Orijinalini görmek için tıklayınız : YASİR ELMACI
danke vielmals 04.11.2006, 18:03 http://www17.mackolik1.com/img/oyuncu/1034_01.jpg
Doğum Tarihi : 10.10.1981
Doğum Yeri : Konya
Uyruğu : (Türkiye)
Pozisyon : Ortasaha
CÜSSKB-Aynur 04.11.2006, 18:11 Sayfayı açmışsında,
Yasir in hangi başarısını yazacağız??:mad:
abdullah58 04.11.2006, 18:33 ben 2 yildir yaziyorum bu adam 1 lig oyuncusu degil
beypinarli
buloca021 04.11.2006, 18:33 arkdaslar sunu takdır edersınızkı yasır sıvasspora hıc bı katkısı yok.we bu futbolcu nasıl oluyorda 9 haftadır 90 dakıka oynuyor anlamıs degılım.tabı hal bole olunca puan kayıpları kacınılmaz oluyorrr
ceza_tolga_rep 04.11.2006, 19:03 BENİM KOMBİNEM VAR.BURDAKİ MAÇLARDA YASİRİN TEK YAPYIĞI ŞEY 1 KERE İLERİYE PAS VERMEK,ALDIĞI TOPLARI KAYBETMEK YADA DEFANSA TOPU VERMEK.YA BU ADAM Bİ KERE OLUMLU Bİ TOP ATAMAZMI.BU KADAR MI Bİ İNSAN ÇALIK OLUR.ZATEN İYİ OLSAYDI KONYADA OYNARDI.YASİR GİT ASRTIK KARDEŞ,MARDİNE GİT,TOKATSPORA GİT.
YASİR GİTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT.
yigido_furkan 04.11.2006, 22:12 tek yaptıgı sey mucadele ediyo kosuyo ama kaptıgı topları rakıbıne vermese bide
Akademik58 04.11.2006, 22:44 Yasir GİT
Yasir GİT
Yasir GİT
Yasir GİT
Yasir GİT
Yasir GİT
Yasir GİT
Yasir GİT
Yasir GİT
sezer_koc 04.11.2006, 22:54 Allah aşkına bana birisi söylesin yasir sivasspora yakışıyor mu?bütün sivas maçlaında bu adam yüzünden kahrolmak zorundamıyım...
1967 dernek serkan20 08.11.2006, 13:11 yasir ancak amatörde yedek oynar
ben bile bu adamdan on kat daha iyi oynarım
şuda uınutulmamalı her konya maçında bu herif bizi satıyor
Artık o bölgede Hakan Bayraktar'ın ne kadar öenmli bir isim olduğu daha iyi anlaşılmıştır.
babayavuz 08.11.2006, 13:49 bu basarisizliklarin tek sorumlulari teknik direktormu ,yasirmi ? Hayir takimdaki butun futbolcolarin kendilerine ceki duzen vermeleri lazim giydikleri formanin siradan bir takimin fomasi olmadigini sivasspor formasi oldugunu ve sivassporda oynadiklarini bilmeleri lazim. Basari ancak sirtlarina gecidikleri formanin degerini bilen futbolcularla mumkundur.
Arkadaşlar Yasir de bi suç yok o elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor zarten kapasitesini zorluyor.Suç onda değil, suç ona bu kadar hafta forma veren teknik direktörde.
serhankaburcuk 09.11.2006, 16:11 Acilen takımdan uzaklaştırılması gereken futbolcuların başında geliyor...Onun yüzünden Carvalho ve Hakan Bayraktarı durumları ortada...Takıma faydadan çok zararı var...
yasir hakkı ilhan ne bunlar...
hele hakkıyla yasir takımın anasını aglattılar.ara transferde acilen gönderilmeliler
yasir hakkı ilhan ne bunlar...
hele hakkıyla yasir takımın anasını aglattılar.ara transferde acilen gönderilmeliler
seni alnından öpüyorum kardeş ağzına sağlık
seni alnından öpüyorum kardeş ağzına sağlık
kardeş denızlı maçında izliyoruz bu adamlar toptan kaçıyor.ne savaşma var ne ruh.hakkı kendını attırmak ıçın tepmeler savuruyor ilhan sankı forvet gibi sol tarafı bom boş bırakıyor vs vs.bir iki maç değil hep böyleler.
CÜSSKB-Aynur 09.11.2006, 18:41 kardeş denızlı maçında izliyoruz bu adamlar toptan kaçıyor.ne savaşma var ne ruh.hakkı kendını attırmak ıçın tepmeler savuruyor ilhan sankı forvet gibi sol tarafı bom boş bırakıyor vs vs.bir iki maç değil hep böyleler.
Yasir ve İlhan hakkındaki yazdıklarına söyleyecek bir lafım yok,
Hakkı nın bu yıl şimdiye kadarki performansı ne yazıkki beklediğimiz gibi olmadı ama Hakkı yı bunlardan ayrı tutmak gerekir.
ercan58.a 09.11.2006, 18:52 özellikle bu yasir ve hakkı oynadıgı müddetçe allah hepimizin'tüm sivaslıların'yardımcısı olsun....başka söze gerek varmı bilmem
ademgoze 09.11.2006, 19:30 YASİR HAKKI BU HAFTA YOKTU AMA NETİCE AYNI GİBİ BENDE SİZLERE KATILIYORUM AMA DEMEKKİ YEDEKTE BEKLEYENLERDEDE İŞ YOK HIRS YOK FENER MAÇINDA BALİLİ SERVET CEM KOŞTU HIRSLILARDI DİGERLERİNDE TIK YOK
Yasir ve İlhan hakkındaki yazdıklarına söyleyecek bir lafım yok,
Hakkı nın bu yıl şimdiye kadarki performansı ne yazıkki beklediğimiz gibi olmadı ama Hakkı yı bunlardan ayrı tutmak gerekir.
tamamen katılıyorum. hakkı bize çok faydalı oldu. Formsuz olsa bile düzelip, takıma faydalı olacaktır. Zaten FB. maçında aynı bölgedeki Murat da önemli hata yaptı.
hata yapmak sorun değil herkes yapar.ancak hakkı özellıkle kaptanlık alındıktan sonra tamamen değişti.sırf atılmak için tekme atıyor takıma zarar veriyor.geçmişte yaptıklarını bılıyoruz ancak böyle devam ederse kimse geçmişi görmeyecek hale gelir
antalyali_yigido 09.11.2006, 21:01 Yasir ve Hakkı artık sizde kendinize bu kadar laf ettirmeyin bırakın bu takımı, sizde kurtulun bizde...
EVET ARKADASLARIMA KATILIYORUM HIC BIR FAYDASI OLMAYAN FUTBOLCU GITSIN ODA YUSUF GIBI ALANYASPORA VEYADA MAHMUT GIBI TOKATA VEYADA KALECİMİZ VEDAT GIBI MARDINE ODA OLMADI BURSASPORA
yigido_furkan 13.11.2006, 17:10 bu maçta yasir iyide inş. her hafta böyle olur
buloca021 13.11.2006, 17:48 yasır sahanın ıcınde saklambac oynuyo.yemın edıyorum ertugrul ve hakan bayraktar ortasahada muhtesem ıkılı olurlar...
yasırcım sende artık devre arası gıt bonservısını bız taraftarlar olarak neyse toplar yardımcı oluyruz sen yeterki git yahuuu
yasir hiçde iyi bir futbolcu değil.adam 1.lig değil 2.lig futbolcusuda değildi.ben 2.ligdede bu adamı hiç beğenmiyordum.
sivasa layık olmayan 2 futbolcu:
1-yasir
2-mehmet yıldız
1967_CLUB_10UR 13.11.2006, 18:45 Sayfayı açmışsında,
Yasir in hangi başarısını yazacağız??:mad:
evet abla çok haklısın ben şahsen yasir hakkında görüş belirtmek istemiyorum.
ademgoze 13.11.2006, 19:06 beşiktaş maçında beyendim iyi koştu yedek olması işe yaradı galiba inşallah iyiye dogru gider o da bizim oyuncumuz..
Dinlediğim kadarıyla Yasir bu maçta olağanüstü bir performans sergiledi,bu hırs ve başarısının daim olmasını diliyorum!!!
yasir kardeşim ben çorumda yaşayan ve eski sivasspor yönetici bir agabeyinim trabzon maçından sonra yapılan bir röpörtjda sanırım senin çocuk rahatsız olduğunu beşiktaşlıların yardımcı olduğunu ilettin belkide ilhanın çocuguydu ALLAH tan acil şifalar dierim geçmiş olsun hepinizin gözlerinden öpüyorum buğün sizlerin sayesinde sivastan bahsediliyor tüm türkiyede sagolun öptüm
neden miş arkadaşlarr .demekki siz başka gözle izliyosunuz maçlarıı tamam hata yapabilir ama .en son trabzon maçını gözünüzün önüne gitirin ve lütfen diyorum haksızlık yapmayın yasire .ha aksi olsa zaten bülent hoca oynatmaz ve sizlerin böle bişi yapmanızda hoş değil kınıyorum hepinizi nedenmi çünki zarar verir bu tip şeyler takıma .ben hepinizi seviyorum SİVASSPORUM için her şeyy
özsivasli1903 21.11.2006, 22:32 vallah kim nederse desin yasir trabzon macinin en iyilerindendi
sevgili NİLAY hata yapıyosun ve yakışmıyoo bu tip sölemde bulunman .ne demek ya hangi başarısı varsa demek hoş değil lütfen diyorummmmmmmSİVASSPOR hepimizin kimsenin değil sahip çıkalım
site yöneticisine hem de bir moderatöre hiç yakışmıyoo
simyacı58 21.11.2006, 22:46 yasir bence sen konya ereğlisporda oyna ne olur
1967_Dernek_Murat 21.11.2006, 22:54 yasir canım sen ancak paf takımda oynarsın hadi canım kovulmadan git
yahu arkadaslar siz kimden aliyorsunuzda bu yetkiyi adami bir asagi bir yukari bir tek idam etmediginiz kaldi be ayiptir yahu yani siz simdi teknik heyetten veya teknik direktorden iyimi bileceksiniz kimin oynayacagini veya oynamayacagini eger oyleyse girin sizler oynayin be kardesim neticede biz takim halinde basari istiyoruz bireysel degil takimin hali iyiye gitsin emegi gecen herkese teskkur eder bagrimiza basriz yok oyle degilde tersi olur basarili olmayan birisi olursa onunda herhalde teknik heyet gergini yapar bu ne size nede bize kalmis bir durum saglicakla kalin .
MOS-BY-58 21.11.2006, 23:41 Ben sahsen Yasir'i fazla izleyemedim, oynadigi maclarda da fazla göze batmadi... Ama adam her mac 90 dakika oynadigina göre takima faydali yaptigi isler olmali ki hocalar ondan vazgecmiyor...O kadarini da hocalar bilsin artik... Zamaninda Bülent Uygun da gol krali olduktan sonraki sezonlarda defansif orta saha oynamisti. Adam her mac fb taraftarlari tarafindan yuhlanip tepki görüyodu ama hocasi ondan hic vazgecmiyordu. Dogrusu artik pek de göze hos gelen isler yapmiyordu, gol atmiyordu mesela ama yine de vazgecilmezdi. Cünkü hocasi ona orta sahada rakibi bozma ve top kapma görevi veriyordu ve o takimin en cok top kapan oyuncusuydu. Demem o ki tribünler memnun olmasa da hocasinin verdigi isi layikiyla yapiyordu.
sivasli_boy 22.11.2006, 00:17 HELAL OLSUN YASİR ELMACI TARBZONSPOR VE BESİKTAS MACLARİNDAKİ OYUNUYLA MACI KAZANDIRAN GİZLİ ADAMDİ VE KENDİSİNİ İZLEMEDEN ELEŞTİRENLERE TOKAT GİBİ BİR CEVAPTİ HELAL OLSUN YASİR HEP BOYLE OL...
abdullah58 22.11.2006, 01:12 BU YASIRI HEPIMIZ TENKIT EDIYORUZ KISACASI BEGENMIYORUZ-AMA-
GELEN BÜTÜN HOCALAR ONDAN VAZ GECMIYORLAR ANLAMADIM GITTI
ISMAIL KARTAL-WERNER LORANT-KAROL PECZE-VE SIMDIDE BÜLENT UYGUN-
AMA ALLAH VAR BESIKTAS VE TRABZON MACLARINDA ADAM COK CALISTI
HAKKINI YEMIYELIM-HIC DURMADAN KOSTU
abdullah58 22.11.2006, 01:16 YASIR KARDES SENI EN COK TENKIT EDENLERDEN BIRI BENDIM
TABIKI BESIKTAS VE TRABZON MACINDAKI GIBI OYNARSAN
SANA SÖYLEYECEK HIC BIR TENKITIMIZ OLMAZ
ARTIK PISTIN OLGUNLASTIN-INSALLAH DEVAMI BÖYLE IYI GELIR
ya siz delirmisiniz galibaa takiminn beyni ooo orta sahayi hakan bayraktar ile derliipp toplayan onlarr
yasir de cok iyi oynuyyooo
Ya yapmayın etmeyin Sivasspor formasını giyen her futbolcu o formanın hakkını verir.Yasir sezona kötü başlamış olabilir fakat şuan takımın en iyilerinden biri,zamanla çok daha iyi olacaktır.Bir oyuncu kaybetmek çok kolay ama kazanması çok zor..
1967_DERNEK_NAİL 04.12.2006, 00:51 ya siz delirmisiniz galibaa takiminn beyni ooo orta sahayi hakan bayraktar ile derliipp toplayan onlarr
yasir de cok iyi oynuyyooo yav halil gardaş yasirin tırabzon spor maçından başka han gimaçta faydalı olmuş
SVS_5858 04.12.2006, 12:46 Yeter Arkadaşlar bi futbolcunun üstüne bu kadar gidilmez adam elinden geleni yapıyor bence başarılıda oluyor bi adamın üstüne bu kadar gitmeyin
SubaruGral 04.12.2006, 13:17 Yasir in tek eksiği tekniği yok malasef buda cok önemli bişi bence her mac 90 dakika oynamasa ii olur carvalho var hakan var onları neden oynatmıyo tek önlibero yasın le sergio mu var anlamadım gitti . sivasspor da en sevdiğim oyuncu wooter ve balili
arkadaslar gorev adamı cok bısey beklemyın yasırden ama yeterli degil gercekten..... inamoto cımbomda nası oynuyosa yasırde sivasda oyle oynuyo :D
herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor helal olsun Yasir şahsen beni utandırdın savaşıyorsun şimdi inşallah daha güzel olursun
Alayına İsyan En Kralına Hodrimeydan______Çılgınlar58__ ____
Bilmiyorum5 04.12.2006, 17:45 YASIR GAYET IYI OYNUYO BIRAZ DIKATLI IZLEYIN EY ELESTIRENLER AYRICA ONCE MUSA KUSA BAKIN MUSA BATIRIYO KAC HAFTADIR VE ILK 11 CIKIYO BARI ONUN HATALARINI TELAFI EDEN BI YASIR OYNASIN YOKSA ORTA SAHA COKER SERGI YASIR HAKAN BAYRAKTAR NORDIN BU TAKIM ORTA SAHASI GERISI YALAN
Dark Force 04.12.2006, 18:06 son zamanlarda sahada birşeyler yapmaya çalışıyor en üst seviyesinde oynuyor yasirin en son oynama sınırı bu kadar süper lig oyuncusu için bu performans yeterli değil
Bilmiyorum5 04.02.2007, 15:54 YASIR GAYET IYI OYNUYO BIRAZ DIKATLI IZLEYIN EY ELESTIRENLER AYRICA ONCE MUSA KUSA BAKIN MUSA BATIRIYO KAC HAFTADIR VE ILK 11 CIKIYO BARI ONUN HATALARINI TELAFI EDEN BI YASIR OYNASIN YOKSA ORTA SAHA COKER SERGI YASIR HAKAN BAYRAKTAR NORDIN BU TAKIM ORTA SAHASI GERISI YALAN
SÖZLERİMİN SONUNA KADAR ARKASINDAYIM BU GUN KU RIZE MACINDA DA GORDUK NE KADAR BASARILI OLDUGUNU HERZAMAN DIYORUM YASIR BU TAKIMIN EN IYI ORTASAHA OYUNCUSU DUR WOTER YASIR BU TAKIM ORTA SAHASI ************ SENI SEVIYORUZ YASIIRRRR ***********
YASİR HER ZAMAN GÖREV ADAMI OLDUĞU İÇİN VE GÖREVİ ZOR OLDUĞU İÇİN BAZEN KİLİT BÖLGELERDE YAPTIĞI HATALARDAN DOLAYI ELEŞTİRİLSEDE ŞU BİR GERÇEK OYNAMAYA DEVAM EDİYOR.%80 BAŞARILI OLDUĞUNU HER KEZ YAZIYOR.İNŞALLAH TARAFTARLARDA YORUMCULARI İYİ TAKİP EDERLER.VE YASİRİN NOTLARINI İYİ İNCELERLER.
