Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Yıldız

Sayfa : 1 [2] 3

puar
10.02.2008, 17:10
eğer atamayana atrlar hesabıyla bugün bu maçtan 3 puanla dönemediysek tek sorumlusu mehmetttir..çok bencil oynadı..hiç pas vermedi..

berncillik ne kelime sahada yokktu takımın oyuunu gereksiz itirazlar arkadaslarına kızmalar çaresizce bir oyun oynadı kötü olan takımda en çok sivrilip ghöze batanda oydu.

FurkaN
10.02.2008, 17:23
Açıkcası bu oyunla arkadaşlarına ve takımına ihanet ediyor... Eğer kafasının bir kenarında hep transfer olacaksa ve böyle oynayacaksa gitsin... Hem bize yazık etmesin hem kendine...

Yiğiter
25.02.2008, 14:12
bu bencilliğin sonucunda inşallah gol kralı olursun ya da euor 2008 e gidersin de yapmış olduğun bencillik boşa gitmez...

memet24
25.02.2008, 14:14
aslın da bu hafta mehmet yıldızı yedek koyacaktı belki bencil oynamayı bırakırdı.

myway
25.02.2008, 14:18
mehmet yildiz ankaradaki oftas macini tek basina aldi.. kimse destege gelmedi valla arkadaslar kusura bakmayin da ben mehmet yildiza hic kusur bulamiyorum... mehmet yildiz cok yalniz kaliyor ileri ucta yapacak bi sey yok...

SenSetik
25.02.2008, 14:19
mehmet çok önemli ve değerli bir futbolcu. inşallah hatalarını düzeltir...
bir zamanlar hasan vezir vardı fenerbahçede inşallah onun gibi olmaz...

kadir984
25.02.2008, 14:32
bencilliği bırakıp yardımlaşmaya başlarsa takım adına iyi şeyler olacak.
bu arada kaptanlık pazıbandını taktıktan sonra bariz bir gerginlik başladı. takım arkadaşlarına çok sert tepkiler vermeye başladı. belki aşırı yorgunluktan bir hafta yedek kalabilse ama nerde forvettt hattından oyuncumuz yok hani ara tranferde 3 forvete bakıyorlarda her an biri alınabilirdi.
tek umudumuz BALİLİ nin çarçabuk iyileşip dönmesi.

memet24
25.02.2008, 14:33
mehmet yildiz ankaradaki oftas macini tek basina aldi.. kimse destege gelmedi valla arkadaslar kusura bakmayin da ben mehmet yildiza hic kusur bulamiyorum... mehmet yildiz cok yalniz kaliyor ileri ucta yapacak bi sey yok...

tabi arkadaş mehmet yıldız çok maçı tek başına aldı ama yedek olma korkusuyok ben nasıl olsa oynarım diyor ve bencillini devam ettiriyor bülent hocadan önceki hoca zamanında genellikle tek pas oynamıya çalışıyordu.......neden çünkü yedek kalma korkusu vardı ama şimdi..... eyle bir korkusuyok ...................yoksa mehmet yıldızın bu takıma katkısın ne kadar çok oldunu kimse inkar edemez.

Rallim58
25.02.2008, 15:01
Mehmet Yıldız dünkü müsabaka da hemen herkese sert tavırları ile dikkat çekti.

Kendisine yerinde pas atmayana el kol hareketleri YILDIZ'a yakışmadı, daha fazlasını da kendisi yaptı yani olumsuz pas, top kaptırma, pas vermeme, o kritik pozisyonda topu penaltı noktasına çıkarsaydı müsait pozisyonda sanırım Mohammed Ali ile Musa Aydın daha uygundu ama vermedi ve de kimse bağırmadı el kol hareketi yapmadı, demekki olabiliyormuş Mehmet Yıldız.

Evet Mehmet Yıldız dün eski Mehmet Yıldız değildi, o gitmiş yerine, arkadaşları ile kavgacı, egoist bir düşünceli Mehmet gelmiş gibi gördük.

Biz eski Mehmet'i daha çok sevdiğimizi iletiyorum. Şimdiden söylüyorum Bursa maçında sarı kart görerek 1 hafta dinleneceğini düşünüyorum...?

Buraq58
25.02.2008, 15:29
Mehmeti İstiyen Çok Ama
Veren Yok:D

|| M e L i H ||
25.02.2008, 15:30
Dünki Maçta Mehmet Çok Agresif Oynadı.Mehmet'ten Beklenmedik ir Drum :(

bozkurt187
06.03.2008, 17:00
bence sivassporda kalmasi onun icin en hayirlisi büyük takimlarda tutunamaz örnek rizespordan altan

ferhat_58_oğuz
22.03.2008, 10:45
hem attığı goller olsun hem asistleri mehmet yıldız alexin fenerde yaptığı görevin aynısını yapıyor bence tartışmasız mehmet yıldız sivassporun unutulmazları arasına çoktan girdi mehmet yıldız hergeçen gün kalitesini ve kabiliyetini ortaya çıkartıyor yıldıza futbolculuk hayatı boyunca sonsuz başarılar diliyorum

Nihat71
22.03.2008, 11:30
Böyle adamı birde satmaya kalkıyorlar. Bülent hocaya bakılırsa alternatifi hemen hazırmış:-)

Biraz sıkar...

yigido_sampiyon
22.03.2008, 11:33
arkadaşlar bence mehmet yıldız gitmeli...
hem kendi hemde sivas için...
bak gökhan ünal... adam eski performansını yakalayamıyor...çünkü adamın kafası karışık...
hemde mehmet yıldız eğer 3 büyüklere giderse,sivas içinde övünç kaynağı olur...hayırlısı

Nihat71
22.03.2008, 11:38
Mehmet rakip takımda gollerini atsın bizde övünelim he :-)

Hem kendimize başımızdan büyük hedefler koyuyoruz, hemde elimizdeki aslara gitsin diyoruz.

Benim dimağm basmıyor bu işi sorry.

kadir984
22.03.2008, 11:40
sergio oynamadığı sürece sivasın alexi mehmet yıldızımız ancak sergio olivieramız kadroya bir yerleşirse o zaman yeni alex ortaya çıkacaktır. umarım bu hafta oynatır kaç maçtı oynayacak diye bekledik ama olmadı. umarım bu hafta oynar . NEDEN Mİ ?

TAM 4 MAÇTIR DİKKAT EDERSENİZ RAKİP TAKIMLAR ORTA SAHAMIZI ÇOK RAHAT ÇEİYOR BUNUN ÖNÜNE GEÇMELİYİZ. İLERİDE MEHMET VE CHETKOV ORTA SAHA DA OLİVİERA DİYORUM.

ferhat_58_oğuz
22.03.2008, 11:44
ŞU AN LİGİMİZDE MEHMET AYARI Bİ FUTBOLCU YOK MEHMETSİZ SİVASSPORUN İŞİ BİRAZ ZOR

ferhat_58_oğuz
22.03.2008, 11:48
sergio oynamadığı sürece sivasın alexi mehmet yıldızımız ancak sergio olivieramız kadroya bir yerleşirse o zaman yeni alex ortaya çıkacaktır. umarım bu hafta oynatır kaç maçtı oynayacak diye bekledik ama olmadı. umarım bu hafta oynar . NEDEN Mİ ?

TAM 4 MAÇTIR DİKKAT EDERSENİZ RAKİP TAKIMLAR ORTA SAHAMIZI ÇOK RAHAT ÇEİYOR BUNUN ÖNÜNE GEÇMELİYİZ. İLERİDE MEHMET VE CHETKOV ORTA SAHA DA OLİVİERA DİYORUM.

GEÇEN HAFTA BÜLENT HOCA 2 3 HAFTA SONRA HAZIR DEMİŞTİ BENCE BU HAFTADA SON 15 DAKKA GİRECEK MUHTEMELEN

merkez_ismail
22.03.2008, 12:54
GERCEKTEN COK GUZEL BIR OYUNCUMUZ BU SENE SONUNDA IYI TEKLIFLER GELIR INS SENYEDE BIZDE KALIRDA AVRUPA DA KENDISINI SIVASSPOR FORMASIN ADI ALTINDA TANITIR ...!

EyüphanAydın
22.03.2008, 17:08
Bence Mehmet Yıdıza Daha Çok İş Düşüyor,

Sonuçta Oynadığı Takım Sivasspor Fenerbahçe Değil,

İmkanları Kısıtlı Alex'in Her İmkanı Var

Mehmet Fenerde Olsaydı Dahada Güzel Oynardı.

Bu Sene Kaptan Gerçekten Çok Büyük İşler Düştü.

Hepsininde Üstünden Geldi.

veysel
22.03.2008, 17:35
GERCEKTEN MEHMET YILDIZ OLMASA SIVASSPORUN ISI BIRAZ ZOR AMA INSALLAH MEHMET YILDIZI SATMAZLAR

bozkurt187
22.03.2008, 17:39
ya sadece sivasin alexi degil bence sivassporun gelmis gecmis en iyi futbolcusu

ferhat_58_oğuz
23.03.2008, 09:19
ya sadece sivasin alexi degil bence sivassporun gelmis gecmis en iyi futbolcusu

katılıyorum sana onun için diyorumki unutulmazları arasına girmiştir

cem
23.03.2008, 11:23
mehmet yıldız iyi oyuncu..guclu mucadelecı..basarılarının devamını dılıyorum...

nuri_58
23.03.2008, 11:42
bnce Mehmet YILDIZ SİVASSPOR R.Carlos'u....:D....

ferhat_58_oğuz
23.03.2008, 15:43
işte mehmet yıldız işte sivasspor varmı ötesi

kenann_58
23.03.2008, 17:25
abi adam süper oyunuyor herçekten sivasın alexsi

yerliturkuaz
23.03.2008, 18:28
YİNE GOLÜNÜ ATTI. MİLLİ TAKIMDADA GOLLE TANIŞIR B.RUSYA MAÇI TAM ONA GÖRE YETERKİ FORMA VERİLSİN....

ferhat_58_oğuz
25.03.2008, 12:20
en iyi forvet en kral futbolcu varmı ötesi

akifeker
25.03.2008, 13:14

sergioyu hoca keyfinden oynatmıyo alındığı takımdakı sorunlar nedeniyel oynayamıyodu ama o problemler çözüldü şimdi yavaş yavaş takıma ısınmasını beklıyoruz

konya maçında herkes gördü adam 20 dk oyuna girdi maratonu çoşturdu:D:D:D:D:D:D:D:D

DOCKA
25.03.2008, 13:22
sivasın alex i mehmet değil sergio arkadaşlar mehmet yıldız sivasın wayne rooney si olur bence rooneye de benziyor zaten :D:D:D:D:D

S1vasLee
25.03.2008, 13:46
Segio olmadıgı zaman mehmet yıldız oluyor ;)

yigidomustafa58
25.03.2008, 14:16
Mehmet Yıldız bu sezon 11 gol ve 11 de asist yapmıştır..

yerliturkuaz
30.03.2008, 17:46
MEHMET YILDIZ BUGÜN FORVETTE GENE ETKİLİ OLDU FAKAT ONA YAPILAN FAULLERİ HAKEM YA GÖRMEZLİKTEN GELDİ YADA İNANMADI....

nuri_58
30.03.2008, 17:48
Mehmet YILDIZ gerçekten çok ii futbol sergileyemedi bugün...chetkovun pasları olmassa olmazdı...

TS58
06.04.2008, 23:17
MEHMET YILDIZ helal olsun sana.

şafak58_35
06.04.2008, 23:54
helel sana memooooooooooooooooooooooooooo oo

ferhat_58_oğuz
08.04.2008, 13:41
mehmet önümüzdeki sezon kesinlikle sivassporumuzda kalmalıdır seneye dahada verimli olacak

ferhat_58_oğuz
12.04.2008, 20:59
HADİ MEHMET SENDEN GOLLER VE ASİTLER BEKLİYORUZ HER ZAMANKİ GİBİ

yerliturkuaz
12.04.2008, 22:09
MEHMET YILDIZ BU TAKIMIN HERŞEYİ HEM GOL ATIYOR HEM ASİSİT YAPIYOR HEM BOŞ ALAN BIRAKTIRIYOR HEM DEFANSI YIPRATIYOR DAHA SAYMAYA GEREK VAR MI ALEX SUNULAN İMKANLAR MEHMET YILDIZA SUNULSA VEYA MEHMET YILDIZ BREZİLYALI OLSA DÜŞÜNEBİLİYORMUSUNUZ OLACAKLARI DÜNYANIN SAYILI GOLCÜLERİ ARASINDAYDI... HEM TÜRK HEM SİVASTA OYNUYOR BUDA MEHMET YILDIZIM ŞANSIZLIĞI...

ferhat_58_oğuz
13.04.2008, 16:26
İŞTE GERÇEK KRAL HARİKASIN MEHMET HARİKASIN

akifeker
13.04.2008, 16:29
balilinin olmayışında takımın gol yukunu mehmet çekıyoo

nuri_58
13.04.2008, 17:09
Mehmet Yıldız bu sezon 11 gol ve 11 de asist yapmıştır..

şimdi 12 gol 11 asist oldu......;)

yusuf_yusuf
13.04.2008, 17:23
SİVASSPORUN GURURU MEHMET YILDIZ OLMASA BU YERE KADAR GELEMEZDIK BU ALEX DEİL RESMEN RONOLDIN HOO

merithan58
13.04.2008, 17:28
arkadaşlar kendi yıldızımızı başka takım futbolcularıyla kıyaslamasak.
bu konu resmen bizim yıldız futbolcumuzu aşağılıyor.nedemek ya mehmet yıldız bizim aleximiz alex kim ya.bizim için hiçbişey bırakında onu kendi taraftarı övsün biz değil.burası alexi yüceltme yeri değil.

