayacagım güvenlikçiyele aramızda tel örgü olmasa dalacaktı :lol: :lol: .. lütfi abi , rüştü abi ,çaglayan abi,enes,elbeyli,günay,serhan, yalçın,dernek mustafa,efsane davulcu,dj murat,musatafa sönmez abi,eşi,oglu,gakgo58(hakkı abi),puar(orhan),çevik abi,ultrasivas58,emin58 abi,kursat58, GÜZEL İNSANLAR DAHA İSMİNİ YAZAMADIGIM SİTEMİZİN BÜTÜN GÜLLERİ HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM HERKESE ÇOK SELAMLAR..GERÇEKTEN HAYATIMIN EN MUTLU GÜNLERİMDEN BİRİYDİ
İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK.....[/i]
Arkadaşlar sitemiz sayesinde oluşan dostluk rüzgarları dün hat safhadaydı.Ve sitemizin devamlı müdavimleri ile dün yüzyüzede tanışma imkanı bulduk.İşin açıkcası ben sanki abilerimizi ve arkadaşlarımızı sanki yıllardır tanıyormuş gibi çok samimi buldum ve buna çok mutlu oldum.Bence sitemiz gerçek amacına dün ulaştı ve Dünyanın dört bir tarafından gelen yiğidolar Sivasspor.com sayesinde beraberlerdi ve ben kendi adıma konuşuyorum benim dün en mutlu günlerimden birisiydi ve keyif aldım herşeyden....Buradan o abilerimizin isimlerini buraya tek tek yazmak istiyorum...Başta Almanyadaki dernek başkanımız sayın Lütfi ÜNAL Abimiz,daha sonra karizmasıyla nam salmış Çağlayan abimiz,Sitemizin herşeyi Rüştü ELMAS abimiz,oglu Enes,Yine Almanyadan Elbeyli58 kardeşim,İstanbuldan Çevik abimiz,Mustafa SÖNMEZ Abimiz,Sivas58net Adem GÜNEŞ abimiz,Kocaeliden Gakgo58(Hakkı BABA),YİNE İstanbuldan bıyıkları güzel abimiz Sayın Emin58,Yine istanbuldan Kardeşim Puar(onu en kısa süre içerisinde Sivasa bekliyoruz)Ve İstanbuldaki genç kızların idolü Günay kardeşim,Serkan58 kardeşim(tribünde hep benimle beraberdi),Kürşat58 kardeşim(İstanbul taraftarı hakkında analiz yaptık)ve Eskişehirden Ergin abimiz vardı...Bizde ayrıca Sivastan ben,1967 Sivasspor genç Taraftarlar derneği başaknımız sayın Yalçın KORKMAZGİL,Derneğimizin gülü 1967_dernek_Mustafa,Ultrasivas (Onur),efsanedavulcu(özgür),Sa lih(acumed)ve djmurat(radyotek) ve ismini daha sayamadığım birçok insan yani site müdavimi ordaydık...Buradan hepsine tek tek selamlarımı iletiyorum ve hepinizi sevdiğimi bir kez daha dile getiriyorum...(ha bu arada sayın Mustafa SÖNMEZ'İN Eşine ve oğlunuda ayrıca selamlarımı iletiyorum)..SİTE GERÇEK AMACINA ULAŞTI AMAÇ KALICI DOSTLUKLAR...
:lol: teşekkürler gardas
Arkadaşlar sitemiz sayesinde oluşan dostluk rüzgarları dün hat safhadaydı.Ve sitemizin devamlı müdavimleri ile dün yüzyüzede tanışma imkanı bulduk.İşin açıkcası ben sanki abilerimizi ve arkadaşlarımızı sanki yıllardır tanıyormuş gibi çok samimi buldum ve buna çok mutlu oldum.Bence sitemiz gerçek amacına dün ulaştı ve Dünyanın dört bir tarafından gelen yiğidolar Sivasspor.com sayesinde beraberlerdi ve ben kendi adıma konuşuyorum benim dün en mutlu günlerimden birisiydi ve keyif aldım herşeyden....Buradan o abilerimizin isimlerini buraya tek tek yazmak istiyorum...Başta Almanyadaki dernek başkanımız sayın Lütfi ÜNAL Abimiz,daha sonra karizmasıyla nam salmış Çağlayan abimiz,Sitemizin herşeyi Rüştü ELMAS abimiz,oglu Enes,Yine Almanyadan Elbeyli58 kardeşim,İstanbuldan Çevik abimiz,Mustafa SÖNMEZ Abimiz,Sivas58net Adem GÜNEŞ abimiz,Kocaeliden Gakgo58(Hakkı BABA),YİNE İstanbuldan bıyıkları güzel abimiz Sayın Emin58,Yine istanbuldan Kardeşim Puar(onu en kısa süre içerisinde Sivasa bekliyoruz)Ve İstanbuldaki genç kızların idolü Günay kardeşim,Serkan58 kardeşim(tribünde hep benimle beraberdi),Kürşat58 kardeşim(İstanbul taraftarı hakkında analiz yaptık)ve Eskişehirden Ergin abimiz vardı...Bizde ayrıca Sivastan ben,1967 Sivasspor genç Taraftarlar derneği başaknımız sayın Yalçın KORKMAZGİL,Derneğimizin gülü 1967_dernek_Mustafa,Ultrasivas (Onur),efsanedavulcu(özgür),Sa lih(acumed)ve djmurat(radyotek) ve ismini daha sayamadığım birçok insan yani site müdavimi ordaydık...Buradan hepsine tek tek selamlarımı iletiyorum ve hepinizi sevdiğimi bir kez daha dile getiriyorum...(ha bu arada sayın Mustafa SÖNMEZ'İN Eşine ve oğlunuda ayrıca selamlarımı iletiyorum)..SİTE GERÇEK AMACINA ULAŞTI AMAÇ KALICI DOSTLUKLAR... :roll: ARKADAŞ LAR SİZLERİ TANIMAKDAN GERCEKDEN COK KEYF ALDIM SİZLER BİZDEN BİRİLERİSİNİZ SİZLER BÜYÜGÜNÜZE KARŞI SAYGILI KÜCÜGÜNE KARŞI BİR ANA ŞEFKATİ KADAR SEVGİLİ SİNİZ BENİM GÖRDÜGÜM KADARIYLA MAC ANINDA OLSUN DIŞARDA OLSUN 1967 DERNEGİ OLARAK SİZLER HAL VE DAVRANIŞ LARINIZ GERCEK BİR BEY EFENDİ GERCEK BİR SİVASLISINIZ SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ
Arkadaşlar sitemiz sayesinde oluşan dostluk rüzgarları dün hat safhadaydı.Ve sitemizin devamlı müdavimleri ile dün yüzyüzede tanışma imkanı bulduk.İşin açıkcası ben sanki abilerimizi ve arkadaşlarımızı sanki yıllardır tanıyormuş gibi çok samimi buldum ve buna çok mutlu oldum.Bence sitemiz gerçek amacına dün ulaştı ve Dünyanın dört bir tarafından gelen yiğidolar Sivasspor.com sayesinde beraberlerdi ve ben kendi adıma konuşuyorum benim dün en mutlu günlerimden birisiydi ve keyif aldım herşeyden....Buradan o abilerimizin isimlerini buraya tek tek yazmak istiyorum...Başta Almanyadaki dernek başkanımız sayın Lütfi ÜNAL Abimiz,daha sonra karizmasıyla nam salmış Çağlayan abimiz,Sitemizin herşeyi Rüştü ELMAS abimiz,oglu Enes,Yine Almanyadan Elbeyli58 kardeşim,İstanbuldan Çevik abimiz,Mustafa SÖNMEZ Abimiz,Sivas58net Adem GÜNEŞ abimiz,Kocaeliden Gakgo58(Hakkı BABA),YİNE İstanbuldan bıyıkları güzel abimiz Sayın Emin58,Yine istanbuldan Kardeşim Puar(onu en kısa süre içerisinde Sivasa bekliyoruz)Ve İstanbuldaki genç kızların idolü Günay kardeşim,Serkan58 kardeşim(tribünde hep benimle beraberdi),Kürşat58 kardeşim(İstanbul taraftarı hakkında analiz yaptık)ve Eskişehirden Ergin abimiz vardı...Bizde ayrıca Sivastan ben,1967 Sivasspor genç Taraftarlar derneği başaknımız sayın Yalçın KORKMAZGİL,Derneğimizin gülü 1967_dernek_Mustafa,Ultrasivas (Onur),efsanedavulcu(özgür),Sa lih(acumed)ve djmurat(radyotek) ve ismini daha sayamadığım birçok insan yani site müdavimi ordaydık...Buradan hepsine tek tek selamlarımı iletiyorum ve hepinizi sevdiğimi bir kez daha dile getiriyorum...(ha bu arada sayın Mustafa SÖNMEZ'İN Eşine ve oğlunuda ayrıca selamlarımı iletiyorum)..SİTE GERÇEK AMACINA ULAŞTI AMAÇ KALICI DOSTLUKLAR...
abi gercekten sizlerle tanıstıgım icin benimde mutlulugum anlatılmaz...
idol kısmına gelince senin yanında benim adım bile olmaz abi 8) 8)
izmirliyigido 16.05.2005, 16:24 Gerçekten bir kuruluş olsun, bir dernek olsun veya bir akrabalık olsunda bu kadar bağlılık, saygı ve yakınlık olsun. Hiç tahmin etmiyorum. Ve inanıyorum bizim bu sitede ki bağlılık ve sıcaklık dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Ben bunu dün Rüştü kardeşimede söyledim. "Biz bir aileyiz, sitede yuvamız. Bu yuvanın temelini Rüştü oluşturuyor, çatısını ise sevgimiz" Allah razı olsun Rüştü kardeşim...ve emeği geçen herkesten.
Dün ben orada ailemden o kadar çok kişi ile tanıştım ki isimlerini aklımda tutmakta zorlandım. Başta Gakko58 kardeşim sağolsun herkesle tanıştırdı. Rüştü kardeşimle tanışmanın keyfini asla unutmayacağım. Kızım bile şaşırdı "babacığım herkes birbirini çok eskiden mi tanıyor" diye. Ayrıca Çağlayan kardeşimle, Sönmez kardeşimle, Çevik kardeşimle, elbeyli58 ve Günay kardeşlerimle, Lütfi kardeşimle, Enes ile, Ergin kardeşimle ve bizlere mihmandarlık yapan sevgili dostum ve kardeşim abircan ile, 1967_dernek_bşk. Yalçın kardeşimle, ve inanın tanışıpta adını unuttuklarım var kusura bakmasınlar onlarda herkes ile bir arada olmaktan acayip keyif aldım. Dikkat edenler varsa yanımda ayrıca yağenimde vardı (bilgisayar mühendisi olan) o bile şaşırdı, dostluğumuza, muhabbetimize...
Ne mutlu bize ya iyi ki "SİVAS'lıyız"..Ne mutlu ki bu site kurulmuş ve bir aile olmuşuz. Dostlarım arkadaşlığımız, dostluğumuz baki kalsın. Birbirimizi her zaman arayalım, yazışalım. Hepinize İzmir'den sevgilerimi gönderiyorum..
Haa, Maraton Üst Tribünden sizin olduğunuz yer (Migros üst tribün) o kadar güzel görünüyordu ki. Hele bayrağımız muhteşemdi. Alkışlarımızı duydunuz sanırım. Rüştü kardeşime tribünlerin görünümünü ve bayrağın açılış anı'nın fotoğraflerını gönderiyorum. İsteyen olursa ayrıca mail adreslerinize gönderebilirim.
Hepinizi çok seviyoruz.
Ben Yalçın KINIK ve kızım Fulya..
serhankaburcuk 16.05.2005, 16:28 Gerçekten bir kuruluş olsun, bir dernek olsun veya bir akrabalık olsunda bu kadar bağlılık, saygı ve yakınlık olsun. Hiç tahmin etmiyorum. Ve inanıyorum bizim bu sitede ki bağlılık ve sıcaklık dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Ben bunu dün Rüştü kardeşimede söyledim. "Biz bir aileyiz, sitede yuvamız. Bu yuvanın temelini Rüştü oluşturuyor, çatısını ise sevgimiz" Allah razı olsun Rüştü kardeşim...ve emeği geçen herkesten.
Dün ben orada ailemden o kadar çok kişi ile tanıştım ki isimlerini aklımda tutmakta zorlandım. Başta Gakko58 kardeşim sağolsun herkesle tanıştırdı. Rüştü kardeşimle tanışmanın keyfini asla unutmayacağım. Kızım bile şaşırdı "babacığım herkes birbirini çok eskiden mi tanıyor" diye. Ayrıca Çağlayan kardeşimle, Sönmez kardeşimle, Çevik kardeşimle, elbeyli58 ve Günay kardeşlerimle, Lütfi kardeşimle, Enes ile, Ergin kardeşimle ve bizlere mihmandarlık yapan sevgili dostum ve kardeşim abircan ile, 1967_dernek_bşk. Yalçın kardeşimle, ve inanın tanışıpta adını unuttuklarım var kusura bakmasınlar onlarda herkes ile bir arada olmaktan acayip keyif aldım. Dikkat edenler varsa yanımda ayrıca yağenimde vardı (bilgisayar mühendisi olan) o bile şaşırdı, dostluğumuza, muhabbetimize...
Ne mutlu bize ya iyi ki "SİVAS'lıyız"..Ne mutlu ki bu site kurulmuş ve bir aile olmuşuz. Dostlarım arkadaşlığımız, dostluğumuz baki kalsın. Birbirimizi her zaman arayalım, yazışalım. Hepinize İzmir'den sevgilerimi gönderiyorum..
Haa, Maraton Üst Tribünden sizin olduğunuz yer (Migros üst tribün) o kadar güzel görünüyordu ki. Hele bayrağımız muhteşemdi. Alkışlarımızı duydunuz sanırım. Rüştü kardeşime tribünlerin görünümünü ve bayrağın açılış anı'nın fotoğraflerını gönderiyorum. İsteyen olursa ayrıca mail adreslerinize gönderebilirim.
Hepinizi çok seviyoruz.
Abicim seninlede gerçekten tanışmak isterdim ama dün'e kısmet değilmiş inşallah Sivasa geldiğiniz zaman tanışırız...Bu arada Çevik abimin yazısına çok teşekkür ediyorum abicim Allah razı olsun bizimle çok ilgilendiniz sizleri seviyoruz...Günay kardeşim senin yakışılılığın ve karizman karşısında bize laf düşmez yinede eyvallah...
izmirliyigido 16.05.2005, 16:48 İnşallah serhan kardeşim. Bende çok isterdim tanışmayı. Ama Sivas'a geldiğimde (belki bu hafta işlerim ayarlayabilirsem, son maça Karagümrük maçına gelmeyi çok istiyorum) o zaman tanışırız. Hepinizle tanışmak istiyorum. Sağlıcakla kal kardeşim...
Gerçektende dün olağanüstü bir gündü.SPOR'un gerçek işlevinin gerektirdiği herşey vardı.Buradan başta sitemizin kurucusu Rüştü ELMAS olmak üzere,Yalçın abi (İzmirli Yiğido),Serhan KABURCUK (Tribünlerimizin lideri),Günay,Elbeyli 58 (Sefa Doğan),Sws 58 (Ayhan),Çağlayan bey (Cazcı kardeşler kadar karizmatik :) ).. Sönmez bey,Gakgo 58 (İsmail Hakkı),Lütfi abi (Başkan ve tam bir SİVASLI),Çevik (Tevfik üstad),SİVAS' dan Yalçın başkan,Ultrasivas 58 (onur..Tribünlerin turbo taraftarı :) ) ve isimlerini hatırlayamadığım diğer dostlarla tanıştık,bazı dostlarla da bir kaçıncı kez bir araya gelmenin hazzını yaşadık.Yanımda küçük yeğenlerde olduğu için tezahürat grubundan biraz yukarıdaydım.Dolayısıyla aralarında da olamadım.Umarım kusuruma bakmaz dostlar.Buradan herkese sevgilerimi ve selamlarımı iletiyorum.Sağlıcakla ...
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...
Gerçekten bir kuruluş olsun, bir dernek olsun veya bir akrabalık olsunda bu kadar bağlılık, saygı ve yakınlık olsun. Hiç tahmin etmiyorum. Ve inanıyorum bizim bu sitede ki bağlılık ve sıcaklık dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Ben bunu dün Rüştü kardeşimede söyledim. "Biz bir aileyiz, sitede yuvamız. Bu yuvanın temelini Rüştü oluşturuyor, çatısını ise sevgimiz" Allah razı olsun Rüştü kardeşim...ve emeği geçen herkesten.
Hepinizi çok seviyoruz.
