Orijinalini görmek için tıklayınız : 04 HAZİRAN KOCAELİ SİVASLILAR GECESİ........
HakkıTİMUÇİN 31.05.2005, 09:31 ARKADASLAR,
04 HAZİRAN CUMARTESİ AKSAMI, SİTEMİZİNDE SPONSOR OLDUĞU SİVASLILAR GECESİ KOCAELİ FUAR İÇİ VENÜS RESTORANTA GERÇEKLEŞECEKTİR....
GECEYE KOCAELİ VALİMİZ, HEMŞERİMİZ SAYIN ERDAL ATA, İŞLERİ UYGUN OLURSA BASKANIMIZ MECNUN ODYAKMAZ, DA GELECEKTİR..
GECEDE MAHALLİ SANATCILARIMIZ...FOLKLÖR EKİBİMİZ DE YER ALACAKTIR...
YEMEKLİ OLAN GECEMİZİN BİLET ÜCRETLERİ 30 YTL DİR...KATILMAK İSTEYEN ARKADASLAR BİLET TEMİNİ İÇİN BENİMLE İRTİBATA GECEBİLİRLER.......0 532 455 43 90
NOT: GECEDE BEN, TEVFİK CEVİK(ÇEVİK), EMİN (EMİN58) VE GÜNAY SİVASTAN GELECEK OLAN 1967 GENC TARAFTARLAR DERNEĞİ YÖNETİCİLERİ İLE BERABER, GELİRİ DERNEĞE KALMAK ÜZERE SİVASSPOR ÜRÜNLERİ SATMAK İÇİN STAND AÇACAĞIZ.....
TÜM SİVASSPOR.COM AİLESİNİ BU GECEYE BEKLİYORUZ...
EMİNÇOLAK 31.05.2005, 09:40 Davete icabet sünnettir geliriz gardaş 8) 8) 8)
LütfiÜnal 31.05.2005, 10:19 HAKKI GARDAS YINE KARAKTERINI KONUSTURDUN.ÖNCE COK ZAHMETLI BIR DEV BAYRAK KAMPANYASI VE BUNUN ALTINDAN YÜZÜNÜN AKIYLA CIKISIN VE SIMDIDE BÖYLE GÜZEL BIR ORGANIZEDE HIZMET GERCEKTEN TAKDIRE SAYAN HAREKETLER.SENI VE TÜM EMEGI GECENLERI EN ICTEN DILEKLERIMLE KUTLUYOR ORGANIZENIZIN BASARILI GECMESINI DILIYORUM.KESKE YAKINDA OLSAMDA KATILABILSEM.INANIN O GÜN ALMANYADA DERNEKTE 4 HAZIRAN AKSAMI GÖNLÜMÜZ SIZINLE ATACAK.
Kaptan-58 31.05.2005, 10:43 ARKADASLAR,
04 HAZİRAN CUMARTESİ AKSAMI, SİTEMİZİNDE SPONSOR OLDUĞU SİVASLILAR GECESİ KOCAELİ FUAR İÇİ VENÜS RESTORANTA GERÇEKLEŞECEKTİR....
GECEYE KOCAELİ VALİMİZ, HEMŞERİMİZ SAYIN ERDAL ATA, İŞLERİ UYGUN OLURSA BASKANIMIZ MECNUN ODYAKMAZ, DA GELECEKTİR..
YEMEKLİ OLAN GECEMİZİN BİLET ÜCRETLERİ 30 YTL DİR...KATILMAK İSTEYEN ARKADASLAR BİLET TEMİNİ İÇİN BENİMLE İRTİBATA GECEBİLİRLER.......0 532 455 43 90
NOT: GECEDE BEN, TEVFİK CEVİK(ÇEVİK), EMİN (EMİN58) VE GÜNAY SİVASTAN GELECEK OLAN 1967 GENC TARAFTARLAR DERNEĞİ YÖNETİCİLERİ İLE BERABER, GELİRİ DERNEĞE KALMAK ÜZERE SİVASSPOR ÜRÜNLERİ SATMAK İÇİN STAND AÇACAĞIZ.....
