caynina
24.12.2009, 23:39
Mehmet yılmaz neden oynamıyor ya keşke mehmet olsada golleri atmaya başlasak.
Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Yıldız caynina 24.12.2009, 23:39 Mehmet yılmaz neden oynamıyor ya keşke mehmet olsada golleri atmaya başlasak. tekdoktiri 25.12.2009, 00:31 o bizim yıldızımız onu küstürmemeliyiz.bülent denen ... adamı futboldan soğuttu,İNŞALLAH tekrar döner ve aynı verimi gösterir ercan58.a 25.12.2009, 01:04 mehmet yıldız dön artık en çok maçtan önce takımı toplayıp çember yaparak yemin etmenizi özledik kaptan yasar580 26.12.2009, 21:01 mehmet siz takım olmuyo valla bazen çok kızıyoz eleştirizyoz ama onsuz da olmuyo en azından sahada kaptanlığını yapıyo takımı aykkta tutuyo. hele ki hayrettin i kaptan olarak gördükten sonra mehmet yıldızın rolünü daha ii gördüm . bir an önce dönse keşke ozer10 26.12.2009, 21:10 takım da yorulmayı öğrensin artık mehmet olmayınca hepsinin koşma zorunluluğu geldi ve takım çöktü mehmet onları yormuyordu mehmetten sora da gördük kü oyun sistemimizn ne kadar saçma old. takıma düzgün futbol anlayısı gelmek zorunda halen berbat oynuorz son 3 haftada şansımızdan dolayı 7 puan aldık oyunumuzdan deil bülent hoca varken hiç deilse daha ii oynuorlardı şimdi hiç bişey yok takımda sadece şans gülmee başladı o kadar bülent hoca geri gelmeli en azndan teknik direktör yard. olarak adam takımdan gittikten sonra hoca yerine sadece bülent denio artık buda bizim futbol taraftarının 2 yüzlülğünü gösterio bence bülent gibi hoca zor bulunur daha yasar580 27.12.2009, 16:38 takım da yorulmayı öğrensin artık mehmet olmayınca hepsinin koşma zorunluluğu geldi ve takım çöktü mehmet onları yormuyordu mehmetten sora da gördük kü oyun sistemimizn ne kadar saçma old. takıma düzgün futbol anlayısı gelmek zorunda halen berbat oynuorz son 3 haftada şansımızdan dolayı 7 puan aldık oyunumuzdan deil bülent hoca varken hiç deilse daha ii oynuorlardı şimdi hiç bişey yok takımda sadece şans gülmee başladı o kadar bülent hoca geri gelmeli en azndan teknik direktör yard. olarak adam takımdan gittikten sonra hoca yerine sadece bülent denio artık buda bizim futbol taraftarının 2 yüzlülğünü gösterio bence bülent gibi hoca zor bulunur daha ya ne bülent i allahını seviyosun hoca olsa bu takımı dağıtmaz dağıtysada böyle kötü günde kaçıp gitmezdi ahbey 07.01.2010, 08:11 Yiğido yine 'Yıldız'sız! Sezon başından bu yana sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen ve ikinci yarıya yetişeceği açıklanan Mehmet Yıldız'dan yine kötü bir haber geldi. Dizindeki rahatsızlığı henüz geçmeyen Sivasspor’un golcüsünün mart ayından önce sahalara dönemeyeceği öğrenildi. Bu haber üzerine harekete geçen Kırmızı-Beyazlı yönetim, golcü arayışlarını hızlandırırken, teknik direktör Muhsin Ertuğral’ın yönetime geniş bir futbolcu listesi verdiği belirtildi. Bu arada Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, her biri milli takımlarında forma giyen 4 yabancı oyuncuyu renklerine katacaklarını söyledi. Kaynak :http://fanatik.ekolay.net/Yigido-yine-Yildizsiz_3_Detail_246_159245. htm buraks58 18.01.2010, 12:41 yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi maçlardan önce takımı toplayıp galibiyet için takımı motive etmeni rakibe gözdağı vermeni özledik kaptan. onun takım içindeki ağırlığı gerçekten çok farklı.geçenlerde yerel bi tv ye röportaj veren sedatta söyledi. dün hocamızın açıklamasına göre mehmet yüzde 100 takımla çalışmalara başlamış. onun yokluğunda nasl bir yıldız olduğunu hakkaten daha iyi anladım. dikkat ettiyseniz mehmetten sonra hucümda top tutamaz olduk. şunu çok iyi anladım ki; mehmet türkiyenin kaleye sırtı dönük oynayan en iyi forvet oyuncusu.inşallah onunla birlikte tekrar rakiplerin korkulu rüyası olan sivasspor dönüyor olacak... Meraküm 31.01.2010, 15:54 Mehmet Yıldız Sakatlıktan Yeni Çıkmış Olmasına Karşın çok güzel oynadı Demekki Başarısızlığımızın nedeni mehmetin sakat olmasıymış onun sayesinde ilerde top tutuyormuşuz Aslanım Mehmet Hoşgeldin yigidomustafa58 31.01.2010, 16:58 Mehmet Yıldız Sakatlıktan Yeni Çıkmış Olmasına Karşın çok güzel oynadı Demekki Başarısızlığımızın nedeni mehmetin sakat olmasıymış onun sayesinde ilerde top tutuyormuşuz Aslanım Mehmet Hoşgeldin Mehmet Yıldız mükemmel bir dönüş yaptı ama takım çok ruhsuz malesef defansın büyük hataları sonucu 5-1 kaybettik... 58sivas58spor58 31.01.2010, 18:08 MACIN ADAMI MEMO: COK GÜZEL GOL ATTI babapiton 31.01.2010, 19:39 golü atana kadar korkarak oynadı biraz golü attıktan sonra bildigimiz gibi savaştı tabi kondisyonu fazla iyi degil şuan denizli maçına kadar onuda düzeltir ibrahim şahinle çift forvet denesin bence muhsin hoca bence başarılı olurlar mehmet fazla yorulmaz o zaman tüm yük ona biniyo ama ibo oldugunda ikisi yükleri paylaşir babapiton 31.01.2010, 19:40 mehmet yıldızımız oldugunu gösterdi calipso 31.01.2010, 19:44 en azından sahada doğru dürüsüt gol atabilecek bir oyunucumuz oldu,son gollerimizi defans atıyordu. ama mehmwt tam hazır değil gibi oynayarak alışacak inadına ilk 11 de oynatılmaya devam etmeli Bestepeli-58 31.01.2010, 19:54 bu adam mehmedide harcayacak henüz hazır değil mehmet bir mac yüzünden mehmedi harcamama lazım bu adam topu bilmiyor mehmet sivasın herşeyi kaptanı hocası abisi ve herkesten daha fazla sivassporlu Turan 59 31.01.2010, 19:55 Hoş geldin büyük kaptan Mehmet.Seni çok özlemişiz,sensin bu takım olmuyor. 