RİZE MAÇINDA OYUNDA KALDIĞI SÜRECE TEKRAR BAŞARISI ALKIŞLANMIŞTIR.
yigido_furkan 04.02.2007, 16:16 bugun gercekten harikaydı attıgı calımlar caldıgı toplar bnce bugun takımın en iyisiydi böyle devam et yasirr
sivasli_boy 04.02.2007, 16:56 yasırı bu gune kadar hep destekledim ve destekliyecegim de adam rize macında tarih yazdı daha ne yapsin orta sahanın tum yuku onun uzerinde zaman zaman hatalar da yapacaktir boyle bi oyuncu bir kalemde silip atmak kolay mı ? lutfen bundan sonraki elestirilerinizi de YASİR ELMACIYI canlı canlı ızledikten sonra yapın...
corners19 04.02.2007, 17:08 yasire haksızlık yapıyosunuz sivasspor niye rakibe zor pozisyon veriyo bi düşünün defansta cam can hakkı servert ve hayrettin gibi teknik adamlar var orta sahadada fran sergio ve yasir gibi koşan mücadele eden ve top çalan adamlar var bülent uygun niye hakan bayraktarı takımda istemedi biliyo musunuz? benim dşüncem hakan bayraktar iyi futbolcu hatta alındığında çok sevinmiştim ama bu sezon onda bi düşüş vardı ve taktik anlayışı yapamıyor top çaldığında oyun kurmuyor bi fazla koşmuyordu bunların hepsini geçen sene hakan yapıyordu ama bu sezon bunları yapamayınca bülent uygun onu yedeğe çekti ve yasir şans verdi va oda görevini iyi yapıyorki bülent uygun ona hala şans veriyor
aykut-akay 04.02.2007, 17:34 http://www17.mackolik1.com/img/oyuncu/1034_01.jpg
daha detayli birseyler yazsaydin :)
abdurrahim_58 04.02.2007, 17:41 Arkadaslar Yasir Sivassporumuz süper lige cıkarken en cok emegı gecmiş futbolculardan biri.Onu bu sekılde rencide etmemiz biraz ayıp olmuyor mu?
Her hafta 11'de cıkması meselesine gelınce her oyuncu iyi oynadıgından degıl bazen bir özelliğinden dolayı sahaya sürülür. Yasir'in de demekki bir özelliği var ki Blent hoca ilk 11 de sürüyor. O özelliğinide Bülent hocaya sormak lazım vardır onun bir bildiği.
serhankaburcuk 04.02.2007, 17:46 Yasir Elmacı dünyanın en iyi futbolcusu olsada gözümde değil.Bugün çok iyi oynadı kabul ediyorum ama İki sezondur Konya maçlarında oynamıyor.İnşallah başarılı olurda bizde utanırız...Bugün alkışlayarak gönderdik onu ama inşallah Konya maçındada alkışlarız onu...
yasir bizim gorunmez kahramanimizz boyle devammm ett
Bilmiyorum5 04.02.2007, 18:34 Yasir Elmacı dünyanın en iyi futbolcusu olsada gözümde değil.Bugün çok iyi oynadı kabul ediyorum ama İki sezondur Konya maçlarında oynamıyor.İnşallah başarılı olurda bizde utanırız...Bugün alkışlayarak gönderdik onu ama inşallah Konya maçındada alkışlarız onu...
YASIRE BEN KEFILIM EMINIM KONYA MACINDAN SONRADA ALKISLIYACAZ YASIRIN KALITESI BELLI
YASIRE BEN KEFILIM EMINIM KONYA MACINDAN SONRADA ALKISLIYACAZ YASIRIN KALITESI BELLI
Yasir bugün kü iyi oyunuyla bir devre de bir maçta iyi oynama hakkını doldurdu. Artık bundan sonraki maçlarda rakibin arkasına saklanır ve kaçar dövüşür... Konya maçlarında da oynamama sözünde Serhan abiye katılıyorum rakip Konya olunca forma numarasının hakkını veriyor... Kalitesi belli diyorsun ama bu zamana kadar öyle çokta bir kalite göremedik ben olsam Yasir için Ertuğrul'u harcamazdım ama ne yaparsın biz böyleyiz kendi memleketimizin çocuğuna sahip çıkmayız...
Bilmiyorum5 04.02.2007, 18:53 YASİRDE BİZİM MEMLEKETİMİZİN COCUGU İLLAHA NÜFUSUNDA SİVAS MI YAZMALI EGER YASIR KOTU OLAYDI HAKAN BAYRAKTAR ERTUGRUL CARVALHO GIBI ADAMLARI YOLLAMADAN ONCE SIMDI YE ONU YOLLARDIK YASIRIN KAC MACINI TRBUNDEN IZLEDIN ???????? BENCE YASIRIN FAYDASI YARARI BELLI HER MAC AYNI GECEN GENCLER BIRLIGI MACINDADA COK IYIYDI DEVAMIDA GELICEK BEN YASIRE INANIYORUM HERHALDE FORMAMIN ARKASINA ISIM YAZDIRICAK OLSAM BALILI - WOOTER - YADA YASIR YAZDIRIRDIM
YASİRDE BİZİM MEMLEKETİMİZİN COCUGU İLLAHA NÜFUSUNDA SİVAS MI YAZMALI EGER YASIR KOTU OLAYDI HAKAN BAYRAKTAR ERTUGRUL CARVALHO GIBI ADAMLARI YOLLAMADAN ONCE SIMDI YE ONU YOLLARDIK YASIRIN KAC MACINI TRBUNDEN IZLEDIN ???????? BENCE YASIRIN FAYDASI YARARI BELLI HER MAC AYNI GECEN GENCLER BIRLIGI MACINDADA COK IYIYDI DEVAMIDA GELICEK BEN YASIRE INANIYORUM HERHALDE FORMAMIN ARKASINA ISIM YAZDIRICAK OLSAM BALILI - WOOTER - YADA YASIR YAZDIRIRDIM
Bizim memleketimizin çocuğu (!) doğru bu yüzden Konya maçlarında memleketine kazık atıyor... Bne çok maçını seyrettim tribünden 2. ligden beri biliyorum ben bu adamı... Ama senin bilmediiğin bazı şeyler var ben onun menejerinide biliyorum, menejeriyle olan yüzdesinide bana benim bildiğim şeyleri anlatma... Carvalho'yu bilmem ama Hakan ile Ertuğrul'un gidiş sebeplerini gayet iyi biliyorum... Ben Yasir'e inanmadığımı gayet açık bir şekilde yazıyorum ve benim gibi düşünenler çok... Bu söylediğim kişilerde içerde, dışarda bütün Sivasspor maçlarına giden kişiler... Formanın arkasına ne yazdıracağın da beni hiç ilgilendirmez...
Bilmiyorum5 04.02.2007, 19:06 SEN O ZAMAN ACIK ACIK SIVASSPORUN EKMEGINI YIYEN SIVASSPOR ICIN TER AKITAN VE SIVASSPORUN BASARISI ICIN UGRASAN BU ADAMA SIVASSPORU SATIYO DIYOSUN BUNU NASIL KABUL EDEBILIRIM KI O ZAMAN HERKES SEVMEDIGINE SATIYO DESIN O ZAMAN BIZ BU GUN RIZEYI YENDIK RIZA HOCADA BU MACI SATTI OLUR MU BOYLE BIR MANTIK FUTBOL PROFESYONEL ISI DOGDUGUN YER DEGIL DOYDUGUN YER DERLER YASIR SIVAS VE SIVASSPOR ICIN OYNUYOO EMINIM KI SENE SONUNA KADAR BU PERFORMANSINI DEVAM ETTIRIR BEN DE BU TAKIM TARAFTARIYIM BENDE PARA VERIP TRBUNE OTURUYORUM EGER BI PARA VERIP + ZAMANIMI BU TAKIMA AYIRIYOSAM KARSILIGINDA DA GUZEL KIRAN KIRANA MAC IZLEMEK ISTERIM BANA BUNU YASIR COK IYI SEKILDE VERIYO TESEKKURLER YASIR
SEN O ZAMAN ACIK ACIK SIVASSPORUN EKMEGINI YIYEN SIVASSPOR ICIN TER AKITAN VE SIVASSPORUN BASARISI ICIN UGRASAN BU ADAMA SIVASSPORU SATIYO DIYOSUN BUNU NASIL KABUL EDEBILIRIM KI O ZAMAN HERKES SEVMEDIGINE SATIYO DESIN O ZAMAN BIZ BU GUN RIZEYI YENDIK RIZA HOCADA BU MACI SATTI OLUR MU BOYLE BIR MANTIK FUTBOL PROFESYONEL ISI DOGDUGUN YER DEGIL DOYDUGUN YER DERLER YASIR SIVAS VE SIVASSPOR ICIN OYNUYOO EMINIM KI SENE SONUNA KADAR BU PERFORMANSINI DEVAM ETTIRIR BEN DE BU TAKIM TARAFTARIYIM BENDE PARA VERIP TRBUNE OTURUYORUM EGER BI PARA VERIP + ZAMANIMI BU TAKIMA AYIRIYOSAM KARSILIGINDA DA GUZEL KIRAN KIRANA MAC IZLEMEK ISTERIM BANA BUNU YASIR COK IYI SEKILDE VERIYO TESEKKURLER YASIR
Ben farklı şeyler söylüyorum sana elle tutulur kanıtlar söylüyorum sen bana afaki şeylerden bahsediyon. Hoca kapat bu konuyu anlaşıldı sen düşündüğüm kadarda bu işlere aşina bilen biri değilsin o kadar para alıyor bi zahmet koşup oynasın ben koşacak değilim ya...
Yasir bugün kü iyi oyunuyla bir devre de bir maçta iyi oynama hakkını doldurdu. Artık bundan sonraki maçlarda rakibin arkasına saklanır ve kaçar dövüşür... Konya maçlarında da oynamama sözünde Serhan abiye katılıyorum rakip Konya olunca forma numarasının hakkını veriyor... Kalitesi belli diyorsun ama bu zamana kadar öyle çokta bir kalite göremedik ben olsam Yasir için Ertuğrul'u harcamazdım ama ne yaparsın biz böyleyiz kendi memleketimizin çocuğuna sahip çıkmayız...
KARDEŞİM SİVASTA OLDUNUZ SÜRECE GİDİN BÜLENT HOCANIN YANINA.HERKEZ RAHAT BULUNUYOR ZATEN.BÜLENT HOCAYA SORUN.ÇÜNKÜ 5 SENEDEN BERİ SİVASSPORDA BÜLENT HOCA.DEYİNKİ YASİR SİVASSPORA NE VERDİ.SONRA GELİN BURAYA YAZIN DUYDUNUZ ŞEYLERİ.GÖRDÜĞÜNÜZÜ YAZMAYIN AMA.SİSTEME GÖRE HİÇ DEĞİLSE NASIL BİR GÖREV YAPTINI ANLARSINIZ.
HAYRET BİRŞEY YA..OYUN DİZİLİŞİNİ VE SİVASSPORUN NASIL BİR TAKTİK YAPACAĞINI BİLİYORMUSUNUZ DA YASİRİ YERDEN YERE VURUYORSUNUZ MAÇTA GÖRDÜĞÜNÜZ OYUNUNA GÖRE.İLK DEFA İYİ OYNADIĞINI GÖRMÜŞMÜŞMÜŞ.
HADİ CANIM SENDE.
YASİR BİZİM FUTBOLCUMUZ.BEĞENİLMİYORSA BEĞENMEYEN YORUM YAPMAZ.HİÇ DEĞİLSE 20 BİN üyeli BİR SİTEDE FUTBOLCULARINI KÖTÜLÜYORLAR DEMESİNLER.HER YERDEN İNSAN GİRİYOR BU SİTEYE.YAZMAYIN ARKADAŞ SEVMİYORSANIZ.
BEĞENMEYEN YAZMASIN ARKADAŞ.
yasirin çokta umrundaydı sanki.taraftar beni eleştiriyor diye çokta üzülüyor sanki.boş işler yapıyor herkez boş.taraftarlık burda değil.......
4 eylülü dolduramıyorsak kimseyi eleştirmeyin arkadaş.doldurmayanları eleştirin.bırakın yasirle oynamayı.
KARDEŞİM SİVASTA OLDUNUZ SÜRECE GİDİN BÜLENT HOCANIN YANINA.HERKEZ RAHAT BULUNUYOR ZATEN.BÜLENT HOCAYA SORUN.ÇÜNKÜ 5 SENEDEN BERİ SİVASSPORDA BÜLENT HOCA.DEYİNKİ YASİR SİVASSPORA NE VERDİ.SONRA GELİN BURAYA YAZIN DUYDUNUZ ŞEYLERİ.GÖRDÜĞÜNÜZÜ YAZMAYIN AMA.SİSTEME GÖRE HİÇ DEĞİLSE NASIL BİR GÖREV YAPTINI ANLARSINIZ.
HAYRET BİRŞEY YA..OYUN DİZİLİŞİNİ VE SİVASSPORUN NASIL BİR TAKTİK YAPACAĞINI BİLİYORMUSUNUZ DA YASİRİ YERDEN YERE VURUYORSUNUZ MAÇTA GÖRDÜĞÜNÜZ OYUNUNA GÖRE.İLK DEFA İYİ OYNADIĞINI GÖRMÜŞMÜŞMÜŞ.
HADİ CANIM SENDE.
YASİR BİZİM FUTBOLCUMUZ.BEĞENİLMİYORSA BEĞENMEYEN YORUM YAPMAZ.HİÇ DEĞİLSE 20 BİN ÜZERİNDEKİ BİR SİTEDE FUTBOLCULARINI KÖTÜLÜYORLAR DEMESİNLER.HER YERDEN İNSAN GİRİYOR BU SİTEYE.YAZMAYIN ARKADAŞ SEVMİYORSANIZ.
BEĞENMEYEN YAZMASIN ARKADAŞ.
Ben beğendiğimi de yazarım beğenmediğimi de arkadaş... Bunu yazmak için kimseye soracak değilim... Benim anlamadığım sizler hiç bir futbolcuya bu kadar sahip çıkmazken Yasir'i babanızın oğluymuş gibi savunuyorsunuz... Ben ssizin o kadar Sivaslı olduğunuzu bileydim ki takımdaki Sivaslı oyuncuları böyle savunaydınız...Ama bizim millet kendi adamına sahip çıkmaz... Ayrıca söylediklerim "mışlı, muşlu" değil bilakis bilinen şeyler ama sizler çok sevdiğiniz takımınızı bu kadar yakından takip etmiyorsanız yapacak birşeyim yoktur...
