Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASLI KIZIN BAŞARISI

35gürün58
07.01.2007, 22:49
Değerli yiğidolar şu an Star tv de finali yapılmakta olan yarışma için Hemşehrimiz Hasret e destek olmak hepimizin sivas'lılık borcudur.

Diğer 2 yarışmacı için İzmir torbalı ve Edirne Seferber olmuş lar bize de Hasret için Sivas için seferber olmak düşmez mi

oylarımızı 105 yazıp 3004 de gönderelim HAYDİ SİVAS HAYDİİİİİİİİİİİİİ,
TÜM ARKADAŞLARIMMIZI VE ÇEVREMİZİ SEFERBER EDELİM

ceza_tolga_rep
08.01.2007, 00:39
hemşerimiz hasret popstar alaturkayı kazanmıştır.100 bin ytl de ödğ almıştır.kendisine diğer müzik yaşantısında başarılar dileriz.

35gürün58
08.01.2007, 00:39
Sivas adına duyarlı davranan tüm hemşehrilerimi tebrik ediyorum Türkiyedeki ve Sivastaki hemşehrilerimizin desteği ile HASRET 1. seçildi.
Ne mutlu sivas'lı olana...

Ertugrul
08.01.2007, 00:50
Sivas adına duyarlı davranan tüm hemşehrilerimi tebrik ediyorum Türkiyedeki ve Sivastaki hemşehrilerimizin desteği ile HASRET 1. seçildi.
Ne mutlu sivas'lı olana...

Hayırlı olsun hemşerimizi tebrik ederim

Yolun açık olsun Hasret sanat hayatında başarılar ...

AyhanBayrak
08.01.2007, 00:54
Iste Sivas'in ve Sivas'linin gücü birkere daha ispat edildi

Basarilar Hasret

GuNaY
08.01.2007, 01:16
Fİnali baya heyacanlı gecti yakın sonuclar vardı ancak hemserimiz 1. olarak bizlere bir gurur daha yaşattı :)

Bu aralar Sivas'lı sarkıcılarda bir patlama oldu :D

yigido0058
08.01.2007, 02:16
POPSTAR ALATURKA YARIŞMASINDA SİVASIMIZI TEMSİL EDEN HASRET FİNALE KALARAK TÜM SİVASLILARIN GÖNÜLLERİNDE YER EDİNMEYİ BAŞARMIŞTI BUGÜN YAPILAN FİNALDE İSE HARİKA BİR PERFORMANS SERGİLEYEREK HEM JURİDEN HEM DE SEYİRCİDEN OLUMLU NOT ALDI OYLAMAYA GEÇİLDİĞİNDE İSE AYLARCA HARCADIĞI EMEĞİNİN KARŞILIĞINI POPSTAR ALATURKA YARIŞMASINDA 1. OLARAK ELDE ETTİ SİVASIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDEN HASRETE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM BİR SİVASLI OLARAK GURUR DUYDUM HASRETLE İNŞALLAH SİVASLILARIN ADI HER ALANDA BAŞARILI ŞEKİLDE DUYULUR

AFK
08.01.2007, 02:45
Hemsehrimizi Tebrik Ediyorum Basarilarinin Devamini Dilerim...

SivasLady
08.01.2007, 09:46
Hasret`i tebrik ederim
sonuna bakamadim :) sabah annemden ögrendim
bu aralar Sivas`li sarkicilar cogalmaya basladi
hepsine basarilar dilerim
insallah iyi yerlere varirlar

:D bizim evde zaten bir baska popstar :D
kardesimide yolluyacam böyle giderse :rolleyes:

YÖRÜKOĞLU
08.01.2007, 09:57
hemserimizi tebrik ediyoruz.ne mutlu sivaslıyım diyene.sivaslı olmak bir ayrıcalıktır.

yigido sezgin
08.01.2007, 10:22
sivas kültür şehri olması hasebiyle her gün yeni bir kişi ün kazanıyor hemşerimiz hasreti tebrik ediyorum müzik hayatında başarılar diliyorum.sivaslının bagrı yanıktır bu yüzden daha çok hasret'ler çıkacak

SEZGİN YAŞAR

serrrkan
08.01.2007, 10:40
helal olsun be hasret 17 yaşında olmasına rağmen yine sivaslının göğsünü kabarttı tüm türkiye ye sivasın sivaslının gücünü ispat etti helal olsun
başarılarının devamını dilerim...

