Orijinalini görmek için tıklayınız : SANAL ALEMDE TÜRKİYE KUPASI
DEĞERLİ SİVASSPOR.COM ÜYESİ HEMŞERİLERİM VE SİVASSPORA GÖNÜL VEREN DOSTLAR
http://www.fortistk.com sitesinde ödüllü fortis türkiye kupaı oyunu var ben bir kaç gündür tabiki sivassporu takım olarak seçip oynuyorum kurallar basit bilgisayar mouse nızı kullanarak frikik atacaksınız (rüzgar yönü ve top şiddetini hesaplamak gerekiyor tabiki) ben sivassporu yaklaşık 35 kez kupa şampiyonu yaptım ama oyun o kadar çok oynanıyorki ilk sıralar 3 büyükler tarafından parsellenmiş sitede maşallah çok fazla sivasspora gönül veren taraftar olduğu için denemenizi tavsiye ederim eğlenceli bir oyun belki sanal olarak sivassporu ilk 3 e sokmaya çalışalım ne dersiniz :)
DEĞERLİ SİVASSPOR.COM ÜYESİ HEMŞERİLERİM VE SİVASSPORA GÖNÜL VEREN DOSTLAR
http://www.fortistk.com sitesinde ödüllü fortis türkiye kupaı oyunu var ben bir kaç gündür tabiki sivassporu takım olarak seçip oynuyorum kurallar basit bilgisayar mouse nızı kullanarak frikik atacaksınız (rüzgar yönü ve top şiddetini hesaplamak gerekiyor tabiki) ben sivassporu yaklaşık 35 kez kupa şampiyonu yaptım ama oyun o kadar çok oynanıyorki ilk sıralar 3 büyükler tarafından parsellenmiş sitede maşallah çok fazla sivasspora gönül veren taraftar olduğu için denemenizi tavsiye ederim eğlenceli bir oyun belki sanal olarak sivassporu ilk 3 e sokmaya çalışalım ne dersiniz :)
efektler harika ama vuruş şekikli çok kötü kartdeş bviraz uğraştım olmadı ama başaracağım...
Didier DROGBA 26.12.2006, 21:51 SAĞOLASIN KARDEŞ BENDE BU OYUNA KATILIP, SİVASSPORUMUZUN BAŞARISI İÇİN ÇABALAYACAĞIM...
IRKÇILIĞA HAYIR...
1967_CLUB_10UR 26.12.2006, 22:02 ÜYE OLMADAN DA OYUN İZNİ VERMİYORLAR :rolleyes: :rolleyes:
Gönül isterdi ki gercekte olsun ama nasip..... :(
1967_CLUB_BOZ 27.12.2006, 13:53 daha bak madım ama güzel olduğunu umuyorum ama bi bakacam yine iii mi kötümü artık
daha bak madım ama güzel olduğunu umuyorum ama bi bakacam yine iii mi kötümü artık
kardeş oyun o kadar iyi olmasada başlarda biraz zor oluyor ama bir kaç deneme yaptıktan sonra çok basit bir hale geliyor her attığın golle sonuçlanıyor.bir hile veriyim yön tuşlarından falsolu vuruş yapar ve golle sonuçlanırsa 100 puan veriyor
herkese başarılar ben bayakupayı kazandım....
sivassss 28.12.2006, 19:40 İNSANLARIN HOŞÇA VAKİT GEÇİREBİLECEKLERİ BİR SİTE OLMUŞTUR, HERKESE İYİ EĞLENCELER...
gece olmuşken yorum yapalım.yoksa caglayan ağbi izin vermiyor gündüzleri gündem değişyor diye.haklı kendisi.ama geceyi kullanarak bu konuyada yazayım bişeyler dedim.bu oyun idare eder.biraz oynamanızı tavsiye ederim.
bdogan58 06.02.2007, 13:55 Güzel paylaşım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
ama biraz zor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
abdurrahim_58 06.02.2007, 14:37 HERKESE SİTEDE İYİ EGLENCELER.................... ....
bdogan58 07.02.2007, 15:42 Ya bence zaman çok kısa 3-0 yenik başladıklarını yetiştiremiyosun.
Ben daha gruptan bile çıkamadım.Bide gerçekçi olmamış pek.Fenere 2-0 yenik başlıyosun inegöle 3-0çok dengesiz yani!!
SEMİH-58 07.02.2007, 15:55 her ankette destekledigimiz gibi sivassporu bu ankettede yanlız bırakmayız
1967_CLUB_ERDİ 07.02.2007, 16:58 BUNU MAÇ ŞEKLİNDE HAZIRLASALAR İYİ OLURDU
MESELA FİFA 2007 DE ONLİNE OYNATSALAR
BİZDE ORDA GERÇEK PERFORMANSIMIZI YANSITSAK DAHA GÜZEL OLMAZMIYDI
MESELA BEN FİFA 2007 OYNUYORUM
HAMACHİDE ACAYİP ZEVKLİ OLUYOR
İLGİLENENLERİN BİLGİSİNE
hamachi agım : 1967_CLUB_ERDİ
şifre : 58
İLGİLENENLERİ BEKLERİM MAÇ YAPARIZ
hakandemirezen 07.02.2007, 17:09 ÇEYREK FİNALE ÇIKTIM.ÇEYREK FİNALDE HEM İLK MAÇI 2 0 KAYBETMİŞ OLUYORUZ HEMDE 2.MAÇIN İLK YARISINI ÇOK DENGESİZ BİR OYUN
bdogan58 08.02.2007, 14:50 SİVASA HAFİF GELİR BU FORTİS CUP!!
o_bir_sivasli_1 11.02.2007, 22:59 oyun guzelde ben ceyrek finali gecemiyorum
|