Ben beğendiğimi de yazarım beğenmediğimi de arkadaş... Bunu yazmak için kimseye soracak değilim... Benim anlamadığım sizler hiç bir futbolcuya bu kadar sahip çıkmazken Yasir'i babanızın oğluymuş gibi savunuyorsunuz... Ben ssizin o kadar Sivaslı olduğunuzu bileydim ki takımdaki Sivaslı oyuncuları böyle savunaydınız...Ama bizim millet kendi adamına sahip çıkmaz... Ayrıca söylediklerim "mışlı, muşlu" değil bilakis bilinen şeyler ama sizler çok sevdiğiniz takımınızı bu kadar yakından takip etmiyorsanız yapacak birşeyim yoktur...
bırak bu sivaslıyız muhabbetlerini.
eee ben sordum bület hocaya.yasire tepki var hocam duyuyormusun dedim.oda beni ilgilendirmez.en zor görev onda ve oynatabileceğim ve güvendiğim tek oyuncu.
git bülent hocaya sende sor.haaaa yasiri konyalı die sevmiyorsanda sana söle diyeyim.memleketi katma ortaya.onlarda ekmeğinin peşinde.giydiği formaya ihanet etmezler.
gökan bozkayanın ailesi kayseri kökenli.benim akrabalarımdan yaralanan ve zarar gören olmuş kayseride spor olaylarında..onuda ben sevmiyorum diyemem.çünkü gökan sevdiğim takıma layık görülmüş ve sivasa getirilmiş.aynı yasir gibi.
bırak bu işleri.sivaslıyız değilsiniz deme kimseye.bide babamın oğlu die değil takımımda hizmet yaptığı için seviyorum.varmı bir itirazın.
BAKTINMI ÇİZELGELERE.TAKİPCİLER DEMİ YALAN SÖYLÜYOR YASİR HAKKINDA.YORUMCULARDAMI YALAN SÖLÜYOR.YOKSA SEN SADE YASİRİN ISKA GEÇTİĞİ BİR KAÇ POZİSYONDAMI TAKILI KALDIN HEP.VAY BE YASİR EŞİTTİR HATALARI.....eee artılarınıda söle.bilemessinki.
artısı bülent hocanın güvendiği biri.hadi yaz bişeyler.ama sana daha yazmam cevap.sen yaz dur.....
yasin_58 04.02.2007, 20:15 haklısın kardeşim helal olsun..
arkadaslar bukadar kotulemeyın sonucta rize macında adam iyi mücadele etti
_DeReBeYi_ 04.02.2007, 20:54 YASiR GiT GiT GiTTTTTTTTTT
YAW BU ADAMI HANGi AKILA HIZMET OYNATIYOR HAYRET EDIYORUM SIVAS A GELDI GELELI BIR GUZEL TOP OYNADIGINI GORMEDIM DAHA BU ADAMI HER MACTA 90 DK OYNATIYORLAR ( YASiR ARTIK GiTTTTTTTTTTTTTTTTT) GIT YOZGATA GERİ MARDiNE ELAZIGA GiTTE NEREYE GIDERSEN GiTTTTT
1967_CLUB_10UR 04.02.2007, 20:57 eğri oturalım doğru konuşalım bu gün yasirin oyunun fazla takip edemedim gerçi maçın çoğunu izleyemedim ama şunu sölüyüm ben yasiri şahsen istemiyorum ve oyunu beni çok ilginledirmiyor..
bırak bu sivaslıyız muhabbetlerini.
eee ben sordum bület hocaya.yasire tepki var hocam duyuyormusun dedim.oda beni ilgilendirmez.en zor görev onda ve oynatabileceğim ve güvendiğim tek oyuncu.
git bülent hocaya sende sor.haaaa yasiri konyalı die sevmiyorsanda sana söle diyeyim.memleketi katma ortaya.onlarda ekmeğinin peşinde.giydiği formaya ihanet etmezler.
gökan bozkayanın ailesi kayseri kökenli.benim akrabalarımdan yaralanan ve zarar gören olmuş kayseride spor olaylarında..onuda ben sevmiyorum diyemem.çünkü gökan sevdiğim takıma layık görülmüş ve sivasa getirilmiş.aynı yasir gibi.
bırak bu işleri.sivaslıyız değilsiniz deme kimseye.bide babamın oğlu die değil takımımda hizmet yaptığı için seviyorum.varmı bir itirazın.
BAKTINMI ÇİZELGELERE.TAKİPCİLER DEMİ YALAN SÖYLÜYOR YASİR HAKKINDA.YORUMCULARDAMI YALAN SÖLÜYOR.YOKSA SEN SADE YASİRİN ISKA GEÇTİĞİ BİR KAÇ POZİSYONDAMI TAKILI KALDIN HEP.VAY BE YASİR EŞİTTİR HATALARI.....eee artılarınıda söle.bilemessinki.
artısı bülent hocanın güvendiği biri.hadi yaz bişeyler.ama sana daha yazmam cevap.sen yaz dur.....
Benide kendi görüşlerim bağlar hoca Bülent hoca beni bağlamaz Bülent hocada seviyor diye sevmek zorunda değilim... Ben hala sözümde ısrarcıyım bana bu futbolcunun ilk yarıda Trabzon maçı dışında oynadığı bir maçı göster... İlk yarıda ki maçlarını biliyorum gecen yılkileri biliyorum bana bildiğim topçuları savunma ben sözlerimin her zaman arkasındayım buraya yazdıklarımın hiçbiri afaki şeyler değil hepsi gerçek ama kaynakları bana kalsın sen bunları bil yeter...
Benide kendi görüşlerim bağlar hoca Bülent hoca beni bağlamaz Bülent hocada seviyor diye sevmek zorunda değilim... Ben hala sözümde ısrarcıyım bana bu futbolcunun ilk yarıda Trabzon maçı dışında oynadığı bir maçı göster... İlk yarıda ki maçlarını biliyorum gecen yılkileri biliyorum bana bildiğim topçuları savunma ben sözlerimin her zaman arkasındayım buraya yazdıklarımın hiçbiri afaki şeyler değil hepsi gerçek ama kaynakları bana kalsın sen bunları bil yeter...
dostum sana tavsiyem şu olacak.gözüne at gözlüğü tak yasire top gelince.biz izlemekten keyif alıyoruz.
hadi allaha emanet ol.eczanelerde satılmıyor kullanacağın şey haberin ola:)
senide seviyorum.sivaslı olman yeter musab.
Bilmiyorum5 05.02.2007, 11:53 Ben beğendiğimi de yazarım beğenmediğimi de arkadaş... Bunu yazmak için kimseye soracak değilim... Benim anlamadığım sizler hiç bir futbolcuya bu kadar sahip çıkmazken Yasir'i babanızın oğluymuş gibi savunuyorsunuz... Ben ssizin o kadar Sivaslı olduğunuzu bileydim ki takımdaki Sivaslı oyuncuları böyle savunaydınız...Ama bizim millet kendi adamına sahip çıkmaz... Ayrıca söylediklerim "mışlı, muşlu" değil bilakis bilinen şeyler ama sizler çok sevdiğiniz takımınızı bu kadar yakından takip etmiyorsanız yapacak birşeyim yoktur...
YAHU YASIRDE BIZIM MEMLEKETIMIZIN COCUGU NE DEMEK BU YANI BIZ ERTUGRULA DA HAYRETTINEDE SAHIP CIKMASINI YERI GELDIMI BILIRIZ ILLE DE NUFUSUNDA SIVASMI YAZICAK BENIM GOZUMDE SERVETDE YASIRDE SIVASLIDIR ADAMLAR SANKI SIVASLI GIBI YILMADAN MUCADELE EDIYO BEN BU MUCADELEYI GORDUKTEN SONRA VARSIN KONYALI OLSUN HEPSI BIZIM KARDESIMIZ SIMDI O ZAMAN KONYA MACLARINDA DUZGUN OYNASIN DIYCEKSIN ADAM DUZGUN OYNUYO ZATEN HERKES HATA YAPABILIR BU KONYA MACINDA OLDU DIYE YASIR MACI SATTI DEMEK DEGIL
dostum sana tavsiyem şu olacak.gözüne at gözlüğü tak yasire top gelince.biz izlemekten keyif alıyoruz.
Hoca seninkide saplantı olmuş bunu bil işin zor tedavi gör :) Biraz da futbol dersi al belki o zaman beni anlarsın.... Sende Allah'a emanet ol...
Hoca seninkide saplantı olmuş bunu bil işin zor tedavi gör :) Biraz da futbol dersi al belki o zaman beni anlarsın.... Sende Allah'a emanet ol...
yasirin formasını yollayayım sana.önünde sivasspor arması var.
halı saha maçlarında giyersin,yasir olursun:)
muah muah gardaşım bye:D
anlayışın için sağol
En istikrarlı isimlerimizden biri.Ne olursa olsun Sivas forması giyen bi isim.Bence görevinide yapıyor.Bülent hoca zaten beğeniyor geriye diyecek söz kalmıyor.Benimde sevdiğim bir isim.Konyalı diye oynatmayalım mı? O zaman tüm takım Sivaslı olmak zorunda olsun böyle bir şey yok..
yigido Atilla 05.02.2007, 13:19 Yasir tam bir görev adami ve görevini sahada en iyi yapanlardan biri takimin moralini kimsenin bozmaya hakki yok sivasspor üs siralara hizli bir sekilde tirmaniyor takimi desteklemek ve moral vermek varken sivassporun bir futbolcusuna bu kadar yüklenmenin kimseye faydasi yok ben yasiri begeniyorum yasir bir Alex degil bir Haci da degil orta sahada hocasinin verdigi görevi sahada en bir sekilde yerine getirenlerin basinda geliyor yasire bülent hocaninda güvendigine göre ortada hic bir sorun yok
rize macında takımın en iyilerinden biriydi oy yüzden yasir eleştirmek yersiz zaten oyundan cıkarkende tribunler tarafından baya alkış aldı...
cılgın sivasli 05.02.2007, 14:31 gardaslarım yasır bence guzel futbolcu ve bence gıtmesın kalıtelı futbolcu ve caykur rıze macında cok guzel oynadı ben begendım tabıkı sız bılırsınız
1967_DERNEK_NAİL 05.02.2007, 14:55 valla yalan olmasın yasirin ilkdefa güzel oynunu rize maçında gördüm inşallah bu oynuna devam eder
1967_Dernek_Murat 05.02.2007, 15:15 AMA RİZE MACIN DAKİ OYNADIGI GÖZ DOLDURUCU VE GÜZEL OYNU İÇİN TEŞEKKÜRLER EDRİM.
3 HAFTA SONRA SİVASSPOR KONYASPOR KARŞILAŞMASINDAN SONRA GEREKENİ YAZACAGIM.
SİVASSPOR KONYASPOR MACINI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM
GEÇEN SEZON VE BU SEZON BAŞINDA YASİR'İ ÇOK ELEŞTİRDİM AMA KENDİNİ TOPARLADI VE İYİ Bİ GRAFİK YAKALADI...
GERÇEKTEN CANLA BAŞLA MÜCADELE EDİYOR...
UMARIM BÖYLE DEVAM EDER VE MİLLİ TAKIMA KADAR YÜKSELİR...
YASİR KONYASPORA GOOL ATARSA NE GÜLERİM SİZE VALLAHİ.
İYİ OYUNUDA YETERLİ OLUR ZATEN SİZLERE,NE GÜLERİM VALLAHİ SİZE.
1967_Dernek_Murat 05.02.2007, 16:21 dostum sana tavsiyem şu olacak.gözüne at gözlüğü tak yasire top gelince.biz izlemekten keyif alıyoruz.
HAKLISIN GARDAŞ GÖZLÜK KONUSUN DA AMA O GÖZLÜGÜ MUSAB DEGİL SEN TAK BIRAKIN YAV ADAM Bİ MACDA GÜZEL OYNADI DİYE ADAMI KRAL EDDİNİZ GECEN SENE Kİ KONYA MACINA BAKIN HERŞEYİ İYİ ANLATIYOR O MAC HA BU SENEKİ KONYA MACINIDA İZLEYİN .
RİZE MACINI İYİ OYNADI DİYE YAGMI CEKELİM.
ŞU TAKIMDAN GİDECEK ADAM VARSA O DA YASİR ELMACI DIR .
Bilmiyorum5 05.02.2007, 16:22 YASİR KONYASPORA GOOL ATARSA NE GÜLERİM SİZE VALLAHİ.
ınsaallah KARDES VE YA ASIST YAPSADA RAZIYIM SU RIZE MACINDAKI YANI HER ZAMANKI BASARILI FORMUNU INSAALLAH O MACTA IKIYE KATLARDA UTANDIRI SU YIKICI ELESTIRI YAPANLARI
1967_Dernek_Murat 05.02.2007, 16:23 YASİR KONYASPORA GOOL ATARSA NE GÜLERİM SİZE VALLAHİ.
SEN GÜLMEYİ BİLİYON MU. KONYA MACINDA GÖRÜŞÜRÜZ
Bilmiyorum5 05.02.2007, 16:23 HAKLISIN GARDAŞ GÖZLÜK KONUSUN DA AMA O GÖZLÜGÜ MUSAB DEGİL SEN TAK BIRAKIN YAV ADAM Bİ MACDA GÜZEL OYNADI DİYE ADAMI KRAL EDDİNİZ GECEN SENE Kİ KONYA MACINA BAKIN HERŞEYİ İYİ ANLATIYOR O MAC HA BU SENEKİ KONYA MACINIDA İZLEYİN .
RİZE MACINI İYİ OYNADI DİYE YAGMI CEKELİM.
ŞU TAKIMDAN GİDECEK ADAM VARSA O DA YASİR ELMACI DIR .
RİZE MACINI İYİ OYNADI DİYE YAGMI CEKELİM USTUNE KISA BI YORUM KONYA MACINDA KOTU OYNADI DIYE REST MI CEKELIM
1967_Dernek_Murat 05.02.2007, 18:58 yasirin çokta umrundaydı sanki.taraftar beni eleştiriyor diye çokta üzülüyor sanki.boş işler yapıyor herkez boş.taraftarlık burda değil.......
4 eylülü dolduramıyorsak kimseyi eleştirmeyin arkadaş.doldurmayanları eleştirin.bırakın yasirle oynamayı.
NE DEMEK İSTİYON SEN BİZ SİVASSPOR'UN GEREK İÇ SAHA GEREK DIŞ SANA DA HER ZAMAN HER YERDE TARAFTARLIK GÖREVİMİZİ YAPTIK BİZİM BU TAKIMI ELEŞTİRMEYE HAKKIMIZ VAR BİZ EGER BU ZAMANA KADAR 68 BİN KİLOMETRE YOL YAPTIYSAK.
BENİM COCUGUM HASTANEDE YATTI BEN DEPLASMANA GİTTİM.
ELEŞTİRMEYEDE HAKKIM VAR KİMSE KONUŞAMAZ.
YASİRİN COKDA UMRUNDAYDI DERKEN NE AMAÇLA SÖYLEDİN.
BİZ TARAFTAR GURUBU OLARAK YASİRİN UMRUNDA DEGİLSEK YAZIKLAR OLSUN YASİR'E.
EGER YASİR'DE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORSA YAZIKLAR OLSUN. TARAFTAR İSDEDİGİ TOPCUYU REZİL DE EDER VEZİR DE BİZDE BİLİYORUZ OZAMAN.
1967_Dernek_Murat 05.02.2007, 19:00 RİZE MACINI İYİ OYNADI DİYE YAGMI CEKELİM USTUNE KISA BI YORUM KONYA MACINDA KOTU OYNADI DIYE REST MI CEKELIM
EVET HAKLISIN BEKİ BİR RİZE MACINDA İYİ OYNADI DİYE VEZİRMİ EDELİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM M
yasirin formasını yollayayım sana.önünde sivasspor arması var.
halı saha maçlarında giyersin,yasir olursun:)
muah muah gardaşım bye:D
anlayışın için sağol
Gardas bu takımda en son olmak isteyeceğim adam yasir bu yüzden forma göndermene gerek yok sen giy o formayı da çok istediğin ve sevdiğin yasire benze...
