Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Yıldız
SivasSpor.Com 11.11.2006, 21:34 http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/13857mehmetyildiz.jpg
Mehmet Yıldız, bugün oynanan Beşiktaş maçıyla, Yıldız lığını tescil ettirmiş oldu.Önümüzdeki maçlardada dilerim istikrarlı bir başarı grafiği sergiler.
Mehmet Yıldız Galatasaray yolunda
A.A. ve DHA 26 Aralık 2008
Galatasaray'ın, yerli ve yabancı birçok kulübün gündeminde bulunan Mehmet Yıldız'ın transferine ilişkin Sivasspor'a yeni bir teklifte bulunduğu bildirildi.
Bursa Hürriyet Gençlikspor'a destek vermek amacıyla düzenlenen yemeğe katılan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray Kulübü'nün, Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili yeni teklifinin aracılar tarafından kendilerine ulaştırıldığını söyledi.
Galatasaray'ın Mehmet Yıldız'a karşılık 3 futbolcu ve 3.5 milyon avroluk öneride bulunduğunu bildiren Uygun, bugün konuya ilişkin bir görüşme daha yapacaklarını belirtti.
Uygun, Mehmet Yıldız'ın kendileri açısından çok önemli bir futbolcu olduğunu belirterek, “Ancak kulübün menfaatleri her şeyden önemli. Galatasaray'ın teklifi bize ulaştı. Bugün son kez görüşeceğiz. Görüşme olumlu sonuçlanırsa Mehmet Yıldız Galatasaray'ın olur” dedi.
“Galatasaray'ın önerdiği 3 futbolcu kimler” sorusuna ise Uygun, “3.5 milyon avro artı Necati (Şu anda İspanya'nın Real Sociedad takımında kiralık olarak forma giyiyor) ve Mehmet Güven'i bonservisiyle, genç Aydın'ı ise kiralık olarak veriyorlarmış. Eğer anlaşma sağlanırsa her iki kulüp için de hayırlı olsun” yanıtını verdi.
MEHMET YILDIZ: "BANA GELEN RESMİ BİR TEKLİF YOK"
Turkcell Süper Lig'de ilk yarının bitişiyle birlikte adı transfer gündeminden düşmeyen Sivassporlu Mehmet Yıldız, "Henüz bana gelen resmi bir teklif yok" dedi.
2007-2008 Futbol sezonunun flaş isimlerinden Sivasspor'un başarılı futbolcusu ve kaptanı Mehmet Yıldız son zamanlarda hakında çıkan transfer haberlerini değerlendirdi. Henüz kendisine bir teklif ulaşmadığını ifade eden Yıldız, "Kulübüme teklif geldiyse bundan da haberim yok. Ben şu anda Sivasspor'un sözleşmeli futbolcusuyum. Ama zaman ve şartlar neyi gösterir ilerleyen günlerde göreceğiz. Çıkan haberlere baktığımda sanki ben bir takıma imza atmışım gibi benim ağzımdan yazılıp çiziliyor. Ama şu an için böyle bir şey kesinlikle yok. Ben bu zamana kadar ne kimse ile görüştüm, ne de bana resmi bir teklif geldi. Kulübümün de görüştüğünü zanetmiyorum. Görüşüyorlarsa da benim haberim yok. Ama böyle bir teklif gelirse, şartlar beni ve kulübümü ikna ederse düşünebilirim" diye konuştu.
kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/10647822.asp?gid=229
Blackkite 11.11.2006, 21:38 ÜÇ YILDIZ denildiğinde akla SİVASSPOR gelir
Sivasspor'un 3 yıldızından biri Mehmet YILDIZ... Başarılarının ve gollerinin devamını diliyorum. Özletmiştin kendini Mehmet YILDIZ hoşgeldin tekrar aramıza...
sivassss 11.11.2006, 21:45 BEN MAÇIN YILDIZI MEHMET YILDIZ OLUR DEDİĞİMDE KİMSE BANA İNANMAMIŞTI AMA ADAM 31.7 METREDEN KAFAYLA GOLÜNÜ ATTI VE MÜKEMMEL BİR MAÇ ÇIKARTTI.
Deer-Talk 11.11.2006, 21:55 Mehmet Yıldız'ın başarılarının devamını bekliyoruz ...
YatodaSin 11.11.2006, 22:31 Bir kactane gol kacirdi ama gercekten bukadar iyi oyniyacagini beklemiyordum.
BJK ni defansini tek basina oyaladi ve perisan etti.Helal olsun:) :) :)
serhankaburcuk 11.11.2006, 22:35 Zaten iyi bir futbolcuydu ama sakkattı bu maçta tekrar sahalara döndü ve muhteşem bir şekildede döndü yani...Helal olsun Mehmet YILDIZ...
Gollere devam et
Bizleri Mutlu et
Helal Olsun sana
Vieri MEHMET.....
1967_CLUB_ÖZGÜR 11.11.2006, 23:03 Super Bı Gooooolllllllllllllll......... ....yaklasıkkkk 31 metre.........
Gollere devam ett Vieri Mehmeeettttt
AAuuuWW:))):)):))
erhan5834 11.11.2006, 23:10 http://www.sivasspor.com/images/stories/mehmet.jpg
Mehmet Yıldız, bugün oynanan Beşiktaş maçıyla, Yıldız lığını tescil ettirmiş oldu.Önümüzdeki maçlardada dilerim istikrarlı bir başarı grafiği sergiler.
mehmet yine aynı mehmet kafa önde yine sahalar yetmiyor ama yinede attığı gol için tşk.ler başarılarının devamını dilerim ah bide kaçırdıklarından birisini atsaydı..... ! ! !
atukor58 11.11.2006, 23:19 mehmet yıldız kaçırdığı gölleride atsaydı herhalde inönü stadındaki gelmiş geçmiş en unutulmaz YILDIZ ı olurdu .yinede helal olsun yıldız.
Mehmet Yildiz Gercekten Cok Güzel oynadi bunun devamini Diliyorum Fakat sunuda özellikle beritmek istiyorum Bütün Kadromuzuda tebrik ediyorum Cünkü BJK,yi evinde yiktik Cok güzel bir gündü bizim icin bunu umarim devam ederiz Hak etdigimiz yerde yerimizi aliriz Geleceginde Bu gün gibi parlak olmasini Diliyorum Basarinin Devamini bekliyoruz
abdullah58 11.11.2006, 23:59 AH MEHMET SANSSIZDIN BE
BIRAZDA SANSIN ACILSA
AZ DAHA SENI GECEN YIL SATIYORLARDI
IYIKI ÖYLE HATA YAPMAMISLAR
sivaslihakan 12.11.2006, 00:06 ah keske sastsalarmis
bugün mehmet degilde herhangi biri o9lsaydi inanin skor en az 5 olurdu
bu mehmeti hemen satmak lazim
ZALIM_58 12.11.2006, 00:11 sivaslı hakan sen sivaslımısın anlamadın necen satılsın MEHMET YENİ SAKATLIKTAN ÇIKTI BEN HER ZAMAN DEDİM MEHMET OYNAMALI DİYE VE OYNADI HEMDE ASLANLAR GİBİ BİR YİGİDO GİBİ HELEL OLSUN SANA MEHMET YILDIZ
sinan-58 12.11.2006, 00:18 ah keske sastsalarmis
zaten onun için maçın yıldızı mehmetti ama o golleride atabilirdi olsun sağlık olsun beşiktaş a inonuyu dar ettikya o yeter mehmete laf yok daha ne yapsın beşiktasın defansını o kadar yıprattı
1967_DERNEK_MUSTAFA 12.11.2006, 00:26 mehmet yıldız her zaman kalitelidir çoğu insanımız bellemişler kafasını önüne eğiyo başka bir şey yapmıyor diyor evet başını önüne eğerek oynuyo oda bir ALLAH versisi bunu engelleyemeyiz hele birde mehmeti kışın karda oynayışını görün tam bir kar tipi rakip defansı allak bullak ediyo bu günki beşiktaş maçı bir örnek birde hakemin mehmedin bir özelliğinin olduğunu bilmiyor mehmet rakibe faul yapmıyor rakip futbolcu mehmede faul yapıyor çünki mehmet güçlü olduğunda gücü yetmiyor hakemde sanıyorki mehmet faul yapıyor bunuda özetlemiş olalım MEHMET YILDIZ teşekkür ederim bizlere bu güzel mutluluğu yararttığın ve yaşattığın için vede o güzel golünden dolayı
serrrkan 12.11.2006, 12:58 DÜN SAHADA ÖYLE BİR MEHMET YILDIZ VARDIKİ KENDİSİNİ TAKIMDA FAZLALIK OLARAK GÖRENLERİN YÜZÜNÜ KIZARTTI.BENCE DÜN MEHMET TAM BİR AVRUPA FUTBOLCUSU GİBİ OYNADI BİRAZDA ŞU SON VURUŞLARİ İYİ OLSA MEHMETİ KİMSE TUTAMAZ...
KÜÇÜK BİR HATIRLATMA MEHMET YILDIZ DÜN 37 METREDEN ATTIĞI KAFA GOLÜYLE TURKCELL SÜPER LİG TARİHİNE GEÇTİ...
BENCE MEHMET YILDIZIN VİERİ DEN HİÇ Bİ EKSİĞİ YOKK
SİZCE?
PRoFeSSioNaL 12.11.2006, 13:01 wieri gibi futbolcu valla ne yalan olsun
.............................. .................
BİRİNCİSİ SANTFOR İLKE OLARAK POZİSYONA GİRECEK.İKİNCİSİ GİRDİĞİNİ YAZACAK.ÜÇÜNCÜSÜ TAKIMINA HUCUM YOLLARI AÇACAK.MEHMET BU ÜÇ KATEGORİDE 1.DEN 8,2.DEN 5,3.DEN 8 PUAN ALARAK KALBUR ÜSTÜ FUTBOLCULUĞUNU GÖSTERMİŞTİR.YAPTIĞI PRESİN DIŞINDA DA TOP TUTARAK TAKIMIMIZI HUCÜMA ÇIKARMASI VE KRITİK YERLERDE FAUL YAPTIRMASI BU TAKIMIN HUCUM AKSİYONLARINI ÇOĞALTMAKTADIR.GÜCÜ İLE ATTIĞI UZUN VE SÜREKLİ DEPARLARI RAKİBİ YORMAKTADIR.BENCE ELEŞTİRİLEN TARAFLARI OLMASA ZATEN ŞUANDA AVRUPADA OYNARDI.MAALESEF TÜRK FUTBOLCUSU OLDUĞUNDAN ALTYAPISI ONLARI GELİŞTİRMESİNE ENGELTEŞKİL ETMEKTEDİR.
SİVASSPOR VE ONUN HEDEFİNDEKİ TAKIMLAR İÇİN BULUNMAZ SANTFORDUR.BOŞUNA LİF A DAKİ ŞAMPIYONLUK HEDEFİ OLAN TAKIMLAR TRANSFER ETMEK İSTEMİYOR.OYUN YAPISINI VE TAKIMIMIZI İYİ TANIYANLARIN MEHMEDE NE KADAR İHTİYACIMIZ OLDUĞUNU BİLMELERİ GEREKLİ.AMA MEHMET DE UNUTMALI Kİ MEHMET YILDIZ I MEHMET YILDIZ YAPAN SİVASSPOR DUR.ÇÜNKÜ BAŞKA TAKIMLARDA BU ÇIKIŞI YAPAMADI.
KENDİSİNE İSTİKRARLI , KARARLI VE BAŞARILI BİR SEZON DİLİYORUM.BİLSİNKİ ONUN ARKASINDA VE DESTEKÇİSİYİZ.
izmirliyigido 12.11.2006, 13:50 Ben yine nacizane fikrimi BEYAN edeyim: "Bu takımda ANDERSON'un yeri YOK"...Mehmet YILDIZ'da çok başarılı değil ama başarıya susamış. Ahh birde (her zaman dediğimi yineliyeyim) YERE BAKAN MEHMET başını kaldırıpta oynasa varya o cüssesiyle ligimizde hiç olmayan SANTRFOR tipi ile tüm takımların transfer listesinde olur. Çocukta o cüsse varken, müthiş hızlı vede çok güzel top saklıyor. Ama ne varki SÜREKLİLİĞİ yok. İnşallah bundan sonra daha dikkatli ve başını kaldırarak oynar.
Ayaklarınıza sağlık futbolcu kardeşlerim, yüreğine ve aklına sağlık selamet BÜLENT hocam. Teşekkürler MEHMET Kardeşim..İnşallah devamı olur....
yigidolar06 12.11.2006, 14:13 ah keske sastsalarmis
SATALIM GARDAŞ ŞU AN KEYFİNDENMİ YAZDIN ÜZÜNTÜNDENMİ. İÇİMİZDEKİ FENER CİMBOM KARTAL SEVDASINA SON VERİN BÖYLE İKİLEMDE KALIYORSUNUZ
sivaslihakan 12.11.2006, 14:42 anlamiyorum ya ben farkli bi mehmet izledim yada siz
söyleyinsene tesadüf kalecoinin büyük hatasindan bi gol atti
baska olumlu neyini gördünüz
diyelimki kaleci o hatayi yapmadi gol olmadi
üstelikte mehmet bu kacirdiklarininda kacirdi
o zaman ne olacakti
inanin onun yerinde baskasi olsaydien az bes gol atardi bu macta ve tarihe gecerdi
1967_CLUB_DÖNE 12.11.2006, 15:04 3 puani mehmet yildizin sayesinde almis olduk, bu arada sadece mehmet y. gol firsatlarini kacirmadi, diger arkadaslarinda hatalari oldu bircok firsat elden gitti yani ;). mehmet yildizi tebrik ediyorum, devamida gelir insallah..
1967_CLUB_DÖNE 12.11.2006, 15:24 ŞUAN MEHMETİN SAYFASINDAYIZ ARKADAŞIM BİLGİLERİN İÇİN SAĞOL.2 GOLÜ DE ATACAKTI.BAK BAKAYIM DÜN PETKOVİÇİ MAÇIN ADAMI VE MAÇIN YILDIZI SEÇMİŞLER.GAZETELER VS...PROĞRAMLARDAKİ YORUMCULAR.DİNLE BAKAYIM MEHMETE NE DİYORLAR.TAMAM İYİ OLACAK ONA İNANIYORUZ.BAŞARILAR DİLİYORUZ.
bu yazi bana miydi? ben burda mehmet yildizciyim demiyorum, sadece Mehmet Yildizi suclamak dogru olmadigini diyorum. mac tek kisilik degil, diger arkadaslar neden suclanmiyor?!
jakobieen 12.11.2006, 16:08 arkadaşlar geçin bunları yaa. ben mehmeti ikinci ligde izlediğim ilk maçtan beri beğenmiyorum. dünkü maçtan sonrada bu fikrim hiç değişmedi. fener kupa maçında olduğu gibi yine beni çıldırttı bu adam gol atma özürlü ve sivassporuma hiç yakışmıyor. dün onun yerinde bi başkası olsa beşiktaşı en az üçlemiştik...
yigido Atilla 12.11.2006, 17:21 Mehmet yildizin hirsina hayranim sahada elinden gelen herseyi yapiyor Mehmet yildizi ben Vieri,ye benzetiyorum boga gibi rakibine saldiriyor son vurus teknigini gelistirirse gercekten cok iyi bir santrofor kazanmis olacagiz son vurus teknigi cok zayif , cok calismasi gerekiyor Aralarindaki tek fark 5. posizyondan 4 ünü vieri gol yapiyor mehmet yildiz 5 pozisyondan ancak birini gol yapabiliyor .......
yigidolar06 18.11.2006, 17:55 http://www.sivasspor.com/images/stories/mehmet.jpg
TEMENNİMİZ TRABZON MAÇINDA CIKIŞINI SÜRDÜRÜR GOLLERİ BİZİM İÇİN ATAR
67_DERNEK_AKKIZ 18.11.2006, 19:12 MEHMET YILDIZ IYI BI FUTBOLCU..
TEMENNIM BJK MACINDAKI PERFORMANISININ 2 KATINI TRABZONDA IZLEYEBILMEK.
