Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce Grup adımız ne olsun?
CÜSSKB-Aynur 10.12.2006, 17:59 ''Cumhuriyet Üniversitesi Bayan Taraftar Grubu'' çok uzun, bulunduğu için, grup adımızı kısa ve akılda kalıcı bir isimle değiştirmek istiyoruz.
‘’Yiğide’’ gayri ciddi bulunduğu için (kızlar ve Kulüp danışmanlarımız arasında) sıralamamıza almadık.
Sizlerden başka bir önerisi olan varsa, ekleyebiliriz.
Sizce Grup adımız ne olsun?
1- Artı Kızlar
2- Pozitif Kızlar
3- Marjinal Kızlar
4- Maksimum Kızlar
5- Sıra dışı Kızlar
6- Fanatik Kızlar
Nurullahz 10.12.2006, 18:09 Hepsi çok banel.
Yiğideler nasıl :P
çılgın-sedat 10.12.2006, 18:14 FANATİK KIZLAR ÇOK HOŞ OLUR BENCE
kangalli58yasin 10.12.2006, 18:37 FANATIK KIZLAR COK IYI OLUR
GÖRDÜGÜM KADAR HERKES FANATIK KIZLARA OY ATMIS
cemal58yiğido 10.12.2006, 18:38 bence fanatik kızlar daha güzel
Seçenekler arasında Fanatik Kızlar en güzel olanı bence...
Bence MARRRJİNALLLLLLLL............. ..................
Deliilyasliyiz 10.12.2006, 19:09 valla grup guzel bence daha yaratıcı bişey olmalı sureyi biraz uzatıp dusunelim hep beraber!
deli_yigido 10.12.2006, 19:21 hepsi alışlışmışlar...
bence Uni-Yiğideler :)
Arif Coşkun 10.12.2006, 19:46 Fanatik kızlar kulağa daha hoş geliyor. Veya SPOR SEVEN KIZLAR da olabilir.
YA ILE DE KIZLAR NAN MI BITECEK GRUPUN ADI BASKA BIR SEY OLSUN MESELA BILMEM YANI COK BANEL OLUYORR
NURULLAH KARDESIMIZI DEDIGI GIBI
CAGLAYAN 10.12.2006, 20:36 yukarıdaki şıklardan en uygunu bence Fanatik kızlar
biraz internasyonal ama bence RED WHITE GİRLS (kırmızı beyazlı kızlar) de olabilir :D
aslansivasli 10.12.2006, 21:29 kısa bi grup ismi düşünmenz çok iyi olmuş. ayrıca tesekkür ederim sivasspor için yaptılarnızdan dolayı ama bu isimler çok sıradan,basit olmuş. daha farklı olabilr. benm aklıma gelmio ama gelen varsa yazsınn
SivasLady 10.12.2006, 21:41 bende buldum bir tane
Hırçın Kızlar
yada
Hırçınlar
yukaridakilerden ancak fanatik kizlar olmus
not: sülemesi ayip SivasLadyler de olabilir :D
67_DERNEK_AKKIZ 10.12.2006, 22:17 fanatık kızlar dıyecem bende ama daha farklı daha carpıcı bısey olsa dusunuyorum ama bulamıyorum..
sinan58_34 10.12.2006, 22:31 benımde oyum fatanik kızlardan yana
Ya Fanatik kızlar aralarındaki en iyisi ama.Daha iyi birşeyde olabilir ya.Daha orjinal.
bence sivasli yiğideler olabilir
aslında daha güzel bir isim buluna bilir ama düşün mek lazıım
sivaslihakan 10.12.2006, 22:50 4 EYLÜL kizlari nasil olur
bence uyar
byCERAN58 10.12.2006, 22:57 Bence,MELEKLER olamalı.Çünkü,bayan taraftarlarımızın hepsi birer melek .:)))
Saygılarımla
YİĞİDOSTLAR OLSUN bence ... NASIL FİKİR..
kartal_69 11.12.2006, 00:34 SEVGİLİ HEMŞERİLERİM ÖNCE FAALİYET GÖSTERECEKSİNİZKİ İSMİNİZDE O ZAMAN BELLİ OLSUN DAHA GÜZEL OLMAMZMI
ŞİMDİ NE DESEK UYMAZ BAŞARILAR ŞİMDİDEN
Evet bu grup için bir ad bulunmalı.
Ancak ben seçeneklerde vermiş olduğunuz adlardaki """kızlar""" ibaresinin kaldırılmasından yanayım.