TÜM SİVASSPOR.COM AİLESİNİ BU GECEYE BEKLİYORUZ...
YAW NASIL GELEBİLİRİZ..........
başarılar diliyorum gecenize
dileğim tüm hemşerilerim yanlız bırakmaz sizleri, sivasın dostluğunun, dayanışmasının en güzel örneklerini sergilersiniz, emeği geçen herkese teşekkürler
HakkıTİMUÇİN 31.05.2005, 11:18 HAKKI GARDAS YINE KARAKTERINI KONUSTURDUN.ÖNCE COK ZAHMETLI BIR DEV BAYRAK KAMPANYASI VE BUNUN ALTINDAN YÜZÜNÜN AKIYLA CIKISIN VE SIMDIDE BÖYLE GÜZEL BIR ORGANIZEDE HIZMET GERCEKTEN TAKDIRE SAYAN HAREKETLER.SENI VE TÜM EMEGI GECENLERI EN ICTEN DILEKLERIMLE KUTLUYOR ORGANIZENIZIN BASARILI GECMESINI DILIYORUM.KESKE YAKINDA OLSAMDA KATILABILSEM.INANIN O GÜN ALMANYADA DERNEKTE 4 HAZIRAN AKSAMI GÖNLÜMÜZ SIZINLE ATACAK.
BASKANIM SİZLERDEN BÖYLE GÜZEL İLTİFATLAR ALMAK COK GÜZEL...TEŞŞEKKÜR EDİYORUM...BAYRAK KAMPANYAMIZDA DA BELİRTMİŞTİM...BİZLER SİVASIN BİRER NEFERİYİZ..SİVASA VE SİVASSPORA HİZMET (ELİMİZİN ERDİĞİ, GÜCÜMÜZÜN YETTİĞİ KADAR) BİZİM İÇİN BİR ŞEREFTİR...
evet inş. c.tesi günü bende orada hazır bulunacağım... gelecek olanları da mutlaka bekliyoruz...
CUMARTESİ SİVASLILAR GECESİNDE AİLECE ORDA OLACAGIZ
SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR
FatihSoner58 31.05.2005, 12:40 HAKKI GARDAS YINE KARAKTERINI KONUSTURDUN.ÖNCE COK ZAHMETLI BIR DEV BAYRAK KAMPANYASI VE BUNUN ALTINDAN YÜZÜNÜN AKIYLA CIKISIN VE SIMDIDE BÖYLE GÜZEL BIR ORGANIZEDE HIZMET GERCEKTEN TAKDIRE SAYAN HAREKETLER.SENI VE TÜM EMEGI GECENLERI EN ICTEN DILEKLERIMLE KUTLUYOR ORGANIZENIZIN BASARILI GECMESINI DILIYORUM.KESKE YAKINDA OLSAMDA KATILABILSEM.INANIN O GÜN ALMANYADA DERNEKTE 4 HAZIRAN AKSAMI GÖNLÜMÜZ SIZINLE ATACAK.
BU YAZININ ALTINA IMZAMI ATIYORUM
SİVAS VE SİVASLI İCİN HAYIRLI HER İŞTE BEN VARIM
ARKADAŞ LAR EVET KIZMET OLURSA GECEYE KATILACAGIM
:lol: :lol: :lol: :lol:
sizler bizlere her zaman ornek oldunuz vede olmaya devam ediyorsunuz gerçekten sizin gibi hemşerilerimle guru duyuyorum....