Mehmet Yıldız kimseyle kıyaslanmaz.o bizim Yıldızımız.

febe alexi kimseyle kıyaslıyormu bırakın bu işleri.

karkinsivas
13.04.2008, 17:30
tşrler mehmete allah daim etsininşlh nice başarılaraaslan yiğido hemde hemşerimiz nede olsa yozgatlı

58leyman
13.04.2008, 19:09
GERCEKTEN MEHMET YILDIZ OLMASA SIVASSPORUN ISI BIRAZ ZOR AMA INSALLAH MEHMET YILDIZI SATMAZLAR

cok güzel link in var canım ya kangallı yiğidon abinden sana

zaralım 58
13.04.2008, 19:40
inş. seneye avrupa'ya gidersek bizle kalır

Yiğiter
16.04.2008, 17:24
Mehmet Yıldız'a Rus kancası
16 Nisan 2008 Çarşamba 14:45
Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız, Rus takımların transfer teklifini sezon sonunda düşünecek...
Sivasspor'un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız, “Sezonu şampiyon olarak bitirmenin peşindeyiz. Bunun için önümüzdeki 4 karşılaşmayı da kazanmayı amaçlıyoruz“ dedi.

Çekinerek gittiği Kayserispor deplasmanından 1-0 galip dönen Sivasspor, hafta sonunda oynayacağı Ankaraspor karşılaşmanı, bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Antrenmana sakatlıkları süren Sedat ve Balili katılmadı, Yasir ise takımla birlikte çalışmaya başladı.

Kaptan Mehmet Yıldız, antrenmanın bitiminde zorlu bir deplasmanı geride bıraktıklarını söyledi. Sahalarında yenildikleri Beşiktaş karşılaşmasından sonra herkesin kendilerinde moral bozukluğu beklediğini kaydeden Mehmet Yıldız, şöyle devam etti:

“Ama biz çok eksik gitiğimiz Kayserispor deplasmanından 3 puanla dönmesini bildik. Bunun için çok mutluyuz. Önümüzde kalan 4 final karşılaşmamız var. Bu 4 karşılaşmayıda geçip lig sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bu hafta oynayacağımız Ankaraspor karşılaşması bizim için sezonun en zor karşılaşması olacak çünkü onlar düşme korkusunu yaşıyorlar biz ise şampiyonluğa oynuyoruz. İnşallah bu karşılaşmayı kazanıp yolumuza devam edeceğiz.“

Kendisin için gol krallığından çok asist trallığı olduğunu da belirten Mehmet Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Benim hiçbir zaman gol kralı olacağım, diye bir hedefim olmadı. Benim için önemli olan tek şey takımımın galip gelmesi. Ben gol attırmayı, daha çok seven bir futbolcuyum. Ama ben de elimden geldiği kadar gol atarak takımıma katkıda bulunuyorum.“

RUSYA'DAN TEKLİF
Rus takımları Zenit ve Rubin Kazan'dan gelen transefer tekliflerine de değinen Mehmet Yıldız, bu konuda şöyle dedi:

“Bana direkt olarak gelen bir transfer teklifi yok. Ama kulübüme ve menajerime böyle bir teklif geldiğini duydum. Benim şu anda bunları düşünecek vaktim yok. Şu an için tek düşüncem kalan 4 maçımızı kazanıp Sivasspor'u şampiyon yapmak. Bu teklifleri daha sonra düşünürüz. Ayrıca Sivasspor'da da çok mutluyum.“

yusufsahin58
16.04.2008, 23:23
mehmet sivasin birtanesi sivas senle gurur duyuyor

ferhat_58_oğuz
19.04.2008, 12:26
arkadaşlar kendi yıldızımızı başka takım futbolcularıyla kıyaslamasak.
bu konu resmen bizim yıldız futbolcumuzu aşağılıyor.nedemek ya mehmet yıldız bizim aleximiz alex kim ya.bizim için hiçbişey bırakında onu kendi taraftarı övsün biz değil.burası alexi yüceltme yeri değil.

Mehmet Yıldız kimseyle kıyaslanmaz.o bizim Yıldızımız.

febe alexi kimseyle kıyaslıyormu bırakın bu işleri.

ben fenerbahçeli kesinlikle değilim allah korusun sapına kadar yigidoyum ama yigidi öldür hakkını yeme alex yıllardır harika bi futbolcu ve ligde en işler futbolcuların başında geliyo kıyaslama işte bu yüzden şüpesiz mehmet son 2 senedir süper bir grafik sergiliyor ama bir alex olmak kolay değil işte bu yüzdendirki kıyaslamalar devamlı surettir devam edecek bizim temennimiz mehmet yıldız alexten daha kaliteli bir futbolcu olması yönündedir olmaması içinde bir sebep yok bence teknik desen teknik suratli sağlam defansı yıpratan güzel asist yapan tamamlayıcı bir futbolcu kardeşimiz sivassporumuzun yıldızı allah onu sağlık ve sıhatten ayırmasın

port17
19.04.2008, 13:16
Merhaba Yiğidolar.

Ben popüler bir spor sitesinde yayınlanmak üzere Süper Lig'de atılan ilginç gollerden oluşan bir dizi hazırlamayı planlıyorum ve bu dizide Mehmet Yıldız'ın geçen sezonun 13. haftasında (11.11.2006) İnönü Stadı'nda kaleci Runje'ye yaklaşık 32 metreden attığı kafa golüne ait fotoğraf aramaktayım. Ne google'da ne de haber ajansları fotoğraf arşivinde çok fazla yankı uyandırmasına rağmen bu gole ait bir fotoğraf dahi bulamadım. Eğer sizde bu gole ait bir fotoğraf varsa (tercihen oyuncunun kafa vuruşu yaptığı ana ait) paylaşırsanız çok sevinirim.

Şampiyonluk ve Avrupa Kupaları mücadelenizde başarılar dilerim.

talha altunbaş
20.04.2008, 10:01
mehmet bizim herşeyimiz satılmasına kesinlikle karşıyım eğer seneye büyük hedefler olmasını istiyorsak kadromuzda kalması gereken en önemli futbolcuların başında geliyo

talha altunbaş
20.04.2008, 10:10
arkadaşlar benim açtığım konular niye başkasının üzerine ekleniyor anlamış değilim bu nasıl oluyo bana birisi yazarsa memnun olurum

SapsalDavulcu
20.04.2008, 10:20
sivasımızın 3 yıldızından biride mehmet yıldız

fatih_bm
16.05.2008, 17:05
Adındanda belli zaten o bir yıldız,Mehmet Yıldız.

yusuf_yusuf
16.05.2008, 18:38
mehmet yıldız basarının devamını beklıyorum--------

Tuffy
19.05.2008, 05:51
Sivas panzeriii Türkiyede sayılı forvetler arasında bence Avrupada bile top oynayacak kapasitede bir oyuncumuz inşallah milli takım teknik direktörüde arasıra sivas maçlarını seyrederde M.yıldız olsun diğer oyuncularımız olsun ne cevherler olduğunu keşfeder

yusuf_yusuf
19.05.2008, 11:07
mehmet yıldız dibi bir futbolcu yok henry mıs o hikaye mehmet baba daha güzel

kaya0758
19.05.2008, 11:43
fatih hocanın mehmeti kadroya almaması şaşırtıcı boğa mehmet yıldız,yazık birde avrupa şampiyonasına gideceğim diye inglizce kursuna gidiyodu bu yıl. üzüldüm ulen boğamıza, kurs parasını bana verseydide yeseydim bari.:D
severim keratayı:D

MustafaParlak
11.06.2008, 10:44
SÜPERLİGİN YILDIZIYDI.

BENCİL BİR FUTBOLCU DEGİL ATTIGI KADARINI ATTIRDI.

SAKAT SAKAT OYNADI.

TRANSFERİ GÜNDEMDE AMA O GİTMEZ.

SAKAT SAKAT OYNAYIP KENDİNİ RİSKE ATIP BİZİ SEVİNDİRDİGİN İÇİN BİZE GÜNÜLLERİN ŞAMPİYONLUGUNU YAŞATMADA BÜYÜK EMEGİN OLDUGU İÇİN TEŞEKKÜRLER MEHMET YILDIZ.

BirSubat2oo7
03.07.2008, 11:56
ÜÇ YILDIZ denildiğinde akla SİVASSPOR gelir
Sivasspor'un 3 yıldızından biri Mehmet YILDIZ... Başarılarının ve gollerinin devamını diliyorum. Özletmiştin kendini Mehmet YILDIZ hoşgeldin tekrar aramıza...

Üç yıldız denilince Sivasspor tarihinde 3 takım akla gelir.
Anlam üretmeyelim tek başımıza lütfen.
Kızılrmakspor-Yolspor-Sivas Gençlik

abdullah58
03.07.2008, 11:59
VALLAHA ANLAMIS DEGILIZ FATIH HOCA BU ANADOLU TAKIMLARINDAN NE ISTIYOR
HIC BIRINDEN OYUNCU ALMADI
SEN LIGI 3 BITIR MILLI TAKIMDA OYUNCUN YOK
KAYSERI KUPAYI ALDI MILLI TAKIMDA OYUNCUSU YOK

BirSubat2oo7
05.07.2008, 22:06
Mehmet eyvallah attın yine golünü.Hemde Karadağda bir avrupa maçında.Helal olsun.

BirSubat2oo7
05.07.2008, 23:05
İlk avrupa maçımıza İntertoto Cup'ta çıktık.Karadağ ekibi Grbalj karşısında ilk maçta oynamış olsanda/oynamamış olsanda, göstermiş olduğun hazırlık çalışmaları için teşekkür ederim.

Herşey Sivasspor için.

DallasMavericks
06.07.2008, 16:06
aramızda bazıları gitmez diyo parayı bir bastır uçarak gider :D:D:D:D:D:D

emremoni
06.07.2008, 17:07
ilk avrupa maçımızda 2 gol attık 2 golde mehmet yıldız dan

58memo58
06.07.2008, 17:17
mehmet yildizin bu güzel performansini devamini bekliyoruz.

OLCAY_58_AKKUS
22.07.2008, 15:15
Arkadaşlar son braga maçında beni çok kızdıran bir noktayı sizinle paylaşmak istiyorum.Maçtan önce malum futbolcularımızı türübüne çağırıp yumruk havaya yaptırıyoruz .Ama bizim Mehmet yıldız bağırıyorsun bağırıyorsun hiç banamısın demiyor Böyle bir kasılmalar havalar falan deli oldum.neyse gelmeye başladı bu seferde sanki arkadan biri asılıyor öyle bir isteksiz ki sorma sanki adamı taş taşımaya çağırıyorlar.Mehmet efendi fazla havalanma seni Mehmet yapan Sivasspor ve onun büyük taraftarıdır.sen bu taraftara kasılarak zorsunarak karşılık veremezsin havalalanların sonunun ne olduğunu sende bizde herkes biliyor aklını başına al kimse Sivasspor taraftarından daha büyük değil akıllı ol.taraftar seni çağırıyorsa geleceksin arkadaş.Seni seven insanlara bu şekilde davranma hakkın yok.Aklını başına al yoksa seni nasıl baş tacı etti ise ayaklar altına almasınıda bilir bu taraftar.

Yiğiter
22.07.2008, 15:19
biz çağırdık hemen geldi............

mysuskunx
22.07.2008, 15:22
SİZ MEHMET YILDIZI ÇAĞIRMASINI BİLMEMİŞSİNİZ KARDEŞİM, BİZ ÇAĞIRINCA NASIL GELİYOR ÇARŞIDA YOLDA VS. NERDE GÖRSEK BİZİMLE İLGİLENİR ARAMIZA BÖYLE AYRIMCALIKLAR SOKMAYIN....

OLCAY_58_AKKUS
22.07.2008, 15:26
SİZ MEHMET YILDIZI ÇAĞIRMASINI BİLMEMİŞSİNİZ KARDEŞİM, BİZ ÇAĞIRINCA NASIL GELİYOR ÇARŞIDA YOLDA VS. NERDE GÖRSEK BİZİMLE İLGİLENİR ARAMIZA BÖYLE AYRIMCALIKLAR SOKMAYIN....

valla ben maraton a daydım ve maraton a hiç bir zaman bu kadar içten ve çoşkulu bağırdığını duymadım.Buna rağmen biz bunu yaşadık ben yaşadığımı yazdım.art niyetim yok zaten amacım ayrımcılık da değil yanlış anlaşılmasın gördüğümü yazdım.benim yorumumu yapan en az 200 kişi vardı o an o türübünde sorun soruşturun siz de duyarsınız arkadaşlar.

pover58
22.07.2008, 15:29
ya büyütmeyin arkadaşlar olabilir sonuçta oda insan,belki sorunu vardır kafası başka yerdedir.
olabilir herzaman yapıyorsa o başka ama bidefa yaptı diye hemen yere vurmayın .mehmet bizim oyuncumuz sahip çıkmalıyız hepsine.onlar sivas için ter döküyorlar.

kaya0758
22.07.2008, 15:39
mehmet yıldızın kasıntı bir adam olduğunu sivasta bilmeyen zaten yoktur.
çok havalı bir adam.
kasıntı olmasa maçlardan sonra hemen soyunma odasına kaçmaz.
kaç galibiyetten sonra taraftar futbolcuları çağırdığı halde mehmet yıldız takımı getirmedi.en az geçen sene 12 13 maç buna şahit oldum.
bir devran kadar olamadı.
adam mehmet kadar sivasın ekmeğini yemediği halde hep maçlardan sonra takımı trübüne getirmeye çalıştı.
çözüm:kaptan devran yada muhammed ali olsun.
mehmet yıldızıda böyle kabul edelim yapacak bişey yok.
sivasspor taraftarı mehmet artis olsada genede mehmeti sever.

