Orijinalini görmek için tıklayınız : ERCİYES LORANT´I YOLLADI

CAGLAYAN
11.01.2007, 17:40
Kayseri Erciyesspor teknik direktör Werner Lorant ile yollarını ayırdı. Kulüp başkan vekili Ziya Eren, 13 Ocak'ta yapılacak olan genel kurulda Erol Bedir yönetimindeki mevcut yönetimin aday olmayacağını ve kendisinin başkanlığında bir ekibin yönetime aday olacağını belirtti. Eren, bu nedenle de Werner Lorant ile çalışmayı düşünmediklerini söyledi.
Ziya Eren, yeni hoca arayışlarının da sürdüğünü ve bazı teknik direktörlerle görüştüklerini sözlerine ekledi.

AA

Bilmiyorum5
11.01.2007, 17:55
WERNER LORANT KOVULA KOVULA KACA KACA BI HAL OLDU SIVASSPORU BIRAKMANIN CEZASINI CEKSIN SIMDI

hakandemirezen
11.01.2007, 18:12
Adam şamar oğlanına döndü aslında çok sevdiğim bir hoca ama Türkiyede şansı yaver gitmiyor o yüzden Türkiye ısrarından vaz geçip ülkesinesine yada başka bir ülkede şansını denese daha faydalı olur.

talha58
11.01.2007, 19:10
Kayseri camiası geçen seneki Kayseri-Sivas maçında Lorant'a haklı olarak çok büyük tepki göstermişti. Ama bu sezon Erciyes'in başına getirdiler. Bence artık Türk hocalara daha fazla şans verilmeli. Yalnız bu iş devamlı aynı kişilerin yer değiştirdiği bir çark olmamalı. Benim aklıma gelen Şaban Yıldırım, Raşit Çetiner, Ümit Kayıhan, Rıdvan Dilmen, Uğur Tütüneker gibi isimlerin daha fazla şans bulmasını istiyorum. Lorant'a gelince biz kendisine birşey diyemeyiz. Bizim takım için iyi işler yaptı.

fritt
11.01.2007, 19:19
bence çok yanlış düşünüyorsunuz.bikere geçen yıldaki kayseri deplasmanında kayserililer ona 90 dakkika yabancı madde attı oda hareket çekti haklı olarak.ayrıca sivas ta asla başarısız değildi fenerde de değildi ama bizim ülkede futbol bu herkes herşeyi bildiğni zannediyor özelikle ulusal basında ve boşta olan yerli hocalar.erciyese gelince geldiğnde zatend udrumötü idi tam toparladı işi son hafta larda bu sefer yeni gelen başkanları böyle absürt şaklabanlıklar yapmaya başladı.erciyese ikinci lig hayırlı olsun diyelim ve keşke lorant hala sivas da olsa idi!bu tabii benim fikrim saygılar kerkese

fritt
11.01.2007, 19:21
herkese demek istedim:)bi inceleme ihtiyacı duydum şu erciyes 17 maç da 38 gol yemiş ama son 4 maçının 3 ünde gol yememiş bide galatasaraya 4 attilar.yani tam toparlanacaklar hocayı kampta kovuyorlar çok komikler bunlar valla!

talha58
11.01.2007, 19:22
bence çok yanlış düşünüyorsunuz.bikere geçen yıldaki kayseri deplasmanında kayserililer ona 90 dakkika yabancı madde attı oda hareket çekti haklı olarak.ayrıca sivas ta asla başarısız değildi fenerde de değildi ama bizim ülkede futbol bu herkes herşeyi bildiğni zannediyor özelikle ulusal basında ve boşta olan yerli hocalar.erciyese gelince geldiğnde zatend udrumötü idi tam toparladı işi son hafta larda bu sefer yeni gelen başkanları böyle absürt şaklabanlıklar yapmaya başladı.erciyese ikinci lig hayırlı olsun diyelim ve keşke lorant hala sivas da olsa idi!bu tabii benim fikrim saygılar kerkese

Valla ben şu anda Bülent Uygun'u değişmem. Lorant değil kim gelirse gelsin.