Beyler ben bu tartışmayı burada bitiriyorum.... Sizinle başka yerlerde tartışalım burada yazdıklarımızı başkalarıda okuduğu için uygun olmuyor... Daha iyi oynamasını elbette bizde isteriz ancak bizler buraya gördüklerimizi yazdık... Herkes aynı fikirde olacak diye bir şart yoktur sizin için iyi olan benim içinde iyi olmak zorunda değil... Bu nedenle bundan sonra buraya siz ne yazarsanız yazın ben cevap yazmayacağım...
Besyo_cu 05.02.2007, 19:48 Daha iyisni alamıyorsak elımzıdekın den fayadalanmöak gerek...
EVET HAKLISIN BEKİ BİR RİZE MACINDA İYİ OYNADI DİYE VEZİRMİ EDELİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM M
siz yasiri hiç canlı canlı seyretmediniz herhalde.yasir sivasın bence avrupada ıynayabilecek bir iki futbolcusundan biri.tam bir savaşcı.yüreğiyle oynuyor.helala olsun sana konyalı gardaşşşşşşşş.yüreğinin koyuyorsun sahaya
yasir bizim gorunmez kahramanimizz boyle devammm ett
kardeş gerçekten çok doğru söylemişsin ağzına sağlık.gerçekten görünmeyen kahraman yasir .bana göre avrupa seviyesinde bir oyuncu.
1967_CLUB_HÜSEYİN 06.02.2007, 00:14 EVET HAKLISIN BEKİ BİR RİZE MACINDA İYİ OYNADI DİYE VEZİRMİ EDELİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM M
siz yasiri hiç canlı canlı seyretmediniz herhalde.yasir sivasın bence avrupada ıynayabilecek bir iki futbolcusundan biri.tam bir savaşcı.yüreğiyle oynuyor.helala olsun sana konyalı gardaşşşşşşşş.yüreğinin koyuyorsun sahaya
biz dernek olarak bütün deplasamanlara ve iç sahadaki oynanan maçlara gidiyoruz MURAT ARKADAŞIMIZA SİZ YASİRİ CANLI SEYRETMEMİŞSİNİZ YAZMIŞSIN MURAT ARKADAŞIMIZ GİDİLEN DEPLASMANLARI GAYET GÜZEL YAZMIŞ SEN İZLEMİŞSİN HERHALDE ÇIPLAK GÖZLE.
GÖZLERİNİ AÇ İYİ İZLE
biz dernek olarak bütün deplasamanlara ve iç sahadaki oynanan maçlara gidiyoruz MURAT ARKADAŞIMIZA SİZ YASİRİ CANLI SEYRETMEMİŞSİNİZ YAZMIŞSIN MURAT ARKADAŞIMIZ GİDİLEN DEPLASMANLARI GAYET GÜZEL YAZMIŞ SEN İZLEMİŞSİN HERHALDE ÇIPLAK GÖZLE.
GÖZLERİNİ AÇ İYİ İZLE
kötü oynadığı için mi hep ilk 11deoynuyor o zaman.demekki bülent uygun işi bilmiyor size göre
jakobieen 06.02.2007, 00:33 biz dernek olarak bütün deplasamanlara ve iç sahadaki oynanan maçlara gidiyoruz MURAT ARKADAŞIMIZA SİZ YASİRİ CANLI SEYRETMEMİŞSİNİZ YAZMIŞSIN MURAT ARKADAŞIMIZ GİDİLEN DEPLASMANLARI GAYET GÜZEL YAZMIŞ SEN İZLEMİŞSİN HERHALDE ÇIPLAK GÖZLE.
GÖZLERİNİ AÇ İYİ İZLE
bana görede şu an sivassporda en iyi top oynayan futbolcuların başında yasir geliyor, orta sahada top kapan çalım atan orta yapan GOL POZİSYONUNA girebilen, o serdar denen futbol fukarasının açıklarını kapatan çok güzel işler yapıyor, umarım böyle devam eder.. orta sahada böyle bi topçumuz daha olaydı sene başından beri şu an il dört içerisindeydik :)
bana görede şu an sivassporda en iyi top oynayan futbolcuların başında yasir geliyor, orta sahada top kapan çalım atan orta yapan GOL POZİSYONUNA girebilen, o serdar denen futbol fukarasının açıklarını kapatan çok güzel işler yapıyor, umarım böyle devam eder.. orta sahada böyle bi topçumuz daha olaydı sene başından beri şu an il dört içerisindeydik :)
al işte bir futbolcu -hele bu yasirse-ancak bu kadar iyi anlatılabilir.jakobiien ağzına sağlık gardaş
jakobieen 06.02.2007, 00:48 valla yigiter ben sadece gördüğümü yazdım, tabii m.yıldız hakkında yazılanları görünce galiba bu iyi oyun anlayışı kişiden kişiye değişir diye düşünmeye başladım.. benim futbol anlayışım bu...
''m.yıldız attıysa kaliteli bi goldür kesin'' :) :)
yasiri insallah bu güzel oyunuyla beraber sivastan 4 büyüklere değilde avrupaya göndeririz.
avrupada oynar.yasire top çaldı,top kaptırdı,gol attı,gol atmadı felandı filandi dicenize..
bülent hocanın ona verdiği boşlukları kapat talimatını nasıl yaptığını izleyin.adam sağ sol yapıyor.boşluk kapatıyor.serdar her zaman patates olunca oyunda yasir onun hatasını kapatıyor.ve bu örnek tek serdar deil.ahmet çakar bile bunu anlamıştı.yasir milanda oynar örmeği vermişti.çünkü takımların golcüsü her zaman olur.ama yasirin oynadığı şekilde bulunduğu bölgede oynayacak oyuncusu olmaz demişti.ve gs li cihand bu oyuncuda yasir gibi ama her yerde görev alan özelliği var demişti.ama yasirin oynadığı yer sağlam değil.bu yüzden yasir her an ipe gide bilir demişti.ancak yasir şuan süper.çünkü hoca oynatıyor onu.bide yasir ilerleyen zamanlarda duran topların başına geçer demişti.ve rizede kullanılan serbest vuruşun getirdiği ortada ne oldunu gördük.koskoca bjk maçından sonra osman tamburacı oğlu gülmeyin ama yasire 100 puan verdim demesini bildi.trt ye sivasspor taraftarlarından izmirde oturanlar mail attı.yasiri bağlayın yayına hak ediyor konusmayı konusturun denildi.ntv de iddaa yorumu yapılan proğramda her defasında sivassporun kadrosuna bakılınca aha yasir var.sivasın %40 ı tamam.diğer yolardada başarılı olursa sivas rahat kazanır yorumları yapıldı.YANİ YASİR NELER YAPTIRMIS VAY BE..HERKES NELER DİYOR BİZ İSE KONYALI DİYE ELESTİRİYOZ.o armayı taşıması yeter...
Arkadasim Nedir Bu Yasir Sevgisi Nedir Bu Bülent Hoca Ile Cay Corba Muhabbetleri Nedir Bu Siz Bilmezsiniz Ben Bilirim Afra Tafralari Düsündügüm Seyi Cogu Arkadasta Düsünüyordur. Acikca Soracagim '' YASIR ELMACI'' Sen Misin ? Adam Bir Macta Oynadi Herkes Yigildi Buraya Neymis Efendim Milanda Oynarmis Sözleri Sudur Budur... Birakin Kendinizi Kandirmayi Takimimiz Iyi Yasir Arada Kayniyor Biz Gecen Yari Cogu Maci (Trabzonspor Maci Haric ) 10 Kisi Oynadik Konya Macinda 2 Dir Bos Kaleye Topu Yuvarlamiyor Bunda Kasit Var Acikca Söylüyorum Ve Diyorum Ki Görülsün Artik... ''Rize Macinda Süperdi'' Sans, Sanstan Baska Hic Bir Seye Baglayamazsiniz Cünkü Yasir'de Bir Insanin Futbolcu Olmamasi Icin Gerekli Olmayan Hic Birsey Yok... Bu Cümlemi Yasir'e Iyi Futbolcudur Diyenler Cözmeye Ugrasmasin Cünkü Gözleriyle Canli Canli Izledikleri Bir Oyuncu Hakkinda Bile Bile Tutarsiz Seyler Konusurken Bu Derece Zor (!) Bir Cümleyi Cözmelerini Beklemekle Hata Ederim Diye Düsünüyorum...
En Azindan Ic Saha Dis Saha Elimizden Geldigince Trübünlerde Destek Olmaya Calistigimiz Sivassporumuzu Yeterince Izledigimizi Insanlara Kanitlama Geregide Duymuyorum. Ve Burada Bakmak Görmek Olgularini Beraber Yasamayan Ve Duygularindan Arinip Objektif Yorum Yapmaktan Kacinan Siz '' Owowow '' Ve ''Bilmiyorum5'' Nickli Arkadasi Cidden Gülümseyerek Okuyorum.Alayci Gülmede Degil Bu Sadece Hayret Mimigi...
Sivasspor-Yasir Elmaci = Daha Güzel Günler...
Size Matematiksel Denkleminide Kurdum Zor Degil Bakkal Hesabi Kolay Anlayin Diye :)
Ve Bende Sizleri Musab'i Öptügünüz Seklin Daha Efendi Sekli Ile Öpüyorum.Gözlerinizden ;)
ALLAHA ŞÜKÜR HOCAmız,YÖNETİMimiz BAZI TARAFTARLAR GİBİ YASİRİ BU TAKIMDA İSTİYOR.YASİRDE TAKIR TAKIR ÇIKIYOR MAÇLARDA OYNUYOR.
İSTEMEYENLER BU SİZeYDİ.NASIL ANLARSAN ANLA.İSTERSEN KAPAK YAP İSTERSEN DOĞRU DİYORSUN SEN ARKADAŞ DE.
YASİR OYNAMAYA DEVAM EDİYOR.YASİRİ İSTEMEYENLERİ HOCA VE YÖNETİM TAKMIYOR.
HAYDİ HAYIRLI TRAŞLAR...
Arkadasim Nedir Bu Yasir Sevgisi Nedir Bu Bülent Hoca Ile Cay Corba Muhabbetleri Nedir Bu Siz Bilmezsiniz Ben Bilirim Afra Tafralari Düsündügüm Seyi Cogu Arkadasta Düsünüyordur. Acikca Soracagim '' YASIR ELMACI'' Sen Misin ? Adam Bir Macta Oynadi Herkes Yigildi Buraya Neymis Efendim Milanda Oynarmis Sözleri Sudur Budur... Birakin Kendinizi Kandirmayi Takimimiz Iyi Yasir Arada Kayniyor Biz Gecen Yari Cogu Maci (Trabzonspor Maci Haric ) 10 Kisi Oynadik Konya Macinda 2 Dir Bos Kaleye Topu Yuvarlamiyor Bunda Kasit Var Acikca Söylüyorum Ve Diyorum Ki Görülsün Artik... ''Rize Macinda Süperdi'' Sans, Sanstan Baska Hic Bir Seye Baglayamazsiniz Cünkü Yasir'de Bir Insanin Futbolcu Olmamasi Icin Gerekli Olmayan Hic Birsey Yok... Bu Cümlemi Yasir'e Iyi Futbolcudur Diyenler Cözmeye Ugrasmasin Cünkü Gözleriyle Canli Canli Izledikleri Bir Oyuncu Hakkinda Bile Bile Tutarsiz Seyler Konusurken Bu Derece Zor (!) Bir Cümleyi Cözmelerini Beklemekle Hata Ederim Diye Düsünüyorum...
En Azindan Ic Saha Dis Saha Elimizden Geldigince Trübünlerde Destek Olmaya Calistigimiz Sivassporumuzu Yeterince Izledigimizi Insanlara Kanitlama Geregide Duymuyorum. Ve Burada Bakmak Görmek Olgularini Beraber Yasamayan Ve Duygularindan Arinip Objektif Yorum Yapmaktan Kacinan Siz '' Owowow '' Ve ''Bilmiyorum5'' Nickli Arkadasi Cidden Gülümseyerek Okuyorum.Alayci Gülmede Degil Bu Sadece Hayret Mimigi...
Sivasspor-Yasir Elmaci = Daha Güzel Günler...
Size Matematiksel Denkleminide Kurdum Zor Degil Bakkal Hesabi Kolay Anlayin Diye :)
Ve Bende Sizleri Musab'i Öptügünüz Seklin Daha Efendi Sekli Ile Öpüyorum.Gözlerinizden ;)
Kendi Yazimi Alinti Olarak Aldim Neden ? 1 Kerede Anladigini Pek Düsünmüyorum Ve KONUN Üstte Kalir Korkma :) Cümle Kurmaktada Gercekten Zorluk Cekiyorsun Ama Soruma Cvb Veremedin :) Yakalandin Mi Yoksa ;) Sahislar Degil Sivasspor Kazanacak Bizim Istegimiz Bu.
Musab'in Yazdiklarinida 2. Defa Oku Derim Birseylerin Mesaji Var Orada Isine Gelmeyen Seyleride Okumalisin :) Okumaliyiz :) Okumali :)
Ben Seni Fazla Yormayacagim Güzelce Uyu Uyumicam Diyorsanda Git Yüzüne 2 Su Carp Azcik Kendine Gel Sonra Forumlari Mesgul Et Ciddi Diyorum Bir Tavsiye Bu ;)
Okumalisin Okumayim Okumali :)
Kendi Yazimi Alinti Olarak Aldim Neden ? 1 Kerede Anladigini Pek Düsünmüyorum Ve KONUN Üstte Kalir Korkma :) Cümle Kurmaktada Gercekten Zorluk Cekiyorsun Ama Soruma Cvb Veremedin :) Yakalandin Mi Yoksa ;) Sahislar Degil Sivasspor Kazanacak Bizim Istegimiz Bu.
Musab'in Yazdiklarinida 2. Defa Oku Derim Birseylerin Mesaji Var Orada Isine Gelmeyen Seyleride Okumalisin :) Okumaliyiz :) Okumali :)
Ben Seni Fazla Yormayacagim Güzelce Uyu Uyumicam Diyorsanda Git Yüzüne 2 Su Carp Azcik Kendine Gel Sonra Forumlari Mesgul Et Ciddi Diyorum Bir Tavsiye Bu ;)
Okumalisin Okumayim Okumali :)
KAPAK OLARAK ALGILAMISSIN.TAHMİN EDEBİLİYORUM.BAYAĞI KİLİTLENDİN SANIRIM.İNSAN ALINTI YAPAR YAZDIMIZI.KENDİ YAZDINI YAPMAZ.OKUDUK DAHA ÖNCEDEN ARKADAŞ YAZINI.HİÇ GEREĞİ YOKTU.
NESE SON SÖZLERİM BUKADAR.DİCEMİ DEDİM.HAYDİ ALLAHA EMANET OL AFK GARDAŞ.
KAPAK OLARAK ALGILAMISSIN.TAHMİN EDEBİLİYORUM.BAYAĞI KİLİTLENDİN SANIRIM.İNSAN ALINTI YAPAR YAZDIMIZI.KENDİ YAZDINI YAPMAZ.OKUDUK DAHA ÖNCEDEN ARKADAŞ YAZINI.HİÇ GEREĞİ YOKTU.
NESE SON SÖZLERİM BUKADAR.DİCEMİ DEDİM.HAYDİ ALLAHA EMANET OL AFK GARDAŞ.