Abicim seninlede gerçekten tanışmak isterdim ama dün'e kısmet değilmiş inşallah Sivasa geldiğiniz zaman tanışırız...Bu arada Çevik abimin yazısına çok teşekkür ediyorum abicim Allah razı olsun bizimle çok ilgilendiniz sizleri seviyoruz...Günay kardeşim senin yakışılılığın ve karizman karşısında bize laf düşmez yinede eyvallah... SERHANCIHIM BEN GERCEKLERİ YAZDIM :roll: NOT (SİZDE EN AZINDAN ASARIZ KESERİZ VE İ........... MUAHABETİ YOK) :D
[/b]
Herşey çok güzeldi bende çok mutlu oldum sitemiz amacına ulaştı diye düşünüyorum hepimiz bir aradaydık elimizden geleni yapmaya çalıştık misafirperverlik yapmaya çalıştık son andaki pankart ve bayrak tartışmasını saymassak herşey çok güzeldi 1967 dernek mustafa abiyi ömrümce unutmayacagım güvenlikçiyele aramızda tel örgü olmasa dalacaktı :lol: :lol: .. lütfi abi , rüştü abi ,çaglayan abi,enes,elbeyli,günay,serhan, yalçın,dernek mustafa,efsane davulcu,dj murat,musatafa sönmez abi,eşi,oglu,gakgo58(hakkı abi),puar(orhan),çevik abi,ultrasivas58,emin58 abi,kursat58, GÜZEL İNSANLAR DAHA İSMİNİ YAZAMADIGIM SİTEMİZİN BÜTÜN GÜLLERİ HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM HERKESE ÇOK SELAMLAR..GERÇEKTEN HAYATIMIN EN MUTLU GÜNLERİMDEN BİRİYDİ
İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK.....[/i]
Walla Mustafa abi yapar mı Bence yapaR!Piskonun biridir :lol: :lol: :lol:
murata her konuda katılıyorum... sitede olusan dostluklar bir omur boyu devam eder ins...
evet beni gorunce sasırdın bunun icin bende avatarı degistiriyorum murat :lol: hem disimide cektirdim artık acımı sizlerle paylasmama gerek kalmadı :lol: :lol: :lol:
Yaw Gunay ne zaman girecen solaryuma?? :lol: :lol: abi biraz esmerleş yavf Sen sivasa geldiğinde senle bi Sıcak çermik yapalım ben seni karartıtırım! :lol:
1967_DERNEK_10UR 16.05.2005, 19:35 MAÇ ÖNCESİ İSKELEDE BEKLİYOZ DERNEK OLARAK. MUSTAFA ABİ,BAŞKAN,ŞİŞKO MURAT VE BEN BİRDEN BİR SES GELDİ SİVASSPOR SİVASSPOR DİYE ANA BİRDE BAKTIM SİVASSPOR.COM'UN DEĞERLİ YÖNETİCİLERİ VE ÜYELERİ GELDİ.HER BİRİ TÜRKİYE'NİN VE DÜNYA'NIN HER ÇEŞİTŞİ YERLERİNDEN GELMİŞ SÖZLEŞTİĞİMİZ GİBİ KADİKÖY İSKELESİNDE YERLERİNİ ALMIŞLARDI TANIŞMA FASLINA GELDİ.KİMLER YOKTU Kİ.SÖNMEZ ABİ EŞİ VE FURKAN,ÇAĞLAYAN ABİ,GAKKO58 ABİ,CEVİK ABİ ,EMİN58 ABİ,PUAR KARDEŞİM.İZMİRLİ_YİĞİDO ABİ,FULYA35 KARDEŞİM,GÜNAY KARDEŞİM,ERGİN ABİ,SWS58 ABİ,CORELDRAW ARDA VE DAHA İSMİNİ SAYAMADIĞIM BİR ÇOK ABİM VE KARDEŞİMDE GELMİŞLERDİ BİR AŞİRET FOTOSU ÇEKİNDİK TURİSTLER BİLE BİZİM RESİMLERİ ÇEKTİ.GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR BULUŞMA OLDU HERKES KIRMIZI-BEYAZ FORMA,ATKI,BAYRAK,TAM TAKIMDI ...İNŞALLAH HEP BÖLE BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLURUZ.BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR...
türkçerap_yakup 16.05.2005, 19:37 bi ben eksikmişim ya...oraya kadar geldim ama sizleri göremedim :( :( ben sizin yanınızda olmayı çok isterdim gerçekten...çok üzgünüm .. daha fazla güsel şeyler yazmayın moralim daha da bozuluo :( :(
1967_DERNEK_10UR 16.05.2005, 19:56 MAÇ BİTİMİNDE SİTE YÖNETİCİLERİ VE ÜYELERİ BİZİ YOLCA ETMEK İÇİN OTOPARKA GELDİLER BİR DE YAPTIRDIKLARI BAYRAĞI BİZE VERDİLER NE KADAR AĞIRMIŞ 150 KİLO .WALLAHİ HELAL OLSUN HEPSİ ASLAN GİBİ....
sivas58net 17.05.2005, 01:06 Arkadaşlar sitemiz sayesinde oluşan dostluk rüzgarları dün hat safhadaydı.Ve sitemizin devamlı müdavimleri ile dün yüzyüzede tanışma imkanı bulduk.İşin açıkcası ben sanki abilerimizi ve arkadaşlarımızı sanki yıllardır tanıyormuş gibi çok samimi buldum ve buna çok mutlu oldum.Bence sitemiz gerçek amacına dün ulaştı ve Dünyanın dört bir tarafından gelen yiğidolar Sivasspor.com sayesinde beraberlerdi ve ben kendi adıma konuşuyorum benim dün en mutlu günlerimden birisiydi ve keyif aldım herşeyden....Buradan o abilerimizin isimlerini buraya tek tek yazmak istiyorum...Başta Almanyadaki dernek başkanımız sayın Lütfi ÜNAL Abimiz,daha sonra karizmasıyla nam salmış Çağlayan abimiz,Sitemizin herşeyi Rüştü ELMAS abimiz,oglu Enes,Yine Almanyadan Elbeyli58 kardeşim,İstanbuldan Çevik abimiz,Mustafa SÖNMEZ Abimiz,Sivas58net Adem GÜNEŞ abimiz,Kocaeliden Gakgo58(Hakkı BABA),YİNE İstanbuldan bıyıkları güzel abimiz Sayın Emin58,Yine istanbuldan Kardeşim Puar(onu en kısa süre içerisinde Sivasa bekliyoruz)Ve İstanbuldaki genç kızların idolü Günay kardeşim,Serkan58 kardeşim(tribünde hep benimle beraberdi),Kürşat58 kardeşim(İstanbul taraftarı hakkında analiz yaptık)ve Eskişehirden Ergin abimiz vardı...Bizde ayrıca Sivastan ben,1967 Sivasspor genç Taraftarlar derneği başaknımız sayın Yalçın KORKMAZGİL,Derneğimizin gülü 1967_dernek_Mustafa,Ultrasivas (Onur),efsanedavulcu(özgür),Sa lih(acumed)ve djmurat(radyotek) ve ismini daha sayamadığım birçok insan yani site müdavimi ordaydık...Buradan hepsine tek tek selamlarımı iletiyorum ve hepinizi sevdiğimi bir kez daha dile getiriyorum...(ha bu arada sayın Mustafa SÖNMEZ'İN Eşine ve oğlunuda ayrıca selamlarımı iletiyorum)..SİTE GERÇEK AMACINA ULAŞTI AMAÇ KALICI DOSTLUKLAR... ÇOK DEGERLi SEVGiLi SERHAN KARDESiM YAZMIS OLDUGUNUZ BU YAZI BiZLER iÇiN BiR GURUR KAYNAGIDIR . SiZ DEGERLi KARDESLERiMiZi ÇOK SEViYORUZ SiZLER BASIMIZIN TACISINIZ. ALLAH SiZLERi BASIMIZDAN EKSiK EYLEMESiN . TESEKKÜRLER SEVGiLi SERHAN KARDESiM GÖRÜSMEK ÜZERE ALLAHA EMANET OLUNUZ ...
Yaw Gunay ne zaman girecen solaryuma?? :lol: :lol: abi biraz esmerleş yavf Sen sivasa geldiğinde senle bi Sıcak çermik yapalım ben seni karartıtırım! :lol:
ok murat ama ben sivasa gelmeden kararacagım :lol: :lol: :lol: ama eksik olan kısmı seninle cermikte yakarız :lol: :lol: :lol:
volcano58 17.05.2005, 07:38 MİGROS ÜST TRİBÜNÜN ORTASINDA BULUNAN YİĞİTLERDEN ALLAH RAZI OLSUN HEP BERABER OLAĞAN ÜSTÜ Bİ DESTEK VERDİK HELE O BAYRAK ŞOV (GERÇİ HOPLAYI ZIPLAMAKTAN BAYRAĞI VEDE GOLLERİ GÖREMEDİK AMA OLSUN :D ) MÜKEMMEL BİR KAYNAŞMA VARDI SANKİ BİRBİRİMİZİ YILLARDIR TANIYOMUŞ GİBİYDİK
BİZLERE BU ORTAMI SAĞLAMA İMKANI TANIYAN SİTE YÖNETİMİNE VE ÜYELERDE DAHİL EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM İSTANBULDAKİ BİR SİVAS MAÇINDA DAHA GÖRÜŞMEK BULUŞMAK ÜZERE SAYGILAR.........
Sanal alem dostluğumuz birazcık olsun ete kemiğe büründü, hayal ettiğimiz tipini sesini,boyunu posunu gördük abilerimizin ve kardeşlerimizin, samimiyetlerini, dostluklarını, özverilerin nasılda biraraya gelip muhteşem insan manzarası yarattığını gördük hep birlikte SİVASSPOR EFSANESİNİN TEMEL TAŞLARINI örmeye devam ettik, hakikaten bizler için tarihi bir gündü, özel olarakda hafızalarımızda hep yer edecek güzel anıların başlangıcı olacak, En başta rüştü elmas ve şahsında almanya sivas derneği yöneticileri ve üyelerini, sivas taraftar dernekleri üyelerini, çağlayan abiyi, gakkoyu, ceviği, elbeyli, günayı, dernek mustafayı, ismini hatırlayamadığım bu konuda özürlüyüm zaten herkesten affını dileyerek, teşekkürlerimi minnettarlığımı sunuyorum, ve enfazlada sevgili 2000. üye izmirden fulya kardeşimizi ve kıymetli babası adı gibi izmirliyiğido, gerçek bir sivasspor ve sivas sevdalısı Yalçın Kınık beyi tanıdım, o güne özel sıkıntılarımdan dolayı fazlaca ilgilenemedim kendileriyle, inşallah dostluğum ve tanışıklığımız baki kalacak. Tribün keyfimiz anlatılacak gibi değil, inanın mutlu oldum gelen insan sayısı 20 bin civarındaydı, 15- 20 yıllık dernekçilik tecrübeme dayanarak söylüyorum bu kalabalık bu kadar habersizliğe rağmen gayet başarılıydı ayrıca sitemiz hakkında bir tesbitim daha olacak buda tarftardan gelen maçın hangi trübünde izleyelim sorusunun yanıtı sitemizde hep migros tribünü yönündeydi, dikkat ettiniz tabiki izleyici en fazla neredeydi telsim demi migrostamı pek tabiki migros tribünündeydi, bu sitemizin nekadar izlendiğinin en büyük ispatıdır, taraftarın sanal alemdeki en büyük sesi olmaya doğru gittiğimizin en güzel nişanesidir. BAŞLADI, BAŞLIYOR SİVASSPOR EFSANESİ, BÜYÜYEREK DALGA DALGA SARACAK TÜM DÜNYAYI, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU SİVASLIYIM DİYENE,
İşTe TaRAFTaR iŞtE ŞaMpiYoN!!
ulan nerden de sakatlandim bee keske saglam olsaydim da gitseydim neyse insallah bir dahaki sefere
Tamam gardaslar yeter yaa. gelmedigime bin pisman oldum. Yazilanlari okudukca icimi sevinc kapliyor. Insallah uzun yillar bu dostluklar devam eder. Inaniyorumki devam eder cunku sivas li gardas dedigini yariyolda birakmaz. Tek buyuk SIVAS.
1967_DERNEK_MUSTAFA 17.05.2005, 20:17 Sarıyer -sivasspor karşılaşmasına benim gideceğim otobüsteki arkadaşlara süpriz oldu.Ben bu sezon ilk defa deplasmana gidişim ve istanbulu ilk görüşüm oldu .İyiki gitmişim .Kadıköy iskelesine geldiğimizde ordaki muhteşem görüntü ve tanışma faslı hiç bi insana nasip olmaz ama bu anlatılmaz yaşanır.Tanışma faslına gelince soruyoruz birbirimize sen kimSiN?
-Ben Çağlayan -Ben Dernek Mustafa
-Ben Emin58 -Ben Dernek Mustafa
-Ben elbeyli -Ben Dernek Mustafa
-Ben Rüştü Elmas -Ben Dernek Mustafa
-Ben Lütfi Ünal -Ben Dernek Mustafa
Ve diğerleri... Zaten Gakgo,Sönmez ve Tevfik abiyle Sivasta tanışmıştık.Sanal alemde sohbet edişlerimiz Gerçek hayatta gerçeğe dönüştü.Ben o Güzel insanlarla tanıştığıma çok memnun oldum .Umarım onlarda bizlerden memnun kalmışlardır.En kötü günümüz Kadıköy iskelsindeki gibi olsun!
1967DERNEK_BASKANI 17.05.2005, 21:05 Arkadaşlar geçtiğimiz pazar günü oynanan Sarıyer -Sivasspor maçı öncesi Kadıköy iskelesindeki o muhteşem atmosfer bir harikaydı.Sivaslı Yiğidoların ,Biz Sivasatan giden tarafatarları orada yalnı bırakmadılar özellikle Sivasspor.com ailesine ve üyelerine kısacası o gün orada emeği geçen herkese Ben 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Dernek başkanı Yalçın Korkmazgil olarak Herkese şükranlarımı ,Minnettarlığımı Sunarım.Aynı Şevk ile Değerli yiğidolarımızın Süper ligdede Takımımıza evimizde ve deplasmanda oynayacığımız bütün müsabakalarda Destek vereceklerine yürekten inanıyorum.Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim Biz bu takıma yıllardır güveniyor ve destek veriyoruz .Bir atasözü vardır.Ama herkesten özür dileyerek bu atasözünü Kendi üslubumla söylemek istiyorum
NE İNSANLAR GÖRDÜM ÜZERİNDE POLAR YOK!NE POLARLILAR GÖRDÜM İÇİNDE ADAM YOK!......
İsteyen istediği gibi yorumlasın.İnanıyorumki mesaj yerine ulaştı...Bütün yiğidoların gözlerinden öpüyorum!
AyhanBayrak 17.05.2005, 22:11 Valla gardaslar öyle güzel anlatmissinizki herseyi ne diyelim artik yani valla kiskanmamak elde bile degil yani simdi ben bu aciya nasil dayanam bilemiyorum
Insallah bende yaz tatilinde bu arkadaslarimla hasret gideririm artik bunun acisini bir nebzede olsa yaz tatilinde beraber olarak anilara cekeriz bizler artik arkadasliktan ciktik aile olduk bu aile ortami heryerde kimselere nasip olmaz
Ne demek dünyanin cesitli ülkelerinden vede türkiyemizin cesitli yerlerinden gelen yigidolarlar bir araya gelerek beraber olundu vede kaynasildi bu duyguyu tahmin edebiliyorum insallah bu baglar cok dahada kuvvetlenecek ve bu bagliligin semeresindede sivassporumuz basaridan basariya kosacaktir bizler böyle baglilik icerisinde olursak sivassporumuz vede sivasimiz devamli yüksek hedeflerde kosacaktir
Bizlere düsen büyük bir görev daha var onu hicbir zaman mehele almamazlik etmemeliyiz bizden sonraki gelecek nesillerimize öyle bir baglilik öyle bir sevgi birakmaliyizki isteselerde bu sevdadan vaz gecmemeliler onun icin devamli sivas vede sivasspor icin calismamiz gerekiyor herseyi saglam zeminler üzerine kurmaliyiz bizler www.sivasspor.com ailesi olarak bunu basaracak gücteyiz vede basaracagizzzzzzzzzzzzzz dahada güzel organizelere el atmaliyiz
Arkadaşlar geçtiğimiz pazar günü oynanan Sarıyer -Sivasspor maçı öncesi Kadıköy iskelesindeki o muhteşem atmosfer bir harikaydı.Sivaslı Yiğidoların ,Biz Sivasatan giden tarafatarları orada yalnı bırakmadılar özellikle Sivasspor.com ailesine ve üyelerine kısacası o gün orada emeği geçen herkese Ben 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Dernek başkanı Yalçın Korkmazgil olarak Herkese şükranlarımı ,Minnettarlığımı Sunarım.Aynı Şevk ile Değerli yiğidolarımızın Süper ligdede Takımımıza evimizde ve deplasmanda oynayacığımız bütün müsabakalarda Destek vereceklerine yürekten inanıyorum.Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim Biz bu takıma yıllardır güveniyor ve destek veriyoruz
+ İMZA..................