58akif34 31.01.2010, 20:08 gectıgımız sezon sende bızı bıraksaydın bız ne yapardık iyikivarsın murat_n 31.01.2010, 20:11 Hoş geldi kaptan... Gerçi seni iyi karşılamadık ama olsun sen hediyeni verdin yinede.... Senle daha güzel günler göreceğimizi biliyorum... metin 07 31.01.2010, 20:34 Skor pek iç açıcı olmasa da Mehmet YILDIZ'ın golle dönmesi iyi oldu... tekdoktirin 31.01.2010, 22:48 Hoş geldin büyük kaptan Mehmet.Seni çok özlemişiz,sensin bu takım olmuyor. 58^SiVaS^58 31.01.2010, 23:18 Adam süper oynadi bu kadar zaman sakat ve hala formunu kaybettmedi:D:D yaziklar olsun öbür oyunculara :mad::mad::mad: Ve Hayrettini bu macda cok begendim:D:D Nabil Taider de iyi oynadi:D:D dv9000 31.01.2010, 23:28 AYAGINA YUREGINE SAGLIK MEHMET yanina IBRAHIM SAHINI verselerdi bu mac boyle olmazdi Meraküm 01.02.2010, 10:34 Herkez Mehmet Gibi oynasa Şu an bu alt sıralarda oynamazdık adam sakatlıktan çıktı ama yinede hırsla oynuyor yiğidomustafa 01.02.2010, 12:12 Mehmet Yıldız'ın başarılarının devamını bekliyoruz ... 58isa58 01.02.2010, 12:23 mehmetin sahada durması bile fb li defansa yetti:) tekdoktirin 23.02.2010, 03:14 Hoş geldin büyük kaptan Mehmet.Seni çok özlemişiz,sensin bu takım olmuyor.,,ALP ERENLER,, gangster 24.09.2010, 18:49 Mehmet Yıldızın sene başından itibaren göstermiş olduğu performans doğal ve haklı olarak tepki topluyor.Son zamanlarda okuduğum yorumlar içinde hakaretlerden "çek git"lere kadar birçok yoruma rastladım.Acaba senelerdir Sivasspor'umuza hizmet eden ve bizi sırtlayan birine haksızlık etmiyor muyuz?Elbette uzun zamandır bizimle diye bize katkı yerine zararı olan birisini sırtımızda kambur olarak taşımak doğru değil.Ancak bunu son zamanlarda "nispeten" yükselen formuna dayanarak söylüyorum.Ayrıca Mehmet'i tanıyanlar ramazanda oruç tuttuğunu bilirler ki bu gerçekten performansı çok fazla etkiler.(bazı arkadaşlarım için bu bir bahane olamaz saygı duyarım) Dikkatimi çeken bir diğer nokta ise taraftarın tepkileri.sene başından beridir Ceyhun'a gösterilen sevgi ile Mehmet'e gösterilen tepki dikkat çekici!Ceyhun geldiği günden itibaren taraftarın sevgilisi oldu ve aşikardır ki sahaya çıkarken bile Mehmet'ten çok alkışlanıyor.Acaba Mehmet'i biraz daha motive edip ona destek olmamız gerekmez mi?Ceyhun'a gösterilen bu sevgi Mehmet'i etkiliyor mudur? SIVAS58FOREVER 24.09.2010, 20:41 Mehmet Yildiz SivasSpor'la ozdeslesmis bir oyuncudur. Mehmet Yildiz'siz bir SivasSpor yetim kalmış bir takım huviyetine bürünür. Bunu gecen sene Mehmet'in yokluğunda hepimiz hissettik. mucahitbaba58 24.09.2010, 20:55 mehmet yildiza destek formu acilsin lutfen o hak ediyor tekdoktirin 24.09.2010, 23:59 MEHMET ÇOK ŞEY VERDİ BUTAKIMA AMA ŞU ANADA DİNLENMESİ LAZIM BENCE şarkışla 58 25.09.2010, 00:11 Bu sitede kimse Mehmet gitsin demiyor ki sadece formsuz ve dinlenmesi gerekiyor 01011984 25.09.2010, 00:15 abartma be, onun sayesindemi kaldik ligte, adami böyle pofpoflarsaniz alirsiniz iste böyle mehmet yildizi, adam artik birakti, ne topla kosabiliyor nede kaleye sut cekebiliyor bir an önce kendi ceki düzen versin, egerki yorgunsa, gitsin dinlensin öyle gelsin, biz kimseye kötü demiyoruz sadece herkese hakettigi gibi davranilsin, ki buda gösteriyorki son 4 macta m.yildizin futbolu bizi hic tatmin etmiyor, kusura bakmayin kimseye kiyak gecemeyiz, bizim icin sivasspor sadece m.yildiz degil!!! gangster 25.09.2010, 02:32 abartma be, onun sayesindemi kaldik ligte, adami böyle pofpoflarsaniz alirsiniz iste böyle mehmet yildizi, adam artik birakti, ne topla kosabiliyor nede kaleye sut cekebiliyor bir an önce kendi ceki düzen versin, egerki yorgunsa, gitsin dinlensin öyle gelsin, biz kimseye kötü demiyoruz sadece herkese hakettigi gibi davranilsin, ki buda gösteriyorki son 4 macta m.yildizin futbolu bizi hic tatmin etmiyor, kusura bakmayin kimseye kiyak gecemeyiz, bizim icin sivasspor sadece m.yildiz degil!!! Benden sonra yazılan mesajlara baktıktan sonra sanırım sizin bu "abartma be"niz bana oluyor.Aslında yazdığımı biraz daha dikkatli okusaydınız sizinle aynı düşünceleri paylaştığımı görürdünüz.Keza sizinde belirttiğiniz gibi bizim için önemli ve baki olan Sivasspordur.Mehmet içinse aynen şunu yazdım "Elbette uzun zamandır bizimle diye bize katkı yerine zararı olan birisini sırtımızda kambur olarak taşımak doğru değil".Ancak tam olarak anlatmak istediğim şu;madem Mehmet Yıldız en kötü ihtimalle 2010-2011 sezonu ilk yarısına kadar Sivassporun topçusu ve daha sezon arasına 11 hafta gibi uzun bir süre var ise bizde ona daha fazla destek olarak toparlanmasına yardımcı olabiliriz. 01011984 26.09.2010, 22:04 bu mactan sonrada birdaha bu adami sakin ama sakin savunmayin!!!! ruhsuzlar, en bastada sen mehmet bey, g**ünü kullanacagin yerde, takim arkadaslarina akil verecegin yerde birazda ayaklarin calissin be insanda bukadarmi düsüs olur, inadinami yapiyorsunuz, yaziklar olsun!!!! вαЯon™ 26.09.2010, 22:13 mehmetsiz sivasspor olmaz.. Caner POLAT 26.09.2010, 22:17 Mehmet ne kadar kötü olsada bu takımda en son istenilmiyecek adamdır beyler.Vefasızlık etmeyin:mad: 01011984 26.09.2010, 22:38 ne demek mehmetsiz sivasspor olmaz, görüyoruz iste onunla nekadar oluyor, ruhsuzlar, hem mehmet hem ceyhun hem dennis, hem hem hemmm say say bitmez defolsunlar bizi rezil etmeye hic birinin hakki yok tamammi, kazma gibi sahada durmayada kimsenin hakki yok, onlarin umrunda bile degildir simdi tabi parayi aliyorlar catur cutur ama biz ise burda verem oluyoruz be !!!! halilim5858 26.09.2010, 22:56 mehemt bu takimin bel kemigi isterse hic oynamasin adi yeter onun elbet düzelecektir eyuphulagu 26.09.2010, 23:11 bU takım kimsenin babasının çiftliği değil..M. Yıldız bize geçmişte çok başarılar kazandırdı çok hizmeteleri var..AMMA