BASARILAR..
Sivassporumuzun buldozeri Mehmet yildiz basarilar dileriz ...Saygilarim ile
Bizi 2. ligden Süper lige cikmamiza da cok katkisi olmustu simdi de takimin iyilerinden biri, Kendisine de bu yakisir. Tesekkürler Mehmet Yildiz
mehmetsiz bir takım oluşturunda bu yapılan hucumların birini yapabilsin sivassporumuz sayın mermerbey 58 rumuzlu kardeşim.anderson varken,wooter balili varken niye bukadar hucumda başarılı değildik.çünkü top tutan ve stoperleri yorup bozan santraforumuz ydoktu.şuanda sivasın tüm hucum organizasyonu mehmet yıldız üzerine.evet gol vuruşu yok ama andersonun varmı,balilinin ki iyimi? birtek wooter var.onunda devamlılığı sorun.mehmet yıldız dan iyibir alternatifimiz yok.onun için elimizdeki değerleri bilelim.
yigidolar06 20.11.2006, 10:00 MEHMET YILDIZ BEŞİKTAŞA ATTIĞIN KAFA GÖLÜ VE TRABZONA BALİLİYE VERDİĞİN GOLÜN PASI İÇİN SENİ KUTLUYORUM SIRA GELGİ CİMBOMA NE OLDUĞUNU DOSTA DÜŞMANA GÖSTER KENDİNİ KOÇUM BENİM BAŞKENTLİLER SENİ COK SEVİYOR
Ne olursa olsun, dünki maçta Trabzon defansını çok zorladı. İlerde çok top saklandı. Yaptığı asist çok güzeldi...
Tek zaafı var, kafasını kaldırmıyor. Biraz daha pişmesi gerek. O da oynaya oynaya olacak bir şey...
35gürün58 20.11.2006, 10:20 VE TARBZON MAÇINA BAKTIK.MEHMET SAVAŞAN FUTBOLCU ROLÜNDE GÖZÜKSEDE Bİ İŞE YARAMAZ.BU TAKIMA FAZLA.SADECE ONU BJK YE ATTIĞI GOL İÇİN KUTLARIM.AMA BJK MAÇINDADA MEHMETİ BAYAĞI ŞİŞİRDİ MİLLET.Bİ DAHA GİTSİN BAŞKA TAKIMA KİRALIK OLARAK.TAKIM RUHUNDAN UZAK.HIRSIDA ROL İCABI.....
Sevgili Mermerbey58 kardeşim,
Yorumundan maçı iyi izleyemediğin anlaşılıyor, eğer bugün gazetelerin yorumlarını takip edersen Mehmet Yıldız'ın Trabzon defansını dağıttığını çok zor anlar yarattığını okursun,
Akşam TRT 1 de Zeki Çol ; Sivasspor'da Sadece Balili değil Mehmet Yıldız'ında rakip defansı allak bullak ettiğini Vieri stilinde bir oyuncu olduğunu,tutulması zor bir oyuncu olması nedeniyle Mehmet -Balili ikilisinin rakip takımların korkulu rüyası olduğunu belirtti, kaldıki Golün asistliğinin de Mehmet Yıldız tarafından çok zor bir pozisyonda 2 kişi arasında yapıldığını biliyormusun ?
Zaten sezon başında diğer kulüpler boşunamı Mehmet Yıldız'ı almak istediler ? Mehmet Yıldız'ın kıymetini ve uzun yıllar yararlı olacak genç bir oyuncu olduğunu bildikleri için. Peki sen ne diyorsun kardeşim elindeki böyle genç bir kıymete ''gitsin'' diyorsun. Bunu söylerken Sivasspora yararlı bir şeymi yapmış oluyorsun ? yoksa zararlı mı ?
Keşke elimizde bir iki Mehmet yıldız daha olsa ,
Netice itibariyle kıymetlerimizin kıymetini bilelim.
Benim dikkatimi çeken Wooter oldu, iyi bir kumaş olduğu otoritelerce de belirtilen Wooter'in çok kilolu olduğu dikkatimi çekti, acilen bu kilolarından kurtulması gerekiyor....
Sahada Sivassporum için canını dişine takan tüm futbolcularımı canı gönülden kutluyorum.
Darısı Galatasaray'ın başına.
ceza_tolga_rep 20.11.2006, 11:54 deli olan yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
süper vala süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrr
Mermerbey adlı kullanıcı senin kafandan olan kullanıcı bu forumda yok gibi bişey bence futbolca anlamıyorsun Mehmet Yıldız Bülent hocayla yeniden doğdu top tutuyor saklıyor kontra ataklarda etkili ve aklıma gelmeyen birçok şey çok etkili bi isim sivasa katkısı tartışılmaz aynen devam Mehmet;)
yigido Atilla 20.11.2006, 15:57 Mehmet yildizi su an hic bir Antröner kesemez ilk önce Mehmez yildiz nicin ilk 11 oynatiliyor önce onu tartisalim cünkü cok önemli !!!!!!!!..Mehmet yildiz gibi bir Futbolcu elinde varsa onu oynatmalisin gol kacirabilir... Türkiye 35 yasina gelmis hakan sükürün alternativini ariyor ve bulamiyor .Hakan sükür ve Mehmet yildiz gibi sirtini defansa dayayan ve ileride top tutan defansi dagitan ve strese sokan baska bir bir santrafor göremiyorum bende diyorumki Hakan sükürün alternativi Mehmet yildiz Fatih hoca onu cok dikkatli bir sekilde izlemeli bu performansla Mehmeti yildizi kimse kesemez Andersonu en cok sevenlerden biri de benim ama su an Mehmet yildizi kesmesi imkansiz.. Balilinin o kadar rahat gol atmasindaki etken de Mehmet yildizdir bunu Bülent hoca da görmüski. devamli Balilinin yerine Anderson oyuna aliyor Ben de Mehmet yildizi degistirmem bu performansla takimin degismez futbolcusu ortasaha ile defans arasindaki Rakib blokunun oyun kurmasini engelliyor organize olarak ortasahadan üzerimize gelemiyorlar ....Kontrolsüz bir sekilde üzerimize gelen rakiptakim orta sahanin oyun kurmasi imkansizlasiyor.....
yigidolar06 24.11.2006, 21:40 MEHMET YILDIZ KARDEŞİM BU YAZILANLARI OKUYORSUN VEDE SENİ İSTİYEN TAKIMLARI VE HOCALARI BİLİYORSUN KAFAN KARIŞMASIN SİVASA VEDE SİVASSPORA LAZIMSIN BUSENE SİZİNLE AVRUPA KUPALARINA KATILMAYI SENEYEDE AVRUPADA SİVASSPOR FORMASIYLA OYNAMANI CANIGÖNÜLDEN İSTİYORUM
yigidolar06 04.12.2006, 12:28 Teşekkürler Mehmet YILDIZ ayağına sağlık yine beni mahcup etmedin güzel günler yakında
simyacı58 04.12.2006, 13:06 bence mehmet için standartların üstünde bir stad yaptıralım adama stadlar dar geliyorr
LAKABI DAŞ MEMMET TAŞ GİBİ FİZİĞİYLE RAKİP SAVUNMALARIN BELİNİ KIRIYOR SİVASSPORA HER ZAMAN FAYDALI BİR İSİM TEK HANDİKAPI KAFASINI YERE FAZLA EĞİYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUN
1967_CLUB_10UR 04.02.2007, 22:35 BU HAFTA GOLÜNÜ ATTI VE 3 PUANI KAZANDIRDI.AMA ÇOKTA KAÇIRDI..GOLDEN SONRA ANONSTA STADYUM RESMEN YIKILDI MEHMET İNŞALLAH SAHA DA ONORE OLMUŞTUR..
Attığı gol zordu ama kaçırdıkları çok basitti bu adamın stili bu.... :)
1967_CLUB_10UR 04.02.2007, 22:40 Attığı gol zordu ama kaçırdıkları çok basitti bu adamın stili bu.... :)
VALLA GOLÜ GÖRMEDİM.AMA MEHMET ATTIYSA KALİTEDİR.
bdogan58 05.02.2007, 15:24 GOLLERE DEVAM MEHMET KALECİLERİN BAŞ BELASI OLMAYA DEVAM
1967_dernekkaya 05.02.2007, 16:01 YAAA ABİLER KİMİN KOMŞUSU TABİKİİİ BENİM KOMŞUM
HERŞEY GÜZEL OLACAK HERŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE
serdar-58 05.02.2007, 16:10 süper bir gol deli mehmetten:) :)
1967_Dernek_Murat 05.02.2007, 16:11 GOLLERE DEVAM ET BİZLERİ MUTLU ET HELAL OLSUN SANA VİYERİ MEHMET VİYERİ MEHMET.
helal olsun...
eğer futbol temel eğitimini ii bir hocadan almış olsa gerçekten dünya yıldızı olabilirdi...
ama yinede kendini her zaman ispatlıyor...
ALLAH utandırmasın...
NAZAR DEĞMESİN...
Bilmiyorum5 05.02.2007, 16:27 GOLLERE DEVAM MEHMET KALECİLERİN BAŞ BELASI OLMAYA DEVAM
BEN KALECILERIN DEGIL DEFANS OYUNCULARININ BAS BELASI OLDUGUNU DUSUNUYORUM BALILIYE O KADAR UYGUN POZISYONLAR YARATIYO KI BUNLARI KIMSE GORMUYO 2 FORVETIN OYNATILDIGI GUNUMUZ FUTBOLUNDA MEHMET GIBI DIGER ARKADASINA POZISYON YARATICAK FIZIK GUCU YUKSEK ADAMLAR OZELLIKLE TURK FUTBOLUNDA COK ISE YARIYO BASARILARININ DEVAMINI DILERIM MEHMET
BİZİ UTANDIRMA DEVAM ET. KENDİNE İYİ BAK ÇALIŞMAYA DEVAM TECRÜBELENİNCE KİM DURDURACAK SENİ.YÜRÜBE YILDIZ.
jakobieen 05.02.2007, 17:25 VALLA GOLÜ GÖRMEDİM.AMA MEHMET ATTIYSA KALİTEDİR.
:) :) evet yaa, orta sahadan kafa golü atacak kadar kaliteli yani :) bide kalitesiz goller atabilse tam süper olacak hani :)
:) :) evet yaa, orta sahadan kafa golü atacak kadar kaliteli yani :) bide kalitesiz goller atabilse tam süper olacak hani :)
çook doğru dimişssin jakobiien
corners19 05.02.2007, 17:53 o beşiktaş maçına çok üzülüyorum 5-0 yenebilirdik hatta daha farklıda yenebilirdik
abdurrahim_58 05.02.2007, 18:04 Helal olsun Mehmet sana aksam golunu izledık hayret ettik zor pozisyonda muhtesem gol atmıssın. Mehmet YILDIZ attıgı golle kendını elestırenlere gereken cevabı vermıs oldu.
sinan-58 05.02.2007, 19:13 bu bize kazandırdıüğı 2. maçı onu eleştirenler görsün mehmet sivasın en iyi oyuncusu
cebrail_58 05.02.2007, 19:47 BAŞARILAR MEHMET YILDIZ SANA HERŞEY HELAL OLSUN GOLEREDEVAMINIDA BEKLİYORUMM
Tesekürler Mehmet Yildiz gercektende golcülügünü günden güne ispatliyorsun gelecektende cok süper bir forvet oldugunu göstereceksin. Azimkar istikrarli fizik yeteneginin kuvvetligi güclügü hizli ile cok kariyer cizen bir forvetsin Mehmet Yildiz tebrik ediyorum,Basarilarin devamini dilerim.Saygilarim ile...
yasirin güzel ortasından gelen tehlike mehmetin zor pozisyonda gol atmasıyla son buldu.rize maçında mehmet iyi oynadı.
zaralım 58 07.02.2007, 09:19 MEHMET YILDIZ TARTIŞMASIZ BİR YILDIZ GENÇ YAŞTA FUTBOL YORUMCULARININ OLSUN SİVASLILARIN OLSUN GÖNLÜNDE TAHT KURMUŞ BİR İSİM. GÜÇLÜ FİZİĞİ İLE VE RAKİP SAVUNMADA YAPTIĞI PRESLERLE KALİTELİ BİR OYUNCU BAŞARILARINI DEVAMINI VE KALICI OLMASINI DİLERİM.
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ
sivasli_kocak 07.02.2007, 10:15 mehmet yıldız çok hırslı bır futbolcumuz saten çok hırslı olmasydı buralara gelemezdi....özellikle son dakkalarda topu çok ıyı saklıyor....sivasspora zaman kazandırıyor....sivasli_koçak
SİVASSPOR
Futboluna aynen devamm Mehmet.İyi bir çıkış yakaladı bu çıkışı sürdürmesi dileğiyle.Güçlü fiziği onu ön plana çıkartıyor,çok iyi top saklıyor,rakibe pres yapıyor,boğuyor,gol atıyor aynen devam Mehmet Yıldız,tam bir YILDIZ
yigidolar06 09.02.2007, 12:21 MEHMET YILDIZ KARDEŞİM BU YAZILANLARI OKUYORSUN VEDE SENİ İSTİYEN TAKIMLARI VE HOCALARI BİLİYORSUN KAFAN KARIŞMASIN SİVASA VEDE SİVASSPORA LAZIMSIN BUSENE SİZİNLE AVRUPA KUPALARINA KATILMAYI SENEYEDE AVRUPADA SİVASSPOR FORMASIYLA OYNAMANI CANIGÖNÜLDEN İSTİYORUM
sana ve takım arkadaşlarına güvenim devam ediyor bizleri mutlu ettiğiniz için sağolun ARTIK YILDIZLAŞMANIN ZAMANI STAR OLMANIN ZAMANI KRAL OLMANIN ZAMANI bol şanslar hepinize
jakobieen 19.02.2007, 11:59 ahhh be memet ahhhh, bi insan bu kadar mı toptan anlamaz yaa, seninle her maçı on kişi oynuyoz, bence süper ligdeki forvetler içinde en zayıf halka sensin, lütfen artık bize en azından bana eziyet etmeyi bırak lütfennnnn...
ahhh be memet ahhhh, bi insan bu kadar mı toptan anlamaz yaa, seninle her maçı on kişi oynuyoz, bence süper ligdeki forvetler içinde en zayıf halka sensin, lütfen artık bize en azından bana eziyet etmeyi bırak lütfennnnn...
doğru söze ne denirki başka...haftaya chetkovdan şov bekliyoz inşallah
OLCAY_58_AKKUS 19.02.2007, 12:12 ahhh be memet ahhhh, bi insan bu kadar mı toptan anlamaz yaa, seninle her maçı on kişi oynuyoz, bence süper ligdeki forvetler içinde en zayıf halka sensin, lütfen artık bize en azından bana eziyet etmeyi bırak lütfennnnn...