Bulunacak isim yakışır ve orijinal birşey olmalı. Ama şuan için bir fikrim yok.
Biraz düşünmeliyiz.
en mantıklısı fanatik gibi duruyor
1967_CLUB_DÖNE 11.12.2006, 10:02 Evet bu grup için bir ad bulunmalı.
Ancak ben seçeneklerde vermiş olduğunuz adlardaki """kızlar""" ibaresinin kaldırılmasından yanayım.
Biraz düşünmeliyiz.
dogru sadece KIZLAR taraftar degil ya, BAYANLAR olmali :).. bende isimleri cok siradan buldum, fakat yabanci olmasinida uygun görmüyorum. TÜRKCE olsun ve UYGUN olsun. aklima gelirse yazarim artik
AFK_SiVaSLiM 11.12.2006, 11:22 Sahsi Fikrim ;Isimler Cok Siradan Olmus Kimseler Alinmasin Lütfen... Ama Bence Kirmizi Beyazin Ustlerinde Cicek Gibi Durdugu Bu Yigidelerin Adi '' Tribünün Sultanlari'' Olmali...
Saygilarimla...
CÜSSKB-Aynur 11.12.2006, 11:48 Sahsi Fikrim ;Isimler Cok Siradan Olmus Kimseler Alinmasin Lütfen... Ama Bence Kirmizi Beyazin Ustlerinde Cicek Gibi Durdugu Bu Yigidelerin Adi '' Tribünün Sultanlari'' Olmali...
Saygilarimla...
'' Tribünün Sultanlari'' çok hoş olur,
diğer arkadaşlarımızda fikirlerini yazabilirlerse yeniden değerlendirme yapabiliriz.
AFK_SiVaSLiM 11.12.2006, 11:52 Bencede Hos Olur
Tribünün Sultanlari OoOoOOoLLLLeeEeeEeYyYyYyy :-)
sivassss 11.12.2006, 12:01 bence isim pek önemli değil yeterki sivassporumuza destek tam olsun...
babayavuz 11.12.2006, 13:50 bencede en uygunu fanatik kizlar
yigido Atilla 11.12.2006, 14:22 Bu isimler nasil ????
Kirmizi beyaz kizlar..............
Tribünün sultanlari..............
Tribünün Melekleri..............
Tribünün Fanatik kizlari........
by lord karayel 11.12.2006, 16:04 bence olması gereken ultra fanatik bayanlar çok güzel olması güzel olur
jakobieen 11.12.2006, 16:12 bencede önerilen isimlerin hiçbiri olmamalı, Tribünün sultanları bir çok ilin kullandığı çok klasik bi isim olur bence... sivasa özgü yada sivassporun kısa yazılışını (ss) anımsatacak bi isim hoş olur..
jakobieen 11.12.2006, 16:51 http://img171.imageshack.us/img171/4241/adsziv3.gif
bu nasıl...
ademgoze 11.12.2006, 16:54 bencede fanatik kızlar güzel olur diyerleri olmaz...
hürrem sultanlar güzel olmazmı
anlamı güleryüzlü sevinçli sultanlar :)
67_DERNEK_AKKIZ 11.12.2006, 19:02 Evet bu grup için bir ad bulunmalı.
Biraz düşünmeliyiz.
evet abı dun benım de anlatmaya calısıtgım buydu daha orjınal farklı bı ısım ama benımde hıc bı fıkrım yok ama anketlerdekı ısımlerden bırı degıl..
Ben size bir isim buldum
YİĞİDELER.... YİĞİDELER..... YİĞİDELER.....YİĞİDELER....YİĞ İDELER.....YİĞİDELER.......YİĞ İDELER......
YİĞİDELER.....YİĞİDELER....... ...YİĞİDELER....YİĞİDELER..... .YİĞİDELER....... YİĞİDELER.....YİĞİDELER....... YİĞİDELER.......YİĞİDELER..... ..YİĞİDELER.....