HER ŞEY SİVAS İÇİN
başarılar diliyorum gecenize
dileğim tüm hemşerilerim yanlız bırakmaz sizleri, sivasın dostluğunun, dayanışmasının en güzel örneklerini sergilersiniz, emeği geçen herkese teşekkürler
abircan abi ne karizma resim yaa
1967_DERNEK_MUSTAFA 31.05.2005, 13:24 ARKADASLAR,
TÜM SİVASSPOR.COM AİLESİNİ BU GECEYE BEKLİYORUZ...SEVGİLİ ABİCİM GAKKO58 BU YAZIN İÇERSİNDE BİZEDE YER VERDİĞİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.BİZDE CUMARTESİ GÜNÜ ORDAYIZ İNŞALLAH GÖRÜŞMEK ÜZERE...
metinumar 31.05.2005, 13:29 SEVGİLİ GAGKO 58 GARDAŞIM S.A
SN. BAŞKANIMIN DA DEDİĞİ GİBİ YİNE KENDİNE VE SİVASLILARA YAKIŞIR BİR KAMPANYA DAHA SENİN BU SİVAS SPOR İÇİN YAPTIKLARINI VE EMEKLERİNİ CENABI HAK İNŞALLAH KABUL EDER
NE MUTLUKİ SENİN GİBİ BİR DOSTLA TANIŞMAYI RABBİM BANA NASİB ETTİ
TABİ DİGER ARKADAŞLARIDA UNUTMUŞ DEGİLİM GECEDE YANINDA OLAN VE OLACAK ARKADAŞLARA SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNARIM
GARDAŞIM 05,06,2005 TARİHİNDE KÖYÜMÜZÜN PİKNİK GEZİSİ VAR MALUM BENDE YÖNETİM KURULUNDA OLDUGUM İÇİN 04,06,2005 TARİHİ AKŞAMI PİKNİK ALANINI DÜZENLEME İŞİ BANA AİTTİR BU TÜR ORGANİZİSYONU SENDE İYİ BİLİRSİNKİ ZORDUR O YÜZDEN ARANIZDA BULUNAMAMAKTAN ÇOK ÜZGÜNÜM BENİDE ANLAYIŞLA KARŞILAYACAGINI ÜMİT EDER DÜZENLEDİGİN GECEDE SANA VE KATILAN TÜM YİĞİDOLARA SAYGILARIMLA
SOGUK İKLİMİN SICAK YİĞİDOSU
HakkıTİMUÇİN 31.05.2005, 18:33 Davete icabet sünnettir geliriz gardaş 8) 8) 8)
Eyvallah Gardas......
1967_DERNEK_10UR 31.05.2005, 19:57 ALLAH NASİP EDERSE 4 HAZİRAN DA KOCELİNDE Kİ GECEYE KATILACAZ..
ALLAH NASİP EDERSE 4 HAZİRAN DA KOCELİNDE Kİ GECEYE KATILACAZ..
ONUR ALLAH NASİP EYLERSE BENDE SENİNLE GÖRÜŞECEGİM :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
1967_DERNEK_10UR 01.06.2005, 19:45 ALLAH NASİP EDERSE 4 HAZİRAN DA KOCELİNDE Kİ GECEYE KATILACAZ..
ONUR ALLAH NASİP EYLERSE BENDE SENİNLE GÖRÜŞECEGİM :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:ABI HAYIRDIR?PEK İYİ ŞEYLER DEMİYON...BENİ KORKUTMA YOKSA GELMİYİM... :k11:
HakkıTİMUÇİN 02.06.2005, 07:33 ALLAH NASİP EDERSE 4 HAZİRAN DA KOCELİNDE Kİ GECEYE KATILACAZ..
ONUR ALLAH NASİP EYLERSE BENDE SENİNLE GÖRÜŞECEGİM :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:ABI HAYIRDIR?PEK İYİ ŞEYLER DEMİYON...BENİ KORKUTMA YOKSA GELMİYİM... :k11:
onurcum rahat ol sen gardas...ben varken kimse bişey yapamaz sana..
sana yan gözle bakanı körfeze dökerim..... :wink: :wink: :wink: :wink:
ALLAH NASİP EDERSE 4 HAZİRAN DA KOCELİNDE Kİ GECEYE KATILACAZ..
kimiii döküyon :?: 8) 8) 8) 8) 8) 8)
HakkıTİMUÇİN 02.06.2005, 08:17 ismi lazım diil... o bilir kendini :lol: :lol: :lol:
HakkıTİMUÇİN 02.06.2005, 08:21 tribünlerin TURBO taraftarına laf edene...kırk vurur bir sayarım...kör testere ile keserim... :lol: :lol: :lol:
ismi lazım diil... o bilir kendini :lol: :lol: :lol:
ONURLA BİRLİKDE SEN DE DÖKÜLMEYESİN KÖRFEZE
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
HakkıTİMUÇİN 02.06.2005, 08:42 ismi lazım diil... o bilir kendini :lol: :lol: :lol:
burası körfez...burdan ceviğe cıkış yokkkk !!!