K4r_Tugrul
08.01.2007, 10:53
Helal olsun.iyi olan Kazandi.:D

sarkislali
08.01.2007, 11:26
Bende Hasret´i cani gönülden tebrik ediyorum. Seyircilerden birinin Sivasspor´un bayragini sallamasida bir ayri gururdu. Simdi daha iyi anlamisizdir. 4. büyük kim olabilir.
Biz birlesirsek, bilegimizi kimse bükemez. Her yerde her zaman Sivas´imizin propagandasini yapmaliyiz.:) :) :)

Yiğiter
08.01.2007, 11:30
ben bu konuda sevinecek bir taraf bulamıyom şahsen

talha58
08.01.2007, 11:36
İki gün sonra o da diğerleri gibi unutulur gider bence.

Yiğiter
08.01.2007, 11:43
Bende Hasret´i cani gönülden tebrik ediyorum. Seyircilerden birinin Sivasspor´un bayragini sallamasida bir ayri gururdu. Simdi daha iyi anlamisizdir. 4. büyük kim olabilir.
Biz birlesirsek, bilegimizi kimse bükemez. Her yerde her zaman Sivas´imizin propagandasini yapmaliyiz.:) :) :)

yani birisi sivas bayrağını salladı diye 4.büyük olmayız herhalde.önce şampiyonluk yaşamk gerek formamıza bir tane yıldız diktirmek gerek.üstelik eminim bu kızı sivaslı kutlayanlar arasında bu yarışmayı daha önceden eleştirenler de vardır.sivaslı diye bu yarışmayı svecek değilim

sivassss
08.01.2007, 12:10
Hasret arkadaşımız bu yarışmayı kazanmış,
Kendisini tebrik ederim,
O kadar kişi arasından birinci olmak kolay bir olay değil,
Paraları da cebe koydu bu arada :D

35gürün58
08.01.2007, 13:45
yani birisi sivas bayrağını salladı diye 4.büyük olmayız herhalde.önce şampiyonluk yaşamk gerek formamıza bir tane yıldız diktirmek gerek.üstelik eminim bu kızı sivaslı kutlayanlar arasında bu yarışmayı daha önceden eleştirenler de vardır.sivaslı diye bu yarışmayı svecek değilim

Evet bu tür yarışmalara prensip olarak bende olumlu bakmıyorum,o konuda haklı olabilirsin,
Hasret'in şahsında Edirne'ye, İzmir (Torbalı'ya) karşı Sivas yarıştı. İşte bu noktada kendi prensibime de bir istisna yaratarak Sivas'ı bu illere karşı destekleme gereği duydum, bu Memleket sevgisinin bir gereğiydi ,Sivas lı olmanın gereğiydi, Sivasspor'lu olmanın bir gereğiydi, kaldıki bu yarışma bir oryantal Dansöz yarışması değil , bir ses yarışmasıydı ve sivas'ımız da Aşıklarıyla ,Türkücüleriyle Ülkemizde anılan ve övülen bir ilimiz değilmiydi ?
İşte bundan dolayı Hasret'in desteklenmesi birinciliğe taşınması gerekiyordu bu da Sivas lı hemşehrilerimin büyük bir bölümünün memleketine sahip çıkması ile gerçekleşti Edirne de İzmir'de Sivasımız karşısında geride kaldı, bir sivas lı olarak gurur duydum, onlar bu başarıyı yakalasalardı inan havalarından geçilmezdi ,
Ha şunu düşünebiliriz Sivas'lı hemşehrilerimizin bu olaydaki Sivaslılık duyguları sivasspor'umuzun maçlarına da yansısa daha iyi olmazmı ? elbette iyi olur,
İşte bu gibi birlikteliği sağlayan kültürel etkinlikler yavaş yavaş Sivasspora da stadlarada yansır inşallah....
Aşık'ına ,Türkücüsüne,Sanatçısına sahip çıkan bir Sivas ve Sivaslı arzuluyorum,
onları yakan olarak anılan değil...

Ben Sivas adının geçtiği ,makul olan her konuda bir sivaslı olarak destek vermeyi Sivas'ıma borç biliyorum...
Siz öyle düşünmüyormusunuz ?

