Orijinalini görmek için tıklayınız : Dün akşamki acı gerçekler
SivasSpor.Com 08.11.2006, 00:39 http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg
Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi
Neye üzülüyorum biliyor musunuz? İnanılmaz golleri kaçır, sonra yine inanılmaz hatalar yaparak peşpeşe goller ye! Bir başka ve asıl büyük üzüntümde bugünki ulusal gazeteler “ Yedek Fener Sivas’a fark attı..” gibi yazılar yazarak adeta Sivas’la dalga geçecekler.
Futbol oynamayı unutmuş, hatta Fenerbahçe’den gönderilmesi gündemde olan futbolcuları adeta kahraman ettik! Asıl ve en önemli üzüntüm,içimizdeki “Hainlerin” dünkü skordan sonra dört köşe olmalarıydı. Sivasspor gol yedikçe sağımda solumda oturan utanmazların kıs kıs gülmeleri maçı kaybetmekten daha fazla zoruma gitti.
Neyise, onlar kına yakmaya devam etsinler biz gelelim maçta kimin nasıl oynadığına. Dünh akşamki maç bir kez daha gösterdiki, takımda boşu boşuna bekletilen futbolcular var. Bunların başında sol kanatta oynayan (!) Cem Karaca. Oyunda kaldığı yaklaşık 70 dakikada Allah için doğru düzgün bir orta yapamadı. Açıkcası bende iyi ortalar yapmasını beklemiyordum. Murat Sözgelmez’ide anlamak mümkün değil. Maç berabere giderken ve Sivasspor golü attı atacak derken yaptığı hatayla her şeyi berbat etti! Sonra yine benzer bir hata yaptı ama gol olmadı.Yani geçen haftaki Denizli maçında Hakkı’yı hiç aratmadı! Madem yeni bir sayfa açtık,madem Sivasspor’da bir şeyler değişecek,o zaman devre arası geldiği zaman fazla maceraya gerek yok, takımda katkı sağlamayanları göndereceksin.
Gitmesi gerekenler sadece dün kötü oynayanlar değil,Denizli maçında ve önceki maçlarda oynayan bir kaç futbolcu daha var.Uzun bir aradan sonra dün akşam forma giyen Mehmet Yıldız sence sahanın en iyi bir kaç futbolcusundan birisiydi. Yine o bildik mücadelesini yaparak zaman zaman Fener defansına zor anlar yaşattı. Aldığı ve sakladığı topları birde olumlu kullanabilseydik,sahadan en az bir puanla ayrılırdık.
Servet’e ve Balili’ye bir kez daha helal olsun demek istiyorum. Bu iki futbolcu sahada ellerinden gelen mücadeleyi gösterdi. Fortis Türkiye kupası C grubunda ilk iki sırayı alan takım çeyrek finale çıkacak. Dolayısıylada biz ikinci olarak gitmenin mücadelesini vereceğiz. Fenerbahçe maçını kaybetmek fazla önemli değil, önemli olan diğer rakiplere kaybetmemek. Özetlersek, Sivasspor dün aslında fena oynamadı. Bulduğu çok sayıdaki pozisyonu cömertce harcadı,defanstaki hatalarndan rakiben gol atması için adeta davetiye çıkardık ve bu sonuç ortaya çıktı.
Dedimya, benim üzüntüm yenilmemize değil, “İçimizdeki hainlerin” sevinmesine...
ahmetbaba 08.11.2006, 01:55 sivassporumuz inşallah ligde kalır kupayı almasak da
bu maçı kaybettik ama bjk maçı bizim
dere gecerken at degistirdik hadi hayirlisi
deli_yigido 08.11.2006, 07:27 Bende aynen öle düşünüyorum dereyi geçerken at değiştirdik..
Hayırlısı tabi..
Hep destek tam destek!!
cihan çiftçi 08.11.2006, 08:13 bülent uygunun daha teknik direktörlük tecrübesi yok inşallah daha iyi olacak bunu umut ediyoruz
izmirliyigido 08.11.2006, 08:15 Bülent Uygun'un başarılı olmasını bende çok istiyorum, ama görünen o ki, bu yükü kaldıracak kapasitede değil. İnşallah yanılırım. Dünkü maç benim açımdan "kaybetmeye aday bir maçtı", önemli olan diğer takımlara kaybetmemek. Ama puan alsaydık PARA kazanacaktık. İnşallah ligde toparlanırızda 2. Lige dönmeyiz.