:roll: :lol: :roll: :lol: :roll: :lol: :roll: :lol: :roll:
BENİM HERYERE ELİM UZANIR HAAAA
BİLESİN :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
HakkıTİMUÇİN 02.06.2005, 10:54 gardas sivastan eli uzun adam cıkmaz ama....anlayamadım
:D :) :( :o 8O :? 8) :lol: :P
not: turbo gardasımnan senin hakkından geliriz biz :wink:
ALLAH utandırmasın.
biz birlik çinde olduğumuz sürece bizi kimse yıkamaz...
inşALLAH iyi bir gece geçiririsiniz...,
ALLAH a emanet olun...
SİNOP TAN SAYGI SEVGİ VE BAŞARILAR...
TEK GERÇEK ŞAMPİYON ***SİVASSPOR***
1967_DERNEK_10UR 02.06.2005, 11:24 ALLAH NASİP EDERSE 4 HAZİRAN DA KOCELİNDE Kİ GECEYE KATILACAZ..
sana yan gözle bakanı körfeze dökerim..... :wink: :wink: :wink: :wink:way hakkı ABIM SAOL BİRAZ CESARETLENDİM..
1967_DERNEK_10UR 02.06.2005, 11:25 ALLAH NASİP EDERSE 4 HAZİRAN DA KOCELİNDE Kİ GECEYE KATILACAZ..
kimiii döküyon :?: 8) 8) 8) 8) 8) 8)CEVİK ABI EL KADAR ÇOCUĞU NE KORKUTUYON? :oops:
1967_DERNEK_10UR 02.06.2005, 11:25 tribünlerin TURBO taraftarına laf edene...kırk vurur bir sayarım...kör testere ile keserim... :lol: :lol: :lol:HAKKI ABI SANA GÜVENİYOM.BİZİ ORDA TEK BIRAKMA...
1967_DERNEK_10UR 02.06.2005, 11:26 ismi lazım diil... o bilir kendini :lol: :lol: :lol:
BİLESİN :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:CEVIK ABI WALLAHI SEN DEDİKLERİNİ YAPARMISIN.YOKSA ŞAKA MI DİYON...
1967_DERNEK_10UR 02.06.2005, 11:27 HERHALDE KOCAELİNDE Kİ GECE BENİM SON GECEM OLACAK CEVİK ABI BENİ ORTADAN KALDIRMAYA KARARLI.... 8O
1967_DERNEK_10UR 02.06.2005, 11:37 CEWİK ÇOK KARARLI HERHALDE FERMAN YAZILDI... 8O
Hakkı'cığım bu organizasyondan da alnının akı ile çıkacağına eminim.Şartlarım müsait olursa orada olacağım.Başarılar diliyorum...
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...
durum tehlikeli :roll: :lol:
durum tehlikeli :roll: :lol:
HEM DE COOOOOOH TEHLİKEEEE :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
1967_DERNEK_10UR 02.06.2005, 13:10 ARKADAŞLAR DUYDUNUZ BENİ TEHDİT EDİYOR .CEWİK ABI BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE TANIK TA ÇOK ... :lol:
1967_DERNEK_10UR 02.06.2005, 13:11 Hakkı'cığım bu organizasyondan da alnının akı ile çıkacağına eminim.Şartlarım müsait olursa orada olacağım.Başarılar diliyorum...
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...,ERGİN ABİ BİR GÜZELLİK YAPIP SENDE GELSENE GECEYE..