MustafaParlak
22.07.2008, 15:45
çok havalı bir adam.
kaç galibiyetten sonra taraftar futbolcuları çağırdığı halde mehmet yıldız takımı getirmedi.en az geçen sene 12 13 maç buna şahit oldum.
adam mehmet kadar sivasın ekmeğini yemediği halde hep maçlardan sonra takımı trübüne getirmeye çalıştı.

NE KADAR İKİ YÜZLÜ MİLLETİZ VALLA ŞOK OLDUM.ADAM DAHA NEYAPSIN 10 HAFTA SAKAT SAKAT OYNADI ONUN YAPTIGINI HAYRETTİN BİLE YAPAMADI.HATRETTİNİ GÖNDERMEDİLER DİYE OYNAMA YOK KAFASINA DİREK DÜŞMÜŞMÜŞ YOK ŞÖYLE YOK BÖYLE HALA AFRA TAFRA YAPIYOR.HANGİNİZ ÇIKIPTA FUTBOL HAYATINIZ BİTE BİLİCEGİ BİR MAÇTA SAKAT SAKAT 10 HAFTA OYNAYABİLİR HİÇBİRİNİZ YAZIK YAZIK ADAMIN SİVASSPORA VERDİGİ EMEGE YAZIK...

myyiğido58
22.07.2008, 16:03
walla gardaş bende marotondaydım geldi selamınıda verdi sonra antremanına devam etti

ekrem3458
22.07.2008, 16:10
ben bu başlığı ekleyen arkadaşa sitem ediyorum.neden koydunuz ki bunu.mehmet yıldız takımın kaptanı terinin son damlasına kadar da mücadelesini veren biri.ben de defalarca o dev sivasspor bayrağını kapıp sahada deli gibi koştuğunu gördüm.sporcu ısınırken sürekli yumruk şov yaptıran başka bir millet te yk ayrıca.bırakalım da ısınsınlar.maçtan sonra ne yapacaksak yapalım.selmalar mehmet yıldız gibi fedakar sporculra.

AbdulazizBAKIREL
22.07.2008, 16:26
Arkadaşlar ben sivaslıyım ama konyada ikamet ediyorumkaradağ Gribal maçına gittim atmosfer süper ama destek çok az birlk olup bir tezahürat yapma yeteneğimiz yok neden bilmiyorum

XXCakir58
22.07.2008, 22:51
Mehmet Yildiz senden bu sene cok iyi bir oyun bekliyoruz. Insallah daha fazla gol atarsin, kendini baskalarina gösterirsin. Seneye kesin teklifler daha fazla gelir.

fatih_bm
04.08.2008, 15:42
çok havalı bir adam.

Bizim kaptanımız o ne demek kasıntı adam.Yakıştıramadım doğrusu size bu lafları.Mehmet bu takımın yarı yükünü nerdeyse tek başına çekiyor.Nolmuş varsın gelmesin maç sonlarında.sen kendini onun yerine koy kaç tane transfer teklifi aldı.Acaba sen olsaydın dururmuydun Sivas ta.

rapge
26.08.2008, 16:51
Sivasspor'un kaptanı Mehmet Yıldız, antrenörlük bölümü için özel yetenek sınavında ter döktü. 26 Ağustos 2008 16:34CÜ BESYO Spor Salonu'nda yapılan özel yetenek sınavına katılan 27 yaşındaki golcü oyuncu Mehmet Yıldız, sınavın ilk aşamasında dikey sıçrama ve koordinasyon testlerine katıldı.

Her adaya 2 hakkın verildiği sınavda, dikey sıçrama testinde 61 santimetrelik derecesiyle 30 tam puan almaya hak kazanan Yıldız, daha sonra ter döktüğü koordinasyon ve beceri testini ise 33 saniye, 46 saliselik dereceyle tamamladı.

Koordinasyon ve beceri testindeki bu derecesiyle antrenörlük bölümü için 10.160, beden eğitimi öğretmenliği bölümü için 12.700, spor yöneticiliği bölümü için ise 15.240 puan kazanan Yıldız, dikey sıçrama, koordinasyon ve beceri testlerini başarıyla geçti.

Yarın bu etaplardaki 2. hakkı için ter dökecek olan golcü oyuncunun, bu etaplarda daha iyi bir derece elde etmesi halinde, 2. hakkındaki dereceleri sınav puanı olarak kayıtlara geçecek.

ÖSS'den 164,811 puan alarak sınava başvuran ve milli sporcu olduğu için sınava 27 puanla başlayan Yıldız, ilk tercihinin antrenörlük bölümüne girmek olduğunu belirterek, "Kazanmak istediğimiz için buradayız. İnşallah kazanır, okula kayıt oluruz" dedi.

Kaynak:www.spor3.com

rapge
26.08.2008, 17:06
Sivasspor'un kaptanı Mehmet Yıldız, antrenörlük bölümü için özel yetenek sınavında ter döktü. 26 Ağustos 2008 16:34CÜ BESYO Spor Salonu'nda yapılan özel yetenek sınavına katılan 27 yaşındaki golcü oyuncu Mehmet Yıldız, sınavın ilk aşamasında dikey sıçrama ve koordinasyon testlerine katıldı.

Her adaya 2 hakkın verildiği sınavda, dikey sıçrama testinde 61 santimetrelik derecesiyle 30 tam puan almaya hak kazanan Yıldız, daha sonra ter döktüğü koordinasyon ve beceri testini ise 33 saniye, 46 saliselik dereceyle tamamladı.

Koordinasyon ve beceri testindeki bu derecesiyle antrenörlük bölümü için 10.160, beden eğitimi öğretmenliği bölümü için 12.700, spor yöneticiliği bölümü için ise 15.240 puan kazanan Yıldız, dikey sıçrama, koordinasyon ve beceri testlerini başarıyla geçti.

Yarın bu etaplardaki 2. hakkı için ter dökecek olan golcü oyuncunun, bu etaplarda daha iyi bir derece elde etmesi halinde, 2. hakkındaki dereceleri sınav puanı olarak kayıtlara geçecek.

ÖSS'den 164,811 puan alarak sınava başvuran ve milli sporcu olduğu için sınava 27 puanla başlayan Yıldız, ilk tercihinin antrenörlük bölümüne girmek olduğunu belirterek, "Kazanmak istediğimiz için buradayız. İnşallah kazanır, okula kayıt oluruz" dedi.

Kaynak:www.ajansspor.com

titizyiğido
26.08.2008, 17:13
mehmet yıdıza bu alandada başarılar diliyoruuz

oz.can
26.08.2008, 17:36
Yormayın Mehmedimi..................... ........

GuNaY
26.08.2008, 17:45
Hayırlı olsun, başarmaması gibi bir olasılığı varsaymıyorum bile...

yigidomustafa58
26.08.2008, 20:29
inşallah istediği mevkiye sahip olursun...

yerliturkuaz
26.08.2008, 20:37
ilerde Sivas'ımızın başında neden teknik adam olarak görmeyelim ki onu...

merkez_emre
26.08.2008, 21:23
aaaaah aaaaah bana dıkey sıcrama yada kordınasyon demeyın :( bugun bende gırdım sınava dıkey sıcramada 4 5 kısı tam puan cekdı bende tam cekıordum ama dusmem gereken yerde tam duramadım :( 17 puan aldık ama olsun cogu onu da alamadı bakalım ıns bende antrenorluk yazdım ıns mehmet abıyle aynı sınıfta okuruz =)

Eyvaz94
26.08.2008, 21:28
tek sozle BASARILAR..................

yusuf_yusuf
26.08.2008, 21:51
basarılı olur umarım ya-------------

tiryakisivaslı
30.08.2008, 15:34
"Isaksson ve Mehmet için yalvardım"

Galatasaray'ın geçen sezonki teknik direktörü Feldkamp, Sarı kırmızılıların Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından yazdığı yazıda geçtiğimiz yıl Isaksson ve Mehmet Yıldız'ı almaları için yönetime yalvardığını ama dinletemediğini ifade etti.

İşte Kalli'nin Zaman Gazetesi'ndeki yazısı: "Yazık oldu. Hem de çok yazık. Şampiyonlar Ligi eleme maçında Romanya gibi bir ülkenin şampiyon ekibine karşı mücadele verileceği anlaşılamamış gibi göründü. Futbolcular ve teknik ekibin her iki maça da iyi hazırlanmadıkları ortaya çıktı. Oysa Galatasaray için çok önemli olan bu maça Ocak 2008'den itibaren hazırlanılmalıydı. Galatasaray yönetimi mutlaka benim bu yöndeki çığlıklarımı hatırlıyordur. Ocak 2008'de, "Bu takıma bir kaleci lazım. İsveç kalecisini alalım. Bu takıma bir orta saha gerekli. Sivas'tan Mehmet Yıldız'ı mutlaka transfer edelim." diye adeta yalvarmıştım. Özellikle deplasmanda kaybedilen maçta orta saha ve sağ kanatta Galatasaray etkisiz kaldı. Hele Linderoth'un pozisyonu çok yanlıştı. Linderoth, tam sağlığına kavuşmuş olsa bile bu pozisyonda oynatılmaz.

Şampiyonlar Ligi ön turunda elenmek Galatasaray için yerinde sayma değil, bir geriye gidişin habercisi. Bu moral ve çevre şartları ile UEFA Kupası'nda neler yapabileceği de soru işaretleri ile dolu. Bükreş karşısında alınan yenilgi uluslararası arenada önemli bir imaj ve 15 milyon Euro'nun kaybı anlamına geliyor. Ligde şampiyon olmuş bir takımı çalıştıran antrenör olarak benim üzüntüm oldukça büyük.

Galatasaray, bu tarihî maça son dört haftada değil bu yılın ocak ayından itibaren hazırlanmalı idi. Avrupa'da başarı getirecek bir takım için takımı her geçen dönemde güçlendirecek isimlerle takviye yapmak gerektiğini yönetime söylüyordum. Yeni transferlerden Meira asla Song'dan çok çok üstün bir isim değil. Ancak yerini doldurabilen bir isim. Birkaç gömlek üstün demek Song'a haksızlık olur. Hakan Şükür sonrası takıma gelen Kewell da gözle görülür bir güçlenme değil. Futboldan anlayanlar bunu net olarak söyleyebilmeli.

Galatasaray'ın elendiği bir ortamda Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde yeniden tek başına Türkiye'yi temsil etmesi önemli bir başarı. Onları asla kıskanmıyorum. Sadece eski bir Galatasaray antrenörü olarak biraz üzülüyorum. Fenerbahçe bu hamlesi ile yeniden ekonomik yönden Galatasaray'ın önüne geçme fırsatı yakaladı. Şampiyonlar Ligi'nden gelecek paralarla rahatlayacak. Ve bu paralarla olumlu yönde güçlenmesini takıma da yansıtacak.

Galatasaray adına şimdi masada ağır bir fatura duruyor. Umarım bu kaos günlerinden bir an önce kurtulup, ligde ve UEFA Kupası'nda taraftarını daha fazla üzmezler."

cem
30.08.2008, 15:46
mehmet yeri sivasspordur.. 3 büyüklere gıderse hep yedek kalır...oynatmazlar..

kadir0911
30.08.2008, 15:48
mehmet yeri sivasspordur.. 3 büyüklere gıderse hep yedek kalır...oynatmazlar..

Harcarlarr.....okadar örnek var......

mysuskunx
30.08.2008, 16:05
YALVARMAK ÖNEMLİ DEĞİL İCRAAT YAPMALIYDIN HOCAAAAA, AMA İYİ DE AMADINIZ.......

antik58
30.08.2008, 16:11
butun goze batan futbolcuları 3 ıstanbul takımı kapıyor sonra sampıyonlugu tekelınıze alıp lıgın kalıtesı dusuk dıyorsunuz.mehmetın yerı SİVASPORdur...

yerliturkuaz
30.08.2008, 23:30
Gene golünü attın sezona mükemmel başladın seni milli takıma almayanlar utansın...

GLoBe-Y-Gençlik
01.09.2008, 12:58
http://img78.imageshack.us/img78/4097/mehmetyildiz3qv9.jpg

Sivasspor'un kaptanı ve milli oyuncusu Mehmet Yıldız, özel yetenek sınavı sonucunda Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu antrenörlük eğitimi bölümünü kazandı.

CÜ BESYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Çimen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25-29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdikleri özel yetenek sınavı sonucunda, 40'ı beden eğitimi öğretmenliği bölümüne, 30'u antrenörlük bölümüne, 30'u ise spor yöneticiliği bölümüne olmak üzere toplam 100 öğrenci aldıklarını söyledi.

Sivasspor'un kaptanı Mehmet Yıldız'ın da başarılı bir performans ortaya koyarak antrenörlük bölümünü kazandığını belirten Çimen, ''Antrenörlük eğitimi bölümü, Mehmet'in ilk ve tek tercihiydi. Güzel bir yarışma çıkardı ve bileğinin hakkıyla 6'ncı sırada bölüme girmeyi başardı. Kendisine eğitim hayatında başarılar diliyorum'' dedi.