ElbeyLi58 18.05.2005, 10:07 Dün şükrü saraçoğlunda oynanan Sivasspor-Sarıyer karşılaşmasının benim için ayrı bi önemi oldu bu maçı hayatım boyunca unutmayacağım.Maç sonrası Sitedeki arkadaşlarımızla beraber olmak,onlarla kısa sürede olsa tanışma fursatı tanıdığı için sitemize çok teşekkür ederim.Maçta Sizlerin arasında olmayı o kadar çok isterdim ki..Ama maç boyuncada Sivasspor.com üyeleri ve 67 taraftarlar derneğinin bulunduğu tribün mükemmeldi.Hepinizi Çok seviyorum Dün çok farklı duygular içerisindeydim..Özellikle Çağlayan abi,Rüştü abi,Lütfü abi,sönmez abi,Tevfik abi,Hakkı abi,elbeyli,Serkan abi,Gunay ,Orhan ,Hepinize çok teşekkür ediyorum Bu dostluğun bir ömür boyu sürmesi dileğiyle...Hepinizi ÇooooK Seviyorum.Ha bi de Çağlayan aBi Manyak Karizma !Gerçeği daha bi yakışıklı :lol: Gunayında sitedeki resmine aldanmayın Bembeyaz bi uşaK!! :lol: :lol:
CÜSSKB-Aynur 18.05.2005, 10:52 HAFTA BAŞINDA BİR PROBLEM YAŞADIM VE DURUMU AYHAN BAYRAK BEYE İLETTİM. SORUNUMU DERHAL ÇÖZÜMLEDİ. KENDİSİNE ÖZEL MESAJLA TEŞEKKÜRLERİMİ İLETTİM ANCAK BURADAN TÜM ÜYELERLEDE
DUYGULARIMI PAYLAŞMAK İSTEDİM. TEŞEKKÜR EDERİM AYHAN BAYRAK BEY VE SİTE YÖNETİMİ, ARKAMIZDA OLDUĞUNUZU BİLMEK ÇOK GÜZEL
HakkıTİMUÇİN 18.05.2005, 11:01 Sanal alem dostluğumuz birazcık olsun ete kemiğe büründü, hayal ettiğimiz tipini sesini,boyunu posunu gördük abilerimizin ve kardeşlerimizin, samimiyetlerini, dostluklarını, özverilerin nasılda biraraya gelip muhteşem insan manzarası yarattığını gördük hep birlikte SİVASSPOR EFSANESİNİN TEMEL TAŞLARINI örmeye devam ettik, hakikaten bizler için tarihi bir gündü, özel olarakda hafızalarımızda hep yer edecek güzel anıların başlangıcı olacak, En başta rüştü elmas ve şahsında almanya sivas derneği yöneticileri ve üyelerini, sivas taraftar dernekleri üyelerini, çağlayan abiyi, gakkoyu, ceviği, elbeyli, günayı, dernek mustafayı, ismini hatırlayamadığım bu konuda özürlüyüm zaten herkesten affını dileyerek, teşekkürlerimi minnettarlığımı sunuyorum, ve enfazlada sevgili 2000. üye izmirden fulya kardeşimizi ve kıymetli babası adı gibi izmirliyiğido, gerçek bir sivasspor ve sivas sevdalısı Yalçın Kınık beyi tanıdım, o güne özel sıkıntılarımdan dolayı fazlaca ilgilenemedim kendileriyle, inşallah dostluğum ve tanışıklığımız baki kalacak. Tribün keyfimiz anlatılacak gibi değil, inanın mutlu oldum gelen insan sayısı 20 bin civarındaydı, 15- 20 yıllık dernekçilik tecrübeme dayanarak söylüyorum bu kalabalık bu kadar habersizliğe rağmen gayet başarılıydı ayrıca sitemiz hakkında bir tesbitim daha olacak buda tarftardan gelen maçın hangi trübünde izleyelim sorusunun yanıtı sitemizde hep migros tribünü yönündeydi, dikkat ettiniz tabiki izleyici en fazla neredeydi telsim demi migrostamı pek tabiki migros tribünündeydi, bu sitemizin nekadar izlendiğinin en büyük ispatıdır, taraftarın sanal alemdeki en büyük sesi olmaya doğru gittiğimizin en güzel nişanesidir. BAŞLADI, BAŞLIYOR SİVASSPOR EFSANESİ, BÜYÜYEREK DALGA DALGA SARACAK TÜM DÜNYAYI, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU SİVASLIYIM DİYENE,
abircan gardas..bu ne karizma ya...bütün karizmatikler bu sitede....sivasın havasından mı ? suyundan mıdır nedir
:) :) :)
metinumar 18.05.2005, 11:05 benim bir tane gardaşım vardı taki sivasspor .com üye olana kadar şimdi 5500 tane daha var hepinize kucaklar dolusu sevgiler ve saygılar
büyük sivasımızın gücünü azda olsa pazar günü duyurabildiysek ve bbenimde bunda biraz tuzum olduysa ne mutlu bana ALLAHIMA şükürler olsun ki bu güzel memlekette dogmamı ve bu güzel insanlarla tanışmayı nasip ettiği için şükürler olsun herkese nasip olmaz sivaslı olmak ne mulu sivaslıyım diyene
ayrıca migros üst türbünde takımımıza vermiş oldugumuz detekten dolayı başta sivasspor.com üyelerine 67 taraftarlar der. yeniçerilere ve ÇAGLAYAN ABİYE,RÜŞTÜ ELMAS ABİYE,ADEM GARDAŞIMA,ELBEYLİ58'E,GÜNAY GARDAŞIMA,PUAR(ORHAN)GARDAŞIMA ,ÇEVİK ABİYE ve özellikle ilk telefonda konuşmamızdan beri ve tanışmamıza kadar geçen sürede bana gösterdiği ilgi,alakaya ve sivasımız için yaptırmış oldugu dev bayrak için sana evet sana binlerce teşekürler gakko58 gardaşım herşey gönlünüzce olsun hepinizi seven gardaşınız
SOGUK İKLİMİN SICAK YİĞİDOSU
LütfiÜnal 18.05.2005, 12:31 SEVGILI YIGIDOLAR BENDE DUYGULARIMI SIZINLE PAYLASMAK ISTIYORUM.ANCAK BUGÜN YAZABILDIM YANI EVE YENI GELDIM.
ÖNCELIKLE BIZI HAVAALNINDAN ALARAK 4 GÜN SÜRESINCE HIC YALNIZ BIRAKMAYAN MUSTAFA(SÖNMEZ) TEYFIK(CEVIK) HAKKI ISMAI(GAKGO)
EMIN(SITEMIZIN EN KARIZMATIK ADAYLARINDAN).ADEM.OSMAN(GÜNAY GEZMEYE GÜNAYLA GITMENIZI TAVSIYE ETMEM CÜNLI BÜTÜN KIZLARIN GÖZÜ ONDA) GARDASLARIMA TESEKKÜR EDIYOR HEPSININ AYRI AYRI O GÜZEL YÜREKLERINDEN ÖPÜYORUM.
AYRIYETEN BIZLERI ZIYARETE GELEN ALI GÜLER,METIN UMAR VE ISMINI HATIRLAYAMADIGIM GARDASLARIMADA TESEKKÜR EDIYORUM.(METIN GARDASIMIZ 500 METRE BAYRAK YAPTIRIP DAGITTI.)
KEMAL CAGLAYAN,MUSTAFA ATES(HABERCIM)MUSTAFA YILDIZ;SERHAN KABURCUK,DERNEK MUSTAFA.AMIGO SEBAHTTIN,
DJ MURAT.EFSANE DAVULCU,IZMIRLI YIGIDO VE TATLI KIZI,ERGIN VE TATLI YEGENLERI VE VE VE ISIMLERINI HATIRLAYAMADIGIM BÜYÜK AILEMIZIN TANISMA FIRSATI BULDUGUMUZ BÜTÜN FERTLERINE AYRI AYRI TESEKKÜR EDIYOR BÖYLE GÜZEL BIR ORTAMDA BULUNABILDIGIM ICIN KENDIMI SANSLI KABUL EDIYORUM.ISIMLERINI HATIRLAYAMADIGIM GARDASLARIMDAN ÖZÜR DILIYORUM YASLILIGIMA BAGISLASINLAR:TANISAMADIGIMIZ GARDASLARIMLA ILRIDE INSALLAH TANISIRIZ.
ILK BULUSMAMIZDA SANKI COK UZUN ZAMANDIR BIRIBIRINDEN UZAKLARDA YASAYAN AILE FERTLERININ BULUSMASI GIBI COK GÜZEL AMA COKDA DUYGULU ANLAR YASADIK.SANKI HEPSINI DAHA ÖNCEDEN TANIYORMUS GIBI SICAK AMA 4 GÜN SONRA TEKRAR AYRILACAGIMIZIN BILINCINDE OLARAKTA DUYGULU BIR KUCAKLASMA OLDU.GÜNÜN 24 SAAT OLMASI BIZE YETMIYORDU,KIMSE SAATINE BAKMAYA CESARET EDEMIYORDU CÜNKI O KADAR GÜZEL SOHBETLER OLUSUYORDUKI INSAN BU SOHBETTEN UZAK KALIRSAM SUCLU OLURUM HISSINE KAPILIYORDU.ISTANBULDAN GELEN GARDASLARIMIZDA BU ARADA AILELERINI,ISLERINI VE OKULLARINI IHMAL EDIYORDULARDI.MACA GIDERKEN CAGLAYAN IN ADEM GARDASIMIZIN GÜZEL OGLU ABDULHEYE(EBU BEKIR)VERDIGI TESBIHI NAC SONUNA KADAR PARMAKLARI UYUSANA KADAR CEKMESI GÖZLERIMIN ÖNÜNE GELIYORDA COCUGA ISKENCE YAPTIK HAKKINI HELAL ETSIN.
ZIYARETIMIZ ESNASINDA BAZI BILMEDIGIMIZ SEYLERIN MANASINIDA ÖGRENMIS OLDUK.MESELA KASETULAHI TÜM CIPLAKLIGIYLA ÖGRENDIK(OCAHLARDAN YIRAH OLSUN)
ZIYARETIMIZ SÜRESINCE OFISINI LOGISTIK DESTEK ICIN 24 SAAT BIZLERE SUNAN CEVIK GARDASIMIZIN SEKRETERINE VE 4 GÜN BOYUNCA BIZLERLE OLDUGU ICIN EVINE GIDEMEYEN CEVIK GARDASIMIZIN ESI BACIMIZA DA TESEKKÜR EDIYORUM HAKKINI HELAL
ETSIN.
BIZE SIVASIMIZIN GÜZEL YEMEKLERI AYRAN CORBASI,PILAV VE IMAM BAYILDI,MADIMAH,HINGEL,AYRAN VE O NEFIS CAYI HAYATIMDA YEDIGIM EN TATLI YEMEKLER ICIN SÖNMEZ GARDASIMIZIN ESI TAM SIVASLI FEDAKAR VE MISAFIRPERVER BACIMIZADA SONSUZ TESEKKÜRLER EDIYORUM.(SAKIN HA CANI SIVAS YEMEGI CEKENLER BACIMIZIN YAPTIGI GÜZEL YEMEKLERE HEVESLENIPTE SÖNMEZ GARDASIMIZI ZIYARETE KALKISMASIN) BACIMDA HAKKINI HELAL ETSIN.FURKAN YEGENIMDEN BAHSETMEDEN GECEMEYECEGIM ALLAH NAZARDAN KORUSUN COK ZEKI YEGENIM BIRAZ FB AMA BENDE ÖNCEDEN ÖYLEYDIM.BIZE HIZMET EDEN YEGENIMIN ISMINI HATIRLAMIYORUM KUSURA BAKMASIN ONADA TESKKÜRLER.
GARDASLAR BIRAZ UZUN YAZDIM AMA BENIM ICIN COK ANLAMLI OLAN VE HAYATIM BOYUNCA UNUTAMAYACAGIM BU ANIMI SIZLERE AKTARMAK VE PAYLASMAK ISTEDIM.HAKKINIZI HELAL EDIN.
DAHA YAZARKEN HASRET CÖKTÜ.
ALLAH BU GÜZEL INSANLARI BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN VE BELALARDAN UZAK KILSIN.SELAMLAR
SEVGILI YIGIDOLAR BENDE DUYGULARIMI SIZINLE PAYLASMAK ISTIYORUM.ANCAK BUGÜN YAZABILDIM YANI EVE YENI GELDIM.
ÖNCELIKLE BIZI HAVAALNINDAN ALARAK 4 GÜN SÜRESINCE HIC YALNIZ BIRAKMAYAN MUSTAFA(SÖNMEZ) TEYFIK(CEVIK) HAKKI ISMAI(GAKGO)
EMIN(SITEMIZIN EN KARIZMATIK ADAYLARINDAN).ADEM.OSMAN(GÜNAY GEZMEYE GÜNAYLA GITMENIZI TAVSIYE ETMEM CÜNLI BÜTÜN KIZLARIN GÖZÜ ONDA) GARDASLARIMA TESEKKÜR EDIYOR HEPSININ AYRI AYRI O GÜZEL YÜREKLERINDEN ÖPÜYORUM.
AYRIYETEN BIZLERI ZIYARETE GELEN ALI GÜLER,METIN UMAR VE ISMINI HATIRLAYAMADIGIM GARDASLARIMADA TESEKKÜR EDIYORUM.(METIN GARDASIMIZ 500 METRE BAYRAK YAPTIRIP DAGITTI.)
KEMAL CAGLAYAN,MUSTAFA ATES(HABERCIM)MUSTAFA YILDIZ;SERHAN KABURCUK,DERNEK MUSTAFA.AMIGO SEBAHTTIN,
DJ MURAT.EFSANE DAVULCU,IZMIRLI YIGIDO VE TATLI KIZI,ERGIN VE TATLI YEGENLERI VE VE VE ISIMLERINI HATIRLAYAMADIGIM BÜYÜK AILEMIZIN TANISMA FIRSATI BULDUGUMUZ BÜTÜN FERTLERINE AYRI AYRI TESEKKÜR EDIYOR BÖYLE GÜZEL BIR ORTAMDA BULUNABILDIGIM ICIN KENDIMI SANSLI KABUL EDIYORUM.ISIMLERINI HATIRLAYAMADIGIM GARDASLARIMDAN ÖZÜR DILIYORUM YASLILIGIMA BAGISLASINLAR:TANISAMADIGIMIZ GARDASLARIMLA ILRIDE INSALLAH TANISIRIZ.
ILK BULUSMAMIZDA SANKI COK UZUN ZAMANDIR BIRIBIRINDEN UZAKLARDA YASAYAN AILE FERTLERININ BULUSMASI GIBI COK GÜZEL AMA COKDA DUYGULU ANLAR YASADIK.SANKI HEPSINI DAHA ÖNCEDEN TANIYORMUS GIBI SICAK AMA 4 GÜN SONRA TEKRAR AYRILACAGIMIZIN BILINCINDE OLARAKTA DUYGULU BIR KUCAKLASMA OLDU.GÜNÜN 24 SAAT OLMASI BIZE YETMIYORDU,KIMSE SAATINE BAKMAYA CESARET EDEMIYORDU CÜNKI O KADAR GÜZEL SOHBETLER OLUSUYORDUKI INSAN BU SOHBETTEN UZAK KALIRSAM SUCLU OLURUM HISSINE KAPILIYORDU.ISTANBULDAN GELEN GARDASLARIMIZDA BU ARADA AILELERINI,ISLERINI VE OKULLARINI IHMAL EDIYORDULARDI.MACA GIDERKEN CAGLAYAN IN ADEM GARDASIMIZIN GÜZEL OGLU ABDULHEYE(EBU BEKIR)VERDIGI TESBIHI NAC SONUNA KADAR PARMAKLARI UYUSANA KADAR CEKMESI GÖZLERIMIN ÖNÜNE GELIYORDA COCUGA ISKENCE YAPTIK HAKKINI HELAL ETSIN.
ZIYARETIMIZ ESNASINDA BAZI BILMEDIGIMIZ SEYLERIN MANASINIDA ÖGRENMIS OLDUK.MESELA KASETULAHI TÜM CIPLAKLIGIYLA ÖGRENDIK(OCAHLARDAN YIRAH OLSUN)
ZIYARETIMIZ SÜRESINCE OFISINI LOGISTIK DESTEK ICIN 24 SAAT BIZLERE SUNAN CEVIK GARDASIMIZIN SEKRETERINE VE 4 GÜN BOYUNCA BIZLERLE OLDUGU ICIN EVINE GIDEMEYEN CEVIK GARDASIMIZIN ESI BACIMIZA DA TESEKKÜR EDIYORUM HAKKINI HELAL
ETSIN.
BIZE SIVASIMIZIN GÜZEL YEMEKLERI AYRAN CORBASI,PILAV VE IMAM BAYILDI,MADIMAH,HINGEL,AYRAN VE O NEFIS CAYI HAYATIMDA YEDIGIM EN TATLI YEMEKLER ICIN SÖNMEZ GARDASIMIZIN ESI TAM SIVASLI FEDAKAR VE MISAFIRPERVER BACIMIZADA SONSUZ TESEKKÜRLER EDIYORUM.(SAKIN HA CANI SIVAS YEMEGI CEKENLER BACIMIZIN YAPTIGI GÜZEL YEMEKLERE HEVESLENIPTE SÖNMEZ GARDASIMIZI ZIYARETE KALKISMASIN) BACIMDA HAKKINI HELAL ETSIN.FURKAN YEGENIMDEN BAHSETMEDEN GECEMEYECEGIM ALLAH NAZARDAN KORUSUN COK ZEKI YEGENIM BIRAZ FB AMA BENDE ÖNCEDEN ÖYLEYDIM.BIZE HIZMET EDEN YEGENIMIN ISMINI HATIRLAMIYORUM KUSURA BAKMASIN ONADA TESKKÜRLER.
GARDASLAR BIRAZ UZUN YAZDIM AMA BENIM ICIN COK ANLAMLI OLAN VE HAYATIM BOYUNCA UNUTAMAYACAGIM BU ANIMI SIZLERE AKTARMAK VE PAYLASMAK ISTEDIM.HAKKINIZI HELAL EDIN.
baskanım allah sizdende razı olsun... iyiki geldiniz ve iyiki sizlerle tanısma gorusme fırsatım oldu!!! ins bircok kere beraber olur bu duyguları daha cok yasar anılarımıza yeni hatıralar ekleriz 8) 8)
1967_DERNEK_10UR 19.05.2005, 13:44 DERNEK BAŞKANIMIZ YALÇIN ABİYE VE BİZE DESTEK OLAN www.SİVASSPOR.com. yönetimine çok teşekkür ediyoruz...
SEVGILI YIGIDOLAR BENDE DUYGULARIMI SIZINLE PAYLASMAK ISTIYORUM.ANCAK BUGÜN YAZABILDIM YANI EVE YENI GELDIM.
ETSIN.