SONMEZ
08.01.2007, 13:58
Akşamki yarışmanın ve sonucunun vermiş olduğu mesajı
çok iyi analiz etmemiz gerekir diye düşünüyorum.
Böyle bir yarışmanın, müzik kalitesi, yayın kalitesi,
program kalitesi...vs açılarından tartışılıyor olmasını
bir tarafa koyarak; ben oylama seanslarındaki bir duyarlılığın,
bilincin ve ortaya çıkan bir realitenin dikkat çeken boyutundan
bahsetmek istiyorum.

Yarışmacılardan Erkan, Edirne'li ve Trakya' lı oylarla desteklendi.
Armağan ise, İzmir (Torbalı), Ege Bölgesinin ve ekstra olarak ta
Bülent ERSOY' un oylarıyla desteklenmişti.
Hasret de, Fatih Belediyesi Kültür Merkezinde toplanan bir grup
Samatyalı komşuları tarafından destekleniyordu.

Zaman zaman adeta ''Eorivizion'' enstanteneleri yaşanır gibiydi.
Yayın akışı içerisinde, bazen Edirne' ye, bazen İzmir' e bazen de
Samatyalılara canlı bağlantılar yapılarak, oradaki atmosferi ve coşkuyu
ekrana taşıyorlardı.

Fatih Belediyesi Kültür Merkezinde toplanan bir grup Samatyalıların
arasında bulunan bir kardeşimizin elinde ''Sivasspor Bayrağı(atkısı)''
olması adeta uyuyan devi uyandırmış ve kılcal damarlarda dolaşan
asil kanı harekete geçirmiş ve bir şahlanışın kamçılayıcı ve itici gücü
olmuştur...!
Veeee, Hasret sona ermiş, Sivaslı Hasret ''Müziğin Süper Liginin Finalinde''
Şampiyonluk ipini göğüslemiştir.
İşte bu durum;
''Sivassporun, Sivasa ne gibi faydası var ki ?'' diye aciz ve bilgiç sorulara
en güzel bir cevaptır.
Sivas ve Sivasspor bir üst kimliktir, bir şemsiyedir, bir çatıdır...!!!

Birlik ve dirlik içerisinde, bütün sektörlerin, bütün kategorilerin
Süper Liglerinde Sivaslı Şampiyonların çoğalması dileğiyle...
.
.
.

gurel58
08.01.2007, 14:30
ne mutlu türküm ve sivaslı diyene her branşta başarılar alıyoruz tebrikler

ademgoze
08.01.2007, 14:35
dün izledim çok güzeldi duygulandım dün onu desteklemeye gelenler sivas seninle gurur duyuyor dediler ve sivasspor atkısı vardı çok efendi ve saygılı bir kıza benziyor bülent ersoy hanfendi dün sonucu duyunca şişip kaldı.

ademgoze
08.01.2007, 14:41
izlemeyenler varsa izliyebilir.
gurbet:
http://www.youtube.com/watch?v=kHKEv6A0-PY

http://www.youtube.com/watch?v=7vvZczKpSZY

neyse ne
08.01.2007, 14:43
arkadaşlar bırakın bu boş işleri bunun sivasla ne alakası var.adı geçen yarışmayı hiç izlemedim.hasretide tanımıyorum.fakat bu tarz yarışmalar tamamen vatandaşları sömürmek ve oyalamak amaçlı.sen mesaj atacan star para kazanacak gsm şirketleri para kazanacak diye değerli vaktinizi harcamayın sevgili kardeşlerim sivaslılık bi dandik yarışmadan birinci çıkarmak değildir.yaşantımızla birlik beraberliğimizle ve insanlara örnek davranışlarla övünelim.yoksa hasret birinci olmuş çokda önemli değil.2 gün sonra kim hatırlaaycak bakalım.hepinizi seviyorum sevgili hemşehrilerim.

Yiğiter
08.01.2007, 15:00
arkadaşlar bırakın bu boş işleri bunun sivasla ne alakası var.adı geçen yarışmayı hiç izlemedim.hasretide tanımıyorum.fakat bu tarz yarışmalar tamamen vatandaşları sömürmek ve oyalamak amaçlı.sen mesaj atacan star para kazanacak gsm şirketleri para kazanacak diye değerli vaktinizi harcamayın sevgili kardeşlerim sivaslılık bi dandik yarışmadan birinci çıkarmak değildir.yaşantımızla birlik beraberliğimizle ve insanlara örnek davranışlarla övünelim.yoksa hasret birinci olmuş çokda önemli değil.2 gün sonra kim hatırlaaycak bakalım.hepinizi seviyorum sevgili hemşehrilerim.

