Orijinalini görmek için tıklayınız : SİZCE HANGİ TAKIM ŞAMPİYON OLUR?
cemal58yiğido 29.01.2007, 16:59 Size göre Turkcell Süper Ligte hangi takım şampiyon olur
SİVASSPOR
FENERBAHÇE
GALATASARAY
BEŞİKTAŞ
MANİSASPOR
KAYSERİSPOR
GENÇLERBİRLİĞİ
KONYASPOR
BURSASPOR
ANKARAGÜCÜ
ANKARASPOR
GAZİANTEPSPOR
Ç.RİZESPOR
TRABZONSPOR
DENİZLİSPOR
ANTALYASPOR
SAKARYASPOR
K.ERCİYESSPOR
Besyo_cu 29.01.2007, 17:02 Hakeden olsun biz zaten gönüllerin şampıyonuyuz...
3 yıldızımız sonradan değil doğuştan.....
bence Galatasaray Olur .. dusuncem gs ( ama insallah SIVASSPOR ) olur hehe :P
EYÜPLÜ58 29.01.2007, 17:09 BEYLER GEÇEN SENEKİ SÜPRİZ OLMAZ bu sene fenerbahçe olur.ama seneye kesin sivasspor:):):):)
hakandemirezen 29.01.2007, 17:10 SİVASSPOR HARİCİNDE KİM OLMUŞ ÇOKTA ÖNEMLİ DEĞİL BENCE.
Bilmiyorum5 29.01.2007, 17:12 GÖNLÜMDE SİVASSPOR BEGELI OLARAK GALATASARAY FENERI YINE GECECEKTIR
sinan-58 29.01.2007, 17:15 gonlumden geçen sivasspor ama gerçekler fenerbahçe nin şampiyon olacağını gosteriyor
gönlümden geçen SİVASSPOR
federasyona göre GASSARAY
takım kadro gücüne ve fikstüre göre FENER
ceza_tolga_rep 29.01.2007, 18:19 BENİM TAKIMIM SİVASSPOR.DİER TAKIMLAR BENİ İLGİLENDİRMİYOR ŞAHSEN???
yigidolar06 29.01.2007, 18:25 gönlümden geçen SİVASSPOR
100 YIL FURYASI NEDENİYLE FENER
gönlümden geçen SİVASSPOR
sivasporumuzu yazmak isterdim ama şuan için 3 büyük takım bizim rakibimiz değildir bu sezon.inşallah önümüzdeki sene enselerine bineceğiz onların.
BANA GÖRE FORMAYI TAŞIMA SEVGİSİ KAZANDIRIR.
BEŞİKTAŞ DİYORUM.3 BÜYÜK ARASINDAN.
YaGmUr_58 29.01.2007, 18:38 YİNE galatasaray :))),,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,
tanju_58 29.01.2007, 18:54 Şampiyon Galatasaray olur.UEFA'ya SİVASSPOR'umuz katılır :D:D:D
Feneri geçecektir cimbom.Galatasaray olur bence
Ozturk-Hakan 29.01.2007, 19:05 sivas olmassa GS kesin insallah sivasimiz olur
mzfb_huseyin58 29.01.2007, 19:34 fenerbahçe seneyede kesinlikle sivas
1967_CLUB_10UR 29.01.2007, 19:54 tabi ki sivasspor başka seçenek var mı??:confused: :confused:
1967_CLUB_ERDİ 29.01.2007, 20:02 şike işte işte fener işte işte ( ŞİKECİ FENER )
teşvik işte teşvik cimbom işte işte (TEŞVİKÇİ GALATASARAY )
BEN İSTİYORUM Kİ İKİSİDE OLAMASIN AMA KISIR DÖNGÜ NAPACAN 2 SİNDEN BİRİ OLUYO SİVAS İLERİKİ YILLARDA BU DEVRANA SON VERECEK
cemal58yiğido 29.01.2007, 20:37 bana göre fenerbahçe şanssızlığı kırıp ligi lider bitirir
Galatasaray'ın şampiyon olabileceğini düşünüyorum. Bence en iyi kadro onlarda. Sivasspor ilk 6'ya girerse şampiyon olmuş gibi sevinirim. İntertoto oynamak da bir ilk olacak ve Uefa kritelerine göre özellikle stadımıza ve dolaylı olarak da şehrimize yenilikler gelecektir.
corners19 29.01.2007, 20:56 cimbom olur fener mi olacak 2 puan fark var arada fener kesin kaybeder bu haftada
1967_CLUB_10UR 29.01.2007, 21:02 şike işte işte fener işte işte ( ŞİKECİ FENER )
BEN İSTİYORUM Kİ İKİSİDE OLAMASIN AMA KISIR DÖNGÜ NAPACAN 2 SİNDEN BİRİ OLUYO SİVAS İLERİKİ YILLARDA BU DEVRANA SON VERECEK
içimizde ki irlandalılar:mad: :mad: şimdi den gs ve fb rekabetini buraya taşıdılar..bu nasıl taraftalık kendi sitemizde bile ankette oy alamıyoz ki türkiye çapında ki büyük anketlerde nasıl başarı sağlayalım biz önce içimizde ki birlik ve beraberliği sağlayamıyoruz:confused: :confused:
çılgın-sedat 29.01.2007, 21:20 100 YIL FURYASI NEDENİYLE FENERo biraz zor kardeş
fener bu kafayla iraz zor şampiyon olur
bana göre beşiktaş şampiyon
1967_DERNEK_MUSTAFA 29.01.2007, 22:09 ig bittikten sonra kimin şampiyon olacağını söylerim sabır
S-İ-V-A-S<-->S-İ-V-A-S-P-O-R...
abdurrahim_58 29.01.2007, 22:46 Tabiki gonul Sivassporumuzun sampiyon olmasını ister ama bu ülkede anadolu kuluplerının sampiyon olması ımkansız.
Ama şampiyon büyük ihtimalle Fenerbahçe olur.
SIVASSPORUN GÖNLÜMÜZ ISTIYOR SAMPIYON OLAMSINI AMA FENERBAHCE OLUR DIYORUM.SAYGILARIM ILE...
AfacaN_58 29.01.2007, 23:40 Bence Beşiktaş Çok Rahat Şampiyon Olucak
merkez_emre 29.01.2007, 23:45 kayseri erciyes büyük ihtimal :D
Herkes gönlünde yatan aslanı söylüyor....
BENCE BEŞİKTAŞ OLACAK GİBİ GELİYOR ÇÜNKİ TAKIM TAM ANLAMIYLA OTURMUŞ DURUMDA....
Fatih Bayrak 30.01.2007, 00:28 Ben burda gönlümün Şampiyonunu yazmak istiyorum yani ´´Şampiyon Sivasspor´´
tabiki galatasaray olucak sarı kırmzı en büyük cimbom
aykut-akay 30.01.2007, 02:26 ----------------------------GALATASARAY------------------
sinan-58 30.01.2007, 10:48 ya allah aşkına şimdiye kadar turkıyede 4 buyuklerden başka şampiyon çıkmısmıkı bu sene çıksın ama ilerliyen sezonlarda şampiyon olan ilk anadolu takımı SİVASSPOR umuz olacak inşallah
Carismas58 30.01.2007, 10:49 Bence Fenerbahce yakın ama ne besiktesın ne fenerin ne de galatasarayın hic isi belli olmaz onun icin sezon sonunu bekleyecegiz,ama insallah galatasaray olur...
1967_CLuB_MuRaT 30.01.2007, 11:18 F.Fener olmasinda kim olursa olsun!!!!!
Arif Coşkun 30.01.2007, 12:38 Glatasaray Riva satışıyla 1 Şubattan sonra büyük bir paraya kavuşuyor, maddi sıkıntısı olmayan bir Galatasaray neler yapmazki.
Bu senede bence GALATASARAY
yasin__0658 30.01.2007, 13:46 bence sivasspor olmaz ama sivasspor gönlümüzün ŞAMPİYONUUUUU
TracyMcGrady58 30.01.2007, 14:29 Bence Fenerbahce 100. yilinda sampiyonlugu kimseye kaptirmaz ama insallah gecen sezon gibi sampiyon son anda belli olur
alperturka 30.01.2007, 15:02 Ben gönlümün şampiyonu SİVASSPORA oyumu verdim
yigido Atilla 30.01.2007, 17:12 Sivassporun olmasi cok istiyorum ama imkansiz, 2.ci ligden süperlige cikmak nasil sampiyonluk ise süperligde kalmakta sampiyonluktur bizim gibe süperlige yeni cikan ve cikmis takimlar icin kalmakta sampiyonluktur
white_tiger 30.01.2007, 17:36 bence sivasspor olur çünkü bülent uygun yönetiminde sivasspor çok iyi gidiyor inşallah biz oluruz saygılar
white_tiger 30.01.2007, 17:39 yiğido atillaya katılıyorum tebrikler kardeşim
1967_Dernek_Murat 30.01.2007, 17:42 yazıklar olsun hale sivasspor dışında fb gs bjk lılar var yazıklar olsun sivasspor deseniz neyiniz eksilir yazık yazık
ÖLÜMÜNE SİVASSPORRRRRRRRRRRRRR ötesi yok olamaz
üç büyük yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tek büyük
SİVASSPORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
yasin__0658 30.01.2007, 17:52 yaaaaaaaaaaaaa bence şapıyon belli galatasara ama kalplerimizin smpıyonuda belli oda sivassporumuz
bu sene galatasaray kesin şampiyon olur çünki kalitesi ile asaleti ile hakediyor. tabii gönül sivasın şampiyon olmasını ister ama gerçekler farklı en büyük SİVASSPOR şampiyon GALATASARAY fenerede inter toto kupasında başarılar dilerim
nazimgulturk 30.01.2007, 19:06 bence galatasaray olur sivasspor da avrupaya gider(uefa)
yazıklar olsun hale sivasspor dışında fb gs bjk lılar var yazıklar olsun sivasspor deseniz neyiniz eksilir yazık yazık
ÖLÜMÜNE SİVASSPORRRRRRRRRRRRRR ötesi yok olamaz
üç büyük yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tek büyük
SİVASSPORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
bu ankette gönlümüzden geçeni mi söylememiz isteniyor. Yoksa gerçekçi bulduğumuz fikirlerimizi mi?