yigidolar06 08.11.2006, 10:34 DOĞRU TESBİTTE BULUNMUŞSUNUZ BİR GERÇEK DAHA VAR KALECİMİZ PETKOVİÇ EVLERE ŞENLİK DERHAL GÖNDERİLSİN. İNSAN UTANIR YA FENERİN KALECİSİ DEVLEŞTİ SİVASSPORUMUZADA YAKIŞIR
PRoFeSSioNaL 08.11.2006, 11:21 ben bu acı gerçekleri yazmaya gerek yk biz bunları telafi edeceğz
1967 dernek serkan20 08.11.2006, 12:59 sivasımız iyi oynamış ama şu gol vuruşunu becerememiş
ve futbolda kanundur atamazsan yersin
takımın iyi oynadığını düşünüyorum. durum dünkü maçı izledikten sonra benim için o kadar içler acısı değil artık. yeterki ilk yarıdaki oyunu oynayıp. pozisyonları değerlendirelim. Bir de tandemdeki adamların top uzaklaştırma sorunu devam ediyor maalesef.
masteraydin 08.11.2006, 13:28 ÇOK ÜZÜLÜYORUM SİVAS SPOR BU HALİNİ GÖRDÜKÇE .YÖNETİMİN BU SKORLAR KARŞIŞINDA BAZI ÖNLEMLER ALMASI GEREKİYOR COK ACİLEN ARTIK PUAN KAYBETMEMEMİZ GEREKİYOR BU PUANLARINTELAFİSİ YOK ARTIK .AYRICA SİVAS LI OLUPDA BÜYÜK TAKIMLARI TUTAN HAİNLERE SESLENİYORUM .KENDİNİZE GELİN KENDİ ŞEHRİNİZİN TAKIMINI TUTUN
yigido Atilla 08.11.2006, 15:27 !!!!!!! Fenerbahcenin Yavrularina yenildik ben buna katilmiyorum !!!!!!
Fenerbahce dün sahya tam kadro ile ciksa idi 4 gol yemezdik yavrularin o sahada verdigi mücadeleyi ve performansi as futbolcular göstermezlerdi belki yenilirdik ama asla fark yemezdik o yavru futbolculari ligde kac kere izlenme sansina sahipler kocaman hic..!!!! sadece isimlerini biliyoruz ve ellerine öyle bir sans gecmiski Fortis kupasi mac canli o yavrular hem hocalarina hem kendi traftarlarina ve medyaya mesaj vermek istediler biz bu takimin genc oyunculariyiz bizleri görün ve destekleyin diye böyle bir sansi daha zor bulurlar ve kendilerini tüm türkiyeye izletme imkani yakalamislar ve imkanlarini cok iyi kullandilar cogu yavas yavas takima bir kac dakika da olsa oynama sansi bulabilirler veya kadroyu zorlarlar .....As lar o hava sartlarinda o mücadeleyi ve performansi göstermezlerdi beraberlige belki razi gelebilirdi ve ya maci bizde alabilirdik
minstrel 08.11.2006, 15:36 sivasın durumu gercekten iç parcalayıcı oldu burada gelecege daır umutlu olmamız gerektıgını soyleyenler var hepsıne katılıyorum ama bır gercekte var kı o da su. maalesef takıma teknık dırektor lazım. gecen sene lorant bu takımı 8. yaptı ve de sıvasspor haddını bılerek oynuyordu .Bu sezon hıcbır teknık dırektorluk deneyımı olmayan bırının takımın basında olması bu takıma yarardan cok zarar verır.Devre arası bu takımda bır revızyon sart ve de eskı sısteme tekrardan dönmek bızı adından soz ettırecek bır derece yapmamızı saglayacaktır.2. LİGE DÜŞTÜĞÜMÜZÜ DÜŞÜNMEK BILE ISTEMIYORUM
AYDIN1985 08.11.2006, 15:39 BASIN SACMALAMIS, SADECE DÖRT OYUNCUSU YEDEKLERDENDI. GOLLERI ATAN YINE HEMEN HEMEN ILK 11 DE OYNAYAN OYUNCULAR.
minstrel 08.11.2006, 15:44 Yiğido Atilla kardes ! kendimizi kandırmayalım. as ya da yavru takım farketmez bızı baskalarının kadrosu degıl kendı takımımız ılgılendırır. Sahadaki taktık anlayısı Sivassporu yıktı her fener atagında tek hat uzerınden yakalandık .Dunku oyun anlayısıyla bırakın Fenerbahceyı hangı takım bizi oyle yakalasa yıne fark olurdu. Bence Petkovic ıyı kalecı.kalecıden once gonderılmesı gereken Cem karaca gıbı bırkac oyuncu daha var;ama aciem bir teknik direktör devre arasına kadar bulunması şart oldu.Bundan sonra üç önemli maçı daha var Sivassporumuzun. Şayet önümüzdeki üç maçı daha kaybedersek ki ( bu maclar 3 büyük takımla oynayacagımız maçlardır) Sivassporumuzu hicte iyi ve de parlak günlerin beklediğini söyleyemeyeceğim.Umarım yanılırım ama bizde bir söz vardir."Görünen köy kılavuz istemez"
!!!!!!! Fenerbahcenin Yavrularina yenildik ben buna katilmiyorum !!!!!!
