Orijinalini görmek için tıklayınız : Alt Yapıya Önem Vermiyoruz....
yerliturkuaz 20.09.2006, 21:59 Evet konu başlığındada belirttiğim gibi alt yapıya gereken önem vermiyoruz. Neden? Bizim gibi yüksek hedefleri olan bir kulubün altyapıya önem vermesi gerekmez mi? Paf takımlar puan durumuna baktım sondan üçüncüyüz. Tek bir galibiyet var ve tam tamına 16 gol yemişiz. Bu nedir ya... Ana takımımızda altyapıdan yetişmiş sadece üç tane futbolcumuz var ve ikisi doğru dürüst kadroya bile giremiyo. 17 Yaşaltı milli takımız açıklanmış bizden oyuncu yok zeytinbırnuspor bile kadroya oyuncu vermiş. Bizim artık gözümüzü açmamız ve gerktiği şekilde altyapıya önem vermemiz gerekiyo yoksa halimiz perişan olur....
yigido_furkan 20.09.2006, 22:14 ayrıca 23 kısılık kadronun 17si dısardan gelmiş okadar kısı gelmiş ama paf takımımızı izledigimim kadar pekte iyi degil okadar dısardan oyuncu alacaklarına sivas kuluplerinden cok iyi futbolcular var bosuna dısarda aramamıza gerek yok
Yönetimin ve teknik direktörün altyapıya önem vermesi gerekiyor. Dünya'da artık büyük takımlar altyapı'ya önem vermeye başladılar. Milyon $'ların havada uçuştuğu transfer döneminde kulüpler yeni kaynaklara yönelmek durumundalar.
ipden(2.şahıs) 06.10.2006, 01:19 PAF TAKIMA ÖNEM VERİLSİN.
BAKIN SİTEMİZDEN KADİR BU TAKIMDA OYNAMAYA GELİYOR.ONU ÜZMEYİN
ayrıca 23 kısılık kadronun 17si dısardan gelmiş okadar kısı gelmiş ama paf takımımızı izledigimim kadar pekte iyi degil okadar dısardan oyuncu alacaklarına sivas kuluplerinden cok iyi futbolcular var bosuna dısarda aramamıza gerek yok
dediğin gibi 17 arkadaş dışarıdan gelmiş uyum sorunu olabilir bu yüzden zamana ihtiyaç duyulur geçen hafta ankarayı 1-0 yendik şimdi antalya maçı var yenilsek bile bu düzelecektir zamanla
alt yapımız bence mükemmel.iyi yetiştiriyor hocalarımız onları.
yerliturkuaz 24.10.2006, 17:42 Altyapımız gene hüsran yaşattı bize manisaya yenildik 2-0....
Dark Force 24.10.2006, 18:00 Evet konu başlığındada belirttiğim gibi alt yapıya gereken önem vermiyoruz. Neden? Bizim gibi yüksek hedefleri olan bir kulubün altyapıya önem vermesi gerekmez mi? Paf takımlar puan durumuna baktım sondan üçüncüyüz. Tek bir galibiyet var ve tam tamına 16 gol yemişiz. Bu nedir ya... Ana takımımızda altyapıdan yetişmiş sadece üç tane futbolcumuz var ve ikisi doğru dürüst kadroya bile giremiyo. 17 Yaşaltı milli takımız açıklanmış bizden oyuncu yok zeytinbırnuspor bile kadroya oyuncu vermiş. Bizim artık gözümüzü açmamız ve gerktiği şekilde altyapıya önem vermemiz gerekiyo yoksa halimiz perişan olur....
Kardeş söylediklerinde haklısın ama ilk önce bu ligde kalıcı bir takım olmamız gerek alt yapının gelişmesi ve futbolcular yetişmesi için kulübün maddi yönde iyi durumda olması gerekir ama şu anda tesislere alt yapı binası yapılıyor daha iyi bir çalışma ortamı ve futbolcu yetiştirmek için bunlar hemen olacak işler değil daha bu ligde ikinci sezonumuz bu işler kolay değil hemen herşey olup bitsin istiyoruz bizim gibi takımların bu gibi konularda zamana ihtiyacı var...