Beyler bırakın bu boş edebiyat mavralarını yok "gönlümüzün şampiyonu" yok "tek takımım" bırakın buları herkes bu ankette rengini belli etmiş... Daha söylenecek bir söz kalmadı bundan sonra Sivasspor için edebiyat parçalayanlara daha çok dikkat edeceğim çünkü burada rengini belli edenlerin hepsi edebiyat mavraları atanlar...
1967_CLUB_10UR 30.01.2007, 19:52 oldu ki oldu bu anketi ulusal plartforma taşıyında reyting yükselsin..3 büyükler nerde reyting orda..
bu anketteki oylar bayağı hareketlenmiş.katılım bayağı varmış:)
her şeye ramen gönlümüzün şampiyonu sivasspor.bu sezonda beşiktaş olur diye düşünüyorum ayriyeten.
APTAL TRANSFERLERLE FB OLAMAZ DİYOR
FİKSTÜR VE TAKIM OYNUYLA GS DİYOR
BJK ÇOK AZ DİYOR
GERÇEKLER (YAHU BEN DE SİVASLIYIM AMA ) RÜYA GÖRMEYELİM DİYOR
x_burnley 30.01.2007, 21:08 Ne kartal ne Fener hepsi ... cimbomun aşkıyla inliyior türübünler
Bu senede şampiyon GALATASARAY
cemal58yiğido 31.01.2007, 10:52 ya benim aklım erciyeste kaldı erciyese bu kadar oyu kim verdi ya
yigido Atilla 31.01.2007, 11:43 K.Erciyes spora 67 kisi oy kullanmis sampiyon olacak diye. gözlerime inanamadim ,ondan sonra genclerbirligi sakarya ve siralamislar listeye tabiki sivassporun sampiyon olmasini bizde bir an önce görmek istiyoruz ve diger Anadolu takimlarinida ama gercekci oldugumuzda her sey ortada bence ilk önce sivasspor ligi garantilemeli sonra uefa yi zorlamali sampiyon olmak icin dev bir bütceniz ve büyük bir traftar kitlesi olamsi gerekiyor türkiye capinda o da yetmezen daha önemlisi medyada cok iyi lobimiz olmali sonra her sey kendiliginden gelir
sinan-58 31.01.2007, 11:47 Ne kartal ne Fener hepsi ... cimbomun aşkıyla inliyior türübünler
Bu senede şampiyon GALATASARAY
sen sivaslımısın eğer sıvaslı isen sivasspor sitesinde gs ye tezahurat yazmaya utanmıyonm
K.Erciyes spora 67 kisi oy kullanmis sampiyon olacak diye. gözlerime inanamadim ,ondan sonra genclerbirligi sakarya ve siralamislar listeye tabiki sivassporun sampiyon olmasini bizde bir an önce görmek istiyoruz ve diger Anadolu takimlarinida ama gercekci oldugumuzda her sey ortada bence ilk önce sivasspor ligi garantilemeli sonra uefa yi zorlamali sampiyon olmak icin dev bir bütceniz ve büyük bir traftar kitlesi olamsi gerekiyor türkiye capinda o da yetmezen daha önemlisi medyada cok iyi lobimiz olmali sonra her sey kendiliginden gelir
Senin de dediğin gibi yıllardır bu ligin gediklisi olan ve borcu bulunmayan Gençlerbirliği bile şampiyonluk hedefini koyamazken bizim daha çok işimiz var.
ilteriş58 31.01.2007, 14:49 bu yıl heralde bjk zorlar bizim daha terübeye ihtiyacımız var bence
PRoFeSSioNaL 01.02.2007, 11:12 Ne Kartal Ne Cimbom nede Trabzon
Bu sene Şampiyon
SivasSpor
PRoFeSSioNaL 01.02.2007, 11:14 SİVASSPOR 101 9,57%
ANKARAGÜCÜ 6 0,57%
ANKARASPOR 6 0,57%
ANTALYASPOR 5 0,47%
BEŞİKTAŞ 274 25,97% maşallah büyük takımların yeri çok sitemizde
BURSASPOR 5 0,47%
Ç.RİZESPOR 3 0,28%
DENİZLİSPOR 5 0,47%
FENERBAHÇE 264 25,02% maşallah büyük takımların yeri çok sitemizde
GALATASARAY 263 24,93% maşallah büyük takımların yeri çok sitemizde
GAZİANTEPSPOR 7 0,66%
GENÇLERBİRLİĞİ 9 0,85%
KAYSERİSPOR 6 0,57%
K.ERCİYESSPOR 67 6,35%
KONYASPOR 25 2,37%
MANİSASPOR 3 0,28%
SAKARYASPOR 2 0,19%
TRABZONSPOR 4 0,38%
Katılımcı sayısı: 1055. Siz bu Ankette oyunuzu kullanmışsınız
emre58ua 01.02.2007, 18:00 SİVASSPOR %50
FENERBAHÇE % 1
GALATASARAY %44
BEŞİKTAŞ %5
MANİSASPOR
KAYSERİSPOR
GENÇLERBİRLİĞİ
KONYASPOR
BURSASPOR
ANKARAGÜCÜ
ANKARASPOR
GAZİANTEPSPOR
Ç.RİZESPOR
TRABZONSPOR
DENİZLİSPOR
ANTALYASPOR
SAKARYASPOR
K.ERCİYESSPOR diğer takımların şansı yok zaten:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
3 buyuklerın hepsının şansları ortak.ancak bjk 2. yarı ıtıbarı ıle daha hazır gorundu
cemal58yiğido 02.02.2007, 14:28 abi bu ite bi iş var biri bu anketle oynuyor.sanki beşiktaş sitesi ya
sadece sivassporu tutup 3 büyüklerden takım tutmayan birisi futboldan zevk alamaz.mesela ben hem sivas em gsliyim.sadece sivası tutanlar spor programlarından zevk alamaz.sene sonunda şampiyonluk tatamaz
yigido Atilla 02.02.2007, 16:43 sadece sivassporu tutup 3 büyüklerden takım tutmayan birisi futboldan zevk alamaz.mesela ben hem sivas em gsliyim.sadece sivası tutanlar spor programlarından zevk alamaz.sene sonunda şampiyonluk tatamaz
Ben tam tersini düsünüyorum sivasspor maclarindan cok zevk aliyorum sampiyon olmasakta ligde kaldigimizda sampiyon olmus gibi seviniyorum ,ve aklsam tv spor proglamlarinda sivassporun macinin azda olsa özeti ve yorumlarini sabirsizca bekliyorum ve spor otorilerinin düsüncelerini dikatli bir sekilde dinliyorum ve sivassporun bir sezonda sadece 8 macini naklen seyrediyoruz ama fark etmez ben süper ligde sadece sivassporu destekliyor ve basarisi ile gurur duyuyorum cünkü ayni ligde oynadigimiza göre digerleri beni ilgilendirmiyor sampiyon olmasakta süper ligde SIVASSPOR bana yetiyor ...... Sivassporun sampiyon olmasi su an hayal onun icin kim olursa olsun beni fazla ilgilendirmiyor
bdogan58 02.02.2007, 19:25 100.IL SENARYOSUYLA ŞAMPİYON OLACAKSA FEBE OLUR ZATEN DE..
PEK GERÇEKÇİ Bİ ANKET OLMAMIŞ BEJEKE NİN GS VE SİVASTAN FAZLA ŞANSI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM...
bdogan58 02.02.2007, 19:28 SİVASSPOR %50
FENERBAHÇE % 1
GALATASARAY %44
BEŞİKTAŞ %5
MANİSASPOR
KAYSERİSPOR
GENÇLERBİRLİĞİ
KONYASPOR
BURSASPOR
ANKARAGÜCÜ
ANKARASPOR
GAZİANTEPSPOR
Ç.RİZESPOR
TRABZONSPOR
DENİZLİSPOR
ANTALYASPOR
SAKARYASPOR
K.ERCİYESSPOR diğer takımların şansı yok zaten:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
GERÇEKLERİ SÖYLEDİĞİN İÇİN SENİ TAKDİR EDİYORUM RENKTAŞ..
ANKET OYLAMASI 20:45 TE BİTİNCE ŞAMPİYONU GÖRECEK HERKES
BİDE AVRUPA SİVASI BEKLEYECEK
1967_CLUB_10UR 03.02.2007, 00:25 abi bu ite bi iş var biri bu anketle oynuyor.sanki beşiktaş sitesi ya
kendi sitemizde ancak ilk 3 te yer alabiliyoruz:mad: :mad: :mad: :mad:
S_I_V_A_S S_I_V_A_S_S_P_O_R TEK VE GERCEK SAMPIYON
yasin__0658 03.02.2007, 20:11 yaaaaa kimse heveslenmesin galatasaray ş<mpıyon ama sivassporda herkesin kalbinin şampıyonu
hakandemirezen 03.02.2007, 21:02 içimizde ki irlandalılar:mad: :mad: şimdi den gs ve fb rekabetini buraya taşıdılar..bu nasıl taraftalık kendi sitemizde bile ankette oy alamıyoz ki türkiye çapında ki büyük anketlerde nasıl başarı sağlayalım biz önce içimizde ki birlik ve beraberliği sağlayamıyoruz:confused: :confused:
Onur kardeşim aynen katılıyorum sözlerine.İçimizde birlik olamıyoruz.
