Orijinalini görmek için tıklayınız : DİVRİĞİ ARAYIŞLARDA

CAGLAYAN
10.10.2006, 23:55
Üçüncü Lig temsilcimiz Divriği Demirçelikspor’da maddi kaynak arayışları aralıksız olarak devam ediyor

Divriği Demirçelikspor Yönetim Kurulu, kulübe maddi kaynak sağlamak amacıyla yaptığı girişimlerden olumlu cevaplar alırken, bu sözlerin yerine getirilmesini bekliyor.

Alınan bilgiye göre Divriğispor Kulüp Başkanı Halit Yazıcı, maddi girişimler için Ankara’da bir çok girişim yaparken, iş adamlarının yanı sıra siyasetçilerle de bir araya geldi.

Başta Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Abdüllatif Şener’le bir araya gelen Divriği Demirçelikspor Yönetimi, Şener’den destek sözü aldı.

Bunun yanı sıra Divriğili iş adamlarıyla da görüşen Yönetim bu görüşmelerden de son derece umutlu. Bununla birlikte Demirçelik işletmeleri Yönetiminden maddi destek girişiminde bulunan Yönetimin görüşmeleri olumlu geçtiği bildirildi. Yaşanan bu gelişmeler nedeniyle yönetim verilen sözlerin tutulmasını beklemeye başladı

UTKUM_58
11.10.2006, 00:33
umarimm gereken kaynaklar bulunur aama ekonomik durumu sivasimizinda iyi degill..nekadar destek olunabilirkiiii..umarimm destek olunurrr

SivasLady
11.10.2006, 10:05
INSALLAH VERILEN SÖZLER YERINE GETIRILIR
DESTEKLERINI ESIRGEMEYENLERE
COK TSKLER

Dağcı
11.10.2006, 12:07
Divriğili o kadar zengin firmalar var ki...

1967 dernek serkan20
11.10.2006, 13:51
bende divriğili çok zengin var diye duymuştum ama bunlarında takımlarına faydası yok demekki
puan durumundada baya gerideler
inşallahkaynak işe yarar

yigidomustafa58
12.10.2006, 22:07
gercekten yanı cok firma var zengin Kale Kilit var biraz yardım yaparsa seviniriz

yerliturkuaz
12.10.2006, 22:32
Divriğispor hiç iyi gitmiyor ligde daha galibiyetimiz yok bu gidişle amatöre düşcekler herşeyin para olmadığını hatırlatmak isterim bakın geçen sene galatasaray nasıl şampiyon oldu divriğide aynısın yapmasını gerekir ve ikinci lige çıkarlar