Orijinalini görmek için tıklayınız : GRUPLAR YANGIN YERİ

TracyMcGrady58
03.10.2006, 17:16
UEFA Kupası'nda Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu.

UEFA Kupası'nda Türkiye'yi temsil eden Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin rakipleri İsviçre'nin Nyon kentinde çekilen kura sonucu belli oldu.

Beşiktaş
Bayer Leverkusen
Brugge
Dinamo Bükreş
Tottenham

Fenerbahçe
Newcastle United
Palermo
Celta Vigo
Eintracht Frankfurt

TracyMcGrady58
03.10.2006, 17:18
Iki takimimizinda gruplari cok zor.Ama her iki takimada basarilar dilerim

tanju_58
03.10.2006, 17:22
Allah Beşiktaşın ve Fenerbahçenin yardımcısı olsun.Beşiktaş Tottenham maçını alırsa %80 gruptan çıkar.Fenerbahçe ise eski oyununa dönerse Newcasle yi deplasmanda yeneceğini düşünüyorum.Ama son maçlardaki gibi oynarsa orada rezilde olabilir.

gayserili38
03.10.2006, 18:35
valla simdiki oynadiklari futbolla bir halt edemez bunlar. bu futbolun degiseceginide dusunmuyorum pek... sonuc: husran...

gerci rakiplerinde pek formda olmadigini dusunuyorum.. takimlarimiz olaganustu oynarsa niye tur atlamasinlar ki? :)

MOS-BY-58
03.10.2006, 19:35
iki takimdan besiktas'in cok az da olsa biraz sansi var, fener'e hic sans tanimiyorum.

insallah yanilirim ama görünen köy kilavuz istemez...

Tarkan ÇeLik
03.10.2006, 19:39
Fenerbahçe'ye Ba$arıLar DiLerim :) :)

yigido_furkan
03.10.2006, 20:39
inş. 2 takımımızda gruplarında basarılı olurlar ve bir üst sıralara yükselirler. ama bu futbolla imkansız

melih1
03.10.2006, 20:50
ikiside çıkamaz bence.

allah yardımcısı olsun ıkı takımında

çılgın-sedat
03.10.2006, 20:56
BEŞİKTAŞın bizi üzmeyeceğine inannıyorum çünkü onları yenecek gücümüz var arkadaşlar inşallah bu gurupdan çıkarız tek hedef akılı oynamak yoksa varya allah yardıcımız olsun:D

ofgurleyuk78
03.10.2006, 21:22
Fenere göre biraz daha sansli gözüküyor BJK. Umarim basarili olurlarda bir iki puan daha aliriz. Feneri sevmem ama ona da basarilar diliyorum.

Bebeto_
03.10.2006, 22:33
ikiside elenir
ama inşallah cıkarlar

argani_58
03.10.2006, 22:59
gecmıs olsun abı ıkı takımımızada ama kotu dusunmemek lazım ınsallah gruptan cıkarlar

sivaslıavukat
03.10.2006, 23:26
Bu noktadan sonra kolay grup kalmadı zaten.Umarım her ikisi de gidebildikleri yere kadar gider ve ülkemize puan kazandırır.

yigido Atilla
04.10.2006, 00:12
Bu noktadan sonra kolay grup kalmadı zaten.Umarım her ikisi de gidebildikleri yere kadar gider ve ülkemize puan kazandırır.

NOT= Bütün gruplari inceledim hic bir kolay grup yok cogu besiktasin grubu kolay yazmis ben katilmiyorum yinede Fenerbahce bu gruptan rahatlikla cikacak oyuncu kapasitesine sahip yalnizca zico ortasahaya savasci oyunculardan kurulu bir takimla cikarsa fenerin yenemiyecegi takim yok

SONMEZ
04.10.2006, 22:39
Uluslararası arenada, takımlarımızın
zor rakiplerle karşılaşmaları, avantajdır diye düşünüyorum.
Çünkü, takımlarımızın güçlü rakiplere karşı galip gelmeleri
ve elemeleri, daha bir sansasyonel durum arzedecektir.

Güçlü takımlara yenilmek kolay olur...
Güçlü takımları yenmemiz ise olay olur...

Uluslararası müsabakaların havası bir başka olur
ve tüm takımlarımızın içtenliklebaşarılar diliyorum...
Keşke, Trabzonspor ve Kayserispor' da arenada olsalardı...

İnşallah, bir gün de Sivassporumuzu Uluslararası bir
müsabakada arenada görürüz...!
.
.
.

