Antalya kampına giderken trafik kazası geçiren ve herkesin yüreğini ağızına getiren DÇ Divriğispor, kaza şokunu çabuk atlattı. Kampta ilk hazırlık maçını Diyarbakır Belediyespor’la oynayan DÇ Divriğispor sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Temsilcimizin baştan sona üstün oynadığı hazırlık maçının ilk yarısında Murat Berge’nin attığı gollerle 2-0 önde kapatan Divriği, ikinci yarıda Tayfun’un kendi kalesine attığı golle maçtan 2-1 galip ayrıldı. DÇ Divriğispor yöneticileri ve futbolcuları maç sonrası, ameliyat olan futbolcuları Mehmet Güneş’ide ziyaret etmeyi unutmadılar.
SivasLady
08.01.2007, 08:43
soku cabuk atlatmalari iyi oldu
hazirlik maclarida iyi gidiyormus
insallah ikinci yarida cok iyi performans sergilerler
Mehmet Günes`ede gecmis olsun
acil sifalar dilerim
Mehmete hediye etmiş oldular bu galibiyeti,
Kazayı unutarak oynayacakları maca konsantre olmaları cok güzel,
Umarım ikinci yarıda bu kaza Divrigiye bir nevi gaz olur
sivassss
08.01.2007, 11:17
BU HABER ÇOK SEVİNDİRİCİ,
BU KAZA BİRBİRLERİNE KENETLENMELERİNİ DAHA FAZLA SAĞLAMIŞTIR,
İKİNCİ YARIDA DİVRİĞİSPOR'UN DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİNE İNANIYORUM...
Divrigispora ve kavilesine ve Tüm yönetimine Futbolcularina Gecmis olsun dileklerimi iletiyorum Sezonda Basarilarinin Takipcisi olacagiz buda bize Heyacan verecektir.
1967_CLuB_MuRaT
08.01.2007, 16:06
Böyle olaylar bir takımı dahada motive ediyor..birlik ve beraberlik açısından önemli..İnş. Ligdede hazırlık maçında olduğu gibi galibiyetler alarak yüzümüzü güldürürler.
Tek Mac Asla Baz Alinmaz Ama Böyle Bir Kazanin Ardindan Galip Gelebilmesi Gercekten Güzel Bir Olay. Dileriz Resmi Maclarda Da Ayni Basariyi Sergilerler.
sivassss
08.01.2007, 18:08
Bu kaza çok üzücü olmuştu ama çabul atlatılması çok güzel olmuş,
İkinci yarıda Divriğisporumuza başarılar dilerim...
1967_CLUB_10UR
08.01.2007, 22:28
bu haber çok sevindirici..2.yarı divriğispordan büyük süprizler bekliyoruz.
JoyistiK
10.01.2007, 19:11
divriğispor a geçmiş olsun:(...
SS_DEVRI
10.01.2007, 19:38
gecmis olsun
iyi cabuk atlatmislar
ikinci yari basarilar
Çok şükür, çok sevindim, inşallah hep böle galip ayrılırız sahadan.