PRoFeSSioNaL 11.12.2006, 20:08 FANATİK KIZLAR OLUSN BAKALIM OLMAZSA DESTEKÇİ YİĞİDELER OLSUN
varsayoksa_sivas 11.12.2006, 20:27 Ya arkadaşlar "gayri ciddi" demek ne demek ya?? YİĞİDELER den güzel reklamı kolay yapılabilecek ve ilgi çekecek ne olabilirki???ben ce seçeneklerin hiçbirisi kaliteli değil ve bilmeyen birisinin duyması halinde sivasla alakalı hiç birv şekilde bir çağrışım meydana getirmeyecektir..."YİĞİDELER" mükemmel yaa emin olun buna biz buralarda yiğideler diye reklamınızı bile yaptık arkadaşlar...Saygılar ve başarılar....
yanlış anlamayın ama bana hiçibiri hoş gelmedi.aklıma değişik bir isimde gelmiyor
Nurullahz 11.12.2006, 22:15 Nilay ve saz arkadaşları bence yiğideler tutar bana güvenin ;P
CÜSSKB-Aynur 11.12.2006, 22:37 Nilay ve saz arkadaşları bence yiğideler tutar bana güvenin ;P
Saz arkadaşlarım:mad: yiğide olarak anılmak istemiyor, yeni bir isim istiyoruz, lütfen saygı duyulsun;)
YİĞİDOSTLAR TEKLİFİM DE HİÇ RAĞBET GÖRMEDİ. Belki de bayanlar için iyi gitmez ama hoş bir isim diye düşünüyorum.
1967_CLUB_ÖZGÜR 11.12.2006, 23:22 hmmm bencee.......... DİŞİ ÇIĞLIK;)
TracyMcGrady58 11.12.2006, 23:30 Bencede FANATIK KIZLAR hos olur
Yiğideler en iyisi gibi duruyor fakat grupta bu ismi beğenmemiş.
4 Eylül Melekleri nasıl olur?
jakobieen 11.12.2006, 23:54 http://img171.imageshack.us/img171/4241/adsziv3.gif
yaw işte ne güzel isim daaa... SultanS
sivasli_boy 11.12.2006, 23:56 bencede yigideler guzeldi ama :P
Değerli NİLAY hanım; öncelikle grubun isminin uzunluğu hakkında bende hemfikirim, ancak " Yiğide" veya "Yiğideler" isminin neden gayri ciddi bulunduğunu ise anlayabilmiş değilim. Zira bu sözünüzle "yiğido" veya "yiğidolar" kelimeleride zannedersem gayri ciddi kategorisine sokulmuş oluyor. Kızlar ve klüp danışmanlarından bahsetmişsiniz kulüp danışmanları bildiğimiz sivasspor kulübü danışmanlarımı yoksa sizin kurduğunuz bir klübün danışmanlarımı?
Sivasspor erkek taraftarı sivasta ve sivas dışında "yiğido" olarak tanınınyorsa, bayan tarftarlarının da "yiğide" olarak tanınması kadar daha doğal sanırım bir şey olamaz inancındayım.
Kaldıki tüm Türkiye ve Dünya da futbolla ilgili tüm kurumlar ve futbol otoriteleri fanatizm ile mücadele ederken Sivasspor bayan taraftarlarının fanatik kızlar ismi ile ortaya çıkması ve bundan sonra bu şekilde hatırlanması hem Sivas hemde Sivassporun barışçıl, misafirperver, fair-play görünümüne, hemde bu iki değerin imajını olumsuz yönden etkileyeceği inancındayım. Bu fikrimi ( kızlar ve kulüp danışmanları )ile tekrar gözden geçirirseniz sevinirim.
Önerime gelecek olur isem
1. önerim Yiğide
2. önerim madem bu topluluk cumhuriyet üniversiteli bayanlardan kurulu bir topluluk ozaman ön tarafa cumhuriyeti veya üniversiteyi simgeleyen bir kısaltma kullanabilirsiniz.
Not: Kuracağınız bayan taraftar grubu maçlarda pankart vs. hazırlayacağından ve bu pankartlarda grubun ismi yer alacağından dolayı medyada da yer alması kaçınılmaz olacağından, oluşturduğunuz bayan taraftar grubunu boşverin, bundan sonra Sivasspor bayan taraftarları bu isimle anılacağından dolayı grubunuzun ismini seçerken titiz davranacağınızı ümit ediyor başarılar diliyorum.
ceza_tolga_rep 12.12.2006, 01:23 bence çılgın kızlar olmalı. he heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aykut-akay 12.12.2006, 02:15 hepsi alışlışmışlar...
bence Uni-Yiğideler :)
HEMSONUN DEDIGI GIBI üni-yidideler yana yigideler
aykut-akay 12.12.2006, 02:17 Değerli NİLAY hanım; öncelikle grubun isminin uzunluğu hakkında bende hemfikirim, ancak " Yiğide" veya "Yiğideler" isminin neden gayri ciddi bulunduğunu ise anlayabilmiş değilim. Zira bu sözünüzle "yiğido" veya "yiğidolar" kelimeleride zannedersem gayri ciddi kategorisine sokulmuş oluyor. Kızlar ve klüp danışmanlarından bahsetmişsiniz kulüp danışmanları bildiğimiz sivasspor kulübü danışmanlarımı yoksa sizin kurduğunuz bir klübün danışmanlarımı?