ALLAH BU GÜZEL INSANLARI BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN VE BELALARDAN UZAK KILSIN.SELAMLARBAŞKANIM BİR KUSURUMUZ OLDUYSA ÖZÜR BİZ SİZLERİ SEVİYORUZ NEREDE SİVAS BİZ ORDAYIZ BİZ YİNE BEKLERİZ BU GELİŞİNİZDE LÜTFEN BİRAZ DA GENİŞ ZAMANDA GELMENİZİ BEKLİYORUZ İSTANBULU DAHA GÜZEL BİR GEZDİRME FIRSATI BULACAGIMIZA İNANIYORUM SAYGILARIMLA [/color]
serhankaburcuk 19.05.2005, 14:23 SEVGILI YIGIDOLAR BENDE DUYGULARIMI SIZINLE PAYLASMAK ISTIYORUM.ANCAK BUGÜN YAZABILDIM YANI EVE YENI GELDIM.
ETSIN.
Sayın Baskanım bizde sizlerle tanısmaktan gerçekten mutluluk duyduk insallah Sivasa'da gelirsiniz sizi Sivastada misafir etmekten mutluluk ve zevk duyarız..İlginize ve alaknıza tekrardan tesekkür ederiz...Görüşmek dileğiyle...
serhankaburcuk 19.05.2005, 15:35 +1967
...................
EMİNÇOLAK 19.05.2005, 15:55 SEVGILI YIGIDOLAR BENDE DUYGULARIMI SIZINLE PAYLASMAK ISTIYORUM.ANCAK BUGÜN YAZABILDIM YANI EVE YENI GELDIM.
ETSIN.
mutluyum cünkü sizlerle tanıştım
gururluyum cünkü sivaslıyım
bir kusurumuz olduysa affola sizlerde hakkınızı helal edin
BROTHERS58 19.05.2005, 16:14 Arkadaşlar sitemiz sayesinde oluşan dostluk rüzgarları dün hat safhadaydı.Ve sitemizin devamlı müdavimleri ile dün yüzyüzede tanışma imkanı bulduk.İşin açıkcası ben sanki abilerimizi ve arkadaşlarımızı sanki yıllardır tanıyormuş gibi çok samimi buldum ve buna çok mutlu oldum.Bence sitemiz gerçek amacına dün ulaştı ve Dünyanın dört bir tarafından gelen yiğidolar Sivasspor.com sayesinde beraberlerdi ve ben kendi adıma konuşuyorum benim dün en mutlu günlerimden birisiydi ve keyif aldım herşeyden....Buradan o abilerimizin isimlerini buraya tek tek yazmak istiyorum...Başta Almanyadaki dernek başkanımız sayın Lütfi ÜNAL Abimiz,daha sonra karizmasıyla nam salmış Çağlayan abimiz,Sitemizin herşeyi Rüştü ELMAS abimiz,oglu Enes,Yine Almanyadan Elbeyli58 kardeşim,İstanbuldan Çevik abimiz,Mustafa SÖNMEZ Abimiz,Sivas58net Adem GÜNEŞ abimiz,Kocaeliden Gakgo58(Hakkı BABA),YİNE İstanbuldan bıyıkları güzel abimiz Sayın Emin58,Yine istanbuldan Kardeşim Puar(onu en kısa süre içerisinde Sivasa bekliyoruz)Ve İstanbuldaki genç kızların idolü Günay kardeşim,Serkan58 kardeşim(tribünde hep benimle beraberdi),Kürşat58 kardeşim(İstanbul taraftarı hakkında analiz yaptık)ve Eskişehirden Ergin abimiz vardı...Bizde ayrıca Sivastan ben,1967 Sivasspor genç Taraftarlar derneği başaknımız sayın Yalçın KORKMAZGİL,Derneğimizin gülü 1967_dernek_Mustafa,Ultrasivas (Onur),efsanedavulcu(özgür),Sa lih(acumed)ve djmurat(radyotek) ve ismini daha sayamadığım birçok insan yani site müdavimi ordaydık...Buradan hepsine tek tek selamlarımı iletiyorum ve hepinizi sevdiğimi bir kez daha dile getiriyorum...(ha bu arada sayın Mustafa SÖNMEZ'İN Eşine ve oğlunuda ayrıca selamlarımı iletiyorum)..SİTE GERÇEK AMACINA ULAŞTI AMAÇ KALICI DOSTLUKLAR...
KARDESİM YAZINI OKUDUGUMDA SİTEMİZİN AMACINA ULASTIGINA İNANDIM.BUNUN BÜYÜYEREK DEVAMINI DİLERİM.O ANI HER NEKADAR YASAMASAMDA EN AZ SİZLER KADAR MUTLU OLDUM.ZATEN BURDA AMAÇ İSİMLER DEGİL.BURDA HEPİMİZİN TEK ADI VAR YİĞİDO(HAVASI SERT İNSANI MERT OLAN SİVAS'IN İNSANINA DENİR.bknz:türk islamtarihinin her dönemi)
KARDESİM YAZINI OKUDUGUMDA SİTEMİZİN AMACINA ULASTIGINA İNANDIM.BUNUN BÜYÜYEREK DEVAMINI DİLERİM.O ANI HER NEKADAR YASAMASAMDA EN AZ SİZLER KADAR MUTLU OLDUM.ZATEN BURDA AMAÇ İSİMLER DEGİL.BURDA HEPİMİZİN TEK ADI VAR YİĞİDO(HAVASI SERT İNSANI MERT OLAN SİVAS'IN İNSANINA DENİR.bknz:türk islamtarihinin her dönemi)
BU HENUZ BASLANGIC OLDU BULENT GARDAS.... DEVAMIDA GELECEKTİR İNS... YER VE MEKAN ONEMLİ OLMAYACAKTIR İNS...
LütfiÜnal 20.05.2005, 10:01 GARDASLAR SÖNMEZ GARDASIMIZIN SAYGIDEGER ESI BACIMIZIN YAPMIS OLDUGU O NEFIS SIVAS YEMEKLERINI HEPIMIZ FAZLA KACIRDIK AMA COK FAZLA KACIRIPTA ASANSÖRDE MAHSUR KALANLARIN ISIMLERINI ACIKLAYABILIRIM ÜZERIME GELMEYIN.KAPICI GELDIDE KURTARDINIZ YOKSA ASANSÖR HALATLARINI KOPARACAKTINIZ. :D :D :D
EMİNÇOLAK 20.05.2005, 10:10 GARDASLAR SÖNMEZ GARDASIMIZIN SAYGIDEGER ESI BACIMIZIN YAPMIS OLDUGU O NEFIS SIVAS YEMEKLERINI HEPIMIZ FAZLA KACIRDIK AMA COK FAZLA KACIRIPTA ASANSÖRDE MAHSUR KALANLARIN ISIMLERINI ACIKLAYABILIRIM ÜZERIME GELMEYIN.KAPICI GELDIDE KURTARDINIZ YOKSA ASANSÖR HALATLARINI KOPARACAKTINIZ. :D
AÇIKLA BAŞKANIM HATTA BENİ ŞAHİT GÖSTEREBİLİRSİNİZ
BAŞKANIM ASANSÖRDEN ÇIKTIKTAN SONRA OLANLARIDA AÇIKLAYACAKMISINIZ :D :D :D :D .......................
CAGLAYAN 20.05.2005, 10:11 http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/thumb_Sivasspor%20Bayrak.jpg
Dün şükrü saraçoğlunda oynanan Sivasspor-Sarıyer karşılaşmasının benim için ayrı bi önemi oldu bu maçı hayatım boyunca unutmayacağım.Maç sonrası Sitedeki arkadaşlarımızla beraber olmak,onlarla kısa sürede olsa tanışma fursatı tanıdığı için sitemize çok teşekkür ederim.Maçta Sizlerin arasında olmayı o kadar çok isterdim ki..Ama maç boyuncada Sivasspor.com üyeleri ve 67 taraftarlar derneğinin bulunduğu tribün mükemmeldi.Hepinizi Çok seviyorum Dün çok farklı duygular içerisindeydim..Özellikle Çağlayan abi,Rüştü abi,Lütfü abi,sönmez abi,Tevfik abi,Hakkı abi,elbeyli,Serkan abi,Gunay ,Orhan ,Hepinize çok teşekkür ediyorum Bu dostluğun bir ömür boyu sürmesi dileğiyle...Hepinizi ÇooooK Seviyorum.Ha bi de Çağlayan aBi Manyak Karizma !Gerçeği daha bi yakışıklı :lol: Gunayında sitedeki resmine aldanmayın Bembeyaz bi uşaK!! :lol: :lol:
+1967
+1967
İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK.....
+1967
Gerçekten bir kuruluş olsun, bir dernek olsun veya bir akrabalık olsunda bu kadar bağlılık, saygı ve yakınlık olsun. Hiç tahmin etmiyorum. Ve inanıyorum bizim bu sitede ki bağlılık ve sıcaklık dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Ben bunu dün Rüştü kardeşimede söyledim. "Biz bir aileyiz, sitede yuvamız. Bu yuvanın temelini Rüştü oluşturuyor, çatısını ise sevgimiz" Allah razı olsun Rüştü kardeşim...ve emeği geçen herkesten.
Hepinizi çok seviyoruz.
+1967
Gerçektende dün olağanüstü bir gündü.SPOR'un gerçek işlevinin gerektirdiği herşey vardı.Buradan başta sitemizin kurucusu Rüştü ELMAS olmak üzere,Yalçın abi (İzmirli Yiğido),Serhan KABURCUK (Tribünlerimizin lideri),Günay,Elbeyli 58 (Sefa Doğan),Sws 58 (Ayhan),Çağlayan bey (Cazcı kardeşler kadar karizmatik :) ).. Sönmez bey,Gakgo 58 (İsmail Hakkı),Lütfi abi (Başkan ve tam bir SİVASLI),Çevik (Tevfik üstad),SİVAS' dan Yalçın başkan,Ultrasivas 58 (onur..Tribünlerin turbo taraftarı :) ) ve isimlerini hatırlayamadığım diğer dostlarla tanıştık,bazı dostlarla da bir kaçıncı kez bir araya gelmenin hazzını yaşadık.Yanımda küçük yeğenlerde olduğu için tezahürat grubundan biraz yukarıdaydım.Dolayısıyla aralarında da olamadım.Umarım kusuruma bakmaz dostlar.Buradan herkese sevgilerimi ve selamlarımı iletiyorum.Sağlıcakla ...
+1967
MAÇ ÖNCESİ İSKELEDE BEKLİYOZ DERNEK OLARAK. MUSTAFA ABİ,BAŞKAN,ŞİŞKO MURAT VE BEN BİRDEN BİR SES GELDİ SİVASSPOR SİVASSPOR DİYE ANA BİRDE BAKTIM SİVASSPOR.COM'UN DEĞERLİ YÖNETİCİLERİ VE ÜYELERİ GELDİ.HER BİRİ TÜRKİYE'NİN VE DÜNYA'NIN HER ÇEŞİTŞİ YERLERİNDEN GELMİŞ SÖZLEŞTİĞİMİZ GİBİ KADİKÖY İSKELESİNDE YERLERİNİ ALMIŞLARDI TANIŞMA FASLINA GELDİ.KİMLER YOKTU Kİ.SÖNMEZ ABİ EŞİ VE FURKAN,ÇAĞLAYAN ABİ,GAKKO58 ABİ,CEVİK ABİ ,EMİN58 ABİ,PUAR KARDEŞİM.İZMİRLİ_YİĞİDO ABİ,FULYA35 KARDEŞİM,GÜNAY KARDEŞİM,ERGİN ABİ,SWS58 ABİ,CORELDRAW ARDA VE DAHA İSMİNİ SAYAMADIĞIM BİR ÇOK ABİM VE KARDEŞİMDE GELMİŞLERDİ BİR AŞİRET FOTOSU ÇEKİNDİK TURİSTLER BİLE BİZİM RESİMLERİ ÇEKTİ.GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR BULUŞMA OLDU HERKES KIRMIZI-BEYAZ FORMA,ATKI,BAYRAK,TAM TAKIMDI ...İNŞALLAH HEP BÖLE BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLURUZ.BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR...
+1967
Sanal alem dostluğumuz birazcık olsun ete kemiğe büründü, hayal ettiğimiz tipini sesini,boyunu posunu gördük abilerimizin ve kardeşlerimizin, samimiyetlerini, dostluklarını, özverilerin nasılda biraraya gelip muhteşem insan manzarası yarattığını gördük hep birlikte SİVASSPOR EFSANESİNİN TEMEL TAŞLARINI örmeye devam ettik, hakikaten bizler için tarihi bir gündü, özel olarakda hafızalarımızda hep yer edecek güzel anıların başlangıcı olacak, En başta rüştü elmas ve şahsında almanya sivas derneği yöneticileri ve üyelerini, sivas taraftar dernekleri üyelerini, çağlayan abiyi, gakkoyu, ceviği, elbeyli, günayı, dernek mustafayı, ismini hatırlayamadığım bu konuda özürlüyüm zaten herkesten affını dileyerek, teşekkürlerimi minnettarlığımı sunuyorum, ve enfazlada sevgili 2000. üye izmirden fulya kardeşimizi ve kıymetli babası adı gibi izmirliyiğido, gerçek bir sivasspor ve sivas sevdalısı Yalçın Kınık beyi tanıdım, o güne özel sıkıntılarımdan dolayı fazlaca ilgilenemedim kendileriyle, inşallah dostluğum ve tanışıklığımız baki kalacak. Tribün keyfimiz anlatılacak gibi değil, inanın mutlu oldum gelen insan sayısı 20 bin civarındaydı, 15- 20 yıllık dernekçilik tecrübeme dayanarak söylüyorum bu kalabalık bu kadar habersizliğe rağmen gayet başarılıydı ayrıca sitemiz hakkında bir tesbitim daha olacak buda tarftardan gelen maçın hangi trübünde izleyelim sorusunun yanıtı sitemizde hep migros tribünü yönündeydi, dikkat ettiniz tabiki izleyici en fazla neredeydi telsim demi migrostamı pek tabiki migros tribünündeydi, bu sitemizin nekadar izlendiğinin en büyük ispatıdır, taraftarın sanal alemdeki en büyük sesi olmaya doğru gittiğimizin en güzel nişanesidir. BAŞLADI, BAŞLIYOR SİVASSPOR EFSANESİ, BÜYÜYEREK DALGA DALGA SARACAK TÜM DÜNYAYI, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU SİVASLIYIM DİYENE,
+1967
Sarıyer -sivasspor karşılaşmasına benim gideceğim otobüsteki arkadaşlara süpriz oldu.Ben bu sezon ilk defa deplasmana gidişim ve istanbulu ilk görüşüm oldu .İyiki gitmişim .Kadıköy iskelesine geldiğimizde ordaki muhteşem görüntü ve tanışma faslı hiç bi insana nasip olmaz ama bu anlatılmaz yaşanır.Tanışma faslına gelince soruyoruz birbirimize sen kimSiN?
-Ben Çağlayan -Ben Dernek Mustafa
-Ben Emin58 -Ben Dernek Mustafa
-Ben elbeyli -Ben Dernek Mustafa
-Ben Rüştü Elmas -Ben Dernek Mustafa
-Ben Lütfi Ünal -Ben Dernek Mustafa
Ve diğerleri... Zaten Gakgo,Sönmez ve Tevfik abiyle Sivasta tanışmıştık.Sanal alemde sohbet edişlerimiz Gerçek hayatta gerçeğe dönüştü.Ben o Güzel insanlarla tanıştığıma çok memnun oldum .Umarım onlarda bizlerden memnun kalmışlardır.En kötü günümüz Kadıköy iskelsindeki gibi olsun!
+1967
Arkadaşlar geçtiğimiz pazar günü oynanan Sarıyer -Sivasspor maçı öncesi Kadıköy iskelesindeki o muhteşem atmosfer bir harikaydı.Sivaslı Yiğidoların ,Biz Sivasatan giden tarafatarları orada yalnı bırakmadılar özellikle Sivasspor.com ailesine ve üyelerine kısacası o gün orada emeği geçen herkese Ben 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Dernek başkanı Yalçın Korkmazgil olarak Herkese şükranlarımı ,Minnettarlığımı Sunarım.Aynı Şevk ile Değerli yiğidolarımızın Süper ligdede Takımımıza evimizde ve deplasmanda oynayacığımız bütün müsabakalarda Destek vereceklerine yürekten inanıyorum.Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim Biz bu takıma yıllardır güveniyor ve destek veriyoruz .Bir atasözü vardır.Ama herkesten özür dileyerek bu atasözünü Kendi üslubumla söylemek istiyorum
NE İNSANLAR GÖRDÜM ÜZERİNDE POLAR YOK!NE POLARLILAR GÖRDÜM İÇİNDE ADAM YOK!......
İsteyen istediği gibi yorumlasın.İnanıyorumki mesaj yerine ulaştı...Bütün yiğidoların gözlerinden öpüyorum!
+1967
ETSIN.
+1967
http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_kemal26.JPG
Bu Güzel Yazilariniz Beni Gercekten Duygulandirdi
Arkadaslarim Iyiki Varsiniz Hepinizi Seviyor ve Kucakliyorum
EMİNÇOLAK 20.05.2005, 10:16 abi bizde seni seviyoruz en kısa zamanda görüşmek dilegi ile
ha birde abi ordan nasıl görünüyo :D :D :D :D
CAGLAYAN 20.05.2005, 10:19 GARDASLAR SÖNMEZ GARDASIMIZIN SAYGIDEGER ESI BACIMIZIN YAPMIS OLDUGU O NEFIS SIVAS YEMEKLERINI HEPIMIZ FAZLA KACIRDIK AMA COK FAZLA KACIRIPTA ASANSÖRDE MAHSUR KALANLARIN ISIMLERINI ACIKLAYABILIRIM ÜZERIME GELMEYIN.KAPICI GELDIDE KURTARDINIZ YOKSA ASANSÖR HALATLARINI KOPARACAKTINIZ. :D :D :D
ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BAŞKAN!!!!!!!