AA muhabirinin görüştüğü golcü oyuncu Mehmet Yıldız ise sınavı kazanmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

HABER7

davulcu
01.09.2008, 13:02
başarılar alemin kralı büyük kaptan

muttalip58
01.09.2008, 13:05
büyük kaptana bizden büyük başarılar allah yar ve yardmcısı olsun

sivaslicevher58
01.09.2008, 16:21
Harcarlarr.....okadar örnek var......
yıldızın yeri sivasspor dur başka yere ait deyildir

sivaslicevher58
01.09.2008, 16:23
yıldızın yeri sivasspor dur başka yere ait deyildir

09DENİZCİ58
01.09.2008, 16:27
saten bir insanın soyadı yıldızsa kendisininde yıldız olması gerekir.

09DENİZCİ58
01.09.2008, 16:29
Mehmet Yıldız antrenörlük yolunda

Sivasspor'un kaptanı ve milli oyuncusu Mehmet Yıldız'ın, özel yetenek sınavı sonucunda Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) antrenörlük eğitimi bölümünü kazandığı bildirildi.

CÜ BESYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Çimen, yaptığı açıklamada, 25-29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdikleri özel yetenek sınavı sonucunda, 40'ı beden eğitimi öğretmenliği bölümüne, 30'u antrenörlük bölümüne, 30'u ise spor yöneticiliği bölümüne olmak üzere toplam 100 öğrenci aldıklarını söyledi.

Sivasspor'un kaptanı Mehmet Yıldız'ın da başarılı bir performans ortaya koyarak antrenörlük bölümünü kazandığını belirten Çimen, "Antrenörlük eğitimi bölümü, Mehmet'in ilk ve tek tercihiydi. Güzel bir yarışma çıkardı ve bileğinin hakkıyla 6'ncı sırada bölüme girmeyi başardı. Kendisine eğitim hayatında başarılar diliyorum" dedi.

AA muhabirinin görüştüğü golcü oyuncu Mehmet Yıldız ise sınavı kazanmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

gokhan5801
09.09.2008, 08:49
DEĞERLİ YİĞİDOLAR TAKIMIMIZIN GURURU,LOKOMOTİFİ MEHMET YILDIZ'IN
GLATASARAY'A GİDECEĞİ YÖÜNDEKİ ÇIKAN HABERLERİ DUYMUŞSUNUZDUR.AMA
BENCE MEHMET YILDIZ GALATASARAY'A GİTTİĞİ ZAMAN SİVASSPORUMUZDA OLDUĞU GİBİ FIRSAT BULAMAYACAK BENİM KANIMCA KENDİ FUTBOL HAYATINI KENDİ BİTİRECEKTİR.KEZA BUNUN ÖRNEKLERİ MEVCUTTUR...

etzel1967
09.09.2008, 09:24
mehmet'in gitmesi sivasspor içi büyük kayıp olur...

yerliturkuaz
09.09.2008, 09:44
Su bir gercek Mehmet Yildiz bu y=takimin herseyi gitmesini istemeyiz. Fakat giderse cok buyuk isler yapar kanatimca...

TRAPER
09.09.2008, 09:46
sonuç da mehmete kalmış bi durum ben olsam bende giderim bütün futbol hayatını sivasda geçirecek hali yok ve ayrıca mehmet kendini fenerbahçeye giderse bitirir niye ? çünki fenerbahçe yapıyor böyle anadolu takımların dan futbolcu alıyor belki hazırlık maçlarında oynatıyor ve külübe de otturuyor bunun örnekleri çok şuan aklıma tek gelen isim zafer biryol o zaman yanlış hatırlamıyorsam bursa da idi herhalde bir çıkış yakaladı hemen fenerbahçe aldı ve külübeye gönderdi.Sonuçda herşey mehmet de bitecek karar onun...

HaSiVasLıM58
09.09.2008, 10:40
En az benim görüşüm Mahmet Yıldız ın gitmesi %25 Sivasspor un kan kaybetmesi gibi bir şey sanırım amaaa yerini dolduracak Türkiye ye dudak uçurtcan harika bir Transfer gerçekleşirse sanırım etkilensekte zamanla alışırız o kadar tahrip olomaz

şafak58_35
09.09.2008, 11:17
love mehmet yıldız.............

yerliturkuaz
14.09.2008, 23:50
Milli takıma almayanlar utansınlar Mehmet...

bekiro0758
15.09.2008, 00:00
mehmet yıldız sana helal olsun diyorum oynadığın futbolla çok ilgi çekiyosun işallah başka takıma gitmessin

cücü baba
15.09.2008, 00:09
başta Mehmet Yıldız,Abdurrahman Dereli,Murat Sözgelmez hangisi bırakın Milli Takıma gitmeyi ilk 11 de oynamazki Fatih hocanın daha ne beklediğini bu kardeşlerimizi çağırmak için anlamış değilim..

DENİZEVİ
16.09.2008, 22:06
http://i36.tinypic.com/2woj7kj.gif
http://i36.tinypic.com/2woj7kj.gifhttp://i36.tinypic.com/2woj7kj.gifhttp://i36.tinypic.com/2woj7kj.gif
http://i36.tinypic.com/2woj7kj.gif

by_hunter
19.09.2008, 04:01
Sivas’ın golcü futbolcusu Mehmet Yıldız'dan oruçz çağrısı. Yıldız, her müslüman gibi oruç tutğunu belirtti...

M.Yıldız: Oruç Tutuyorum -ÖZEL RÖPORTAJ-
Sivas’ın golcüsü “oruç tutuyorum performansımı etkilemiyor” açıklamasını yaptı. Mehmet Yıldız Ramazan ayında golleri sıraladı

-Hakan Şükür Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde Kutlu Doğum haftası ile ilgili bir açıklama yapınca çok eleştirildi. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?

“Hakan abi, çok haklıydı, ne var ki bunda eleştirilecek. Müslüman bir ülkede yaşıyoruz ve maçlarda kavga çıkmaması için, taraftarların maça sopalarla değil, güllerle gelmesi amacıyla yapılmış bir açıklama. Ben olsam ben de aynı açıklamayı yapardım.”

-Bir de Türkiye liglerinde Ramazan aylarında futbolcuların oruç tutması sorun oluyor. Buna ne diyeceksin?

“Onu da hiç anlamıyorum, dedim ya Müslüman ülkede yaşıyoruz ve oruç tutmak nasıl garip olabilir. Ben Ramazan aylarında orucumu tutuyorum, maç günleri tutamıyorum fakat diğer günler tutuyorum ve oruç tutmak benim performansımı kesinlikle etkilemiyor. Ramazan 1 ay, geriye 9 ay daha var, futbol oynamak için. Üstelik biz sadece oruçluyken kötü oynamıyor ya da yenilmiyoruz ki, her takım Ramazan ayı dışında da yenilebilir veya kötü oynayabilir.”

NOT: Mehmet Yıldız 1 Eylül’de başlayan Ramazan ayının ardından oynadığı iki süper lig maçında iki gol atıp, iki de asist yaptı. Sivasspor bu sezon Ramazan ayında ligin ikinci haftasında Kocaelispor’u deplasmanda 2-0 mağlup ederken, Mehmet Yıldız bir gole imza attı. 3. haftada ise Bursaspor’u 3-1 yenerken, Mehmet Yıldız yine ağları havalandırdı

tümspor

ademgoze
19.09.2008, 05:14
büyük kaptana yakışır saglam yigido

subasi29
19.09.2008, 07:04
adamin yuregi temiz ici rahat inancini futbolla kisitlamiyor hersekilde yasiyor doya doya hayatta en guzel seyleri yasansin ona mevlam..

furkancfc
19.09.2008, 07:57
yakışır mehmetime.............

mysuskunx
19.09.2008, 08:13
ALLAH KABUL ETSİN BÜYÜK KAPTAN.....................

ibrahimovic7
19.09.2008, 09:15
Yüreğine sağlık mehmet yıldız bazıları hani oruç tutuyor haber yapmış diyenleri düşündüm şimdi öyle düşünen insanları anlamak mümkün değil. Çok güzel bi rportaj ama.

BEAT58
19.09.2008, 09:45
bravo büyük kaptannnnnnnnnnnnnnn

etzel1967
19.09.2008, 10:04
mehmet bir hafta aç susuz kalsa da çıkar gene topunu oynar...koçum benim...

Abdullah DuMaN
19.09.2008, 10:05
O DAYANIR HER ŞEKİLDE....................

HaSiVasLıM58
19.09.2008, 10:53
Helallllllll olsun RABBİM Onun sabırınıda yanında verir o ne YARADAN dır hepsini görür işitir Eminimki gücü kuvveti veriyordur ona

GLoBe-Y-Gençlik
19.09.2008, 10:54
Allah kabul etsın Aminnnnnnn....

kaya0758
19.09.2008, 11:29
afferin dellllllliüüüüüü memmettttttttt

by_hunter
19.09.2008, 13:55
siteye video görüntülü röportajınıda koymuşlar ibreti alem için herkese izleteceksin

YozGaTlikrall
21.09.2008, 23:57
Mehmet yıldızla ne kadar övünsek azdır YOZGAT'ı gururlandırdın öylede devam edeceksin eminim hele SİVAS gibi bi ilde dahada anlam kazandı yaptığın başarı sevgi ve saygılarla...

YuNuSPaSa58
22.09.2008, 00:44
En iyisini yapıyor. ahirette Mehmet YıLdız'ın tutmadığı orucLarın hesaßını kim werirdi yoksa:)

YuNuSPaSa58
22.09.2008, 00:45
SeviLLa'da oynayan Kanoute'de "Oruç ßeni daha zinde tutuyor" diye demeç wermişti. google'dan arastırın ßulursunuz..

kerami58
22.09.2008, 11:45
merak etmeyin eylül 2008 deyiz gösteriyor performansını....

YigidoGenclik38
22.09.2008, 17:34
:)tut m.yıldız allah kabul etsin tutki daha cook gol at

yerliturkuaz
26.09.2008, 19:44
Bu akşam Fenerbahçe defansını hallaç pamuğuna çevireceksin gollerini bekliyoruz...

YigidoGenclik38
20.10.2008, 15:34
attıgı golde sevin meyen mehmet yıldız bir anlamda fatih terime isyan ederek beni görmüyorsun diye bir jest yaptı görüyoruz ki böyle bir futbolcunun A MİLLİ takımda oynaması lazım dogru degilmi arkadaslar

hoLiGan Enes
20.10.2008, 16:02
Milli Takımda Mevlüt Yerine Oynayabilir...

samet yıldız
20.10.2008, 16:17
mehmet aldığı topu sürdü sürdü kaybetti
tabi terimin oynatmamasınında çok büyük etkisi
var

yerliturkuaz
20.10.2008, 16:17
O apayri bir futbolcu onu ne Mevlut ile nede Halil ile kiyaslanabilir... Direkt ilk onbir oyuncusudur Mehmet Yildiz...

slasher//z
20.10.2008, 16:29
ewet attıgı gole sewınmeyerek tepkisini dile getirdi. bence dogru da yaptı.. terim in artık mehmet e gereken onemi wermesi lazım. bir tane mehmet yıldız war.

yerliturkuaz
25.10.2008, 11:11
Dun golu atmasina bakmayin Mehmet Yikldiz`a terapi gerekli cok yorgun eskisi gibi yirtici degildi dinderilmesi gerekir...

ademönge
02.11.2008, 00:50
EYYY FATİH TERİM YILDIZMI ARIYORSUN BURNUN DİBİNDE AT GÖZLÜKLERİNİ ÇIKARDA ETRAFINA BAK BÜYÜKLERİN UŞAKLIĞINI YAPMA HER ŞEY YİNE ANADOLUDA.