1967_CLUB_ERDİ 03.02.2007, 23:12 sivas tabiki başka kim olacak
İçimizde birlik olamıyoruz
1967_CLUB_10UR 03.02.2007, 23:47 Onur kardeşim aynen katılıyorum sözlerine.İçimizde birlik olamıyoruz.
AYNEN HAKAN GARDAŞ RİYAKARLARIN ARAMIZ DA İŞİ YOK BUNU DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM..
ofozturk 04.02.2007, 00:45 fener bitime en az 3 hafta kala garantilemis olur gibime geliyor.
yigido Atilla 04.02.2007, 01:08 Yapilan ankette süperligde kim sampiyon olur diye soruluyor !!! kimin sampiyon olmasini istiyorsunuz yazilmamis !!!! yazilan cevaplar insani düsündürüyor. Ben sivasliyim ama GS, veya FB,nin veya BJK in sampiyon olmasini istiyorum su olmasinda bu olsun bu olmasinda su olsun yok efendim süperligde 3 büyükleri tutmayan futbol dan zevk alamaz gibi yorumlar yapiliyor tamam renginizi anladik bunlari okuduktan sonra türkiyede nicin baska sampiyon takim cikmadigi acikca görünüyor nasil ciksinki kendi sehrinin takimini hala ikinci plana atan bir takim nasil sampiyon olur ayni ligde oynuyoruz ayni hakemler maclarimizi yönetiyor oynadigimiz futbol topuda nike süperligde kurallarda belli ama en acisida kendi takimimizi hala sevemmemisiz ve sevmek istemiyoruz ve süperligde baska sampiyon kimse görmek istemiyor bu sadece sivasspor icin gecerli degil tüm türkiye geneline yayilmis bir istatik yapsalar türkiyede tuttugunuz takim kim diye sorsalar 100% 40 Fenerlidir 100% 40 Gs, 100% 10 BJK lidir geriye kalanda 100% 10 sadece ve sadece kendi sehrinin takimina gönül veren gercek taraftarlardir .
kral-ÇARŞI 04.02.2007, 01:20 böle gidrse BEŞİKTAŞ kesin şampiyon olur
AMAM GÖNÜL İSTERKİ BÖLE BİR ZAFERİ SİVASIMIZDA YAŞASIN AMA İNŞALLAH O GÜNÜ GÖRÜRÜZ
BU SENE ŞAMPİYON BJK OLUR
Tarkan ÇeLik 04.02.2007, 01:34 Biz $amPiYon FeLan oLaMaYız Bunu HerKes BiLio.. Onun İçin TarTı$MasıZ FENERBAHÇE oLuR!! ;) ;)
Yapilan ankette süperligde kim sampiyon olur diye soruluyor !!! kimin sampiyon olmasini istiyorsunuz yazilmamis !!!! yazilan cevaplar insani düsündürüyor. Ben sivasliyim ama GS, veya FB,nin veya BJK in sampiyon olmasini istiyorum su olmasinda bu olsun bu olmasinda su olsun yok efendim süperligde 3 büyükleri tutmayan futbol dan zevk alamaz gibi yorumlar yapiliyor tamam renginizi anladik bunlari okuduktan sonra türkiyede nicin baska sampiyon takim cikmadigi acikca görünüyor nasil ciksinki kendi sehrinin takimini hala ikinci plana atan bir takim nasil sampiyon olur ayni ligde oynuyoruz ayni hakemler maclarimizi yönetiyor oynadigimiz futbol topuda nike süperligde kurallarda belli ama en acisida kendi takimimizi hala sevemmemisiz ve sevmek istemiyoruz ve süperligde baska sampiyon kimse görmek istemiyor bu sadece sivasspor icin gecerli degil tüm türkiye geneline yayilmis bir istatik yapsalar türkiyede tuttugunuz takim kim diye sorsalar 100% 40 Fenerlidir 100% 40 Gs, 100% 10 BJK lidir geriye kalanda 100% 10 sadece ve sadece kendi sehrinin takimina gönül veren gercek taraftarlardir .
Maalesef aramızda en fanatik Sivassporlu gözükenlerin dahi bu ankette nasıl döküldüklerini ve gerçek yüzlerini belli ettiklerini gördük. Şuna inanıyorum ki ne zaman 6 milyon Sivaslı takımlarına, FB'ye GS'ye veya BJK'ye inandıkları gibi inanırlarsa o zaman Sivas 5 büyüklerden biri olacaktır. Gerisi kocaman yalan...
Tabii birileri hemen bahane üretmeye başlayacaklardır. Yok efendim bu sadece gerçekçi olunması gereken bir anketmiş, yok hayalci olmamamk lazımmış, rüya görmeyelimmiş vs vs vs say say bitmez. Ancak diyorum ki inanmadığımız müddetçe, hayal etmediğimiz, coşmadığımız müddetçe sıradan bir takım olmaya mahkumuz.
Yapilan ankette süperligde kim sampiyon olur diye soruluyor !!! kimin sampiyon olmasini istiyorsunuz yazilmamis !!!! yazilan cevaplar insani düsündürüyor. Ben sivasliyim ama GS, veya FB,nin veya BJK in sampiyon olmasini istiyorum su olmasinda bu olsun bu olmasinda su olsun yok efendim süperligde 3 büyükleri tutmayan futbol dan zevk alamaz gibi yorumlar yapiliyor tamam renginizi anladik bunlari okuduktan sonra türkiyede nicin baska sampiyon takim cikmadigi acikca görünüyor nasil ciksinki kendi sehrinin takimini hala ikinci plana atan bir takim nasil sampiyon olur ayni ligde oynuyoruz ayni hakemler maclarimizi yönetiyor oynadigimiz futbol topuda nike süperligde kurallarda belli ama en acisida kendi takimimizi hala sevemmemisiz ve sevmek istemiyoruz ve süperligde baska sampiyon kimse görmek istemiyor bu sadece sivasspor icin gecerli degil tüm türkiye geneline yayilmis bir istatik yapsalar türkiyede tuttugunuz takim kim diye sorsalar 100% 40 Fenerlidir 100% 40 Gs, 100% 10 BJK lidir geriye kalanda 100% 10 sadece ve sadece kendi sehrinin takimina gönül veren gercek taraftarlardir .
BOUN ARKADASIMIZ Ise;
''Maalesef aramızda en fanatik Sivassporlu gözükenlerin dahi bu ankette nasıl döküldüklerini ve gerçek yüzlerini belli ettiklerini gördük. Şuna inanıyorum ki ne zaman 6 milyon Sivaslı takımlarına, FB'ye GS'ye veya BJK'ye inandıkları gibi inanırlarsa o zaman Sivas 5 büyüklerden biri olacaktır. Gerisi kocaman yalan...
Tabii birileri hemen bahane üretmeye başlayacaklardır. Yok efendim bu sadece gerçekçi olunması gereken bir anketmiş, yok hayalci olmamamk lazımmış, rüya görmeyelimmiş vs vs vs say say bitmez. Ancak diyorum ki inanmadığımız müddetçe, hayal etmediğimiz, coşmadığımız müddetçe sıradan bir takım olmaya mahkumuz.''
Yazmis.
Sizlerin Konu Basligini Tam Okumadiginizi Düsünüyorum Dar Düsünce Alt Yapisi Ile Yorum Yapmissiniz Arkadaslar.Bende Bu Ankete Katildim Ama Sorulan Sey Bir Fikir Biraz Realist Davranilacak O Kadar. Bizde Icimizden Geceni Degil Gözümüzün Gördügünü Yazmistik.Ayrica Bu Konu Basligi Altinda Insanlari Böyle Yorumlamaniz Ne Derece Dogru Onuda Tam Kestiremedim Umarim Sizlerde Farkedersiniz ...'' Sizce Hangi Takim Sampiyon Olur ? ''
Eywallah...
1967_dernekkaya 06.02.2007, 09:40 Maalesef aramızda en fanatik Sivassporlu gözükenlerin dahi bu ankette nasıl döküldüklerini ve gerçek yüzlerini belli ettiklerini gördük. Şuna inanıyorum ki ne zaman 6 milyon Sivaslı takımlarına, FB'ye GS'ye veya BJK'ye inandıkları gibi inanırlarsa o zaman Sivas 5 büyüklerden biri olacaktır. Gerisi kocaman yalan...
Tabii birileri hemen bahane üretmeye başlayacaklardır. Yok efendim bu sadece gerçekçi olunması gereken bir anketmiş, yok hayalci olmamamk lazımmış, rüya görmeyelimmiş vs vs vs say say bitmez. Ancak diyorum ki inanmadığımız müddetçe, hayal etmediğimiz, coşmadığımız müddetçe sıradan bir takım olmaya mahkumuz.
İbrahim abi sana katılıyorum amcamın oglusun diye demiyom bu sivas biraz zor şampiyon olur RİZE MAÇINDA GÖRDÜK NE KADAR TARAFTAR VARDI NERDEYSE SİTADIN YARISI BİLE DOLMAMIŞTI Bİ BAKALIM BEŞİKTAŞ MAÇINA STADIN HER YERİ DOLU DOLU SİVAS SPOIOR DA STADIN YARISINI ZOR DOLDURUYOR
Etem-Murat 06.02.2007, 10:22 kim sampiyon olacak derken sizler işi aşmışınız biz gönuller şampiyonu sorduk tabiki gönlümüzden gecen sampiyon görmek iatediğimiz takım(SİVAS SPOR) değilmidir gönuller şampiyonu biz bunu sivasspor.com da sorduk genel bir sitedede sormadık turkuyenin katılacağı bir sitedede sormadık tabiki bizim sayımız belli bakın kendi sitemizde bile hala teretturleriniz var ya demekki genel bir soru olsaydı galiba sivas spor gercekten cok az evet cevabi alırdı galiba canınız sağ olsun önemli olan gönuller szmpiyonu sivassporu canı cönulden desdeklemek.
bdogan58 06.02.2007, 13:07 gEÇEN SENEKİ GİBİ GS !!!!!!HAK EDEREK!!!!!!! ŞAMPİYON OLUR.