Mrb arkadaşlar walla ben şahsen belediyesporda oynuyorum ama nere olursa olsun altyapıya hiç önem verilmiyorama biraz mantıklı düşünseler alt yapı nekadar iyi olursa a takımda o kadar iyi olur ve sürekli takviyeler olur ve uyum sorunuda hemen hemen ortadan kalkar
Bilmiyorum5 27.10.2006, 13:46 SİVASSPOR UN ACILEN AMATOR KUMEDEKI MAÇALARI IZLEMESI ICIN BIRINI GOREWLENDIRMESI LAZIM AYRICA DIVRIGI SPOR UN ALT YAPISINDA 2 TANE COK BUYUK YETENEK VAR SALİM BALOGLU VE ALI CAN PEKTAS ALINMALI DIYE DUSUNUYORUM
birisi58 08.11.2006, 17:11 hiç bi sene tam destek verıldı bole gıdersede verılmeyecek...
yönetim kendisi bilir bi futbolcuya 5 10 mılyar harcamaz yetismezse gider dısardan 200 250 mılyara topcu alır....
58hayati 08.11.2006, 18:17 ALTYAPIYA YÖNETİM DEKİ KİŞİLERİN YAKIN LARI GİRİYORMUŞ DUYDUM İNŞALLAH OYLE DEGİLDİR TANIDIKK BİR ÇOCUK VAR GİREMEMİŞ İNŞALLAH ÖNEM VERİLİR.
nazimgulturk 08.11.2006, 20:34 BENCEDE GEREKEN ÖNEM VERİLMELİ ARTIK BÜYÜK KULÜBÜZ HERŞEYİMİZLE TAM OLMALIYIZ
birisi58 17.11.2006, 12:26 ALTYAPIYA YÖNETİM DEKİ KİŞİLERİN YAKIN LARI GİRİYORMUŞ DUYDUM İNŞALLAH OYLE DEGİLDİR TANIDIKK BİR ÇOCUK VAR GİREMEMİŞ İNŞALLAH ÖNEM VERİLİR.
ben ıkı sene once oynarken pafta sivasspordakı en tepedeki yonetıcılerden bırısının cok yakın akrabası vardı...ama cocugu hiç gormedım iyi veya kotu topcu mu bılmıyom
roberto_58 25.04.2007, 17:34 ALT YAPIYA HER ZAMAN destek verıyoruzz ama alt yapı bızlere destek vermıyo sıvas genclıgıne destek vermıyo ıstemıyoo bı bakın bakalım kadroya az daha olsa mınık takım bıle sıvas dısı oyuncuları getırıp oynatacaklar yazık yazık gunahh genclıge genclerımızın hakkını yıyolar
mesut_koçak_58 25.04.2007, 18:09 sivassporun alt yapısı çok ıyı bundan sonra çok çıkar yıldızlar ...
mesut_tncsvs 20.06.2007, 02:48 abiciğim altyapıya önemi bırak ilgilenen bir tane yönetici yok allah aşkına
merkez_emre 20.06.2007, 04:06 sivasspor da yaklasık bildiğim kadarıyla 10 15 senedir gorev yapan ve bı senede gecip gitmeyen tek hoca Ahmet Bingöl hocam gelsede surda bi yasadıklarını söylese altyapayı normalde nası bi yermiş herkes görse...
XXCakir58 26.06.2007, 14:27 slm hemserilerim. Ben size sorum var. Aranizda Sivassporun Paf Takimi antremanlari ne zaman aranizda bilen var mi?
Ben almanyada Futbol oynuyorum ve Sivas ta bu sene izin de orda antremanlara cikmak istiyorum.