valla ben de yeni öğrendim hasret diye birinin yarıştığını ve sivaslı olduğunu.sivasımızın kültürünün neresini yansıtıyor ki bu kız.ozanlığımızı bile yansıtmıyor .iki basit şarkı söylemesi onun bizim kültürümüzü yansıtığı sonucu çıkaralımaz herhalde.ben şahsen sevinecek bir taraf bulamıyom.bu kadar basit ve ucuz kalitesiz bir kanalda böyle seviyesiz bir yarışmada hemşehrimin birinci olmasına üzüldüm desem yeridir.

abircan
08.01.2007, 15:29
HASRET 17 YAŞINDA BABASIZ BÜYÜMÜŞ PIRIL PIRIL BİR GENCİMİZ SİVASIN GURURUDUR KENDİSİ, ANNESİYLE YAŞAMA SIKI SIKI TUTUNMUŞLAR DİRENMİŞLER, EN GÜZEL MESLEKLERDEN BİRİNİ İCRA ETMEK İÇİN BU YOZLUK YOBAZLIK SATILMIŞLIK VE KADININ CİNSELLİĞİNİN SÖMÜRÜLDÜĞÜ TV, MEDYA BATATKLIĞINDA AÇAN BİR GÜL O, UMARIM BUGÜNE KADARKİ DİRAYETİ DEVAM EDER KENDİSİNİN VE AİLESİNİN, HAYAT YOLUNDA BAŞARILAR DİLİYORUM , ATTIĞIM 10 SMS HELAL OLSUN, HERKESİ ŞAŞIRTAN BİR SİVASLI BAŞARISI ELDE ETTİ, TEBRİKLER HASRET, SESİNİN DURULUĞU VE TEMİZLİĞİ TÜM YAŞAMIN BOYUNCA DEVAM ETSİN KARDEŞİM

ademgoze
08.01.2007, 15:38

ATANLAR ATIYOR O KADAR BOŞ İŞ VAR Kİ

muratduru58
08.01.2007, 15:46
SAMATYA YERINE SIVASTAN CANLI YAYIN OLSAYDI HEM SIVAIMIZIN ADI DAHA FAZLA DUYULUR HEMDE HEMSEHRIMIZ DAHA FAZLA OY ALIRDI. KARDESIMIZE BASARILAR DILIYORUM

HakkıTİMUÇİN
08.01.2007, 15:52

Gardaş mesajında birlik ve beraberliğimizle övünelim diyorsun..
sonra da boşverin böyle işleri diyorsun..
Pırıl pırıl bir genç kardeşimize..hemde hemşerimize
destek vermenin neresi kötü anlayamadım ????

erhan5834
08.01.2007, 16:17
HASRET'i birinciliğinden dolayı kutlar başarılarının devamını dilerim....

abircan
08.01.2007, 16:30
akşam izledinizmi bilemem ama ciddi bir torpil vardı bülent ersoyun sevgili sözde kendi gibi küpeli armağana, yok izmir yok edirneye bağlanmalar belediye bandolarıyla coşku seli yaratıp kamuoyunu gaza getirmeler, ama bilmiyorlardıki adında sivaslı oılsun yeter en ufak destekle yer yerinden oynardı, bizim hasret külkedisi gibi şansını adından bile bahsedilmeyen sivastan sivaslılardan alacağı oylarla karabahtını yıkacaktı ve nitekim sivaslılar net %5 fark attı, bülent hanımmı beymi ne idüğü belirsiz susam sokağının devekuşu gibi mosmor oturduğu yerden kalkamadı, akıllı yapımcılar işi biliyor, bir adayda sivastan koy ol köşe

HakkıTİMUÇİN
08.01.2007, 16:41
akşam izledinizmi bilemem ama ciddi bir torpil vardı bülent ersoyun sevgili sözde kendi gibi küpeli armağana, yok izmir yok edirneye bağlanmalar belediye bandolarıyla coşku seli yaratıp kamuoyunu gaza getirmeler, ama bilmiyorlardıki adında sivaslı oılsun yeter en ufak destekle yer yerinden oynardı, bizim hasret külkedisi gibi şansını adından bile bahsedilmeyen sivastan sivaslılardan alacağı oylarla karabahtını yıkacaktı ve nitekim sivaslılar net %5 fark attı, bülent hanımmı beymi ne idüğü belirsiz susam sokağının devekuşu gibi mosmor oturduğu yerden kalkamadı, akıllı yapımcılar işi biliyor, bir adayda sivastan koy ol köşe

haklısın.. Sivastan sandalye koysan oraya..o bile birinci olur.. :D

şakaydı tabi... Kızımızın sesi de yorumuda çok güzeldi..