İNŞ SİVASSPORDA HAKETTİĞİ SIRAYI ALIR LİGDE
serdar58suşehri 06.02.2007, 19:53 ;) 100 YIL FURYASI NEDENİYLE FENER
fikirtepe ovası yigido yuvası
ersinersin 06.02.2007, 21:03 sivasspor zaten gönlümüzde şampiyon ama bence galatasaray şampiyon olacaktır
svs_çapkın_58 07.02.2007, 22:26 hep yalnış takımlara oy vermişler
sivasli_tufan 08.02.2007, 14:27 erciyese67 konyaya 25 oy vermisler bunlari kim verdi merak ediyorum
adana demirspor diyorumben
bdogan58 08.02.2007, 14:47 100.yıl senaryolarıyla FB
hakkıyla G.Saray
Gönüllerde SİVASSPOR
cellad58 09.02.2007, 23:39 elbette fenerbahce, ama once yigido
sivasli_kocak 10.02.2007, 00:30 GALATASARAY --SİVASSPOR
SON HAFTA BELLİ OLUR DIYORUMMM
Benim görüsüm bu sezon Fenerbahce sampiyon olur diye düsünüyorum.Tabiiki gönül istiyorki Sivassporumuzun sampiyon olmasi.Saygilarim ile...
neyse ne 10.02.2007, 10:05 gönlümden geçen SİVASSPOR
YA ANLAMIYORUM ŞU FENERLİLERİ GEÇEN SENE ELLERİ İLE TESLİM ETTİLER ŞAMPİYONLUĞU CİM BOMA SONRA HERKES YÜKLENDİ FEDERASYONA .ARKADAŞIM SEN DENİZLİYİ YENDİN DE VERMEDİLERMİ 3 PUANI SİZE BU MANTIKTAN KURTARIN KENDİNİZİ BAZI ŞEYLERİ KABULLENİN ARTIK.DENİZLİ MAÇINDA KÖTÜ OYNADINIZ GALATASARAY GÜZEL OYNADI VE SEZONU ŞAMPİYON TAMAMLADI.BUNU NEDEN KABULLENMİYORSUNUZ.BAŞARIYI KÖTÜLEMEN BİRŞEYLERE BAĞLAMAN BÜYÜKLÜK DEĞİL .ÖNEMLİ OLAN BAŞARIZIZLIĞIDA KABULLENMEK.İŞTE BÜYÜKLÜK BUDUR SEVGİLİ FENERBAHÇELİ KARDEŞLER.
zaralım 58 10.02.2007, 10:23 Ben SİVASSPOR'lu olduğum için diğer takımlar beni ilgilendirmez. SİVASSPOR İLK 5 te yerini alsın benim için yeter bu arada intertoto veya uefa ya katılsın inş
TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ
benim 2 takımım var galatasaray-sivasspor üç byük tutmayında futbolunuz körelsin saflık yapmayın
jangbogo_58 10.02.2007, 10:53 KİMMİ BELLİ DEĞİLMİ GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTERMİ NASİL ANLAMDINIZ HALA TABİKİ GÖNULLER ŞAMPİYONU (SİVAS SPOR) DİĞERİNİN ŞAMPİYON OLMASI HEÇ Mİ HEÇ UMRUMDA DEĞİL OK.
albina58 19.02.2007, 00:02 benim 2 takımım var galatasaray-sivasspor üç byük tutmayında futbolunuz körelsin saflık yapmayın
Yaşını başını almışsın ama hala iki lafı bir araya getirip yazamıyorsun.
Bir cümle kurmuşsun,içinde elma armut maşallah bir birine katmışsın.
Hem üç büyük takımı tutmayın gibi laf telaffuz ediyorsun, hemde galatasaraylıyım diyorsun, lütfen site müdavimleri saglıgı açısından artık yazma.
Not:İlk yazı silinmemiş umarım buda silinmez.
By Karayel+58 20.02.2007, 13:14 KIRMIZI+BEYAZ VARMI ÖTESİ GERİSİ YALAN.................... NE KADIKÖYDE NE MECİDİYEKÖYDE NE BEŞİKTAŞA GİTTİĞİMDE KALBİM HİÇ ATMIYOR......HATTA DURMA NOKTASINA GELİYOR......TRAFİK.......HAVA KİRLİLİĞİ......KİMSE KİMSELERİ TANIMIYOR......OYSA SİVASIMA GİTTİĞİM ZAMAN 1000 KM YOL BİTMEK BİLMİYOR SANİYEDE +58 KERE KALBİM ATIYOR....YERİNDEN ÇIKCAKCASINA.....GARDAŞLARIM SEVENLERİM VAR......AYAKLARIMDA ÇAMUR VAR......ODUNDA DÖNER VAR.......ETLİ EKMEK VAR......PESTÜKAN VAR....KATMER VAR.....GLİK VAR.....DÜRMAÇ VAR.....KATIK VAR.....AYAZ VAR.....KAR VAR....KES VAR ...YONCA VAR.....SABAN VAR....PATOS VAR.....ÇOBAN ÇAYI VAR.....DAVARIM VAR.....YAYLAM VAR......YAŞMAKLI BACILARIM VAR....BUZ GİBİ AKAN PUARI VAR....KARLI DAĞI VAR....GÜRÜL GÜRÜL ÇAĞLAYAN IRMAĞI VAR.....ÖRF VAR....ADET VAR....GELENEK VAR....GÖRENEK VAR....SAYGI VAR......SEVGİ VAR.....GARDAŞ DİYEN ------ADAM GİBİ ADAM VAR------+58 VARMI ÖTESİ
By Karayel+58 20.02.2007, 13:17 KİMMİ BELLİ DEĞİLMİ GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTERMİ NASİL ANLAMDINIZ HALA TABİKİ GÖNULLER ŞAMPİYONU (SİVAS SPOR) DİĞERİNİN ŞAMPİYON OLMASI HEÇ Mİ HEÇ UMRUMDA DEĞİL OK.
A.SELAM NUH GARDAŞIM........KIRMIZI BEYAZ KIRMIZI BEYAZ KIRMIZI BEYAZ KIRMIZI BEYAZ KIRMIZI BEYAZ+58
By Karayel+58 20.02.2007, 13:27 BU NE YA ALLAH AŞKINA BUMU BİZE YAKIŞAN SİZE SORUYORUM BUMU BANANE YA GALATASARAYDAN ,FENERDEN,BEŞİKTAŞTAN BUMU BİZE YAKIŞAN NEDEN BENİM KENDİ EWİMDE ELİN ADAMI ÜSTTE OLSUN BİRDE ONLARIN SİTESİNDE BAKIN SİVASSPOR BELKİDE %1 YAPMAYIN ARKADAŞLAR YAPMAYIN BEN BU ANKETTEN EN AZ %95 SİVAS BEKLERDİM KIRMIZI BEYAZ ULAN GERİSİ YALAN NE VARSA SENDE VAR VARMI ÖTESİ .........................58
By Karayel+58 20.02.2007, 13:31 KIRMIZI+BEYAZ VARMI ÖTESİ GERİSİ YALAN.................... NE KADIKÖYDE NE MECİDİYEKÖYDE NE BEŞİKTAŞA GİTTİĞİMDE KALBİM HİÇ ATMIYOR......HATTA DURMA NOKTASINA GELİYOR......TRAFİK.......HAVA KİRLİLİĞİ......KİMSE KİMSELERİ TANIMIYOR......OYSA SİVASIMA GİTTİĞİM ZAMAN 1000 KM YOL BİTMEK BİLMİYOR SANİYEDE +58 KERE KALBİM ATIYOR....YERİNDEN ÇIKCAKCASINA.....GARDAŞLARIM SEVENLERİM VAR......AYAKLARIMDA ÇAMUR VAR......ODUNDA DÖNER VAR.......ETLİ EKMEK VAR......PESTÜKAN VAR....KATMER VAR.....GLİK VAR.....DÜRMAÇ VAR.....KATIK VAR.....AYAZ VAR.....KAR VAR....KES VAR ...YONCA VAR.....SABAN VAR....PATOS VAR.....ÇOBAN ÇAYI VAR.....DAVARIM VAR.....YAYLAM VAR......YAŞMAKLI BACILARIM VAR....BUZ GİBİ AKAN PUARI VAR....KARLI DAĞI VAR....GÜRÜL GÜRÜL ÇAĞLAYAN IRMAĞI VAR.....ÖRF VAR....ADET VAR....GELENEK VAR....GÖRENEK VAR....SAYGI VAR......SEVGİ VAR.....GARDAŞ DİYEN ------ADAM GİBİ ADAM VAR------+58 VARMI ÖTESİ
ADAM DEDİĞİN ADAM GİBİ BİRİNE ADAM GİBİ AŞIK OLUR +YOKSA GERİSİ BİR HEVESTİR.....+58
ali_zara 20.02.2007, 13:45 sivasspor şampiyon olur diğer takımlardan banane
1967 dernek serkan20 20.02.2007, 13:57 yemin ediyorum iç saha maçlarının hepsini kazanıp dış sahada iyi bir ortalama yaparsak şampiyon oluruz
gönül isterki SİVASSPOR şampiyon olsun...
bu kadar kötü bi sezonu tarih yazmamıştır...
