Orijinalini görmek için tıklayınız : BİLETLER SATIŞTA..

1967_DERNEK_MUSTAFA
06.11.2006, 19:10
YArın Saat:20:00 de Oynanacak olan.. Sivasspor-Fenerbahçe Turkıye Kupası Karsılasması'nın Bilet Fiyatları Şöyle;

Maraton: 10

Kale Arkaları : 5

Umarım SEYIRCILER stadı ı Doldurur...

SivasSpor.Com
06.11.2006, 19:19
Fortis Türkiye Kupası 3. tur (C) Grubu`nda Sivasspor ile Fenerbahçe arasında bugün yapılacak maçın biletleri satışa çıktı.

Sivas 4 Eylül Stadı`nda bugün saat 20.00`da başlayacak maçın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi`nin bahçesindeki Sivasspor Kulübü Bilet Satış Gişesi`nde satışa sunuluyor.

Maraton tribünü biletleri 10, kale arkası tribünü biletleri ise 5 YTL`den satılırken, Fenerbahçeli taraftarlara havuz tarafı kale arkası tribünü ayrıldı. Sivaslı futbolseverlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Bu arada karşılaşmanın hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren Sivasspor, dün akşam saatlerinde basına açık olarak yapacağı idmanın ardından kampa girdi.

Sivasspor`da, savunma oyuncuları Hayrettin ve Fransergio`nun sakatlığı sürüyor. Hayrettin bu maçta yer alamazken, Fransergio`nun maçta forma giyip giymeyeceği yarın netlik kazanacak.

-ASKER`` BÜLENT, ESKİ TAKIMINA KARŞI-

Slovak teknik direktör Karol Pecze`nin sözleşmesinin feshedilmesinin ardından teknik direktörlük görevine getirilen Bülent Uygun, yarın teknik direktörlük yaşamındaki ilk sınavını, bir dönem formasını giydiği Fenerbahçe`ye karşı verecek.

Fenerbahçe`de forma giydiği 1993-94 sezonunda attığı 22 golle gol kralı olan ve attığı her gol sonrası tribünlere verdiği ``asker selamı`` ile tanınan Bülent Uygun, eski takımına karşı kupada galibiyet arayacak.

SİVASSPOR`UN MUHTEMEL 11´i

Bülent Uygun`un, yarınki maçta sahaya şu 11`i sürmesi bekleniyor:

Petkoviç, Servet, Hakkı, Murat Sözgelmez, Fransergio (Gürhan), Yasir, İlhan, Cem Can, Musa Kuş, Balili, Anderson (Wooter).

juventus1994
06.11.2006, 19:22
Vallaha Cok Ucuz bahalım bu sefer hangi yalanlar uyduracagiz.

Arif Coşkun
06.11.2006, 19:24
Gerçektende bedava denecek kadar uygun tutulmuş fiyatlar.İştesize büyük takım,işte size uygun fiyat,daha ne istersiniz yiğidolar,tıklım tıklım doldurun artık şu stadı.

pEsİmİsT_stil
06.11.2006, 19:33
keşke sivasdta olsam bu maça 50 ytl bile veririm

koyu58
06.11.2006, 20:37
denizli maçı sonrası arkadaşların bazıları atıp tutmuş kardeş siz maça gelmeseniz sivasmı kayberder oraya buraya laf yetiştirmeye kalkıyosunuz ıslanmışlar kayseri maçındaki yağmurmu fazlaydı yoksa denizli maçımı biz burda o soğukta o yağmurda maça gittik sesimiz çıkmıyorda size noluyor adam taaa almanyadan maça geliyor siz sivastan millete laf yetiştiriyorsunuz sivasta olsalar gelirlermi diye siz sivasta pışpışlanarak gidiyorsunuz adam yurt dışından geliyor ayıp ya lütfen birda böyle yazılar yazmayalım bu takıma biz sahip çıkmazsak kim sahip çıkar

ayrıca bilet fiyatlarıda cazip tüm hemşolarımı kayseriden TVde görmek isterim

yusuf58
06.11.2006, 21:02
vallaha gardaslar gidin artik stada doldurun su 4eylülü fener bahce görsün sivasin yigidolarini keskem bende sivasta olaydimda 100 ytl vereydim su maca
sizlere güvrniyoruz sizler büyük ve centilmen taraftarlarsiniz

CÜSSKB-Aynur
06.11.2006, 21:20
SİVASSPOR`UN MUHTEMEL 11´i

Bülent Uygun`un, yarınki maçta sahaya şu 11`i sürmesi bekleniyor:

Petkoviç, Servet, Hakkı, Murat Sözgelmez, Fransergio (Gürhan), Yasir, İlhan, Cem Can, Musa Kuş, Balili, Anderson (Wooter).

