Orijinalini görmek için tıklayınız : MAÇI HAKEM BELİRLEDİ!

SivasSpor.Com
27.11.2006, 11:02
http://hurdogan.com/yazarresimler/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Size çok samimi bir şey söyleyeyim mi! Cumartesi günü Galatasaray iyi oynamadı, biz ve hakem kötüydü, eğer Galatasaray iyi takım olsaydı Avrupa kupalarından elenir miydi?

Galatasaray maçı bitiyor, moralim bozuk arabaya binerken maçı evde televizyondan izleyen oğlum arıyor. “Baba onların attığı 3. gol çok açık ofsayt, yavaş çekimde çizgi çekerek gösterdiler Ümit Karan çok öndeydi, birde Musa’nın ceza sahasına ortaladığı topa Tomas elle müdahele etti,hakem penaltımızı vermedi” diyerek beni uyarıyor.

Maçı stadda izlerken “Acaba ben mi yanlış gördüm?” diye düşündüm,ama demekki yanlış görmemişim. Sen Galatasaray gibi bir takımla rakip sahada oynuyorsun, ofsayttan gol yiyip, birde penaltın verilmiyorsa o zaman yenilgide kaçınılmaz olur. Ha şunu da hemen belirtmekte fayda var. Maça çok dağınık ve kötü başladık,özellikle ilk iki gol adeta “geliyorum” dedi.

Beşiktaş ve Trabzon maçlarında neredeyse kusursuz oynayan defansımız,kendisine yakışmayan hatalar yaparak “şanslı” Galatasaray’ın 3 puan almasına hakemle birlikte yardımcı oldular. Sahanın en kısa adamlarından Arda’nın kafayla gol atması,ikinci gol öncesinde de bir türlü uzaklaştırılamayan topun Murat’tan sekip İliç’in önüne düşmesi Sivasspor adına talihsizlikti.

39. dakikada yediğimiz gol ise yukarıda belirttiğim gibi açık bir ofsayttı. Sivasspor Sergio ile golü bulduktan sonra biraz kendine gelip rakibinin üzerine gitmeye başladı.

62. dakikada Musa’nın sağdan ortaladığı topu Tomas ceza sahası içerisinde elle kesti, ancak hakem devam diyerek maçı skorunu orada belirledi.

Eğer, o dakikada maç 3-2 olsaydı, Galatasaray’da panik başlayacaktı ve dolayısıyla da beraberlik,hatta galibiyet golünü atabilirdik. Hakem sadece bu hataları yapmadı. Maçın 69. dakikasında Musa’nın Mehmet’e attığı uzun topla Mehmet Galatasaray ceza sahasına yakın yerde buluştu, önü de açıktı, ama hakem Musa’ya faul yapıldığını işaret etti,avantaja bırakmayıp Sivasspor adına çok cok önemli bir atağı kesmiş oldu.

Galatasaray’ın amigoluğunu yapan,sözde spor yazarları dünkü gazetelerde “Hakem Arda’ya yapılan harekete penaltı çalmadı” diye yaygara yapmışlar. Cahil ve zavallı bu insanlar her zamanki gibi at gözlüklerini takıp resmen amigoluk yapmışlar.

Hiç biriside birazcık dürüst olup, Sivasspor’un yediği golde ofsayt vardı, ya da penaltısı verilmedi demiyor. (Bende bazen saçmalıyorum (!) amigolardan ne beklenir ki!)

Size çok samimi bir şey söyleyeyim mi! Cumartesi günü Galatasaray iyi oynamadı, biz ve hakem kötüydü, eğer Galatasaray iyi takım olsaydı Avrupa kupalarından elenir miydi?

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

FurkaN
27.11.2006, 11:31
Artık bırakalım mazeretler üretmeyi bu maç geçti... Bu sezon hakem hatalarıyla kaybettiğimiz ilk maç değildi sonda olmayacak rakiplerimizin çoğu puan kaybetti... Artık önümüzdeki hafta Ankaragücü'nü yenmeliyiz galibiyetten başka bir sonuç bizi kurtarmaz...