şampiyon olacak takım haftalar öncesinde şampiyon olmalıydı ancak takımların hiçbiri iyi olmadığı için şampiyonluk son haftalara kalacak...
fenerbahçe g s maçına 4 puan farkla giderse şampiyon olur...
bence cimbom samiyendeki fenel maçında işi bitirir
serhankaburcuk 22.02.2007, 13:35 3 yıldızımız Sonradan Olma değil HAK VE HAK Anadan doğma....Sivasspor gönlümüzün şampiyonu..Başkası olmuş hiç önemli değil...
cebrail_58 22.02.2007, 13:38 biz böyle inadık herzamn ama olmamız cok zor sivaspor için iyişalah galatasdaray olp türküyede bi ilke daha imza atacak herzamnki gibi
özsivasli1903 22.02.2007, 23:29 bence derler toplar ligi bi haksizlik olmazsa BESIKTAS Sampiyon bitirir
ama gönlüm sivasspor sampiyon olsun diyo.........
neden olmasin????
arkadaşlar gülünç olmayalım feneri 100. yılında şampiyon yaparlar. tabe galatasaray fazlasıyla hakediyo ayrı mesele sivas uefa ya kesin gider
Kayseriden sivaslı arkadaşalara selam ve sevgiler.Başarılarınızın devamını diliyorum.Biz şampiyonlar ligine sizde uefa ya katılırsınız inşallah.Bizler birbirine çok yakın iki kardeş şehirleriz.Bizleri birbirine düşman etmek isteyenler olabilir.Hem sizden hem bizde.Tahriklere kapılmayalım.Spor dostluk ve kardeşliktir.Kayseride yaşayan ve kayserililerle evli çok samimi sivaslı arkadaşlarımnız var.Tekrar hepinize sevgiler ve başarılar dilerim.
By Karayel+58 23.02.2007, 10:34 Kayseriden sivaslı arkadaşalara selam ve sevgiler.Başarılarınızın devamını diliyorum.Biz şampiyonlar ligine sizde uefa ya katılırsınız inşallah.Bizler birbirine çok yakın iki kardeş şehirleriz.Bizleri birbirine düşman etmek isteyenler olabilir.Hem sizden hem bizde.Tahriklere kapılmayalım.Spor dostluk ve kardeşliktir.Kayseride yaşayan ve kayserililerle evli çok samimi sivaslı arkadaşlarımnız var.Tekrar hepinize sevgiler ve başarılar dilerim.
Kardeş öncelikle bu güzel dileklerinden öteri en içten duygularımla kutlar Sewgi,Saygılarımızı sunarız....We şunu belirtmek isterim sizin Kayseride Bulunan En büyük komutanınız benim bacımın K.pederi....Dikkat et Biz sivaslı Oysa eniştem Kayserili....Oysa maçlarda olduğu zaman Sivassporun maçları olduğu zaman benden daha fazla heyecanlı diyebilirim .En az benim Kadar sivasıma aşık..Yanlış Geçmişte yaşanmış bazı provokötörlerin Yapmış olduğu Kötü imajları ne ''KAYSERİYE''+''SİVASA''MAAL edemeyiz...Kayseride Binlerce Sivaslının Yaşadığı ve Sivastayda O kadar Kayserili arkadaşlarımızın yaşadığı bilinmektedir...Kayserispora süper ligde başarılar dileriz............+58******+3 8
K4r_Tugrul 23.02.2007, 11:09 Bence bu sezaonun sampiyonu FenerBahce olur.
ozgursahin58 23.02.2007, 11:15 ben ce bu sene Fenerbahce sampiyon olur.
sivassspor ise ligi 3. bitrir..
Böyle bir ligde İstanbul takımlarının şampiyon olması normal. Sayelerinde Avrupa'da rezil oluyoruz sadece...
Geliyoorrr, geliyorrr,
Yiğidolar geliyorrrr...
jakobieen 23.02.2007, 14:46 Kayseriden sivaslı arkadaşalara selam ve sevgiler.Başarılarınızın devamını diliyorum.Biz şampiyonlar ligine sizde uefa ya katılırsınız inşallah.Bizler birbirine çok yakın iki kardeş şehirleriz.Bizleri birbirine düşman etmek isteyenler olabilir.Hem sizden hem bizde.Tahriklere kapılmayalım.Spor dostluk ve kardeşliktir.Kayseride yaşayan ve kayserililerle evli çok samimi sivaslı arkadaşlarımnız var.Tekrar hepinize sevgiler ve başarılar dilerim.
sitemize hoş geldin gardaş, senin gibi dostları bu sitede görmek bizi mutlu ediyor, yazının her kelimesi güzel ama bi yeri olmamış şampiyonlar ligine biz, uefaya siz gidin :) :) olmaz mı..
kim şampiyon olur sorusuna gelince sivasla trabzon çekişir avni akerdeki maçı alan şampiyon olur :) :)
Ultra sivasli 24.02.2007, 13:32 IC SAHDAKI MACLARI ALSAYDIK DESTAN YAZACAKTIK VE SAMPIYON OLACAKTIK AMA CANIMIZ SAG OLSUN BU SEFER UEFAYA GIDERIK SENEYE SAMPIYON OLURUK
Basının,medyanın ve bazı hakemlerin kayırması ile İstanbul takımlarından biri sıralamada yine 1. olacaktır.Sonra uluslararası müsabakalarda 2.ve 3.sınıf takımların karşısında havalarını alıp geri döneceklerdir.Sonra tekrar basın,medya ve bazı hakemler kayırmaya devam edecektir..Sonra yine 2.ve 3. sınıf yabancı takımlar karşısında hezimete uğrayacaklardır.Böylece aynı kısırdöngüyü devam ettireceklerdir. Anadolu takımları bu kısırdöngüyü kıracak güce ve performansa sahip olmaya başlamışlardır.Bu sene olmasa da daha sonraki yıl veya yıllarda Trabzonspordan sonra mutlaka bir Anadolu takımı şampiyon olacaktır.Sivasspor,Kayserispo r,Gençlerbirliği en büyük adaylardandır ve bu durum mutlaka gerçekleşecektir.
25000-Sivasli 24.02.2007, 14:16 Bence bu sene olmasada seneye sampiyonuz
bu sene UEFA ile idare ederiz
diye düsünüyorm
sivasli_kocak 28.02.2007, 22:39 ***-*-*-*- GALATASARAY*-*-*-*-*-*-*
YatodaSin 28.02.2007, 23:36 Cogu kisi SIvasspora vermis oyunu.Biraz gercekci olmak gerekiyor.Nekadarda istesekde sampiyon olmamiz biraz zaman ister ^^.bence bu sene sampiyon fener
bence fener olur bjk 2 olur sivasspor ilk olur
UTKUM_58 02.03.2007, 20:29 gönlümden geçen SİVASSPOR
ABI IKINCI TAKIMIN FENERBAHCE HERALDE:)))
bence galatasaray olur ama sivassporun olmasını isterim tabii
BENCE BU SENE BELLİ OLMAZ ŞAMPİYONLUK BU HAFTAKİ DERBİDEN SONRA BELLİ OLUR...BENCE DERBİYİ ALAN BİRAZ DAHA ŞANSLI FENERBAHÇE AVANTAJINI YİTİRMEZSE OLABİLİR
gönül isterdiki sivasspor diyeyim.ama herkezin bildiği gibi ve sitemizdeki fazla oy atılan takım şampiyon olur.tabiki BEŞİKTAŞ.
inş sivasspor olurda olmasa bile anadoludan şampiyon çıkmasını isterim ( kayseri:)vs.
alayına isyan inadına sivas:::))
hanlili58 22.03.2007, 23:33 bence fener bahce olur bu sene fenere yakisir
Fener çok rahat bu sezonun şampiyonu....
Sivassporumuzu önümzüdeki sezon uefa kupasında görmek istiyoruz;)
bu sene iş işten geçti çünkü...
albina58 23.03.2007, 04:48 100. Yılında şampiyonluğa yakın takım olarak FENERBAHÇE gözüküyor.
SİVASSPOR' umuzun ise ilk etap ne TÜRKİYE kupasına nede UEFA'ya sıcak bakmaması gerekmektedir.Daha haftada iki maç yapacak ve süper ligde istikrarlı bir grafiği saglayamadık.Ancak liğde alacagımız her galibiyetin bizim hanemize para olarak yazılacağı düşüncesinden, her maça galibiyet parolası ile çıkmamız gerekmektedir.Önümüzdeki sezona ise şimdiden BÜLENT UYGUN yönetiminde Balili,Petkoviç gibi yıldızlarımızın yanına orta sahada olmak üzere bir yıldız daha almamız gerekmektedir.Hem il genelinde ayrı bir heyecan hemde süper ligde mücadele gücümüz artar vede UEFA için alt yapımızı hazırlamış oluruz.
mesut_koçak_58 23.03.2007, 08:46 1.SİVASSPOR
2.GALATASARAY
3.BEŞİKTAŞ
4.KAYSERİ
5.GENÇLERBİRLİĞİ
6.FENERBAHÇE
7.KONYA
8.TRABZON
9.ANKARA
10.BURSA
11.G.ANTEP
12.ANKARAGÜCÜ
13.ANTALYA
14.V.MANİSA
15.Ç.RİZE
16.K.ERCIYES
17.DENİZLİ
18.SAKARYA
ŞAMPIYON SİVAS
borranfirtinasi 27.03.2007, 18:40 beşiktaş 4 puan farkla şampiyon olur
zaralım 58 27.03.2007, 18:41 BANKO FENERBAHÇE OLUR 4 PUAN FARKLA ŞAMPİYON OLACAKLAR
İNŞ.SİVASSPOR'DA ŞAMPİYON OLUR İLERLEYEN SENELERDE
Nurullahz 27.03.2007, 19:40 Sivassporum olamayacagı için elbette şanlı Fenerbahçem olacak.