1967_DERNEK_10UR 02.06.2005, 13:23 SİLAHTAN ,BIÇAKTAN KORKSAYDIK TRENE BİNMEZDİK.... :lol:
Hakkı'cığım bu organizasyondan da alnının akı ile çıkacağına eminim.Şartlarım müsait olursa orada olacağım.Başarılar diliyorum...
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...,ERGİN ABİ BİR GÜZELLİK YAPIP SENDE GELSENE GECEYE..
Tribünlerimizin ''TURBO TARAFTARI ONUR'', Seni hiç kırarmıyım,şartlarımı zorlayacağım ve bir kapı aralığı görürsem anında oradayım...selamlar...
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...
HakkıTİMUÇİN 02.06.2005, 15:23 tribünlerin TURBO taraftarına laf edene...kırk vurur bir sayarım...kör testere ile keserim... :lol: :lol: :lol:HAKKI ABI SANA GÜVENİYOM.BİZİ ORDA TEK BIRAKMA...
onur gardas sen gel...rahat ol...burası bizim mekan...asıl benim ne süprizim var cevikpen.com.tr.ye (ailemizin tencerecisi :lol: )
1967_DERNEK_10UR 02.06.2005, 18:10 tribünlerin TURBO taraftarına laf edene...kırk vurur bir sayarım...kör testere ile keserim... :lol: :lol: :lol:HAKKI ABI SANA GÜVENİYOM.BİZİ ORDA TEK BIRAKMA...
onur gardas sen gel...rahat ol...burası bizim mekan...asıl benim ne süprizim var cevikpen.com.tr.ye (ailemizin tencerecisi :lol: )ABI YOĞUN TEHDİT ALIYORUM.CAN GÜVENLİĞİM YOK.CEWİK ABI BANA HER TÜRLÜ İŞKENCEYİ YAPACAĞINI SÖYLÜYOR...
1967_DERNEK_10UR 02.06.2005, 18:14 Hakkı'cığım bu organizasyondan da alnının akı ile çıkacağına eminim.Şartlarım müsait olursa orada olacağım.Başarılar diliyorum...
Tribünlerimizin ''TURBO TARAFTARI ONUR'', Seni hiç kırarmıyım,şartlarımı zorlayacağım ve bir kapı aralığı görürsem anında oradayım...selamlar...
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...BAŞKAN BEN SENİ BİLİYOM.SEN SİVAS TAKİ MAÇLARADA GELİYORDUN DEPLASMANDAKİ MAÇLARADA GELİYON..
EMİNÇOLAK 03.06.2005, 11:30 gardas sivastan eli uzun adam cıkmaz ama....anlayamadım
:D :) :( :o 8O :? 8) :lol: :P
not: turbo gardasımnan senin hakkından geliriz biz :wink:
Gakgo meydanı boş sanma
Belki Daha Cok Erken Ama Neden Olmasın? 4 eylüle daha cok var belki ama şimdiden o gunu Sivaslılar gunu olarak neden kutlamayalım ? bu sadece sivasta kutlanıyor ama o gece icin buyuk sehirlerde bir sivaslılar gunu veya sivaslılar gecesi neden yapmayalim? şimdiden bunun adımlarini atabiliriz diye düşünüyorum ben...
BU GUN SİVASLILAR GECESI KOCAELINDE TÜM SİVASLILAR BULUŞACAK BUNDAN GUZEL BIR ŞEY VARMI?
BU GUN KAFAMA HIÇ BİR ŞEY TAKMIYORUM.. AKŞAMI BEKLEMEKTEN BAŞKA. KEŞKE HEPIMİZ BİRARADA OLSAK,NEKADAR GUZEL OLURDU
AMA HEPINİZ ADINA GAKKO 58 İLE ORDA OLACAGIZ....SAYGILAR..........
SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR............
1967_DERNEK_10UR 04.06.2005, 16:14 İYİ GARDAŞ GECENİZ HAYIRLI OLSUN.BİZ GELEMİYOZ...
RüStü ElmaS 04.06.2005, 16:52 BU GUN SİVASLILAR GECESI KOCAELINDE TÜM SİVASLILAR BULUŞACAK BUNDAN GUZEL BIR ŞEY VARMI?