Sivasspor erkek taraftarı sivasta ve sivas dışında "yiğido" olarak tanınınyorsa, bayan tarftarlarının da "yiğide" olarak tanınması kadar daha doğal sanırım bir şey olamaz inancındayım.
Kaldıki tüm Türkiye ve Dünya da futbolla ilgili tüm kurumlar ve futbol otoriteleri fanatizm ile mücadele ederken Sivasspor bayan taraftarlarının fanatik kızlar ismi ile ortaya çıkması ve bundan sonra bu şekilde hatırlanması hem Sivas hemde Sivassporun barışçıl, misafirperver, fair-play görünümüne, hemde bu iki değerin imajını olumsuz yönden etkileyeceği inancındayım. Bu fikrimi ( kızlar ve kulüp danışmanları )ile tekrar gözden geçirirseniz sevinirim.
1. önerim Yiğide
2. önerim madem bu topluluk cumhuriyet üniversiteli bayanlardan kurulu bir topluluk ozaman ön tarafa cumhuriyeti veya üniversiyeyi simgeleyen bir kısaltma kullanabilirsiniz.
Not: Kuracağınız bayan taraftar grubu maçlarda pankart vs. hazırlayacağından ve bu pankartlarda grubun ismi yer alacağından dolayı medyada da yer alması kaçınılmaz olacağından, oluşturduğunuz bayan taraftar grubunu boşverin, bundan sonra Sivasspor bayan taraftarları bu isimle anılacağından dolayı grubunuzun ismini seçerken titiz davranacağınızı ümit ediyor başarılar diliyorum.
dogru yazmissin ne diyelim ...........
yigido_bekir 12.12.2006, 09:28 Sıra dışı Kızlar cok iyi duruyor
orhan058 12.12.2006, 09:45 Gerçektende fanatik kızlar en uygun olanı.
CÜSSKB-Aynur 12.12.2006, 16:07 Değerli NİLAY hanım; öncelikle grubun isminin uzunluğu hakkında bende hemfikirim, ancak " Yiğide" veya "Yiğideler" isminin neden gayri ciddi bulunduğunu ise anlayabilmiş değilim. Zira bu sözünüzle "yiğido" veya "yiğidolar" kelimeleride zannedersem gayri ciddi kategorisine sokulmuş oluyor. Kızlar ve klüp danışmanlarından bahsetmişsiniz kulüp danışmanları bildiğimiz sivasspor kulübü danışmanlarımı yoksa sizin kurduğunuz bir klübün danışmanlarımı?
1. önerim Yiğide
2. önerim madem bu topluluk cumhuriyet üniversiteli bayanlardan kurulu bir topluluk ozaman ön tarafa cumhuriyeti veya üniversiteyi simgeleyen bir kısaltma kullanabilirsiniz.
Kulübümüzün Erkek Grup adı: ''CÜSSKB'' (Cumhuriyet Üniversitesi, Sivasspor Kulüp Birimi) ÜNİ.KULÜP YİĞİDOLAR
''Gayri ciddi'' bulunan Yiğide,
bu Yiğidolar için asla söz konusu bile olamaz.
Kulüp Danışmanlarımızdan kastım. CÜSSKB danışmanları ( Sivasspor Kulüp Organizasyon Danışmanın da görüşünü aldık.)
CÜSSKB-Aynur 12.12.2006, 16:09 Kulübümüzün Erkek Grup adı: ''CÜSSKB'' (Cumhuriyet Üniversitesi, Sivasspor Kulüp Birimi) ÜNİ.KULÜP YİĞİDOLAR
Kulüp Danışmanlarımızdan kastım. CÜSSKB danışmanları ( Sivasspor Kulüp Organizasyon Danışmanın da görüşünü aldık.)