AYDIN1985 27.03.2007, 21:28 Fenerbahce olmasinda kim olursa olsun. Keske Sivassporum bu kadar cok firsat tepmeseydi ve bu kadar sanssizlik olmasaydi, biz bile sampiyon olabilrdik.
cihanakkus 27.03.2007, 21:31 HERKES BİLİR FANATİK SİVASLIYIM AMA SİVAS OLAMAYACAGINA GÖRE KARDEŞ TAKIMIMIZ OLAN FENERBAHÇE KUPAYI ALSIN BENCE ZATEN SİVASLILARIN BÜYÜK BİR KISMIDA 3 BÜYÜKLERDEN FENERBAHCE Yİ DESTEKLER TIPKI BENİM GİBİ...
AYDIN1985 27.03.2007, 21:33 HERKES BİLİR FANATİK SİVASLIYIM AMA SİVAS OLAMAYACAGINA GÖRE KARDEŞ TAKIMIMIZ OLAN FENERBAHÇE KUPAYI ALSIN BENCE ZATEN SİVASLILARIN BÜYÜK BİR KISMIDA 3 BÜYÜKLERDEN FENERBAHCE Yİ DESTEKLER TIPKI BENİM GİBİ...
sevenleri kadarda NEFRET edenleride var.
serrrkan 27.03.2007, 23:33 gönlümüzden tabiki sivasspor geçiyor ama BU YIL ŞAMPİYON FENERBAHÇE KARDEŞ TAKIMIMIZA BU YOLDA BAŞARILAR...
maşallah ezeli rekabet burda da devam etmiş g. saray ın ve fenerin oyları eşit miktarda.:D ancak fenerbahçeyi destekleyenlerin çoğu sivasspor a oy attığını düşünüyorum. çünkü sivaslıların büyük kısmının diğer takımı fenerbahçedir...
Ama inanıyorum ki ilerleyen yıllarda 2. takım olayıolmayacak
tek takım SİVASSPORUMUZ OLACAK...
SİVASSPOR HARİCİNDE KİM OLMUŞ ÇOKTA ÖNEMLİ DEĞİL BENCE.
dogru söylüyorsun hakanıım kimin oldugu pekde umrumuzda olmamalı
ben galatsaraydan umut yititmedim umut yirimekte bize yakışmaz ama gönül isterdiki sivas şanpiyon olaydı
sandal5877 18.04.2007, 20:51 BOUN ARKADASIMIZ Ise;
''Maalesef aramızda en fanatik Sivassporlu gözükenlerin dahi bu ankette nasıl döküldüklerini ve gerçek yüzlerini belli ettiklerini gördük. Şuna inanıyorum ki ne zaman 6 milyon Sivaslı takımlarına, FB'ye GS'ye veya BJK'ye inandıkları gibi inanırlarsa o zaman Sivas 5 büyüklerden biri olacaktır. Gerisi kocaman yalan...
Tabii birileri hemen bahane üretmeye başlayacaklardır. Yok efendim bu sadece gerçekçi olunması gereken bir anketmiş, yok hayalci olmamamk lazımmış, rüya görmeyelimmiş vs vs vs say say bitmez. Ancak diyorum ki inanmadığımız müddetçe, hayal etmediğimiz, coşmadığımız müddetçe sıradan bir takım olmaya mahkumuz.''
Yazmis.
Sizlerin Konu Basligini Tam Okumadiginizi Düsünüyorum Dar Düsünce Alt Yapisi Ile Yorum Yapmissiniz Arkadaslar.Bende Bu Ankete Katildim Ama Sorulan Sey Bir Fikir Biraz Realist Davranilacak O Kadar. Bizde Icimizden Geceni Degil Gözümüzün Gördügünü Yazmistik.Ayrica Bu Konu Basligi Altinda Insanlari Böyle Yorumlamaniz Ne Derece Dogru Onuda Tam Kestiremedim Umarim Sizlerde Farkedersiniz ...'' Sizce Hangi Takim Sampiyon Olur ? ''
Eywallah...
sadece tebrikler diyecek bişey kalmamış
zaralım 58 18.04.2007, 20:56 BİZ SİVASSPORLUYUZ İSTANBUL TAKIMLARI BİZİ İLGİLENDİRMEZ(ŞAHSEN)
sandal5877 18.04.2007, 20:58 bence fener şampiyon olur. diyer ikisinin türkiyenin
enbüyük takımı SİVASSPORUMUZLA macı var.
işleri cok zor yaw.onları alıp uefa ya gitmemiz lazım.
sivas_kangallı 18.04.2007, 22:41 galatasaray tabikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ademgoze 19.04.2007, 00:30 benim şampiyonum sivasspor ama tarafsız olarak 99 fener olur gibi darısı bizim başımıza
mesut_koçak_58 19.04.2007, 08:54 şampıyon kım olursa olsun gönlumuzun şampıyonu sıvasspor.....
Abdullah DuMaN 19.04.2007, 09:15 KARTALIM ŞAMPİON OLACAKTIR EMİNİM
SAYGILARIMLA
Abdullah DuMaN 19.04.2007, 09:16 ABKETİMİZDEDE OLDUĞU GİBİ BEŞİKTAŞ ŞAMPİON OLACAK FENER CİM BOM BAHANE
ibrahimovic7 19.04.2007, 18:17 İNŞALLAH BJK OLACAK ŞAMPİYON. SÜPRİZ ŞAMPİYON KİM OLUR DERSENİZ SİVASSPOR DERİM :D
ReDYiGiDo 19.04.2007, 19:00 Beşiktaş Şampiyon Sivassporumuz 3. Olacak İnşallah
özsivasli1903 19.04.2007, 19:05 Besiktas olur sampiyon....istiyorum sampiyon olmasini....
seneye insallah sivasspor olur....
gönlüm sivassporu istiyor ama inşallah fener olmasında kim olursa olsun
altuntas58 23.04.2007, 17:13 sivasspor şampiyon olmadıktan sonra kim olursa olsun
ama tahminlerime göre beşiktaş şampiyon olur
yigidolar06 23.04.2007, 21:37 fener şampiyon olur beşiktaşı yenersek (şampiyonu sivassporumuz belirler)
hakandemirezen 23.04.2007, 22:04 SİVASSPOR BU HAFTA ŞAMPİYONU BELİRLİYEBİLİR.
CÜSSKB-Aynur 23.04.2007, 22:24 Bence, Fenerbahçe olur.
şaban bozat 23.04.2007, 22:32 ben isterimki sivas olsun amma herhalde fener olur gardaş
ertugrulss 24.04.2007, 00:00 KIRMIZI BEYAZ *** SİVAS ŞAMPİYON SİVAAAAAAAAAAS!! OKKADAAAAAR:) DELİ GADİR ULEEEEN:) SİVASSPORUM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM SÖYLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİİİİİİİİİİM:) GURBAN OLURUM SANA SİVASIIIM!!!
hakandemirezen 27.04.2007, 00:47 Dayısı ve Amcası olan şampiyon olur bu ligde
***YIGIDO 58*** 27.04.2007, 04:16 abi kim ne derse desin besiktas sampiyon olur.
görülen köy kilavuz istemezmis ;)
SivasLady 27.04.2007, 07:56 puan cetveline bakilirsa daha hersey acik
ilk siralardaki takimlarda hersey olabilir
ligin sonuna dogru herkes mücadele edecek
kimsenin puan kaybina tahamüllü yok
seneye insallah biz oluruz :)
abdurrahim_58 27.04.2007, 11:01 İnsallah Sivassporumuz bu hafta Besiktası yenerse Fenerbahce Sampıyonluk turu atacak.
zaralım 58 28.04.2007, 21:32 inşallah ilerki 2-3 sezon içinde biz şampiyon oluruz
yigidomustafa58 29.04.2007, 16:20 SİVASSPOR banane diğerlerinden olmamız zor olsa bile SİVASSPOR
http://www.futbolmerkezi.com/resimler/logolar/sivassporlogo.jpg
hancer58 29.04.2007, 21:06 bjk gibi şikeciler hakm satın alan ********ler olur şampiyon sivasımız gibi şerefiyle bi yerlere glemk isteyenler olamıyo maalesef
zaralım 58 29.04.2007, 22:13 BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ A00 DEFA SÖYLEDİM SEN GEL 90+2'DE RESMEN MAÇI SAT VARMI BÖYLE BİRŞEY YAA
cemelli_ugur 30.04.2007, 00:36 Ben gargadan baska bir kus tanirim Kara kartal besiktas olur bu sene Ama isterimki Sivas spor olsun ama anadolu takimini cikarmazlar istanbul takimlari dururken insallah olur ama suda varki uefa oynasak bile yeter Sevgilerimle
ofgurleyuk78 30.04.2007, 00:47 bjk gibi şikeciler hakm satın alan ********ler olur şampiyon sivasımız gibi şerefiyle bi yerlere glemk isteyenler olamıyo maalesef
Her mağlubiyete bir bahane buluyorsunuz. Bu hafta ne diyeceksiniz. Denizli de mi hakemi satın aldı. Gol attınızda verilmedi mi. Bizler Yiğidolar rakip takimlara her zaman saygılı oluyoruz. Sen de olmalısın. Bükemediğin bileği öpeceksiniz.Bahanelere sığınmayacaksınız. Herkesle kavgalısınız. Bu hafta yayıncı kuruluşun kablolarını kesmişsiniz. Haaa birde artık kupa maçlarına genç takımla çıkacakmışsınız. Boş ver nasılsa 25 yıldır alamadınız. Bundan sonra bahaneniz olur.
