![]() |
-->: --->: Altay - Kasımpaşa Maçı Tahmin ve Yorumları
[QUOTE=izmirliyigido;220246]ALTAY BU SENE KENDİ KENDİNİ YAKTI, AMA DİLERİM YÖNETİM YAPILAN YANLIŞLARIN TEŞHİSİNİ YAPMIŞTIR VE GELECEK SENE GEREKEN ÖNLEMLERİ ALACAKTIR. VE SENEYE İZMİR'DEN 2 TAKIM BİRDEN -ALTAY VE KARŞIYAKA- "ELELE SÜPER LİGE" ÇIKACAKLARDIR.
AH ALTAY AHH...YAKTIN BİZİ DE...[/QUOTE]Senin için vede egedeki yiğidolar için üzüldüm. altayın cıkmasını cok istedim ama seyirci istemedi seyirci cok ilgisizdi ankaragüçü taraftarı sayesinde biraz olsun bağırıp cağırdılar seyirçi baskısı hiç yoktu |
-->: Altay - Kasımpaşa Maçı Tahmin ve Yorumları
[B]ah be altay aaaaaah ah yaktın umutlarımızı :( ayağına 3 kez fırsat gelipte geri tepen başka bi takım varmıdır acaba:( yazıklar olsun sana:([/B]
|
--->: Altay - Kasımpaşa Maçı Tahmin ve Yorumları
ya adam çok farklı öndeymiş gibi 2 ye 1 yakalıyo koluyla atmayaa çalışı bişeyler olmadı altay birdaha aynıyere gelmek çok zor
|
AĞLAMA ALTAY,AĞLAMAK SANA YAKIŞMAZ.SEN HER ZAMAN BİZİM KALBİMİZDESİN.
|
-->: Altay - Kasımpaşa Maçı Tahmin ve Yorumları
[B]kasımpaşa 2 sezonda 2 lig atladı ve süper lige geldi bu takımın arkasında siyasiler olmasa çıkamazdı bir takımın 2 sezonda 2 lig birden yükselmesi inandırıcı değil....[/B]
|
vay anasini yaaa nefret ediyorum istanbul takimlarindan ********ce cikardilar kasimpasayi altaya cok yazik olduyaaa inanin cok uzuldummmm:((((((((((
|
--->: -->: Altay - Kasımpaşa Maçı Tahmin ve Yorumları
[QUOTE=diadora;220332][B]kasımpaşa 2 sezonda 2 lig atladı ve süper lige geldi bu takımın arkasında siyasiler olmasa çıkamazdı bir takımın 2 sezonda 2 lig birden yükselmesi inandırıcı değil....[/B][/QUOTE]
G.Oftaşta 2 sezonda 2 lig atladı suçu birilerine atmamak gerekir, Altay önüde gelen fırsatı tepip kaybetmiştir. KASIMPAŞA spora başarılar. Artık Sivasımızı 5 defa izleme şansımız olcak diğer izmirdeki yiğodalar için üzücü olsada bizim için güzel oldu... :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:39. |