Lütfen, Yiğide de ısrar edilmesin.
yiğide zaten çok alakasız bir kavram.stadda sorsan o nekı der çoğu mıllet
YİĞİDE ADINI TARAFTAR BAYAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN İNTERNETTE İLK DEFA BEN KULLANMIŞTIM BU YÜZDEN SEVGİLİ NİLAY KARDEŞİM ÜZGÜNÜM BU SORUNUN CEVABI YUKARIDAKİ ŞIKLARDA YOK, HELE BENDEN BAŞKA BİR ÖNERİ ASLA YOK, AYRICA ALTERNATİFLERİNİZİ YETERLİ BULMADIM
BENCE GRUP ADINIZ ÇOK ŞIK, ÇOK SEVECEN VE SEMPATİK, TAMDA SİVASI VE SİVASLI BAYAN TARFTARLARI ÇAĞRIŞTIRYOR, İSİM ARAYIŞINA GİRMENİZ BENİ ÜZDÜ
İNADINA YİĞİDE :)
yigido Atilla 12.12.2006, 17:39 Lütfen, Yiğide de ısrar edilmesin.
Kesinlikle yigede olmamali !!!!!!! Bayanlar icin hic bir sey ifade etmiyor !!!!!!
merkez_emre 12.12.2006, 18:09 bence yiğide pek gusel durmuyo tamam Yiğidoların kendıne has bi asaleti var isiminde bi kahramanlık vurgusu var bunun kadınlara yorumlanması bence batılı kadınlara gore yorumlanmıs
benım gorusum bu
Yiğide yapmamakta hala ısrarcılar.Neyse umarım güzel bir fikir gelir.
1967 dernek serkan20 12.12.2006, 19:20 fanatik kızlar daha güzel duruyor gibi
CÜSSKB-Aynur 16.12.2006, 09:33 Arkadaşlar, Ocak ayında Pankartlarımızı yaptıracağım,
önerilerinizi bekliyorum.
1- Artı Kızlar
2- Pozitif Kızlar
3- Marjinal Kızlar
4- Maksimum Kızlar
5- Sıra dışı Kızlar
6- Fanatik Kızlar
Grup adı olarak bu isimler çok hoş değil. Sivas ve Sivaspor'u da çağrıştıracak bir isim olmalı. Üzerinde biraz daha düşünülebilir.
Uşakspor bayan taraftar grubunun adı : dişi aşigolardır
Bjk'lı bayan taraftarlarının adı : Dişi kartallardır.
CÜSSKB-Aynur 16.12.2006, 10:17 Uşakspor bayan taraftar grubunun adı : dişi aşigolardır
Bjk'lı bayan taraftarlarının adı : Dişi kartallardır.
Bizimki de Dişi Yiğidolar olsun demeyin sakın,;)
Büyük takımların (Kanarya, Kartal, Aslan) dişileri olabilir.
Bence, ''Dişi'' ibaresi bizde çok çirkin durur.
Bizimki de Dişi Yiğidolar olsun demeyin sakın,;)
Büyük takımların (Kanarya, Kartal, Aslan) dişileri olabilir.
Bence, ''Dişi'' ibaresi bizde çok çirkin durur.
Ben böyle bir şey demedim bunlar örnekler. :) Ama isim güzel olmalı, haksızmıyım?
1967_CLUB_BOZ 16.12.2006, 12:30 bence fanatik kızlar daha etkileyici olurdu demi yani
gerçektende öyle yani sitemizin %68 öyle diyor yani bencede öyle olsun bi isim bu nilay ablama herşey yakışır
+++++ tüm fanatikçi kızlara
1967_CLUB_ÖZGÜR 16.12.2006, 14:24 1- Artı Kızlar
2- Pozitif Kızlar
3- Marjinal Kızlar
4- Maksimum Kızlar
5- Sıra dışı Kızlar
6- Fanatik Kızlar
Grup adı olarak bu isimler çok hoş değil. Sivas ve Sivaspor'u da çağrıştıracak bir isim olmalı. Üzerinde biraz daha düşünülebilir.
Abı katılıyorum sana..Secenekler Dısındada Grup Ismı Onerısı Gelıyor...
CÜSSKB-Aynur 16.12.2006, 14:33 Ben böyle bir şey demedim bunlar örnekler. :) Ama isim güzel olmalı, haksızmıyım?
;)
Bu seçenekler dışındaki önerilerinizi yazabilirsiniz,
1967_CLUB_ÖZGÜR 16.12.2006, 14:34 ;)
Bu seçenekler dışındaki önerilerinizi yazabilirsiniz,
Abla YİĞİDE İsmi ni Nden Istemıyorlar..?
YİĞİDE adı İle Guzel İsimler Ortaya Cıkar;)
CÜSSKB-Aynur 16.12.2006, 14:41 Abla YİĞİDE İsmi ni Nden Istemıyorlar..?