Yok Sen Beni Bu Kadar Düsünme ;) Kendine Biraz Vakit Ayir Dislanmissin Toplumdan Biraz Gel Trübünlere Kaynas Insanlarla Olayada Yüzeysel Bakmana Sasirmadim.. Kapagi Sen Yaparsin Son Sözü Biz Yazariz :) Herkes Rütbesini Bilecek Ve Son Sözünde Cidden Hosmus :) NESE Ne Demek Anlamadim Ama Güzel Bir Kelimeye Benziyor
En Son Söyledigimi Diyorum
Okumalisin Okumaliyim Okumali ;) Yada Dinle ,Saygi Duy ! ;)
Yok Sen Beni Bu Kadar Düsünme ;) Kendine Biraz Vakit Ayir Dislanmissin Toplumdan Biraz Gel Trübünlere Kaynas Insanlarla Olayada Yüzeysel Bakmana Sasirmadim.. Kapagi Sen Yaparsin Son Sözü Biz Yazariz :) Herkes Rütbesini Bilecek Ve Son Sözünde Cidden Hosmus :) NESE Ne Demek Anlamadim Ama Güzel Bir Kelimeye Benziyor
En Son Söyledigimi Diyorum
Okumalisin Okumaliyim Okumali ;) Yada Dinle ,Saygi Duy ! ;)
dostum bu saatten sonra yazılarını mor renkle yaz.bu renk sana çok iyi yakışır.
sabah sabah namaz kılaceeez.urastıma adamuu.
yarın gece devam ederiz.
mor rengi unutma:D :) :D
edebiyat parçalıyorsun emme düsünmüyorsun.
Allah Kabul Etsin Hemso :) Ama Yasire Bol Bol Dua Et Cünkü Onun Diger Futbolculardan Daha Cok Ihtiyaci Var. Bari Duasi Olsun :) Benimde Duam Var Desin ( Bir Seyi Olsun )
Ayrica Renkler Konusuna Dikkat Ettigini Farkettirmende Hos Umarim Oradaki Yazilarda Renkli Alanlar Hafizana Kazinmistir Ben Bunu Basardim Sende... Hic Degilse Bu Saatte Uykulu Halimde Bile Hala Yerine Ulasan Sözlerim Var. Ya Olmayanlar Ne Yapacak ? Namaz Kilacam Deyip Gidiyorlarmis :)
Eywallah Gene Bekleriz ;)
bdogan58 06.02.2007, 13:02 dÜNYA DA ÖN LİBERO MU KALMADI BÜLENT HOCA
BU ADAMIN YERİNE OYNATMADIĞIN ADAM WOOTER
YASİRE HAYIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
KARDEŞ ALINMA AMA BU TOPİC ÇOK GEREKSİZ OLMUŞ ÇÜNKÜ YASİRİN MAÇLARA Bİ ETKİSİ OLMADIĞI İÇİN ONU DEĞERLENDİRMEK ÇOK ZOR.
AYRICA MAÇA ETKİSİ KONUSUNDA YASİR=İNAMOTO
O KADAR ETKİSİZ BİRİ YANİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
yasiri insallah bu güzel oyunuyla beraber sivastan 4 büyüklere değilde avrupaya göndeririz.
avrupada oynar.yasire top çaldı,top kaptırdı,gol attı,gol atmadı felandı filandi dicenize..
bülent hocanın ona verdiği boşlukları kapat talimatını nasıl yaptığını izleyin.adam sağ sol yapıyor.boşluk kapatıyor.serdar her zaman patates olunca oyunda yasir onun hatasını kapatıyor.ve bu örnek tek serdar deil.ahmet çakar bile bunu anlamıştı.yasir milanda oynar örmeği vermişti.çünkü takımların golcüsü her zaman olur.ama yasirin oynadığı şekilde bulunduğu bölgede oynayacak oyuncusu olmaz demişti.ve gs li cihand bu oyuncuda yasir gibi ama her yerde görev alan özelliği var demişti.ama yasirin oynadığı yer sağlam değil.bu yüzden yasir her an ipe gide bilir demişti.ancak yasir şuan süper.çünkü hoca oynatıyor onu.bide yasir ilerleyen zamanlarda duran topların başına geçer demişti.ve rizede kullanılan serbest vuruşun getirdiği ortada ne oldunu gördük.koskoca bjk maçından sonra osman tamburacı oğlu gülmeyin ama yasire 100 puan verdim demesini bildi.trt ye sivasspor taraftarlarından izmirde oturanlar mail attı.yasiri bağlayın yayına hak ediyor konusmayı konusturun denildi.ntv de iddaa yorumu yapılan proğramda her defasında sivassporun kadrosuna bakılınca aha yasir var.sivasın %40 ı tamam.diğer yolardada başarılı olursa sivas rahat kazanır yorumları yapıldı.YANİ YASİR NELER YAPTIRMIS VAY BE..HERKES NELER DİYOR BİZ İSE KONYALI DİYE ELESTİRİYOZ.o armayı taşıması yeter...
KARDEŞ GERÇEKTEN ÇOK DOĞRU SÖYLEMİŞSİN YASİR MİLAN OYUNCUSU GİB.YANİ BENCE SİVASSPORUN YÜZDE 40 BENCE DE
1967_Dernek_Murat 07.02.2007, 10:57 KARDEŞ GERÇEKTEN ÇOK DOĞRU SÖYLEMİŞSİN YASİR MİLAN OYUNCUSU GİB.YANİ BENCE SİVASSPORUN YÜZDE 40 BENCE DE
HEEEEE DOGDU GARDAŞ YASİR MİLANDA OYNA AMA TOP TOPLAYICILIK YAPAR ONU BELİRT HEMİİİİİİİİ :D
1967_Dernek_Murat 07.02.2007, 10:59 dostum bu saatten sonra yazılarını mor renkle yaz.bu renk sana çok iyi yakışır.
sabah sabah namaz kılaceeez.urastıma adamuu.
yarın gece devam ederiz.
mor rengi unutma:D :) :D
edebiyat parçalıyorsun emme düsünmüyorsun.
GARDAŞ SANADA KIRMIZI COK YAKIŞIYOR
KIRMIZI RENGİ UNUTMA :D
1967_Dernek_Murat 07.02.2007, 11:06 siz yasiri hiç canlı canlı seyretmediniz herhalde.yasir sivasın bence avrupada ıynayabilecek bir iki futbolcusundan biri.tam bir savaşcı.yüreğiyle oynuyor.helala olsun sana konyalı gardaşşşşşşşş.yüreğinin koyuyorsun sahaya
BEN YASİRİ HİÇ CANLI İZLEMEDİMSE KUSURABAKMA AMA GARDAŞ HİÇKİMSE İZLEMEMİŞDİR BİZ DERNEK OLARAK 63 BİN KİLOMETRE YAPTIK VE BÜTÜN İÇ VE DIŞ SAHA MACLARINA GİTTİM ŞAHSIM ADINA BEN COKKKKKKKK İZLEDİN YASİRİ AMA SANA TAFSİYEM SEN İZLE
HEEEEE DOGDU GARDAŞ YASİR MİLANDA OYNA AMA TOP TOPLAYICILIK YAPAR ONU BELİRT HEMİİİİİİİİ :D
SÖYLERMİSİN BANA PEKİ KARDEŞ NEDEN HEP İLK ONBİRDE BAŞLIYOR.WOOTER GİBİ BİRİNİ YEDEĞE BIRAKIYOR.BÜLENT HOCA MI YANLIŞ YAPIYOR.EVET EĞER HOCA YANLIŞ YAPIYORSA NEDEN SİVASPOR ÇIKIŞTA AÇIKLARMISIN KARDEŞ
1967_Dernek_Murat 07.02.2007, 11:17 SÖYLERMİSİN BANA PEKİ KARDEŞ NEDEN HEP İLK ONBİRDE BAŞLIYOR.WOOTER GİBİ BİRİNİ YEDEĞE BIRAKIYOR.BÜLENT HOCA MI YANLIŞ YAPIYOR.EVET EĞER HOCA YANLIŞ YAPIYORSA NEDEN SİVASPOR ÇIKIŞTA AÇIKLARMISIN KARDEŞ
BAŞIM GÖZÜM ÜSTÜNE GARDAŞIM WOOTER BU ZAMANA KADAR HİÇ KAR IN ÜSTÜNDE OYNAMAMIŞ YASİR İSE 4 SEZONDUR SİVAS HAVASINA ALIŞKIN
AMA ŞUNU İNKAR ETMEK AYIPTIR YASİR'İ RİZE MACINDAKİ OYNUNDAN DOLAYI CANI GÖNÜLDEN KUTLARIM VE İSTERİMKİ BÜTÜN MACLARDA AYNI OYNUNU OYNASIN .
VE BİZLERİ UTANDIRSIN
BAŞIM GÖZÜM ÜSTÜNE GARDAŞIM WOOTER BU ZAMANA KADAR HİÇ KAR IN ÜSTÜNDE OYNAMAMIŞ YASİR İSE 4 SEZONDUR SİVAS HAVASINA ALIŞKIN
AMA ŞUNU İNKAR ETMEK AYIPTIR YASİR'İ RİZE MACINDAKİ OYNUNDAN DOLAYI CANI GÖNÜLDEN KUTLARIM VE İSTERİMKİ BÜTÜN MACLARDA AYNI OYNUNU OYNASIN .
VE BİZLERİ UTANDIRSIN
iyi de yasir sadece bu maçta değil çoğu maçta ilk 11de.ve çoğu maçta ilk 11in hakkını fazlasıyla veriyor.trabzonsporluların sivas-ts maçından sonra yasir için yazdıklarının okumalıydın bence.yere göğe sığdıramdılar yasiri.
jakobieen 07.02.2007, 11:59 trabzonsporluların sivas-ts maçından sonra yasir için yazdıklarının okumalıydın bence.yere göğe sığdıramdılar yasiri.
milan konusunu abartmışsın yigiter ama bu yazdığın çok doğru, ben okumuştum şahsen :)
milan konusunu abartmışsın yigiter ama bu yazdığın çok doğru, ben okumuştum şahsen :)
ne farkı var şimdi zidorfla yasinin
jakobieen 07.02.2007, 12:09 tıpkısının aynısının benzeri :) yasir' in 30 metreden çatala kaç golü var, hadi cafu desen belki :)
arkadaslar anlayisiniz buysa helal size....gecen haftaki rize macinin en iyilerinden birisi yasirdi siz neden bahsediyorsunuz.......yasir sivasspor icin ter dökerken sizin bu sekilde böyle elestirmeniz benim agrima gidiyor......
1967_Dernek_Murat 07.02.2007, 12:50 ne farkı var şimdi zidorfla yasinin
arkadaşlar yasiri neden cafu zidorf a benzediyorsunuz yasir okadar kötümü yav ben ce ronaldinho kadar güzellllllllllllllllllllllllll llllll :D
1967_Dernek_Murat 07.02.2007, 12:55 iyi de yasir sadece bu maçta değil çoğu maçta ilk 11de.ve çoğu maçta ilk 11in hakkını fazlasıyla veriyor.trabzonsporluların sivas-ts maçından sonra yasir için yazdıklarının okumalıydın bence.yere göğe sığdıramdılar yasiri.
.
SİZE HAK VERİYORUM SİVASSPOR LU FUTBOLCUYU SAVUNMANIZA AMA BİZİMDE YASİR VEYA BAŞKA OYUNCULARI ELEŞTİRMEYE HAKKIMIZ VAR KÖTÜ FUTBOLLARINI. NEDEN BALİLİ VEYA MEHMET YILDIZI ELEŞTİRMİYORUZ CÜNKİ ADAMLAR TAKIR TAKIR OYNUYOR
ARKADAŞIM SENDE İYİ BİLİYORSUNKİ YASİR BİR TS BİRDE RİZE MACI HARİÇ BERBAT OYNUYOR .
atukor58 07.02.2007, 13:02 gökhan bozkayaya deli olan her yaptığına alkış tutanlar neden yasiri beğenmiyolar anlamadım.
evet kötü olduğu maçlar oldu ama son haftalarda yasir takımın en iyilerinden lütfen kırıcı olmayalım iyi ise sahiplenelim kötü ise eleştirelim.adam gitti doktor dövdü helal olsun iyi etmiş dendi yazık.yasir ve sivassporlu tüm topcularımızın iyi hallerinde takdirlerimiz ieksik etmeyelim .
.
SİZE HAK VERİYORUM SİVASSPOR LU FUTBOLCUYU SAVUNMANIZA AMA BİZİMDE YASİR VEYA BAŞKA OYUNCULARI ELEŞTİRMEYE HAKKIMIZ VAR KÖTÜ FUTBOLLARINI. NEDEN BALİLİ VEYA MEHMET YILDIZI ELEŞTİRMİYORUZ CÜNKİ ADAMLAR TAKIR TAKIR OYNUYOR
ARKADAŞIM SENDE İYİ BİLİYORSUNKİ YASİR BİR TS BİRDE RİZE MACI HARİÇ BERBAT OYNUYOR .
mehmetle baliliyi eleştirmediğimizi kim dedi ki
girdikleri pozisyonların yarısını kaleye soksalar.şuan en çok gol atan takımdık ve puanımız da fazla olurdu
hiç bellı olmuyor bir gunu dıgerıne.çoğu kez tepkı alıyor ancak oynayıncada oynuyor...
neyse ne 07.02.2007, 13:36 Valla arkadaşlar her şeye inanırdım ama yasir in son maçta oynadığı futbola asla inanmazdım.Aklımın ucundan geçmezdi yani yasirin son maçını izlemediyseniz bu yorumlarnızdan dolayı çok utanacaksınız.Yasir Rize maçında bi harikaydı.Top çaldı,adam eksiltti,rizenin ilk akını nı kesti,orta sahada güzel paslar dağıttı,golün asistini yaptı yani anlayacağınız futbolun bütün güzelliklerini yerine getirdi oyundan çıkarken de tüm stat tarafından alkışlandı.Böyle oynayan yasire benim ve benim gibi düşünen yiğidoların gönlünde her zaman yer vardır.(SENİ KUTLARIM YASİR HEPİMİZİ UTANDIRDIN)OLCAY AKKUŞ
1967_Dernek_Murat 07.02.2007, 13:39 mehmetle baliliyi eleştirmediğimizi kim dedi ki
girdikleri pozisyonların yarısını kaleye soksalar.şuan en çok gol atan takımdık ve puanımız da fazla olurdu
SEN KACMACLARINI İZLEDİN MEHMET VE BALİLİNİN ELEŞDİRİYORSUN ANLAMADIM.