AMAN CANINI SEVIYIM SUUUUUSSS :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :( :(
LütfiÜnal 20.05.2005, 10:35 EMIN GARDAS BURADAN COK GÜZEL GÖRÜNÜYOR AMA ORADAN NASIL BILMEM CAGLAYANA SOR. :D :D :D
efsanedavulcu 20.05.2005, 10:35 SEVGILI YIGIDOLAR BENDE DUYGULARIMI SIZINLE PAYLASMAK ISTIYORUM.ANCAK BUGÜN YAZABILDIM YANI EVE YENI GELDIM.
ETSIN.
baskanım allah sizdende razı olsun... iyiki geldiniz ve iyiki sizlerle tanısma gorusme fırsatım oldu!!! ins bircok kere beraber olur bu duyguları daha cok yasar anılarımıza yeni hatıralar ekleriz 8) 8)
ABİ SİZİNLE TANIŞMAK SÜPER BİŞİYDİ.
KEŞKE ZAMAN DAHA ÇOK OLSAYDIDA BOL BOL KONUŞSAYDIK
AMA O ZAMAN BİZE GİNE YETMEZDİ SİZE VE SOHBETİNİZE DOYUM OLMAZDI......................
SICAK KANLILIĞINIZA BANA VE HERKEZE OLAN İLGİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM...................
EY VALLAH
EMİNÇOLAK 20.05.2005, 10:39 başkanım sordum ama cevap vermiyo :D :D
o şimdi asansör sıkandalına takıldı başkanım isimleri açıklarsan sıkandal olur :D :D :D
efsanedavulcu 20.05.2005, 10:40 LÜTFİ ABİ SANA GARDAŞLAR DAĞININ ZİRVESİNDE ÇAY PARTİSİ DAVETİYESİ GÖNDERECEM YAKINDA :lol:
:lol: EFSANEDAVULCUDAN :lol:
SİVASLIYIH ALLAH IN ADAMIYIH
..... ...... MUHABBETE BAYILIRIH
BORCUMUZU NE ÖDERİZ NEDE İNKAR EDERİZ
EMİNÇOLAK 20.05.2005, 10:42 gardaş bize yokmu davetiye :( :( :(
efsanedavulcu 20.05.2005, 10:46 gardaş bize yokmu davetiye :( :( :(
OLURMU ABİ YA ADI ÜSTÜNDE GARDAŞLAR DAĞI
BARDAĞINI KAPAN HERKEZİ BEKLERİM :wink:
AMAAAAAA........... LÜTFİ REİS İN MEKANI AYRI 8)
EMİNÇOLAK 20.05.2005, 10:53 gardaş bize yokmu davetiye :( :( :(
tamam ozaman sivasa gelirken bardağımı yanımda getiriyorum
efsanedavulcu 20.05.2005, 10:55 gardaş bize yokmu davetiye :( :( :(
tamam ozaman sivasa gelirken bardağımı yanımda getiriyorum
:lol: abi senın bıyıklar yeter yaw
LütfiÜnal 20.05.2005, 11:01 ÖZGÜR BENDE SIZLERE HAYRAN KALDIM COK IYI BIR ARKADASLIK ORTAMINIZ VAR.ALLAH MUHABBETLERINIZI ARTIRSIN.INSALLAH GARDASLAR DAGININ BASINDA DEMLI CAYIMIZI ICERIZ BILIRSIN SIVASLIYIZ DAVETE UYARIZ.ARKADASLARIN HEPSINE SELAM SÖYLE.DERNEGINIZE NASIL ÜYE OLACAKSAM BANA YAZIN.
efsanedavulcu 20.05.2005, 11:06 :wink:
LÜTFİ ABİ SANA GARDAŞLAR DAĞININ ZİRVESİNDE ÇAY PARTİSİ DAVETİYESİ GÖNDERECEM YAKINDA :lol: DAVULCUM BİZE CAY YOKMU ? :roll: :roll: :roll: :roll:
BORCUMUZU NE ÖDERİZ NEDE İNKAR EDERİZ..............
CAGLAYAN 20.05.2005, 11:43 LÜTFİ ABİ SANA GARDAŞLAR DAĞININ ZİRVESİNDE ÇAY PARTİSİ DAVETİYESİ GÖNDERECEM YAKINDA :lol:
Gardas bize Davetiye yokmu ? :roll:
Lütfi Baskanin Özelligi ne ? :roll:
KISKANMAYA BASLADIM :cry:
CAGLAYAN 20.05.2005, 12:02 LÜTFİ ABİ SANA GARDAŞLAR DAĞININ ZİRVESİNDE ÇAY PARTİSİ DAVETİYESİ GÖNDERECEM YAKINDA :lol:
KISKANMAYA BASLADIM :cry:CAGLAYAN ABİİİ GEL SEN BİZ BERABER İCELİM CAYI BAKSANA BİZİ DAVET EDEN YOOK
tamam Gardas Geliyorum Baskan gelmesin !! Zaten Lütfi Baskan bizim Istanbul Maceralarimizi Herkese Anlatip duruyor... :( Haaaa birde Asansör olayini Aciklayacakmis .. :roll: ben Ikaz ettim ama nede olsa SIVASLI laf dinlemiyor
Çevik abi Walla ayıp ediyon.Çağlayan abilerle gelin bu sefer Gardaşlarda Bir Mangal Yaparız Deme Gitsin Keyfimize!! :lol:
EMİNÇOLAK 20.05.2005, 12:48 Çevik abi Walla ayıp ediyon.Çağlayan abilerle gelin bu sefer Gardaşlarda Bir Mangal Yaparız Deme Gitsin Keyfimize!! :lol:
GARDAŞ SENİNLE İST. TANIŞAMADIK AMA BU BİZİDE DAVET ETMENE ENGEL OLMAMALI BENDE İSTERİM :D :D
LütfiÜnal 20.05.2005, 13:14 GARDASLAR HOCANIN BIRISI VAAZ VERIRKEN ALKOL COK KÖTÜ SEY SAKIN ICMEYIN DEMIS ICENLER CEHENNEMLIK OLURLAR YANARLAR DEMIS.BIRGÜN VATANDASIN BIRI MEYHANEYE GIDER VE HOCAYI ICKI ICERKEN GÖRÜR HOCAYA DERKI SEN BIZE SÖYLÜYORSUN AMA KENDIN ICIYORSUN BUNU CEMAATA ACIKLAYACAGIM.BUNUN ÜZERINE HOCA VATANDASA 500 LIRA VERIR VE KIMSEYE SÖYLEME DER VATANDAS PARAYI ALIR VE GIDER ARADAN 3 GÜN GECINCE TEKRAR HOCAYA GELIR VE HOCAM AL SU PARANI BEN ARTIK DAYANAMIYORUM HERKESE ANLATACAGIM DER.
BAKIN BENIMÜZERIME GELMEYIN ZATEN DAYANAMIYORUM FLAS HABERLERI ANLATIRIM.MESELA ASANSÖRDE MAHSUR KALANLARI,TABAKTA SALATALIK ARAYANLARI VE TOKATCI GARIBI DÖVENLERI FALAN.
EMİNÇOLAK 20.05.2005, 13:23 FLAŞ... FLAŞ... FLAŞ...
ALDIĞIMIZ SON HABERE GÖRE
LÜTFİ BAŞKANIN ÜZERİNDE ÇOK BÜYÜK BASKI VAR
SİTEMİZİN ÜYELERİNİN ÇOĞU ANLATMASINDAN YANA
AMA BAŞKAN HALA DİRENİYO
CAGLAYAN 20.05.2005, 13:28 GARDASLAR HOCANIN BIRISI VAAZ VERIRKEN ALKOL COK KÖTÜ SEY SAKIN ICMEYIN DEMIS ICENLER CEHENNEMLIK OLURLAR YANARLAR DEMIS.BIRGÜN VATANDASIN BIRI MEYHANEYE GIDER VE HOCAYI ICKI ICERKEN GÖRÜR HOCAYA DERKI SEN BIZE SÖYLÜYORSUN AMA KENDIN ICIYORSUN BUNU CEMAATA ACIKLAYACAGIM.BUNUN ÜZERINE HOCA VATANDASA 500 LIRA VERIR VE KIMSEYE SÖYLEME DER VATANDAS PARAYI ALIR VE GIDER ARADAN 3 GÜN GECINCE TEKRAR HOCAYA GELIR VE HOCAM AL SU PARANI BEN ARTIK DAYANAMIYORUM HERKESE ANLATACAGIM DER.
BAKIN BENIMÜZERIME GELMEYIN ZATEN DAYANAMIYORUM FLAS HABERLERI ANLATIRIM.MESELA ASANSÖRDE MAHSUR KALANLARI,TABAKTA SALATALIK ARAYANLARI VE TOKATCI GARIBI DÖVENLERI FALAN.
AMAN CANINI SEVIYIM SUUUUUSSS
HOCAYI CEMAATI GARIŞTIRMA .....
:cry: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
serhankaburcuk 20.05.2005, 13:41 Sayın abilerimiz bizlerde sizleri seviyoruz İnsallah en kısa sürede yine bir araya geliriz...SAYGILARIMIZLA...
amigosebo 20.05.2005, 14:01 Aslında bende internete ve sitemize pek girme imkanım olmuyor malum iş güç ve Sivasspor...Ama İstanbulda tanıştığımız dostlarımıza çok teşekkür ediyorum çok sıcak kanlı insanlar inşallah en kısa süre içerisinde Sitede bulunan bu sıcak kanlı arkadaşlarımızla tekrar buluşmak isteriz...Site müdavimlerimizi Sivasımızada davet ediyoruz...Serhan reisinde dediği gibi Site amacına ulaşmıştır amaç dostluk köprülerini kurabilmekti ve sitemiz bunu fazlasıyla başarmıştır...Burdan tekrar herkese sevgilerimi yolluyorum...
EMİNÇOLAK 20.05.2005, 14:16 Aslında bende internete ve sitemize pek girme imkanım olmuyor malum iş güç ve Sivasspor...Ama İstanbulda tanıştığımız dostlarımıza çok teşekkür ediyorum çok sıcak kanlı insanlar inşallah en kısa süre içerisinde Sitede bulunan bu sıcak kanlı arkadaşlarımızla tekrar buluşmak isteriz...Site müdavimlerimizi Sivasımızada davet ediyoruz...Serhan reisinde dediği gibi Site amacına ulaşmıştır amaç dostluk köprülerini kurabilmekti ve sitemiz bunu fazlasıyla başarmıştır...Burdan tekrar herkese sevgilerimi yolluyorum...
GARDAŞ MERAKLANMA EN KISA ZAMANDA YİNE BİRARAYA GELİRİZ İNŞALLAH
KoraySancar 20.05.2005, 14:29 Ben de uzun süredir çeşitli sebeplerden dolayı sitemizden uzak kaldım.Döndüğümde böyle biraraya geldiğinizi duyunca kıskandım doğrusu.İstanbulda sizlerle beraber olamadım ama şuanda Sivas'ta internet cafe'de serhan reisle tanışma fırsatımız oldu.Artık benim de hiç olmazsa bir tane sivasspor com üyesi tanıdığım var.(fukara tesellisi işte!)
efsanedavulcu 20.05.2005, 14:37 LÜTFİ ABİ SANA GARDAŞLAR DAĞININ ZİRVESİNDE ÇAY PARTİSİ DAVETİYESİ GÖNDERECEM YAKINDA :lol:
KISKANMAYA BASLADIM :cry:CAGLAYAN ABİİİ GEL SEN BİZ BERABER İCELİM CAYI BAKSANA BİZİ DAVET EDEN YOOK
AYIPSINIZ ABİ N DEMEK SİZSİZ OLUR MU GEÇ YAZDIGIM ICIN KUSRA BAKMAYIN ABI CALISIYORDUM
EY VALLAH
serhankaburcuk 20.05.2005, 14:49 Ben de uzun süredir çeşitli sebeplerden dolayı sitemizden uzak kaldım.Döndüğümde böyle biraraya geldiğinizi duyunca kıskandım doğrusu.İstanbulda sizlerle beraber olamadım ama şuanda Sivas'ta internet cafe'de serhan reisle tanışma fırsatımız oldu.Artık benim de hiç olmazsa bir tane sivasspor com üyesi tanıdığım var.(fukara tesellisi işte!)
Eyvallah gardasım seni tanımak bir zevkti seni herzaman derneğimizde görmek isteriz...
KoraySancar 20.05.2005, 14:56 İnşaallah Serhan reis .Özel görüşmemizde bahsettiğim sebepten sık sık Sivas'tan ayrı kalıyorum ama bundan sonra Sivas'a geldikçe inşaallah derneğimize uğrayacağım ve ben de bir taraftar olarak üzerime düşen neyse yapmaya çalışacağım.
RüStü ElmaS 21.05.2005, 14:57 Arkadaslar,
bizim bu Sariyer maci haftasindaki görüsmemiz anlatamiyacagim kadar güzeldi.
Arkadaslarla ilk görüstügümüzde kesinlikle bir yabancilik cekmedik.
Hepsiyle tamamiyla sanki cok eskiden taniyormusuz gibi samimi ve sicak bir hava icerisinde hepsiyle yüzyüze görüstük.
Yüzyüze görüstügümüz arkadaslarin, kendi islerini ihmal edip, bizlerle ilgilenmeleri icin kendilerini cok minnettariz.
Cevik, Sönmez, Günay, Emin58, Gakgo, Adem58 arkadaslar, bizleri havaalanindan alarak, bizlerle bir aile dostlari gibi iligilenmeleri bizleri cok mutlu etti.
Cevik gardasimizin ofisi bizim bulusma ve sanal aleme ulasim merkezimiz haline geldi.
Bizim yanimiza gelerek, bizlerle sohbet eden, Yeniülke Gazetesinden Kemal Caglayan abime, Sipas TV den Mustafa Ates gardasimiza ve Bizim Sivas Gazetesinden Erkan Yildiz gardasimizada ayrica tesekkür ediyorum.
Mactan önce sitemizdeki aktif olan arkadaslarla görüsmelerimiz cok samimi bir sekilde gecti.
Burada Izmirliyigido (Yalcin abi) kizi Fulya, Abircan gardasimiz, Ergin gardasimiz, 1967 Dernek Baskani sayın Yalc1n Korkmazgil, Serhan Kaburcuk gardasim ve tüm simdi adlarini saymakla bitiremiyecegim bir sürü arkadaslarla yüzyüze görüsmenin mutlulugunu adeta yasadim.
Bizlere evini acan Sönmez gardasim, ve o güzel yemekleri yapan yengemizden sikayetim var.
Bize o güzel yemekleri yapmasaydi asansörde mahsur kalmayacaktik.
Maalesef cok yedigimizden olsa gerek, (hele hele Caglayan abi, hingerleri nasilda yedi)
Ben, Caglayan abi, Sönmez, Kardesi Murat ve Günay 5 kisilik asansörde gece saat 00:30 da mahsur kaldik. Asansör birden düstü, neyseki Allah´tan yanimizda o semtin muhtari olan Sönmezin kardesi Murat bey vardida, imdadimiza cabuk yetistiler, eger muhtar olmasaydi Allah bilir, ne zaman yardim gelecekti.
Sali günüde baskanimiz Sayin Mecnun Otyakmaz ile görüsme firsatimiz oldu.
Kendisiyle güzel bir sohbet yaptik. Bizlere ayirdigi zaman icin tesekkür ederiz.
Daha cok güzel anilar yasadik, bunlari anlatmakla bitmez.
Bunlari yasamak gerek.
yigido24 21.05.2005, 17:54 Bu ne güzellik böyle yaaa.
Gercekten helal sizlere.
Bende aranizda olmak isterdim.
serhankaburcuk 21.05.2005, 20:21 Arkadaslar,
bizim bu Sariyer maci haftasindaki görüsmemiz anlatamiyacagim kadar güzeldi.
Arkadaslarla ilk görüstügümüzde kesinlikle bir yabancilik cekmedik.
Hepsiyle tamamiyla sanki cok eskiden taniyormusuz gibi samimi ve sicak bir hava icerisinde hepsiyle yüzyüze görüstük.
Yüzyüze görüstügümüz arkadaslarin, kendi islerini ihmal edip, bizlerle ilgilenmeleri icin kendilerini cok minnettariz.
Cevik, Sönmez, Günay, Emin58, Gakgo, Adem58 arkadaslar, bizleri havaalanindan alarak, bizlerle bir aile dostlari gibi iligilenmeleri bizleri cok mutlu etti.
Cevik gardasimizin ofisi bizim bulusma ve sanal aleme ulasim merkezimiz haline geldi.
Bizim yanimiza gelerek, bizlerle sohbet eden, Yeniülke Gazetesinden Kemal Caglayan abime, Sipas TV den Mustafa Ates gardasimiza ve Bizim Sivas Gazetesinden Erkan Yildiz gardasimizada ayrica tesekkür ediyorum.
Mactan önce sitemizdeki aktif olan arkadaslarla görüsmelerimiz cok samimi bir sekilde gecti.
Burada Izmirliyigido (Yalcin abi) kizi Fulya, Abircan gardasimiz, Ergin gardasimiz, 1967 Dernek Baskani sayın Yalc1n Korkmazgil, Serhan Kaburcuk gardasim ve tüm simdi adlarini saymakla bitiremiyecegim bir sürü arkadaslarla yüzyüze görüsmenin mutlulugunu adeta yasadim.
Bizlere evini acan Sönmez gardasim, ve o güzel yemekleri yapan yengemizden sikayetim var.
Bize o güzel yemekleri yapmasaydi asansörde mahsur kalmayacaktik.