Flavio
27.11.2006, 12:08
Yazı dizisi oldukça güzell ellerinize sağlık.Ama bu maçı unutup önümüze bakmalıyız.Amigolarda yıllardır böyle 4 büyüklerin yalakaları..

yigidolar06
27.11.2006, 12:39
AYNEN KATILIYORUM VEDE İLAVE ETMEK İSTİYORUM MAÇ NEDEN 8 DAKKA GEÇ BAŞLADI KİME AVANTAŞ SAĞLANDI İKİNÇİ YARIDA BALİLİ TOPLA BULUŞMASINDA HAKEM FAULLERİ ÇALDI ÇÜNKÜ GALATASARAY BALİİDEN KORKTUĞU İÇİN TEK DURDURMANIN YOLU HAKEMDİ NEDENİDE TRABZON BÖLGESİ HAKEMİDE ONDAN ARTI FENER YÖNETİMİ MAÇTAN ÖNÇE HAKEMİ UYARMASINDAN ANLAŞILACAĞI ÜZERE CİMBOM BOŞ DURMAMIŞ HERAL OLSUN MHK SESİMİZ CIKMIYOR DİYE BİZLERİ GÖZ GÖRE GÖRE HARCIYORSUNUZ

tur_58
27.11.2006, 12:56
arkadaşlar kabul edelim gs bizden daha iyi oynadı

babayavuz
27.11.2006, 14:51
Hakem iyiydi veya kotuydu sonucta iyi oynayamadik ve bunun sonucunda yenildik sivasspor iyimi oynadi hayir sivasspor golmu atti hayir veyahutta gol attida hakemmi vermedi hayir hakem kotu mac yonetmis olabilir peki sivasspor cokmu iyi oynadi hayir sivasspor iyi bir futbol sergileseydi golunu ve gollerini atsaydi hakem vermeyecekmiydi elbetteki verecekti ama sivasspor iyi oynayamadi macin daha kirkinci dakikasinda 3-0 yenik duruma dustu ve sonucta yenilgi kacinilmaz oldu saglik olsun futbolcularin,teknik heyetin ve yoneticilerin canlari sagolsun insallah bu yenilgiden ciddi dersler cikarirlar.

Uğur_58
27.11.2006, 15:40
gs tribünündeki amigolar mac baslamadan önce küfür etmeyin diye ilk basta laf basladılar mac basladıktan sonra sivaslı oyunculardan tutun her mac neredeyse yenildiği fb ye küfrettiler bide sunu unutmayın hiç bi anadolu takmı üst üste 3 büyükleri yenemez yendirmezler hele hele arkasında gs nin arkasında haluk ulusoy oldugu sürece zaten yenemezsiniz (gecen haftada yasirin attıgı gool ofsayt nedeniyle kesilmişti)ts fark yerde dağılır diye

HakkıTİMUÇİN
27.11.2006, 16:57
arkadaşlar kabul edelim gs bizden daha iyi oynadı

Hayır gardaş..Gs. 40 dakika bizden iyi oynadı.. 50 dakika biz onlardan daha iyi oynadık..

Tek fark.. Onlar 3 gol attı (biri ofsayt)
biz bir gol attık...

BAYPİPO
27.11.2006, 17:14
Bu maçtada görüldükü bizim en etkili oyuncularımız mehmet ve balili yi rakiplerimiz oynatmayacak faulle veya markaja alarak.
Bu nedenle onların arkasında süpriz golcülerimizin ve rakip defansı rahatsız ederek balili ve mehmete yardımcı oyuncular lazım.....
tabiki bu benim görüşüm bilmem katılan olurmu ?

1967_CLUB_DÖNE
27.11.2006, 17:20
"Size çok samimi bir şey söyleyeyim mi! Cumartesi günü Galatasaray iyi oynamadı, biz ve hakem kötüydü, eğer Galatasaray iyi takım olsaydı Avrupa kupalarından elenir miydi?"

böyle bir elestirmeyi cok yanlis buluyorum, Avrupa kupasi baska lig maci baska. GS elendi diye kötü bir takim mi olmus oluyor? biz 3-1 yenildik diye kötü mü olmus oluyoruz? tabiiki HAYIR!