1967_Dernek_Murat 07.02.2007, 13:44 Valla arkadaşlar her şeye inanırdım ama yasir in son maçta oynadığı futbola asla inanmazdım.Aklımın ucundan geçmezdi yani yasirin son maçını izlemediyseniz bu yorumlarnızdan dolayı çok utanacaksınız.Yasir Rize maçında bi harikaydı.Top çaldı,adam eksiltti,rizenin ilk akını nı kesti,orta sahada güzel paslar dağıttı,golün asistini yaptı yani anlayacağınız futbolun bütün güzelliklerini yerine getirdi oyundan çıkarken de tüm stat tarafından alkışlandı.Böyle oynayan yasire benim ve benim gibi düşünen yiğidoların gönlünde her zaman yer vardır.(SENİ KUTLARIM YASİR HEPİMİZİ UTANDIRDIN)OLCAY AKKUŞ
OLCAY BEY BİZ DE SİZİNLE AYNI GÖRÜŞDEYİZ RİZE MACI İÇİN AMA ARKADAŞLAR YASİRİN BÜTÜN MACLARDA AYNI OLDUNU İDDA EDİYORLAR BAKSANIZA MİLANA TIRANSVER EDDİLER VAYYYYYY BE NA YASİR MİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
fiLinTa_boy 07.02.2007, 14:06 Bizim yasir iyidir. eleştiriyorsunuz ama baliliyi uzun toplarla kaçıran genelde yasir.bakın arkadaşlar bazı kişiler ekran arkasında kalır bazıları ise onların meyvesini alır. yasir benim liseden arkadaşım.Ben Konyada oturuyorum. Ve 1 nci ligde bir arkadaşım oynadığı için mutluyum.konyaspordan sonra her haftas sonu sivasporuda seyrederim yasir oynuyormu napmış bu hafta diye. İnsanları eleştireceksiniz tabi.son hafta sivasspor yasirin serbest vurusundan dönen topla golu attı unutulmasın. sivasporun puanı ve yeride iyi durumda suan.neyse saygılar.yasirin tlfnunu bilen felan varsa bana msj cekerse sevinirim ne zamandır görüşemiyorum adamla:)
neyse ne 07.02.2007, 14:34 Yasir Elmacı dünyanın en iyi futbolcusu olsada gözümde değil.Bugün çok iyi oynadı kabul ediyorum ama İki sezondur Konya maçlarında oynamıyor.İnşallah başarılı olurda bizde utanırız...Bugün alkışlayarak gönderdik onu ama inşallah Konya maçındada alkışlarız onu...
serhan kardeşgeçen seneki konya maçını herkes gibi sende tenkit ediyordsun .yasirin futbolunu bend ebeğenmiyordum ama2 . yarıda gördük hepimiz adam da mütiş düzelme var.bu şekilde oynamaya deavm ederse daha çok alkışlarız.ayrıca geçen sezon konyaya bilerek gol atmadığını düşünmüyorum.iyi kötü amatör olarak bende futbol oynadım ve o pozisyon dün gibi aklımda yasir topa öyle bi abandıkı topa istediği vuruşu yapamadı ve auta çıktı.eğer atmak istemse o topa bi futbolcu o kadar abanmaz
YaGmUr_58 07.02.2007, 17:14 Adını Bıle Anmak Istemediğim Y.....elmacı, Değil 3 Buyuklerde DEVLER LİGİNDEde Oynasa O adam Yıne SİVAS TARAFTARI nın gözünde yok ZATEN Y....ELMACININ yaptıgı bıseyde yok:D
yazıkk cok yazık y.... sevdasına ERTUGRUL gibi bir futbolcumuzu HARCADILAR
GO HOME y . . . .
yasir iyi futfolcuuu lutfen hakkinda boyle konusmayiiinnnnnnn yagmur 58 o takiminnn beyni ve gizli kahramaniii ilhan ummak ile beraberrr bu balili atiyosa bu ikili atttiriyor tamam mi
1967_DERNEK_MUSTAFA 07.02.2007, 19:12 Bizim yasir iyidir. eleştiriyorsunuz ama baliliyi uzun toplarla kaçıran genelde yasir.bakın arkadaşlar bazı kişiler ekran arkasında kalır bazıları ise onların meyvesini alır. yasir benim liseden arkadaşım.Ben Konyada oturuyorum. Ve 1 nci ligde bir arkadaşım oynadığı için mutluyum.konyaspordan sonra her haftas sonu sivasporuda seyrederim yasir oynuyormu napmış bu hafta diye. İnsanları eleştireceksiniz tabi.son hafta sivasspor yasirin serbest vurusundan dönen topla golu attı unutulmasın. sivasporun puanı ve yeride iyi durumda suan.neyse saygılar.yasirin tlfnunu bilen felan varsa bana msj cekerse sevinirim ne zamandır görüşemiyorum adamla:)
fazla siteyi karıştırma yoksa mecnun abiye derim antramanlara bile çıkamassın kendini taraftar övsün sen kendini övme tamammı
BENCE YASIR ELMACININ PERFORMANSI COK IYI ALLAH YOLUNU ACIK ETSIN
izlemeden not vermeyelim..bilincli olalim...bazi elestiren arkadaslarimiza sahada yasiri göstersen hangisi diye sorarlar......neyse ne..arkadasimiz cok iyi izlemis bence..o da bana katildigindan dola kutluyorum kendisini...
Adını Bıle Anmak Istemediğim Y.....elmacı, Değil 3 Buyuklerde DEVLER LİGİNDEde Oynasa O adam Yıne SİVAS TARAFTARI nın gözünde yok ZATEN Y....ELMACININ yaptıgı bıseyde yok:D
yazıkk cok yazık y.... sevdasına ERTUGRUL gibi bir futbolcumuzu HARCADILAR
GO HOME y . . . .
do not go home yasir.we are your supporters.we love you yasir elmacı.ertuğrul iknci lig topcusudur.zaten oraya gitti
no matter how you play,you are a first quality player.bu takımdan en çok yasir giderse üzülürüm.tam bir dinamo.maaşallah nazar değmesin nazar boncuğu takmalı bence.çarşıda falan görsemde gitmeden beraber bir resim çekinsem.sivasın zidorfu
simyacı58 07.02.2007, 22:11 bence yasirin yerine sivasda ondan kat daha ii futbolcular var onlara fırsat verilmeli
hiç değilse altyapımızdan futbolcu yetiştirmiş oluruz
sayın arkadaşlar yasire 1.lig futbolcusu değil dediniz şimdi adam çıkıyor babalar gibi topunu oynuyor şu anda sivasspora katkısı büyük bizim taraftarımız bir futbolcunun hatasını gördünmü hemen ana avrad dümdüz gidiyor futbolcu ne yapsın morel sıfıra iniyor onlara yapılan hakaretler bizlere yapılsa bizler oynaya bilirmiyiz bu forum neden yeniden yayınlanıyor yasirin yükselen performansına rağmen hangi akıla hizmet. çayırağzılı yiğido
sayın arkadaşlar yasire 1.lig futbolcusu değil dediniz şimdi adam çıkıyor babalar gibi topunu oynuyor şu anda sivasspora katkısı büyük bizim taraftarımız bir futbolcunun hatasını gördünmü hemen ana avrad dümdüz gidiyor futbolcu ne yapsın morel sıfıra iniyor onlara yapılan hakaretler bizlere yapılsa bizler oynaya bilirmiyiz bu forum neden yeniden yayınlanıyor yasirin yükselen performansına rağmen hangi akıla hizmet. çayırağzılı yiğido
kim demiş yasir 1.ligoyuncusu değil diye.yasir avrupa seviyesinde bir topcu bana göre
OLCAY BEY BİZ DE SİZİNLE AYNI GÖRÜŞDEYİZ RİZE MACI İÇİN AMA ARKADAŞLAR YASİRİN BÜTÜN MACLARDA AYNI OLDUNU İDDA EDİYORLAR BAKSANIZA MİLANA TIRANSVER EDDİLER VAYYYYYY BE NA YASİR MİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
bu işin mucidleri yani yorumcular ve hatta futbolcunun her şeyini inceleyen anlıcan gibi kaç pas vermiş,kaç orta yapmış,ne kadar hata yapmış,ne kadar hata kapatmış(burayı iyi araştır)vs.........
inanmassın arkadaş yasiri avrupa topcusu olarak görenler var.inanıyorumki türkiye ve avrupa dışı ilişkileri olan sportif faaliyetlerde görünen kişiler yasiri tavsiye ediyordur.kırk yıllık yorumcumusun arkadaş sen.yahu murat sabahtan akşama kadar beni güldürüyon.bizde gözümüzle gördüğümüz hataları yorumluyoz yasiriin. ama yasirin birde takipcileri var.yorumcular gazeteciler vs...bakıyoruzki takıma faydalı.yani çaktırmıyor ama işe yarıyor.bunlar yeterlidir bizlere ve sivasspor kulubune.sende gözünle gördüğünü yorumla amaaa beyninide başka yönlere yönlendir ve araştırmacı ol.çok öğrenirsin..
alllaha emanet ol.hayırlı günlerin olsun murat.
buloca021 08.02.2007, 09:11 Arkadaslar Yasir Sivassporumuz süper lige cıkarken en cok emegı gecmiş futbolculardan biri.Onu bu sekılde rencide etmemiz biraz ayıp olmuyor mu?
Her hafta 11'de cıkması meselesine gelınce her oyuncu iyi oynadıgından degıl bazen bir özelliğinden dolayı sahaya sürülür. Yasir'in de demekki bir özelliği var ki Blent hoca ilk 11 de sürüyor. O özelliğinide Bülent hocaya sormak lazım vardır onun bir bildiği.
abdurrahman gardas yasır superlıge cıktıgımız zaman kadroya zor gırıyordu .sallama yapmaa yaw
bdogan58 08.02.2007, 14:42 sanki başımıza ronaldinho da bu adam topici açmışsınız!!
sanki başımıza ronaldinho da bu adam topici açmışsınız!!
yok ronaldınho değil.dedik ya bu adam sivasın zidorfu diye
1967_Dernek_Murat 08.02.2007, 15:10 bu işin mucidleri yani yorumcular ve hatta futbolcunun her şeyini inceleyen anlıcan gibi kaç pas vermiş,kaç orta yapmış,ne kadar hata yapmış,ne kadar hata kapatmış(burayı iyi araştır)vs.........
inanmassın arkadaş yasiri avrupa topcusu olarak görenler var.inanıyorumki türkiye ve avrupa dışı ilişkileri olan sportif faaliyetlerde görünen kişiler yasiri tavsiye ediyordur.kırk yıllık yorumcumusun arkadaş sen.yahu murat sabahtan akşama kadar beni güldürüyon.bizde gözümüzle gördüğümüz hataları yorumluyoz yasiriin. ama yasirin birde takipcileri var.yorumcular gazeteciler vs...bakıyoruzki takıma faydalı.yani çaktırmıyor ama işe yarıyor.bunlar yeterlidir bizlere ve sivasspor kulubune.sende gözünle gördüğünü yorumla amaaa beyninide başka yönlere yönlendir ve araştırmacı ol.çok öğrenirsin..
alllaha emanet ol.hayırlı günlerin olsun murat.
SEN KULAGINLA MAC İZLİYORSUN HERHALDE GARDAŞ BEN YASİRİ 4 SEZONDUR GÖZÜMLE İZLİYORUM SEN GEL BENİMLE ANTALYA MACINA GÖR İLK DEFA GÖZÜNLE İZLEMİŞ OLURSUN KULAKLA MAC İZLENMEZ
GARDAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
kardeş maçla ne alakası var.maç konusu açacaksan ben tek başıma sizin gittiğiniz kilometreyi geçtim.ama yasir konusu diyorsan.yasiri biz başka yerlerdede izledik sen rahat ol.sivastada gayet iyi.İZLİYOM VE ARAŞTIRIYORUM ALLAHA ŞÜKÜR.
MURAT KİTAP OLUŞTURCAM BU YAZDIKLARINDAN.NİDDİN GENE YAHU:)
YaGmUr_58 08.02.2007, 15:44 abdurrahman gardas yasır superlıge cıktıgımız zaman kadroya zor gırıyordu .sallama yapmaa yaw
Evet abi yaa...Dün....... Bugun Koktu Hesabı işde ;)
Yasir e gelene Kadar Ne topcularımız var...
Adamın bırı gelıyor 3-5 tane nıck alıyor yasır ı ovuyor...Taraftarın ofkesıne ofke nefretıne nefret katıyor..
yasir denen futbolcuyu
SEV-Mİ-YO-RUZ..!!!!İS-TE-Mİ-YO-RUZ..!!!
YaGmUr_58 08.02.2007, 15:45 sanki başımıza ronaldinho da bu adam topici açmışsınız!!
KATILIYORUM GEREKSIZ BI KONU !!! ;)
Adamın bırı gelıyor 3-5 tane nıck alıyor yasır ı ovuyor...Taraftarın ofkesıne ofke nefretıne nefret katıyor..
yasir denen futbolcuyu
yasir sizi çok seviyor:D :D .yasir gibi topçuyu bulduk daha ne istiyoz be
yasir denen futbolcuyu
neooo gerginsin buğün.allah allah yasir seni bayağı etkilemiş.sinirlisen..napcaz şimdiii:)
yasirciler çok yaşa:D
sanki başımıza ronaldinho da bu adam topici açmışsınız!!
Lafını bil ölç ondan sonra konuş tüm futbolcularımızın ayrı ayrı topici var.Ayrıca oyuncularımıza topic açmamız için Ronaldinho olmak zorunda da değil.İsteyen istediği topice yazar.Açmışlar sadece ben yazarım.Sen istemiyosan bakma bu topice ne işin var:mad:
YaGmUr_58 08.02.2007, 15:56 yasir sizi çok seviyor:D :D .yasir gibi topçuyu bulduk daha ne istiyoz be
Bulent Hocanın Torpillisi İşde..Nedesek Faydasız Adam Yıne Sahada Yıne Sahada !!!
KONYA MACINDA BİZZAT GÖSTERECEĞİZ.................. ............. !
sevgimizi :D
ceza_tolga_rep 08.02.2007, 17:03 YASİR İLKGELDİĞİNDE 3.LİG TOPÇUSU GİBİYDİ?AMA BU SEZON MÜKEMMEL Bİ PERFORMANS GÖSTERMEKTE?İNŞALLAH NAZAR DEĞMEZ???
YASİR İLKGELDİĞİNDE 3.LİG TOPÇUSU GİBİYDİ?AMA BU SEZON MÜKEMMEL Bİ PERFORMANS GÖSTERMEKTE?İNŞALLAH NAZAR DEĞMEZ???
Amin kardeşim çıkış devam etsin....
sivasli_tufan 27.02.2007, 17:23 defol git yasir senden futbolcu olmaz adamda olmaz önce insan ol gel
yaa sanırım ya futboldan anlamıyorsunuz yasir hakkında olumsuz yazanlar yada görmüyorsunuz mücadeleyi azimi hırsı allah aşkına yapmayın
sivasli_tufan 27.02.2007, 18:31 yaa sanırım ya futboldan anlamıyorsunuz yasir hakkında olumsuz yazanlar yada görmüyorsunuz mücadeleyi azimi hırsı allah aşkına yapmayın
haklsin guzel futbol oynuyor ama her sene konya maclarinda böyle yapiyor.
yigido Atilla 27.02.2007, 18:55 Rahat Birakin yasiri adami kazanacaginiz yere bitirmeye calisiryorsunuz sivassporun formasini giydigine göre bizim futbolcumuz kimi Ronildinyo ile kiyasliyor kimi eskiden cok kötüymüs simdi cok iyi oynadi oynasa bile fark etmez benim gözümde sifir diyor gecmisi önemli degil su anki performansina bakmak lazim ,kimi benim sivasspor maclarinda sirtim devamli sahaya dönük sadece taraftari costuruyorum diyor ve yasir futbolcumu diye yorum yapiyor ?? futbolun takim oyunu oldugunu unutuluyor yasiri oynatmazsak sanki her maci alacagiz. Yorumlarini takip ettigim bazi arkadaslar Bülent hocaya toz kondurmuyor bülent hocaya yapilan elestirilere sert bir tepkiyle karsilik yorum yapiyor ve sahada Yasire formayi verenin bülent hoca oldugunu bile bilmiyor.Bülent hoca yasirin performanslarindan menmun olmazsa o formayi yasire vermez ???? Ne olursa olsun Yasiri kazanalim
serhankaburcuk 01.03.2007, 19:33 Yasir ELMACI iyide oynasa kötüde oynasa Sivassporun Lisanslı futbolcusudur.Lütfen eleştirken sınırı aşmadan eleştirelim.Attila nında dediği gibi Yasir'e forma veren takımımızın Teknik patronu Bülent UYGUN dur.Yasir ELMACININ morali çok bozuk bu futbolcumuza sahip olalım.Biz Sivassporlu taraftarlar olark Yasir in yanındayız.