YİĞİDE adı İle Guzel İsimler Ortaya Cıkar;)
Anlamsız ve basit bulunuyor,
Orjinal bir grup adıyla çıkmak istemeleri onların en doğal hakları
Grup üyelerimizin düşüncesine saygı duymak zorundayız. ;)
1967_CLUB_ÖZGÜR 16.12.2006, 14:48 Anlamsız ve basit bulunuyor,
Orjinal bir grup adıyla çıkmak istemeleri onların en doğal hakları
Grup üyelerimizin düşüncesine saygı duymak zorundayız. ;)
tamam Abla İnşallah SEVECEKLERI Bı Isım Bulunur....
HakkıTİMUÇİN 16.12.2006, 15:06 Sahsi Fikrim ;Isimler Cok Siradan Olmus Kimseler Alinmasin Lütfen... Ama Bence Kirmizi Beyazin Ustlerinde Cicek Gibi Durdugu Bu Yigidelerin Adi '' Tribünün Sultanlari'' Olmali...
Saygilarimla...
bu fikir çok güzel..Ancak sivasla bir bağlantısı olması açısından ;
4 EYLÜL SULTANLARI bence çok güzel olur...
HakkıTİMUÇİN 16.12.2006, 15:13 yada yine bu isme çok yakın olan
4 EYLÜL MELEKLERİ
olabilir..
1967_CLUB_BOZ 16.12.2006, 15:17 çok doğru söylüyorsun afk_sivaslım
en doğrusunu hakkı abi söyledi 4 eylül sultanları daha uygun bizim için demi bence konuyu en baştan açıp ankete bunuda eklesinler
"""Yiğido""" teriminin buram buram maçoluk kokan sivas erkeğini temsil ettiği bilinir ve söylenir. """Yiğido""" deyince sivas gelir akıllara. Ben bayan grubunun adının içerisinde """Yiğido""" olmasının, bu grubun hemen akıllara bir sivassspor grubu olduğunu getireceğini düşünüyorum.
Grup için """SULTANS OF YIGIDO""" düşündüm.
1967_CLUB_ÖZGÜR 16.12.2006, 15:51 """Yiğido""" teriminin buram buram maçoluk kokan sivas erkeğini temsil ettiği bilinir ve söylenir. """Yiğido""" deyince sivas gelir akıllara. Ben bayan grubunun adının içerisinde """Yiğido""" olmasının, grubun hemen akla bir sivassspor grubu olduğunu getirmesi gerektiği inancındayım.
Grup için """SULTANS OF YIGIDO""" düşündüm.
,Yiğido Ve YİĞİDe tercıh edılmıyor !!!
1967_CLUB_ÖZGÜR 16.12.2006, 15:55 bu fikir çok güzel..Ancak sivasla bir bağlantısı olması açısından ;
4 EYLÜL SULTANLARI bence çok güzel olur...
++++++++++++++++++++++++++++++ +++++67
CÜSSKB-Aynur 16.12.2006, 16:16 ,Yiğido Ve YİĞİDe tercıh edılmıyor !!!
Kulübümüzün Erkek Grup adı: ''CÜSSKB'' (Cumhuriyet Üniversitesi, Sivasspor Kulüp Birimi) ÜNİ.KULÜP YİĞİDOLAR
Özgür Yiğidoyla ilgili daha önceden fikrimizi yazmıştım.
Senin bu mesajın üstüne yenileme gereğini duydum
*Sivasın Sultanları
*Sivasın Melekleri
*Sivassporun Sultanları
*Gülbeyazlar
*Kardelenler
izmirliyigido 16.12.2006, 17:23 BEN HİÇBİRİNİ BEĞENMEDİM... BEN SİZE "FANATİK KIZLAR" İSMİNİ ÖNERSEM.... :))
izmirliyigido 16.12.2006, 17:30 SİVAS İLE SİVASSPOR İLE BAĞLANTILI OLMASINI İSTİYORSANIZ, AZ ÖNCE Kİ YAZDIĞIMDAN VAZ GEÇTİM SİZE SÜPPER BİR TEKLİFİM VAR. HEM KISMET OLURDA AVRUPA PLATFORMUNDA SAHNE ALIRSAK TRİBÜNLERE BOYDAN BOYADA ASARIZ:
"3 YILDIZLI KIZLAR" veya "3 YILDIZLI SULTANLAR"
NE DERSİNİZ..
lastsivasli 16.12.2006, 17:48 arkadaşlar , bence siz bu fikirden vazgeçin....