M. Yıldız'ın geçmişteki başarıları var diye en formsuz olduğu bir dönemde sürekli oynatılıp takımı 10 kişi bırakamasını hiç doğru bulmuyorum..Geçmişte yaşanan başarılara malesef karın dorurmuyor;DÜN DÜNDÜR BUGÜN BUGÜNDÜR YİĞİDOLAR..Sivasspor eğer eğer dğne bakarak hareket ederse KESİN KÜME DÜŞER BİR DAHA SÜPER LİG YÜZÜ GÖREMEZ...Geçmişte bizden daha iyi durumda olan Giresun,Rize,Van,Erzurum,Kırık kale,Maraş,Samsun,İZMİR Takımları,Adana Takımları,Ordu,Zonguldak şlimdi neredeler bilen var mı? Sivasspor bu şartalarda hiçbir oyuncunun nazını çekemez...Zaten bu yıl M. Yıldız fazla futbolu da düşünmüyor..Sivas'taki çoğu kişi M. Yıldız'ı nerdeyse hergün Kepçeli'de yeni yapılan Pansiyonu için uğraşırken,vaktinin çoğunu burada geçiriken görüyor..Bu şartalarada kimse M. Yıldız'dan eski performansını bekleyemez..Adam kafasını pansiyona takmış;hergün orada açılış için gün sayıyor;Sivasspor onun için herhalde hobi olarak geçiyor;onun içinde kendisini takıma fazla veremiyor..İşte gerçek bu...M. yıldız seçimi iyi yapacak ya futbolu ya da ticareti seçecek..Seçmezse olan Sivasspora olacak... 01011984 26.09.2010, 23:20 aynen sana katiliyorum gardes, ama yok bi kac kisi bunu iyice havaya sokmus adamin umrunda bile degil ya sivasin durumu, catir cutur aliyor parasini zaten, eee taraftarinda sesi cikmiyor ona karsi, neymis abicim gecmisteki performansi, napalim yani, gecmis gecmistir biz gelecege bakmicaksak ne diye burdayiz!!! yiğido0858 26.09.2010, 23:39 BU TAKIMDA EN SON LAF SOLENCEK OYUNCU MEHET YILDIZ BENCE YA MEHMETIN NE SUCU VAR ADAMA YUKLENIYOSUNUZ Kİ ADAMA TOP GELMIYOR BE TOP GELMIYOR ESKIDEN MUSA VARDI İBRAHIM VARDI SEZER VARDI ŞİMDİ ADAMA TOP GELDİĞİ YOK GECEN HAFTA ON NUMARA OYNADI ASİST YAPTI MEHMET TEK BAŞINA KALIYOR NAPSIN BU TAKIM MEHMET YILDIZIN COK PAYI VARDA LİGE CIKTI ÇOK PAYI VARDA ŞAMPIYONLUĞA OYNADI GERİSİ YALAN MEHMET ELINDEN GELENI YAPIYOR ALDIĞI PARALARDA HELAL OLSUN SONUNA KADAR ARKANDAYIZ BUYUK KAPTAN. SIVAS58FOREVER 26.09.2010, 23:46 Suarez diyordunuz haftalardır, kaç gol attı bugün? İlk 5 dakika saga sola koştu baska ne yaptı? Mehmetsiz bir SivasSpor olmaz beyler 01011984 26.09.2010, 23:49 BU TAKIMDA EN SON LAF SOLENCEK OYUNCU MEHET YILDIZ BENCE YA MEHMETIN NE SUCU VAR ADAMA YUKLENIYOSUNUZ Kİ ADAMA TOP GELMIYOR BE TOP GELMIYOR ESKIDEN MUSA VARDI İBRAHIM VARDI SEZER VARDI ŞİMDİ ADAMA TOP GELDİĞİ YOK GECEN HAFTA ON NUMARA OYNADI ASİST YAPTI MEHMET TEK BAŞINA KALIYOR NAPSIN BU TAKIM MEHMET YILDIZIN COK PAYI VARDA LİGE CIKTI ÇOK PAYI VARDA ŞAMPIYONLUĞA OYNADI GERİSİ YALAN MEHMET ELINDEN GELENI YAPIYOR ALDIĞI PARALARDA HELAL OLSUN SONUNA KADAR ARKANDAYIZ BUYUK KAPTAN. komik yorumlar yapma, gecen hafta herkes yaziyordu mehmetin yaninda pedriel oynasa cok is yapar filan, aha 45 dakka beraber oynadilar, NOLDU? bu adamin artik bu takima ne faydasi dokunacak? 6 haftadir napti? ne kosuyor, ne top aliyor, ne kaleye sut cekiyor, simdiye kadar yaptiklari icin tesekkür ederiz ama bundan sonra demekki yapamiyor biraksin, biz 10 kiside ciksak sahaya aynisi olur, ben sadece m.yildiz demiyor takimda en az 4-5 kisi daha var, ben aldiklari paralari onlara helal etmiyorum cünkü mücadele denilen birsey yok bunlarda umurlarinda bile degil be insan 6 hafta boyunca böylemi oynar ya yaziklar olsun 01011984 26.09.2010, 23:50 Suarez diyordunuz haftalardır, kaç gol attı bugün? İlk 5 dakika saga sola koştu baska ne yaptı? Mehmetsiz bir SivasSpor olmaz beyler 6 haftadir mehmetli sivasspor napiyor peki cevap verirmisin sevda58 26.09.2010, 23:51 Tek sucu Mehmet Yildiz'a yazmak dogru degildir, takim halinda cok kotuyuz, Mehmet tek basina ne yapsin.... SIVAS58FOREVER 27.09.2010, 00:16 6 haftadir mehmetli sivasspor napiyor peki cevap verirmisin Mehmet'in yüzünden kaybetmedik macları, o zaman diğer oyuncular sahaya çıkmasın Mehmet tek basına kalede, defansda, orta sahada gorev alsın. Mehmet'i düzgün paslarla besleyen bı orta saha miz mı var? Güzel ara paslar atan, adrese teslim ortalar açan bi orta sahamız varsa neden Suarez golleri doseyemedi? Haftalardır Mehmet Yildiz dusmanligi yapıyorsunuz, o olmasa su an 0 puandaydik. Zita ve Kamanan donerse Mehmet daha fazla destek alabilecektir, Ceyhun son ilk mac dısında bencil oynuyor, Mehmet'in eski ve iyi anlaştığı partneri Kamanan'a ihtiyacı var. Orta sahamız yol gecen hani gibi, bunları eleştirmek lazım, çünkü bu bir takım oyunu. Kuru kuruya Mehmet Yildiz düşmanlığı ile olmaz bu işler Bulut@ğlu 27.09.2010, 03:29 Suarez diyordunuz haftalardır, kaç gol attı bugün? İlk 5 dakika saga sola koştu baska ne yaptı? Mehmetsiz bir SivasSpor olmaz beyler gardaşım sende yargısız infaz yapıyorsun mehmet yıldız 6 maçtır bişey yapamıyor suarezi ilk defa manisa maçında aldı oyuna ve bu maçtada takım halinde kötüydük 10 tane oyun iyi idide sadece suarezmi kötüydü 10 tane oyuncu kötü iken suarezin iyi olmasını nasıl beklersin bence bir maçla bir futbolcuyu kesip atmayacan mehmet yıldız mesut hocanın dediği şu trabzon maçı hariç diğer maçlarda iyi oynadık diyor hadi bu maçıda trabzon maçı bir tutsun ki zaten öyleydi geriye kalan diğer 4 maçta mehmet yıldız ne yaptı bana söylermisin daha önceki sezonlarda ivan svetkov vardı bulgar oyuncu taraftarımız bu oyuncu diyorduki sahada yatıyor diyordu ama adam oynadığı maçlarda çatır çatır gol atıyordu hatta bir maçta 4 gol birden atmıştı ben suarezinde öyle olacağına inanıyorum bir forvetten beklenilen en önemli özellik son vuruştur ben mehmette o kapasiteyi göremiyorum suarezde ise bu kapasite var demiyorum ama olacağına inanıyorum oynasın bakalım bir kaç maç görelim