Maalesef cok yedigimizden olsa gerek, (hele hele Caglayan abi, hingerleri nasilda yedi)
Ben, Caglayan abi, Sönmez, Kardesi Murat ve Günay 5 kisilik asansörde gece saat 00:30 da mahsur kaldik. Asansör birden düstü, neyseki Allah´tan yanimizda o semtin muhtari olan Sönmezin kardesi Murat bey vardida, imdadimiza cabuk yetistiler, eger muhtar olmasaydi Allah bilir, ne zaman yardim gelecekti.
Sali günüde baskanimiz Sayin Mecnun Otyakmaz ile görüsme firsatimiz oldu.
Kendisiyle güzel bir sohbet yaptik. Bizlere ayirdigi zaman icin tesekkür ederiz.
Daha cok güzel anilar yasadik, bunlari anlatmakla bitmez.
Bunlari yasamak gerek.
http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/thumb_Sivasspor%20Bayrak.jpg
Bizde sizlere tesekkür ediyoruz gerçekten güzel anlar yasad1k hersey için tekrar tekrar tesekkür ederiz...
58_SIVAS_58 22.05.2005, 10:57 Arkadaşlar sitemiz sayesinde oluşan dostluk rüzgarları dün hat safhadaydı.Ve sitemizin devamlı müdavimleri ile dün yüzyüzede tanışma imkanı bulduk.İşin açıkcası ben sanki abilerimizi ve arkadaşlarımızı sanki yıllardır tanıyormuş gibi çok samimi buldum ve buna çok mutlu oldum.Bence sitemiz gerçek amacına dün ulaştı ve Dünyanın dört bir tarafından gelen yiğidolar Sivasspor.com sayesinde beraberlerdi ve ben kendi adıma konuşuyorum benim dün en mutlu günlerimden birisiydi ve keyif aldım herşeyden....Buradan o abilerimizin isimlerini buraya tek tek yazmak istiyorum...Başta Almanyadaki dernek başkanımız sayın Lütfi ÜNAL Abimiz,daha sonra karizmasıyla nam salmış Çağlayan abimiz,Sitemizin herşeyi Rüştü ELMAS abimiz,oglu Enes,Yine Almanyadan Elbeyli58 kardeşim,İstanbuldan Çevik abimiz,Mustafa SÖNMEZ Abimiz,Sivas58net Adem GÜNEŞ abimiz,Kocaeliden Gakgo58(Hakkı BABA),YİNE İstanbuldan bıyıkları güzel abimiz Sayın Emin58,Yine istanbuldan Kardeşim Puar(onu en kısa süre içerisinde Sivasa bekliyoruz)Ve İstanbuldaki genç kızların idolü Günay kardeşim,Serkan58 kardeşim(tribünde hep benimle beraberdi),Kürşat58 kardeşim(İstanbul taraftarı hakkında analiz yaptık)ve Eskişehirden Ergin abimiz vardı...Bizde ayrıca Sivastan ben,1967 Sivasspor genç Taraftarlar derneği başaknımız sayın Yalçın KORKMAZGİL,Derneğimizin gülü 1967_dernek_Mustafa,Ultrasivas (Onur),efsanedavulcu(özgür),Sa lih(acumed)ve djmurat(radyotek) ve ismini daha sayamadığım birçok insan yani site müdavimi ordaydık...Buradan hepsine tek tek selamlarımı iletiyorum ve hepinizi sevdiğimi bir kez daha dile getiriyorum...(ha bu arada sayın Mustafa SÖNMEZ'İN Eşine ve oğlunuda ayrıca selamlarımı iletiyorum)..SİTE GERÇEK AMACINA ULAŞTI AMAÇ KALICI DOSTLUKLAR...
+IMZA
BU SİTEDE EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN... RABBİM İKİ CİHANDADA GÜLEBİLMEYİ NASİP ETSİN ALLAH YART VE YARDIMCINIZ OLSUN BAŞARILAR SAYGILAR VE SEVGİLER,SİNOP TAN SAYGILAR...
BU SİTEDE EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN... RABBİM İKİ CİHANDADA GÜLEBİLMEYİ NASİP ETSİN ALLAH YART VE YARDIMCINIZ OLSUN BAŞARILAR SAYGILAR VE SEVGİLER,SİNOP TAN SAYGILAR...
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İN GARDAŞIM
1967_DERNEK_10UR 22.05.2005, 14:16 seneye inşaalah üye sayısı 10 bini bulacak...
serhankaburcuk 22.05.2005, 15:46 seneye inşaalah üye sayısı 10 bini bulacak...
İnsallah gardasım temennilerine katılmamak elde değil...
sivas58net 22.05.2005, 15:55 insallah öz gardaslarimiz sayenizde 20.000 üyeyide bulacagiz.
CAGLAYAN 22.05.2005, 16:16 http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_DSC_0092.JPG
Vay be Bizim Abdulhey e bak ......
ammada Yakisikli Kereta Gözlerinden öpüyorum.
RüStü ElmaS 22.05.2005, 17:08 Sönmez gardasimiz bizi davet etti, ama masaallah kendi yemekleri tüketti.
Simdi anlasildi asansörün niye düstügü.
Yakinda asansör fotolarinida yayinlayacagim :wink:
http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_S%F6nmez%20yemekte.JPG
1967_DERNEK_10UR 22.05.2005, 17:22 http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_DSC_0092.JPG
SİVASSPOR AŞİRETİ SUNAR...
seneye inşaalah üye sayısı 10 bini bulacak...
İnsallah gardasım temennilerine katılmamak elde değil...
COOOH NEŞELİSİNİZ EN KÖTÜ GÜNÜNÜZ BÖYLE OLSUN ARKADAŞLAR
Sönmez gardasimiz bizi davet etti, ama masaallah kendi yemekleri tüketti.
http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_S%F6nmez%20yemekte.JPG
evet yaaa abi neyseki ben huyunu bildigim icin ayrı bir masa kurdurdum :wink: eeee isi bileceksin ise gitmeyeceksin!!!! ama asansor de bunu kestiremedik :oops: :oops: oda sonmez abinin bir daha gelmesinler diye yaptıgı bir planmıydı yoksa??? :roll: :roll: :lol: :lol:
evet yaaa abi neyseki ben huyunu bildigim icin ayrı bir masa kurdurdum :wink: eeee isi bileceksin ise gitmeyeceksin!!!! ama asansor de bunu kestiremedik :oops: :oops: oda sonmez abinin bir daha gelmesinler diye yaptıgı bir planmıydı yoksa??? :roll: :roll: :lol: :lol: YAAVAŞ YEE SÖNMEZ MİLLETE REZİL OLDUH SÖNMEZ NE VAR AZ YESEYDİNİZ DE ASONSÖRDE KALMASAYDINIZ :roll: :roll: :roll: :roll:
Mustafa abi bu ne yaw yawaSH!Boğulacan! :lol: :lol:
58_KARTAL 23.05.2005, 17:54 Gerçekten bir kuruluş olsun, bir dernek olsun veya bir akrabalık olsunda bu kadar bağlılık, saygı ve yakınlık olsun. Hiç tahmin etmiyorum. Ve inanıyorum bizim bu sitede ki bağlılık ve sıcaklık dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Ben bunu dün Rüştü kardeşimede söyledim. "Biz bir aileyiz, sitede yuvamız. Bu yuvanın temelini Rüştü oluşturuyor, çatısını ise sevgimiz" Allah razı olsun Rüştü kardeşim...ve emeği geçen herkesten.
Hepinizi çok seviyoruz.
58_KARTAL 23.05.2005, 17:54 http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_DSC_0092.JPG
helal Olsun ne Kadarda sevinseniz AZ Tebrikler
http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_DSC_0092.JPG
yaw asiret tamamda bu soldaki kim yahu :roll: :roll: :roll:
asiretin muhasebecisi mi :?: :lol: :lol: :lol:
LütfiÜnal 25.05.2005, 14:19 OSMAN O SOLDAKI BESIKTAS KULÜBÜNÜN YÖNETICISI OLDUGUNU VE SIVASLILARI COK SEVDIGINI SÖYLEDI KARTINI BIRAKTI.YANI SIVASSPOR ASIRETINDEN DEGIL TELLIOGULLARINDAN :D :D
OSMAN O SOLDAKI BESIKTAS KULÜBÜNÜN YÖNETICISI OLDUGUNU VE SIVASLILARI COK SEVDIGINI SÖYLEDI KARTINI BIRAKTI.YANI SIVASSPOR ASIRETINDEN DEGIL TELLIOGULLARINDAN :D :D
WAY OYLEMİ ABİ BEN DİKKAT EDEMEDİM PEK!!!!
DEMEK TELLİOGLU HAAAA :evil: :evil: :evil:
yigido24 05.06.2005, 14:51 BU SİTEDE EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN... RABBİM İKİ CİHANDADA GÜLEBİLMEYİ NASİP ETSİN ALLAH YART VE YARDIMCINIZ OLSUN BAŞARILAR SAYGILAR VE SEVGİLER,SİNOP TAN SAYGILAR...
AMIIINNN!!!
cengaver 05.06.2005, 15:00 Arkadaşlar sitemiz sayesinde oluşan dostluk rüzgarları dün hat safhadaydı.Ve sitemizin devamlı müdavimleri ile dün yüzyüzede tanışma imkanı bulduk.İşin açıkcası ben sanki abilerimizi ve arkadaşlarımızı sanki yıllardır tanıyormuş gibi çok samimi buldum ve buna çok mutlu oldum.Bence sitemiz gerçek amacına dün ulaştı ve Dünyanın dört bir tarafından gelen yiğidolar Sivasspor.com sayesinde beraberlerdi ve ben kendi adıma konuşuyorum benim dün en mutlu günlerimden birisiydi ve keyif aldım herşeyden....Buradan o abilerimizin isimlerini buraya tek tek yazmak istiyorum...Başta Almanyadaki dernek başkanımız sayın Lütfi ÜNAL Abimiz,daha sonra karizmasıyla nam salmış Çağlayan abimiz,Sitemizin herşeyi Rüştü ELMAS abimiz,oglu Enes,Yine Almanyadan Elbeyli58 kardeşim,İstanbuldan Çevik abimiz,Mustafa SÖNMEZ Abimiz,Sivas58net Adem GÜNEŞ abimiz,Kocaeliden Gakgo58(Hakkı BABA),YİNE İstanbuldan bıyıkları güzel abimiz Sayın Emin58,Yine istanbuldan Kardeşim Puar(onu en kısa süre içerisinde Sivasa bekliyoruz)Ve İstanbuldaki genç kızların idolü Günay kardeşim,Serkan58 kardeşim(tribünde hep benimle beraberdi),Kürşat58 kardeşim(İstanbul taraftarı hakkında analiz yaptık)ve Eskişehirden Ergin abimiz vardı...Bizde ayrıca Sivastan ben,1967 Sivasspor genç Taraftarlar derneği başaknımız sayın Yalçın KORKMAZGİL,Derneğimizin gülü 1967_dernek_Mustafa,Ultrasivas (Onur),efsanedavulcu(özgür),Sa lih(acumed)ve djmurat(radyotek) ve ismini daha sayamadığım birçok insan yani site müdavimi ordaydık...Buradan hepsine tek tek selamlarımı iletiyorum ve hepinizi sevdiğimi bir kez daha dile getiriyorum...(ha bu arada sayın Mustafa SÖNMEZ'İN Eşine ve oğlunuda ayrıca selamlarımı iletiyorum)..SİTE GERÇEK AMACINA ULAŞTI AMAÇ KALICI DOSTLUKLAR... :roll: ARKADAŞ LAR SİZLERİ TANIMAKDAN GERCEKDEN COK KEYF ALDIM SİZLER BİZDEN BİRİLERİSİNİZ SİZLER BÜYÜGÜNÜZE KARŞI SAYGILI KÜCÜGÜNE KARŞI BİR ANA ŞEFKATİ KADAR SEVGİLİ SİNİZ BENİM GÖRDÜGÜM KADARIYLA MAC ANINDA OLSUN DIŞARDA OLSUN 1967 DERNEGİ OLARAK SİZLER HAL VE DAVRANIŞ LARINIZ GERCEK BİR BEY EFENDİ GERCEK BİR SİVASLISINIZ SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ
1967_DERNEK_10UR 05.06.2005, 19:04 http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_DSC_0092.JPG
yaw asiret tamamda bu soldaki kim yahu :roll: :roll: :roll:
asiretin muhasebecisi mi :?: :lol: :lol: :lol: WALLAHİ BENDE TANIYAMADIM HARBİDEN KİM?
cengaver 07.06.2005, 19:57 FLAŞ... FLAŞ... FLAŞ...
AMA BAŞKAN HALA DİRENİYO
abi annatinda bilek ayip oluyo ama !!!
GARDASLAR SÖNMEZ GARDASIMIZIN SAYGIDEGER ESI BACIMIZIN YAPMIS OLDUGU O NEFIS SIVAS YEMEKLERINI HEPIMIZ FAZLA KACIRDIK AMA COK FAZLA KACIRIPTA ASANSÖRDE MAHSUR KALANLARIN ISIMLERINI ACIKLAYABILIRIM ÜZERIME GELMEYIN.KAPICI GELDIDE KURTARDINIZ YOKSA ASANSÖR HALATLARINI KOPARACAKTINIZ. :D :D :D
AMAN CANINI SEVIYIM SUUUUUSSS :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :( :(
EVEEEEEEEEEET DOSTLAAAAAAAAAAAAAR........... .........................
ÇALIŞTIĞIM YERDE DIŞ GÖREVİM NEDENİYLE BİR SÜRE SİZLERDEN
AYRI KALDIK. ANCAK İNŞALLAH, BUNDAN BÖYLE DAHA SIK BERABER
OLACAĞIZ. MALUM KAMU KURULUŞLARINDA BAZEN BÖYLE DIŞ
GÖREVLER VE ROTASYONLAR OLABİLİYOR.
OOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHH..... BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
DÜNYA VARMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
SİTEMİZİ VE SİZLERİ NE KADAR DA ÖZLEMİŞİM..................... ..........
ARKADAŞLAR, İSTANBUL'DAKİ SARIYER MAÇIYLA İLGİLİ
''BİR İSTANBUL MASALI'' BAŞLIKLI BİR YAZI YAZMAYI DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA ARKADAŞLAR BENDEN ÖNCE BÖYLE BİR TOPİC AÇMIŞLAR....
İYİ DE YAPMIŞLAR...
EVET ARKADAŞLAR...
SARIYER MAÇI, ÖNCESİYLE, SONRASIYLA... STAD İÇİ VE STAD DIŞI
YAŞANANLARIYLA HAKİKATEN MUHTEŞEM ENSTANTENELERLE DOLUYDU.
ARKADAŞLARIMIZIN BİRÇOĞU BU KONUYA DEĞİNMİŞLER...
O YAŞADIĞIMIZ ENSTANTENELERİN KARESİNDE YER ALANLAR ÖMÜR BOYU UNTULAMAYACAK ANLAR YAŞADIK; YAŞAYAMAYANLAR İSE
ÇOOOOOK ŞEYLER KAÇIRDILAR...
NASILKİ; İSTANBUL, ASIRLARDIR ASYA - AVRUPA ARASINDA COĞRAFİ VE MEDENİYETLER KÖPRÜSÜ MİSYONU YÜKLENMİŞ... BİZLER DE
İSTANBUL'DAKİ YİĞİDOLAR OLARAK YURT DIŞINDAN VE SİVAS'IMIZDAN GELEN DOSTLARIMIZI AĞIRLAMANIN MİSYONUNU, HEYECANINI VE
ONURUNU YAŞADIK. (BİR KUSURUMUZ OLDUYSA SİVAS'TAN GELENLERİN
ADINA YALÇIN BAŞKANIMIZDAN; YURTDIŞINDAN GELENLERİN ADINA DA
LÜTFİ BAŞKANIMIZDAN ÖZÜR DİLERİZ...)
EVEEEEEEEEEEEEEEEEET..........
GELELİM YEMEKLERE VE ASANSÖR MACERASINAAAAAAAAAAAAAA....... .
ARKADAŞLAR, SÖYLEMESİ AYIP; YURT DIŞINDAN GELEN DOSTLARIMIZA
GÖNLÜMÜZÜ... EVİMİZİ.... KAPIMIZI AÇTIK VE BAZI İKRAMLARIMIZ OLDU. İKRAM ETTİĞİMİZ YÖRESEL YEMEKLERİMİZİN YARISINDAN
FAZLASINI ÇAĞLAYAN ABİ YEDİ. BİR DE DİYORLARKİ YEMEKLERİN HEPSİNİ SÖNMEZ YEDİ....!!!! HEM KURU HEMİ DE YAŞ İFTİRAAAAAAAA
ANCAK BEN DE TABAĞIN DİBİNDE KALAN ERİŞTENİN BİR KISMINI ŞÖÖÖLE ÇATALIN UCUYLA ECÜCÜK YERKENE KOMPLO VE ŞANTAJ UZMANI ÇEVİK GARDAŞIM RESMİMİ ÇEKMİŞ... RESİMLERE DİKKAT
EDİN ÖNÜMDEKİ DİĞER TABAKLAR BOMBOŞ...(ÇAĞLAYAN ABİ YEDİ)
HEPİNİZE AFİYET ŞEKERLER OLSUN.....HEPİNİZE EŞİMİN VE OĞLUM
FURKAN'IN SELAMLARI VAR.
ASANSÖRE GELİNCEEEEEEE................. .............................. ..........