ceza_tolga_rep
11.01.2007, 20:18
lorant bana göre kaliteli bir hoca.ama gittiği takımlarda bir trlü uyum sağlayamıyor ve devamlı bir problem çıkıyor.bence kayseriye gitmeside hatalı bi karardı.artık kendi ülkesinde çalışmalı bana göre?ama almanlar lorant gibi hocaları pek sevemezler,belki 2. ligde görev yapabilir.hayırlısı olsun.

talha58
11.01.2007, 20:38
Lorant zaten daha birkaç gün önce Erciyes'ten gönderirlerse başka bir Türk takımına gelirim demişti.

fritt
11.01.2007, 20:52
valla hoşgelir nezaman adamı görsem eğlenceli de oluyor!seviyom ben onu yaw:Del kol ve dudak hareketler süper ama hata da onda be kardeşim sen kalk iran da lider ol ve erciyese gel.ya ne güzel işte lidersin rahatsın demi ya?

AFK
11.01.2007, 22:20
Ne Olursa Olsun Gecmiste Bize Hizmet Etmis Bir Insan Cidden Uzüldüm Ama Lorant Türkiyede Gidecek Baska Takim Mutlaka Bulur Kaybeden Erciyes Olur Bence Hem Lorant Orada Daha Fazla Durdukca Kendine Ediyordu.

Ayrica Leblebinin Yorumunada Sonuna Kadar Katiliyorum Türk Hocalardan Faydalanmaliyiz Bir Degisim Sart Bir Kactane Hoca Kisir Döngü Haline Getirdiler Ama Ne Cevherler Var Sadece Olay Firsat Verebilmek Türk Futbolu Ancak Böyle Daha Iyiye Gidebilir Cünkü Olay Prestijden Ziyade Birazda Milliyetcilikle Yürüdügü Zaman Gercekten Harika Isler Cikabilir Diye Düsünüyorum...

cebrail_58
11.01.2007, 22:23
başarılar lorant hoca sivassporda bararısıyla tebrik ederim kendisi
ni başarılar dilerim bundan sonraki hayatında ?

1967_CLUB_10UR
11.01.2007, 22:30
VALLA LORANT BABA NIN TÜRKİYE DE YİYECEK EKMEĞİ YOKMUŞ DEME Kİ BİR TÜRLÜ DİKİŞ TUTTURAMIYOR..

1967_DERNEK_MUSTAFA
11.01.2007, 23:08
giden gider kalan sağlar bizdendir vernelleyin lorant olsun........

PRoFeSSioNaL
12.01.2007, 14:17
VALLA LORANT BABA NIN TÜRKİYE DE YİYECEK EKMEĞİ YOKMUŞ DEME Kİ BİR TÜRLÜ DİKİŞ TUTTURAMIYOR..

EVET EKMEK YEME ŞANSI YOKMUŞ
......................
HADİ HAYIRLISI

yigido_furkan
12.01.2007, 15:36
BNce erciyes hata yapmıs yönetim hiç transfer yapmamıs yönetim belli degil genel kurul yapılacak kampın yarısı bitmiş hoca gönderiyolar.Takımın basına gelecek hocanında basarılı olma ihtimalı yok.Loranta bncede iyi bi hoca cok disiplinli hoca Bnce artık Türkiyede calısmamalı

buloca021
12.01.2007, 17:29
her takım sıvas spor gıbı degıl arkdaslar nazını ancak buradakı basın mensubları taraftar ve yonetım ceker.baska takımda burdakı ggıbı nazlandırmıslarr..gun olur devran doner..

fritt
12.01.2007, 19:02
ama kabul edelim olay adam kendisi:Dilk geldi fenere 6-0 lık traih yazdı.sivasa geldi komple tarih oldu:dilk kez trabzonu yendi,sivasta ilk süperlig galibiyetini aldı denizliye karşı:dbitmedi erciyese gitti elemanlar galatsarayı 20 yıldan beri yenemiyorlardı 4-1 devirdi:))sonra da git adamı kov entersan bu kayserili kardeşler