kimin ne olduğunu dediğim gibi bir maçla bir futbolcuyu yargılama hele takım halinde bu kadar oynanan bir maçta emre41 20.11.2010, 22:46 Sen ne şekre şeysin be Yıldız. Futbolcu ikonu olmuşsun bizim topraklarda. "Vallaha helal olsun gardaş sana la..." mgulseven 20.11.2010, 22:53 Bu futbolcu her zaman gelecek vaadeden bir futbolcu oldugunu yazmıştım.Mehmet yıldız zamanında SİVASSPOR çok şeyler katmış ve vermiştir bu gün o veriminin yarısı yok ama suarezde bu verimi verecek kapasitede ve gelecekte SİVASSPOR'u sırtlayacak tecrübe sahibi olacagına inanıyorum. yigidolar06 21.11.2010, 01:20 MEHMET YILDIZ KARDEŞİM BU YAZILANLARI OKUYORSUN VEDE SENİ İSTİYEN TAKIMLARI VE HOCALARI BİLİYORSUN KAFAN KARIŞMASIN SİVASA VEDE SİVASSPORA LAZIMSIN BUSENE SİZİNLE AVRUPA KUPALARINA KATILMAYI SENEYEDE AVRUPADA SİVASSPOR FORMASIYLA OYNAMANI CANIGÖNÜLDEN İSTİYORUMaradan bayağı seneler geçmiş neler gördük nelerrrrr alemdarlar 11.12.2010, 16:30 Aynen abi.Sana katılıyorum.Neler gördük neler.Hepsinde Boğa Mahmet de yer aldı. subasi29 11.12.2010, 16:51 Mehmet Yildiz Konyaya ikitane At Sevindir Bizi B.DUMANLI 11.12.2010, 17:10 Herseyden önce M.Yildiz´siz bir sivasspor düsünemem diyenlere tek sözüm,Sivasspor gecmisinde M.Yildizdan daha üstün futbolculara sahip oldu.Gecmisde Bursaspor´dan sivasspor´a gelen Feridun´u saysam ,taput Mehmet lakabiyla anilan Mehmet´imi saysam,yoksa colak Selahattin´ínimi.Mehmet Yildiz okadar büyütülecek oyuncu degil.Her takimda isler tikir tikir yürürken,atilan gol sayisi ortadayken bulunmadik hint kumasi misali oldugundan fazla abartmakda Mehmet olmazsa sivas küme düser diyenlere söyliyecek laf bulamiyorum.Piyasada ondan cok daha kaliteleri var ,fakat yönetim eskiye ragbet ettiginden malum su anda durum ortada.Alt siralardayiz. mgulseven 11.12.2010, 17:58 Mehmet yıldız kötü bir futbolcu degil fakat eski performansıda yok bunuda kabul etmek lazım.O zaman yapılması gereken nedir mehmet yıldızdan vazgeçilmeyecekse saglam iyi kondüsyonlu bir forvet bulup beraber oynatmak lazım veya ikinci alternatif olarak kamanan ve zamanında takımımızda top koşturan tum gibi futbolcu alıp forveti beslemek lazım ki mehmet yıldız o zaman mehmet yıldız olsun. alemdarlar 12.12.2010, 18:47 Boğa kendine geliyor yavaş yavaş.Defans oyuncularını yıpratmaya başladı. ZiDaNe58 12.12.2010, 18:54 gercektende öyle kendilerine geliyolar futbolcularmız rıza hocanında gelmesiyle birlikte..konya defansını cok yıprattı mehmet yıldız insallah devamıda gelir.. sivaslıadem 13.12.2010, 14:48 ben mehmet yıldızsız sivas düşünemiyom bir türlü aslında takım her şeyin onündedir ama liglerimizde onun tarzında bir futbolcu gösteremeyiz güreşten geldiğini söylüyorlar savunmayı fzğiyle darma dağınık ediyor o tek başına bir idolüm benim ayrıca dikkat ettiyseniz mehmet yıldız gol atmasından ziyade attırmasıyla aklıma geliyor ik yıl once asist krallığına oynuyordu gol kralığı iddası biraz daha geri planda kalmıştı bu özelliğiyle mehmet yıldız takım oyunumuzun değişmez parçası dağlara meydan okuyan yiğidom sana mücadelen ve asistlerine hep ihtiyacımız var sen asistlerini sırala elbet birisi gol atar negro34 13.12.2010, 16:08 "Mehmet Yıldız bizi dövdü":D Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise ''Elimize geçen fırsatı değerlendiremedik, yani rakibimize 5 puan fark atabilirdik, üstelik de rakip 15. dakikada 10 kişi kaldı'' dedi. Sivasspor 10 kişi kaldıktan sonra oyuncularının rakibi yenebileceklerini düşündüklerini ve hata yaptıklarını ifade eden Doğan, ''Biz devre arasında oyuncularımızı uyardık, biraz da ofansı sağlamlaştırdık, daha fazla oyuncu soktuk ama maalesef etkili olamadık. Bugün çok avantajlı bir duruma gelebileceğimiz, ikinci yarıya çok daha moralli girebileceğimiz bir maçı kaybettik, üstelik rakip 10 kişi kalmıştı'' diye konuştu. Galip gelebilecek pozisyonları da bulduklarını anlatan Doğan, ''Deplasmanlarda 5 tane pozisyona giriyorsan, 1 tanesini gole çeviremiyorsan, yenilmen de kaçınılmaz oluyor. Sivasspor takımı 10 kişiyle müthiş bir mücadele örneği verdi, özellikle Mehmet Yıldız bizim defansı çok güzel bir şekilde, istediği şekilde, kaba bir deyimle döverek bizzat yıprattı, ama biz orada çok etkili olamadık'' dedi. Üzgün olduklarını ifade eden Doğan, ''Maalesef kadrom çok kısıtlı, bu imkanlarla iyi puanlar aldık. Bugün 3 puan alabilirdik, ama rakip daha çok istedi. Şehriyle, valisi ile, garnizon komutanıyla hep beraber bir birlik olmuşlar, müthiş bir atmosfer yaratmışlar, onları tebrik ediyorum. Böyle birlik beraberliği sağlayan takımların oyunu da sahaya yansır, onun için Sivasspor'u tebrik ediyorum, 10 kişiyle bizi yendiler'' diye konuştu. Oyunda pozisyon fazlalığının kendilerinde olduğunu, ancak değerlendiremediklerini anlatan Doğan, yenilginin kaçınılmaz olduğunu söyledi. Konyasporlu oyuncu Emre Toraman da 10 kişi kalan rakiplerini yenemedikleri için üzgün olduklarını belirterek, gelecek hafta oynayacakları Galatasaray maçından galibiyetle ayrılarak devre arasına 17 puanda girmek istediklerini ifade etti. Genç oyuncu Serkan Şahin ise iyi savaştıklarını, ancak Sivasspor'un daha iyi olduğunu ifade ederek, bu maçın geride kaldığını, Galatasaray karşılaşmasına bakacaklarını söyledi. negro34 13.12.2010, 16:26 Mehmet Yıldız tam bir sistem adamı,adamın rakip sahada durması bile 2,3 rakip futbolcuyu rahatsız ederek çivi gibi durmalarına sebep oluyor.Sistem evet çünkü uygun bunu çok iyi kullanıyordu,aralara iyi kaçan musa ve balili gibi futbolcular boşa çıkıp geniş alanda golle karşı karşıya kalıyorlardı..Mehmet burada köprü vazifesi toplanma açma pozisyonunda idi.yoksa mehmet in kafa hakimiyeti yok,frikik yok,yaptığı şey gücü ile ayakta kalıp topu iyi saklaması ve aralara asist yapması..en önemli özelliği bu.Geçen hafta ankaragücü maçında oyundan alındı ne oldu,bir top çıkaramadık rakip sahaya..