Orijinalini görmek için tıklayınız : RAŞİT ÇETİNER İSTİFA ETTİ

CAGLAYAN
31.10.2006, 13:34
Turkcell Süper Lig'de üst üste alınan kötü neticeler sonrası zor günler geçiren Bursaspor'da teknik direktör Raşit Çetiner görevinden istifa etti...

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, gazetecilere yaptığı açıklamada,
Raşit Çetiner'in bu sabah sağlık problemleri olduğunu belirterek, istifasını
sunduğunu bildirdi.

Bursaspor Yönetim Kurulu olarak, Raşit Çetiner'in bu kararına saygı
duyduklarını, en kısa sürede yeni teknik direktörü belirleyeceklerini belirten
Kızıl, şunları söyledi:

''Raşit Çetiner, Bursaspor'u 2. Lig'den Turkcell Süper Lig'e çıkaran isim.
Biz de böyle olmasını istemezdik, ancak Bursaspor kişilere bağlı değildir. Levent Kızıl gider, Raşit Çetiner gider, futbolcular gider, diğer yöneticiler gider, ancak Bursaspor kalıcıdır. Camiamız büyüktür. Hocamızın bu kararına saygı duyuyoruz.

Şundan kimsenin şüphesi olmasın ki, Bursaspor, ligi gayet iyi bir yerde
bitirecektir. Bursaspor'un şu anda 12 puanı var, 6. sıradaki takımın puanı ise
15. Yani bir galibiyetle puan sıralamasında üst sıralara yükselmek mümkün.
Üstelik Bursaspor, sezon başından beri Ankaragücü ve Sivaspor dışında diğer maçlarda kötü oynayarak kaybetmedi.''

Kızıl, yönetim kurulu olarak takımın başına en kısa sürede en iyi teknik
direktörü getireceklerini sözlerine ekledi.

cemal58yiğido
31.10.2006, 14:17
yazık olmuş adama bana göre bursaspor harcadı o adamı

danke vielmals
31.10.2006, 14:20
burda bursasporu övemem ama raşit hocaya çok üzüldüm.hak ettiği yerde olur inşallah.

yigido Atilla
31.10.2006, 14:33
Profesyonel futbolda duygusalliga yer yok basarili isen omuzlardasin basarili olmadigin zaman kapi suratina kapanir bunlari hocalar daha iyi biliyor dünyanin heryerinde böyledir mükavelerinde yazili olan miktari alirlar 500bin euro olur 1 milyon olur ve baska bir takimla anlasir ve yoluna devam eder ... peki normal iste calisan bir isci olursa derdini kime anlatacak alacagini alamaz is aslanin agzinda arasa kolaya kolay bulamaz kirasini ödeyemez evine nasil ekmek götürecegini bilemez bu traflari düsünelim !!! kontratinda milyon dolarlar yoktur eline kücük bir miktar ya, verilir ya verilmez ve kapinin önüne konan issciye daha cok üzülürüm

Deer-Talk
31.10.2006, 15:12
V.Manisaspor maçı nasıl sonuçlanır

Kazanırız Oy Sayısı=457 33%

Berabere Oy Sayısı=141 10%

Kaybederiz Oy Sayısı=781 57%

Adamların kendine güvenci yok resmi internet sitesin den edindiğim anket sonucu işte bu unutmadan söyleyeyim bu Bursasporun sitesi http://www.bursaspor.org.tr/roportajdetay.asp?id=4 http://i.maksimum.com/spor/images/haber/rasitcetiner003.jpg
Hata tenikpatrondamı taraftardamı..

serrrkan
31.10.2006, 15:42
eğer pecze başarısız olursa TAM SİVASSPORU ÇALIŞTIRACAK BİR TEKNİK ADAM...
EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ:GENÇLERE ŞANS TANIMASI

sivaslıavukat
31.10.2006, 16:56
Üzüldüm , Türk antrenörlerin daha uzun soluklu ilişkiler kurması halinde kendilerini ispat konusunda hiçbir eksikliği olmadığı kanaatindeyim.

sivasli_boy
31.10.2006, 19:01
Saglık problemi bahane herifler cok para harcadi ama yinede super lig 2 lige benzemiyor neyse iyi olmus bursaya daha dikis tutmaz onlar...

abdullah58
31.10.2006, 20:27
adam gururuyla istifa etti
bizimkisi gibi degilki

aLaYıNa`GiDeRiZ
31.10.2006, 22:54
Daha Beter Olsunlar Ne diyelim.

UTKUM_58
31.10.2006, 23:04
adam gururuyla istifa etti
bizimkisi gibi degilki

alemsin kardes guldurdun beniii...rasit hoca icin uzuldummm ama yapmasi gerekeni yaptiii o takima kim gelse giderrr..vestel manisada yenecekk bursayiii,,,eee basarininn yari sirridaaa istifa edip baska takimi calistirmakmiss..