YigidoGenclik38
02.11.2008, 16:44
MEHMET YILDIZ FORMUNDAN HİC BİR SEY KAYBETMEDİ VE GOL KRALLIGIN DA İDDİALI OLDUGUNU DENİZLİYE ATTIGI 3 GOLLE BELLİ ETTİ SİMDİ İSE GOL KRALLIGIN DA 1 SIRADA OLAN M.YILDIZ İNS BU SEZON GOL KRALI OLUP BİZİ MUTLU EDER
GOL KRALLIGI
1-MEHMET YILDIZ (SİVAS)8 GOL
2-SERCAN
3- YOULA
4- ALEX
5-G.ÜNAL 5 GOL

YigidoGenclik38
02.11.2008, 16:47
HAYDİ MEHMET YILDIZ AYNEN BÖYLE DEVAM ET GÜVENİYORUZ SANA<<<

COBANSARAYLI
02.11.2008, 16:49
MEHMET YILDIZ FORMUNDAN HİC BİR SEY KAYBETMEDİ VE GOL KRALLIGIN DA İDDİALI OLDUGUNU DENİZLİYE ATTIGI 3 GOLLE BELLİ ETTİ SİMDİ İSE GOL KRALLIGIN DA 1 SIRADA OLAN M.YILDIZ İNS BU SEZON GOL KRALI OLUP BİZİ MUTLU EDER
GOL KRALLIGI
1-MEHMET YILDIZ (SİVAS)8 GOL
2-SERCAN
3- YOULA
4- ALEX
5-G.ÜNAL 5 GOL

bu sene gol krali ve sampiyon anadoludan
gecen sene balili sakatlanmasaydi kesin mehmet yildiz gol krali olurdu ama bu sene kimseye vermez kralligi

slasher//z
mehmet superdı ama 2 penaltı attık
haftaya antalyayı yenmek onemlı hoca degıstırdıler ve bu hafta kazandılar; ins onları da yeneriz
antep trabzon ve gs maclarını alıp sezonu lider bitiririz ins...

subasi29
valla helal olsun grurumuz...her seferindede kurtaricimiz oluyor.bu sene gol kralliginda en buyuk aday.isin rastgelsin gardasim

YigidoGenclik38
02.11.2008, 16:56
ARTIK BÜYÜYORUZ VE GOL KRALLIGINA DA ADAY CIKARIYORUZ HELAL BE SİVASIM TSK EDERİZ SANAA<<

sivasli215
02.11.2008, 17:47
fatih terimde acaba utanma arlanma duygusu var mıdır???
utanıp kızarıp yerin dibine giriyor mudur?
sinyor terim,bu 3 gol sana tabiri caizse kapak olsun....

yigido_sampiyon
02.11.2008, 18:15
mehmet eğer sivastan gidecekse kesin avrupaya gitmeli...

sivastan başka kıymetini bilen yok...

kadir0911
30.11.2008, 20:39
Mehmet Yildiz'in sözlesmesi nezaman bitiyor, bilen varmi ?

uhud85
12.12.2008, 13:50
http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/13857mehmetyildiz.jpg

Mehmet Yıldız, bugün oynanan Beşiktaş maçıyla, Yıldız lığını tescil ettirmiş oldu.Önümüzdeki maçlardada dilerim istikrarlı bir başarı grafiği sergiler.

haklısısnız..yıldızlarımı sattırmazsak şampiyon olabiliriz

KARAYEL58
12.12.2008, 19:13
MEHMET YILDIZ SİVASSPORUN PARLAYAN YILDIZIDIR
EĞER BU DEĞERİ SİVASSPORA KAZANDIRAN BİR OYUNCUYU TAKIMA GELİR ELDE ETMEK İÇİN SATILACAKSA FUTBOL TARAFTARLARI COŞTURMAK EĞLENDİRMEK ZEVK KAZANDIRMAK YERİNE FUTBOLCULAR ÜN KAZANINCA SATILIRSA BU TİCARETE GİRER EĞER Kİ ÜN KAZAMNIŞSA SİVASSPORUN ADIYLA ANILACAKTIR BUNU KURBANLIK HAYVANLIK GİBİ YETİŞTİRİP SATARLARSA BUNDAN TARAFTARLARDA HAZ ALAMAZ. ALT YAPIDAN YETİŞTİRİPTE LİG MAÇLARINDA MEHMET YILDIZLA BİRLİKTE OYNATSALAR ALT YAPIDAN GELEN FUTBOLCULARI BU KEZ HEM MEHMET YILDIZI HEMDE SİVASSPOR KAYBETMEMİŞ OLUR TARAFTARDA KAZANIR YÖNETİMDE. MEHMET YILDIZ GOL KIRALLIĞINDA ZİRVEDE NEREDEYSE GEÇEN YILKİ GOL KIRALININ ATTIĞI GOL KADAR GOLU LİGİN YARI DÖNEMİNDE ATICAK. BU HAFTAKİ HACETTEPE MAÇINDA MEHMET YILDIZIN İYİ GOLLER ATARAK BAROŞLA ARAYI AÇACAĞINA İNANIYORUM.MEHMET YILDIZIN SATILMASI DEMEK SİVASSPORUN KOLUNUN BİRİNİN KOPMASI DEMEKTİR ÖYLE BİR FUTBOLCU TÜRKİYE LİGİNDE KESİNLİKLİ YOKTUR VÜCUT VE KONDİSYON BAKIMINDAN İLERİ DERECE İYİ OYNAYAN BİR FUTBOLCUDUR. DİĞER TAKIMLARDAN AYIRAN TEK ÖZELLİĞİDİR SİVASSPORUN BANA GÖRE BİR GÖRÜNMEYEN 3 FUTBOLCU VARMIŞ GİBİ OYNUYOR KİMSE ONU OMUZ OMUZA GİRİLEN MÜCADELEDE ALT EDEMİYOR HAKEMLERE GÖREDE GİRDİĞİ MÜCADELELERDE FAUL YARATMIYOR. MEHMET YILDIZIN YERİ SİVASSPOR KULÜBÜDÜR BENCE MEHMET YILDIZDA İLERİDE BÜLENT UYGUN GİBİ İYİ BİR TEKNİK ADAM OLABİLİR. BU ARADA MEHMET YILDIZ KADAR BÜLENT HOCANINDA SİVASSPORA KATKILAR ÇOKTUR İKİSİDE ÇOK BAŞARILI VE GELECEĞE YELPAZE ŞEKLİNDE AÇILACAK DEĞERE SAHIPLERDİR. BEN SİVASLI OLARAK LİGE ÇIKTIĞINDAN BERİ TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM GÖĞSÜM KABARIYOR ADI GEÇİNCE. ÇOK GURUR VERİCİ BİR DURUMDAYIZ. BU YIL SİVASSPORUN SÜPER LİGDEKİ 4. YILI SİVASSPOR İLK YILINDA 8. İKİNCİ YILINDA 6. ÜÇÜNCÜ YILINDA İSE 4. BİTİRMİŞTİ BENİM İÇİN İKİNCİ LİGTEN GELEN TAKIMLARLA KIYASLARSAK BU BAŞARI SON DERECE ÖNEMLEDİR. GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ YILLARA GÖRE BİR PRAMİT GİBİ LİSTE SIRASI DÜŞÜYOR BU YIL İNŞALLAH 2. YADA ZİRVEDE TAMAMLAYACAĞIMIZA İNANIYORUM.BİRDE SİVASSPOR GELİR ELDE ETMEK İÇİN SAHASINI SİVAS YERİNE BURAYADA YAPABİLİR YANİ İSTANBULA BİLİYORLARKİ İSTANBULUN İL SIRALAMASINA GÖRE KALABALIK OLAN KISMI SİVASLIDIR STADIN KOPMLE DOLACAĞI GARANTİDİR BENCE BURAYA YAPMALARA DAHA GARANTİDİR.ÖNEMSİZ MAÇLARI SİVASTA DÖRT BÜYÜKLERLE YAPACAĞI MAÇLARIDA BURDA YAPMASI BENCE DAHA MANTIKLI. SİVASSPOR YÖNETİMİ ,FUTBOLCULAR VE EMEĞİ GEÇENLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLER BAŞARILARIN DEVAMINI DİLİYORUM EMİN OLSUNLARKİ ONLAR BAŞARILI OLDUKÇA ONLARI DESTEKLEYENLERİN SAYISININ ARTACAKTIR.SİZ BİZİM GÖĞSÜMÜZÜ KABARTMAYA DEVAM EDİN BİZ TARATARLAR OLARAK DESTEĞİMİZİ YARIDA BIRAKMAYACAĞIZ VE SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ...12.12.2008-CUMA karayel320_58@hotmail.com bu e-mail adresim yoruma açığım

civanmert
14.12.2008, 03:07
EVET SATMAYALIM.
MEHMET YILDIZLA SİVASSPORLU OLDUM.
O YOKSA BENDE YOKUM

byn_alemdar
15.12.2008, 22:55
Mehmet abi sen BİTANESİN...........

fahrettin sözcü
16.12.2008, 16:28
Adı da kendi de yıldız en büyük Mehmet YILDIZ

onurkoçkan
22.12.2008, 17:36
Mehmet Abı Şampiyonlar Liginde Oynasada Aynı Hiç Formunu Bozmuyor Keşke Öyle Olsaydık :D

slasher//z
23.12.2008, 17:51
http://profile.ak.facebook.com/object3/613/11/l28525359010_3099.jpg

slasher//z
23.12.2008, 17:55
http://photos-h.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v351/233/87/28525359010/n28525359010_902615_1092.jpg

slasher//z
23.12.2008, 17:55
http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v351/233/87/28525359010/n28525359010_902617_1464.jpg

slasher//z
23.12.2008, 17:56
http://photos-d.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v351/233/87/28525359010/n28525359010_902619_1871.jpg

slasher//z
24.12.2008, 12:44
Transferin "Yıldız"ı! (GOL VİDEO)

Lider Sivasspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız, ara transfer döneminin en gözde isimleri arasında yer alıyor. Attığı 11 golle takımı Sivasspor'un başarısında büyük pay sahibi olan kaptan Mehmet Yıldız, ara transfer döneminde ismi en fazla konuşulan oyuncuların başında geliyor. Gol krallığı yarışında, 14 gollü Galatasaraylı Milan Baros'un ardından 11 golle ikinci sırada bulunan milli futbolcuya, yurt içi ve yurt dışından birçok kulübün talip olduğu belirtiliyor.

Sivasspor'un gol yollarındaki en etkili silahı olan ve takımının en istikrarlı isimlerinin de başında gelen Mehmet'i, Turkcell Süper Lig'in güçlü ekiplerinin yanı sıra Belçika ve Rusya'dan bazı takımların istediği ifade ediliyor.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, basın sözcüsü Fikret Ünsal, teknik direktör Bülent Uygun ve milli futbolcu Mehmet Yıldız, son haftalarda yaptıkları açıklamalarda, sürekli olarak herhangi bir kulüpten resmi bir teklif olmadığını belirtiyor.

Başta başkan Odyakmaz olmak üzere kulübün yetkilileri yaptıkları açıklamalarda, kendilerinin de şampiyonlukta iddialı olduklarını, bu nedenle Mehmet'i ve transferde ismi geçen diğer oyuncularını kadroda tutmak istediklerini ifade ediyor.

Bu açıklamalara rağmen, Sivasspor yönetimi, ara transfer döneminde Sivasspor'un ve futbolcunun menfaatine bir teklif gelmesi durumunda değerlendirmeye alacaklarını da ifade ederek transfer için açık kapı bırakıyor.

Lider Sivasspor'da, Mehmet'in yanı sıra Musa Aydın, Sezer Badur, Abdurrahman Dereli başta olmak üzere birçok futbolcunun ismi ara transfer döneminde bazı kulüplerle anılıyor.

Anadolu'nun şampiyonluk umudu olan Sivasspor'un, transferin gözdesi olan bu yıldız isimlerini kadrosunda tutup tutmayacağı merak ediliyor. Şampiyonluğu kovalayan Yiğidolar'ın, sezonun ikinci yarısında, mevcut kadroyu koruyup, yeni isimleri kadroya dahil etmesi de bekleniyor.

Kocaelispor-Sivasspor: 0-2 TIKLA İZLE
Sivasspor-Bursaspor: 3-1 TIKLA İZLE
Eskişehirspor-Sivasspor: 2-2 TIKLA İZLE
Sivasspor-Ankaragücü: 3-0 TIKLA İZLE
Beşiktaş-Sivasspor: 1-1 TIKLA İZLE
Sivasspor-Denizlispor: 3-1 TIKLA İZLE
Antalyaspor-Sivasspor: 2-1 TIKLA İZLE
Sivasspor-Gaziantepspor: 3-0 TIKLA İZLE
İBB-Sivasspor: 0-3 TIKLA İZLE

www.ligtv.com.tr den alıntıdır.

No Fear 58
25.12.2008, 17:47
mehmet yıldız NooooooooooooooooooLur Satılmasın :D

mustafa_kavak58
27.12.2008, 13:49
Sivas'ın istikrar sembolü: Yıldız
Lider Sivasspor'da, geride kalan 16 maçta periyotta en istikrarlı futbolcu golcü oyuncu Mehmet Yıldız oldu. Ligin flaş takımlarından Sivasspor'un kaptanı Mehmet Yıldız, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da istikrarlı bir grafik çiziyor.

Sivasspor'un en etkili silahı olan milli futbolcu Mehmet, Yiğidolar'ı başarıya taşıyan isimlerin başında geliyor. Geçen sezon tamamı ilk 11'de olmak üzere toplam 33 maçta forma giyen ve bu maçlarla 14 gole imza atan Mehmet, bu sezon da geride kalan 16 maçın tamamında ilk 11'de forma giydi. Teknik direktör Bülent Uygun'un kadrodaki vazgeçilmez isimlerinin başında gelen Mehmet, bu maçlarda 1420 dakika sahada kalarak bu sezon şu ana kadar takımının en fazla süre forma giyen oyuncusu oldu. Bu maçlarda toplam 11 gole imza atarak takımının en golcü ismi olan ve attığı gollerle, Galatarasay'ın 14 gol atan Çek oyuncusu Milan Baros'un ardından gol krallığı yarışında ikinci sırada bulunan Mehmet, sergilediği bu performansla teknik heyet, yönetim ve taraftarlardan alkış aldı.

Son 2 sezondur transferin gözde ismi olan ve özellikle bu sezon yurt içi ve yurt dışından birçok güçlü kulüple ismi anılan Mehmet'in takımda kalıp kalmayacağı merakla bekleniyor.

-DİĞER İSTİKRAR ABİDELERİ-

Lider Sivasspor'da, golcü oyuncu Mehmet'i en fazla forma giyen futbolcular sıralamasında Brezilyalı savunma oyuncusu Fabio Alves Da Silva Bilica, gole dönük orta saha oyuncusu Musa Aydın ve Avustralyalı kaleci Michael Petkoviç takip ediyor.