çünkü mehmet yıldızın bir ağırlığı var süper ligde,bana göre mehmet yıldız bir marka olmuştur.sadece formsuz günler geçirmiştir,buda her futbolcunun başına gelebilecek bir durum.Mehmet Yıldız Sivası seviyor istese normal halli orta şekerli her anadolu takımında gider oynar..ama O Türk telekomdan transfer olduğunda ki günleri unutmuyor..Sevgiler. SIVAS58FOREVER 13.12.2010, 17:15 Mehmet Yıldız Konya maçındaki performansıyla uzun bir aradan sonra ilk defa eski Mehmet Yıldız'ın dönüş sinyallerini sahada verdi. Sakatlandığından itibaren eski formunu bir türlü yakalamamıştı ancak son Konya maçında gerçekten eski günlerini yakalamasına az kaldığını gösterdi. emin kara 13.12.2010, 17:26 Özledigimiz mehmet konya macında oldugu gibi rakibe sahayı dar eden mücadeleci kazanmak için son ana kadar maçdan kopmayan kazanma hırsı olan mehmetti seni tekrar görmek ne güzel kaptan yolunuz açık olsun Harput0658 14.12.2010, 09:15 Özledigimiz mehmet konya macında oldugu gibi rakibe sahayı dar eden mücadeleci kazanmak için son ana kadar maçdan kopmayan kazanma hırsı olan mehmetti seni tekrar görmek ne güzel kaptan yolunuz açık olsun Aynen katılıyorum. hasan5884 14.12.2010, 11:39 konya maçında performası ile eski mehmet yıldızı az da olsa görmüş olduk.. burakpaşa 21.02.2011, 18:08 sanırım 60 dk den sonra değiştirilmesi gereken oyuncudur. zira eski gücünden ve çabukluğundan çok uzak görünüm segilemekte. ayrıca topların 3 te 2 sini ezmekte. sivasspora faydasından daha çok zararı olmakta diye düşündüğüm oyuncu... Yiğiter 21.02.2011, 18:11 sanırım 60 dk den sonra değiştirilmesi gereken oyuncudur. zira eski gücünden ve çabukluğundan çok uzak görünüm segilemekte. ayrıca topların 3 te 2 sini ezmekte. sivasspora faydasından daha çok zararı olmakta diye düşündüğüm oyuncu... Bence 60'dan sonra girmeli..Rakip defans yorulduktan sonra oyuna girmesi daha faydalı olabilir! savaş2 21.02.2011, 21:59 mehmet en az dört maç dinlenmesi gerekir 58hsn58 21.02.2011, 22:03 ne mehmet yildiz, ne pedriel, ne eneramo... bunlarla olmuyorr..!!! Vallah mehmet yildiz hakemlere bagirdi yeteerr diyee, ama bide aynaya bakip kendisine de artik yeteerr demesi lazim... kendine gelme vakti geldide gecti bile... hadi uyan artik... goster yine kendini... karyola 21.02.2011, 23:00 artık m.yıldız 2.yarıda oyuna girmeli 90 lık m.yıldız gitti 45 lık m.yıldız geldi. poolat58 21.02.2011, 23:23 bence de 60 da 70 de oyuna girmeli arkadaşında dediği gibi rakip defans yorulduktan sonra.çünkü artık 90 dk oyuncusu değil mehmet.hele ilk 11 hiç değil. şarkışla 58 21.02.2011, 23:29 Arkadaşlar her mevkide olduğu gibi forvet mevkiinde de alternatifimiz yok.Ha Mehmet 60 dk oynamış,ha oyuna sonradan girmiş,veya Ha Kamanan la başlamışız,ha eneramo sonradan girmiş.Hiçbir şekilde farketmiyor. poolat58 22.02.2011, 00:03 Arkadaşlar her mevkide olduğu gibi forvet mevkiinde de alternatifimiz yok.Ha Mehmet 60 dk oynamış,ha oyuna sonradan girmiş,veya Ha Kamanan la başlamışız,ha eneramo sonradan girmiş.Hiçbir şekilde farketmiyor. gerçi sen de doğrusun kardeş adam gibi bir santraforumuz yok.ala ala gittik eneramoyu aldık o da fiyasko çıktı.iyi olsa zaten bize vermezlerdi...:mad: COBANSARAYLI 22.02.2011, 00:11 [QUOTE=Yiğiter;695566]Bence 60'dan sonra girmeli..Rakip defans yorulduktan sonra oyuna girmesi daha faydalı olabilir![/QUOTE mehmet yildiz 60. dk da rakip yorulunca sahaya girse ne yazar zaten performansi yorgun rakibi dahi, daha fazla yoramaz 30 dk dahi fazla bence egerki takimda mutlaka oynayacaksa son 10 dk yeterli kendisine diye dusunuyorum B.DUMANLI 22.02.2011, 13:33 Toplam 12 macimiz kaldi,sondan iki maci saymiyorum.Biri deplasmanda Konya,digeri sampiyonlugun son haftaya sarkacagi varsayimiyla FB maclari.Bu iki macin disinda kalan 10 haftada günahiyla ,sevabiyla herseyden sorumlu kisi Riza hoca olacaktir.M.Yildizi ister oynatsin ,ister yedek klübesinde oturtsun,ister Cihan´i oynatsin ,ister yedek klübesinde oturtsun.Artik bu saatden sonra hic birsey degismez .Tek bir seyi unutmasin riza hoca,NE KONYA,NE BUCA VE NEDE KASIMPASA eskisi gibi degiller.Hepsi güclendi. 58akif34 28.02.2011, 18:27 bence artık yedek sotunmalı eneramo butun topları ındırıyor saga ve sola ayrıca golde atabılıyor yedek kalmalı macın son anlarında alınmalı oyuna B.DUMANLI 28.02.2011, 19:00 Demekki M.Yildiz´da yedek kalabiliyormus.Demekki Cihan adinda bir futbolcumuz oldugu nihayet hatirlandi.5 hafdadaki puan kayiplarinin sorumlusu sence kim Riza hoca.Takimin cikarlari dogrultusunda bazi radikal kararlar alina biliyormus.Antep macinda kaleci icin umarim son kararini verirsin.Erman´in dikkatini cekilsin ,bencil futbolu oyununu cirkinlestiriyor.Takim kazanmali ,o gol atsa ne atmasa ne.O halde egoistligi biraksin. Dark Force 28.02.2011, 19:14 Mehmet yıldız bundan sonra yedek kalmalı manisa maçındaki kadro gayet iyiydi mehmet yıldız olasaydı zor kazanırdık Besyo_cu 02.04.2011, 20:46 Nedir Mehmet YILDIZ Derdiniz ? Son yıllarda anlamsız bir şekilde Mehmet YILDIZ eleştirisi başlamış durumda. Peki Mehmet YILDIZ bunları hak eden bir oyuncumu senelerdir Sivasspor formasını gururla taşıyıp güçlü yapısıyla Yiğido lakabını en iyi şekilde taşımıyor mu ? Yada soruma şöyle başlıyayım biz gerçekten Mehmet YILDIZ'ı tanıyormuyuz ? Mehmet kariyerinin hiç bir aşamasında öyle leblebi