Orijinalini görmek için tıklayınız : SİZ OLSAYDINIZ GEÇERMİYDİNİZ?
RECEP_YÜKSEL 10.11.2006, 15:55 SAYGI VE SEVGİLERİMLE TÜM GARDAŞLARA EVET ŞİMDİ DÜŞÜNÜRKEN FİKSTÜRE BAKTIM VE KENDİ KENDİME DEDİMKİ BEN OLSAM BÜLEN UYGUNUN YERİNE GELECEKTEKİ KARİYERİMİ VE KENDİMİ RİSKE ATARMIYDIM DİYECEKSİNİZ Kİ NİYE EVET TAKIM 17 SIRADA ÖNÜNDEKİ İLK MAÇ TÜRKİYENİN EN İYİ TAKIMLARINDAN BİRİ FENERBAHÇE KUPA MAÇI YA SONRAKİLER BEŞİKTAŞ DEPLASMAN TRABZON İÇ SAHA GALATASARAY DEPLASMAN 4 MAÇ DA TÜRKİYENİN DÖRT BÜYÜĞÜ DİYE HİTAP EDİLEN TAKIMLAR EVET SİZLERE SORUYORUM SİZ OLSANIZ BU TAKIMIN BAŞINA GEÇERMİYDİNİZ ?
yiğido 07 10.11.2006, 17:06 BU ŞARTLAR ALTINDA BÜLENT UYGUNUN YERİNDE OLSAM KESİNLİKLE RİSKE GİRMEZDİM BELKİ BU MAÇLAR BİTTİKTEN SONRA DÜŞÜNÜLEBİLİR FAKAT ŞU ANDA ASLA KABUL ETMEZDİM BÜLENT YGUNU BU ZOR GÖREVİ KABUL ETTİĞİ İÇİN BİRKEZ DAHA KUTLUYORUM
1967_DERNEK_MUSTAFA 10.11.2006, 17:26 BAŞARI MERDİVENİ ELİ CEBİNDE ÇIKILMIYOR kolayı herkes sever ama kolayıda zora sokanlarda var en güzeli zoru başarmaktır
1967 dernek serkan20 10.11.2006, 17:33 bu bir görevdir başarılı olmak istiyorsan takımını seviyorsan gececeksin
1967_CLUB_ÖZGÜR 10.11.2006, 17:36 Valla Gelecektekı Karıyerını Dusunen Herkes Gecerdı...Bu Macları Iyı Bır Sekılde Gecerse Bulent Uygun Basarılı Bı teknık Adam Adını Almaya BAslar...
Been Olsaam Gecerdimm :)
1967_CLUB_MESUT 10.11.2006, 17:40 ben olsam gecerdim cunku elinde cok iyi bir fırsat var düsünürsek arkadaslar türkiyenin 4 büyük akımı ile art arda maclar var ve kendini kanıtlaması bakımıdan bulunmaz bir zamanda takımın basına gecti basarılı olursa kendi kariyeri acısında iyi olur düsüncesindeyim.....
Bilmiyorum5 10.11.2006, 18:02 KIM OLSA GECERDI SONUNDA KENDINI KANITLAMA SANSI VAR HOCANIN BURDA BASARILI OOLURSA 10 YIL TEKNIK DIREKTORLUK YAPAR TURKIYEDE
tanju_58 10.11.2006, 18:16 BJK,TS ve GS'den puan veya puanlar alınırsa eminim bülent uygunun adını imparator koyarlar:D
buloca021 10.11.2006, 18:34 BEYLER....DANISIKLI DOGUS BUNLARRR
yerliturkuaz 10.11.2006, 19:23 Eğer sivası seviyorsam her türlü riski alırdım yani takımımın başında kalırdım
ligin daha yarısı değil 5.sırayla aranda 5 puan var.arkandada sıvas camıası var.bulent uygun daha ne istesin fırsat dogdu hemen geçti.oda bunu beklıodu
ceza_tolga_rep 10.11.2006, 19:38 BEN OLSAM GEÇERDİM.ÇÜNKÜ KENDİMİ KANITLAMA FIRSATIM DOĞARDI.DÜŞÜNÜNSENİZE SİVASSPORUN BJK,GD,TRB MAÇLARINDAN 4 PUAN ÇIKARDIĞINI?KESİNLİKLE TEKNİK ADAMLIĞA OMZUNU ATAR HAYATINIDA KURTARIRDI.