15'i ilk 11'de olmak üzere toplam 16 maçta forma giyen Bilica, bu maçlarda 1354 dakika sahada kalarak takımının en istikrarlı ikinci oyuncusu oldu. Savunmada güven veren bir futbol sergileyen Bilica, forma giydiği maçlarda 1 de gole imza attı. 16 maçın tamamında da ilk onbirde şans bulan Musa Aydın ise bu maçlarda 1325 dakika sahada kaldı. Takımın en istikrarlı üçüncü futbolcusu konumunda olan Musa, bu maçlarda 5 gol kaydetti. Kaleci Michael Petkoviç ise 16 maçın 14'ünde forma giydi. Bu maçlarda toplam 1260 dakika sahada kalan Petkoviç, yaptığı kurtarışlarla takımının başarısında büyük rol oynadı. Kalede güven veren bir isim olan Petkoviç, sakatlığı nedeniyle 2 maçta forma giyemedi.

-FORMA GİYEN DİĞER İSİMLER-

Mehmet, Bilica, Musa ve Petkoviç'in yanı sıra Sivasspor'da geride kalan 16 maçta 15 futbolcu daha forma şansı buldu.

Yiğidolarda, Abdurrahman Dereli, Herve Germain Tum, Sezer Badur, Kanfory Sylla, Hayrettin Yerlikaya, İbrahim Dağaşan, Sedat Bayrak, Pini Felix Balili, Mamadou Diallo, Faruk Bayar, Murat Sözgelmez, Mohammed Ali Kurtuluş, Sergio Oliveira, Onur Tuncer ve kaleci Akın Vardar forma şansı bulan isimler olarak kayıtlara geçti. Takımda sürekli şans bulan bu oyunculardan Balili 4, Tum 3, Sezer, Mohammed Ali, İbrahim ve Murat Sözgelmez ise 1'er kez gol sevinci yaşadı.

Genç oyuncular Tayfur Emre Yılmaz, Murat Yılmaz, Eyüp Kadri Ataoğlu ve kaleci Volkan Ünlü ise takım kadrosunda yer almalarına ve zaman zaman maç kadrolarına alınmalarına rağmen şu ana kadar herhangi bir maçta forma şansı bulamadı.

slasher//z
27.12.2008, 16:50
İstikrar Abidesi Mehmet Yıldız
27.12.2008 13:01 - Sivas

Lider Sivasspor'da, geride kalan 16 maçta periyotta en istikrarlı futbolcu golcü oyuncu Mehmet Yıldız oldu.

Ligin flaş takımlarından Sivasspor'un kaptanı Mehmet Yıldız, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da istikrarlı bir grafik çiziyor. Sivasspor'un en etkili silahı olan milli futbolcu Mehmet, Yiğidolar'ı başarıya taşıyan isimlerin başında geliyor.

Geçen sezon tamamı ilk 11'de olmak üzere toplam 33 maçta forma giyen ve bu maçlarla 14 gole imza atan Mehmet, bu sezon da geride kalan 16 maçın tamamında ilk 11'de forma giydi.

Teknik direktör Bülent Uygun'un kadrodaki vazgeçilmez isimlerinin başında gelen Mehmet, bu maçlarda 1420 dakika sahada kalarak bu sezon şu ana kadar takımının en fazla süre forma giyen oyuncusu oldu.

Bu maçlarda toplam 11 gole imza atarak takımının en golcü ismi olan ve attığı gollerle, Galatarasay'ın 14 gol atan Çek oyuncusu Milan Baros'un ardından gol krallığı yarışında ikinci sırada bulunan Mehmet, sergilediği bu performansla teknik heyet, yönetim ve taraftarlardan alkış aldı.

Son 2 sezondur transferin gözde ismi olan ve özellikle bu sezon yurt içi ve yurt dışından birçok güçlü kulüple ismi anılan Mehmet'in takımda kalıp kalmayacağı merakla bekleniyor.

-DİĞER İSTİKRAR ABİDELERİ-

Lider Sivasspor'da, golcü oyuncu Mehmet'i en fazla forma giyen futbolcular sıralamasında Brezilyalı savunma oyuncusu Fabio Alves Da Silva Bilica, gole dönük orta saha oyuncusu Musa Aydın ve Avustralyalı kaleci Michael Petkoviç takip ediyor.

15'i ilk 11'de olmak üzere toplam 16 maçta forma giyen Bilica, bu maçlarda 1354 dakika sahada kalarak takımının en istikrarlı ikinci oyuncusu oldu. Savunmada güven veren bir futbol sergileyen Bilica, forma giydiği maçlarda 1 de gole imza attı.

16 maçın tamamında da ilk onbirde şans bulan Musa Aydın ise bu maçlarda 1325 dakika sahada kaldı. Takımın en istikrarlı üçüncü futbolcusu konumunda olan Musa, bu maçlarda 5 gol kaydetti.

Kaleci Michael Petkoviç ise 16 maçın 14'ünde forma giydi. Bu maçlarda toplam 1260 dakika sahada kalan Petkoviç, yaptığı kurtarışlarla takımının başarısında büyük rol oynadı. Kalede güven veren bir isim olan Petkoviç, sakatlığı nedeniyle 2 maçta forma giyemedi.

-FORMA GİYEN DİĞER İSİMLER-

Mehmet, Bilica, Musa ve Petkoviç'in yanı sıra Sivasspor'da geride kalan 16 maçta 15 futbolcu daha forma şansı buldu.

Yiğidolarda, Abdurrahman Dereli, Herve Germain Tum, Sezer Badur, Kanfory Sylla, Hayrettin Yerlikaya, İbrahim Dağaşan, Sedat Bayrak, Pini Felix Balili, Mamadou Diallo, Faruk Bayar, Murat Sözgelmez, Mohammed Ali Kurtuluş, Sergio Oliveira, Onur Tuncer ve kaleci Akın Vardar forma şansı bulan isimler olarak kayıtlara geçti. Takımda sürekli şans bulan bu oyunculardan Balili 4, Tum 3, Sezer, Mohammed Ali, İbrahim ve Murat Sözgelmez ise 1'er kez gol sevinci yaşadı.

Genç oyuncular Tayfur Emre Yılmaz, Murat Yılmaz, Eyüp Kadri Ataoğlu ve kaleci Volkan Ünlü ise takım kadrosunda yer almalarına ve zaman zaman maç kadrolarına alınmalarına rağmen şu ana kadar herhangi bir maçta forma şansı bulamadı.

KRAL YİĞİDO
27.12.2008, 16:56
MEHMET OLMADAN ASLA:):D;):confused::mad::roll eyes:

abdullah58
27.12.2008, 18:00
nereye kaptan biz seninle etle kemik gibi olduk birakip gitmek sana yakisirmi
beraber yürümedikmi biz bu yollarda
gitme mehmet kal sivasta
seni seviyoruz

Yiğiter
28.12.2008, 01:50
Ne yani..
Bu konu kilitlenecek mi artık?

:(:(

yener_sahin
28.12.2008, 11:51
Ne yani..
Bu konu kilitlenecek mi artık?

:(:(

bir futbolcu gitti diye matem bağlayacak değiliz yaw.kulubümüz için hakkında hayırlısı olsun...gs maçında güzel bir beste yapılır ve bütün tribünler bundan sonra sivassporlu taraftarların hala onun arkasında olduğu belirtilir.onun için de güzel moral olur.

davulcu
03.01.2009, 21:08
kralı gelse alamazlar seni

kralı gelse mehmedim

yiğido derler namına

şampiyonluk peşindeyiz

mev58lüt
03.01.2009, 21:28
Sivasspor un 3 yıldızından biri Mehmet YILDIZ Bas arılarının ve gollerinin devamını diliyorum.

howsoonisnow3
09.01.2009, 17:53
Sizce Mehmet YILDIZ sezon sonunda kaç gole ulaşır?

howsoonisnow3
09.01.2009, 18:06
orta sahaya etkili birisi alınırsa 25'i bile geçebilir ama şu durum itibariyle 19-22 gol atar gibime geliyor.

Velican
09.01.2009, 18:07
Mehmet Yildizin daha fazla gol atmasi için orta sahanin daha güçlü olmasi lazim... iste ozaman Mehmet Yildizin degeri degil 5, 15milyon eder !!

YuNuSPaSa58
09.01.2009, 18:13
waLLa ne yaLan söyLim.. Mehmet Yıldız bu yıl döktürür. Askeriyenin içinde Alay kantini war orda maçLarı izLiyorum..:D:D ßaşka türLü oLmuyo:D:D

howsoonisnow3
09.01.2009, 18:18
waLLa ne yaLan söyLim.. Mehmet Yıldız bu yıl döktürür. Askeriyenin içinde Alay kantini war orda maçLarı izLiyorum..:D:D ßaşka türLü oLmuyo:D:D
doğru söylüyosun kardeşim. İnşallah gol kralı da olur, şampiyonluğun üstüne harika olur, tadından yenmez.

YuNuSPaSa58
09.01.2009, 18:23
doğru söylüyosun kardeşim. İnşallah gol kralı da olur, şampiyonluğun üstüne harika olur, tadından yenmez.

Double-DoubLe oLur..:):):):):) ßu arada ßirader.. ÜyeLiğin HayırLı oLsun.. Yeni üye oLmussun qaLißa..

howsoonisnow3
09.01.2009, 18:24
Double-DoubLe oLur..:):):):):) ßu arada ßirader.. ÜyeLiğin HayırLı oLsun.. Yeni üye oLmussun qaLißa..

yok 2006dan beri üyeyim de bi tartışmadan dolayı banlanmıştık :)

JoaQuin* Ss
09.01.2009, 19:12
bence mehmet yıldız . süper liqin En ii oyuncuLar'ından Biri Olmaya Çok Yakın Hatta NerdeySe oLdu Bile . :) İnş. Bu Sezon Şampiyonda Oluruz .. Allah Yardımcımız Olsun .

enesbozdemir
09.01.2009, 19:46
hızlı bi orta saha olursa 21 ve üstü olabilir

mustafa_kavak58
09.01.2009, 20:10
Anketimiz: MEHMET YILDIZ SEZON SONUNDA KAÇ GOLE ULAŞIR?
Anket 19.04.2009 Tarihinde Ve Saat 17:55 Kapanaçaktır
15-18 5 17,24%
19-21 5 17,24%
22-25 13 44,83%
25'den fazla 6 20,69%
Katılımcı sayısı: 29. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız

bende 19-21 arasi olur diyorum

myyiğido58
09.01.2009, 20:17
atar bi 20 gol mehmet abi şampiyon SİVAS

veysel
09.01.2009, 20:49
Bence 19 ile 21 arasi.................

serkankeskin
09.01.2009, 20:58
ilk yarıdaki kadar gol atarsa 22yi bulur ama ikinci yarıda mehmet yıldızın daha iyi bir performans sergileyeceğini umuyorum

cücü baba
09.01.2009, 21:00
Sanırım 20 civarı atar ama dahada önemlisi takımın başarısı hem Şampiyon olalım hemde gol kralı bizden çıksın..

muhsin koçak
09.01.2009, 21:11
normal şartlar altında 20 golün altında kalacağına ihtimal vermiyorum ben,yinede sakatlığı var bunun,cezası var bunlarıda unutmamak lazım.

35fulya58
09.01.2009, 21:32
Bence tam 23 gol atacak. Baros gollere devam etmezse de Mehmet Yıldız gol kralı, Sivasspor da şampiyon olur.

yusuf0532
24.01.2009, 13:27
mehmet yıldız seni zevkle seyrediyor ve futbolundan çok memnun oluyorum yalnız birşey diyecem oynarken kafanı çok eyiyor ve diyer arkadaşlarını takipte zorlanıyorsun bence kafanı dik tutarsan senin üstüne golcü tanımam saygılar ben yusuf
yusufcuk0532@hotmail.com
hoşcakal

yusuf0532
24.01.2009, 13:31
lütfen yazımın mehmet yıldıza ulaşmasını istiyorum

burak_baykal
24.01.2009, 14:59
yiğit mehmet yıldızın mutlaka g.saray için golünü merakla bekliyoruz.haydi yiğitim bunları devirmenin tam zamanı

burak_baykal
24.01.2009, 15:01
yiğit mehmet yıldızın mutlaka g.saray için golünü merakla bekliyoruz.haydi yiğitim bunları devirmenin tam zamanı

MehmetYildizFAn
02.02.2009, 13:05
Mehmet Yıldız herşeyimiz.. :)

kadir0911
03.02.2009, 17:42
Mehmetimizin üstüne gitmeyelim, transfer dedikodu nedeniyle zor haftalar yasadi. Kirmizi kart acikcasi iyi ve tam zamaninda geldi 2-3 mac ceza alir ama yindede dinlenebilir ve ondan sonra bomba gibi geri dönecek bundan adim gibi aminim.

enesbozdemir
03.02.2009, 17:46
inş.suskunluğunu bozar kendide sevinir bizde :D

Kibrisli
03.02.2009, 18:01
Ya 10 günde 4 maç 3'ü GS biri Kayseri ile, ençok yıpranan adam, bırakın biraz kafası dağılsın. Bence kırmızı kart cezası bitince bomba gibi dönecek....

korsan hüsam
20.02.2009, 19:22
mehmet yıldız bu aralar gole hasret kaldı biz taraftarlar olarakta çok üzücü bi durum ama yinede mehmet yıldızdan vaç geçmeyiz:D