Fikstüre bakılırsa büyük ihtimalle şampiyon BEŞİKTAŞ.
crayz58body 30.04.2007, 01:42 fenerli yöneticilerde biliyor şampiyon olamayacaklarını aynı geçen sene olduğu gibi...Yine tam kadro başkanından malzemecisine koro halinde federasyona hakemlere rakiplerine etmedik hakaret küfür bırakmadılar sanki ortada birşey varmış gibi saldırıyolar...Bu takımın şampiyon olamayacağını biliyorlar...Taraftara basına şişirilmiş bir fener tanıttılar rakipler dişe diş oynuyor puan alıyor...fener havasını alıyor...Taraftara kendi yanlışlarını nasıl unutturacaklar taraftarı uytacaklar... saldır hakeme saldır federasyona...Ulan gol attıda vermedilermi...penaltı dilendiniz vermedilermi? 13 puan öndeki takımdan aldığın şampiyonluk dönemleri federasyonları yok artık...Çıkacaksın gücün yetiyorsa yeceksin...Yoksa SUSACAKSIN İşte yine Denizli KONUŞSANA
crayz58body 30.04.2007, 01:56 bjk gibi şikeciler hakm satın alan ********ler olur şampiyon sivasımız gibi şerefiyle bi yerlere glemk isteyenler olamıyo maalesef
KARDEŞ FENERLİSİN BESBELLİ Sivas beşiktaşa maçmı sattı diyorsun yazdığından o mana çıkıyor...Sivas fenere çalışsın Denizli yenilsin küme düşsün FENER Şampiyon olsun iyi olur değilmi...Şaibe olmaz...Sende öneticilerinizin gazına gelmişsin besbelli...Ağzında elinde '' 'B'öyle 'O'lmaz 'K'ardeşim''sağa sola atıyon...Geçen senede aynı bu senede Gücün yetiyorsa YEN Şampiyo ol ayakta alkışlıyım...Oyuna gelme takımına sahip çık...Hesabı yönetimine topçuna kes..Aç gözünü aç ACI GERÇEKLERİ GÖR
crayz58body 30.04.2007, 02:04 LİGDEN TAKIMI ÇEKMEKLE TEHTİTLER koca ligde birtek dostu olmayan takım F.B demekki anormallik bu takımda kimse sevmiyor... Hadinizi bilin Takımı ligden bir an önce çekin yoksa bu lig bidahaki sezon Fenerin ipini çekecek... EN BÜYÜK SİVAS SPOR... İyiki varsın Sivas Sporum..
İnşaallah takımı ligden çekerlerde ligde biraz temizlenir.Her yenilgide hakemi federasyonu suçlayan dünyada bir takım bulamazsınız... Gerçi onu yapacak cesaret ve g..tleri varmı oda meçhull
HAKAN KORKMAZ 30.04.2007, 10:38 HAKKEDEN OLSUN..AMA GEÇEN SEZONU FENERBAHÇE UNUTMASIN..
ceza_tolga_rep 30.04.2007, 12:55 bir gün sivassporum olacak.ölürüm belki ama mezarımda rahat uyrum.
selanikli58 30.04.2007, 14:29 ŞAYET BJK VE FENER BERABERE KALIRSA GALATASARAYIN ÖNÜ AÇILACAK.ŞAMPİYON DA GS OLUCAK.FENERİN KALAN MAÇLARI ZOR.GÖNÜL İSTERDİKİ SİVAS SPOR OLSUN AMA,ODA OLUR İŞALLAH BİR GÜN.:)
hancer58 30.04.2007, 15:13 Her mağlubiyete bir bahane buluyorsunuz. Bu hafta ne diyeceksiniz. Denizli de mi hakemi satın aldı. Gol attınızda verilmedi mi. Bizler Yiğidolar rakip takimlara her zaman saygılı oluyoruz. Sen de olmalısın. Bükemediğin bileği öpeceksiniz.Bahanelere sığınmayacaksınız. Herkesle kavgalısınız. Bu hafta yayıncı kuruluşun kablolarını kesmişsiniz. Haaa birde artık kupa maçlarına genç takımla çıkacakmışsınız. Boş ver nasılsa 25 yıldır alamadınız. Bundan sonra bahaneniz olur.
Fikstüre bakılırsa büyük ihtimalle şampiyon BEŞİKTAŞ.
ne dıyon sen ya benmı kestım kabloyu gıt fenere sor ordan fenerlı gıbımı gorunuyorum sıvasın hakkını savunmak fenerlılıkmı oldu sen besıktas yada galatasaraylı oldugun ıcın senın ısıne gelıyo ben sıvastan baska hıc bı takımı desteklemedım ozellıklede fenerı cunku fenerde senelerdır senın gıbı takımın gıbı şikeyi sömürüyü destekledi yaptı yaptırdı
hancer58 30.04.2007, 15:19 KARDEŞ FENERLİSİN BESBELLİ Sivas beşiktaşa maçmı sattı diyorsun yazdığından o mana çıkıyor...Sivas fenere çalışsın Denizli yenilsin küme düşsün FENER Şampiyon olsun iyi olur değilmi...Şaibe olmaz...Sende öneticilerinizin gazına gelmişsin besbelli...Ağzında elinde '' 'B'öyle 'O'lmaz 'K'ardeşim''sağa sola atıyon...Geçen senede aynı bu senede Gücün yetiyorsa YEN Şampiyo ol ayakta alkışlıyım...Oyuna gelme takımına sahip çık...Hesabı yönetimine topçuna kes..Aç gözünü aç ACI GERÇEKLERİ GÖR
ya oranızdan buranızdan laf cıkarmayın nerden cıkardın fenerlı oldugumu banane denızlıddeen fenerden ondan bundan ben, sen ve senın gıbı dıger takımları dusunen sivas haini değilimki sivasin hakkını gasp eden bjk yı savunayım bu sezon en büyük şikeci bjk bunu kabul et yzdıklarımı ııı oku sivas macı sattı demedım bjk hakemı satın aldı dedım. yonetıcılerımız senın gıbı olsaydı o zaman sıvas macı satabılırdı cunku sen ve senın gıbıler ıcın sivas ikinci planda tabiii gs ve bjk varken sivas kim oluyoki
SEMİH-58 30.04.2007, 15:59 fenerbahçe alacak kupayı... tabi bi terslik olmazsa
Fenerbahçe Sivassporumuzun kardeş takımıdır.
İnşallah bu sene herkesi yanıltıp şampiyon olacaktır;)
Sivasımız ligi kapattı zaten....
tykinik58 30.04.2007, 17:37 LİGDE SON 6 HAFTADIR GÖRÜNEN TABLO ŞU. GEÇEN SENEKİ SENARYONUN DEĞİŞİK VERSİYONU. SAYIN YILDIRIM DEMİRGİREN VE SAYIN CELAL KOLOT FENERBAHÇE'NİN KESİNLİKLE ŞAMPİYON OLAMAYACAĞINI VE TÜRKİYE KUPASINI ASLA ALAMAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİ. BİRİNCİ AYAK GERÇEKLEŞTİ. ŞİMDİ SENARYONUN 2. PERDESİNDE SIRA... YANİ BEŞİKTAŞ'I ŞAMPİYON YAPACAKLAR. OLACAK DEMİYORUM, ŞAMPİYON YAPACAKLAR DİYORUM. BU KADAR BASİT...
AMANNNN.. BANA NE YAHU, SİVASSPOR'UMU AĞLATA AĞLATA 3 PUANINI GASPETTİLER YA, O FAZLASIYLA CANIMIZI ACITTI, KİM ŞAMPİYON OLURSA OLSUN, UMURUMDA DEĞİL..
yigido1977 30.04.2007, 17:48 Fenerin düşüşü beşiktaş şampiyon olur
hancer58 01.05.2007, 22:32 LİGDE SON 6 HAFTADIR GÖRÜNEN TABLO ŞU. GEÇEN SENEKİ SENARYONUN DEĞİŞİK VERSİYONU. SAYIN YILDIRIM DEMİRGİREN VE SAYIN CELAL KOLOT FENERBAHÇE'NİN KESİNLİKLE ŞAMPİYON OLAMAYACAĞINI VE TÜRKİYE KUPASINI ASLA ALAMAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİ. BİRİNCİ AYAK GERÇEKLEŞTİ. ŞİMDİ SENARYONUN 2. PERDESİNDE SIRA... YANİ BEŞİKTAŞ'I ŞAMPİYON YAPACAKLAR. OLACAK DEMİYORUM, ŞAMPİYON YAPACAKLAR DİYORUM. BU KADAR BASİT...