Kardeş maçı izledin mi bilmiyorum.Mehmete yüklenmek kolay.Ben senin aksine mehmeti çok beğeniyorum.Topu rakip sahada tutmayı başaran tek futbolcumuz.Bu durumu ile de defansımıza vakit kazandırıyor.Eğer mehmet olmasa maç tenis maçı gibi oluyor defansın attığı her top anında sivas sahasına geri dönüyor.Ayrıca mehmete zayıf demen sanırım gol anlamında.Yoksa süper ligde onun kadar yere sağlam basan bir futbolcu yok.Gol atması içinde orta sahanın çalışması lazım bir forvet tek başına gol atamaz ona bu fırsatı yaratmak gerekir.Sivas orta sahasına acil müdahele yapması lazım.Forvet ve defans sorunsuz.Yasir ve sergio bu yükü kaldıramıyor.Onlar koşan savaşan futbolcular .Bu ikilinin önüne çok kjaliteli bir maestro lazım.O zaman sorun kalmaz.Mehmette gol atar.
jakobieen 19.02.2007, 12:35 Kardeş maçı izledin mi bilmiyorum.Mehmete yüklenmek kolay.Ben senin aksine mehmeti çok beğeniyorum.Topu rakip sahada tutmayı başaran tek futbolcumuz.Bu durumu ile de defansımıza vakit kazandırıyor.Eğer mehmet olmasa maç tenis maçı gibi oluyor defansın attığı her top anında sivas sahasına geri dönüyor.Ayrıca mehmete zayıf demen sanırım gol anlamında.Yoksa süper ligde onun kadar yere sağlam basan bir futbolcu yok.Gol atması içinde orta sahanın çalışması lazım bir forvet tek başına gol atamaz ona bu fırsatı yaratmak gerekir.Sivas orta sahasına acil müdahele yapması lazım.Forvet ve defans sorunsuz.Yasir ve sergio bu yükü kaldıramıyor.Onlar koşan savaşan futbolcular .Bu ikilinin önüne çok kjaliteli bir maestro lazım.O zaman sorun kalmaz.Mehmette gol atar.
evet maçı izledim gardaşım ve m.yıldız hep o bildiğim m.yıldız, oyunu rezil eden en büyük futbolcumuzdu, bence mehmetin hiç bi özelliği yok, kafayı öne eğip dümdüz gitmesinden, yada topu alıp rakibe yaslanıp sonra yere yatmasından başka bi özelliğini göremiyorum ben mehmetin, sivassporda oynayan bi futbolcu aldığı her topu ezmezki arkadaş, sana yeminle söylüyom bu gün akşam git iki halı saha maçı izle mehmetten çok daha iyi oynayan en az 5 topçu bulursun, nerden bulur getirirler bilmem ki böyle adamları, bu adam değil süper ligde ikinci ligde bile zor oynar.. düşündükçe çıldırasım geliyor benim sivassporumun forvetinde oynayan adam gol atma özürlü ya, beceremiyor işte, f.bahçeye 4-0 yenildiğimiz maçı hatırlarsın yeminle söylüyorum o maç 5-4 bizim hakkımızdı takım mükemmel oynadı ama m.yıldız rakibin üçüncü kalecisine o kadar pozisyondan bi tane atamadı ki, mehmetin gol atması için kale mecbur boş olması lazım, yoksa olmuyor, olmuyor,olmuyor...
mehmet olmasa tenis maçı gibi olur demişin, mehmet olmasada onun yerine gökhen ünal gibi vurduğunu gol yapan bi topçumuz olaydıda göreydin tenis maçını..
UTKUM_58 19.02.2007, 12:47 ahhh be memet ahhhh, bi insan bu kadar mı toptan anlamaz yaa, seninle her maçı on kişi oynuyoz, bence süper ligdeki forvetler içinde en zayıf halka sensin, lütfen artık bize en azından bana eziyet etmeyi bırak lütfennnnn...
kardesimmm alinma ama sen futboldan anlamiyosun yada gorsel konusuyosun,,sana birsey diyimi mehmet yildizi yakindan tanimam ama sivasa telekomdan geldigi andan itibaren takip ediyorummm..gercekten yuregiyle oynayan futbolcuu..sadecee pres yapmasi takimii 13 kisilik guce ulastiriyor..belki teknigi az ama vucudunu iyi kulaniyorr gol vuruslarida fena deil..sen mehmet yildizii maclarda degil disarida gezerken izle:) ozaman heraldee guzel topcusun dersinn..neysee kolay gelsinn...eskiden parasi olan
konusuyordu simdi herkes konusuyorrr...konusunnnnn meydan sizinnn
Besyo_cu 19.02.2007, 12:57 ;) Boşuna adı deli mehmet'e cıkmamış ama bu aralar vieri mehmet ile cıkışta bu arada sonu benzemesın de vieri ye :D
o kafa neydi öyle 31 metre dile kolay
jakobieen 19.02.2007, 15:07 kardesimmm alinma ama sen futboldan anlamiyosun
kafanı yorma gardaşım alınmam, 21. hafta itibariyle sadece 3 gol atabilmiş ve bunlardan ikisi boş kaleye olan sonrada forvetim diye beni aladatmaya çalışan bi adama ''süper futbolcu'' diyebilen bi kişinin bana 'sen futboldan anlamıyorsun' demesine alınacağıma sevinirim korkma.. eğer hem mehmete iyi topçu deyip hemde benim futboldan iyi anladığımı söyleseydin, bak işte o zaman üzülürdüm ;) [/QUOTE]
eskiden parasi olan
konusuyordu simdi herkes konusuyorrr...
yazının hiç bi yerine katılmadım ama bu son cümlen gerçekten çok güzeldi ...
yigidolar06 05.03.2007, 10:42 MEHMET YILDIZ BEŞİKTAŞA ATTIĞIN KAFA GÖLÜ VE TRABZONA BALİLİYE VERDİĞİN GOLÜN PASI İÇİN SENİ KUTLUYORUM SIRA GELGİ CİMBOMA NE OLDUĞUNU DOSTA DÜŞMANA GÖSTER KENDİNİ KOÇUM BENİM BAŞKENTLİLER SENİ COK SEVİYOR
HELAL OLSUN SANA TARİH YAZDIN BAŞARININ DEVAMINI DİLERİM. ALLAH DUA EDİYORUM SİZLERİ KORUSUN NAZARLARDAN
KARAMURAD 05.03.2007, 10:55 sevdiğim bir futbolcu.kendisini ve tüm oyuncuları kutluyorum.
Her futbolcunun artıları ve eksileri vardır,milyondolarlık Alex ler,Kezman lar,Tuncay lar dünkü maçta sahada yokken Mehmet YILDIZ ve diğer 10 Arslanımızın sahada adımlamadıkları yer kalmadı.
Eğer bir futbolcu takımı için elinden gelen gayreti,özveriyi,sadakati gösteriyorsa o futbolcu teknik açıdan zayıfta olsa,kafasını önüne eğip sürekli koşsada benim nazarımda iyi futbolcudur.Çünkü takımı için elinden geleni yapıyor ve daha iyisinide yapacağı kanaatindeyim.Büyük kulüplerinde futbolcularında aradığıda bu değilmi zaten YÜREKTEN FUTBOL.
Mehmet YILDIZlar milyon dolarlardan ziyade bu takımda yürekleriyle oynayan,ilk onbirde yer bulamadığı dönemlerde WOTERlar gibi küsüp gitmeyen sadakatli futbolculardan sadece biri,bu tarz futbolcular kolay yetişmiyor.Sahip çıkalım lütfen!
Kafasını kaldırıp son vuruşlarını da geliştirirse süper bir forvet olacak...
yusuf0532 05.03.2007, 18:49 SELAM SANA SELAM BÜYÜK USTA DERS VERDİN USTAYIM GEÇİNENLERE ÇOK BÜYÜKSÜN MEHMET YILDIZ
son maçta vuruşları iyi olsaydı en az 2 gol atardı.ama yinede canı sağ oılsun.
crayz58body 05.03.2007, 19:13 ne pahasına olursa olsun Servet ile mehmet bu takımda tutulmalıdır. Servet futbolu ve kişiliği ile tam bir yiğido. Onun uzun yıllar bu takıma hizmet etmesini istiyorum.. Mehmet ise henüz tomurcuk ama çok yakında Türkiye'nin adından çok söz edilen sontraforu olacağından eminim...Yeterki azim ve özveri ile çalışıpta şansta verildimmi siz ozaman bakın Yiğido Mehmet'e
By Karayel+58 05.03.2007, 20:29 Mehmet Yıldız 'Gerçekten Son Derece Süper Bir Fiziğe Sahip..Boy"1.85"-Kilo"81"...Servet Çetin Boy"191"-Kilo"84"..Her iki Futbolcuda "26"Yaşında..Bunlar'Adeta Atar Damarımız.....Olmazsa Olmazlaradan Sivas'ımızın Bütün Oyuncuları Güzel Bence Bu Futbolcular Sahanın Her Tarafına Yakışıyor'Özellikle Forvet Boy' Fizik'Hırs Azim Bir Futbolcuda Olması Gereken neyse Bu Futbolcularda Fazlasıyla mewcut...""Pini-Serwet-Yılldız"" İnşallah Bizden Ayıran Olmaz...Diğer Futbolcular Örnek Almalı Bence Bu Futbolcuları..Gerçekten Hepsi Canla Başla Mücadele Weriyorlar ...Şunu Unutmayalım""""en az 20.000 Taraftarın önünde Fenerle Ewcilik Oynuyorsak Kendi Ewimizde neden olmuyor"""Yada Konya'spor-Antalya Fenerden Çok Daha Büyük'mü?Dahamı Çok Parası var Yada Taraftarı Dahamı Çok?Elbette Parasız Olmaz....Ne Kadarda Para Desek Bu Saydıklarımız Adeta Birer Zincirin Halkası..Ama İstenildikten Sonra Dağların nasıl Yıkıldığını Gördük..Ligin En Zengin Tkm Bize Boyun Büktü..İnşallah Bursa Maçındada Aynı Serüwenimiz Dewam Eder....+58
Bilmiyorum5 05.03.2007, 21:30 MEHMET SUPERDI AMA BI GOL ATAMADIN BE MEHMET OLSUN ATSAN ZATEN GS DE FB DE OYNARSIN SENINLE GURUR DUYUYORUZ CUNKU DUN ADINI TUM TURKIYEYE DUYURDUN VE SIVASA IYI BIR SEKILDE TEMSIL ETTIN INSAALLAH HEP BOYLE FAYDALI OLURSUN
engin2609 05.03.2007, 22:08 MEHMET FENERBAHÇE MACINDA DÜSÜP DÜSÜP KALKTI VEDE 1 TANE ASİST YAPTI BU FUTBOLCU MÜTHİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
OLCAY_58_AKKUS 06.03.2007, 11:41 mehmet yıldız için burda bazıları ondan bir şey olmaz diyorlardı.Şimdi bakıyorum kimsenin sesi çıkmıyor böyle yapmayın sözünüzün arkasında durun.ben hala idda ediyorum türkiyenin en güçlü forveti mehmet yıldız'dır.Ancak son vuruşlar için kendini geliştirmeli bu sorununuda çözerse o süper mehmet olur.Aferin mehmet sana yapılan yorumlara engüzel cevabı fener maçında verdin.
OLCAY_58_AKKUS 06.03.2007, 11:45 kafanı yorma gardaşım alınmam, 21. hafta itibariyle sadece 3 gol atabilmiş ve bunlardan ikisi boş kaleye olan sonrada forvetim diye beni aladatmaya çalışan bi adama ''süper futbolcu'' diyebilen bi kişinin bana 'sen futboldan anlamıyorsun' demesine alınacağıma sevinirim korkma.. eğer hem mehmete iyi topçu deyip hemde benim futboldan iyi anladığımı söyleseydin, bak işte o zaman üzülürdüm ;)
Umarım sende anlamışsındır mehmet yıldızın nasıl biri olduğunu.
Turan 59 06.03.2007, 11:51 Milli takım seçicileri görür herhalde.
yigido1977 06.03.2007, 11:57 Mehmet yıldız iyi güzelde kolay pozizyonları çok kolay harcıyor
mesut_koçak_58 06.03.2007, 12:07 ::::::::mehmet yıldızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz::: ::::::::
PARTNER58AHMET 06.03.2007, 12:10 Mehmet
yıldız sivasımnızın tek oyuncusu diyorum ben
kiralık verildiğinde
inanın ben maçlarada gitmiyordum
çünkü
bu kişinin koşma yeteneği hiç oyuncuda yok
derim aldığı toplan canla başla mücadele edecek kapasitede birisi onu her zaman kutluyorumvede inşallah diil sivasın yıldızı milli takımında yıldızı olucak diyorum
OLCAY_58_AKKUS 06.03.2007, 12:26 Mehmet yıldız iyi güzelde kolay pozizyonları çok kolay harcıyor
Galaasaray ve milli takımın vazgeçilmezi hakan şükür de çok pozisyona giriyor ama çok atamıyor.Önemli olan pozisyona girebilmek ve takımı sürüklemek Mehmet eminim çok daha başarılı olup son vuruşlarda da kendini geliştirecek.
bdogan58 06.03.2007, 15:09 Umarım sende anlamışsındır mehmet yıldızın nasıl biri olduğunu.
mehmetin artık bu fenerbahçe maçından sonra kalitesini tartışmak esas bu futboldan anlamamaktır!!
Dark Force 06.03.2007, 15:55 Ona türkiye hasta oldu inanıyorum yakında türkiyenin bir yıldızı olacak
jakobieen 07.03.2007, 14:41 Umarım sende anlamışsındır mehmet yıldızın nasıl biri olduğunu.
ben şimdi değil onun ilk maçını izlediğimde anlamıştım zaten nasıl bir topçu olduğunu kafanı yorma..
ben hala aynı düşüncedeyim;
m.yıldız sivassporuma yakışmıyor..
m.yıldız 2.lig topçusu..
m.yıldız'ın yerine vurduğunu gol yapabilen bi golcümüz olsa şu an ligde en kötü ikinci idik..
m.yıldızın yerinde vurduğunu gol yapabilen bi golcümüz olsa idi beşiktaşa inönüdeki en hazin skorunu yaşatacaktık..
m.yıldız'ın yerine vurduğunu gol yapabilen bi topçumuz olsa idi şu an zico fenerin başında olmayacak idi.. vs. vs. vs. vs...
ve m.yıldızın hala ligde üç golü var, ikisi boş kaleye, (bu adamın karşı karşıya gol attığını gören varsa beni bilgilendirirse sevinirim)... saygılar ...
son olarak ahhhh m.yıldız ahhhhh
izmirliyigido 10.03.2007, 09:11 jakobieen kardeşim serzenişinde çok haklısın ama, Mehmet YILDIZ ayarında da Türkiye liglerinde 1 tane daha futbolcu yok...Yırtıcı, rakip defansı dağıtan peşine 3 tane adam takıp götüren, iyi top saklayan ve diğer arkadaşlarına boş alan yaratan 1 tane daha oyuncu yok. Dediğin gibi birde son vuruşları isabetli olsa, gol olsa... Herhalde o zaman Sivasspor'da oynamaz, Fenerbahçe hariç diğer 3 takım peşine düşerdi. Ama zamanla (ki o da başını kaldırıp oynadığı zaman) golcüyü kimliğini de kazanacak. Ve bunu Bursa maçında gerçekleştireceğine eminim.
Haydi Mehmet'im, Haydi Yere bakan Mehmet'im...Çak gollerini Bursa'ya 3 puanı getir Yiğido'ya....Bugün tribünler sizden galibiyet bekliyor...
.
.
izmirliyigido 10.03.2007, 14:34 jakobieen kardeşim serzenişinde çok haklısın ama, Mehmet YILDIZ ayarında da Türkiye liglerinde 1 tane daha futbolcu yok...Yırtıcı, rakip defansı dağıtan peşine 3 tane adam takıp götüren, iyi top saklayan ve diğer arkadaşlarına boş alan yaratan 1 tane daha oyuncu yok. Dediğin gibi birde son vuruşları isabetli olsa, gol olsa... Herhalde o zaman Sivasspor'da oynamaz, Fenerbahçe hariç diğer 3 takım peşine düşerdi. Ama zamanla (ki o da başını kaldırıp oynadığı zaman) golcüyü kimliğini de kazanacak. Ve bunu Bursa maçında gerçekleştireceğine eminim.
Haydi Mehmet'im, Haydi Yere bakan Mehmet'im...Çak gollerini Bursa'ya 3 puanı getir Yiğido'ya....Bugün tribünler sizden galibiyet bekliyor...
.
.
İŞTE MEHMET YILDIZ BUUU...HAYDİ ASLANIM 1 GOL DAHA İSTİYORUM SENDEN...
izmirliyigido 10.03.2007, 14:37 BU MAÇTA EN AZ 2 GOL İSTİYORUM. 1 GOL + 1 TANE DAHA HAYDİ ASLANIM, HAYDİ....