BekirBayrak 01.03.2007, 21:41 evet bencede kazanılması gerekir su an zaten morali bozuk
destek olalım
sivasli_boy 01.03.2007, 22:33 Yasir elmaci gercekten guzel futbolcu ama ilk geldigi gunden etibaren bazı arkadaslar hemen kafasını kopardlar adamin o elestirileri yapanlar sunu kesin suretle soyluyorum yasiri izlemeden konusoyorlar adam takimin beyni ya bu takimda bugun 7. sırada...hala bu futbolcuya kotu diyenler konya macındaki hirsina baksinlar adamin oyle konussunlar o macta tek kosan adam oydu...
cihan çiftçi 01.03.2007, 22:40 yasir bu takımda sadece sembol oynuyo oynuyo bi şey yok yasir güle güle ekmek spora git
desperado58 01.03.2007, 23:22 yasir elmacı Sivassporumuzda top oynuyor ter döküyor.Başka birşey demiyorum
özdilek yılmaz 02.03.2007, 00:28 yasir her ne kadar göze hoş ğelen futbol oynamıyorsada orta sahanın askeri,koşan ve topa basan biri top tekniği eksik olabilir ama orta sahaya yasir gibi mücadele eden topcularada ihtiyaç var. Unutulmamalıki yasir şampiyon kadrodan gelen takımda yer bulan dört oyuncudan biri ğelen tüm hoçalar ona forma veriyorsa bir bildikleri vardır herhalde.
mermer yusuf 05.06.2007, 09:30 ne mal adamsınız yahu.adam ilk 11 de en çok oynayan oldu hala konuşuyorsunuz.yok başka adamım diyor bülent hoca.resmen benim adamım yasir diyor.kafanız basmıyormu halen.la de gedin bakın işinize.konyalı diye konya maçında oynamıyor yorumu yaptınız.bu kafada olmaya devam edin.bunu bahane ederek yasire yüklenin sizler.
2 asker var.
1-bülent korkmaz
2-yasir elmacı
millet sağda solda tv proğramlarında övüyor adamı.hoca nerdeyse her maçta oynatıyor.gazeteler ilk 11'e alıyor.herkez salak sizmi akıllısınız.
konyalı diye yükleniyorsunuz.konya maçında oynamıyor diye yükleniyorsunuz.cahillik sadece.
samet yıldız 05.06.2007, 10:31 burdaki arkadaşlara katılıyorum bencede hiç katkısı yok bu futbolcu olmasa daha büyük başarılar elde ederdik sen D.ç divriği spora girt en iyisi
sandal5877 05.06.2007, 12:04 ne mal adamsınız yahu.adam ilk 11 de en çok oynayan oldu hala konuşuyorsunuz.yok başka adamım diyor bülent hoca.resmen benim adamım yasir diyor.kafanız basmıyormu halen.la de gedin bakın işinize.konyalı diye konya maçında oynamıyor yorumu yaptınız.bu kafada olmaya devam edin.bunu bahane ederek yasire yüklenin sizler.
2 asker var.
1-bülent korkmaz
2-yasir elmacı
millet sağda solda tv proğramlarında övüyor adamı.hoca nerdeyse her maçta oynatıyor.gazeteler ilk 11'e alıyor.herkez salak sizmi akıllısınız.
konyalı diye yükleniyorsunuz.konya maçında oynamıyor diye yükleniyorsunuz.cahillik sadece.
herşeyi yazmışın kardeş ne diyeyim bravvo
yerliturkuaz 05.06.2007, 12:14 BİLMİYORUM NEDEN BU KADAR YASİRİN ÜZERİNE GELİNİYO O GERÇEKTEN İYİ BİR FUTBOLCU FATİH TERİM ONU MİLLİ TAKIM ADAY KADROSUNA ÇAĞIRSIN BAKIN BAKALIM O ZAMAN DİĞER KULUPLER YASİRİN PEŞİNDEN NASIL KOŞUYOLAR ELEŞTİRENLER MERAK EDİYORUM SİZİN BU TAKIMDA KRAL FUTBOLCUNUZ KİMMM???
mermer yusuf 05.06.2007, 12:18 BİLMİYORUM NEDEN BU KADAR YASİRİN ÜZERİNE GELİNİYO O GERÇEKTEN İYİ BİR FUTBOLCU FATİH TERİM ONU MİLLİ TAKIM ADAY KADROSUNA ÇAĞIRSIN BAKIN BAKALIM O ZAMAN DİĞER KULUPLER YASİRİN PEŞİNDEN NASIL KOŞUYOLAR ELEŞTİRENLER MERAK EDİYORUM SİZİN BU TAKIMDA KRAL FUTBOLCUNUZ KİMMM???
ARMAMIZI TAŞIYAN HERKEZ BİZDENDİR.SİVASSPOR FORMASINI GİYEN HERKEZ KARDEŞİMİZDİR.
Bülent Hoca gibi güvendiğimiz saydığımız bir isim onu her maç ilk 11 de oynatıyorsa vardır elbet bir bildiği. Bence de gayet başarılı.Herkes teknik direktör gibi ahkam kesmeye meraklı olduğu için bu ülkede olumsuz görüşler gayet normaldir.:)
Bence Yasir çok kaliteli bir oyuncu. Herşeyden önce top tekniği yüksek. Takımımızın en çok çabalayan oyuncularından birisi. Sivasspora önümüzdeki sezonda çok büyük katkıları olacağına inanıyorum. İnsallah uzun seneler takımımıza hizmet eder.
Sivaslibey 05.06.2007, 13:40 Bence Yasir bu takimin vazgeçilmezi ve Bülent Hoca öyle yapti zaten. Sivasspr defansta ver forvette çok güzel isler yapti ama orta saha sifir. Allah'tan Yasir vardi bu sene, ve çok çalisti ve mücadele etti. Ben onu fransiz futbolcu Robert Pires'e çok benzetiyorum, hem fizik olarak, hem stil olarak. Yerli Piresimiz o bizim!!!
Bu takia yakisiyor. Yanina bir orta saha alinirsa o zaman bakin nasil döktürüyo. Adam yalniz kaliyor orta sahada.
mermer yusuf 16.06.2007, 15:10 harikasın harikasın harikasın
yasir
Divriği58- 16.06.2007, 15:57 yasir süper topcu zaten 3 yıldır bunu soyluyorum hala mac satıyo gibi abuk sabuk konusanlar var (bu lafım bazı dernek uyelerıne)
UTKUM_58 16.06.2007, 18:09 CUMLETEN SELAMLAR ARKADASLAR: BAZEN OKADAR SINIR OLUYURUMKI ANLATAMAM KELIMELERLE: NEDENMI ÜC BESTANE DENSIZ SIRFF GEYIK MUHABBETI OLSUN DIYE SACMA SACMA YORUM YAPIYORLAR;BURASI GEYIK MUHABBETI DEGIL USTENE ALINAN ARKADASLAR::NEYMIS YASIRI KUCUKLUKTEN TANIRMISLARDA BILMEM NEDE; BAZILARIDA FUTBOLDAN ZERRE KADAR ANLAMAYANLAR YOKMU;;BIRKEREE ADAM SIVAS SPOR ICIN TER DÖKUYORR BU BILE GUZEL BIR OLAY: IKINCISIDE YASIRE AMATÖRÜ YAKISTIRANLAR ALLAH ASKINA AGZINI KAPASIN AYIP YA PROFESYONEL OLMAK ÖLE KOLAY DEGIL GUZEL DE TOP OYNUYOR TEKNIGIDE VAR ILK 11 DEDE OYNUYOR OFF NEYSEE SÖZLERIM YASIR KARSITLARINA DERS OLSUN
AGZI OLANN KONUSMASIN BILGISI OLAN YAZSINN BU DEVIRDEE CAHILIDE KONUSUYOR AKILLISIDA DELISIDE HADI HAYIRLISI OLSUN
yasir bu sezonun sivassporda en çok süre forma giyen futbolcusu..burada bizim onu savunmamıza gerek yok bence .. o sahada oynadığı futbolla ve ortaya çıkan rakamlarla kendi fazlasıyla savunuyor zaten..
sinan-58 16.06.2007, 18:40 sivasın her maçını izlemiyen yasırı bilmez lutfen sivas dışındakiler yasiri ovup durmayın tamam yasir guzel oyuncu ama tv maçı veriyorsa guzel oyuncu 3 buyuklerle oynarsak guzel oyuncu niye o maçlarda kendini gosterecek konya her konya maçında goruyoruz bulent hoca yasir i kadroya koyacağına woter ı affetseydi daha doğru davranmış olurdu şu yasiri bana savunmayın
serhatcan 16.06.2007, 20:54 ARKADAŞLAR bu adam inanın bana süper ligin en faydalı oyuncularından. ve çok da faydalı sivasa. görünmez kahraman bu işte.
serhatcan 16.06.2007, 20:56 sivasın her maçını izlemiyen yasırı bilmez lutfen sivas dışındakiler yasiri ovup durmayın tamam yasir guzel oyuncu ama tv maçı veriyorsa guzel oyuncu 3 buyuklerle oynarsak guzel oyuncu niye o maçlarda kendini gosterecek konya her konya maçında goruyoruz bulent hoca yasir i kadroya koyacağına woter ı affetseydi daha doğru davranmış olurdu şu yasiri bana savunmayın
Krdeşş futboldan anlamadığın açıkca orgtada. yasiri iyi izlersen takımın en faydalı oyuncularının başında geldiğini göreceksin.ve seneye göreceksiniz milli takımın ortasahasında değişmez oyuncu olacak.
serhatcan 16.06.2007, 20:59 Yasir ELMACI iyide oynasa kötüde oynasa Sivassporun Lisanslı futbolcusudur.Lütfen eleştirken sınırı aşmadan eleştirelim.Attila nında dediği gibi Yasir'e forma veren takımımızın Teknik patronu Bülent UYGUN dur.Yasir ELMACININ morali çok bozuk bu futbolcumuza sahip olalım.Biz Sivassporlu taraftarlar olark Yasir in yanındayız.
Yavvv ne kazanılşmasından bahsediyorsunuzç. adam kayıp değilki kazanılşsın. bu yıl sivasspora en çok faydası olan futbolcudur yasir elmacı. lütfen maçları dişkkatle izleyin. adam saten kazanılmış. önemli olan futboldan anlamayanların olumsuz eleştişrileriyle kaybetmemek. gittikden sonra dizlerimizi döveriz.
serhatcan 16.06.2007, 21:01 KATILIYORUM GEREKSIZ BI KONU !!! ;)
kardeşim neyine katılıyorsun yaa. evett türkiye şartlarında ronaldinho. varmı öyle bi orta saha. yavv adamı rahat bırakın. inanın çok iyi futbolcuu. ve sivassporda kim kalmalı derseniz ben en başta bu adamın kalmasını isterim.
ya yasir bizim gorunmez kahramanimiz cok iyi oynuyor ara paslari ortalari iyi bence yasir sivassporun en iyi top saklayan oyuncusu sivassporu muhamed ali ile zirveye tasiyacaklarindan eminim
sizin icin yasir gol atticami iyi oyuncu oluyo lutfen yasirin hakkinda kotu konusmayi o cok iyi futbolcu ahh biraz sutlari iyi olsa hem bu sene ama gol kacirdi ama attirdida
hem adama gol tarafinda sansiz birisi
bir ornek verim trabzonspor maccinda attigi golda bence ofsayt yoktu
saf.fet-02 29.06.2007, 15:34 ÖNÜNDEKİ OYNAYAN TOPCUNUN HATASINI KAPATAN.VE KENDİ MEVKİĞİNDE İYİ OYNAYAN BİRİ.BUNU YAPMASA EN ÇOK OYNAYAN TOPCUMUZ OLAMAZDI.HAK ETTİ OYNADI.
altuntas58 29.06.2007, 15:46 Yasir iyi bir orta saha oyuncusu gecen sene bu sitede çok eleştirildi ama bazı kardeşlerim bu değerli futbolcumuza yüzeysel bir değerlendirmede bulundular ama Yasirin durumu ortada türkiyede mevkisinde oynayanların en iyilerinden biri ve biz sivasspor olarak böyle kıymetli bir futbolcunun gururunu yaşıyoruz
yigido Atilla 29.06.2007, 15:57 Yasir Benim En Taktir Ettigim Futbolcularin Basinda geliyor. Cogu Arkadaslar Yasirin Futbolunu begenmiyorlardi ama su an Durum degisti cünkü Yasirin oynadigi Futbolun Takima katkilarini bazi Arkadaslar Gec de olsa Anladilar. Hic Bir Hoca Takima faydasi Olmayan Futbolcuya Forma vermez. Yasirin Eksikleri yokmu tabiki var . Eksigi olmayan Futbolcu Dünyada cok nadir...
handsome5867 29.06.2007, 17:01 wala ben 15 yıldır sivassporun hiç bir maçını kaçırmam hiç bi tene düzgün bi pas verip te golçü oyuncularımızın burun buruna kaldığı bi pozisyona pas attiğina şahit olmadım bal yapmaz ari gibi bişe. paso koşuyo ama içraat yok ki.
bbide bu hocalar onda ne buluyo halaaa anlamış deilim ismail kartal lorant pecze, b. uygunda bunu 90 dk oynatıyo lar gelde kafayı yemeeeeeee haksızsam haksızsın diin
wala ben 15 yıldır sivassporun hiç bir maçını kaçırmam hiç bi tene düzgün bi pas verip te golçü oyuncularımızın burun buruna kaldığı bi pozisyona pas attiğina şahit olmadım bal yapmaz ari gibi bişe. paso koşuyo ama içraat yok ki.
bbide bu hocalar onda ne buluyo halaaa anlamış deilim ismail kartal lorant pecze, b. uygunda bunu 90 dk oynatıyo lar gelde kafayı yemeeeeeee haksızsam haksızsın diin
hocam demek ki t.direktçrler senin göremediğini,anlayamadığını görüyor ve anlıyorlar ki her gelen hoca ona hep ilk 11de şans veriyor..haksızsam hksızsın de;)
handsome yasir iyi futbolcuysa niye herkes oynatiyor olsun sivassporun en cok oynayan futbolcusu niye olsun haaa
taykanat06 29.06.2007, 18:58 arkadaşlar sıvasspor bugune kadar kaçtane yabancı futbolcu aldı kalecı alacaklarmı
mesut_tncsvs 30.06.2007, 15:20 takımdaki istikrar abidesi en uzun süre formayı giyen futbolcu oldu bu sene
Divriği58- 30.06.2007, 16:11 TAM BİR GÖREV ADAMI GERCEKTEN COK IYI TOPCU INSAALLAH UZUN YILLAR BIZE HIZMET EDER
ya bosverin yasir gol atacakta olye gozlerinde iyi futbolcu olacak adam ora sahanin beyni beeeee topu sakliyo sivasspor pas yuzdesini artiriyo gol attiriyo ama hala degerini bilmiyosunuz yazikkkk.....
Yasir verilen görevi yerine getiriyor,bence fazlasını beklemek luzumsuz.
Yasirin takimimiza bir faydasi yok aslinda gitmesi lazim.Saygilarimla...
Divriği58- 01.07.2007, 11:23 idda ediyorum yasir olmasaydı bu yıl ilk 10 a giremezdik adam 31 mac oynadı tabiki aralarda 3-4 macta kötü olucak ben bu adam kadar kaliteli topcu nadir gördüm inanılmaz top kesiyo bu adamın görevi orta sahada top kesip hucuma cıkmayı saglamak .. gol atmak degıl
Arkadaşlar.
Atıp tutmayın. Maçların hiç birini kaçırmayan (epey bir deplasman dahil) biri olarak açıkça söylüyorum ki:
Bir arkadaşında dediği gibi Yasir arada kaynamıştır, yerine başkası olmadığı için oynamıştır, tüm maçlarda pozisyon hatası yapmıştır, orta sahada asla topa basmamış, aldığı topları olumsuz kullanmıştır, hep arkadaşları ile kavga etmiş, bir maçta kaptanına bile kafa tutmuştur.
İkinci yarıda ki Sivassporun maç taktiğini, attığımız golleri, pozisyonları bir gözden geçiriniz. Özetleyeyim:
Hep dışarıda maç aldık, uzun süre içerde maç bile kazanamadık.