Fenerbahce dün sahya tam kadro ile ciksa idi 4 gol yemezdik yavrularin o sahada verdigi mücadeleyi ve performansi as futbolcular göstermezlerdi belki yenilirdik ama asla fark yemezdik o yavru futbolculari ligde kac kere izlenme sansina sahipler kocaman hic..!!!! sadece isimlerini biliyoruz ve ellerine öyle bir sans gecmiski Fortis kupasi mac canli o yavrular hem hocalarina hem kendi traftarlarina ve medyaya mesaj vermek istediler biz bu takimin genc oyunculariyiz bizleri görün ve destekleyin diye böyle bir sansi daha zor bulurlar ve kendilerini tüm türkiyeye izletme imkani yakalamislar ve imkanlarini cok iyi kullandilar cogu yavas yavas takima bir kac dakika da olsa oynama sansi bulabilirler veya kadroyu zorlarlar .....As lar o hava sartlarinda o mücadeleyi ve performansi göstermezlerdi beraberlige belki razi gelebilirdi ve ya maci bizde alabilirdik
Sayın yiğido Atilla çok önemli bir tespit yapmış hakvermemek mümkün değil; Fenerbahçe dün Asları ile sahaya çıksa skor gerçektende farklı olabilidi, sahanın ve havanın yer yer futbol oynamaya müsait olmaması As futbolcularında sakatlanma korkusuyla karşılaşmasına neden olabilir pozisyonlara girerken tereddüt yaşamalarına neden olabilirdi, buraya kadar doğru bir tespit.
Ancak hepimizin atladığı çok önemli bir konu var; buda yedekleriyle veya paf takımdan oyuncularıyla gelen Fenerbahçeye yenilmemiz değil, fenerbahçenin Yedek veya Paf takımdan oyuncularıyla Sivasa gelme ve maça çıkma cesaretini nereden bulduklarıdır, sorgulanması gereken de budur.
sinan-58 08.11.2006, 17:16 bence bu maçı mehmet çevirebilirdi ama olmadı sivaslı olup istanbulu desteklemek çok ayıp ama biz buyuk takımlardan 0 puan fedefliyorduk şimdi +1 oldu inş 3 hafta sonra +10 olacak
1967_DERNEK_MUSTAFA 08.11.2006, 18:11 Galiba ben ve sivaslılar yanlış karşılaşma izledi herkes diyor fener yedeklerle çıktı hani yedek bana gösterinsene semihmi canmı yedeğe bak milli futbolcu deniz milli futbolcu ve diğerleri fenerin yedekleri buysa paf takımı nasıldır acaba bizim takımada baktım hepsi ilk 11 de oynayan futbolculardı sadece mehmet yıldız yeni katılmış sivasspora
cemal58yiğido 08.11.2006, 18:15 kümeye doğru gidiyoruz
süper ligteki ilk sezonumuzdan hiç bir eser yok
Hayirlisi olsun .Bundan sonraki maclara bakmaliyiz .saygilarim ile
bundan sonra takımın daha iyi olacağına inanıyorum. Fener maçı kim ne derse desin bana umut verdi. İlk dakikalarda baskımız golü getirseydi sonuç çok farklı olurdu. Burada tek soru işareti önümüzdeki maçlarda da defansı önde kurmaya devam edecek miyiz? Wooter da takıma girince top hakimiyetini sağlarız inşallah.
nazimgulturk 08.11.2006, 20:09 SENE BAŞINDAN BERİ TEK SIKINTIMIZ HATTA HEP BU SIKINTI GOL GOL GOL
ANLAMIŞ DEĞİLİM
REİS 58
yigidolar06 13.11.2006, 19:41 http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg
Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi
Neye üzülüyorum biliyor musunuz? İnanılmaz golleri kaçır, sonra yine inanılmaz hatalar yaparak peşpeşe goller ye! Bir başka ve asıl büyük üzüntümde bugünki ulusal gazeteler “ Yedek Fener Sivas’a fark attı..” gibi yazılar yazarak adeta Sivas’la dalga geçecekler.