Yiğiter
08.03.2009, 18:25
PAs atmamaya yemin mi ettin be adam!:mad:

ready
08.03.2009, 19:02
mehmet yıldız durunca takımda duruyor mehmet yıldızın bir an önce kafasını toparlanması kendine gelmesi lazım

akifeker
08.03.2009, 19:24
MEHMET YILDIZ HAKKINDAKI BUTUN IYI DUSUNCELERIMI GERI ALIYORUM BUNU NANKORLUK OALRAK ALGILAMAYIN AMA SON 3-4 HAFTADIR MACI KATLEDIYO ZATENN

mustafa_kavak58
08.03.2009, 20:04
sivassportda herkes kötü oldu bu macta mehmet yildiza suc atmayin macin en iyisi bilica ve petkovic di

excellent58
08.03.2009, 20:07
mehmet aklını basına al bu forma bu kdar ucuz deıl formanın hakkını ver. İlerleyen haftalarda duzelır dedık ama tam tersi her hafta gectıkce daha kotuye gıdıorsun kendıne gel mehmet yada formayı baskasına ver takımı bozuyorsun

effenberg
10.03.2009, 14:45
Devre arasi transfer dedi kodulari Yildizi bayagi bir etkilemis daha halen kafasi cok karisik bir an önce kendini toparlasa hem kendisi hemde Sivasspor icin iyi olur.

medya58
10.03.2009, 23:42
mehmet yıldız sivasspor için ligin ilk yarısında çok şey yaptı gol attı attırdı ama şurda ligin bitmesine az bi hafta kala mehmet yıldız 4 hatta 5 maçtır sahada yok göremiyoruz.kırmızı kart cezası aldı dönüşte fırtına gibi gelecek dedik hiç aynı degişen hiç bişey yok bir hafta olur iki hafta olur 3 hafta olur ama yok git gide performansı düşüyor kamanan gibi performansı üs seviyedeki bi futbolcu yedek kulubesinde oturuyor mehmet yıldız 90 dakka top oynuyor. tek temennim ankaragücü maçını almak inşallah alırız

ÇAĞLAR GİYİM
10.03.2009, 23:47
MEHMET PATLAMAYA HAZIR BOMBA GİBİ BEKLİYO HAFTAYA ANKARAGUCU MAÇINDA GOLLERİNİ ATACAK

memet24
11.03.2009, 00:15
mehmet isin hassında ah birde kafayı kaldırıp pas versen........................ .:):):)

formen720
11.03.2009, 13:11
mehmet yıldız formunda degil bülent hocanın mehmet yıldızı yedek kulubesine çekme zamanı çokdan geldi ve geçiyo neden sürekli ilk 11 de çıkıyo bi anlam veremedim trübünlerde taraftarlar mehmete küfür etmeye başladılar taraftarın gönlünden düşmeye başladı ya kendine bi çeki düzen versin yada performansını artırana kadar yedekde beklesin şuan oynamasının hem kendine hemde takıma zararı var egerki ilk sezonda takımı sırtlayan mehmet ikinci sezonda yedekde oturarak takıma büyük fayda katar lütfen bülent hoca mehmeti ilk 11 de çıkartma

slasher//z
07.05.2009, 16:27
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_eu_Mehmet_Yi ldiz05.jpg

GuVeN
07.05.2009, 16:38
diğer futbolcuları sureklı fırcalaması hıc hos degıl.su cenesıne azcık hakım olsun lutfen..her top bana gelsın dıye bı dusunce yok.. bana kalırsa sahada kı dıger oyuncuları sındırıyor boyle yaparak. umarım bu davranısların onune gecebılır..

ready
07.05.2009, 18:09
bülent hoca ben burda oldugum sürece mehmet yıldız bir yere gitmez diyor tabi mehmet yıldız da kendini bulunmadık hint kumaşı sanmaya başladı o duruyor takımda duruyor sürekli hakemle oynamalar topa vuramıyorsun takım arkadaşlarını azarlıyorsun maçları katlediyorsun buna hakkın varmı

ZALIM_58
07.05.2009, 18:53
memhmet yıldızın iki maç dilendireceksin bizim deil bülent uygun u bi fırçası onu süt dökmüş kediye çevirir

excellent58
09.05.2009, 21:57
mehmet bugunde bi deısıklık yoktu sende gene aynısın gene takımın ıcıne edıyorsun ne utanmaz futbolcusun sen yazıklar olsun sana topları olduruon takıma bagırıp caırıon tum topları ıstıon paso ofsayta dusuon bu kdrda olmaz telafsı olmayan haftalardayız ınsan bıraz adam gıbı oynar bide cok havalanmıssın artık bu adama bıseyler yapmaları lzm bulent hocayıda anlamak mumkın deıl hala mehmet ısrarı suruyor adam top oynamıosa oyundan alacaksın bu kdrda olmaz mılletı cıleden cıkardı keske satsaydık olmaz olsun senın gıbı topcu

zaralı19
09.05.2009, 22:09
artık mehmeti oyundan alması lazım çok pasif kalıyor

YARALI_AŞIK
10.05.2009, 00:34
mehmet gardaş... mecnun başkan gider başka başkan gelirse sepetlerler adamı haberin ola. Sen OSMAN SEÇİLMİŞ başkanımızı duymussundur. dua et o yok... başkan veya hoca sahip çıksa ne yazar...

SONUN YASİR GİBİ OLMASIN...

SenSetik
10.05.2009, 00:46
nerden geldiğini unutanlar, nereden geldiğini hatırladıklarında, geldikleri yere dönmüş olurlar...benden söylemesi mehmet efendi...

onetanem58
10.05.2009, 01:12
sen nesin mehmet efendi kabadayimisin bide kaptanlik vermisler artik sivasli seni sevmiyor kendin ettin kendin bulacan.........

muco5806
10.05.2009, 01:36
ALLAH'IM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN.DÜN PAHA BİÇEMEDİGİMİZ HOCALARI,BAŞKANLARI,FUTBOLCULA RI TEHDİT ETMEYE BAŞLADIK.HASIMLARIN İSTEDİKLERİ OLDU.DÜN HAKKINDA SAYFALAR DOLUSU ÖVGÜLER YAĞDIRDIĞIMIZ ADAMLARA,BUGÜN ANA AVRAT SÖVMEDİĞİMİZ KALMIŞ.BÖYLE MERTLİK,BÖYLE DELİKANLILIK OLMAZ...

muratseyrantepe
10.05.2009, 01:46
bence sen bıraz kulubede otur ofsayttan başka bişey bilmezmisin sen ya aczıkta topun peşınde n koşmasını öğren hep hakeme itiraz sen oyununa baksana hekem senmısın yaa

ready
10.05.2009, 08:48
mehmet yıldızın artık suyu ısınmaya başladı bülent hoca da açıklama yapması yokmu ben burda oldugum sürece mehmet yıldız bi yere gidemez..arkadaş milyonlarca insan mehmet çogu maçda saçmaladıgını görüyorda bi sen mi görmüyorsun ya maçı seyredenlerin gözlerinde bi iş var ya da senin göz problemin var

pesimist58
10.05.2009, 09:16
adamı şişirdik balon qbi ettik oda kendini bşi sandı dünki ibb maçını izleyenler çok söwmşlerdirr mehmetee adam sanki bjk için oynuyodu.6 pastan kalecinin kucaqına wer topu sonrada büyük kaptan büyük kaptan oldu başkaaaa

YARALI_AŞIK
26.05.2009, 12:08
3-2 GENÇLERBİLİĞİ MAÇINDAN SONRA YAPTIĞIN GÖNDERMELERİ HAK ETMİYORUZ.KİMSİN OLUM SEN.GİT GALATASARAYA KURTULALIM.ÖYLE DERSEN GÜZELLİKLER BÖYLE YOK OLUR.LORANTI VE PECZEYİ UNUTMA. SANA EKMEK VERMEZLERKEN ARKANDAYDIK.

tamam taraftar hazır değil ama laf sokamassın.

yener_sahin
26.05.2009, 12:10
Sakin abi sakin.Mehmet abiyle çok sevinçlerde yaşadık.Sürekli şehir dışında onu metheden adamlarla onu ve performansını konuştuk.Eminim gs maçında atacaçı gollerle bunu unutturacaktır.

H_Turan
26.05.2009, 12:11
Taraftara Sitem edeceğine Kaçırdığın Gollere Bak Sezonun birinci yarısında iyiydin Fakat ne zaman Galatasaraya Transfer olayın çıktıktan sonra sezonun 2 yarısında hiç bir maçta iyi oynamadın Hep gol kaçırdın Gitseydin daha iyiydi Şampiyonluk kaçtı bunda seninde büyük payın var asıl biz sana sitem ediyoruz.

furkan130
04.06.2009, 14:46
dfsdsfsdfsddfghjkl ujghgsd gs sfgsf sdfsd fsdfsa

sivastatlıbelam
04.06.2009, 22:12
mehmet yıldız iyi bir savunmacı olur eğer iyi bir golcü olmak istiyorsa daha çok çalışmalısın mehmet kardeşim.
biraz daha hızlı ve daha isabetli oynamalısın.
seneye bu suskunluğu bozacağını ümit ediyorum.

türkiyede iki futbolcu ayğında top tutmak bakımından:mehmet yıldız,arda turan.

hacettepe1990
09.06.2009, 22:32
Mehmet abi sakın başka takıma transferi düşünme.Hem takımın sana hemde senin sivasa ihtiyacın war.İnş seneyede atıcaksın gollerini....

248738746234756
17.08.2009, 16:33
Eski performansını göstermediği sürece bizim takımda işin yok.

superglam
17.08.2009, 16:50
Eski performansını göstermediği sürece bizim takımda işin yok.

terbiyesizlik yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa

57 Mehmet
17.08.2009, 17:08
özletdin kendini bu takim yine seninle zirvede olacaK

sivastatlıbelam
17.08.2009, 17:16
evet mehmet yıldızın ne kadar önemli bir oyuncumuz olduğunu sadece biz sivasspor taraftarı bilmiyor.

ama şimdi her şey netleşti mehmet yıldız olmayınca sivas orta sahayı geçemedi.

mehemt yıldız ve sezer iyileşince takıma da defans,orta saha ve forvet olmak üzere 3 takviye yapıldımı ilk 3 e gireceğimiz ümidindeyim.

jackburaks58
13.09.2009, 23:31
mehmet yıldız ne zaman dönecek beyler ben artık bi tek onu bekliorum oda gelince bişey olmaz sa bu sene hüsren yaşıcaz...

Umut58SS
13.09.2009, 23:35
Mehmet YILDIZ sivasspor takımının yıldız oyuncularından birisidir.Kendisi olmassa takımda düzen olmaz.Yasin Mehmet Yıldız olmadığından böle oynuyor.Mehmet Yıldız kaptan olsa onun agsına bişey yapar ama sölersem cok ayıp olur.İşte kaptan böyle olacak sert disiplinli olacak.Mehmet Yıldız gelsin Takımın Düzelcek Bunu Biliyorum.Eger Düzelmesse Siteden Banlattırın Beni:)

Metal Gear
13.09.2009, 23:47
Eger Düzelmesse Siteden Banlattırın Beni:)

Canını sıkma öyle olacak zatenn:rolleyes:

eyuphulagu
14.09.2009, 00:08
Nerden nereye..Mehmet YILDIZ'la ilgili açılan başlığı 2007-2009 yılları arasında yazılan mesajlrın çoğunu okudum...Şimdi Mehmet'in takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu daha iyi anlıyorum.Arkadaşlar Mehmet bu takımın herşeyiymiş...Mehmet olmadığında takımda lider oyuncu eksikliği açıkca belli oldu..Bizim şu aşamada aldığımız kötü sonuçlarda yıldız oyuncu değil lider oyuncu eksikliğinin ön plana çıktığını düşünüyorum...Mehmet'i geçenlerde Sivas'ta yolda gezerken gördüm..Yanımdan geçti..Maşallah durumu çok iyi;hızlada sakatlığı geçiyor...2-3 hafta içinde takımla çalışmalara başlayıp oynayacak düzeye geleceğini düşünüyorum...Mehmet biraz da kilo vermiş..Yakında bomba gibi dönecek diye düşünüyorum...Haydi Mehmet Dön Artık Takımına ...Gemin Su Almaya Başladı..Kurtar Artık Şu Gemiyi...

congarlim
14.09.2009, 00:58
Nerden nereye..Mehmet YILDIZ'la ilgili açılan başlığı 2007-2009 yılları arasında yazılan mesajlrın çoğunu okudum...Şimdi Mehmet'in takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu daha iyi anlıyorum.Arkadaşlar Mehmet bu takımın herşeyiymiş...Mehmet olmadığında takımda lider oyuncu eksikliği açıkca belli oldu..Bizim şu aşamada aldığımız kötü sonuçlarda yıldız oyuncu değil lider oyuncu eksikliğinin ön plana çıktığını düşünüyorum...Mehmet'i geçenlerde Sivas'ta yolda gezerken gördüm..Yanımdan geçti..Maşallah durumu çok iyi;hızlada sakatlığı geçiyor...2-3 hafta içinde takımla çalışmalara başlayıp oynayacak düzeye geleceğini düşünüyorum...Mehmet biraz da kilo vermiş..Yakında bomba gibi dönecek diye düşünüyorum...Haydi Mehmet Dön Artık Takımına ...Gemin Su Almaya Başladı..Kurtar Artık Şu Gemiyi...

eyüp kardes acilen lazim mehmet yildiz bizim yildizim söndu valla insallah kisa zamanda takimdaki yerini alirda bizi kurtarir yoksa ikinci lig kacinilmaz gecen seneki basarikada ne fayda saglamis memo yildiz

Ayşegül
14.09.2009, 01:19
şu yazılanları hayretle okuyorum geçen sene Mehmet Yıldıza demediğimiz kalmadı şimdi Mehmet Mehmet diye tutturmuşuz tamam belki gelirse düzelecek takım fakat ne kadar emin konusuyoruz herşeyi Mehmete bağlamışız...takımın komplesi dökük bi Mehmetlemi düzelir yani?