Bilet fiyatları çok iyi,

Yinemi Yasir ilk 11 de:mad:

HALIL
06.11.2006, 21:33
ya haydii sivasta olmanin sansini bilin de sttadi fulll cekinn yaaaaaaaaaaaaa

oguzhan_baba58
06.11.2006, 21:54
keşke butun bılet fıyatları boyle olsa kardesim maçın nerde oynanıcagını bılen varmı bılen varsa solesın memnun olurum

GuNaY
06.11.2006, 21:55
Fiyatlar büyük maça göre gayet uygun...
İlk defaya mahsus olmak üzere tüm stad dolar inşallah...

vicen
06.11.2006, 22:14
Arkadaşlar merhaba, ben sivaslı değilim yalnız yarın sivasta iş dolayısıyla bulunacağım, maça da gitmek istiyorum.Biletler internetten falan satılıyomu biletix, ticketturk gibi ?

ceza_tolga_rep
06.11.2006, 22:16
VALLA BENİM KOMBİNEM VAR.EĞERKİ KOMBİNELER GEÇERLİ OLMAYACAKSA BU MAÇTA SEYİRCİ OLMAZ.İNŞALLAH GALİP GELECEZ.DELİ OĞLAN BALİİİİİİİİİİİİİİİİİİ.BİR KRE GOL AT LA............................ .........

1967_CLUB_ÖZGÜR
06.11.2006, 22:24
Bilet fiyatları çok iyi,

YaSir Takıma KAtkısı Hİç ama HİÇ olmuyor...

Nden Hala Israrla HEr Mac Ilk 11 De oynatılıyorkiii:confused:

RüStü ElmaS
06.11.2006, 22:42
Böylesine cazip fiyatlar belirlendiği için yönetime teşekkür ederiz.

Taraftarımızın stadı doldurmamak için artık başka bir nedeni kalmadı.

Yarin stadı doldurarak 4 Eylül' ü inletmeye ne dersiniz arkadaşlar?

atukor58
06.11.2006, 23:16
stat çok zor dolar helede konbineler geçersiz ise baksanıza fenerbahce paf takımlı yedek kadro ile gelmiş.İnşallah yenerizde hem takıma moral olur hem kupaya iyi başlamış oluruz

BOUN
07.11.2006, 06:43
Bilet fiyatları çok iyi,

Ben de bilet fiyatlarını öğrenmek için bu foruma tıkladım ve muhtemel on bir de Yasir'in ismiyle karşılaştım.

Aman Allah'ım kabus gibi... Pecze gitti ama şu yasir bir türlü gitmiyor. Anlamıyorum acaba Bülent Uygun'la bir akrabalığı filan mı var?

Hepimiz biliyoruz ki Yasir'in en iyi ihtimalle oynayabileceği yer Divriği Demirçeliktir.

Bilet fiyatlarına gelince; eğer Sivastaki taraftarımız bu maçta bu fiyatlara rağmen takıma destek vermeyecekse tek kelimeyle yazıklar olsun!...:confused:

mbilginer
07.11.2006, 09:54
Şimdi Sivas'ta, 4 eylülde olmak vardı!

SivasLady
07.11.2006, 14:16
arkadaslar bilet fiyalari uygun
takimi yalniz birakmayalim
stadi dolurup 4. eylülü inletin

PRoFeSSioNaL
07.11.2006, 14:33
keşke maça gidebilseydim ama bende buradan destek vereceğim sivassporumua
ayrıca biletler çook ucuz

eylem
07.11.2006, 19:01
Arkadaslar...

5 YTL yi günde nelere vermiyorsunuz ki! Takimimizi lütfen yalniz birakmayalim, bizlerin destegine ihtiyaclari var. Keske havaalanimiz bir an önce acilsada, bizlerinde orada olma imkani olsa.

Bu sansi kacirmayin derim.
Sonra yenildiler diye üzülmeyin bunda sizinde payiniz var.

SEVGILER.....

fructose
07.11.2006, 22:12
Hepimiz biliyoruz ki Yasir'in en iyi ihtimalle oynayabileceği yer Divriği Demirçeliktir.
:

Aşağı gördüğün takım kendi memleketinin takımı bu ne talihsiz bir açıklama.Divriği sahip çıkılmıyor şimdi bir dalga geçme modasımı başladı. Ne varsa bize kendi hemşerimizden var.

Sivaslı hem Sivasspor ile dalga geçilmesine izin vermez hemde memleketinin diğer kardeş takımı Divriğisporla..