YEMEKTEN VE MUHABBETTEN SONRA MİSAFİRLERİ UĞURLARKEN 5 KİŞİ
ASANSÖRE BİNDİİİİİİİİİİİİK.. (ASANSÖR 5 KİŞİLİK EMMEEEEEEEEEEE)
GRUBUN BİR KISMI DİĞER ASANSÖRE BİNDİ; BİR KISMI DA MERDİVENLERDEN İNMİŞTİ. (5. KATTA OTURUYORUZ)
NEYSE BİZİM ASANSÖR İNİŞ SIRASINDA BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜ İLE ZEMİNE ÇAKILDIK...!!! (KAÇINCI KATTAN İTİBAREN DÜŞTÜĞÜMÜZÜ
ANLAYAMADIK...!!!) YAKLAŞIK YARIM SAAT MAHSUR KALDIK. İNANIN
O SÜRE ZARFINDA ÇAĞLAYAN ABİNİN ÇEKTİĞİ BESMELELER VE
SELAVATLAR CENNETE GİTMESİNE YETER DE ARTAR BİLE...
PEKİ NEDEN BİZİM ASANSÖR ÇAKILDI....??? ÇÜNKÜÜÜÜÜ ARAMIZDA
ÇAĞLAYAN ABİ DE VARDIIIIIIIII.... VEEEEEEEEEE YEMEKLERİN ÇOĞUNU
O YEDİĞİNDEN ŞİŞMİŞTİ.
ÇAĞLAYAN ABİ BİR TARAFTAN SELAVAT GETİRİYOR; BİR TARAFTAN DA
BEN DEĞİLİİİİİİİM...... BEN DEĞİLİİİİİİİİİM..... DİYE BAĞIRIYORDU...!!!
- HAYIRDIR ABİ SEN NE DEĞİLSİN...???
- BEN ÇİMDİM DE GELDİM... ÇİMDİM DE GELDİİİİM...
DİYORDU ÇAĞLAYAN ABİ... :lol: :lol: :lol:
YORUMU SİZLERE BIRAKIYORUZ......
.............................. .......................
CAGLAYAN 09.06.2005, 19:03 GARDASLAR SÖNMEZ GARDASIMIZIN SAYGIDEGER ESI BACIMIZIN YAPMIS OLDUGU O NEFIS SIVAS YEMEKLERINI HEPIMIZ FAZLA KACIRDIK AMA COK FAZLA KACIRIPTA ASANSÖRDE MAHSUR KALANLARIN ISIMLERINI ACIKLAYABILIRIM ÜZERIME GELMEYIN.KAPICI GELDIDE KURTARDINIZ YOKSA ASANSÖR HALATLARINI KOPARACAKTINIZ. :D :D :D
EVEEEEEEEEEET DOSTLAAAAAAAAAAAAAR........... .........................
ÇALIŞTIĞIM YERDE DIŞ GÖREVİM NEDENİYLE BİR SÜRE SİZLERDEN
AYRI KALDIK. ANCAK İNŞALLAH, BUNDAN BÖYLE DAHA *** BERABER
OLACAĞIZ. MALUM KAMU KURULUŞLARINDA BAZEN BÖYLE DIŞ
GÖREVLER VE ROTASYONLAR OLABİLİYOR.
OOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHH..... BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
DÜNYA VARMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
SİTEMİZİ VE SİZLERİ NE KADAR DA ÖZLEMİŞİM..................... ..........
ARKADAŞLAR, İSTANBUL'DAKİ SARIYER MAÇIYLA İLGİLİ
''BİR İSTANBUL MASALI'' BAŞLIKLI BİR YAZI YAZMAYI DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA ARKADAŞLAR BENDEN ÖNCE BÖYLE BİR TOPİC AÇMIŞLAR....
İYİ DE YAPMIŞLAR...
EVET ARKADAŞLAR...
SARIYER MAÇI, ÖNCESİYLE, SONRASIYLA... STAD İÇİ VE STAD DIŞI
YAŞANANLARIYLA HAKİKATEN MUHTEŞEM ENSTANTENELERLE DOLUYDU.
ARKADAŞLARIMIZIN BİRÇOĞU BU KONUYA DEĞİNMİŞLER...
O YAŞADIĞIMIZ ENSTANTENELERİN KARESİNDE YER ALANLAR ÖMÜR BOYU UNTULAMAYACAK ANLAR YAŞADIK; YAŞAYAMAYANLAR İSE
ÇOOOOOK ŞEYLER KAÇIRDILAR...
NASILKİ; İSTANBUL, ASIRLARDIR ASYA - AVRUPA ARASINDA COĞRAFİ VE MEDENİYETLER KÖPRÜSÜ MİSYONU YÜKLENMİŞ... BİZLER DE
İSTANBUL'DAKİ YİĞİDOLAR OLARAK YURT DIŞINDAN VE SİVAS'IMIZDAN GELEN DOSTLARIMIZI AĞIRLAMANIN MİSYONUNU, HEYECANINI VE
ONURUNU YAŞADIK. (BİR KUSURUMUZ OLDUYSA SİVAS'TAN GELENLERİN
ADINA YALÇIN BAŞKANIMIZDAN; YURTDIŞINDAN GELENLERİN ADINA DA
LÜTFİ BAŞKANIMIZDAN ÖZÜR DİLERİZ...)
EVEEEEEEEEEEEEEEEEET..........
GELELİM YEMEKLERE VE ASANSÖR MACERASINAAAAAAAAAAAAAA....... .
ARKADAŞLAR, SÖYLEMESİ AYIP; YURT DIŞINDAN GELEN DOSTLARIMIZA
GÖNLÜMÜZÜ... EVİMİZİ.... KAPIMIZI AÇTIK VE BAZI İKRAMLARIMIZ OLDU. İKRAM ETTİĞİMİZ YÖRESEL YEMEKLERİMİZİN YARISINDAN
FAZLASINI ÇAĞLAYAN ABİ YEDİ. BİR DE DİYORLARKİ YEMEKLERİN HEPSİNİ SÖNMEZ YEDİ....!!!! HEM KURU HEMİ DE YAŞ İFTİRAAAAAAAA
ANCAK BEN DE TABAĞIN DİBİNDE KALAN ERİŞTENİN BİR KISMINI ŞÖÖÖLE ÇATALIN UCUYLA ECÜCÜK YERKENE KOMPLO VE ŞANTAJ UZMANI ÇEVİK GARDAŞIM RESMİMİ ÇEKMİŞ... RESİMLERE DİKKAT
EDİN ÖNÜMDEKİ DİĞER TABAKLAR BOMBOŞ...(ÇAĞLAYAN ABİ YEDİ)
HEPİNİZE AFİYET ŞEKERLER OLSUN.....HEPİNİZE EŞİMİN VE OĞLUM
FURKAN'IN SELAMLARI VAR.
ASANSÖRE GELİNCEEEEEEE................. .............................. ..........
YEMEKTEN VE MUHABBETTEN SONRA MİSAFİRLERİ UĞURLARKEN 5 KİŞİ
ASANSÖRE BİNDİİİİİİİİİİİİK.. (ASANSÖR 5 KİŞİLİK EMMEEEEEEEEEEE)
GRUBUN BİR KISMI DİĞER ASANSÖRE BİNDİ; BİR KISMI DA MERDİVENLERDEN İNMİŞTİ. (5. KATTA OTURUYORUZ)
NEYSE BİZİM ASANSÖR İNİŞ SIRASINDA BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜ İLE ZEMİNE ÇAKILDIK...!!! (KAÇINCI KATTAN İTİBAREN DÜŞTÜĞÜMÜZÜ
ANLAYAMADIK...!!!) YAKLAŞIK YARIM SAAT MAHSUR KALDIK. İNANIN
O SÜRE ZARFINDA ÇAĞLAYAN ABİNİN ÇEKTİĞİ BESMELELER VE
SELAVATLAR CENNETE GİTMESİNE YETER DE ARTAR BİLE...
PEKİ NEDEN BİZİM ASANSÖR ÇAKILDI....??? ÇÜNKÜÜÜÜÜ ARAMIZDA
ÇAĞLAYAN ABİ DE VARDIIIIIIIII.... VEEEEEEEEEE YEMEKLERİN ÇOĞUNU
O YEDİĞİNDEN ŞİŞMİŞTİ.
ÇAĞLAYAN ABİ BİR TARAFTAN SELAVAT GETİRİYOR; BİR TARAFTAN DA
BEN DEĞİLİİİİİİİM...... BEN DEĞİLİİİİİİİİİM..... DİYE BAĞIRIYORDU...!!!
- HAYIRDIR ABİ SEN NE DEĞİLSİN...???
- BEN ÇİMDİM DE GELDİM... ÇİMDİM DE GELDİİİİM...
DİYORDU ÇAĞLAYAN ABİ... :lol: :lol: :lol:
YORUMU SİZLERE BIRAKIYORUZ......
.............................. .......................
:( :( :( :(
NO COMMENT....................... ...
SUSMA HAKKIMI KULLANIYORUM
:( :( :( :(
sedat_taksim 09.06.2005, 19:27 BEYLER ŞU İÇİNİZ DEKİ GUDUMLÜ VE GÜDUMSÜZÜDE ACIKLAYIN
LÜTFEN BU CÖP CEKİLDİ VE KİME CIKDI ACIKLAYIN YOKSA BEN
YAZARIIM HAAAA
VALLAA GARDAŞ,
ÇÖP ÇEKTİK ÇAĞLAYAN ABİ ÇIKTI...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
VALLAA GARDAŞ,
ÇÖP ÇEKTİK ÇAĞLAYAN ABİ ÇIKTI...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
İNANIYIM MI ..
SUCU CAGLAYAN ABİYEEE ATMA
LÜTFEN !!!:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
CAGLAYAN 09.06.2005, 20:29 http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_S%F6nmez%20yemekte.JPG
Susma Hakkimi Kullanmak istedigimi
bir Önceki Yorumumda Belirtmistim.....
ama Nafile ....bu SÖNMEZ beni cileden cikartti !!!!
Allah Askina Yukardaki Resime iyi Bakin
Baskan Lütfi Ünal ve Emin Gardasim Saskinlik icerisinde
Bos Tabaklara nasil Bakiyorlar!!!
Kim Yemekleri Silmis Süpürmüs ?
Sönmezin Kuru Iftirasindan Allah Korusun..
Iste Resim ...Iste Kanit!!
haaaaaa Kimin Gudümlü kimin Güdümsüz Ciktigina gelirsek Vallaha Sahidim Cevik,Emin,Günay,Rüstü,Baskan Lütfi Ünal VS....
Allah Icin Dogru Söyleyin Kim Gudümsüz Cikti?
Benmi ?
Sönmezmi?
1967_DERNEK_10UR 09.06.2005, 21:30 BEYLER ŞU İÇİNİZ DEKİ GUDUMLÜ VE GÜDUMSÜZÜDE ACIKLAYIN
LÜTFEN BU CÖP CEKİLDİ VE KİME CIKDI ACIKLAYIN YOKZA BEN
YAZARIIM HAAAA
haaaaaa Kimin Gudümlü kimin Güdümsüz Ciktigina gelirsek Vallaha Sahidim Cevik,Emin,Günay,Rüstü,Baskan Lütfi Ünal VS....
Benmi ?
Sönmezmi?
BU YEME ŞEKLİ YEŞİL ÇAMDA Kİ EROL TAŞI BİLE GERİDE BIRAKIR... :lol:
BEYLER ŞU İÇİNİZ DEKİ GUDUMLÜ VE GÜDUMSÜZÜDE ACIKLAYIN
LÜTFEN BU CÖP CEKİLDİ VE KİME CIKDI ACIKLAYIN YOKZA BEN
YAZARIIM HAAAA
Benmi ?
Sönmezmi?
BU YEME ŞEKLİ YEŞİL ÇAMDA Kİ EROL TAŞI BİLE GERİDE BIRAKIR... :lol:
BENCE ARTIK ACIKLASIN LAR BU CÖPÜ BİZATİİHİ BENCEKDİM
SONUCUDA ASANSÖRDE MAHSUR KALAN BEYLER İYİ BİLİR ACIKLAYIIN LÜTFEEN
walla belki üstüme vazife deil belki ama sonuçta iftira olunca bende konuşma durumunda kaldım!!!
çöpü çektik ve SÖNMEZ ABİYE çıktı.... bunu herkeste biliyor :lol: :lol: :lol: ben sadece çöp olayının sonuclarını acıklamak istedim yoruma acıktır :lol: :lol: :lol:
walla belki üstüme vazife deil belki ama sonuçta iftira olunca bende konuşma durumunda kaldım!!!
çöpü çektik ve SÖNMEZ ABİYE çıktı.... bunu herkeste biliyor :lol: :lol: :lol: ben sadece çöp olayının sonuclarını acıklamak istedim yoruma acıktır :lol: :lol: :lol:
VAY AGZINA DİLİNE GURBAN OLUUM GARDAŞIM
CAGLAYAN 09.06.2005, 22:39 walla belki üstüme vazife deil belki ama sonuçta iftira olunca bende konuşma durumunda kaldım!!!
Vay Allah senden Razi Olsun Günay Gardas Az Kalsin Iftiraya Kurban Gidecektim :roll: :roll: :roll: :roll:
estagfurullah abilerim ben görevimi yaptım :oops: :oops:
Vay Allah senden Razi Olsun Günay Gardas Az Kalsin Iftiraya Kurban Gidecektim :roll: :roll: :roll: :roll:
BU SÖNMEZ ADAMI ALİMALLAH İPE GÖNDERİR CAGLAYAN ABİİ
GÜNAYDA OLMSA HALİİN HARAPDII
harbiden abi ya biz olmasak warya neler neler yazardı allah bilir :roll: :roll: walla ben doğru bildigimi konusurum... sönmez abi artık akrabalıktan afaroz eder beni :oops: :oops:
CAGLAYAN 09.06.2005, 22:54 walla belki üstüme vazife deil belki ama sonuçta iftira olunca bende konuşma durumunda kaldım!!!
BU SÖNMEZ ADAMI ALİMALLAH İPE GÖNDERİR CAGLAYAN ABİİ
GÜNAYDA OLMSA HALİİN HARAPDII
Vallaha Dogru Söylüyorsun Cevik Gardas ....
Allah Hepimizi Kuru Iftiradan Esirgesin. :roll: :roll:
RüStü ElmaS 09.06.2005, 22:55 BENDE ARTIK KONUSACAGIM.
BILDIKLERIMI ACIKLAMA KARARI ALDIM.
BUNLARI EN KISA ZAMANDA ACIKLAYACAGIM :lol:
BENDE ARTIK KONUSACAGIM.
EVET SENİ DİNLİYORUZ RÜŞTÜ BEY KESİN SÖNMEZ SANA DA
İFTIRAA ATMIŞ DIR AMA ORADA HAKEM ROLUNDEKİ ŞAHIZ
BENDİM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ElbeyLi58 10.06.2005, 11:58 Caglayan abi bende anatacam ...............
bir yatamadim .............................. .........
telefonun susmak bilmedi abi :roll:
CAGLAYAN 10.06.2005, 12:11 Caglayan abi bende anatacam ...............
Haydaaaaaaaaa Simdide Elbaali Santaj yapiyor.....
hani Atalarimiz nedemisler....BESLE KARGAYI OYSUN GÖZÜNÜ !!!
Kücügümüz dedik, Elbaaalimiz dedik Odamiza Aldik!!!
Simdide Gece Horladin Abi derse Hic Sasmam...Der mi Der :roll: :roll: :roll: :roll:
Allah Kuru Iftiradan ve SANTAJ dan Korusun....................... .. AMIIIIIIIIIIN :lol: :lol: :lol:
ElbeyLi58 10.06.2005, 12:37 Caglayan abi bende anatacam ...............
Simdide Gece Horladin Abi derse Hic Sasmam...Der mi Der :roll: :roll: :roll: :roll:
Allah Kuru Iftiradan ve SANTAJ dan Korusun....................... .. AMIIIIIIIIIIN :lol: :lol: :lol:
Caglayan abim yalanmi :lol: :lol: :lol: :lol:
disariya ciktim uyamadim (koridura)
telefon caldi ......horladin abi hemide nasil
gecde kaldim uymadim icin :cry:
EMİNÇOLAK 10.06.2005, 13:11 http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_S%F6nmez%20yemekte.JPG
Benmi ?
Sönmezmi?
Çağlayan abinin dedigi dogru başkanla ben sönmez gardaşıma bakakaldık :D :D :D
EMİNÇOLAK 10.06.2005, 13:14 FLAŞ... FLAŞ... FLAŞ...
AMA BAŞKAN HALA DİRENİYO
Başkanım anlatın artık www.sivasspor.com kamuoyu merak ediyo :D :D
ElbeyLi58 10.06.2005, 13:14 http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_S%F6nmez%20yemekte.JPG
Benmi ?
Sönmezmi?
Çağlayan abinin dedigi dogru başkanla ben sönmez gardaşıma bakakaldık :D :D :D
sonmez abiye baktikca karnim acikiyor
keske bende olsaydim :roll: :roll: :roll: :roll:
CAGLAYAN 10.06.2005, 16:00 BENDE ARTIK KONUSACAGIM.
Eyvaaaaaah...... Simdi bütün Foyalarimiz Ortaya Cikacak!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
EMİNÇOLAK 10.06.2005, 16:10 BENDE ARTIK KONUSACAGIM.
Açıkla gardaş hatta bize inanmazlarsa muhtarıda şait gösteririz
CAGLAYAN 10.06.2005, 17:44 Caglayan abi bende anatacam ...............
disariya ciktim uyuyamadim (koridora)
Randevuya da gecde kaldim uyuyamadigim icin :cry:
Eyvaaaaaah yine Iftiraya Kurban gidiyorum :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ama hic Sasirmadim!!! Dilin Kemigi yok ki...
Yukaridaki Yorumumda Belirtigim gibi Aklima gelen Basima geldi
.... Bekle Elbaali bugünün bir de Yarini var!!!