Champion58
14.09.2009, 01:39
şu yazılanları hayretle okuyorum geçen sene Mehmet Yıldıza demediğimiz kalmadı şimdi Mehmet Mehmet diye tutturmuşuz tamam belki gelirse düzelecek takım fakat ne kadar emin konusuyoruz herşeyi Mehmete bağlamışız...takımın komplesi dökük bi Mehmetlemi düzelir yani?

Bizimkilerin umudu işte. Geçen sene ikinci yarıda mehmet yıldız maçlarda resmen yoktu aksine dezevantajı bile oldu. Bülentin mehmet yıldız israrı kulübede kamanan ve balili gibi adamların oturması şampiyonlugu kaçırdı. Mehmetin taktikleri hep aynı bütün futbolcular ezbere biliyor bence çok büyük katkısı olmuyacak. Takım moralen bitmiş durumda zaten prim yok galip durum yok hiçbişey yok Allah sonunu hayıra getirsin ne diyelim.

vexol58
14.09.2009, 01:43

Mehmet Yıldız bu takım için gerçekten çok önemli bir oyuncu.Ama Messi bile şahsi gayretiyle Arjantini Brezilyanın elinden kurtaramadıktan sonra bu oyun mantalitesi içinde Mehmet Yıldızın da çok fazla değiştirebileceği birşey yok.Üstelik adam sakatlıktan dönecek:confused:

galipgelen
14.09.2009, 03:17
Geçen sezon ikinci devre Mehmet Yıldız sakat sakat oynatıldı. Ameliyatı sezon sonuna bırakıldı. Garibim Memo da performansı düşünce tepki topladı ama suçu yoktu onun. Şimdi ilk oynayacağı maçlarda hemen form tutamayabilir. Bir-iki maç ona çok destek olmalıyız.Golleri kaçırsa da alkışlamalıyız.
O zaten sahada olduğunda kazanma hırsıyla,liderliğiyle , arkadaşlarını yönlendirmesiyle alkışı hep hak edecektir .

GuVeN
14.09.2009, 09:29
ben her zaman mehmet yıldızın bu takımın en onemlı kozlarının basında geldıgını soylemıstım,gıtmesını ısteyenlerede hep karsı cıkmıstım.. malesef haklı cıktıgımızı bu sekıdle gormek ıstemezdık..keske mehmet yıldız bu sakatlıgı yasamasaydıda lıg basından ıtıbaren oynadıgı futbolla kendını guvenenlerı haklı cıkarsaydı.. ama ıkı gun sonra takıma donsun bı kac mac kotu oynasın ve onemlı bı kac gol pozısyonunu harcasın o zaman taraftarımız yıne en ıyı yaptıgı seyı yapacaktır emınım!!! (vefasızlıkta 1 numarayız)

shang
14.09.2009, 09:51
mehmete tepki verenler kızanlar hiç beğenmeyenler laf soyleyenler sanırım şu an mehmeti mumla arıyorlar bize her zaman lazım bi oyuncu ilerde top tutması yeter isterse hiç gol atmasın halimiz ortada işte atılan toplar duvar gibi geri geliyor bizim enkaz savunmaya

anadolu5858
14.09.2009, 09:54
dönsün bakalım onuda görecez bizimkisi denize düşen yılana sarılır hesabı yapacak başka seçenek yok mecburuz umut bağlamaya inşallah iyi başlar mehmet yıldız da umutlarımızı boşa çıkarmaz....

HaRaMi85
17.09.2009, 21:08
BEN MAÇIN YILDIZI MEHMET YILDIZ OLUR DEDİĞİMDE KİMSE BANA İNANMAMIŞTI AMA ADAM 31.7 METREDEN KAFAYLA GOLÜNÜ ATTI VE MÜKEMMEL BİR MAÇ ÇIKARTTI.

gerçektende mehmet yıldız sivas ı coşturuyor başarılarının devamını gollerinin de sivasımızı şampiyon yapmasını temenni ediyorum

yiğido881
18.09.2009, 13:29
Sivasspor'da yaklaşık 4 aydır sahalardan uzak kalan Mehmet Yıldız'ın dün çekilen MR'ı temiz çıktı. Kaptan Sivas'a gelerek takım ile çalışmalara başlayacak.

Geçen sezon sonunda dizindeki ağrıların artması nedeniyle İzmir Kent Hastanesi'nde Operatör Dr. Bülent Zeren tarafından menüsküs ameliyatı edilen ve 4 aydır takımından uzak kalan Sivasspor'un başarılı kaptanı Mehmet Yıldız sahalara dönüyor. Dün Ankara'da çekilen MR'nın temiz çıkan golcü oyuncunun Sivas'a gelerek takım ile çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Takım ile çalışmalara başlayacağı için çok mutlu olduğunu söyleyen Mehmet Yıldız, "Ufak bir operasyon geçirmeme rağmen takımımdan bu kadar uzak kalmam beni üzdü. Fakat dün çekilen MR'ın temiz çıkması beni çok sevindirdi. Sivas'a gelerek takımım ile birlikte idmanlara çıkacağım. En kısa zamanda kadrodaki yerimi alacağım. Takımımın bana ihtiyacı var. Onları bu günlerde yanlız bırakmak beni üzüyor. Sakatlığım boyunca bana hep destek olan hocamız Bülent Uygun'a teşekkür ediyorum." dedi.

Ligdeki ilk puanını erteleme maçında Denizlispor'dan alan Sivasspor, kendi evinde oynayacağı Bursaspor maçını kazanarak ilk üç puanla tanışmak ve taraftarlarına bayram hediyesi vermek istiyor. Kırmızı-Beyazlılarda yarınki maçta, Mehmet Yıldız, Petkoviç, Abdurrahman ve Onur sakatlık nedeni ile Kadir ise cezalı olduğu için forma giyemeyecek.

kaynak:www.internetspor.com

hunter
21.09.2009, 12:11
de hadi gardaş gelde geç şu dümenin başına, ben maçları izlerken sen sağa sola bağırınca sana kızıyordum, geçen altı hafta gösterdiki sen bağırıp çagırmakta çok haklısın ,takımda kaptan yok takımda ruh yok, gelde canlandır şu ölü toprağı serpilmiş sivası, yoksa gidişat hiç iyi değil

ready
21.09.2009, 12:13
arkadaşlar mehmet yıldız gelince takımda ki olumsuz hava dagılacakmı eski mehmet yıldız gerimi gelecek takımda ters giden bişeyler var sa mehmet gelse bile çare olabilirmi onu gelecek günler gösterecek

Metal Gear
21.09.2009, 13:25
İBB maçında oynar herhalde yani inş.

Murat ARICI
21.09.2009, 16:07
İNŞAALLAH OYNAR AMA BU ADAM TAM NE ZAMAN GELECEK SEL SEFİL BİR ODADA İYİLEŞMEYİ BEKLİYOR BEN ANLAMADIM ..FIRSAT VERSELER BEN ONUN ZARA DEVLET HASTANESİNE GÖTÜREYİM,BİZİM AS OYUNCUMUZ AMA ADAMLA İLGİLENEN YOK BUNA EMİNİM..KÖY ÇOCUKLARI GİBİ ZAMANA BIRAKMIŞLAR GEÇER DEYİP AVUTULUYOR..

yigidomurat
21.09.2009, 16:41
o bizim yıldızımız onu küstürmemeliyiz.bülent denen ... adamı futboldan soğuttu,İNŞALLAH tekrar döner ve aynı verimi gösterir

yiğido881
30.10.2009, 17:25
Mehmet Yıldız'da büyük tehlike
30 Ekim 2009 Cuma 17:00
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, dizinden bir operasyon geçiren Mehmet Yıldız'ın futbol hayatının bitebileceğini söyledi.
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, sezon başında dizinden bir operasyon geçiren Mehmet Yıldız’ın futbol hayatının bitebileceğini söyledi.

Best FM’den Özkan Öztürk’e konuşan Fikret Ünsal, “Maalesef Mehmet’in durumu kritik. Kendisini Almanya’ya gönderdik. Son umuduz bu. Dileriz futbolcumuz yeşil sahalara döner” dedi.

DOKTORLARIMIZ BAŞARISIZ
Ünsal, doktorların başarısız olduğunu vurgulayarak; “Maalesef bizim Türk doktorları fazla başarılı olmadığı için Mehmet Yıldız’ın sakatlık süresi uzadı. Doktorlarımız iyiler fakat hastalarını çok iyi takip etmiyorlar. Bence bundan dolayı oldu. Sakatlık dizinde çok tehlikeli bir yerde. Allah göstermesin Mehmet Yıldız’ın futbol hayatı bitebilirde. Şimdi işinde çok iyi olan bir doktor bulduk. Avrupa’da çok önemli takımların doktorluğunu yapmış bir doktor. Son umuduz o. İnşallah iyi olur. Mehmet Yıldız içinde çok üzücü bir olay. İnşallah en kısa zamanda bunu telafi ederiz” ded

ne yazıkki cok üzüldüm

50sekiz
21.11.2009, 14:52
http://www.taraf.com.tr/fotoraflar/21trfs19mehmetdec.jpg

Sivasspor kaptanı Mehmet Yıldız, sakatlığı atlatıyor. İkinci yarının başlangıcı ile takıma katılacak oyuncu, takımın başarısızlığını özgüven kaybına bağladı

Tüm oyuncuların kattığı değer biraraya geldiğinde ortaya çıkan futbola göre, skor tabelası da şekilleniyor. Ne var ki 11’in içinde bazen öyle isimler ön plana çıkıyor ki yoklukları çok şey ifade ediyor. Ve gördük ki Mehmet Yıldız da Sivasspor için ‘olmazsa olmaz’lardanmış.

Dört ay önce sağ dizindeki kemik ödemi rahatsızlığıyla sahalardan geçici olarak ayrılan başarılı futbolcu ile tedavisini sürdürmekte olduğu İstanbul’da sohbet ettik.
İşte söyleşiden öne çıkanlar...

Kaptan, sakatlığın ne durumda?
Yüzde 70 oranında geçti. Fizik tedavi görüyorum. İki hafta içinde koşulara başlarım. Umarım ikinci yarının başıyla takımımdaki yerimi almış olurum.

Bu sezon Sivasspor neden başarısız?
Hava yakalayamadık. Maalesef işler ters gidiyor. Şu anda bir özgüven kaybı söz konusu. Evet, giden oyuncular oldu ancak yerine gelen isimler hemen adapte olamadı. Sezon başında Bülent Hoca (Uygun) Şampiyonlar Ligi’ni de düşünerek güçlü takımlarla hazırlık maçı yapmayı -ki bence de doğruydu- uygun gördü. Üst üste alınan yenilgiler, lig ve Avrupa’da birleşince moral bozukluğunu bir türlü atamadık.

Bülent Uygun’un takımdan ayrılışını nasıl karşıladın?
Profesyonel hayatta bunlar var. Futbolcular için de geçerli. Şu bir gerçek ki yedi yıl boyunca Sivasspor’a hizmet etmiş ve son dört yıl başarıdan başarıya koşmuş bir teknik adamdı ancak beni de üzdü haliyle gidişi.

Yeni hocanız Muhsin Ertuğral ile ilişkiniz nasıl?
Telefonda görüşüyoruz. Durumumu takip ediyor. Kendisini kanıtlamış, başarılı bir isim.
Transfer döneminde adın hep dört büyüklerle geçiyor. Hiç hedeflerin arasında bu takımlara gitmek var mıydı?

Şu anda tek düşündüğüm bir an evvel iyileşmek. Futbolu özledim. Oynamadıkça beyin olarak yıpranıyorum.

Trabzonspor’a transferine dair bir haber çıktı. Doğru mu?
Benim hiç haberim yok. Şimdi sizden öğreniyorum. Geçmişte benimle ilgilenmişlerdi.

Örnek aldığın oyuncu ya da kendini özleştirdiğin takım(lar) olmadı mı?
Futbola, geç yaşta, okul bahçesinde oynayarak başladığımda 13-14 yaşındaydım. Öyle idolüm ya da illaki ‘şu takımda oynayayım’ diye bir hevesim olmadı. Ondan önce de -yazıldığı gibi güreş vb...- hiçbir spor yapmamıştım.

Yurtdışında oynayacak mısın?
Birçok futbolcu gibi benim önümdeki engel de askerlik. Düşünebilirim. Fakat kesinlikle orta sırada bir takıma gitmem.

Milli takım hakkındaki görüşlerin...
O dönem karar veren Fatih Hoca idi. Onun stiline uyduğum maç sayısı az olduğundan formayı çok taşıyamadım. Saygılıyım.

Yabancı hoca gelecek milli takıma...
Hayırlısı olsun. Ancak ben kulüp takımı da olsa yerli hocayı tercih ederim. Bir tercüman köprüyü kurarken zorlanıyor.

Derbiyi kim kazanır?
Beşiktaş’ı başarısız buluyorlar, bence iyiler. Lider Fenerbahçe de kalıbı belli olan iyi bir ekip. Bence maç ortada.

H_Turan
13.12.2009, 20:19
İkinci yarı İyileşirse Takıma yararı dokunur

sewaz58
13.12.2009, 22:36
Eskisi gibi olurmu bilmem ama inşallah öncekinden de diri bir halde gelirse çok ciddi anlamda mevcut takıma bile büyük bir katkısı olur... İnşallah en kısa zamanda aramızda olursun ...