gibi gol atan bir forvet oyuncusu olmamış en çok golu şimdi ki ismi ile bank asyada İstanbulspor forması ile 15 gol atarak göstermiş. Sivasspor forması ile bir sezondan en çok 14 gole imza atmış. Senelerce arkasından 10 numara olmadan yani kendisine servis yapacak bir oyuncu olmadan kendi gayretleri ile gol atmaya çalışan ve uzun yıllarda n beri tek forvet oynayan sivassporun ilerde ki yalnız adamı olmuştur. İlerde topu her ayağına aldıgında en az iki stoper ve bir libero bulan forvet ne kadar vermli olabilir oda ayrı. Hucum hattında Mehmet YILDIZ'ın partnerleri hep yanlış seçilmiştir hatırlayın en iyi performanslarını süratli oyuncular olan Gökhan BOZKAYA ve Pini Balili dönemlerinde yaşamıştır. Balili takımdan ayrıldıktan sonra yanına alınan Kamanan ise saman alevi gibi bir oyuncu olduğu için Mehmetle uyum yakalayamamış, İbrahim ŞAHİN , Ersen Martin gibi ağır oyunculardan istediği verimi alamayan Mehmete bu sezon ise Suarez ile Eneremo eşlik etmekte Suarez ile uyumundan bahsetmek zor bakalım Eneremo ile uyumu nasıl olacak. Sİvasspordan milli takıma oyuncu seçilmesine hiç alışık değiliz en başarılı dönemimizde bile hak eden bir çok oyuncumuz olmasına rağmen nedeni bilinmez Milli takım formasını oyuncularımıza çok gördüler sanki Sivasspor'a bir ambargo vardı bu ambargoyu delen tek kişi ise Mehmet YILDIZ'ı. Mehmet hepimizi gururlandırarak Sivaslı Mehmet sıfatıyla al yıldızlı formayı giydi hepimize tarifi imkansız gurur yaşattı. Reklamlarda Milli takım forması ile bir kez daha gururumuz oldu. Sakat sakat bir çok maçta oynadı sesini çıkarmadı, Sivas'ta bir çok oyuncu yaşam şartlarından şikayetçi iken Mehmet YILDIZ senelerdir büyük bir keyifle Sivas'ta yaşamını sürdürmekte. Takıma gelen hemen hemen bütün teknik adamlar ilk 11 listesine ilk Mehmet YILDIZ'ın adını yazdı ve yazmaya da devam ediyor. Oyun kurucu mevkisinde oynayan bir çok yıldız diye adlandırılan oyuncudan daha fazla asist yaptı. Türkiyenin herhangi bir şehrinde birini durdurup Sivaspor'dan oyuncu söyle deseniz ilk kimin adını söyler ? Bende kabul ediyorum bazen el kol hareketleri , sinirli tavırları ile eleştirilmeyi hak ediyor bu yüzden bende çok eleştirmişimdir ama eleştirilerin de bir ölçüsü olmalı. Sivasspor formasının en çok ykaıştığı oyuncu Mehmet Yıldız'dır. Seneler geçsede Sivasspor diyince akla ilk Mehmet YILDIZ gelecektir. Kİmse Mehmet YILDIZ gerceğini görmezden gelemez. Bir çok köşe yazarı Mehmet için birbirinden güzel yazılar yazsada hiç biri 9 ocak 2009 yılında milliyet gazetesinde Mehmet DEMİRKOL tarafından kaleme alınan yazıdan güzel olamaz bi hatırlayalım DEMİRKOL neler yazmış ; M.Yıldız, Toni, Güiza Belki bilerek, belki de tamamen istem dışı, bir haftadır gündemimizi işgal eden Mehmet Yıldız transferinin içine de sokmayı başardık “ayrımcılık” tohumlarını... Tamam, bu çocuk sarı saçlı mavi gözlü değil. Saçını/sakalını uzatmamış, ya da boynunda kolyesi, kolunda dövmesi yok. Tipi Cristiano Ronaldo’ya filan benzemiyor, sana, bana, komşumuz Ahmet Efendi’ye, Avukat Hüsnü Bey’e filan benziyor... Tamam Mehmet, iki sezon önce ikinci ligdeydi, tamam Mehmet 28 yaşında... Ama ondan bir yaş büyük Güiza 3 sezon önce neredeydi, 32’lik Luca Toni Palermo’ya nereden geldi, onları da bir kontrol etmek gerek, Mehmet’in kariyerini yargılamadan önce... Üç sezondur üst üste iki haneli gol sayılarına ulaşmayı başaran tek adam o şu anda Süper Lig’de... Fstats verilerine göre, son 25 ay içinde 75 maç yapıp, 35 gol/22 asistle oynamış. Büyük maçlarda başarılı olmadığı iddia ediliyor, iki buçuk sezonda Beşiktaş’a 3, Kayseri’ye 2, G.Saray ve Trabzon’a birer gol atmış. Bizim buralarda “istikrar” pek para etmez ya doğrusu (Zanetti veya Giggs bu ülkede öyle 400-500 maçları zor bulurlardı kabul etmek gerek); peki ama bu kadar sert savunmaya maruz kalan Mehmet’in sağlamlığını görmezden gelmek âdil sayılabilir mi? Bu adamın hiç sakatlanmadan geçen yıl 34 maçın 33’ü, bu yıl 16 maçın 16’sında oynaması takdire şâyan değil mi? Benzerliklerimizi kabullenmek Tamam Mehmet’in enteresan bir gol sevinci yok... Pabuçları bile renksiz... Kendisinden dünyada bir tane olduğunu düşünmüyor, belki de Türk Telekom sayfasına girip kontrol etmiş; Mecidiyeköy’de ondan önce 3 tane Mehmet Yıldız kaydolmuş bile rehbere! Tamam ayrıntılar çağındayız, tamam birbirimizi böyle kabul etmeliyiz, farklıklarımızı yadırgamamalıyız falan filan... Ama bizim esas sorunumuz “farklılıklarımızı kabullenmek” değil sanki... Bizim esas sorunumuz, “benzerliklerimizi kabullenmek” ... Kabul ediyorum, hepimiz farklıyız biraz da... Hepimiz de aynı değil miyiz azıcık yahu? Kİmse unutmasın Mehmet YILDIZ demek Sivas ve Sivasspor demektir... B.DUMANLI 02.04.2011, 20:54 Ikinci yari oyuna girdi oyunun gidisati degisti.Bu sefer bambaska bir oyun anlayisi vardi.Ayagindaki topu pas olarak arkadaslarinin kosu yollarina atti.Yani bugün bencillik yoktu takim icin calisti buda onu ön pilana cikardi.Biz böyle bir M.Yildiz istiyoruz.Sivasspor 3 puan aldi burada bütün takimbasarili duruma geldi.Sahislar degil takim önemlidir.Takimlar sayesinde kisiler deger kazanir. tavatir 02.04.2011, 20:58 Ben yazacaktım sen yazmışsın hocam , sağolasın. Beni de uzun bir yazı derdinden kurtardın. Sadece 3 cümle ekleyeceğim ; 1 - ) Aslen Sivaslı olmayıp da küçük yaşta yerleştiği Sivas'ta yaşayan , hayatını burada devam ettiren , huyuyla suyuyla insanlığıyla artık kendisi de Sivaslı oldu dediğimiz kaç futbolcu gördük. 2 - ) Hangi futbolcular ( Mehmet Yıldız'ın otel yatırımında olduğu gibi ) burada kazandığını Sivas için büyük yatırımlara dönüştürdü , parasını yine buraya harcadı şimdiye kadar ? 