Insallah bir gün Karsilasiriz ! bir daha Torpil gecmem !!
Sen SANTAJA Devam et!!! :twisted: :twisted: :twisted:
ElbeyLi58 10.06.2005, 17:53 Caglayan abi bende anatacam ...............
disariya ciktim uyuyamadim (koridora)
Randevuya da gecde kaldim uyuyamadigim icin :cry:
Eyvaaaaaah yine Iftiraya Kurban gidiyorum :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ama hic Sasirmadim!!! Dilin Kemigi yok ki...
Yukaridaki Yorumumda Belirtigim gibi Aklima gelen Basima geldi
.... Bekle Elbaali bugünün bir de Yarini var!!!
Insallah bir gün Karsilasiriz ! bir daha Torpil gecmem !!
Sen SANTAJA Devam et!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Caglayan abi ögle oldu
abi telefonun durmak bilmedi her 5 dak. telefon.
yatamadim gece disarlarda yatim abi :cry: :cry: :cry: :cry:
BENDE ARTIK KONUSACAGIM.
Eyvaaaaaah...... Simdi bütün Foyalarimiz Ortaya Cikacak!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
RÜŞTÜ GARDAŞ...
TEK ÜMİDİM SENSİN. BAK GÖRÜYORSUN HERKES ÜZERİME
GELİYOR. BU ÇEVİK VARYA TAM ORGANİZE ÖRGÜT GİBİ
ÇALIŞIP KULİS YAPIYOR... KOMPLO, ŞANTAJ, MONTAJ, SABOTAJ,
PLAKAJ, MARKAJ, DEBRİYAJ, ROPÖRTAJ... YANİ NE KADAR SONU
(AJ) İLE BİTEN VARSA HEPSİNİ YAPIYORLAR... :lol: :lol: :lol:
RÜŞTÜ GARDAŞ, HADİ GÖREYİM SENİ... BU ....AJ'LARA KURBAN
EDİLMEK İSTENEN GARİBAN GARDAŞINI KURTAR...
OBJEKTİF GÖZLEMLERİNİ AÇIKLA DA AKLA GARDAŞINI...
RÜŞTÜ NE DERSE O....
(SANA KARGO İLE BİR TENCERE ERİŞTE YOLLAYACAAAM...)
sedat_taksim 10.06.2005, 18:41 BENDE ARTIK KONUSACAGIM.
RÜŞTÜ GARDAŞ...
TEK ÜMİDİM SENSİN. BAK GÖRÜYORSUN HERKES ÜZERİME
GELİYOR. BU ÇEVİK VARYA TAM ORGANİZE ÖRGÜT GİBİ
ÇALIŞIP KULİS YAPIYOR... KOMPLO, ŞANTAJ, MONTAJ, SABOTAJ,
PLAKAJ, MARKAJ, DEBRİYAJ, ROPÖRTAJ... YANİ NE KADAR SONU
(AJ) İLE BİTEN VARSA HEPSİNİ YAPIYORLAR... :lol: :lol: :lol:
RÜŞTÜ GARDAŞ, HADİ GÖREYİM SENİ... BU ....AJ'LARA KURBAN
EDİLMEK İSTENEN GARİBAN GARDAŞINI KURTAR...
OBJEKTİF GÖZLEMLERİNİ AÇIKLA DA AKLA GARDAŞINI...
RÜŞTÜ NE DERSE O....
(SANA KARGO İLE BİR TENCERE ERİŞTE YOLLAYACAAAM...)
HAYIRDIR SİTEM İZDE AJANDA MI VAR HEMEN ATIIN
RüStü ElmaS 10.06.2005, 19:20 Simdi bildiklerimin bir kismini anlatacagim :lol:
Öncelikle su yukardaki resime baktiginizda, hersey kendi gözünüzle görecekseniz.
Sönmez gardasimiz, kendi tababigini yedigi gibi, bu resimdede benim tabagimi bitirmekle mesgul.
Baktim garibim, yemegini yedi, ve birden benim tabaga saldirdi.
Acaba en son ne zaman eriste yemisti :?:
Bu resimi o anda cektim, cektigimin farkinda bile degildi, cünkü yemekle öyle mesguldüki.
Simdi siz söyleyin, bir insan bu kadar yerse asansörmü dayanir?
Tabiiki 5 kisilik asansör sadece Sönmezin agirlini 3 kisi olarak kabul etti ve birden yere cakildi. Bizde Sönmezin yanisira yandik anlicaklaginiz.
Simdi size asansör resimlerini siteye yerlestirecegim. Karari siz verin. :lol: :lol: :lol:
HAYDAAAAAAAAAAAAAAAA.......
RÜŞTÜ GARDAŞ, BARİ SEN KOMPLONUN BİR PARÇASI OLMA YAAA
ALLAH ALLAAAAAAAAAAAAA.........
BEN SENDEN DAHA OBJEKTİF AÇIKLAMA BEKLERDİM EMMEEE.......
ERİŞTEYİ UNUT........ :lol: :lol:
BARİ ÇÖP İŞİNİ ASLINA UYGUN AÇIKLA....
CAGLAYAN 10.06.2005, 20:24 HAYDAAAAAAAAAAAAAAAA.......
Vay Allah Sendende Razi Olsun Rüstü Gardas Agzina Saglik
Yaaaaaaaa Sönmez Gardas !!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Eristeyle Kimseyi Kandiramazsiiiiiiin!!!
Güvendigin Daglarada Kar Yagdi!!!
SIKEYI , SAIBEYI SANTAJI Kim yapiyor?
Alma Garibin AHINI Cikar AHESTE AHESTE !!!
Seni Halat Koparan Seni :lol: :lol: :lol: :lol:
yigido24 10.06.2005, 21:56 Bravo sizler vallaha bir ailede olmayan espiri ve komiklikleri bu ortamda buldum..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SEVGİLİ ARKADAŞLAR EL İNSAF......
ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUP; ŞU YUKARIDAKİ
RESİME BİR BAKAR MISINIZ....
TARAFSIZ GÖZLE BAKTIĞINIZDA GÖRECEKSİNİZ Kİ;
DİĞER TABAKLAR BOŞ VE BEN DE ÇAĞLAYAN ABİDEN
ARTAN ERİŞTEYİ ÇATALIN UCUYLA ECÜCÜK, MİNNACIK
BİŞEY ALDIYDIM.... VE DE GAYET NAZİK.... ZARİF....
VE KİBAR BİR ŞEKİLDE YEMİŞTİM...
RESME İYİ BAKARSANIZ ZERAFET ABİDESİNİ GÖRECEKSİNİZ...
serhankaburcuk 11.06.2005, 16:11 Sönmez gardasimiz bizi davet etti, ama masaallah kendi yemekleri tüketti.
Abi maaşallah ne güzel yiyorsun erişteyi valla ağzım sulandı...
HAYDAAAAAAAAAAAAAAAA.......
Vay Allah Sendende Razi Olsun Rüstü Gardas Agzina Saglik
Yaaaaaaaa Sönmez Gardas !!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Eristeyle Kimseyi Kandiramazsiiiiiiin!!!
Güvendigin Daglarada Kar Yagdi!!!
SIKEYI , SAIBEYI SANTAJI Kim yapiyor?
Alma Garibin AHINI Cikar AHESTE AHESTE !!!
Seni Halat Koparan Seni :lol: :lol: :lol: :lol:
ÇAĞLAYAN ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ....... .................
SENİ HAVAALANINDA KARŞILADIK.......
ORDA BOYU 1.50 OLAN DEV CÜSSELİ KEL ADAMIN
ELİNDEN SENİ KURTARDIM...................
YOKSA BELKİ DE ŞİMDİ MEVLİDİN OKUNUYOR OLACAKTI....
KARŞILIĞI BU MU OLMALIYDI.....!!!!!??????????? ???????????
LÜTFİ BAŞKANIM LÜTFEN SUSMAAAAAAAAAAA...........
SUSTUKÇA SIRA SANA DA GELECEK...........
BİRGÜN SANA DA KOMPLO DÜZENLERLER................... .
LütfiÜnal 14.06.2005, 11:08 TEKRAR BACIMIZIN YAPTIGI O LEZZETLI VE BOL YEMEKLER ICIN TESEKKÜR EDIYORUM.SERHAN GARDAS SEN RESME BAKARKEN AGZIN SULANMIS AMA BIZ O KADAR BEREKETLI SOFRADA BOS TABAKLARA BAKARKEN GÖZLERIMIZ SULANDI.RESIMDE BENIM SOLUMDA GÖRÜNMEYEN ARKEDES VAR ONUN RESIMDE GÖRÜNTÜSÜ YOK AMAAAAA.ALLAH ISTAHINI ACIK ETSIN TABAKLARI SILDI SÜPÜRDÜ.
GÜDÜMSÜZ OLAYINA GELINCE SÖNMEZ GARDASIMA KOMPLO KURULDU BEN BILDIKLERIMI ACIKLAMAK ISTEMIYORUM.KIMSE ZOR DURUMDA KALMASIN.ACIKLASAMMIKI ACABA
CAGLAYAN 14.06.2005, 11:19 http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_S%F6nmez%20yemekte.JPG
TEKRAR BACIMIZIN YAPTIGI O LEZZETLI VE BOL YEMEKLER ICIN TESEKKÜR EDIYORUM.SERHAN GARDAS SEN RESME BAKARKEN AGZIN SULANMIS AMA BIZ O KADAR BEREKETLI SOFRADA BOS TABAKLARA BAKARKEN GÖZLERIMIZ SULANDI.RESIMDE BENIM SOLUMDA GÖRÜNMEYEN ARKEDES VAR ONUN RESIMDE GÖRÜNTÜSÜ YOK AMAAAAA.ALLAH ISTAHINI ACIK ETSIN TABAKLARI SILDI SÜPÜRDÜ.
GÜDÜMSÜZ OLAYINA GELINCE SÖNMEZ GARDASIMA KOMPLO KURULDU BEN BILDIKLERIMI ACIKLAMAK ISTEMIYORUM.KIMSE ZOR DURUMDA KALMASIN.ACIKLASAMMIKI ACABA
Haydaaaaaaaa bir de sen VUR Baskan !!!
Resime Dikkatli Bakin Lütfen! Baskanla Sönmez nasil Atistiriyor!
Onlardan Baska Catal elinde olan varmi?
yok tabiiiiii
Cünkiiiiiiiiiii
Tabaklari silip Süpüren Onlardi
FURKAN Ayu Babam Ayular gibi yiyor diyor
Emin Gardasim Halaaaaaaaaa Hayretler icerisinde!!!
Garibim halaa medet umuyor Insallah dibinde bir seyler birakirlar diye
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
EMİNÇOLAK 14.06.2005, 12:20 http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_S%F6nmez%20yemekte.JPG
TEKRAR BACIMIZIN YAPTIGI O LEZZETLI VE BOL YEMEKLER ICIN TESEKKÜR EDIYORUM.SERHAN GARDAS SEN RESME BAKARKEN AGZIN SULANMIS AMA BIZ O KADAR BEREKETLI SOFRADA BOS TABAKLARA BAKARKEN GÖZLERIMIZ SULANDI.RESIMDE BENIM SOLUMDA GÖRÜNMEYEN ARKEDES VAR ONUN RESIMDE GÖRÜNTÜSÜ YOK AMAAAAA.ALLAH ISTAHINI ACIK ETSIN TABAKLARI SILDI SÜPÜRDÜ.
yok tabiiiiii
Cünkiiiiiiiiiii
fOTOGRAFA DİKKAT EDERSENİZ SANKİ EVSAHİBİ BENİM SÖNMEZ GARDAŞ MİSAFİR BENİM ÖNÜMDEKİ TABAĞI BİLE ALDI AFİYETLE YİYOR BANADA ŞAŞKIN ŞAŞKIN BAKMAK KALDI......
ASLINDA SÖZE GEREKYOK RESİM HERŞEYİ ANLATIYO :roll: :roll:
serhankaburcuk 14.06.2005, 16:08 http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_S%F6nmez%20yemekte.JPG
yok tabiiiiii
Cünkiiiiiiiiiii
fOTOGRAFA DİKKAT EDERSENİZ SANKİ EVSAHİBİ BENİM SÖNMEZ GARDAŞ MİSAFİR BENİM ÖNÜMDEKİ TABAĞI BİLE ALDI AFİYETLE YİYOR BANADA ŞAŞKIN ŞAŞKIN BAKMAK KALDI......
ASLINDA SÖZE GEREKYOK RESİM HERŞEYİ ANLATIYO :roll: :roll:
Abilerim alemsiniz valla Zuhahahaaaaaa :lol: :lol: :lol:
Resimde herşey ortada ne diyelim valla Sönmez abim götürüyor helal olsun abim ye ...
yigido24 23.06.2005, 18:13 Sönmez gardasimiz bizi davet etti, ama masaallah kendi yemekleri tüketti.
abi Sanki KITLIK tan cikmissin gibi yiyorsun :D
1967DERNEK_BASKANI 25.06.2005, 21:22 http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_S%F6nmez%20yemekte.JPG
yok tabiiiiii
Cünkiiiiiiiiiii
Sönmez gardaş erişte dediğin böyle yenilir...Helal olsun kardeşim ye Sivasa gel bende sana yoğurtlu sarmısaklı bol tereyağlı hıngel yaptırıyım...Allah iştahını bozmasın...
ElbeyLi58 25.06.2005, 21:35 :arrow: Baskanim hingel neyde, isim duydum ama aklima gelmiyor
merak ettim :roll: :roll: :roll: :roll:
1967DERNEK_BASKANI 25.06.2005, 21:38 :arrow: Baskanim hingel neyde, isim duydum ama aklima gelmiyor
Sen Sivasa gel ben sana güzel bi şekilde hıngeli ikram ederim o zaman hıngeli tanımış olursun...Almanyaya selamlar...................... .
ElbeyLi58 25.06.2005, 21:41 :arrow: Baskanim hingel neyde, isim duydum ama aklima gelmiyor
Sen Sivasa gel ben sana güzel bi şekilde hıngeli ikram ederim o zaman hıngeli tanımış olursun...Almanyaya selamlar...
Allah razi olsun Baskanim
izmirliyigido 25.06.2005, 23:49 Sanal alem dostluğumuz birazcık olsun ete kemiğe büründü, hayal ettiğimiz tipini sesini,boyunu posunu gördük abilerimizin ve kardeşlerimizin, samimiyetlerini, dostluklarını, özverilerin nasılda biraraya gelip muhteşem insan manzarası yarattığını gördük hep birlikte SİVASSPOR EFSANESİNİN TEMEL TAŞLARINI örmeye devam ettik, hakikaten bizler için tarihi bir gündü, özel olarakda hafızalarımızda hep yer edecek güzel anıların başlangıcı olacak, En başta rüştü elmas ve şahsında almanya sivas derneği yöneticileri ve üyelerini, sivas taraftar dernekleri üyelerini, çağlayan abiyi, gakkoyu, ceviği, elbeyli, günayı, dernek mustafayı, ismini hatırlayamadığım bu konuda özürlüyüm zaten herkesten affını dileyerek, teşekkürlerimi minnettarlığımı sunuyorum, ve enfazlada sevgili 2000. üye izmirden fulya kardeşimizi ve kıymetli babası adı gibi izmirliyiğido, gerçek bir sivasspor ve sivas sevdalısı Yalçın Kınık beyi tanıdım, o güne özel sıkıntılarımdan dolayı fazlaca ilgilenemedim kendileriyle, inşallah dostluğum ve tanışıklığımız baki kalacak. Tribün keyfimiz anlatılacak gibi değil, inanın mutlu oldum gelen insan sayısı 20 bin civarındaydı, 15- 20 yıllık dernekçilik tecrübeme dayanarak söylüyorum bu kalabalık bu kadar habersizliğe rağmen gayet başarılıydı ayrıca sitemiz hakkında bir tesbitim daha olacak buda tarftardan gelen maçın hangi trübünde izleyelim sorusunun yanıtı sitemizde hep migros tribünü yönündeydi, dikkat ettiniz tabiki izleyici en fazla neredeydi telsim demi migrostamı pek tabiki migros tribünündeydi, bu sitemizin nekadar izlendiğinin en büyük ispatıdır, taraftarın sanal alemdeki en büyük sesi olmaya doğru gittiğimizin en güzel nişanesidir. BAŞLADI, BAŞLIYOR SİVASSPOR EFSANESİ, BÜYÜYEREK DALGA DALGA SARACAK TÜM DÜNYAYI, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU SİVASLIYIM DİYENE,
Olur mu öyle şey abircan kardeşim. İlgin ve alakan için çok teşekkürler. Yeteri kadar ilgilendin. Zaten orada herkes birbirine gerekli ilgi ve alakayı göstermişti. Vallahi o günü hiç unutamıyorum. Herkesle bir anda nasıl kaynaşmıştık... Sağol be Rüştü gardaş...Hep senin sayende oldu bunlar...."BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ"
izmirliyigido 25.06.2005, 23:54 Yazılanları okudukça, kocaman bir aile olduğumuzu daha iyi anladım. Ne güzel bir muhabbet dönüyor. Bayıldım vallahi....
ElbeyLi58 02.07.2005, 17:44 http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_S%F6nmez%20yemekte.JPG
yok tabiiiiii
Cünkiiiiiiiiiii
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.........................
Yazılanları okudukça, kocaman bir aile olduğumuzu daha iyi anladım. Ne güzel bir muhabbet dönüyor. Bayıldım vallahi....
AYNEN KATILIYORUM ABI
Hüseyin_58 10.10.2005, 00:46 Ya arkadaslar ne güzel anilar yasamissiniz.
Bir daha ne zaman böyle organizeler yapacaksiniz.
Benide araniza alirmisiniz?
|
|