Bana cevab yazarsaniz sevinirim.
Saygilarimla
altuntas58 26.06.2007, 14:42 Sivassporda alt yapıya tabiki önem veriliyor ama maddi imkanlar el verdikce öyle kolay değil her şey parayla oluyor ben inanıyorumki bizim alt yapımız gelecek 5 sene içinde rayına oturacak bazılarımız çok uzun bir süre olarak değerlendirebilir ama bu iş o kadar kolay değil inancla yolumuza devam etmeliyiz
ceza_tolga_rep 26.06.2007, 15:10 sivasspor gitti ist. dan bi takımı aldı.bi faydası yok zararı var.senin gül gibi divriği demir sporun varken dışarıya gitmek ne kadar doğru bilinmez.
EĞİTİM ŞART.......................... ...
samet yıldız 26.06.2007, 15:18 Sivassporda alt yapıya tabiki önem veriliyor ama maddi imkanlar el verdikce öyle kolay değil her şey parayla oluyor ben inanıyorumki bizim alt yapımız gelecek 5 sene içinde rayına oturacak bazılarımız çok uzun bir süre olarak değerlendirebilir ama bu iş o kadar kolay değil inancla yolumuza devam etmeliyiz
dedikleri çok doğru alt yapı öenmli ma mbazı hocalar doğrudan hazır futbolcu istiyor bu böyle yürümez alt yapıyada önem verilmeli ama buda öyle kolay değil bnelli bir süreç içeriyor
Ss--58--Ss 06.08.2007, 21:02 alt yapıya onem verılmesı lazım onlar takımın gelecegı....
GeceGündüz 07.08.2007, 18:52 Gerçekten çok önemli bir konu bu, iyi bir altyapı olmadan yola çıkmak ve bazı hedeflere ulaşabilmek artık çok güç... Ama Sivasspor bu konuda bir adım attı çok köklü bir klubü yani üsküdar anadolu yu altyapı için renklerine bağladı. Belki şimdi başarısız gibi gözüküyor ama zamanla çok iyi bir katkı sağlayacaktır bu takıma...
irfandolek 21.08.2007, 16:02 Arkadaşlar alt yapıdır takımın tetği..Gelecek nesilleri şimdiden keşf etmenin en rahat ve kolay yolu..
delifisek 04.09.2007, 23:56 sen sivasın evlatlarını bırakıp yönetimin torpiline göre paf takım kurarsan böle olur içinde yaşadım biliyorum bizim zamanımızda bir sezgin harun wardı trabzon istedi wermediler şimdi boş cihat bulut milli takıma gitti prof yaptılar ama devamı gelmedi nie desteği yoktu bu gibi insanların desteği biz halk olmalıyız ki paf takımdan adam çıksın istanbul da derman aranmasın ...
delifisek 05.09.2007, 00:01 az önce ki mailime devam olarak geçmişi bilelim gelecekte iii adamlar çıkarmaya bakalım mesela yeni profesyonel yapılan bir yasin elmas war acayip yetenektir kendisi tanırım bir sergen de sivastan geliyor tabiki istanbul çocuklarına yedirmezlerse...
ATGEÇMEZLİ 31.07.2008, 23:42 benim yeğenim 15 yaşında sol bek oynuyor İstsnbulda bir takımda
fenerbahçe transfer etmek istiyormuş onu
bu çocuğu fenerbahçe kapmadan sivassporumuzun alt yapısına kazandırma imkanımız yok mu
baysivaslı 31.07.2008, 23:49 arkadaşlar bu arada paf takım demişken ....şampiyon olan 2007 2008 sezonunun takımının hocaları ile devam etme kararı almamış bülent uygun sakaryadan arkadaşını getirmiş....böyle bir duyum aldım doğrumu yönetim de destek vermiş bu karara ...
XXCakir58 01.08.2008, 01:30 Sivasspor Paf Takimi gecen sezon sampiyon oldu. Paf Takimdan oyuncular A Takima cagirildi.