3 - ) Ve hangi futbolcu en sakat halinde takım küme düşmek üzere iken bütün kariyerini hiçe sayarak dümenin başına geçti ve takımın kurtulmasında başrol oynadı ? adalı harun 02.04.2011, 22:00 Ben yazacaktım sen yazmışsın hocam , sağolasın. Beni de uzun bir yazı derdinden kurtardın. Sadece 3 cümle ekleyeceğim ; 1 - ) Aslen Sivaslı olmayıp da küçük yaşta yerleştiği Sivas'ta yaşayan , hayatını burada devam ettiren , huyuyla suyuyla insanlığıyla artık kendisi de Sivaslı oldu dediğimiz kaç futbolcu gördük. 2 - ) Hangi futbolcular ( Mehmet Yıldız'ın otel yatırımında olduğu gibi ) burada kazandığını Sivas için büyük yatırımlara dönüştürdü , parasını yine buraya harcadı şimdiye kadar ? 3 - ) Ve hangi futbolcu en sakat halinde takım küme düşmek üzere iken bütün kariyerini hiçe sayarak dümenin başına geçti ve takımın kurtulmasında başrol oynadı ? güzel şeyler yazmışsı katılıyorum mehmet süpesiz bize çok hizmet verdi onu adnan polat adisi bitirdi olsun herkesin bir bocalama devresi var umarım mehmet çabuk atlatır bu durumu sonradanm girdiği maçlarda başarılıda oluyor birde rakipler anladı mehmeti herkes özel önlem alıoyor tabi bu arada mahmet eski gücünde degil biz onu adam sırtında koştuğunu biliyoruz onun için mehmetin bizde kotası her zaman olacaktır tugrulist 02.04.2011, 22:18 70.dakikada girer girmez sivoku maçtan attıran serbest vuruştan kullandığı top direkten dönen son dakikalarda golü atan kişiden bahsedin,iki pas verdi diye adamı yere göğe sığdıramıcaksınız poolat58 02.04.2011, 22:18 işte senden istediğimiz bu mehmet bugün çok güzel oynadın.topu ayağında fazla bekletip atakları öldürmedin.çok güzel paslar attın.bencillik yapmadın.böyle devam. eneramo bugün yine süperdi.her hafta daha iyiye gidiyor.grosicki en kötü performansını sergiledi.cihan a ne kadar teşekkür etsem azdır helal olsun o da çok güzel oynadı.erman bugün çok kötüydü... tugrulist 02.04.2011, 22:20 bence adamda büyük gelişme var önceden hep rakibe pas verirdi artık bizim oyunculara veriyo pas yapmayı öğrenmiş bravo zgR 02.04.2011, 22:31 biz bugunku mehmeti ozlemistik.ilerde tek oynadigi zamanlarda etkili olamiyordu ama bugun ara pasi verdi kostu cok calisti.Sivas seni seviyor mehmet yildiz herzaman bu sekilde olmani istiyor.ayrica taraftar seni cagirdiginda gitmedigin zamanki tavrini birakip taraftarla tekrar kucaklasirsan herzaman basimizin tacisin. ZiDaNe58 02.04.2011, 23:26 helal olsun mehmet galibiyette büyük payın vardı..böyle devam et burakkova 02.04.2011, 23:29 mehmet bugün iyi oynadı.. topları çok ezmedi.. her topu istemedi.. oyunu yavaşlatmadı.. yedek kalmak yaramış.. 58VoLkAn58 03.04.2011, 00:48 Helal olsun Mehmet... Bugünkü galibiyette büyük bir pay sahibiydin.Böyle devam edersin inşallah. Divriği58 03.04.2011, 01:01 Mehmet yıldız son 2 maçtır harıka oynuyor..atakları öldurmuyor canlandırıyor..isabetli pasları ve ataklara katkısı 2 sezon oncekı mehmetın gerı donusunun sınyallerını verdi bana....Galibiyette payı çok B.DUMANLI 03.04.2011, 07:53 M.Yildiz seyirci senden ikinci yari Besiktas´a karsi sergiledigin futbolu devamli oynamani istiyor.Ayagina gelen topu ayagindan zamaninda cikarirsan takim icin dahada yararli oluyorsun.Topu kapip kaleye kosma devrinin bittigine inanandanim.Aldigin topu paylasirsan ,hem kendini yormamis oluyor hemde takimin oyununa renk ve güc katiyorsun.Böyle devam et M.YIldiz. sivaslihakan 03.04.2011, 11:45 birakin ya hala mehmet yildiz diyorsunuz farkinda degilmisiniz mehmet yildiz ilk onbirden ne zaman kesildi biz mac kazanmaya basladik ben dünde bir tane olumlu hareketini görmedim eger bu aldigimiz dört galibiyette mehmet yildiz olsaydi galibiyet sayimizi artirmamis olurduk ve hala16 punda olurduk bizim en büyük rakibimiz mehmet yildizdir takimi frenlemesi ile huzursuzluk cikartip oyuncularin arasini acmasi ile en büyük rakibimiz mehmet yildizdir kimyamurat58 03.04.2011, 12:24 mehmet aynı FB semih gibi oldu, sonradan girdiği her maçta etkili oynuyor, bir de gollerine başlarsa harika olacak, <Sivasspor58> 12.05.2011, 21:22 Ah be abi ne oldu sana nerdesin çok arıyoruz eski Mehmet Yıldızı G Ü N E R 24.05.2011, 21:30 kaptanın takımdan ayrılacağı söyleniyor doğru mu??? tavatir 24.05.2011, 21:35 kaptanın takımdan ayrılacağı söyleniyor doğru mu??? Öyle bir söylenti var ama inşallah ayrılmaz. akifesk 28.06.2011, 12:55 ve mehmet yıldız süper lig de kaldı eskişehirspora imza atıı .. -elinden ekmeğini alabilirsiniz ama ayağından topu asla alamazsınız.. güle güle mehmet yıldız HALIL 28.06.2011, 15:57 bence eskisehire gidip hayatinin hatasini yapti goztepeye gitseydi parlardi simdi sonecek malesef mehmet yildiz sakatligindan sonra kendisine gelemedi B.DUMANLI 28.06.2011, 22:45 bence eskisehire gidip hayatinin hatasini yapti goztepeye gitseydi parlardi simdi sonecek malesef mehmet yildiz sakatligindan sonra kendisine gelemedi Bu yasta bir oyuncunun rakibimize gidisi bizleri sevindirmeli .Forma sansi bulabilirmi bilemiyorum.Sayet bulabilirse bu BIZIM ICIN AVANTAJ OLUR.Ama akside olabilir yani olmadik ferfonmansda gösterebilir.O zaman ne denilecek ,Riza hoca degerini bilemedi veya oynnattiramadi denilecek.Zaten bizden giden biri basarili olmus vaya olmamis önemli degil artik. tavatir 29.06.2011, 01:14 Sivas Mehmet Yıldız'ı unutmayacak. settar58 07.07.2011, 19:38 Eğer Eskişehir Spor Mehmet YILDIZ'ın sözleşmesini fesih ederse kendiside kabul ederse bence ahde vefa örneği göstererek büyük kaptana kucak açmalıyız. Holigann 07.07.2011, 19:40 Eğer Eskişehir Spor Mehmet