AMANNNN.. BANA NE YAHU, SİVASSPOR'UMU AĞLATA AĞLATA 3 PUANINI GASPETTİLER YA, O FAZLASIYLA CANIMIZI ACITTI, KİM ŞAMPİYON OLURSA OLSUN, UMURUMDA DEĞİL..
aman kardes ne yazdın sen ya gasp ettıler falan arkadaslar duymasın cok kızıyolar besıktas kadar sereflı bı takım varmı hakkıyla aldı adamlar eze eze yendıler o yuzden besıktas kadar temız bı takıma bole seyler yazma biz sivaspor olarak onları gasp ettık besıktas masum besıktas melek ama yınede gucumuz yetmedı. ben yanlıslıkla bı bjk hakemı satın aldı yazdımda bıkac kendını bılmez hakem gıbı bjk ye kendını satmıs arkadaslar kızdılar bana burası sivasın sitesi olmaktan cıktı resmen bjk sitesi oldu
besıktas hakkıyla sampıyon olur!!!!!!!!!! sivasspora bjk bedava topcu verıyo bjk her zman destek oluyoya o yuzden bjk yı savunuyolar
yigidolar06 25.12.2007, 12:06 şike işte işte fener işte işte ( ŞİKECİ FENER )
BU GÜZEL DİLEKLERİNE KATILMAMAK MÜMKÜNMÜ ERDİCİM İLK YARIYI LİDER BİTİRDİK İNŞALLAH ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLERİZ
yerliturkuaz 25.12.2007, 12:18 FENERBAHÇE İPİ GÖĞÜSLER GENE BİZ İKİNCİ VEYA ÇÜNCÜ OLURUZ
ilk 3 e girelim yeter...
yeterki bir istanbul takımı altımızda kalsın :)
şampiyon olur
SİVASSPOR
FENERBAHÇE
GALATASARAY
BEŞİKTAŞ
MANİSASPOR
KAYSERİSPOR
GENÇLERBİRLİĞİ
KONYASPOR
BURSASPOR
ANKARAGÜCÜ
ANKARASPOR
GAZİANTEPSPOR
Ç.RİZESPOR
TRABZONSPOR
DENİZLİSPOR
ANTALYASPOR
SAKARYASPOR
K.ERCİYESSPOR bence böyle...
ethembey 25.12.2007, 20:24 Sivassin sampiyon olmasini isterdim ama sampyion yapmaslar sivassi
bdogan58 10.01.2008, 10:51 Yemişim istanbul takımlarını.FORZA SİVASSPOR.Zaten ilk yarıda ciddiyetimizi gösterdik.
tabiki sivassporun şampiyon olmasını istiyorum
başka bir alternatifim yok
ya sivas yada sivas
merkez_ismail 10.01.2008, 12:52 İnşaaallah sivassporumuz olacak ...!
ahmetsogutlu 10.01.2008, 13:14 SIVAS HEMDE INADINA SIVAS DIYORUM
EGER BI ......LIK DONMEZSE ANADOLUDAN SAMPIYON SIVAS CIKAR
HERKES SUNU IYI BILSIN SIVAS HERKESIN TAKIMI EZILENLERIN VE
MADUR OLANLARIN GARIBANLARIN SENIN BENIM HERKESIN TAKIMI
HAKEMLERIMIZE FEDERESYONUMUZA YALVARIYORUM BIZE ADIL DAVRANIN
BIZI YANI SIVASI BASKASINA YEM ETMEYIN SIZLERDE SIVASI SVIYORSUNUZ
SIVASIN INSANI GARIBANDIR AMA MERT VE DELIKANLIDIR
BIZ HERKESI TUM TURKIYEYI SEVIYORUZ
YILDIZELI /COBANSARAYLI
AHMET SOGUTLU
Son Dakika
10 Ocak 2008
Hasan Kabze: Sivasspor şampiyon olsun
Senad OK / ANTALYA (DHA)
Galatasaray'da, Feldkamp'ın istemediği isimler arasında yer alan ve Rusya'nın Rubin Kazan takımına transfer olan Hasan Kabze, sarı-kırmızılı takımdan ayrılacağını açıklayan Hakan Şükür'ün yerinin dolduralamayacağını söyledi.
Belek'te kamp yapan Rubin Kazan'ın golcü futbolcusu Hasan Kabze, "Galatasaray'da herkesin yeri dolar, ama Hakan Şükür'ünki dolmaz. Elde ettiği başarılar ortada. Dileğim bundan sonra Hakan Şükür'ün rahat günler geçirmesi" dedi.
Golcü futbolcu, kendisinin Rusya'da iyi bir sezon geçirdiğini ve takımında mutlu olduğunu, ancak ileride Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini ifade etti.
25 yaşındaki futbolcu, "Rusya'yı tercih ettim. Benim açımdan iyi oldu. Başka bir kültürü yaşamak çok farklı. İnsan kendini çok geliştiriyor. Ligi iyi geçirdim. İyi oynadım. Goller de attım. 3 yıl daha sözleşmem var. Burada kalmayı düşünüyorum. Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum. Açıkçası gelişecek olaylara da bağlı. İleride dönmek istersem, herhangi bir kulüp olabilir" şeklinde konuştu.
Özlediği tek şeyin Galatasaray'daki atmosfer olduğunu ifade eden Kabze, kendi takımının Türkiye'deki futbolcular ile ilgilendiğini ve bazı Türk futbolcuların da Rus ekibi hakkında bilgi aldığını söyledi.
Galatasaray'ın eski futbolcusu, sarı kırmızılıların son dönemdeki düşüşünü ise sakatlıklara bağladı. Kabze, "Yeni bir takım olduğu için bir sürü yeni futbolcular vardı. Adaptasyon dönemi gerekliydi. İyi atlattılar. İyide başladılar. Düşüş dönemi sakatlıklara bağlıydı sanırım. Çok fazla sakatlanan oyuncular oldu" dedi.
Kabze ayrıca Galatasaray'da kimseye kırgın olmadığını da söyleyerek, "Hiçbir şekilde Galatasaray'da oynadığım dönemde hiç kimse ile problemim olmadı, hoca da buna dahildir. Ayrılırken hoca ile görüşmedim, kendisi de bana herhangi bir açıklama yapmadı. Şu an burada mutluyum" diye konuştu.
Hasan Kabze, Süper Lig'e baktığında kağıt üzerinde en şanslı şampiyonluk adayının Sivasspor olduğunu, Galatasaray'ın sakatlık problemini atlattığı taktirde şansının yüksek olduğunu ifade ederek, "Ben de Sivaslı olduğum için Galatasaray olamazsa Sivasspor şampiyon olsun isterim. Fenerbahçe'nin herkesin kabul ettiği bir üstünlüğü var. Galatasaray da çok iyi bir takım. Sakatlıkları atlattığı zaman en büyük aday Galatasaray" diyerek sözlerini tamamladı
GeliyoruzTS 10.01.2008, 17:50 holoskoyu alan bjk müthiş güçlendi gördüğüm kadarıyla gol sıkıntıları kalmadı.. son maçta adam 1 gol 1penaltı yaptırmış 1de asist.. beşiktaş alır
fb şampiyonlar lige olayından puan kaybeder
1-BJK
2-GS olur..
altuntas58 10.01.2008, 18:06 Benim şahsi düşüncem sivassporun şampiyonluk şansının %50 olduğunu düşünüyorum inşallah anadoluya trabzonspordan sonra şampiyonluk getiren ikinci takım olma şansını yakalarız diyorum
yusuf_yusuf 10.01.2008, 18:08 hangi takım olursa olsun bız saten şampıyonuz anadlunun yıldızıyız hangi si olursa olsun vız glrı tırıs gıder
şaban bozat 29.01.2008, 14:08 sivasspor gönlümüzün şampiyonu
Rallim58 29.01.2008, 14:15 Bugün için bu tür panoramaların gündeme getirilmesi uygun değil. Henüz erken bir konu. Ayrıca bu tür sayfaların yerli yersiz açılması SİTE YÖNETİMİNİN, SAYFALARI CİDDİ OLARAK KONTROL ETMEDİĞİNİN BİR GÖSTERGESİ OLARAK DÜŞÜNÜYORUM
biyolog4 29.01.2008, 14:25 bir sürpriz yapıp sivasspor şampiyon olsa çok çok iyi olur,sivasspor bu sürprizi yapamazsada fenerbahçe şampiyon olur.
SenSetik 29.01.2008, 14:26 şampiyon Sivasspor..................... ..
selcuk349 29.01.2008, 14:27 tabiki gönlümüz sivasspordan yana ama fenerbahçeyi favori görüyorum.
Diyarbekir21 29.01.2008, 14:28 -brezilya
2-bjk
3-gs
4-sivas
yiğide58 29.01.2008, 14:30 Anket oylamasıda herşeyi özetliyor ztn 2007-2008 sezonunun şampiyonu BEŞİKTAŞ olucaktır sivassporla birlikte şampiyonlar liginde göğsümüzü kabartmaya dvm edecekler inş.tabiki bu bir temenni Beşiktaş özellikle 2.yarı daha sağlam bir görünüşte ve iyi bir stoper alırsa türkiye liginde Beşiktaş'ı durdura bilecek bir takım olduğunu düşünmüyorum.Fikstür olarakta çok avantajlı bu hafta zorlu bir kayseri deplasmanına çıkacak o engelide aşarsa şampiyonluğun en güçlü adayı BEŞİKTAŞ olucaktır.başarılar BEŞİKTAŞIM başarılar SİVASSPOR.....
jakobieen 29.01.2008, 14:35 şampiyonluk için kaldı 14 maç :) bu kadar basit ..
sivaslimete 05.02.2008, 17:11 Sivassporuma Sonu Kadar Inaniyorum Sivasim Bu Sene Sampiyon Bunu Herkesde Görcek ztn
maalesef 3 büyüklerin oyları SİVASSPOR'un oylarından çok fazla...
!!!ŞAMPİYON SİVASSPOR!!!...inş...
kaldı 13 maç...
cemal58yiğido 05.02.2008, 17:17 Arkadaşlar kusura bakmazsanız bildireyim bu geçen senenin anketiydi.:)
Arkadaşlar kusura bakmazsanız bildireyim bu geçen senenin anketiydi.:)
olsun biz bu seneden bahsedelim...:D...
!!!ŞAMPİYON SİVASSPOR!!!...inş...
XXCakir58 05.02.2008, 17:26 benim istegim sivassporun olmasi yada Galatasarayin. Sivassporumuzu sampiyon etmezler onun icin galatasaray sampiyon olur
EyüphanAydın 05.02.2008, 18:37 Sivasspor Olur.
Olmasada Bize Bu Gururu Tattırdı,Şampiyon Olmasada Liderlik Koltuğuna Oturduk Şampiyon Gibi Olduk.
SenSetik 05.02.2008, 19:20 BU GEÇEN YILIN ANKETİ :D .........
|