Paylasim icin sagol.
hersey zamanla abi adimiz duyulacakki alt yapida destek gorsun
XXCakir58 08.08.2008, 11:39 bence alt yapiya önem verilmeli. Genclerimize sahip cikmaliyiz.
yerliturkuaz 08.08.2008, 11:59 Eger ki bir takim gelecegini dusunuyorsa kesinlikle alt yapisina onem vermelidir yoksa o kulup her zaman disa bagimli olur ve bir adim ileriyede gidemez...
furkancfc 08.08.2008, 12:16 Şeçmeleri bile İstanbul'da yapıyorlar. Sivas'ın suyumu çıktıda şeçmeler İstanbul'da yapılıyor.
Getirdikleri oyuncularla hiç bir şey yok.
REZİLLİK DİYORUM BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM.
eyuphulagu 16.08.2008, 00:18 malesef geçen yıl bizleri gururlandırarak sevince boğan paf takımının hocası Ahat Hoca ve ekibi görevden alınmış ve yerine Güngören Belediye Sporun altyapı hocası Cihat Hoca getirilmiş.yENİ HOCA HAKKINDA fazla bir yorum yapmak şimdilik yanlış olur.Hele bir takımın başına geçsin;takımı çalıştırıp maçlara çıksın ondan sonra alacağı neticelere göre ,oynatacağı futbola göre olumlu veye olumsuz konuşmak gerekir.ŞUNU DA BİR SİVASLI OLARAK SÖYLEMEDEN EDEMEYECEĞİM; DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE BİR TAKIMI ŞAMPİYON YAPAN TEKNİK ADAM VE EKİBİ BU ŞEKİLDE KOVULMAZ.Umarım Bülent Hoca bu konuda ne yaptığını iyi biliyordur.Umarım altyapıdaki yeni yapılanma SİVASSPOR için HAYIRLI VE UĞURLU OLUR.
eyuphulagu 24.08.2008, 02:25 PAFLAR yeni sezona galibiyetle başladılar.SİVASSPOR PAF 3-KAYSERİSPOR PAF 0.3 GOLLÜ GALİBİYET çok güzel.Umarım geçen seneki kadar başarılı olurlar.
yerliturkuaz 28.08.2008, 11:17 Paf takimimiz sezona cok iyi basladi hoca degisti oyuncular degisti fakat gecen sene kaldigimiz yerden devam ediyoruz anlasilan altyapida birseyler oluyor
eyuphulagu 29.08.2008, 00:08 Arkadaşlar SİVASSPOR TESİSLERİNİN RESİMLERİ;TESİSLERİN VİDEOLARI BU SİTEDE NİYE YOK.Tesisleri göremiyoruz;resimlerini, varsa videosunu görmek istiyoruz.SİVASSPOR TESİSLERİNDE ALTYAPININ YENİ YAPILAN TESİSLERİNİN RESİMLERİNİ VARSA VİDEOSUNU GÖRMEK İSTİYORUZ.Alt yapı Tesislerinin çok güzel olduğunu söylüyorlar.
yerliturkuaz 11.10.2008, 15:28 Gecen sene paf takim sampiyon oldiuktan sonra galiba altyapiya onem veriyoruz diye dusunmustum fakat bu sene goruldiki degisen birsey olmamis...
metincetin58 11.10.2008, 16:01 alt yapı bencede çok önemli iyi oyuncular çıkarabiliriz ama önem verilirse
sinan-58 11.10.2008, 18:09 arkadaşlar geçen seneki şampiyon takımın oyuncuları anadolu üsküdara gonderildi kendilerini yetiştirsinler diye onlar yetişince geri bize donecek ama bu seneki paf takım berbat
yigidomustafa58 11.10.2008, 18:44 yazık bize alt yapıdan bi futbolcu bile yok milli takımda
|