YILDIZ'ın sözleşmesini fesih ederse kendiside kabul ederse bence ahde vefa örneği göstererek büyük kaptana kucak açmalıyız. bu dakıkadan sonra ahde vefa gosterecez dıye Mehmet Yıldız'a kucak açmamız bana göre dogru olmaz. Bana gore yolu acık olsun bundan sonra. akifesk 07.07.2011, 20:24 tarih mehmet yıldızı unutmayacak. kim ne yaptıysa öyle hatırlanacak. Besyo_cu 27.10.2012, 12:48 Lig Tv'nin büyük beğeni ile izlenen Quiz isimli programa efsane oyuncumuz Mehmet YILDIZ katılmış açıklamaları yorumları izlenmeye değer. Sorulara verdiği cevapları tahmin etmek zor değil, attığı golleri yaptığı asistleri tekrar izlemek güzeldi. En çok hangi şehri seviyorsun soruna Sivas diye cevap verip hala gider gelirim Sivas'ıda seviyorum Sivas'ta yaşamayı da seviyorum demesi beni çok gururlandırdı. Her şey için tekrar teşekkürler Mehmet ne bu şehir nede bu taraftar seni hiç unutmayacak. İnşallah ileride yollarımız tekrar birleşir. http://www.ligtv.com.tr/haber/mehmet-yildizla-dobra-dobra?csface=1 izmirliyigido 27.10.2012, 12:56 Lig Tv'nin büyük beğeni ile izlenen Quiz isimli programa efsane oyuncumuz Mehmet YILDIZ katılmış açıklamaları yorumları izlenmeye değer. Sorulara verdiği cevapları tahmin etmek zor değil, attığı golleri yaptığı asistleri tekrar izlemek güzeldi. En çok hangi şehri seviyorsun soruna Sivas diye cevap verip hala gider gelirim Sivas'ıda seviyorum Sivas'ta yaşamayı da seviyorum demesi beni çok gururlandırdı. Her şey için tekrar teşekkürler Mehmet ne bu şehir nede bu taraftar seni hiç unutmayacak. İnşallah ileride yollarımız tekrar birleşir. http://www.ligtv.com.tr/haber/mehmet-yildizla-dobra-dobra?csface=1 Bende zevkle izledim. Mehmet Yıldız Sivasspor tarihine damgasını vuran en büyük futbolcudur. İzleyin, zevkle seyrediliyor. . yener_sahin 27.10.2012, 13:02 Akın abiye en cimri futbolcu demesine yarıldım :) cemahmety 27.10.2012, 13:03 Fenerbahçe için Alex ne demekse bizim için Mehmet Yıldız o demek. 58MUAMMER58 27.10.2012, 13:10 SİVASSPOR eğer 2.ligdekaldıysa süperlige çıktıysa süper ligde kaldıysa şampiyonluğa oynadıysa mehmet yıldızın çok büyük emeği vardır bunu kimse inkar edemez etmemelide ben kendisini çok seviyorum hayatında başarılar diliyorum yigido yakup 27.10.2012, 14:56 Mehmet Yildiz adi Sivasspor ile anilan seneler gecse bile bizimle kalacak mükemmel bir kisilik üthis bir kaptan seni seviyoruz ligtv ropartajinda o seneleri hep beraber yasadigimizi ayni duygulari hissettigimizi duymasi cok farkli bisey iste halkla sehirle taraftarla ici ice gönül gönüle olmak böyle bisey. Morten58 27.10.2012, 15:02 Benide cok duygulandirdi , Video'yu buradan'da izleyebilrisiniz: http://www.dailymotion.com/video/xun6cp_eski-kaptanymyz-mehmet-yyldyz-quiz-programynyn-konuyu-oldu_sport ______________________________ __________________________ Seni Yigidolar Taraftarlari olarak asla unutmayacagiz büyük Kaptan. OzkanBaskan 09.08.2013, 19:46 Takımımızın eski kaptanı ve unutulmayacak isimlerinden olan Mehmet yıldız PTT 1. Liğde takımlarından Samsunspor'la bir yıllık anlaşma imzaladı kendisine yeni takımında başarılar dilerim.. 58fatihcan 09.08.2013, 20:25 Buyuk kaptana samsunda basarilar diliyorim. Yasi kacti mehmetin cemahmety 09.08.2013, 21:21 Mehmet Yıldız bizim için efsanedir ve herşeye rağmen Sivas tarihimizin en şanlı futbolcusudur. Unutmayalım unutturmayalım :D 58hayati 10.08.2013, 15:07 bize tarih yazdıran yigidom nasıl unuturuz seni YILDIZIMIZ BİZİM.. myyiğido58 10.08.2013, 15:43 mehmet YILDIZZZZ adı üstünde :D 58hsn58 10.08.2013, 16:17 mehmet yildizin bizde yeri ayridir, Allah yolunu acik etsin. Ligtv deki programda gozume takilan tribunlerin dolu olmasi. Tabi ozaman sampiyonluga oynuyorduk, yane ordaki cogu iyi gun taraftarlari bence. Insallah birgun yine stadimiz oyle tiklim tiklim dolacaktir. Dort gozle o gunleri bekliyorum. calipso 28.09.2014, 11:21 Dün Denizlispor-Osmanlıspor maçını izledim. Eski adıyla Ankaraspor da Mehmet Yıldız harikalar yaratıyor.. fiziğini yine çok iyi kullanıyor ve adeta ikinci baharını yaşıyor. Osmanlıspor PTT. 1. Ligde 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik 10 puanla 1. sırada. 4 maçta 10 gol atmışlar..Gollerin çoğunun ya asistinde yada pozisyonun içinde Mehmet Yıldız var. Haftaya bir izlemenizi tavsiye ederim iyi takım olmuşlar 58YIGIDO58 28.09.2014, 12:06 Dün Denizlispor-Osmanlıspor maçını izledim. Eski adıyla Ankaraspor da Mehmet Yıldız harikalar yaratıyor.. fiziğini yine çok iyi kullanıyor ve adeta ikinci baharını yaşıyor. Osmanlıspor PTT. 1. Ligde 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik 10 puanla 1. sırada. 4 maçta 10 gol atmışlar..Gollerin çoğunun ya asistinde yada pozisyonun içinde Mehmet Yıldız var. Haftaya bir izlemenizi tavsiye ederim iyi takım olmuşlar Keske bu utaka yerine mehmet yildiz gelse utakada hicbir halt yok. Mehmetde hem asist var hemde son vuruslari iyi. Utaka topa nasil vurulur onu bilmiyor. sivaslıadem 25.07.2015, 01:40 Elazığspor'a transfer olan kaptanımız Mehmet Yıldız'a yeni takımında başarılar diliyorum Mersin ve Osmanlı'dan sonra Elazığ'ı da yeniden süper lige çıkarmasını temenni ediyorum subasi29 25.07.2015, 02:09 Adamın dibi ,Gittiği yerde Allah utandırmasın ! halilxx58 13.08.2015, 14:08 Efsane kaptan Mehmet Yildiz ve eski defans oyuncumuz Murat Sözgelmez Ankaragüncünde! http://i.hizliresim.com/1kNy4A.jpg (https://hizliresim.com/1kNy4A) mustafa_kavak58 13.08.2015, 16:20 Ankaragücüne gidecene Sivas Belediyspora gelseymis :mad: savaş2 14.08.2015, 18:29 ***ANKARAGÜCÜ ne hayırlı olsun inş.2 sezon sonra süper liğ de olurlar. |