Defansdan çıkarılmış uzun toplarla Balili ve Mehmet'le kontra atak golleri bulduk. Deplasmanda üzerimize gelen rakibi karşılayacak orta saha olmadığı için, rakip kalemize kadar geliyordu ve defansa çekilmiş takımımızın defansından çıkan topları konta atak oluyordu, orta sahanın yani Yasir'in hiç katkısı yoktu.
İçerde neden atamıyorduk. Çünki içerde rakip defansda idi bizim uzun toplarımız işe yaramıyordu, orta sahadan pozisyon hazırlamamız gerekiyordu, bunu kim hazırlayacaktı orta saha yani kim Yasir. Ama yapmıyor yapamıyordu. Hücuma katkı sağlayamıyor hücum oyuncularımızı pozisyona sokamıyordu (son haftalara doğru Colossimo ve Gürhan bunu az buçuk yapmaya başlamıştı ama colosimo gitti). Rakip takım hücuma kalktığında ise orta saha ortada karşılayamadığından rakip kolayca bizim kaleye gelebiliyordu. Dikkat edin hep Yasir'in alanında geçen toplarla gol yemişizdir. Gürhan gol de attığı halde kendi bulunduğu alanı hep iyi korumuş onun alanından orta sahada rakip pozisyon yaratamamıştır.
Hakemle oynuyordu ve maçlarda hakemleri hep alehimize çeviriyordu. Kendi gözlerime kaç defa rakibe gereksiz fauller yaptığını hamekle gereksiz ce didiştiğini gördüm
Sivassporu artık sevmiyordu. Lütfen adil ce izleyin Cem Can, Mehmet, Hayrettin, Gürhan nın koşması canla başla savaşmasının ne kadarını gördünüz Yasir'de. Valla billa ben hiç görmedim, hep gezdi hep topu izledi, hep alanını kapamadı.
Özetle ruhu olmayan bir oyuncudur ve ruhu ile canla başla oynayan diğer oyunculara (hatta yabancılara bile) yakışmamaktadır. Derhal defedilmelidir.
Saygılarımla...
yigido Atilla 01.07.2007, 16:18 Arkadaşlar.
Atıp tutmayın. Maçların hiç birini kaçırmayan (epey bir deplasman dahil) biri olarak açıkça söylüyorum ki:
Bir arkadaşında dediği gibi Yasir arada kaynamıştır, yerine başkası olmadığı için oynamıştır, tüm maçlarda pozisyon hatası yapmıştır, orta sahada asla topa basmamış, aldığı topları olumsuz kullanmıştır, hep arkadaşları ile kavga etmiş, bir maçta kaptanına bile kafa tutmuştur.
İkinci yarıda ki Sivassporun maç taktiğini, attığımız golleri, pozisyonları bir gözden geçiriniz. Özetleyeyim:
Hep dışarıda maç aldık, uzun süre içerde maç bile kazanamadık.
Defansdan çıkarılmış uzun toplarla Balili ve Mehmet'le kontra atak golleri bulduk. Deplasmanda üzerimize gelen rakibi karşılayacak orta saha olmadığı için, rakip kalemize kadar geliyordu ve defansa çekilmiş takımımızın defansından çıkan topları konta atak oluyordu, orta sahanın yani Yasir'in hiç katkısı yoktu.
İçerde neden atamıyorduk. Çünki içerde rakip defansda idi bizim uzun toplarımız işe yaramıyordu, orta sahadan pozisyon hazırlamamız gerekiyordu, bunu kim hazırlayacaktı orta saha yani kim Yasir. Ama yapmıyor yapamıyordu. Hücuma katkı sağlayamıyor hücum oyuncularımızı pozisyona sokamıyordu (son haftalara doğru Colossimo ve Gürhan bunu az buçuk yapmaya başlamıştı ama colosimo gitti). Rakip takım hücuma kalktığında ise orta saha ortada karşılayamadığından rakip kolayca bizim kaleye gelebiliyordu. Dikkat edin hep Yasir'in alanında geçen toplarla gol yemişizdir. Gürhan gol de attığı halde kendi bulunduğu alanı hep iyi korumuş onun alanından orta sahada rakip pozisyon yaratamamıştır.
Hakemle oynuyordu ve maçlarda hakemleri hep alehimize çeviriyordu. Kendi gözlerime kaç defa rakibe gereksiz fauller yaptığını hamekle gereksiz ce didiştiğini gördüm
Sivassporu artık sevmiyordu. Lütfen adil ce izleyin Cem Can, Mehmet, Hayrettin, Gürhan nın koşması canla başla savaşmasının ne kadarını gördünüz Yasir'de. Valla billa ben hiç görmedim, hep gezdi hep topu izledi, hep alanını kapamadı.
Özetle ruhu olmayan bir oyuncudur ve ruhu ile canla başla oynayan diğer oyunculara (hatta yabancılara bile) yakışmamaktadır. Derhal defedilmelidir.
Saygılarımla...
Not: Yasir Oynamasaydi ic saha Maclarini senin Görüsüne Göre hepisini Sivasspor Kazanacakti .Bir yasir yüzünden bütün Ic saha maclarini kaybettik Anlami Cikiyor .
1.Arkadasim Futbolun Takim Oyunu oldugunu unutmayalim ?????
2.Senin Yorumlarina Göre Bülent Hoca Sivassporu yakti, Isi Bilmiyor ???
3. Sen Yasirin Hatasini Görüyorsun Bülent Hoca 31 Hafta Takimin basini yakan bir futbolcuyu 31 Hafta göremedi.. !!!!!!!!!!
4 . Arkadasim Bu yaptigin Yorumlara gercekten sen Inaniyormusun ..
5 .Daha fazla bir sey yazmak icimden gelimiyor....
6. Ben yasirin Avukati degilim !! Bülent Hoca Bu Sezon Basarili bir Teknik Direktör yasiri Oynattigina Göre Yasirde Basarilidir ..
Not: Yasir Oynamasaydi ic saha Maclarini senin Görüsüne Göre hepisini Sivasspor Kazanacakti .Bir yasir yüzünden bütün Ic saha maclarini kaybettik Anlami Cikiyor .
1.Arkadasim Futbolun Takim Oyunu oldugunu unutmayalim ?????
2.Senin Yorumlarina Göre Bülent Hoca Sivassporu yakti, Isi Bilmiyor ???
3. Sen Yasirin Hatasini Görüyorsun Bülent Hoca 31 Hafta Takimin basini yakan bir futbolcuyu 31 Hafta göremedi.. !!!!!!!!!!
4 . Arkadasim Bu yaptigin Yorumlara gercekten sen Inaniyormusun ..
5 .Daha fazla bir sey yazmak icimden gelimiyor....
6. Ben yasirin Avukati degilim !! Bülent Hoca Bu Sezon Basarili bir Teknik Direktör yasiri Oynattigina Göre Yasirde Basarilidir ..
ya attilla kardes sen bosuna kafani yorma boyle insanlara demmekki bulent uygundan daha iyi biliyorlar birak sennnn :rolleyes: :D
BAŞARDIK 04.08.2007, 10:59 YASİR BİZİM HERŞEYİMİZ.HALEN ANLAMSIZ YAZILAR YAZANLAR VAR.HOCAMIZA BAŞARILI DİYORUZ.O ZAMAN DEMEYELİM.YASİRİ OYNATIYOR ÇÜNKÜ.
HER YÖNE ÇEKİLİR BU KONULAR.YASİR BAŞARILI HOCAMIZ TARAFINDAN OYNATILIYORSA SORUN YOKTUR ANLAMINA GELİYOR.BAŞARIYA KAVUŞAN TAKIMIMIZI HOCA KURUYOR.DEMEKKİ SORUN YOK YASİRDE.
HELAL SANA YASİR ELMACI.
yasir kim ne derse desin mükemmel bir topçu belediye maçında sahada basmadık yer bırakmadı..kaybedilen topları telafi etmesi uzun sürmüyor..süpersin yasir hep böyle kalasın inşallah...
yasir herhafta dahah iyiye gidiyor ilk zamnki durgunluğunu üstünde attı bu aralar formda inşallah sezon sonuna kadarda böyle devam eder.
dün sakatlığın vermiş olduğu bir durgunluk olsa da oyunda kaldığı süre zarfında görevini eksizksiz yaptı..
EyüphanAydın 08.09.2007, 00:29 arkdaslar sunu takdır edersınızkı yasır sıvasspora hıc bı katkısı yok.we bu futbolcu nasıl oluyorda 9 haftadır 90 dakıka oynuyor anlamıs degılım.tabı hal bole olunca puan kayıpları kacınılmaz oluyorrr
sayın boluca21 demesi kolay en sevmediğim şey bir insan diyo örneğin bir topu gol yapamıyınca nasil atamadın ben olsam atardın sen bi kere orda olabilirmisin sahaya çikinca herşeyoluyo öyle düşünmeyelim bence bülent hocanın bi bildiği var
CÜSSKB-Aynur 27.10.2007, 23:17 Yasir,yarınki maçta oynayacakmı acaba?
yusuf_yusuf 27.10.2007, 23:24 --------------------------------------------------------------------------------
tek yaptıgı sey mucadele ediyo kosuyo çok iiii ve haraketlı ve guzle YASIR ELMACI
-----YASIR ELMACI-----
-----YASIR ELMACI-----
-----YASIR ELMACI-----
-----YASIR ELMACI-----
BASKA KIMSE YOK TABI DİERLERİ HARIÇ
CÜSSKB-Aynur 27.10.2007, 23:27 --------------------------------------------------------------------------------
tek yaptıgı sey mucadele ediyo kosuyo çok iiii ve haraketlı ve guzle YASIR ELMACI
-----YASIR ELMACI-----
-----YASIR ELMACI-----
-----YASIR ELMACI-----
-----YASIR ELMACI-----
BASKA KIMSE YOK TABI DİERLERİ HARIÇ
Şayet oynarsa,umarım Profosyonelliğin gereğini yapar.
Del Piero 28.10.2007, 16:38 BAZI ARKADAŞLAR ATIP TUTMUŞLAR YASİR İÇİN ATSINLAR TUTSUNLAR HEPSİ TEKNİK DİREKTÖRYAA ÇOK BİLİYORLAR...
BEN TAKIMIZDA Kİ BÜTÜN FUTBOLCULARDAN MEMNUNUM...
BU ARADA BUGÜN SAKATLANMIŞ UMARIM ÇOK FAZLA BİRŞEYİ YOKTUR :( EN YAKIN ZAMANDA SAHALARA DÖNER..
ÇILGINLAR-58 28.10.2007, 16:42 EVET SAKATLANDI INS KOTU BISEYI YOKTUR SAYGILARLA
SivasLady 28.10.2007, 17:44 yasire gecmis olsun ona acil sifalar dilerim
diz kapagindan bir darbe yedi
lif kompasi dendi
insallah en kisa zamanda düzelir
UTKUM_58 28.10.2007, 18:52 gecmis olsun acil sifalar dilerimm,insallah tez duzelir taimimiza katilir.tskler
jakobieen 02.11.2007, 11:32 http://futbol.milliyet.com.tr/Images/OyuncuFotograf/411.jpg
geçmiş olsun yasir.. umarım tez vakitte aramıza dönersin .. nazar değdi bize nazar ...
GEÇMİŞ OLSUN YASİR İNŞALLAH ARKASAŞLARIN ARATMAYACAK SENİ,LİG A ŞAMPİYONLUĞUNDAN İTİBAREN ÖZVERİN VE ÇALIŞMA AZMİN BİZİ GURULANDIRDI VE MEMNUN ETTİ.KISA ZAMANDA 4 EYLÜLDE GÖRMEK DİLEĞİYLE ....
çabuk iyileş yasir seni çok özledik....
Del Piero 06.12.2007, 20:17 yasir bu sezonu kapatmış sanırım çok kötü oldu ya :(
Çekinerek gittiği Kayserispor deplasmanından 1-0 galip dönen Sivasspor, hafta sonunda oynayacağı Ankaraspor karşılaşmanı, bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Antrenmana sakatlıkları süren Sedat ve Balili katılmadı, Yasir ise takımla birlikte çalışmaya başladı.
işte buna sevindim..çabuk dönesin yasir..
yigidomustafa58 16.04.2008, 15:06 Çekinerek gittiği Kayserispor deplasmanından 1-0 galip dönen Sivasspor, hafta sonunda oynayacağı Ankaraspor karşılaşmanı, bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Antrenmana sakatlıkları süren Sedat ve Balili katılmadı, Yasir ise takımla birlikte çalışmaya başladı.
işte buna sevindim..çabuk dönesin yasir..
haber verdiğin için telekkürler..
yhaa b durun ilk basta danke c´vielmalsa actigi konu icin dankeschön ve benden bitteschön..ama simdik oldu mu yhaa burasi siavassporun sitesi o adma da yhani yasir nolursa olsun oynuo sivasta burayya girip sivaslilarin hakkinda ne düsündügünü okursa eminim pek iyi olmayacaktir..tamam futbol oynamaz oynayamaz belki ama yinede saygi duymak gerekir dimi ama
oblivion 25.06.2008, 12:16 arkadaslar yasirin genclerbirligiyle anlastigi haberi var.
yasir nasil bi futbolcudur,ve orta sahada ne gorevinde oynuyodur
bize tam bi oyun kurucu(10 numara)lazimda bu gorevi yapabilir mi?
arkadaşlar yasir bencede yeterli degil ancak takımın bir hocası var,hemde iyi bir hoca bizden fazla bilir bu işleri yasir bizim topçumuz lütfen yıkıcı eleştiri yapmıyalım teknik heyet iyisini bilir.biz yapabiliyorsak kombine alalım,mesaj gönderelim ,takımımızı destekliyelim.bu imkanlarla bu kadar oluyor daha ne istiyoruz????????? sivassporumuza başarılarının devamını diliyorum.
sivaslimete 25.06.2008, 12:45 allahim yarabbim ya biri mehmet gidiyor yazar yaw kardesim anlamiomusunuz bülent hocanin dediklerini kadroyu koruyacagiz diyor niye kimse anlamak istemio bunu yaw
ahmet ata 25.06.2008, 15:02 Gençlerbirliği, geçen sezon Sivasspor'da forma giyen Yasir Elmacı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki imza törenine katılan genel menajer Cem Onuk, geçen seneki sıkıntıları yaşamamak için kadroyu geniş tuttuklarını belirterek, "Transferi yüzde 98 oranında tamamladık. Yasir ile güçlendik. Geçen yıl ağır bir sakatlık geçirdi, ancak şu anda sağlığına kavuştu" dedi.
Yasir Elmacı da Gençlerbirliği'ne geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
"Başkanımız İlhan Cavcav, Cem Onuk ve teknik direktör Mesut Bakkal'a ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Hedefleri olan bir kulübe geldim. Hedeflerimi burada gerçekleştirmek istiyorum. Gençlerbirliği'ni tercih etmemle hedeflerimin büyüklüğünü anlamışsınızdır. En büyük amacım Milli Takım formasını giymek."
26 yaşındaki orta saha oyuncusu Yasir, 1998 yılında Dardanelspor ile profesyonelliğe imza attıktan sonra sırasıyla Göztepe, Erzurumspor, Zonguldakspor, Altay, Yimpaş Yozgatspor ve Sivasspor formalarını giydi.
KAYNAK: LİG TV
iyi oldu ya gitmek isteyen adamı zorla tutacak halimiz yok yeni takımında basarılar ..
selanikli58 25.06.2008, 15:14 15:04 Gençlerbirliği, Sivasspor'dan Yasir'i Transfer Etti
Gençlerbirliği, Sivasspor'dan Yasir Elmacı'yı 3 Yıllığına Reklerine Bağladı. Sivasspor'dan Gençlerbirliği'ne Gelen 27 Yaşındaki Yasir Elmacı, Büyük Bir Kulübe Geldiği İçin Mutlu Olduğunu ve Hedefinin Milli Takım Olduğunu Söyledi
doğru haber sanırım......
|