Futbol oynamayı unutmuş, hatta Fenerbahçe’den gönderilmesi gündemde olan futbolcuları adeta kahraman ettik! Asıl ve en önemli üzüntüm,içimizdeki “Hainlerin” dünkü skordan sonra dört köşe olmalarıydı. Sivasspor gol yedikçe sağımda solumda oturan utanmazların kıs kıs gülmeleri maçı kaybetmekten daha fazla zoruma gitti.
Neyise, onlar kına yakmaya devam etsinler biz gelelim maçta kimin nasıl oynadığına. Dünh akşamki maç bir kez daha gösterdiki, takımda boşu boşuna bekletilen futbolcular var. Bunların başında sol kanatta oynayan (!) Cem Karaca. Oyunda kaldığı yaklaşık 70 dakikada Allah için doğru düzgün bir orta yapamadı. Açıkcası bende iyi ortalar yapmasını beklemiyordum. Murat Sözgelmez’ide anlamak mümkün değil. Maç berabere giderken ve Sivasspor golü attı atacak derken yaptığı hatayla her şeyi berbat etti! Sonra yine benzer bir hata yaptı ama gol olmadı.Yani geçen haftaki Denizli maçında Hakkı’yı hiç aratmadı! Madem yeni bir sayfa açtık,madem Sivasspor’da bir şeyler değişecek,o zaman devre arası geldiği zaman fazla maceraya gerek yok, takımda katkı sağlamayanları göndereceksin.
Gitmesi gerekenler sadece dün kötü oynayanlar değil,Denizli maçında ve önceki maçlarda oynayan bir kaç futbolcu daha var.Uzun bir aradan sonra dün akşam forma giyen Mehmet Yıldız sence sahanın en iyi bir kaç futbolcusundan birisiydi. Yine o bildik mücadelesini yaparak zaman zaman Fener defansına zor anlar yaşattı. Aldığı ve sakladığı topları birde olumlu kullanabilseydik,sahadan en az bir puanla ayrılırdık.
Servet’e ve Balili’ye bir kez daha helal olsun demek istiyorum. Bu iki futbolcu sahada ellerinden gelen mücadeleyi gösterdi. Fortis Türkiye kupası C grubunda ilk iki sırayı alan takım çeyrek finale çıkacak. Dolayısıylada biz ikinci olarak gitmenin mücadelesini vereceğiz. Fenerbahçe maçını kaybetmek fazla önemli değil, önemli olan diğer rakiplere kaybetmemek. Özetlersek, Sivasspor dün aslında fena oynamadı. Bulduğu çok sayıdaki pozisyonu cömertce harcadı,defanstaki hatalarndan rakiben gol atması için adeta davetiye çıkardık ve bu sonuç ortaya çıktı.
Dedimya, benim üzüntüm yenilmemize değil, “İçimizdeki hainlerin” sevinmesine...
SİZDEN RİCAM BİRDE İSTANBUL DEĞERLENDİRMESİNİ YAPMANIZ OLACAK ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR
aykut-akay 13.11.2006, 19:52 cok süper bir macti artik hizlandik
hizimizi kesmeysinler
Bu golü ancak Runje yer! VİDEO
Sivassporlu Mehmet Yıldız'ın Beşiktaş'a 32 metreden attığı kafa golü tarihe geçti.
1967_CLUB_10UR 13.11.2006, 20:41 İDDAA ORANLARI BİLE FENERASYON YEDEK TAKIMLA GELİYOR DİYE YARI YARIYA DÜŞÜRÜLDÜ MAÇ GÜNÜ..NERDEN BİLECEZ SİVASSPOR'UN FENERASYONA KARŞI TESLİMİYETÇİ BİR FUTBOL OYNACAĞINI YANİ FENERİN 3.TAKIMINA BİLE TESLİM OLDUK.
yigidolar06 07.03.2007, 17:03 SİZDEN RİCAM BİRDE İSTANBUL DEĞERLENDİRMESİNİ YAPMANIZ OLACAK ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR
RÖVANŞI ALDIK FENERE SAHAYI DAR ETTİK FENER TARAFTARI ETKİSİZDİ CEKİRDEK ÇİTLEYEREK MACI İZLEDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM
nazimgulturk 07.03.2007, 18:14 bencede o gün çok utanç vericiydi keşke imkanı olsada telafi etsek ama şimdi ki maç bunu gösterdik fener bizi ligde yenemedi veonları ezdik futbol olarak
|