BEN OLSAM,GEÇERDİM,ANCAK BAZI ŞARTLARIM OLURDU AMA.
haydar70 10.11.2006, 19:52 o nu da yapsın artık çünkü takımın bu duruma gelmesinden kendisinin sorumluluğu var bunu kendiside biliyor herkeste biliyor.sivas camiası sayesinde gündeme geldi sivası birinci lige çıkartıpta o takımı için emek veren bülent uygunun eski takım arkadası değerli hocamız ismail kartaldan bahseden var mı.sivassporu çalıştırmak herkese nasip olmaz basarırsa ben yaptım deyip sükse yapacak basaramazsa zaten takım düşmüştü ben elimi tasın altına koydum der geçiştirir. olay bu kadar basit bülent uygunun diğer demeçleri ne bakarsanız bi şeyler çıkarırsınız
Arif Coşkun 10.11.2006, 19:59 Bazı riskleri göze almazsanız hayatta başarıyı yakalayaamzsınız.Ticarettede bu böyledir.Batarsınız,çıkarsınız o ayrı bir konu. Bülent Uygun'a da bu şans verilmiş oda bu şansını en son ana kadar kullanacak,ya batacak ya çıkacak bu deryadan.Başarırsa Göklerde başaramazsa yerlerde,oda bu işin bilincinde.Umuyoruz ki başarsın çıkarsın bizi düzlüğe,rahatlayalım.Oda kazansın bizde kazanalım.Daha lig çok şeylere gebe daha çok şeyler değişir.Henüz çok erken.
kesinlikle geçerdim zoru başarmak en güzelidir eğer bir şansınız varya kendinize güvenip denemelisiniz siz doğru olanı yapıyorsanız zaten zor kolay olur başarıda kendiliğinden gelir
bülent uygun neden takımın başına gecmesin,son dört hafta oynanacak maçların zorluk derecesini herkes biliyor.
yenilgilerde kimse uygunu suçlamayacak,takımın durumu ortada,(karol pecze marifetiyle takımı ne hallere düşürdü) netiçe itibariyle,yenilgilerde fazla tepki toplamaz,ama buarada başarılı sonuçlar alınırsa kahramanolur.
bence bu maçlardan sonra yeni teknik direktör gelir takımın başına,düşününsenize şimdi yeni teknidirektör getirilseydi bu zorlu maçlarda aslanların önüne atılmış olurdu,ve çok yıpranırdı,takım biraz rahatladıktan sonra yeni teknik direktör takımın başına getirilecektir büyük ihtimale,öyle tahmin ediyorum.
CÜSSKB-Aynur 11.11.2006, 22:22 Bülent Uygun başarılı olabileceğine inanmış olmalıki çok riskli bir dönemde takımın başına geçmeyi kabul etti.
Büyük başarıların, Büyük risk almayı gerektirdiğinide göstermiş oldu.
erhan5834 11.11.2006, 23:37 SAYGI VE SEVGİLERİMLE TÜM GARDAŞLARA EVET ŞİMDİ DÜŞÜNÜRKEN FİKSTÜRE BAKTIM VE KENDİ KENDİME DEDİMKİ BEN OLSAM BÜLEN UYGUNUN YERİNE GELECEKTEKİ KARİYERİMİ VE KENDİMİ RİSKE ATARMIYDIM DİYECEKSİNİZ Kİ NİYE EVET TAKIM 17 SIRADA ÖNÜNDEKİ İLK MAÇ TÜRKİYENİN EN İYİ TAKIMLARINDAN BİRİ FENERBAHÇE KUPA MAÇI YA SONRAKİLER BEŞİKTAŞ DEPLASMAN TRABZON İÇ SAHA GALATASARAY DEPLASMAN 4 MAÇ DA TÜRKİYENİN DÖRT BÜYÜĞÜ DİYE HİTAP EDİLEN TAKIMLAR EVET SİZLERE SORUYORUM SİZ OLSANIZ BU TAKIMIN BAŞINA GEÇERMİYDİNİZ ?
recep abi güzel bi soru sormuşsun bu maçlardan bi malubiyet bi galibiyet çıktı bakalım kalan ikisinde ne olacak ama bülünt hoca sanırım devam edecek ve riskleri göze alacak yolu açık olsun inşallah başarır ama ben olsam bu ateş çenberinden geçmezdim ! ! !
nuraygemici 11.11.2006, 23:58 kesinlikle çok büyük riske girdiğini düşünüyorum. Ancak Bülent futbolculuk zamanlarından beri hep zoru başarmıştır. Bir sürü talihsiz olay yaşamasına rağmen futbol tarihine adını yazdırmayı başarabilmiştir. Bu yüzden bu maçlardan sonra ne sonuç alınırsa alınsın ona destek vermeye devam etmek gerekiyor. Dilerim başarılı olur. Bütün Sivasspor' luları hocamıza destek olmaya çağırıyorum. Çünkü; Bundan sonra
Bülent' in başarısı=Sivasspor' un başarısı
1967_CLUB_10UR 12.11.2006, 23:51 SAYGI VE SEVGİLERİMLE TÜM GARDAŞLARA EVET ŞİMDİ DÜŞÜNÜRKEN FİKSTÜRE BAKTIM VE KENDİ KENDİME DEDİMKİ BEN OLSAM BÜLEN UYGUNUN YERİNE GELECEKTEKİ KARİYERİMİ VE KENDİMİ RİSKE ATARMIYDIM DİYECEKSİNİZ Kİ NİYE EVET TAKIM 17 SIRADA ÖNÜNDEKİ İLK MAÇ TÜRKİYENİN EN İYİ TAKIMLARINDAN BİRİ FENERBAHÇE KUPA MAÇI YA SONRAKİLER BEŞİKTAŞ DEPLASMAN TRABZON İÇ SAHA GALATASARAY DEPLASMAN 4 MAÇ DA TÜRKİYENİN DÖRT BÜYÜĞÜ DİYE HİTAP EDİLEN TAKIMLAR EVET SİZLERE SORUYORUM SİZ OLSANIZ BU TAKIMIN BAŞINA GEÇERMİYDİNİZ ?