çünkü çok zor.... ya da yetimler olsun......
madem Yiğidostlar ismini tutmadınız Yiğidost Kızlar olsun o zaman
dieforyou7 29.12.2006, 10:43 ben pankartı hazırladım:D ^^trıbunun sultanları 58^^
Nurullahz 30.12.2006, 13:29 hmmm bencee.......... DİŞİ ÇIĞLIK;)
Buna koptum ya :D
Ayrıca şu isimlerin içine tribünü katmayın, tribünün sultanları falan, sonra millet maçı değil tribünü izlemeye gelecek, ardından da bayanlar daha gelmeyecek haliyle :D
1- Artı Kızlar (Artının bir anlamı yok)
2- Pozitif Kızlar (Pozitif hareketli anlamına gelebilir, bu olabilir.)
3- Marjinal Kızlar (Sivasspor'u tutmanın hiç bir marjinalliği yok, bir bayanında Sivassporlu olması kadar doğal birşey göremiyorum.)
4- Maksimum Kızlar (Afedersiniz sözüm meclisten dışarı ponpon kızlar gibi duruyor bu da)
5- Sıra dışı Kızlar (Hah asıl olay burada kopuyor asıl marjinal isim bu ama bence bu da iyi değil)
6- Fanatik Kızlar (Her takımın kendine özgü fanatik kızları vardır isim geçtiğinde sizlerin akla gelmesi gerek, bunda herkes gelir)
Hal bu iken bence yine en iyisi madem bunlarda ısrarlısınız, Pozitif Kızlar olabilir.
abdurrahim_58 30.12.2006, 14:50 fanatik yiğidolar nasıl????????????
1967_CLUB_BOZ 30.12.2006, 14:51 CLUB_KIZLAR
DAHA İYİ BE BENCE YENİ İSİM BU OLSUN TABİ SİZLERDE BEĞENİRSENİZ ÖNCE SİZE DANIŞMAK LAZIM TABİ
NİLAY ABLA SEN NERDESİN BU İŞEE
özsivasli1903 30.12.2006, 15:33 fanatik kizlar güzel ama cok siradan bi isim
digerleri cok abes laflar ya....
üniversiteli kizar....???nasil
1967_CLUB_BOZ 30.12.2006, 15:40 hayır olmaz neden dersen çünkü her yaşta fanatik var sivassporumuzu destekleyen
tek üniversiteliler olsaydı bak o olurdu ama genci yaşlısı sivassporumuuzu desteklemek için burda tek üniversiteliler değilkifanatik kizlar güzel ama cok siradan bi isim
digerleri cok abes laflar ya....
üniversiteli kizar....???nasil
cihan çiftçi 30.12.2006, 19:52 fatanik kızlar çok hoş olur daha akılda kalıcıda olur
hepside çok sıradan o ne be öyle bence beşiktaşın bayan taraftarları DİŞİ KARTALLAR gibi bir isim olabilir...
tiryakisivaslı 30.12.2006, 20:33 Bence çılgın kızlar olsun
crazy_ozy_58@hotmail.com
cano canlar
canolar yanınızda yiğidolar sahada kim tutar sizi yeşil sahada...
K4r_Tugrul 04.01.2007, 14:02 Bence de fanatik kızlar olsun.Helal olsun size be.Her zamna arkanızdayız.
crazygirls 58 yada sivaslıgirls olabilir diye düşünüyorum
YARALI_AŞIK 04.01.2007, 18:31 LİSTEDEKİ İSİMLERDEN BELİRLENCEĞİ BELLİ OLMAKTADIR.BU AMAÇLA AKLIMA DEĞİŞİK İSİMLER GELSE BİLE MEVCUT İSİMLERDEN SEÇMEK ZORUNDA OLDUĞUMU BİLEREKTEN (FANATİK KIZLAR) DİYORUM.
kral-ÇARŞI 04.01.2007, 19:09 içlerinde en uygunu fanatik kızlar ama
kraliçeler veya
ponpom kızlar
da olanilir
merkez_emre 04.01.2007, 19:11 yiğit kızlar
olabilir mi ...
yigido0058 04.01.2007, 19:15 nilay abla bence grubunuzun ismi anadolu sultanları olabilir.