.
nazimgulturk 10.03.2007, 14:40 helal olsun sana mehmet bugün klasını konuşturdun ben demiştim bugün şansızlık olmayacak diye
izmirliyigido 10.03.2007, 16:01 jakobieen kardeşim serzenişinde çok haklısın ama, Mehmet YILDIZ ayarında da Türkiye liglerinde 1 tane daha futbolcu yok...Yırtıcı, rakip defansı dağıtan peşine 3 tane adam takıp götüren, iyi top saklayan ve diğer arkadaşlarına boş alan yaratan 1 tane daha oyuncu yok. Dediğin gibi birde son vuruşları isabetli olsa, gol olsa... Herhalde o zaman Sivasspor'da oynamaz, Fenerbahçe hariç diğer 3 takım peşine düşerdi. Ama zamanla (ki o da başını kaldırıp oynadığı zaman) golcüyü kimliğini de kazanacak. Ve bunu Bursa maçında gerçekleştireceğine eminim.
.
.
ALLAH'IM ÇOK ŞÜKÜR BU HAFTA NE İSTEDİYSEM OLDU...SİVASSPOR'UM KAZANDI, MEHMET YILDIZ DEDİĞİM GİBİ 2 GOL ATTI, 1 GOL ATTIRDI VE 3 PUANI GETİREN İSİM OLDU...ANDERSON'CULARA DUYURULUR...
.
.
Bilmiyorum5 10.03.2007, 16:06 ya bu adam 90 dakka ayakkabısının ucuna bakarak nasıl gol atıyo ya allah allah helal olsun mehmet ınsaallah boyle devam edersın tabıkı asıstlerın guzellıgını unutmamak lazım
mehmet gerçek bir yıldız.........
bdogan58 10.03.2007, 16:28 maçta 90 dk aynı performansı son dk kadar devam ettiriyo helal olsun adama..mehmet benim lisemin ordaki(ataköy camiine)gelmişti istanbulspordayken ve çok sıcak biri olduduğunu da orda gördüm böyle bir futbolcu daha türkiyede yok türkiye bu yıldıza sahip çıksın bence
sinan-58 11.03.2007, 08:49 ben şimdi değil onun ilk maçını izlediğimde anlamıştım zaten nasıl bir topçu olduğunu kafanı yorma..
m.yıldız 2.lig topçusu..
m.yıldız'ın yerine vurduğunu gol yapabilen bi golcümüz olsa şu an ligde en kötü ikinci idik..
m.yıldızın yerinde vurduğunu gol yapabilen bi golcümüz olsa idi beşiktaşa inönüdeki en hazin skorunu yaşatacaktık..
m.yıldız'ın yerine vurduğunu gol yapabilen bi topçumuz olsa idi şu an zico fenerin başında olmayacak idi.. vs. vs. vs. vs...
ve m.yıldızın hala ligde üç golü var, ikisi boş kaleye, (bu adamın karşı karşıya gol attığını gören varsa beni bilgilendirirse sevinirim)... saygılar ...
son olarak ahhhh m.yıldız ahhhhh
abi ben mehmetin kaleciyle karşı karşıya gol attığını gordum hemde kaleciyi çalımlıyarak bursa maçındaki ilk golunu oyle attı mehmet i kotulemeye devam etme bence zararlı sen çıkan
sivasli_kocak 11.03.2007, 08:56 turkıyenın yıldızı MEHMET YILDIZ OLACAK
yigido_furkan 11.03.2007, 10:23 Helal be adama gercekten her maç kendini parcalıyo mücadele ediyo golunude atıyor inş. daha iyi olur
ofozturk 11.03.2007, 11:05 fatih terim milli takım kadrosuna bir kere bile alsa ne olur acaba. birde milli takımda izlezek su yıldızımızı.:)
Rıdvan DİLMEN'in,Sinan ENGİN'in,Erman TOROĞLU'nun da hayran kaldığı, Mehmet YILDIZ başını yerden kaldırıp önüne baktığı zaman son iki haftaki performansının aynısını hatta daha fazlasını ortaya koyacaktır. :D Mücadele gücüne,rakip oyuncuları hallaç pamuğu gibi kaldırıp atmasına övgüler zaten ortadadır abes olan bir tanesi olsa da.:) Hırsı,çalışkanlığı,disiplini ve kendini daha da geliştirmesi ile Mehmet YILDIZ daha çok zaman övgüyle kendisinden söz ettirecektir,diğer takımların Sivassporu kıskanmasına bir neden daha olacaktır böylece. Ama Boğa Mehmet başını yerden kaldırdığı takdir de :D
sivasli_boy 11.03.2007, 12:19 Ben MEHMET YILDIZI 2. ligden beri izlerim ama bu seneki gibi etkili oynadigini ve istekli oynadigini hic gormemistim bursa macında balilide mehmet gibi oynasaydi bu mac 5 olurdu OOOOOOO VİERİ MEHMET OOOOOO VİERİ MEHMET....
bdogan58 11.03.2007, 14:00 SENE SONU ÜÇ BÜYÜKLER MEHMET İÇİN SIRAYA GİRDİKLERİNDE YİNE BÖYLE KONUŞUR MEHMET DÜŞMANLARI
mehmet yıldız bu fiziği ile hiç bi zaman büyük bi takımda ya da avrupa da oynayamaz fazla kiloları var.. yaşı genç çabalasa bunu da yeneceği kanısındayım..hey gidi .2. LİGLERİN DELİ MEMMETİ..:Daz tezahurat yapmadım sana:D
ferdid7806 13.03.2007, 11:56 Wayne Rooney bu şahsı tanıyorsanız ben Mehmet Yıldız bu ingiliz futbolcuya benzetiyorum fiziği gücü hızı adam lokamotif gibi ya hakaten mehmeti ilgiyle izliyorum adam süper bir golci vede süper bir asist kralı Ya adama faul paıyorlar adam faul maul dinlemiyor hemen oyuna kalkıyor bizim sözüm meclisten dışarı adamlar ufak bi faul de yatıyor yuvarlanıyıor kıvaranıyor Mehmet öle diğil ya adam çok hızlı gerçekten takdir ediyorum Yanlış anlamayın ben galatasaraylım ama bu adamı izlemek bi ayrıcalık seivasıda tebrik ediyorum bölle bir futbolcuya sahip çıkıp 9 NUMARAYI ona layık gördükleri için adam süper hakaten bence sivas bırakırsa bu futbolcuyu çok şey kaybeder şu saatten sonra talibide çok olur TEK KELİME ADAM SÜPER BEN ONA LOKOMOTİF DİYORUM BİR LAKABI OLMASI ŞART yiğit anadoluda ismiyle değil lakabıyla şanıyla tanınır lütfen dikkate alın ....ANKARA/MAMAKTAN fERDİ DİNÇSOY TEŞEKKÜRELE SAYGILARIMLA YORUMLARIMA DEVAM EDECEĞİM
yigidolar06 16.03.2007, 18:58 MEHMET YILDIZ KARDEŞİM BU YAZILANLARI OKUYORSUN VEDE SENİ İSTİYEN TAKIMLARI VE HOCALARI BİLİYORSUN KAFAN KARIŞMASIN SİVASA VEDE SİVASSPORA LAZIMSIN BUSENE SİZİNLE AVRUPA KUPALARINA KATILMAYI SENEYEDE AVRUPADA SİVASSPOR FORMASIYLA OYNAMANI CANIGÖNÜLDEN İSTİYORUM
ŞU AN MİLLİTAKIM KADROSUNA SECİLDİN SENİ BİRKEZ DAHA KUTLUYORUM ALLAH YARDIMCIN OLSUN
CÜSSKB-Aynur 28.03.2007, 22:57 Mehmet Yıldız Bugün İlk Milli maçında, harikalar yarattı. Bize bu gurur yaşattığı için teşekkür ederiz.;)
ceza_tolga_rep 28.03.2007, 23:18 o bitr yıldızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzz.
Son dakikalarda girse de olsun Milli Takımda oynamış oldu... Onu seyrederken göğsümüz kabardı Sivasspor'dan iki oyuncu oynadı bizim için bir rüya gerçek oldu inşaallah devamı gelir...
yigidolar06 29.03.2007, 15:02 SATALIM GARDAŞ ŞU AN KEYFİNDENMİ YAZDIN ÜZÜNTÜNDENMİ. İÇİMİZDEKİ FENER CİMBOM KARTAL SEVDASINA SON VERİN BÖYLE İKİLEMDE KALIYORSUNUZ
CİMBOM İSTİYOR GİTSİNMİ PARA DA İSTEMİYELİM
HELAL LA MEMMET SANA GARDAŞŞŞŞ
1967_Dernek_Murat 29.03.2007, 16:54 MEHMET VE SERVETİ MİLLİ TAKIMDA OYNARKEN GÖRÜNCE GÖZLERİM DOLDU SİVASSPORUMUZDA DA 2 FUTBOLCU MİLLİ TAKIMDA OLMASI GÖGSÜMÜZÜ KABRTTI HELAL OLSUN SİZLERE
sivasli_kocak 29.03.2007, 17:32 harbıden bende izlergen gurur duydum sivassporlu olrak TÜRKIYEYE i yemsıl etmek
izmirliyigido 16.04.2007, 13:12 MEHMET YILDIZ MI? ANDERSON MU? DİYENLER DÜN GAZİANTEPSPOR MAÇINDA BİR KEZ DAHA GÖRDÜLER GERÇEKLERİ....MEHMET YILDIZ, SİVASSPOR VE KENDİ ADINA REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRIYOR...ANDERSON'U 450.000 $'a ZOR SATARKEN MEHMET YILDIZ İÇİN 3 BÜYÜKLER SIRADA VE 1,5 MİLYON $ LAFI DOLAŞIYOR ORTALIKTA..
ATTIĞI GOLLERLE VE PERFORMANSIYLA SİVAS'IN YÜKSELEN "YILDIZ"I OLDU...
PRoFeSSioNaL 26.05.2007, 18:47 MEHMET YILDIZ
SİVASSPORU ZOR ANLARINDA KURTARAN
KARŞI TAKIMA ZOR ANLAR YAŞATAN FUTBOLCUMUZ
PRoFeSSioNaL 26.05.2007, 18:49 KURTARDI YİNE BİZİ 90+2 DE ATTI GOLÜNÜ SİVASSPORU İLK YEDİYE GİRMESİNE YARDIMCI OLDU TEŞEKKÜRLER M.YILDIZ SAOL VAAR OL
sivas_kangallı 26.05.2007, 18:49 işte sivasspor işte mehmet yıldız sonuç ortada adam klasını konuşturdu helal sana be bide millli takıma almıyolar seni...
sinan-58 26.05.2007, 18:53 bugun çok kaçırdı ama kendini affettirdi izle fatih terim futbolcu gor bir şu inek şaba nın yakasını sende ersun yanal gibi olurm diye korkma al mehmet i kadroya seni yapsın avrupa şampiyonu (biraz uçtum heralde)
besiktas58 26.05.2007, 18:57 bugun çok kaçırdı ama kendini affettirdi izle fatih terim futbolcu gor bir şu inek şaba nın yakasını sende ersun yanal gibi olurm diye korkma al mehmet i kadroya seni yapsın avrupa şampiyonu (biraz uçtum heralde)
dedigin gibi sinan gardas
ucutun baýa bi
ama en azindan ceyrek finale kadar getirir ya
izmirliyigido 28.05.2007, 09:04 Bu sene 13. haftadan itibaren direkt oynadığı maçlarda değil Sivasspor'un, tüm Türkiye'nin yıldızı oldu. Büyük takımların transfer listesine giren Mehmet Yıldız bu senede görevini fazlasıyla yaptı. Yalnız yine söylemeden geçemiyeceğim, bir de başını kaldırarak oynasa 10 gol 8 asist değil, 20 gol 15 asist yapar. Ama yine de teşekkürler Mehmet Yılıdz. Umarım bir yere gitmezsin......
.
hafikli_yigido 05.06.2007, 12:52 Kral olacağım
Sivasspor'un başarılı forveti Mehmet Yıldız, sezon bittikten sonra çok sayıda transfer teklifi aldığını belirterek, "Ancak kulübümü seviyorum. Önümüzdeki sezon burada kalıp gol kralı olmak istiyorum. Yöneticilere de bu konuda sözüm var" diye konuştu.
HOCAMA BORÇLUYUM
Yıldız, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Bülent Uygun'un göreve
gelmesiyle kendisi için yeni bir dönemin başladığına dikkat çekerek, "Bülent hoca beni karşısına aldı ve çok güvendiğini söyledi. Her konuda destek çıktı. Başarımı ona borçluyum" dedi.
FOTOMAÇ
05.06.2007/SALI
Önümüzdeki sezon aynı performansı sürdürürse neden olmasın
Bülent hoca hakkaten çok destek verdi mehmet yıldıza .
Başka bir hocayla çalışsa bu kadar başarılı olacağını zannetmezdim mehmet yıldız ın ..
Kapasitesinin üstünde bir sezon tamamladı.Helal olsun!
Dark Force 05.06.2007, 13:01 mehmet yıldız bu takımın her şeyi o takımda olursa herşey yolunda demektir bence...
Sen hırsını kaybetme, daha çok çalış, kendini yetiştir. O dediklerin de olacaktır.
hafikli_yigido 05.06.2007, 13:13 yeni sezonda uefa hedefr olursa daha çok hırslanır ve gol kralı olur.
samet yıldız 05.06.2007, 13:22 mehmet yıldız bugün buradaysa tabiki bülent hoca sayesinde diğer hoca mehmete hiç görev vermiyordu mehmetide anlamıyordu bu yüzden bülent hocanında payı büyük mehmetin burralara gelişinde
ceza_tolga_rep 05.06.2007, 13:36 tebrik ediyorum vieri memmeti...............
tanju_58 05.06.2007, 14:27 Allah yardımcısı olsun.Kendine bi hedef koyması çok güzel.İnşallah hedefini başarır.
PRoFeSSioNaL 05.06.2007, 15:23 Kralın Kralı olacak hemde
.............
inşallah...................... .....................
Turan 59 05.06.2007, 15:59 SANA KRALLIĞIN,KRALI YAKIŞIR.MEHMET YILDIZ SEN BİZİM HER ŞEYİMİZSİN.
sinan-58 05.06.2007, 16:05 yakışır mehmete krallık .............................. ..........
Abdullah DuMaN 05.06.2007, 17:17 HERKEZ OLUYORDA O NEDEN OLMASIN TABİ OLABİLİR
sivas_kangallı 05.06.2007, 17:23 sivassporumuzun gururusun....helal be inş kral olursun.
saf.fet-02 05.06.2007, 17:31 OLABİLİR.GENÇ VE DAHA YOLU UZUN.GOL POZİSYONLARINI ES GEÇMİYOR.İNSALLAH OLUR.
yigido Atilla 05.06.2007, 17:48 Besiktas israrla Mehmet Yildizi istiyor kalacagina inanamiyorum 500 bin Euro teklif etmisler bu paraya satilmamali. Öyle bir Futbolcuyu Besiktas almaya kalksa 5 milyonu gözden cikarmalari gerekir Sivassporun Mehmet yildiz gibi bir Santraforu bedavaya vermemeli...Kalmasinda fayda var 1. sezon Sivasta kalirsa gercek bir Kral olur......
abdullah58 05.06.2007, 17:49 GIDERSE HAYIRLI OLSUN YOLUN ACIK OLSUN MEHMET KARDES
YALINIZ MEHMET KARDESIM 500 BIN EURO COK AZ SENIN DEGERIN 2 MILYONDAN ASAGI OLMAZ
BESIKTASIN ALDIGI OYUNCULARA VERDIGI PARAYA BAKARSAN SANA VERILEN TEKLIF KOMIK-KARDES SIVASTA KAL HUZURUN YERUINDE OLUR--KRAL OLURSUN
BEYPINARLI YIGIDO58
mermer yusuf 17.06.2007, 16:10 mehmet yıldız mehmet yıldız mehmet yıldız
http://www.trtube.com/izle.php?v=ocmieiytfr
BAŞARDIK 30.07.2007, 15:11 MEHMET YILDIZ GİTMİŞ OLABİLİR.AZ ÖNCE civan ÜYELİKLİ ARKADAŞ MİNİ SOHBETE YAZDI.SONRA GOALDA HASAN KABZE+KİRALIK OYUNCU OLARAK ANLAŞILMAK ÜZERE OLUNDUĞU YAZIYOR.
murtiii19 02.08.2007, 16:53 mehmet yıldız gidip yerine hasan kabze gelirse daha iyi olur....cünkü mehmet yıldız 3 büyüklerde oynayacak kapasitede bi ooyuncu...
semihkilic_58 02.08.2007, 17:31 mehmet yıldız süper bir futbolcu bülent hocayla yenıden dogdu diliyoruz kı kendını daha da gelıstırır ve sivasspora daha faydalı olurr
semihkilic_58 02.08.2007, 17:32 mehmet yıldız süper bir futbolcu bülent hocayla yenıden dogdu diliyoruz kı kendını daha da gelıstırır ve sivasspora daha faydalı olurr
BAŞARDIK 04.08.2007, 00:28 BJK Lİ KALECİ RUNJE SENİ UNUTMAZ.NE ÇAKTIN AMA 30 METREDEN KAFAYI MEHMET YILDIZIM.