BU GUN KAFAMA HIÇ BİR ŞEY TAKMIYORUM.. AKŞAMI BEKLEMEKTEN BAŞKA. KEŞKE HEPIMİZ BİRARADA OLSAK,NEKADAR GUZEL OLURDU
AMA HEPINİZ ADINA GAKKO 58 İLE ORDA OLACAGIZ....SAYGILAR..........
SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR............
Bizde cok gelmek isterdik, ama ne yapalim, mesafe bayagi uzak.
Arkadaslar bizleri temsilen zaten oraya gittiler, buda bize yeter.
Insaallah baska organizelerde bulusmak ümidiyle.
HakkıTİMUÇİN 06.06.2005, 10:23 arkadaslar gece süperdi,
Sivastan, İstanbuldan ve Kocaelinden gelen herkese cok teşekkürler....
Gecede Sivassporumuzu, Tüm dünyadaki sivaslıların buluşma yeri olan sitemizi ve Cefakar-Fedakar 1967 Taraftar Derneğimizi başarı ile temsil ettik....
Geceyi Düzenleyen Dernek baskanı Zeynel Sarıkaya ve Dernek Yöneticileri geceye kattığımız havadan dolayı hepimizi ayrı ayrı kutladı ve Gecede bulunan ve bulunamayan site ve taraftar derneği üyelerimize teşşekkür etti....
serrkann58 06.06.2005, 11:30 gakgo58 demişki
arkadaslar gece süperdi,
Sivastan, İstanbuldan ve Kocaelinden gelen herkese cok teşekkürler....
Gecede Sivassporumuzu, Tüm dünyadaki sivaslıların buluşma yeri olan sitemizi ve Cefakar-Fedakar 1967 Taraftar Derneğimizi başarı ile temsil ettik....
Geceyi Düzenleyen Dernek baskanı Zeynel Sarıkaya ve Dernek Yöneticileri geceye kattığımız havadan dolayı hepimizi ayrı ayrı kutladı ve Gecede bulunan ve bulunamayan site ve taraftar derneği üyelerimize teşşekkür etti....
+1967 HEPNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER
HakkıTİMUÇİN 06.06.2005, 11:45 İYİ GARDAŞ GECENİZ HAYIRLI OLSUN.BİZ GELEMİYOZ...
Onur gardas...yanlız bıraktın beni ....bu cevik le emin58 senin de yokluğunu fırsat bildiler canıma ot tıkadılar benim..(gerçi misafirler diye ses etmedim ..yoksa yapacağımı bilirdim onlara ama neyse...) gardas bi ara istanbula gelde şu ikisinin bir ifadelerini alak..hemiii ??
serhankaburcuk 06.06.2005, 12:02 Bu gece münasebetiyle bizde 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar derneğini temsilen Sayın başkanımız Yalçın KORKMAZGİL,Başkan yardımcımız Sayın İsak EMMİOĞLU,değerli Amigomuz Sebahattin ÜNLÜ Ve ben Serhan KABURCUK Kocaelideydik...Bu gecede emeği olan herkese teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz...Bizimle Kocaelide ilgilenen işini gücünü bizim için bırakan sayın abimiz İsmail Hakkı TİMUÇİN'e(Gakgo58) teşekkürlerimizi ayrıca bir borç biliriz...ALLAH RAZI OLSUN...Ayrıca Kocaeliye gelen sevgili abimiz Tevfik ÇEVİK,yakışıklı kardeşim Osman GÜNAY,Bıyıkları ile nam salmış Emin58 abim ve İstanbulun turbo taraftarı Orhan(Puar)ada sevgilerimi ve saygılarımı yolluyorum....Kocaelide birlik ve beraberlik duygularımız tekrardan pekişti...Darısı diğer böyle güzel organizasyonlara...
TEK KELİME İLE MUKEMMELDİ.