CÜSSKB-Aynur 04.01.2007, 19:54 LİSTEDEKİ İSİMLERDEN BELİRLENCEĞİ BELLİ OLMAKTADIR.BU AMAÇLA AKLIMA DEĞİŞİK İSİMLER GELSE BİLE MEVCUT İSİMLERDEN SEÇMEK ZORUNDA OLDUĞUMU BİLEREKTEN (FANATİK KIZLAR) DİYORUM.
Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar,
aklınıza İlginç birşeyler gelirse lütfen yazın.
Büyük bir olasılıkla listemizin dışına çıkacağız;)
YARALI_AŞIK 04.01.2007, 20:41 Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar,
aklınıza İlginç birşeyler gelirse lütfen yazın.
Büyük bir olasılıkla listemizin dışına çıkacağız;)
AÇIKLAMALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.ANCAK AKLIMA GELENİ SÖYLEMEK İSTERDİM AMA DÜZENİ BOZMAK İSTEMEDİM.LİSTEDEKİLER DIŞINDA SÖYLEME İMKANIMIN OLMASI NEDENİ İLE SİVASIN SULTANLARI İSMİNİ SÖYLEMEK İSTERİM.TEŞEKKÜR EDERİM,HERKEZE BAŞARILAR.
AÇIKLAMALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.ANCAK AKLIMA GELENİ SÖYLEMEK İSTERDİM AMA DÜZENİ BOZMAK İSTEMEDİM.LİSTEDEKİLER DIŞINDA SÖYLEME İMKANIMIN OLMASI NEDENİ İLE SİVASIN SULTANLARI İSMİNİ SÖYLEMEK İSTERİM.TEŞEKKÜR EDERİM,HERKEZE BAŞARILAR.
ya zaten sivasın kızlarına fanatik kızlar,çılgın kızlar felan yakışmaz.
bu isim bence gündeme alınsın.
katılıyorum bende.
sivasın sultanları olabilir.
DOGU_BEY 05.02.2007, 18:45 1)uni-disi
2)uni_kizlar58
3)uni_girls58
4)harbi_kizlar
5)ellisekiz_lar
nazimgulturk 05.02.2007, 19:11 en iyisi fanatik kızlar ötekiler iyi değil
gardasin.58 05.02.2007, 19:38 KIZLARIMIZA EN YAKISANI FANATIK KIZLAR.
ali_zara 14.02.2007, 19:46 bence fanatik kızlar mükemmel olur
Yigido58_NL 14.02.2007, 19:57 YIGIDELER OLMAZ BENCE YIGIDO KIZLAR DAHA IYI OLUR,HEM YIGIDO DENINCE AKLA ILK GELEN SIVAS OLUYOR.
KIZILCAN 14.02.2007, 20:29 Nilay Hanım ne yaptınız isim olayını?Koydunuz mu herhangi birşey? anketteki isimlerin hepsi baneldi.yiğide ye gelince,basit olmasına rağmen millet yiğidonun anlamını bilmiyor,yiğide yi hiç anlamayacak.58 yiğit kızlar olabilir.kızlar ibaresini kullanmanın taraftarı değilim ama yiğit'ten sonra kullanınca sırıtmıyor.yiğit bacılar da olabilir belki.koyduysanız şayet söylerseniz sevinirim...
CÜSSKB-Aynur 14.02.2007, 22:10 Nilay Hanım ne yaptınız isim olayını?Koydunuz mu herhangi birşey? anketteki isimlerin hepsi baneldi.yiğide ye gelince,basit olmasına rağmen millet yiğidonun anlamını bilmiyor,yiğide yi hiç anlamayacak.58 yiğit kızlar olabilir.kızlar ibaresini kullanmanın taraftarı değilim ama yiğit'ten sonra kullanınca sırıtmıyor.yiğit bacılar da olabilir belki.koyduysanız şayet söylerseniz sevinirim...
Arkadaşlar hepinize ilginiz için teşekkür ederim.
Grup adımız belli oldu. Listedekilerin dışında,
bize burada önerilen adların arasından seçtik.
ama şimdilik açıklamayalacağım Sürpriz olsun:D
kartal_69 14.02.2007, 22:14 merhabalar ben grup adının pozitif kızlar olmasından yanaydım neden derseniz fanatik yanlış anlaşılıyor fanatik olmak türkiyede pisikopat anlamında şuanda bence SPOR BARIŞ KARDEŞLİK OLDUĞUNA GÖRE FANATİK TE OLMASIN POZİTİF OLSUN NE GÜZEL ANLAMIDA GÜZEL
|