İŞ BAŞA DÜŞTÜĞÜ ZAMAN BU TAKIMIN BAŞINA BÜLET HOCADA GEÇER MECNUN BAŞKANDA GEÇER ..BENİM DÜŞÜNCEM KARİYER YAPMAK MENEJERLİKLE ESKİ BİR FUTBOLCU OLMAKLA YETMEZ..BU TAKIM HERŞEYDEN ÖNCE GELİR KALAN 3-5 MAÇTA BAŞARI SAĞLANIRSA O ZAMAN TAKIMI YÖNETEN KİMSE HAK ETTİĞİ YERE GELİR.İLERDEKİ SEZONLARDA DA SİVASPSOR'U ÇALIŞTIRIR VE KARİYERİNE BİR YENİLİK EKLER.
mzfb_huseyin58 06.12.2006, 13:41 iyi bir fırsattı tabikide bülent hoca için ben olsam seve seve şartsız geçerdim sivası sevdiğim için takımı toparladı gerçekten çok iyi bir hoca olduğunu gösterdi inşallah ileride ki performansı iyi olur
aykut-akay 06.12.2006, 15:10 ZOR ISLERIN ADAMI BASARILARIN DEVAMI DILERIM AMA BEN OLSAM IKI DEGI 12 SEFER DÜSÜNÜRDÜM GECMEYI TAKIMIN BASINA
takımı iyi tanıyan biri olarak geçti. yani takımın durumunu ve takım olarak neyi yapamacağını neyi yapacağını bilen biri bu şartlarda takımın başına geçecek en iyi kişi zaten oydu.
______________________________ ______________________________ _____
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı
alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini,
sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
catli_58 06.12.2006, 19:59 Bülent UYGUN'un bu görevi kabul etmesi kadar doğal bir şey olamazdı. Birincisi riski yoktu. Devre arasına kadar denenirdi. Yapamazsa Manejerlik görevine devam eder yerine yeni bir hoca getirilirdi. İkincisi ise bundan daha iyi bir fırsat yakalayamazdı Teknik Direktörlüğünü ispatlamak konusunda. Yıllardır içinde bulunduğu camiadan ve futbolcularla içiçe olmanında avantajını kullanarak başarılı oldu (Zira tanımadığı bir camiada başarılı olması biraz zordu) ve alnının akıyla çıktı bu sınavdan....
svs_çapkın_58 07.02.2007, 20:24 EWET BEN GEÇERDİM SİVASSPOR İÇİN EN İİ ŞEKİLDE ÇALIŞIRDIM PUAN TABLOSUNDADA YUKARILARADA ÇIKARDIM
zaralım 58 12.02.2007, 17:50 EĞER BÖYLE BİR TEKLİF GELİRSE ÖNCE DÜŞÜNÜRÜM ÇÜNKÜ BANA VERİLEN GÖREVİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAM GERKTİĞİ İÇİN UYGULARIM AMA YİNEDE GERİ ÇEVİRMEM KABUL EDERİM. ŞAMPİYON SİVASSPOR
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ
RECEP_YÜKSEL 26.11.2007, 22:27 SAYGI VE SEVGİLERİMLE TÜM GARDAŞLARA EVET ŞİMDİ DÜŞÜNÜRKEN FİKSTÜRE BAKTIM VE KENDİ KENDİME DEDİMKİ BEN OLSAM BÜLEN UYGUNUN YERİNE GELECEKTEKİ KARİYERİMİ VE KENDİMİ RİSKE ATARMIYDIM DİYECEKSİNİZ Kİ NİYE EVET TAKIM 17 SIRADA ÖNÜNDEKİ İLK MAÇ TÜRKİYENİN EN İYİ TAKIMLARINDAN BİRİ FENERBAHÇE KUPA MAÇI YA SONRAKİLER BEŞİKTAŞ DEPLASMAN TRABZON İÇ SAHA GALATASARAY DEPLASMAN 4 MAÇ DA TÜRKİYENİN DÖRT BÜYÜĞÜ DİYE HİTAP EDİLEN TAKIMLAR EVET SİZLERE SORUYORUM SİZ OLSANIZ BU TAKIMIN BAŞINA GEÇERMİYDİNİZ ?
BÜLENT HOCA BAŞLARKEN BEN BUNU YAZMIŞTIM BÜLENT HOCA GEÇTİ VE ŞİMDİ BURDAYIZ HELAL OLSUN ASKER BÜLENT
|