BİR ANDA AKLIMA GELDİ YAZAYIM DEDİM BUNLARI.
İYİ GECELER
Ss--58--Ss 04.08.2007, 00:34 mehmet yıldızın bu sene basarılı olacagına ınanıyoruz
yigido Atilla 07.08.2007, 01:17 Bügün Lig tv de yayinlanan Spor programinda Fenerbahcenin Oynadigi Süperkupayi Yorumladilar. Fenerbahcenin Arti Eksikleri nelerdir. Programda Ismail Kartal,Cem Pamiroglu, Özcan Hoca. Konu Dönüp Dolanip Fenerbahceni Cok iyi bir Santrafora Gerek oldugunu Son haftalarda Devid in göstedigi performansdan Yönetimin kararsiz kaldigi ve Ziconun Tv de devid den yaralanacagini Bildirmesinden sonra , Ismail Kartalin Fenerbahcenin Avrupada Hic bosuna Santrafor aramaya gerek olmadigini ve fenerbahcenin Aradigi santraforun Sivassporlu Mehmet yildiz oldugunu acikladi. Mehmet yildizli Bir fenerbahcenin Santraforda hic bir problemi kalmayacagini Ve sahada Bitmek ve Tükenmek Bilmeyen bir Enerjisinin oldugunu,ileride pres yapan defansi yipratan süper bir futbolcu dedi Serkan Abiyle konustum ve Mehmet yildizin isinin bitirilmesi gerektigini söyledim dedi Mehmet yildiz Fenerbahceye alinirsa kezmanin takima daha faydali olacagini bildirdi. Devid le Kezmanin ayni stilde futbol oynadigi icin Fenerbahce ileride Top tutamiyor top saklayamiyor bu isi Türkiyede en iyi yapan futbolculardan birinin Mehmet yildiz oldugunu söyledi Fenerbahce Ve Sivassporun Dostlugu cok uzun yillara dayandigini ve kesinlikle bu isi bitirilmesi gerektigini bildirdi. Mehmet yildizin pesinde cok takimin oldugunu biliyorum dedi...!!!!!!!!!!!
hollywarnrvn 07.08.2007, 01:57 valla ne olursa olsun mehmet abiyi bu sene sivassporda görmek istiyoz. ben hiçbir klübe gitmesini istemiyom helede fenerbahçeye hiççç
Besyo_cu 07.08.2007, 02:01 İsmail KARTAL takımımızda emeği son derece fazla, bizi süper lige cıkaran değerli bir hocamızdır Mehmet YILDIZ lada calıştı olumlu referans vermesı cok güzel inş. sivas spora faydalı olacak bi karar alınır...
mesut_tncsvs 07.08.2007, 02:29 dün galatasaray dı bugün fenerbahçe yarında beşiktaş çıkar bir bakmışsın trabzona gitmiş :) :)
en az 2,500.000 milyon dolar bonservis bedeli konmalı
CÜSSKB-Aynur 27.08.2007, 12:47 Mükemmel bir fizik kuvveti, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle, Sivas ı ve bütün Türkiye yi kendisine hayran bırakmayı başardı.
Seninle gurur duyuyoruz Mehmet.
buraks58 27.08.2007, 12:59 gün geçtikçe performansı katlıyor.inşallah böyle devam eder.
izmirliyigido 27.08.2007, 13:00 Bir zamanlar benimle Anderson-Mehemt Yıldız kıyaslaması yapan ve Mehmet'i yerden yere vurup, Anderson gidince ağıtlar yakan ve bana ağır eleştiriler sunan bir kardeşim vardı. Acaba halen aynı fikirde mi? Soruyorum ona ve onun gibi düşünenlere Anderson Neredee? Gören duyan, bilen var mı? Mehmet Yıldız Türkiye'nin vizyonunda ve ve gündeminde de. Hani hatırlatayım dedim..
.
CÜSSKB-Aynur 28.08.2007, 13:52 Mehmet Yıldız ilk kez konuştu
Sivasspor'un başarılı oyuncusu Mehmet Yıldız, transferi konusndaki gelişmeleri değerlendirdi.28 Ağustos 2007 13:08F.Bahçe'nin geçen hafta oynadığı Sivasspor karşılaşmasının ardından transferini gündeme getirdiği öne Mehmet Yıldız, gelişmeleri değerlendirdi.
Sivasspon'un 26 yaşındaki forvet oyuncusu Mehmet Yıldız, “Fenerbahçe gibi büyük bir camiada oynamayı, her futbolcu ister“ dedi.
Transferiyle ilgili konuları gazetelerden takip etiğini söyleyen Mehmet Yıldız, “Transferim için 2 kulüp arasında görüşme olduğunu öğrendim. İki taraf için hayırlısı neyse o olsun“ diye konuştu. Şu anda tek hedefinin milli forma olduğunu söyleyen Mehmet Yıldız, “Benim hedefimde öncelikle milli takımda oynamak var. Kendi takımımda da başarılı olup Avrupa'ya da gitmeyi arzuluyorum“ dedi.
Fizik gücünün sırrını da anlatan Mehmet Yıldız, şöyle devam etti:
“Bendeki bu güç, doğuştan. Gidip ağırlık salonlarında ekstra bir çalışma yapmıyorum. Ekstra çalıştığım tek şey gol vuruşları. Antrenmandan sonra özel çalışma yapıyorum. Bazı futbolcular önce ağırlık salonunda çalışırlar, sonra da antrenmana çıkarlar. Ben hayatım boyunca antrenman dışında ağırlık çalışmadım.“ Mehmet Yıldız, sözlerini, “İlerde başka takıma transfer olursam hayatımda unutamayacağım tek kulüp Sivasspor'dur. Çünkü Sivasspor'u çok seviyorum. Ama 4 büyük kulüpte oynamak, her futbolcunun hayalidir“ dedi.
emresengul58 28.08.2007, 14:02 helal olsun mehmet yıldız...bu camianın da unutamayacağı nadir futbolculardansın..bu taraftarın kalbinde ayrı bir yerin var..nereye gidersen git her zaman arkandayız
altuntas58 28.08.2007, 14:33 Mehmet.yıldız sen sadece sivassporun değil. türkiyenin yıldızısın. allah bahtını acık etsin. yolun acık olsun.
CÜSSKB-Fettah 28.08.2007, 14:38 Öncelikle Sivas' ın ve Sivasspor'un hiçbir zaman unutmayacagı bir futbolcu, mehmet yıldız'ın hayalleri ne kadar gerceklesirse bizde o kadar seviniriz, çünkü o bizim vazgeçilmezimiz ve oynadıgı futbolla en zor anlarımızın gün ışıgı oldu.Allah gönlüne göre versin mehmedim.
jakobieen 28.08.2007, 14:45 “Bendeki bu güç, doğuştan. Gidip ağırlık salonlarında ekstra bir çalışma yapmıyorum. Ekstra çalıştığım tek şey gol vuruşları.
:)
ahh be memedim
...........
Dark Force 28.08.2007, 15:06 sivasın gururusun başka ne denebilirki yolun açık olsun...
yiğido mert 30.08.2007, 16:15 sivasın gol makinası bu adam ya bu ne fizik bu ne hırs bu ne güç adamdan topu almak için faul yapmak gerekiyor
htht1978 20.09.2007, 23:39 avrupa futbol oynayabilecek nadir türk futbolculardan biri
albina58 06.10.2007, 00:46 Milli takım aday kadrosu yine açıklandı.MEHMET YILDIZ,SİVASSPOR'umuz adına,bu göreve davet alarak,yine bizleri ziyadesi ile memnun etti.Takım oyunu içerisinde,kombine,boş alan yaratma,goller için servis yapma ve 90 dakika boyunca oyundan kopmayan,sisteme bağlı anlayışı Mehmet YILDIZ'ın meziyetleri.
Ancak,fatih TERİM'in yine yıldız'ı ilk onbire almayacağına inancım tamdır.Sadece üstüne planlar kurarak geldiği,haftalık performansa göre kadro belirlemesi,medyatik davranması bunların ötesinde de,star futbolcuları oynatarak,olası başarısızlık sonucunda şimdiden,kayıplar için kılıf arama mantelitesi,sadece ilk onbirde bulunmayan,M.YILDIZ kadar ülke futbolumuzada zarar vermektedir.Açık ve net bir dille milli takımımızın aldığı galibiyet bile memnun etmiyor,zira kıçının kılı ağarmış futbolcular,futboldan çok kirli ilişkileri olan futbolcularla gelen başarı bana saman alevini hatırlatıyor.
İnşallah TÜRK FUTBOLU geleceği için,fatih TERİM den kurtarır.
sivassporun göz bebegi
türkiyenin en iyi forvetlerinden
altuntas58 15.10.2007, 13:38 MEHMET YILDIZ oynadığı güzel futbol ile gönlümüze taht kuran yıldızımız bu hafta milli maca davet edildi inşallah yunanistan macında şans bulurda kendisini ispatlar hiç bir zaman standrtın altına düşmeyen futbol tekniği ile her gecen gün standartın üstüne cıkma başarısını gösteren MEHMET YILDIZ bizim en büyük kozlarımızdan birisi onunla gurur duyuyoruz
yigidolar06 18.10.2007, 19:57 milli takıma secipte oynatmayan zihniyet şimdi neyapacaksın mehmeti oynatmadın mehmet yıldızlaştı sende bittin türk milleti önünde
lebron james 18.10.2007, 20:37 Zaten iyi bir futbolcuydu ama sakkattı bu maçta tekrar sahalara döndü ve muhteşem bir şekildede döndü yani...Helal olsun Mehmet YILDIZ...
Gollere devam et
Bizleri Mutlu et
Helal Olsun sana
Vieri MEHMET.....
aynen katlıoyorum bu senenin gol kralı mehmet yıldız
ahmetcelik 18.10.2007, 20:54 Mehmetimizi Milli Takimda ilk 11 de görmek istiyoruz ....
Yigidolarin Kalbinde Ay yildizli Formayi giymek bir Onur ve Sereftir.
Milli Forma kimsenin Tekelinde olmamali.
Milli Formayi giyen Futbolcu Sahada Akilli ve Cevik bir Sporcu olmali.
Del Piero 19.10.2007, 18:47 helal olsun sana yiğido mehmet seni çok seviyoruz..
“Çok acılı günler geçiriyoruz, inşallah bu günler sona erer. Biz Pazartesi günü Manisaspor maçında Sivas halkı olarak tek yürek olduğumuzu gösterdik. Biz o gün statta şov yapmadık, duygularımızı paylaştık, Balili İsrailli ve o akşam biz bir İsrailliye Türk bayrağı sallattık.”
Ailede asker olan biri var mı?
“Evet var, şu an ortanca kardeşim İsrafil Yıldız, Kars’ta vatani görevini yapıyor, daha dört ayı var. Çok şükür onun bölgesinde herhangi bir terörist saldırı tehdidi yokmuş ama insan tedirgin oluyor, sadece kardeşim için değil, diğer bütün askerler de benim kardeşim hepsi için korkuyorum, onlara dua ediyorum. Allah hepsini korusun, inşallah. Kardeşim de Doğu Anadolu’da asker, şimdi onlar vatanı koruyor, yarın sıra bize gelecek, ben de bir gün askere gideceğim ve vatani görevimi yapacağım, vatanımı koruyacağım.”
Sivasspor ilk kez lider oldu. Neler söyleyeceksin?
“2 sene önce birinci lige çıkmış olan bir takımız ve kısa sürede istikrar yakalayarak, lider olduk. Gerçekten çok iyi oynuyoruz, istikrarlı oynuyoruz, çok disiplinli bir takımımız var, aslında takımda bireysel olarak baktığınız zaman büyük bir yıldız yok ama biz takım oyununu sahada çok iyi oynuyoruz bu sayede de başarılı oluyoruz. Gerek hocamız Bülent Uygun, gerek başkanımız ve gerek yönetimimiz bize her türlü desteği sağlıyor, biz de üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz.”
Liderlik ne kadar sürer sence?
“Bu hiç yaşamadığımız büyük bir mutluluk. Biz bu mutluluğu sonuna kadar yaşamak istiyoruz.”
Geçen sezon Manisaspor da lider olmuştu ancak daha sonra alt sıralara düşmüştü. Sizin de başınıza böyle bir şey gelir mi?
“Hayır gelmez, biz Manisaspor gibi olmayız. Çünkü biz istikrarlı oynuyoruz onlar geçen sene çok atıp çok gol yiyen bir takımdı biz öyle değiliz.”
Bülent Uygun “şampiyon olmak isteyen Ocak ayında Mehmet Yıldız’ı alsın” diye bir açıklama yaptı. Ayrılacak mısın devre arasında?
“Hayır ayrılmak istemiyorum, ancak sezon sonu giderim diye düşünüyorum. Tabi kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğim.”
Hangi takım gönlünden geçiyor?
“Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, kulübümle görüşerek beni istedi, transferin son günü ise Trabzonspor ile bizzat ben kendim görüştüm ancak şartlarda anlaşamadık. Önümüzdeki yıl hangi büyük kulüpte oynarım bilmiyorum ama büyük ihtimal Sivas’tan ayrılacağım, hayırlısı olsun.”
Tümspor
ofgurleyuk78 27.10.2007, 13:47 Sana da hayırlı olsun Yldız' ım. İnşallah gittiğin takımda da başarılı olursun.
byn_alemdar 27.10.2007, 15:51 mehmet abı Allah yolunu herdaım acık etsın senı cok sevıyoruz
altuntas58 27.10.2007, 16:24 Mehmey yıldız yapmış olduğun basın acıklamalrından dolayı sizi tebrik ederim ayrıca NTV de yine taktir edilecek sözler söylemen bizleri fazlasıyla mutlu etti çok teşekkür ederim allah kalbine göre versin sivasspora bağlılığın yine bize gurur veriyor seni hepimiz çok seviyoruz
edebiyatisyen 10.11.2007, 09:47 Beşiktaş'ın PAF takımıyla çıkma kararından vazgeçmesine sevindiklerini belirten Yıldız, "Liverpool mağlubiyetine gerçekten çok üzüldüm. İyi ki Beşiktaş normal kadrosuyla çıkıyor. Çünkü maç sırasında motivasyon eksikliği yaşayabilirdik." dedi.
Sivasspor'da Bülent Uygun'la parlayan Mehmet Yıldız, Beşiktaş maçının çok zor geçeceğini ifade etti.
Turkcell Süper Ligi'nin flaş takımlarından Sivas-spor, bu sezon oynadığı futbolla göz dolduruyor. 38 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkan Yiğidolar, ilk sezonunda 43 puanla ligi 8. sırada, ikinci sezonunda da 48 puanla 7. sırada bitirdi. Şu an ise 11 hafta geride kaldı ve Kırmızı-Beyazlı ekip, Bülent Uygun'un teknik patronluğunda 25 puanla ligin zirvesine ortak oldu. Aynı puana sahip G.Saray'ın ardından averajla ikinci sırada bulunan Sivasspor, evinde oynadığı 6 karşılaşmanın tamamını kazandı. Ligde en fazla galibiyet alan takım olma özelliğini de elinde bulunduran Yiğidolar, bugüne kadar sadece F.Bahçe ve Konyaspor'a yenildi. Hiç kuşku yok ki bu başarıda en büyük pay sahiplerinden birisi golcü oyuncu Mehmet Yıldız. İki defa Fatih Terim tarafından Milli Takım kampına çağrılan milli futbolcunun, gol attığı hiçbir maçta Sivasspor, yenilgi yüzü görmedi. Bu maçlardan sadece Ankaragücü maçında berabere kaldı. Takım kaptanı Mehmet Yıldız, oynadığı maçlarda 5 kez rakip fileleri havalandırırken 5 de asist yaptı. Zaman'a konuşan Mehmet Yıldız, bugün İnönü'de karşılaşacakları Beşiktaş'ın PAF takımıyla sahaya çıkma tartışmalarından Sivas'taki bilinmeyen sırlarına kadar birçok konuya açıklık getirdi.