RüStü ElmaS 06.06.2005, 15:35 Kocaeli Sivaslılar Gecesinde, geceye Sivasspor ve Sivasspor.com site üyelerimiz damgasını vurdu …
Geceye Kocaeli valisi, belediye başkanının yanı sıra; Bursa, Sakarya, İstanbul Sivaslılar dernek başkanları katıldı…
Sitemizde bu gecede Sivaslının ve SİVASSPOR’un yanında olduğunu bir kere daha göstererek geceye sponsor olmuştur…
Geceye Sivas’tan büyük fedakarlık ederek gelen ve orada SİVASSPOR’un lisanslı ürünlerini satan 1967 dernek başkanı Yalçın Bey, SİVASSPOR altyapıdan sorumlu yöneticisi İsak Bey, sadece Sivas’tan değil Erzincan tercan’dan Serhan Kaburcuk, ve tribünümüzün vazgeçilmezi Amigo Sebo’da yer almıştı
İstanbul’da bulunan site üyelerimizden çevik, emin58, puar ve gunay da Kocaeli’nde SİVASSPOR ve 1967 dernek üyelerini yalnız bırakmadı. Gecede SİVASSPOR lisanslı ürünlerinin satışlarında 1967 dernek üyelerine yardımda bulundular...Site üyelerimizi karşılayan ve organizasyonda büyük emeği geçen gakgo58( Hakkı), 5841 (Salih) ağabeylerimizde ve ayrıca kaya_58, alperen58 gecede bulunan üyelerimiz arasındaydı.
Site üyelerimiz gece boyunca boyunlarından atkıyı, dillerinden SİVASSPOR’u düşürmedi. Yer yer SİVASSPOR tezahüratı yapan üyelerimiz yeri geldiğinde atkılarla müziklere eşlik etti…Tribün havası oluşturarak gecenin biraz daha eğlenceli geçmesinde katkıda bulundular…
Havai fişek gösterisi sırasında SİVASSPOR marşının çalındı. Marşa orada bulunan misafirler de site üyelerimizle birlikte eşlik etti.
Kocaeli Fuar Merkezinde bulunan Venüs Restaurantta gerçekleşen gecede çeşitli sanatçılarda yer aldı…
Gecede havai fişek gösterisinin yanı sıra ufak çapta bir açık artırmada oldu… En çok ilgiyi Aşık Veysel tablosu toplarken, Erdal Erzincanlı’nın kendi yapmış olduğu bağlamayı Karslı bir davetlinin 2200 ytl’ye alarak bir Sivas’lı dostuna armağan etmesi de büyük alkış aldı…
Sitemizin de sponsor olarak yer aldığı gecede Sivaslı hemşerilerimiz gece boyunca eğlenmiş ve güzel bir birlikteliğe imza atmışlardır..
EMİNÇOLAK 06.06.2005, 15:51 Nediyeyim tekkelime ile mükemmeldi.
Emeği geçen herkezden allah razı olsun
Gece tek kelime ile mükemmeldi... ancak geceyi bu kelimeye sığdırmak hata olur... orada tanışmış oldugum 5841 (salih abi ve oğlu), hardmustafa, alperen58 ile sivaslı olmaktan tekrar gurur duydum... gakgo58 abimin hakkınıda odemek zor gercekten...
Giderken sol şeriti kapatıp 38 dk da kocaeline varmamızı saglayan çevik abimede helal olsun :lol: :lol:
Sivastan gelenleride unutmamak gerek... ürünleri getirerek klüp için fedakarlığı birkez daha göstermiş oldular...
Sanatçılarla sunucu hasan abi ile gece çoook eğlenceli geçti.. tabi bizde tribün misali sivasspor tezahuratı yapmayı ihmal etmedik :lol: :lol:
GECEYE EMEĞİ GEÇEN VE GELEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER....
EMİNÇOLAK 06.06.2005, 16:16 Gece tek kelime ile mükemmeldi... ancak geceyi bu kelimeye sığdırmak hata olur... orada tanışmış oldugum 5841 (salih abi ve oğlu), hardmustafa, alperen58 ile sivaslı olmaktan tekrar gurur duydum... gakgo58 abimin hakkınıda odemek zor gercekten...