Serd@r
04.10.2006, 22:45
Hem Fenerbahçenin hemde Beşiktaşın işi çok zor çekilebilecek en zor kurayı çektiler diyebiliriz.
Allah yardımcımız olsun!..
Avrupada top koşturan tüm takımlarımıza sonsuz başarılar!

mehmet aurelıo
04.10.2006, 22:57
Fenere göre biraz daha sansli gözüküyor BJK. Umarim basarili olurlarda bir iki puan daha aliriz. Feneri sevmem ama ona da basarilar diliyorum.

ARKADAŞIM SEN NASIL TÜRKSÜN YA BÖYLESİNE BİR GÜNDE FENERİ SEWMEM NASIL DERSİN YAA BU NASIL TÜRKLÜKKK TÜM CİMBOMLULAR BÖYLEMİSİNİZZZ

TracyMcGrady58
05.10.2006, 00:12
Fikstürde belli oldu mu arkadaslar?? 2 takimimizin isi belli olmaz bence bi bakmisin gruplarinda zirveye oynamislar bi bakmisin son siralarda olurlar o yüzden izliyip görecez insallah ikiside cikar gruptan, Türkiyeye artik puanlar lazim.Tüm türk takimlarina avrupa arenasinda basarilar

1967_DERNEK_MUSTAFA
05.10.2006, 00:39
kolayı herkes sever mühüm olan zoru başarmaktır

argani_58
05.10.2006, 01:22
offffffffff offfffffffffff yazık takımlarımıza bu gruplardan cıkmaları hayal

tonuslu_58
05.10.2006, 02:40
fener 0 beşiktaş belki 1 puan alır.... gönlümüzdenn geçen 2 sinin de gruptan çıkmaları ama çok zooooooooooooooor

HAZNEDARLI
06.11.2006, 13:19
ama alamadık maçı mağlesef d.bükreş maçınıdı verdiler zor artık

TracyMcGrady58
15.12.2006, 15:22
Fenerbahce bir üst tura cikmayi basardi ama malesef Besiktas sanssiz sekilde elendi

hemso58
15.12.2006, 16:11
Fenerbahcenın Rakıbı Az Alkmaar Oldu..

Basarılar Fenerbahce...

ceza_tolga_rep
15.12.2006, 16:15
BEŞİKTAŞ MAÇINI İZLEDİM.BU KADAR ACEMİ BİR TAKIM OLAMAZ. SAĞ KANATTA ANTALYADAN ALINAN BURAK YILMAZ DİYE BİRİ 90 DAKKA BOYUNCA HER ALDIĞI TOPU KAYBETTİ. KLEBERSON DİYE Bİ ADAM VAR 2 TANE ŞUT ÇEKTİ Kİ BİRİ CEZA SAHASININ 5 METRE ÖNÜ MUTLAKA GOL YAPMASI GERİRKEN İĞRENÇ VURDU TOPU SEYİRCİYE GÖNDERDİ. ÜLKE PUANINA TEK KATKISI OLAN TAKIM ŞUAN DEİL AMA ŞİMDİYE KADAR GALATASARAYDIR.
FENERBAHÇEYE GELİNCE. EYYY ZİCO EFENDİ. HALEN TEK FORVET OYNUYOR KEZMAN YALNIZ ALEX DOLAŞIYO BAKTI BAKTI FRANKFURT 2 TANE TAKTI, ZİCO OYUNA MÜDAHELE ETTİ.ACAYİP OYUNCU DEİŞKLİKLERİ KEZMANI ÇIKARDI DEVİDİ ALDI, HATIRLAMADIM SEMİHİ ALDI. BENCE SEMİHİ KEZMANIN YANINA KOYMASI VE DEVİDİDE FORVETE DÖNÜK YA DA SERBEST FORVET OLARAK OYNATMASI GEREK.TEK FORVETLE OYUN OLMAZ.
YANİ DURUM İÇLER ACISI AMA BEN FENERBAHÇEDEN DE ÜMİTLİ DEİLİM AMA AZALKMA ÇIKTI FENERİN RAKİBİ.KAYSERİSPOR BANA GÖRE AZ ALKMARI ELİNDEN KAÇIRDI. FENERBAHÇE YARI FİNALEKADAR GİDER AMA DAHADA YÜKSELEMEZ. BAKMAYIN KADRO KALİTELİ AMA OYNADIKLARI BİRŞEY YOK.
SONUMUZ HAYROLAAAAAAAA.