Mehmet Yıldız ve arkadaşları, Beşiktaş'ın İnönü'deki maça PAF takımla çıkma kararından sonra hayli gerilmişler. Liverpool mağlubiyetinden sonra Siyah-Beyazlıların as kadroyla çıkma kararı ise en çok Mehmet Yıldız'ı sevindirmiş. PAF takıma motive olmalarının zor olduğuna değinen Yıldız, "PAF takım bizim için dezavantaj olabilirdi. Çünkü maç sırasında motivasyon eksikliği yaşayabilirdik. Futbolcular rakibi hafife alarak hata yapabilirdi." diye konuştu. Hakem hatalarının her takıma karşı yapıldığını vurgulayan başarılı futbolcu, bu konuda zaman zaman kendilerinin de mağdur edildiğini söyledi. Yıldız futbolcu, "Zaten, Beşiktaş'ın PAF'larla oynayacağına ihtimal vermiyorduk. Biz hazırlığımızı en iyi takımla oynayacak şekilde yaptık. Ayrıca, Siyah-Beyazlı ekibin Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'a 8-0 yenilmesine çok üzüldük.'' diye konuştu.
Sivasspor'un başarısının tesadüfi olmadığını vurgulayan Yıldız, bunun sonucu olarak zirveye ortak olduklarını; ancak burada kalıcı olmanın daha da zor olduğunu ifade etti. Aynı puandaki Galatasaray ile birinciliği paylaşmanın kendilerini ayrıca motive ettiğini dile getiren başarılı futbolcu, "Amacımız şampiyon olmak değil. Çünkü şampiyonluğu konuşmak bizim için henüz çok erken." dedi. Takım içinde İsrailli futbolcu Balili ile çok iyi anlaştıklarını söyleyen Mehmet Yıldız, bu uyumun saha içinde birbirinin düşüncesini okuyabilmekten kaynaklandığını belirtti. Sivas-spor'un tam bir aile olduğunun da altını çizen Yıldız, takımda tek başına yıldız futbolcu bulunmadığını ifade etti. Milli futbolcu, Teknik Direktör Bülent Uygun'un da eski futbolcu olmasının takıma artı avantaj sağladığını vurgulayarak, "Bülent hoca futbolcularla arkadaş olabiliyor. Bu da bizim aile olmamızı ve beraberinde başarıyı yakalamamızı sağlıyor." şeklinde konuştu.
Pecze devam etseydi takımdan ayrılacaktım
Teknik Direktör Bülent Uygun ile yeniden doğduğunu belirten Mehmet Yıldız, geçen sezonki Carol Pecze dönemine ait bir sırrını da açıkladı. Werner Lorant dahil yabancı hocaların kendisine yeterince şans tanımadığını anlatan Yıldız, "Geçen sezon Karol Pecze takımın başında devam etseydi, ikinci yarıda takımdan ayrılacaktım." dedi. Yabancı hocalara tanınan toleransın Türk hocalara da sağlanması halinde Türkiye'ye yabancı teknik adamın gelmeyeceğini savunan Mehmet Yıldız, Bülent Uygun, Ertuğrul Sağlam, Tolunay Kafkas ve Bülent Korkmaz gibi faal teknik adamları örnek gösterdi. Futbolcuların, arada tercüman olmadan direkt hocayla diyalog kurmasının önemine değinen golcü futbolcu, bu nedenle Türk teknik direktörlerin tercih edilmesi gerektiğini söyledi.
Yedek kalacağım bir takıma gitmem
Attığı ve attırdığı gollerle göz dolduran Mehmet Yıldız, Fenerbahçe ve Trabzonspor başta olmak üzere çok sayıda kulübün transfer listesine girdi. Devre arasında kendisini transfer etmek isteyen kulüplere mesaj gönderen golcü futbolcu, "Sivasspor'u ikna edenler beni de ikna etmeli. Sivasspor'da mutluyum. Benim için para her şey değil. Büyük takımlarda oynamak isterim ama yedek kalacağım bir takıma da gitmem. Sezon başında Trabzonspor ile kulübüm her konuda anlaştığı halde ben oraya gitmek istemedim. Takımın bulunduğu konum, futbolcular arasındaki arkadaşlık ve oynatılıp oynatılmayacağıma bakarım." açıklamasını yaptı.
(Zaman)
CÜSSKB-Aynur 10.11.2007, 23:50 Bence, Bu maçın Yıldızı Mehmet YILDIZ dı.
Herkesin takdirini kazandı seninle durur duyuyoruz Mehmet;)
yigidolar06 11.11.2007, 00:14 SONUNDA FORMAYI BANA YOLLUYACAN VEDE TAKIM ARKADAŞLARININ İMZASISLA İŞTE OKADAR SENİ SEVİYORUZ HELEAL SANA
serhatcan 11.11.2007, 00:20 YAWW BU ADAM TÜRKİYENİN EN BÜYÜK FUTBOLCUSU. AKSİNİ DÜŞÜNENİN AKLINDAN ŞÜPHE DUYAR LİMON SIKARIM
yusuf_yusuf 11.11.2007, 00:45 mehmet abı bu maç ta gol atamadın olsun canın saolsun ya basarılarının devamı gelır inş
MEHMET BIRAZ AYAKTA DURABİLSEYDI BESIKTAS YINE SEKISTAS OLURDU. AMA OLSUN YİNEDE OYNADIGI OYUNDAN DOLAYI TEBRIK EDERIM.
edebiyatisyen 11.11.2007, 12:59 Kartal’ın yeni 'Yıldız'ı Mehmet
Kadrosunu güçlendirmek için şimdiden harekete geçen Beşiktaş’ın yeni rotası Sivaslı Mehmet Yıldız... Beşiktaş Yönetimi, Sivas’ın golcüsü için Mehmet Yozgatlı + İbrahim Akın + 500 bin dolar teklif etti.
Kırmızı-Beyazlılar düşünmek için süre istediler.
Kartal’ın patronu Yıldırım Demirören’in geçen hafta Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Demirören, Sivaslılar’a golcü futbolcuya karşılık, İbrahim Akın+Mehmet Yozgatlı ve ayrıca 500 bin dolar da para teklif etti.
Bu futbolcunun bonservisini 6 milyon euro olarak belirleyen Sivaslılar süre istedi. Mehmet Yıldız ise transferiyle ilgili olarak, ‘Ben Sivas’ta mutluyum. Ama kulübümün menfaatine olursa başka bir kulübe gidebilirim’ dedi.
Affan Keçeci maça gelmedi
Fenerbahçe derbisinin ardından Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in istifaya çağırdığı Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci dünkü maçı izlemedi. Normalde Kartal’ın tüm maçlarını izleyen Siyah-Beyazlılar’ın eski yöneticisi, tepkilerden çekindiği için stada gelmedi.
Sen git de sevin golü ben atarım
SİVAS’IN ilk golü öncesi ilginç bir diyalog yaşandı... Kazanılan serbest vuruşta savunmadan gelen Murat, atışı kullanmak istedi... Ancak Mohamed Ali, ‘Sen git sevin. Ben golü atarım’ dedi... Nitekim tecrübeli futbolcunun nefis vuruşunda top beraberlik golü olarak ağlara gitti...
Star gazetesi
edebiyatisyen 11.11.2007, 13:00 ALİM mi oldun muhammedim :D:D:D:D:D:D
cenk5821 11.11.2007, 13:00 kardes bu konuyu onceden actim ben:D
İ_N_F_İ_A_L 11.11.2007, 13:02 SİVAS’IN ilk golü öncesi ilginç bir diyalog yaşandı... Kazanılan serbest vuruşta savunmadan gelen Murat, atışı kullanmak istedi... Ancak Mohamed Ali, ‘Sen git sevin. Ben golü atarım’ dedi... Nitekim tecrübeli futbolcunun nefis vuruşunda top beraberlik golü olarak ağlara gitti...
Star gazetesibunun bi benzeride oftaş maçında oldu.m.alinin kullanacağı serbest atışa murat abı ben kullanıyım diyerek topun başına geçer ve 30 metreden kaleye gönderir.
altuntas58 11.11.2007, 13:07 Sivassporumuzun en önemli futbolcularından biriside mohammed ali duran toplara ve gol yollarında usta vuruşlarla gol atan klas bir futbolcu siavassporun böyle bir futbolcuya sahip olması büyük bir şanstır diye düşünüyorum
wanted58 11.11.2007, 13:11 yav gardaş bu takım öle ya da böle şampiyonluğa oynuyo bunu kabullenmemiz kabullendirmemeiz biraz zor ama bu gerçek gibi ee durum böle güzelken takımın maradonası hiçbiyere gidemez 3 ay daha sabredin be abi nolurr mehmet yıldız gitmesin arkadaşlar bi kampanya başlatalım yoksa yolun sonu görünüyorr kral mehmet yolcuu
Yigido_Burak 11.11.2007, 13:11 Mehmet Yıldız Sivas Sporumuzun 4. Yıldızı Dünde Gayet Güzel oynadı GoL atamasada Takıma Cok Büyük KAtkısı Var Yıldızımızsın MEHMET YILDIZ
altuntas58 11.11.2007, 13:14 Mehmet yıldız dün macı cevirip takımı istediği gibi adeta bir orkestra şefigibi yönetti kaptanımıza başarılat dilerim
mehmet yıldız süper bir oyuncu bence ligin en süper forveti
Dün akşam zemin MeHMeT YıLDıZ ı çok etkiledi yoksa daha iyi işler yapacaktı..ayrıca takımımızda Gurbanov uda çok beğendim çok güzel paslar veriyor..Oyuna sonradan girmesine rağmen çok etkili oldu.
BabaHoroz 11.11.2007, 23:00 Soy ismi gibi tam bir Yıldız
Sonunda milli takıma çağırmayı akıl edebildi Fatih Terim.
semihkilic_58 15.11.2007, 12:50 Süper Lig'de zirveyi zorlayan Sivasspor'un etkili ismi Mehmet Yıldız'ın aklında İstanbul var! Yetenekli futbolcunun Sabah gazetesinin 15 Kasım Perşembe günkü baskısında yer alan röportajı şu şekilde;
Sezon başından beri rakip filelere 5 gol gönderen ve yüksek performansıyla dikkat çeken Mehmet Yıldız, muhabirimiz Fehmi Özgüler'in sorularını içtenlikle yanıtladı. Ligin en formda oyuncularından bir tanesi olarak teklifler aldığını ve ara transferde İstanbul'un yolunu tutacağını söyleyen Yıldız, "Öncelikli hedefim Sivasspor ile başarıya ulaşmak. Ardından Milli Takım forması altında gollerimi sıralamak ve üç büyük takımdan birisine transfer olmak istiyorum. Teklifler aldım. Fakat takım ismi vermem sakıncalı olur" dedi.
'HOCAMIZ BİZE BABA GİBİ DAVRANDI'
Sivasspor formasını giymekten çok mutlu olduğunu belirten Yıldız, "Ara transferde İstanbul'un yolunu tutacağım. Bunu yaparken hem Sivasspor, hem de kendi menfaatlerim ön planda olacak. Gideceğim takımda şampiyonluk yaşamak istiyorum" diye konuştu. Bülent Uygun'un göreve gelmesinden sonra gerçek kimliğini bulduğunu ve Sivas'ın bugünkü başarısınd a büyük katkı sağladığını söyleyen Yıldız, "Takımımızda hakim olan arkadaşlık havası başarımızda büyük rol oynadı. Bülent Uygun ile uzun yıllardır beraberiz. Onunla çalışmak bizim için çok önemli. Bize özgüven aşıladı. Hoca gibi değil, bir baba gibi davrandı" dedi.
'ŞANS BULURSAM AFFETMEM'
Milli takım kadrosuna seçildiği için çok mulu olduğunu söyleyen yıldız oyuncu, "Önümüzdeki Norveç ve Bosna Hersek maçları bizim için çok büyük önem taşıyor. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Eğer forma şansı bulursam gol atacağıma inanıyorum" ifadesini kullandı. Yıldız, gol vuruşlarında Bülent Uygun'un verdiği program doğrultusunda daha etkili hale geldiğini ve her çalışma sonunda yarım saat şut çalışması yaparak daha başarılı olduğunu söyledi.
'ALAN SHEARER'A BENZİYORUM'
Yıldız, İngiltere'nin en iyi oyuncularından biri olan Rooney'e benzetilmesi konusunda ise, "Bu benzetmelerden hoşlanıyorum. Ben kendime İngilizler'in efsane futbolcusu Alan Shearer'ı örnek aldım. Ve ona benzediğimi düşünüyorum" dedi. Bugüne dek ligde attığı gollerin yanısıra beş gol attırdığını ifade eden Mehmet Yıldız, "Çok kolay adam geçiyorum. Rakiplerimle savaşmaya ve boğuşmaya bayılıyorum. Gol atmamın yanında asist yapma özelliğim de bulunuyor" diye konuştu.
Bence çok iyi futbol oynuyan ve takımına sayipçıkan bir oyuncu ben burdan onu kutluyorum...
altuntas58 16.11.2007, 14:34 MEHMET YILDIZ tam bir beyefendi futbolcu önrnek davranışlarıyla takıma renk katan kaptanımız şimdilerde her takımın kendi kadrosunda görmek istediği bir futbolcu grafiği ciziyor onunla gurur duyuyorum
yigidolar06 18.11.2007, 11:01 anlamiyorum ya ben farkli bi mehmet izledim yada siz
söyleyinsene tesadüf kalecoinin büyük hatasindan bi gol atti
baska olumlu neyini gördünüz
diyelimki kaleci o hatayi yapmadi gol olmadi
üstelikte mehmet bu kacirdiklarininda kacirdi
o zaman ne olacakti
inanin onun yerinde baskasi olsaydien az bes gol atardi bu macta ve tarihe gecerdi
FUTBOLDAN BU KADAR ANLIYOZ DEĞERLERİMİZE SAHİP OLMUYORUZ. ŞİMDİ SATILMASI GÜNDEMDE MERAK ETTİM SATILSINMI MEHMET YILDIZ
Abdullah DuMaN 18.11.2007, 11:21 TERİM GÖRMEZ BUNLARI O HAKANIN DERDİNDE
58_sivas_1987 18.11.2007, 11:38 zaten göremedi gene madem oynatmayacaksın neden alıyorsun milli takıma bi şans ver mehmet yıldıza
yigidolar06 18.11.2007, 14:41 ben şimdi değil onun ilk maçını izlediğimde anlamıştım zaten nasıl bir topçu olduğunu kafanı yorma..
m.yıldız 2.lig topçusu..
son olarak ahhhh m.yıldız ahhhhhkıvır kıvıra bilirsen kimdaha iyi kıvırıyor belli oluyor
TracyMcGrady58 18.11.2007, 14:45 Gollere devam et
Bizleri mutlu et
Helal olsun sana
Vieri Mehmet Vieri Mehmet
Gollerin ve basarinin devamini dilerim
yigidolar06 18.11.2007, 15:24 Milli takım seçicileri görür herhalde.MİLLİ TAKIM HOCASI FATİH TERİM SENİN BAŞINI YİYECEK BU MEHMET DÜN İZLEDİK VEDE OYNAMAYAN SİVASSPORLU TOPCULARIN YERLERİNDE OYNAYANLARIDA GÖRDÜK. ONLARI OYNATMADIN DA ELİNE NE GEÇTİ
yha bide milli takımda kendini gösterse ne gzl olurdu dimi
çok başarılı bir oyuncu gelecegi aydınlık olan bir oyuncu
B A ş A R I L A R
EyüphanAydın 18.11.2007, 19:00 VALLA MİLLİ MAÇTA SEMİH ŞENTÜRK YERİNE TABİKİDE M.YILDIZ oynamalıydı..