1967_CLuB_MuRaT
08.01.2007, 17:02
HEmşoya tebrikler ama...Diğer popstar ve diğer yarışmalardakilerden şimdilerde eser yok..İnş. onun sonuda diğerleri gibi olmaz..

Tarkan ÇeLik
08.01.2007, 17:17
HEmşoya tebrikler ama...Diğer popstar ve diğer yarışmalardakilerden şimdilerde eser yok..İnş. onun sonuda diğerleri gibi olmaz..

asıL PoPSTar BeNim DeğiLMi MuraT aBi :D :D :D EeeeE DuMLuPıNar YiĞiDoLarı ;) ;)

musti1992058
08.01.2007, 19:07
hasret 1 . secildi ama sivaslımı

yyucepur
08.01.2007, 20:25
Sivaslıya destek hepimizin görevidir.

ademgoze
08.01.2007, 20:26
hasret 1 . secildi ama sivaslımı

sivaslı tabi o kadar söyledi sivaslı oldugunu:)

şener58
08.01.2007, 21:44
sivaslı türkücüler alayına giderler ne mutlu sivaslı dogan ve sivaslıyım diyene alayına degil kralına sivaslıyız

1967_CLUB_10UR
08.01.2007, 22:47
ARTIK HASRETİN BİRİNCİLİĞİ HAYIRLI OLSUN BİR ARA BANA 100 KONTÖR GÖNDERSİN ÇOK OY ATTIM ;) ;) ;) ;)

1967_CLuB_MuRaT
08.01.2007, 22:49
ARTIK HASRETİN BİRİNCİLİĞİ HAYIRLI OLSUN BİR ARA BANA 100 KONTÖR GÖNDERSİN ÇOK OY ATTIM ;) ;) ;) ;)

TElsimde bedava deil mi mesaj hakkı?bi de utanmadan 100 kontur istiyon?

1967_CLUB_10UR
08.01.2007, 22:52
TElsimde bedava deil mi mesaj hakkı?bi de utanmadan 100 kontur istiyon?

BİR HATIRLATIYIM DEDİM ÇOK YOĞUN ÇABA HARCADIK ELDE TELEFON GECENİN BİR YARISINA KADAR BEKLEDİK..

1967_CLuB_MuRaT
08.01.2007, 22:54
BİR HATIRLATIYIM DEDİM ÇOK YOĞUN ÇABA HARCADIK ELDE TELEFON GECENİN BİR YARISINA KADAR BEKLEDİK..

Way gözlerini yiyim gardaş...Memleket sevdası işte..ben bi kere bile izlemedim ..Bülent aBiye kıl oluyom!:D

1967_CLUB_10UR
08.01.2007, 23:00
Way gözlerini yiyim gardaş...Memleket sevdası işte..ben bi kere bile izlemedim ..Bülent aBiye kıl oluyom!:D

BÜLENT ABIYI GÖRMEZDEN GELSEYDİN BİZ HER ALANDA SİVAS SEVDALISIYIZ

SİVASLI OLUNMAZ SİVASLI DOĞULUR..

1967_CLuB_MuRaT
08.01.2007, 23:02
BÜLENT ABIYI GÖRMEZDEN GELSEYDİN BİZ HER ALANDA SİVAS SEVDALISIYIZ

SİVASLI OLUNMAZ SİVASLI DOĞULUR..

Aman Kalsın...TEk sivas kaybetsin onu göreceksem...!

SİVASRAP
08.01.2007, 23:05
Hasreti tebrik ediyorum sivaslının başarısnı bi kez daha isbat etti ;)o parayaı haketti

aykut-akay
09.01.2007, 00:37
HAYIRLI UGURLU OLSUN ....................

TracyMcGrady58
09.01.2007, 02:49
Izleme imkanim olmadi ama öncelikle Hemsehrimizi Hasret'i tebrik ederim ve sanat hayatinda basarilar dilerim :)

SİVASRAP
09.01.2007, 14:31
HASRETE BİRİNCİLİK GETİREN ŞARKI...

http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=5&vid=413