HALIL
27.11.2006, 18:16
eeeeeeeeeee hakem trabzonluu ya anlayinnn

Yiğiter
27.11.2006, 18:33
yav böyle basiy bahaneler üretmeyelim allah aşkına yapmayın gözünüzü seven yaa

ceza_tolga_rep
27.11.2006, 18:48
Başkanımız sayın mecnun otyakmaz ne sölerse doru sölemiştir.Başkanımıza katılıyorum.

SeDo_58
27.11.2006, 19:46
arkadaslar gs ilk yari iyi oynadi ve sivassporumuz 2yari iyi oynadi ama olmadi napalim ve gs iyi olsaydi avrupada elenmezmiss oyle diyOrr ,, Avrupa Ligi ile Superlig COK VE COK DEGISIK USTA !

atukor58
27.11.2006, 22:51
YA ARKADAŞLAR YORUMLARA BAKIYORUMDA ÇOĞU ARKADAŞLARIMIZ SANKİ G.S LI GİBİ YAZIP ÇİZİYOR.SİVASSPORUN EVET ÇOKDA İYİ OYNAMADIĞINI BİLİYORUZ AMA HAKKIMIZIN YENDİĞİNİ DE HAKEMLER TARAFINDAN KABUL EDİN.BUNLARA HALEN BAHANE DİYORUZ YAPMAYIN YA OFSAYT OLMAYAN POZİSYONUMUZ KESİLMESE BELKİDE SONG EFENDİ KIRMIZI GÖRECEKTİ ,BİZ G.S NİN ATTIĞI OFSAYT GÖLÜ BİZ ATSA İDİK NE OLURDU ACABA.G.S Lİ YÖNETİCİLER AVAZ AVAZ BAĞIRIRDI HAKKIMIZ YENDİ DİYE.ÖYLE DEĞİLMİ.LÜTFEN KENDİ TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM.

1967_CLUB_10UR
27.11.2006, 22:56
Hayır gardaş..Gs. 40 dakika bizden iyi oynadı.. 50 dakika biz onlardan daha iyi oynadık..

Tek fark.. Onlar 3 gol attı (biri ofsayt)
biz bir gol attık...

bak burda çok haklısın hakkı abı.gs 3 gol atıyor biri ofsayt futbolcıuları kart görmüyor kafalarına göre oynuyorlar..bunlar fener maçına gs yi hazırlamak..biz tv başında isyan ederken sahada mücadele eden futbolcular ve teknik heyet tribüdeki yöneticiler ve taraftarlarımız iyi sabır örneği gösterdiler..

PARTNER58AHMET
27.11.2006, 23:20
G.S nin fener bahçenin puanına yetiştirilmesi gerektiği için bu gözü dönmüş yazarlar ve hakemler adeta sivasa atılan ofsaytı görmeyecek kadar gözleri kapalıysa buna ne sivasın gücü yeter nede diğer takımların
ve bu bir gerçekki 4 büyükler hakem ve gazeteciler tarafından pofpoflanıyor ve destekleniyor
ana dolu takımının nesi var arkasında büyük kulüp yok kimseye kafa tutacak ekonomisi yok gs.fb .bjk.sivasgibi bir kaç takıma sahip güçtelerama bu şans birgün sivasada gülecektir ve bu yazarlar itiraf edecektir bu günleriama iş işten geçmiş olacaktır onların yüzü kızaracak sivasın yüzü ak başı dik olarak ligde ve hak ettiği yerde durmaya devam edecektir

sinan58_34
27.11.2006, 23:22
ılk 11 dakıkada kalemizde 2 gol bulmamız bizi olumsuz yonde etkıledi o pozısyonlarda daha dıkkatlı olsaydık 2. yarıda durum bizim lehimize olabılırdı

GuNaY
28.11.2006, 04:13
Keşke normal bir şekilde yenileseydik..
Adil yönetim olmayan maçta yenilmek insana daha çok koyuyor :mad:

1967 dernek serkan20
28.11.2006, 12:49
maçın başında gerçekten kötü defansla başlayınca ardı ardına iki gol yedik sonra topralanmaya çalıştık ama yapacak bir şey yoktu
birazda top sevmesi lazım
neyse artık ankaragücünü bekleyeceğiz

talha58
28.11.2006, 12:55
hakem olayından ziyade bu maçta çok iyi olmadığımızı da görmemiz gerekir.