Sanma14LuYarasi 11.12.2007, 18:17 Selamlar herkese.
Mehmet Yıldız bence fenerbahce de semih'in yerine forvet oynayabilecek kapsitede bir oyuncu semihten üstün bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ama sivasspordan gitmesini asla istemem daha o bize cok lazım. yolu açık olsun umarım milli takımımızında vazgeçilmez forveti olur.
caddeligenç66 18.12.2007, 21:41 mehmet yıldıza hemşerimize başarılar...
albina58 18.12.2007, 22:25 Futbol-futbolcu oynandığı ve oynadığı zaman zevk alır-alınır.
Birde uyum,gereklilik ölçütü olması gerek.Ne kadar pahalı,yıldızlaşmış futbolcular olursa olsun oynadığı takımda sisteme uyması gerekmektedir.
Mesela,Servet ÇETİN oynadığı kulüblerde bence uyum sorunu var dahası ya sisteme ayak uyduramıyor yada yetersiz kalıyor,SİVASSPOR'da oynarken hem takıma,hemde sisteme adapte olmuşdu.Nihayetinde oynadığında hem kendisi hemde takım zevk alıyor,hedefe ulaşıyordu.
Buna benzer bir çok örnek varken,Mehmet YILDIZ'ın öncelikle gideceği takımda huzursuz bir şekilde takımına adapte olarak göze hoş gelen futbol sergilemesini temenni ederim.Herşeyden önce futbolcu yapısı orantısında takım sistemine uygun olması gerekmektedir,yoksa hem kendisi hemde oynadığı takım yıpranır.
Dahada önemlisi,SİVASSPOR'da oynarken,mehmet YILDIZ bir İDOL olmuşdu,umarım bu istikrarını kaybetmez.
Bülent Uygun: "Mehmet Yıldız'ı Satmazsak Şampiyon Oluruz"
Gençlerbirliği karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını ifade eden Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, devre arasında Mehmet Yıldız'ı satmazlarsa şampiyon olabileceklerini söyledi.
Gençlerbirliği karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını ifade eden Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, devre arasında Mehmet Yıldız'ı satmazlarsa şampiyon olabileceklerini söyledi.
Turkcell Süper Ligi'nin 17. haftasında Gençlerbirliği'ni konuk eden Sivasspor, Mehmet Yıldız'ın ayağından kazandığı 2 golle maçı 2-0 kazanmasını bildi. Bu sonuçla Sivas, bu sezon kendi evinde hiç puan kaybetmeyen takım olma özelliğini de sürdürdü. Maç sonrası bir açıklama yapan Sivasspor teknik patronu Uygun, galibiyetten dolayı futbolcularını tebrik etti.
Gençlerbirliği'nin puan olarak hak etmediği bir konumda bulunduğunu belirten Uygun, sahada oldukça çetin bir mücadele geçtiğini ve gülen tarafın kendileri olduğunu ifade etti. Uygun, "500. resmi maçımızı kazandık. Puan olarak bulunduğu yeri haketmeyen Gençlerbirliği'ni iyi etüt ettik. Maçta 10 kişi kalmamıza rağmen daha iyi oynayan ve maçı isteyen taraf olduk. Kazandığımız için futbolcularımı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.
Sivasspor'un kısıtlı imkanlarına rağmen çok başarılı bir ilk yarı geçirdiğini vurgulayan teknik adam, futbolcularına sahip çıkılmasını istedi. Uygun, "Kısıtlı bütçemizle bu takımı buralara getirdik. Artık bu futbolculara sahip çıkmanın zamanı geldi. Sadece Başkan Mecnun Otyakmaz, yönetim kurulu, Vali Veysel Dalmaz, Belediye Başkanı Sami Aydın ve Bakanımız Abdullatif Şener'in katkılarıyla bu takımdan beklenen yerine getirilemez." dedi.
Devran'ın kırmızı kart pozisyonuyla ilgili olarak da Uygun, devre arasında bu konuyu hakeme sorduğunu dile getirdi. Maçın orta hakemi Fırat Aydınus'un iyi niyetli bir maç yönettiğini belirten Uygun, kendisi dahil birçok kişinin hakemleri yıpratan açıklamalar yaptığını kaydetti. Bundan dolayı hakemlerden özür dileyen Uygun, maaş, prim ve sendikasıyla hakemliğe yeni bir statü kazandırılması gerektiğini vurguladı.
Devre arasında Mehmet Yıldız'ın satılıp satılmayacağı konusunda da Bülent Uygun, golcü futbolcu Yıldız'ı kulübün borçlarını ödemek için satmak istediklerini söyledi. Bu futbolcunun takım için çok önemli olduğunu belirten Uygun, O'nun takımın başarısında en büyük paya sahip futbolculardan olduğunu dile getirdi. Uygun, şunları söyledi:
"Parayı bastıran Mehmet Yıldız'ı alır. Ben iddia ediyorum Mehmet gibi bir futbolcu yok. Çok bilenler çok anlatıyor. Çok konuştukları için de bişeyden anladıkları yok. Mehmet, bugün attığı gollerle de ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu gösterdi. O'nu satmazsak, 'şampiyon olmayacağız' diyordum ya, işte o sözümü kaldırır 'sezon sonunda sampiyon olacağız.' derim."
- Bülent Korkmaz: ''SİVASSPOR'U ALKIŞLIYORUM'' -
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bülent Korkmaz da Sivasspor'un elde ettiği başarıyı alkışladığını söyledi. Kendi takımıyla ilgili bir değerlendirmede bulunmayan Korkmaz, "Sivasspor'u tebrik ediyorum. Maçı daha çok onlar istedi. Eksik kalmalarına rağmen iyi mücadele ederek kazandılar. Kendilerine başarılar diliyorum." dedi.
- GALİBİYET SAKAT FUTBOLCULARA ARMAĞAN EDİLDİ -
Sivassporlu futbolcular, ilk yarının son haftasında aldıkları Gençlerbirliği galibiyetini sakat oldukları için takımdaki yerlerini alamayan futbolculara armağan ettiler. Maç sonrası basının kaşısına geçen Musa Aydın, Sezer ve Gurbanov, "Galibiyeti uzun süredir sakat olan Petkoviç, Yasir, Gökhan, Balili ve Sedat'a hediye ediyoruz." dediler.
Soğuk hava nedeniyle Gençlerbirliği karşısında zorlandıklarını da belirten futbolcular, galip geldikleri için mutlu olduklarını ve aynı başarıyı ikinci yarıda da göstermek istediklerini ifade ettiler.
- TAKIMA TAKVİYE YAPACAĞIZ -
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, devre arasında takıma takviye futbolcu alacaklarını söyledi. İsim vermeyen Otyakmaz, sakatlıklar nedeniyle takımın omurgasının çöktüğünü ifade etti.
Gençlerbirliği maçında futbolcularının insan üstü bir performans gösterdiğini anlatan Otyakmaz, "Gençlerbirliği gibi şiddetle puana ihtiyaç duyan bir takıma pozisyon vermeden kazandığımız için futbolcularımla gurur duyuyorum. Devre arasında bütçemiz oranında takıma takviye yapmayı düşünüyoruz. Biliyorsunuz sakatlıklar nedeniyle takımın omurgası çöktü." dedi.
Mehmet Yıldız, Hayrettin ve diğer futbolcular için transfer tekliflerine açık olduklarını da dile getiren Başkan Mecnun Otyakmaz, şunları söyledi:
"İlk yarı sona erdi. Bundan sonra tekliflere açığız. Eğer bizi tatmin edecek bir teklif alırsak Mehmet Yıldız'ı verebiliriz. Biz onunla çalışmaktan mutluyuz. Sözleşmesi önümüzdeki yılın sonuna kadar devam ediyor. Ancak İyi bir teklif gelmezse, Mehmet takımın en büyük kozu onu kimseye vermeyi düşünmeyiz." (Cihan Haber Ajansı) 23.12.2007 20:04 [
gizemliömerr 27.12.2007, 16:15 Mehmet yıldız video
http://www.youtube.com/watch?v=XMhxVFEalqM&NR=1
sitene ekle:
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XMhxVFEalqM&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/XMhxVFEalqM&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
ama gidicek sanki mehmet yıldız gitmesini istemem en azından gidecekse yurt dısına gitmli türkiyede sivasa karsı oynamasın isterim ben
yigidolar06 28.12.2007, 10:41 ah keske sastsalarmis
bu mehmeti hemen satmak lazimFUTBOLDAN FUTBOLCUDAN ANLAYIŞIN BU KADAR
GLoBe-Y-Gençlik 28.12.2007, 12:13 Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını lider olan tamamlayan Sivasspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız, sezonun ilk yarısında ortaya koyduğu performansla birçok kulübün transfer listesine girdi.
Lider Sivasspor'da, güçlü fiziği, hava toplarındaki hakimiyeti, forvet özelliği ve mücadeleci futboluyla dikkat çeken Mehmet Yıldız, attığı gollerin yanı sıra rakip savunmalara uyguladığı presle de takımının başarısında büyük rol oynadı.
Ortaya koyduğu performansla (A) Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in de beğenisini kazanan ve Milli Takım kadrosuna alınan Yıldız, bu performansı ile aralarında büyük kulüplerin de bulunduğu birçok takımın transfer listesine girdi.
UYGUN'UN FORVETTE VAZGEÇEMEDİĞİ İSİM
Galatasaray başta olmak üzere birçok kulübün transfer etmek istediği, transferin gözde ismi olan 26 yaşındaki golcü Mehmet Yıldız, sezonun ilk yarısında teknik direktör Bülent Uygun'un forvette vazgeçemediği en önemli isim.
Güçlü fiziği ve enerjisiyle maç boyunca rakip takımların savunmalarına pres yapan, rakip savunmanın dengesini bozan, Sivasspor'un gol yollarındaki en önemli silahı Mehmet Yıldız, ilk yarıdaki performansı ile göz doldurdu.
YILDIZ'IN İLK YARI KARNESİ
Forvet hattında Pini Felix Balili, Muhammed Ali Kurtuluş ve Musa Aydın ile iyi bir uyum sağlayan Mehmet Yıldız, ilk yarıdaki 17 maçın 16'sında ilk 11'de şans buldu.
İlk 11'de şans bulduğu 16 maçta 1416 dakika sahada kalarak takımın en istikrarlı futbolcularından biri olan Yıldız, forma giydiği karşılaşmalarda 1'i penaltıdan olmak üzere 7 gole imza atarken, 2 kez sarı kartla cezalandırıldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor, Bursaspor, Ankaragücü ve Kasımpaşa maçlarında 1'er kez, Gençlerbirliği karşılaşmasında ise 2 kez meşin yuvarlağı ağlara gönderen Mehmet, Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında 1'er kez sarı kartla cezalandırıldı.
Daha çok sağ ayağını kullanan ve 1 kafa golü bulunan Mehmet, gol atmasının yanı sıra forvet hattında oynayan takım arkadaşları Muhammed Ali Kurtuluş, Musa Aydın, Pini Felix Balili'ye de gol asistleri verdi.
KULÜBÜN ÜMİDİ
Maddi sıkıntılara, dar kadro yapısına rağmen zirve mücadelesi veren, ilk yarı sonunda Beşiktaş'ın 3, Galatasaray'ın 1 puan önünde, aynı puana sahip olduğu Fenerbahçe'yi averajla geçerek ligin zirvesinde yer alan Sivasspor'un yönetimi, en önemli silahları olan Mehmet Yıldız'a gelen transfer teklifleri karşısında ikilemde kalıyor.
Ligin ikinci yarısında kadroya takviyeler yaparak zirvedeki yoluna emin adımlarla devam etmek isteyen ve zirve yolunda Mehmet Yıldız gibi önemli bir golcüye ihtiyaç duyan Sivasspor, ekonomik sorunlarını çözemediği takdirde, golcüsü Mehmet'i transfer etmek isteyen kulüplerden biri ile anlaşmayı planlıyor.
MEHMET'İN TRANSFERİ YARDIM KAMPANYASININ SONUCUNA BAĞLI
Kaleci Michael Petkoviç, golcü Pini Felix Balili, savunmanın bel kemiği olan milli oyuncu Sedat Bayrak, orta sahanın önemli ismi olan Yasir Elmacı'nın sakatlıkları ve Gine milli takımının oyuncuları olan Mamadou Diallo ve Konfory Sylla'nın Afrika Uluslar Kupası'na katılacak olan milli takımlarının kadrolarına çağrılması nedeniyle takımın ikinci yarıda kadro sıkıntısı yaşayacağını düşünen, bu nedenlerle ikinci yarıda kadroya takviyeler yapmak için kolları sıvayan Sivasspor yönetimi, gerekli maddi desteği bulması halinde Mehmet'i kadroda tutmayı düşünüyor.
Tekliflere rağmen Mehmet'i vermemekte direnen Sivasspor yönetimi, Valilik, belediye, sivil toplum örgütleri ve Sivaslı işadamlarınca Sivasspor'a destek amacıyla başlatılan kampanyalarda istenilen sonucun alınması durumunda Mehmet'i kadroda tutup, gerekli mevkilere transfer yaparak yoluna devam etmeyi planlıyor.
TARAFTARLAR KALMASINI İSTİYOR
Takımları Sivasspor'un ligin zirvesinde yer almasının mutluluğunu ve gururunu yaşayan taraftarların büyük bir bölümü de, golcü oyuncu Mehmet'in takımda kalmasını istiyor.
Sivasspor taraftar sitelerinde Mehmet'in takımda kalması ile ilgili mail ve mesajlar yer alırken, Sivaslı taraftarlar Mehmet Yıldız'ın transferi ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor.
Sivasspor'un liderliğinin yanı sıra Mehmet Yıldız'ın transfer haberleri Sivas kamuoyunda en çok konuşulan konulardan birisi olurken, herkes Mehmet'in takımda kalıp kalmayacağını merak ediyor.
Sivassspor'u ligin zirvesine taşıyan teknik direktör olarak tarihe geçen Bülent Uygun'un, “Mehmet Yıldız'ı alan takım şampiyon olur” sözleri ile çok önemli bir forvet olduğunu belirttiği Mehmet'in 31 Mayıs 2009'a kadar Sivasspor ile sözleşmesi bulunuyor.
yigidomustafa58 28.12.2007, 16:15 İşte Mehmet Yıldız'ın Karnesi
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_ga_Mehmet_Yi ldiz006.jpg
Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını lider olan tamamlayan Sivasspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız, ilk 17 haftada ortaya koyduğu performansla birçok kulübün transfer listesine girdi.
Lider Sivasspor'da, güçlü fiziği, hava toplarındaki hakimiyeti, forvet özelliği ve mücadeleci futboluyla dikkat çeken Mehmet Yıldız, attığı gollerin yanı sıra rakip savunmalara uyguladığı presle de takımının başarısında büyük rol oynadı. Ortaya koyduğu performansla (A) Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in de beğenisini kazanan ve Milli Takım kadrosuna alınan Yıldız, bu performansı ile aralarında büyük kulüplerin de bulunduğu birçok takımın transfer listesine girdi.
UYGUN'UN FORVETTE VAZGEÇEMEDİĞİ İSİM
Galatasaray başta olmak üzere birçok kulübün transfer etmek istediği, transferin gözde ismi olan 26 yaşındaki golcü Mehmet Yıldız, sezonun ilk yarısında teknik direktör Bülent Uygun'un forvette vazgeçemediği en önemli isim. Güçlü fiziği ve enerjisiyle maç boyunca rakip takımların savunmalarına pres yapan, rakip savunmanın dengesini bozan, Sivasspor'un gol yollarındaki en önemli silahı Mehmet Yıldız, ilk yarıdaki performansı ile göz doldurdu.