Giderken sol şeriti kapatıp 38 dk da kocaeline varmamızı saglayan çevik abimede helal olsun :lol: :lol:
Sivastan gelenleride unutmamak gerek... ürünleri getirerek klüp için fedakarlığı birkez daha göstermiş oldular...
Sanatçılarla sunucu hasan abi ile gece çoook eğlenceli geçti.. tabi bizde tribün misali sivasspor tezahuratı yapmayı ihmal etmedik :lol: :lol:
+ imza
HakkıTİMUÇİN 06.06.2005, 17:04 Gece tek kelime ile mükemmeldi... ancak geceyi bu kelimeye sığdırmak hata olur... orada tanışmış oldugum 5841 (salih abi ve oğlu), hardmustafa, alperen58 ile sivaslı olmaktan tekrar gurur duydum... gakgo58 abimin hakkınıda odemek zor gercekten...
+ imza
İMZA..KAŞE...DAMGA PULU...NOTER TASDİKİ...YEMİN BİLLAH...İKAMET SENEDİ...NUFUS CÜZDAN FOTOKOPİSİ VE İKİ RESİM...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
EMİNÇOLAK 06.06.2005, 17:12 Gece tek kelime ile mükemmeldi... ancak geceyi bu kelimeye sığdırmak hata olur... orada tanışmış oldugum 5841 (salih abi ve oğlu), hardmustafa, alperen58 ile sivaslı olmaktan tekrar gurur duydum... gakgo58 abimin hakkınıda odemek zor gercekten...
+ imza
İMZA..KAŞE...DAMGA PULU...NOTER TASDİKİ...YEMİN BİLLAH...İKAMET SENEDİ...NUFUS CÜZDAN FOTOKOPİSİ VE İKİ RESİM...
Gardaş sabıka kaydı ile Sağlık raporunu unutmuşsun tamamlada gel :D :D :D
Gece tek kelime ile mükemmeldi... ancak geceyi bu kelimeye sığdırmak hata olur... orada tanışmış oldugum 5841 (salih abi ve oğlu), hardmustafa, alperen58 ile sivaslı olmaktan tekrar gurur duydum... gakgo58 abimin hakkınıda odemek zor gercekten...
+ imza
muhahahahahaha yaw abi alemsin walla.... sen imza atsanda yeterdi.. diplomasi sana geçerli deil :lol: :lol: :lol:
serhankaburcuk 06.06.2005, 17:32 Gece tek kelime ile mükemmeldi... ancak geceyi bu kelimeye sığdırmak hata olur... orada tanışmış oldugum 5841 (salih abi ve oğlu), hardmustafa, alperen58 ile sivaslı olmaktan tekrar gurur duydum... gakgo58 abimin hakkınıda odemek zor gercekten...
+ imza
muhahahahahaha yaw abi alemsin walla.... sen imza atsanda yeterdi.. diplomasi sana geçerli deil :lol: :lol: :lol:
Olmaz ikametgah ilmuhaberi ve vukuatlı nüfus kaydı eksik... :lol: :lol: :lol: muhahahaha...
1967_DERNEK_10UR 06.06.2005, 17:58 İYİ GARDAŞ GECENİZ HAYIRLI OLSUN.BİZ GELEMİYOZ...
Onur gardas...yanlız bıraktın beni ....bu cevik le emin58 senin de yokluğunu fırsat bildiler canıma ot tıkadılar benim..(gerçi misafirler diye ses etmedim ..yoksa yapacağımı bilirdim onlara ama neyse...) gardas bi ara istanbula gelde şu ikisinin bir ifadelerini alak..hemiii ??ABI NE YAPIYIM GELEMDİK İŞTE BENDE ÇOK İSTERDİM AMA GELMEYİ OLMADI.EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN MİSAFİRİ AĞIRLAYACAKSIN HER ŞEY YERİNDE GÜZELDİR.MÜSAİT OLDUĞUM BİR GÜN GELİRİM İSTANBUL'A EMİN ABİ İLE CEVİK ABİ NİN İFADELERİNİ ALIRIZ ABI...
|