YILDIZ'IN İLK YARI KARNESİ
Forvet hattında Pini Felix Balili, Muhammed Ali Kurtuluş ve Musa Aydın ile iyi bir uyum sağlayan Mehmet Yıldız, ilk yarıdaki 17 maçın 16'sında ilk 11'de şans buldu. İlk 11'de şans bulduğu 16 maçta 1416 dakika sahada kalarak takımın en istikrarlı futbolcularından biri olan Yıldız, forma giydiği karşılaşmalarda 1'i penaltıdan olmak üzere 7 gole imza atarken, 2 kez sarı kartla cezalandırıldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor, Bursaspor, Ankaragücü ve Kasımpaşa maçlarında 1'er kez, Gençlerbirliği karşılaşmasında ise 2 kez meşin yuvarlağı ağlara gönderen Mehmet, Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında 1'er kez sarı kartla cezalandırıldı.
Daha çok sağ ayağını kullanan ve 1 kafa golü bulunan Mehmet, gol atmasının yanı sıra forvet hattında oynayan takım arkadaşları Muhammed Ali Kurtuluş, Musa Aydın, Pini Felix Balili'ye de gol asistleri verdi.
KULÜBÜN ÜMİDİ
Maddi sıkıntılara, dar kadro yapısına rağmen zirve mücadelesi veren, ilk yarı sonunda Beşiktaş'ın 3, Galatasaray'ın 1 puan önünde, aynı puana sahip olduğu Fenerbahçe'yi averajla geçerek ligin zirvesinde yer alan Sivasspor'un yönetimi, en önemli silahları olan Mehmet Yıldız'a gelen transfer teklifleri karşısında ikilemde kalıyor.
Ligin ikinci yarısında kadroya takviyeler yaparak zirvedeki yoluna emin adımlarla devam etmek isteyen ve zirve yolunda Mehmet Yıldız gibi önemli bir golcüye ihtiyaç duyan Sivasspor, ekonomik sorunlarını çözemediği takdirde, golcüsü Mehmet'i transfer etmek isteyen kulüplerden biri ile anlaşmayı planlıyor.
MEHMET'İN TRANSFERİ YARDIM KAMPANYASININ SONUCUNA BAĞLI
Kaleci Michael Petkoviç, golcü Pini Felix Balili, savunmanın bel kemiği olan milli oyuncu Sedat Bayrak, orta sahanın önemli ismi olan Yasir Elmacı'nın sakatlıkları ve Gine milli takımının oyuncuları olan Mamadou Diallo ve Konfory Sylla'nın Afrika Uluslar Kupası'na katılacak olan milli takımlarının kadrolarına çağrılması nedeniyle takımın ikinci yarıda kadro sıkıntısı yaşayacağını düşünen, bu nedenlerle ikinci yarıda kadroya takviyeler yapmak için kolları sıvayan Sivasspor yönetimi, gerekli maddi desteği bulması halinde Mehmet'i kadroda tutmayı düşünüyor.
Tekliflere rağmen Mehmet'i vermemekte direnen Sivasspor yönetimi, Valilik, belediye, sivil toplum örgütleri ve Sivaslı işadamlarınca Sivasspor'a destek amacıyla başlatılan kampanyalarda istenilen sonucun alınması durumunda Mehmet'i kadroda tutup, gerekli mevkilere transfer yaparak yoluna devam etmeyi planlıyor.
TARAFTARLAR KALMASINI İSTİYOR
Takımları Sivasspor'un ligin zirvesinde yer almasının mutluluğunu ve gururunu yaşayan taraftarların büyük bir bölümü de, golcü oyuncu Mehmet'in takımda kalmasını istiyor.
Sivasspor taraftar sitelerinde Mehmet'in takımda kalması ile ilgili mail ve mesajlar yer alırken, Sivaslı taraftarlar Mehmet Yıldız'ın transferi ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor.
Sivasspor'un liderliğinin yanı sıra Mehmet Yıldız'ın transfer haberleri Sivas kamuoyunda en çok konuşulan konulardan birisi olurken, herkes Mehmet'in takımda kalıp kalmayacağını merak ediyor.
Sivassspor'u ligin zirvesine taşıyan teknik direktör olarak tarihe geçen Bülent Uygun'un, ''Mehmet Yıldız'ı alan takım şampiyon olur'' sözleri ile çok önemli bir forvet olduğunu belirttiği Mehmet'in 31 Mayıs 2009'a kadar Sivasspor ile sözleşmesi bulunuyor.
Gollere devam et
Bizleri Mutlu et
Helal Olsun sana
Vieri MEHMET.....
boğazdere 30.12.2007, 21:02 sivas spor seninle gurur duyuyoruz
boğazdere 30.12.2007, 21:03 sivas spor seninle gurur duyuyoruz başarılarının devanımı diliyoruz........
sivas_kangallı 30.12.2007, 21:35 mehmet yıldız sen tam bir yıldız sın...
Mehmet Yıldız
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Git ve: kullan, ara
Mehmet Yıldız, (d. 14 Eylül 1981yozgat) 2006/2007 sezonunda Sivasspor forması giyen ve forvet mevkiinde oynayan futbolcu.
Ankara'da birçok takımın formasını giymiştir. Akhisar'da amatör olarak futbola başlayan Mehmet Yıldız, daha sonra Türk Telekomspor'a transfer olmuş ve ilk profesyonel sözleşmesini imzalamıştır. Daha sonra Ankaraspor ve İstanbulspor gibi İkinci Lig takımlarında kiralık olarak forma giydi. 2006-2007 sezonunda yeniden Sivasspor'a dönen Mehmet Yıldız, sergilediği başarılı futbolla Türk Milli Futbol Takımı'na kadar yükselmiştir. Yunanistan ve Norveç ile oynanan Milli Takım kadrosuna da dahil olan Mehmet Yıldız, Frankfurt'taki Avrupa Futbol Şampiyonası eleme maçında Norveç'e karşı 73 dakika forma giymiştir.
inş Mehmet YILDIZ bu maç gol atar...
superglam 19.01.2008, 14:29 Gol attı bile kral... Türkiyenin güçlü fiziğiyle gelmiş geçmiş en mükemmel forveti... "Mehmet YIDIZ" nerede şampiyonluk orada... Kimler kıskanmıyorki kralı... Sen Sivasspora lütfedilmiş bir dehasın.. Seni Yaradana Gurban olayım...
" Şampiyon SİVASSPORRRRRRRRRRRRRRRR "
zonguldakli67 23.01.2008, 01:47 gercekten süper bir golcü dahada iyi olacak
Şu an kesinlikle Türkiyenin en iyi golcüsü.
AK Parti Sivas Milletvekili olarak meclise giren milli güreşçi Hamza Yerlikaya, lig lideri Sivasspor'un kazandığı başarılarla çok mutlu olduğunu ve büyük gurur yaşadığını söyledi. Şehrin takımın şampiyon olması için her türlü desteği verdiğini vurgulayan Yerlikaya takımın golcüsü Mehmet Yıldız'a da övgü yağdırdı. Yıldız'ı Türkiye'nin en iyi futbolcusu olarak gösteren Yerlikaya, "Ben ona pehlivan diyorum. Hem fiziki gücü hem teknik kalitesi hem de ahlaki yönüyle bu yakıştırmayı hak ediyor" dedi.
EyüphanAydın 24.01.2008, 15:09 Gerçekten Bir Forvet Bu Yıldızımız Gibi Olmalı Herşey Onda Hırçınlık,Azım Herşey Onda Yolun Açık OLsun..
PRoFeSSioNaL 24.01.2008, 15:12 Mehmet Yıldıza ßu Macta Cok Gorev Dusuyo BaliLi 'yLe Golleri atmaları Lazım :)
Ss--58--Ss 24.01.2008, 15:12 fenerbahce macında en büyük kozlarımızdan birisi mehmet yıldız a güveniyoruz..başarılar yiğidolar........
burak_baykal 25.01.2008, 21:20 FOTOSPOR : FENER KORKSUNSivasspor’un golcü futbolcusu, Kanarya’dan çekinmediklerini pazar günü kazanarak iç sahadaki seriyi 11 maça çıkaracaklarını söyledi...
FENERBAHÇE ile pazar günü kendi sahasında karşılaşacak olan Sivasspor’un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Fenerbahçe’nin son iki maçta 15 gol attığını hatırlatan başarılı golcü, “Rakibimizi iyi tanıyoruz. Dersimize çalışıyoruz. Pazar günü iki taraf için de zor bir 90 dakika olacak. Artık biz de ‘şampiyonluk’ kelimesini telaffuz etmeye başladık. Zirvedeki yerimizi korumamız için kazanmamız şart” diye konuştu.
BU sezon iç sahada oynadıkları hiçbir maçı kaybetmediklerini dile getiren Mehmet Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü: “Şampiyonluk yarışındaki 3 rakibimiz de Sivas’a gelecek. Evimizde 10’da 10 yaptık. Fenerbahçe’yi yenerek sahamızdaki galibiyet sayısını 11’e yükseltmeyi ve Avrupa’da iç sahada galip gelme rekorunu kırmayı hedefliyoruz. Dönülmez bir yola girdik. Artık her maçımız final havasında. Rakibimizde birçok yıldız futbolcu var ama biz takım olarak yıldızız.”
burak_baykal 25.01.2008, 21:24 FOTOSPOR :TRAŞ SIRASI F.BAHÇEDE
SİVASSPOR kaptanı Mehmet Yıldız’ın ilginç bir özelliği daha ortaya çıktı. Attığı gollerle tribünleri coşturan Mehmet’in iyi bir berber olduğu öğrenildi. Başarılı oyuncunun zaman zaman traş makinesiyle arkadaşlarının saçlarını kestiği bildirilirken, Mehmet Yıldız, “Traş sırası F.Bahçe’de. Onları eli boş göndereceğiz” dedi.
Sivasın Tek Gücü O Olmasa Trozson Ve İstanbul.B.B Yenemezdik İyki varsın...
cimbomlu ahmet 25.01.2008, 22:44 MEHMET BU MACTA HET RİK YAPACAK
cimbomlu ahmet 25.01.2008, 22:45 NE KEZMAN NE SEMİH EN BÜYÜK GÖLCÜ MEHMET
okan27ank 01.02.2008, 21:22 TELEKOMDA OYNARKEN FUTBOLCULAR O ANA TANK GİBİ ASLA YIKILMIYOR AYAGINDAN TOP ALMAK COK ZOR DERLERDİ.. ŞİMDİ SİVASTA AYNI SÖYLEM YİNE DEVAM EDİYOR SAGLAM FUTBOLCU BİRAZ TEKNİK YÖNÜNÜ GELİŞTİRSE.MANCHESTER UNİTED RONNEYE EŞ BULDUK DER İLK ONBİRİNE ALIR UMARIM SAKATLANMAZ VE FUTBOLUN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATMAYA DEVAM EDER...
BAŞARILAR MEHMET YILDIZ..
sivaslimete 05.02.2008, 12:18 www.fenerbahce.com da Fenerbahcenin Sivassporun Yildiz Oyuncusu Mehmet Yildizla Ilgilendigi Yazior:mad::mad::mad::mad:
SenSetik 05.02.2008, 12:23 milliyet kaynaklı bir haber.. ama doğruluk payı olabilir..inşallah satılmaz..satılırsa bütün hayallerinizi çöpe atabilirsiniz arkadaşlar...
sivas_kangallı 05.02.2008, 12:24 inş doğru değildir doğru olduğunuda zannetmiyorum.
Abdullah DuMaN 05.02.2008, 12:34 doğruysada eğriysede hayırlısı olsun
yiğidocan58 05.02.2008, 12:42 doğruysada eğriysede hayırlısı olsun
katılıyorum kardeşim görüşüne, mehmet gider ahmet gelir,biz futbolcu fanatiği değil SİVASSPOR aşığıyız.
altuntas58 05.02.2008, 12:43 Sivassporumuzun üstünde yine bizans oyunları oynanmaya başlandı bunların hepsi laf mehmet yıldızımız hiç bir yere gitmeyecektir
sivaslimete 05.02.2008, 12:44 Sivassporumuzun üstünde yine bizans oyunları oynanmaya başlandı bunların hepsi laf mehmet yıldızımız hiç bir yere gitmeyecektir
insallah gitmez ya insallah dedigin gibidir
nazimgulturk 05.02.2008, 12:54 satılmayacağını kulüp duyurmuştu bunlar hep söylenti olarak kalır..
yigidomustafa58 05.02.2008, 13:01 boş dedikodular bunlar gerek bile yok konuşmaya Mehmet Yıldız GİTMİYOR !!!
Mehmet Yıldız adeta Sivassporun bir simgesi olmuştur, gitmesi hem takım hemde kendisi için iyi olmaz. İNŞALLAH Hayırlısıyla uzun yıllar Sivasspora hizmet eder. Sivasspor Mehmet Yıldız için ideal bir takımdır.
eğer atamayana atrlar hesabıyla bugün bu maçtan 3 puanla dönemediysek tek sorumlusu mehmetttir..çok bencil oynadı..hiç pas vermedi..
sivas_kangallı 10.02.2008, 15:56 eğer atamayana atrlar hesabıyla bugün bu maçtan 3 puanla dönemediysek tek sorumlusu mehmetttir..çok bencil oynadı..hiç pas vermedi..
iyide abi her zaman güsel oynucak diye bir kanun yok ki bizim burada olmamızın en büyük sahiblerinden birisi mehmet yıldız güsel oynayınca iyide kötü oynayınca kötümü oluyo.???
iyide abi her zaman güsel oynucak diye bir kanun yok ki bizim burada olmamızın en büyük sahiblerinden birisi mehmet yıldız güsel oynayınca iyide kötü oynayınca kötümü oluyo.???
antep/sivas maçından bahsediyoruz burda..:mad:
_DeReBeYi_ 10.02.2008, 15:59 eğer atamayana atrlar hesabıyla bugün bu maçtan 3 puanla dönemediysek tek sorumlusu mehmetttir..çok bencil oynadı..hiç pas vermedi..
Gardas hepsi mehmet gibi oynasaydi biz mu maci alirdik Mehmet gibi oynayan 1 tane oyuncu soyle bana
sivas_kangallı 10.02.2008, 16:02 antep/sivas maçından bahsediyoruz burda..:mad:
tamam antep maçından bahsediyoruz bu maçta kötü oynamış olabilir ama neden sadece mehmeti eleştiriyosunuz?
Rallim58 10.02.2008, 16:07 eğer atamayana atrlar hesabıyla bugün bu maçtan 3 puanla dönemediysek tek sorumlusu mehmetttir..çok bencil oynadı..hiç pas vermedi..
Katılıyorum arkadaş sana. O müsait pozisyonda sağ kanatta müsait olan Musa'ya uzatsa bomboş yine birkaç kez aynı pozisyonlarda da yaptı. Mehmet Yıldız bundan sonra kendine oynuyor gibi. Mohammed'de 6 pas önündeki pozisyonda yükselen topa saçı bozulur diye çıkmazsa, Musa'da o müsait pozisyonda gol vuruşu yapamazsa AKIN'a dua edip 1 puana sevinelim
yerliturkuaz 10.02.2008, 16:16 MEHMET YILDIZ BUGÜN SİVASIMIZIN İYİ OYNAYAN FUTBOLCULARIN BAŞINDA GELİYOR. TÜM HÜCÜM ORGANİZASYONLARIN HEPSİNDE O VARDI. FAKAT İKİNCİ YARININ BAŞLARINDA BENCİLLİK YAPMASAYDI ÜÇ POZİSYONDA BELKİDE GOL ATABİLİRDİK. ŞANSDA YANIMIZDA DEĞİLDİ BUGÜN...
yigido_furkan 10.02.2008, 16:18 mehmet napsin adam tek basina ilerde mucadele ediyor 2 3 kere iyi top indirdi tek basina anca bukadar 4kisi savunmada mehmet tek mucadele mucadele oda bir yerden sonra oyundan dusuyo
Gardas hepsi mehmet gibi oynasaydi biz mu maci alirdik Mehmet gibi oynayan 1 tane oyuncu soyle bana
kötü oynamak sadece futbol namına kötü oynamak değildir..bencil oynayıp çok musait pozisyonlarda pas vermemek de kötü oynamaktır..
|